Szerelmes levél, e - mail, SMS

Segíteni csakis annak lehet, aki hagyja és partnerként viselkedik.

A bejegyzésem szövegtörzsét töröltem, de haladéktalanul visszaállítom az eredeti szövegtartalmat és szövegképet, amennyiben a portál tulajdonosa hajlandó lesz rendbe rakni, vagy rendbe rakatni a thesecret.hu portált!

Időközben eléggé sok háttér- információ a tudomásomra jutott, ezért a jelenlegi sakk-matt helyzetben: egyszerűen NINCS MÁS VÁLASZTÁSOM!

Secret, én még nem mondtam le arról, hogy "apád" végre észhez tér!
Csakis érted teszem, mert már nincs más eszköz a kezemben!

*
Mivel egyértelműen bizonyítani tudom, hogy Pipacsvirág kivel azonos, mint szerző, nem szeretném egyetlenegy másik portálon sem olvasni a bejegyzéseim!

HozzászólásokEzt nekem ajánlotta a youtube

https://www.youtube.com/watch?v=R0qVSq3Sp5Y
Jelnek vegyem? :) Egy pasiban legyen annyi kurázsi, hogy nyíltan és közvetlenül kommunikáljon velem, ne pedig csak "rejtélyes üzeneteket" küldözgessen!Videó küldése sem egy rossz ötlet!Ez így van!

"Sajnos Pipacs listáján István nevű pasi nem szerepel, ezért megy a kukába".
Én csakis 1-2 pasi nevére kapom fel a fejem, ilyen vagy olyan okból, :) a többi hím pedig teljesen hidegen hagy! Magyarul: léteznek nálam "varázs erejű keresztnevek" , de ezeket természetesen nem árulom el itt, a nagy nyilvánosság előtt.

No, ezzel ugyan nem sokat érek, :) mégis végigfut rajtam valami, amikor ezeket a neveket meglátom!
Ilyen például Secret neve is!Ezt véletlenül találtam

Szeitz István: Négy sorban

Neked nem írok álmatlan éjet
hátnak feszülő keresztet
neked nem írok semmi szépet
csak tudd, mennyire szeretlek!

Sajnos Pipacs listáján István nevű pasi nem szerepel, ezért megy a kukába! :)Átnéztem az összes postafiókom

de ilyen üzenetem ma sem érkezett: http://bbcpersian7.com/images/message-letter-clipart-18.jpg ... pedig kivettem volna ám a borítékból: https://d1yn1kh78jj1rr.cloudfront.net/image/preview/Sjblp6Hpej18ngw4z/gr... ... aztán komoly szövegelemzéssel töltöttem volna el a délutánom!

Mit válaszoltam volna neki? Ó, lehetséges, hogy a lenti 4 sort, de csakis akkor, hogyha az aláírása is kedves lett volna számomra!

"Kiraktalak a szívemben a képernyőre,
és az összes ikonom eltűnt tőle.
Nézlek egymagam - közben vívódom.
Légy a jelszavam! Légy a PIN-kódom!" :)

(Tóth Krisztina)Szerelmes levél, e - mail, SMS ?

Szerelmes típusú üzeneteket nem fogalmazok senkinek! Még neked sem, drága Secret!
Egy olyan öntudatos nő, mint én, nem fárasztja magát ilyen hülyeségekkel!

Majd ha kapok egy stílusosan megfogalmazott, komoly érvekkel alátámasztott, ugyanakkor szívhez szóló szerelmi vallomást, melyet kedves idézetekkel is megtűzdel a küldője, akkor erőt veszek magamon és válaszolok, de az első lépést mindenképpen neki kell megtennie!

http://www.ujragondolo.hu/wp-content/uploads/2014/01/kif.jpgSzerelmes e-mailt nem kaptam...

de az égi útmutatás megérkezett! Bár sokan nem tudják, de én igazából - valós személyként - egy rendkívül karakán fehércseléd vagyok, egy olyan csaj, akit még megállítani képtelenség, amikor a fejébe vesz valamit!

Ha nem lesz itt rend, drága Secret, akkor a lelked "átköltöztetem", hiszen hozzám tartozol!

"Kell egy hang, ami bármikor megnyugtat, egy arc, ami mosolyra fakaszt egy szörnyen borzasztó nap után, egy tekintet, ami elfeledtet mindent, és emlékeztet arra, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy mellettem van, és biztosít arról, hogy itt bizony minden rendben lesz, ha fene fenét eszik, akkor is, mert olyan nincs, hogy együtt ne menne."

https://www.citatum.hu/kepek/idezetek/72814.jpg

Oravecz NóraMár türelmetlenül várom a szerelmes e-mailt....

de a küldője már sokadjára fogalmazza át, :) mert bizonyára tart attól, hogy stílus (vagy valamiféle helyesírási hibát) ejt.Miért könnyebb írásban szerelmet vallani?

"Mert a távolság, a közvetettség jótékonyan leplezni a zavartságot. Írásban tutira nem gabalyodsz bele a saját mondataidba. Ha mégis, van lehetőséged a későbbi korrekcióra."

Bánja a kánya, csak írja már meg végre, hogy csakis rólam álmodik, mert néma gyermeknek még az anyja se érti a szavát! Erősen feltételezem, hogy az e-mail címem nem ismeretlen számára, hiszen egy leleményes, intelligens pasi előtt nem léteznek (nem létezhetnek) titkok!

Bátorság!
Ezt neki üzenem!:)

Ma kaptam:
- egy szerelmes levelet (= süteményt) http://www.nosalty.hu/recept/szerelmes-level-medeatol
- egy e - mail, de csakis hivatalos tárgyban,
- és egy SMS-t is (... a szolgáltatómtól)Vállalati kommunikáció :)

Feladó: Vezérigazgató
Címzettek: Területi Igazgatók

Kedves Kollégák!
Pénteken 17 órakor a Haley üstökös olyan közel halad el a Földhöz, hogy szabad szemmel is láthatóvá válik. Ez a rendkívüli látványosság csak 76 évente fordul elő, ezért kérem az Igazgatókat, az alkalmazottakat vezényeljék ki a parkba, ahol én egy kis előadást tartok a jelenséggel kapcsolatban. Esős időben sajnos nem látható, ekkor az alkalmazottak a vállalati büfében gyülekezzenek, ahol egy kis filmet vetítünk nekik az üstökösről.

===========================================

Feladó: Területi Igazgató
Címzett: Főosztályvezetők

Kedves Kollégák!
A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a Haley üstökös fog a park felett feltűnni az égen. Ha esne az eső, gyűjtsék össze a dolgozókat a büfében, ahol lefilmezik ezt a csodálatos jelenséget, amely csak 76 évente fordul elő.

===========================================

Feladó: Főosztályvezető
Címzett: Osztályvezetők

A Vezérigazgató utasítására pénteken 17 órakor a csodálatos Haley üstökös megjelenik a büfében. Ha a parkban esne az eső, a Vezérigazgató új utasítást ad, ami csak 76 évente fordul elő.

===========================================

Feladó: Osztályvezető
Címzett: Csoportvezetők

Pénteken 17 órakor a Vezérigazgató fog feltűnni a büfében a Haley üstökössel, ami csak 76 évente fordul elő. Ha esne az eső, a Vezérigazgató a parkba rendeli az üstököst.

===========================================

Feladó: Csoportvezető
Címzett: Dolgozók

Ha pénteken 17 órakor esne az eső, a csodálatos, 76 éves Bill Halley és az üstökös végigfuvarozza a Vezérigazgatót a parkon át a büfébe.

*
Forrás: http://kecskefeszek.net/egyperces/multik-cegek-szakmak/vallalati-kommuni...Csak ámulok és bámulok...

hogy milyen okos tanácsokat adott itt közre (ezen a lapon) Pipacs! :) Adok neki kommunikációból egy jelest! :)Nekem már csak hivatalos levelekkel van tele...

az igazi (valódi) nevemhez kapcsolt postaládám, nem pedig izgalmas üzenetekkel, mint hajdanában, ezért fásult közönyösséggel lépek be oda…

Ez már csak emlék: http://www.napi.hu/fototar/fototar/201611/orig/image1480094538.jpg/780/

Szép álmokat kívánok mindenkinek!Ma kaptam egy rejtélyes SMS-t

de nem gyártok hozzá sztorit.Secret, félrevezettél! :)

Azt gondoltam, hogy azért terelgettél erre az oldalra, mert "apád" írt nekem. Futottam a postáig, de a postás közölte velem, hogy nem érkezett levelem.Jó éjt!

http://s9.images.www.tvn.hu/2013/01/25/17/35/www.tvn.hu_89dee6d752a72ac0...
Ma kaptam egy olyan e-mailt, amit olyan figyelmesen olvastam, mint egy mókus. (... találóbb hasonlat most nem jutott eszembe)

Neki linkeltem a pillangós könyvet.
Giccses, de a szeretet ott van a lapjai között.Bámulatos ötlet, bámulatos környezet, bámulatos emberek

Bámulatos környezetben, bámulatos emberekkel körülvéve láttam ma Secret Papit.
Persze csak a virtuális világban, nem a valóságban, de még így is a hatása alatt vagyok, s Papi ötlete is fantasztikus!Privát üzenetem sem érkezett

úgyhogy nincs min eltöprengenem, hanem nyugodtan számolgathatom a báránykákat az ágyikómban... :) Sziasztok!Végre előkerültek a Lélekpillangósok!

Láttam a facebookon, hogy társasjátékoznak!Hová tűntek a Lélekpillangósok?

https://hu-hu.facebook.com/lelekpillango?sk=wall
Napok óta csönd van a házuk táján. Remélem, hogy Gáspár Kati nem beteg! Nem szoktam vele privátban társalogni, de annyira aggódom érte, hogy fontolgatom a megkeresését.Nincs semmi hír

sem Szilágyi Imréről, sem a Lélekpillangósokról... Hol vagytok?
Remélem, hogy Gáspár Kati sem beteg! Szeretlek benneteket!.

Imre, néhány prezentációt is küldhetsz Pipacsnak, mert azokat is nagyon szereti! :) Javaslom, hogy dobd át neki a következő pénzügyi előadásod képi anyagát... és ez nem vicc, mert tényleg boldoggá tenné!Hoppon maradtam az idén is...

mert Mágus uram még egy húsvéti üdvözlőlapot sem küldött.

Imre, én szeretem a leveleket gyűjtögetni, szalaggal átkötni, :) ezért ne csak telepatikusan beszélgessél velem, :) hanem néha írjál is!

(Kacagtam, amíg írtam, de szerintem Ő is fog)"Ha nem írok, ne válaszolj" szabályát megtanultam

és az elmúlt években már csakis azt ajándékoztam meg üzenettel, aki szintén megajándékozott engem.

Jelmondatom: http://m.cdn.blog.hu/so/sorskonyvnelkul/image/ha_fontos_vagy.jpg ... és ez a privát postafiókomra is igaz! Néha hiányzik, hogy az igazi nevem betűit már nem kell koptatnom a klaviatúrán, amikor egy -egy e-mailt aláírok, csak munkaterületen, de ha senkinek, egyetlenegy pasinak sem hiányzik Y., vagyis az, aki valójában vagyok, akkor kénytelen vagyok ezt írni: PipacsTegnap azon töprengtem

hogy vajon vagyok-e olyan fontos tagja az Univerzumnak, hogy felsőbb vezetés:
- az engem ért igazságtalanságok miatt Ádámra is kiszabja a büntetést…
- vagy neki hagyják, hogy 100 százalékosan megússzon mindent?

A vesztét nem kívánom, éljen és viruljon, de megnyugtatna, ha tudnám, hogy legalább egyetlenegy pofont Ő is kapott!Hogyan váltam nevetségessé önmagam előtt?

Néhány idézet segítségével felidézem, hogyan váltam nevetségessé még önmagam előtt is néhány évvel ezelőtt.

1. Ma kitöröltem az összes eddigi smst, hogy a beérkezőknek legyen hely, értesítettek a számlámról, azt hittem, te írtál, az nem fér már el, a félelem visszatért, rájöttem, milyen egyedül és nevetséges vagyok.-- Horváth László Imre

Hosszú hónapokig nem akartam elhinni, elfogadni, hogy nekem már semmilyen formában nem érkezik üzenetem Ádámtól.
Mindegyik nap, miközben a postafiókomhoz tartozó jelszót begépeltem, titkon abban reménykedtem, hogy a beérkező üzenetek között már ott vár az övé. S mindegyik alkalommal csalódás volt a vége, mert nem írt… sem e-mailt, … sem SMS-t, … még álnéven sem.
Ó, én balga leány oly annyira reszkettem érte, hogy az ismeretlen e-maileket is mindig megkülönböztetett figyelemmel olvastam át, mert arra gondoltam, hogyha az igazi nevével már nem is, de álnéven megtisztel engem valamiféle magyarázattal, de nem tette meg.

2. Olyasmi elvesztése miatt sírok, ami sosem volt az enyém. Milyen nevetséges! Gyászolni valamit, ami soha nem is volt - az istenverte reményeimet, az istenverte álmaimat és megkeseredett várakozásaimat.--- E. L. James

Tény, hogy Ő soha nem volt az enyém, de érzelmeim ettől függetlenül nagyon is valósak voltak, és ahogyan a gazdák keseregnek akkor, amikor a jég elveri a bimbódzó termést, az anyák meg siratják az elvetélt magzatjaikat, ugyanúgy sirattam én is valamiféle lehetőségnek az elvesztését. A dolog nevetségességig fokozódott, de megtörtént…

3. Tényleg nevetséges, hogy mennyire javíthatatlanok vagyunk, mi nők. Képesek vagyunk az ép eszünket háttérbe szorítani, és hagyni, hogy sodorjanak az érzelmeink.--Papp Diána

Szeretném azt gondolni, hogy a nevetséges korszakomnak immár vége, mert az új ideálom a figyelmével kárpótol majd! Talán ideje volna feltennem neki a kérdést, hogy hányadán állunk egymással!

De „nevetséges, milyen nehéz feltenni egy kérdést, ha a válasz olyan sokat jelent az embernek”. --Stephanie PerkinsSzilveszteri SMS

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé a 2016-os évedet! B.Ú.É.K!

(A fenti SMS-t 100 másik közül választottam ki, vagyis nem én írtam)Csak munkatársként küldök karácsonyi üdvözleteket

magánemberként nem, mert egy mosollyal sem adok senkinek többet, mint amit kapok.
Régebben próbáltam megelőlegezni dolgokat: figyelmességet, kedvességet, mosolyt, de némelyik üzenetemre (e-mailemre) még válasz sem érkezett, ezért jutottam arra az álláspontra, hogy elsőként nem én kopogtatok az ajtókon.Vallomás Mikulás napján

„Ha utánad lopakodik egy fehér szakállas pasi piros szerkóban, ne lepődj meg. Csak én írtam a Télapónak, hogy téged akarlak ajándékba.”

Egy magabiztos nő SMS-e:
„Szerettem volna neked Mikulásra valami szépet, okosat, szexit küldeni. De sajnos nem fértem rá a kijelzőre.”

*
Hm, ez pedig elgondolkodtató!
"Otthon ülsz, és várod a Mikulást, mert egész évben jó voltál. De hiába, mert idén csak a rosszak kapnak ajándékot!"

forrás: a közismert SMS-eket a világhálóról hoztam.Kedves Mikulás!

Egész évben példamutató volt a magaviseletem, ezért szeretnék egy villogó, piros színű borítékot látni a postafiókomban, de olyat, hogy a feladó nevének láttán felvisítsak örömömben! :)

A sok virgács-pofon után, amit az utóbbi években kaptam tőled, már nagyon rám férne egy kis csoda! Bízok benned!

Gyermeki hittel lejegyezte: Pipacs