Szerelmi háromszög

Segíteni csakis annak lehet, aki hagyja és partnerként viselkedik.

A bejegyzésem szövegtörzsét töröltem, de haladéktalanul visszaállítom az eredeti szövegtartalmat és szövegképet, amennyiben a portál tulajdonosa hajlandó lesz rendbe rakni, vagy rendbe rakatni a thesecret.hu portált!

Időközben eléggé sok háttér- információ a tudomásomra jutott, ezért a jelenlegi sakk-matt helyzetben: egyszerűen NINCS MÁS VÁLASZTÁSOM!

Secret, én még nem mondtam le arról, hogy "apád" végre észhez tér!
Csakis érted teszem, mert már nincs más eszköz a kezemben!

HozzászólásokEgyelőre még a kettőnél sem tartok....

1 pasi + én = 2 .... ezért semmiképpen nem lehetek részese, szereplője egy szerelmi háromszögnek!Sok lúd disznót győz :)

Minden erőmmel Pipacs mellé állok, hiszen olyan nincs, mert egyszerűen nem létezhet, hogy több (sok) lúd nem képes legyőzni egy disznót!Fején találta a szöget...

András a 2017. szeptember 30-ai hozzászólásában, de ezt nem óhajtottam megerősíteni! Miért?

Röviden: CSAK.
Hosszabban: Engem már annyi kudarc ért, amik "reklámozása" talán olyan rezgéseket kelt, amik még továbbgerjesztik a további sikertelenségek lehetőségeit.

Pár napja így éreztem: https://www.youtube.com/watch?v=lhwOFp-l0fY:)

Jaj, András, Te helyettem ne nyilatkozzál! Van nekem szám, amivel tudok beszélni! :)
Pontosabban: van olyan klaviatúrám, amin ütögethetem a betűket!*

"Most hát, Jancsi lelkem, eredj, ha menned kell!
A jóisten legyen minden lépéseddel.
Ha látsz tört virágot útközépre vetve,
Hervadó szeretőd jusson majd eszedbe."

https://www.szatmar.ro/files/wallpapers/1024x76812210437681055283_665363...

Mi köze ennek a fenti bejegyzéshez? Semmi, de ehhez volt kedvem.Legyen a tiéd!

Ezt az esetleges harmadiknak üzenem, csak hagyjatok már engemet végre békén!
Már a legelején megmondhattátok volna, hogy rám csupáncsak a bolond szerepét osztottátok!

A harmadikhoz nincs közöm, nem is érdekel, de ha mindez a Te beleegyezéseddel történt, drága Ádám, akkor szégyelld magad! Csak ennyit mondok, nem többet!**

Gondoltam már olyasmire is, hogy Secret Admin névvel nemcsak Imre tud belépni erre a webhelyre, hanem mások is. S akár létezhet egy olyan csaj is, akinek Imre valamikor odaadta az adminos kulcsot.

Persze ez csak feltevés, de benne lehet a pakliban az is, hogy az a kulcsos csaj Ádám közeli, bizalmas ismerőse, aki jól megszívatott itt engem.

Ha ez így van, megérdemlem, mert a híres eszemet és logikámat túlbecsültem.*

Kitörültem, mert nem akarok már olyan dolgokon töprengeni, amiknek semmi értelme. Szép álmokat!?

Miért kell bárkit is belerángatni egy olyan szituációba, amiben végül semmilyen szerepet nem szánnak neki? Miért csinálnak ilyen galádságokat a pasik? Az ilyen játékok néha halálosan komolyra fordulnak ... és valaki megsérül.Amikor a főokos...

komoly témákon edződött "kedvesemnek" átküldtem ezt a nótát: https://www.youtube.com/watch?v=g3l5gg5ByZg ... valószínűleg egész éjszaka hánykolódott az ágyában, mert a komolytalan és együgyű dolgoktól irtózik.

Kikérhette volna magának, de nem kérte ki. :)Akkor voltam bolond én

Akkor voltam bolond én, amikor megszerettelek! https://www.youtube.com/watch?v=13btiSHXZLk
Ezt elfelejtettem hajdanában átküldeni Ádámnak, ezért most pótolom, :) mert nem szeretném, ha hiányos volna az emlékkönyve! :)A kocka el volt vetve

2010 májusában aránylag még nyugalom volt, bár a "kocka" el volt vetve. Akkor kellett volna erőt vennem magamon és kiszállnom a sztoriból. Istenem, mennyi mindentől megkímélhettem volna magam, ha akkoriban másképpen döntök!

Még szerelmi háromszögnek sem nevezhető, amibe belecsöppentem, mégis úgy viselkedtem, mintha tétje lett volna a dolgoknak.

Másféle szerelmi háromszög, ami az én személyemtől független, természetesen létezhetett, egyáltalán nem kizárható, és talán éppen az a harmadik személy: a támadóm.Valaki egyszer azt írta...

Secret Adminnal kapcsolatosan: "secret az élete maga" ... és ha ebből indulok ki, akkor a rejtély szálait továbbcsomózza, továbbgubancolja az a tény, hogy a saját történeteim is visszaköszöntek innen.

Mi lehet ennek a magyarázata?
Lélekszinten rokonom Admin és emiatt "közösek" a történeteink?
Vagy Ádámhoz volt/ van valamiféle köze? A két pasi kapcsolatát azért tartom valószínűbbnek, mert Ádám - bár soha nem nyíltan, hanem igencsak ködösen és homályosan - de többször utalt egy olyasvalakire, akinek a "személyleírása" ráillik Adminra.

Hülyeség? Hm, nagyon annak tűnik... úgyhogy lefekszem.Az IP cím rejtély zárása

Talán Ádám felesége volt a rejtélyes secretes, ami csupáncsak annyit igazol, hogy a Vonzás Törvénye működik. :)
Ádám a ház mögötti pasis rezidenciáján elmélkedett a Biblián, Éva meg a thesecret.hu webhelyen elolvasgatta, hogy Ádám „gyerek” hogyan viselkedik akkor, amikor a lakásuk ajtaját maga után becsukja. /Ó, bárcsak írtam volna 1-2 hazugságot is, :) hogy főtt volna egy picikét a saját levében!/

Késői üzenet Évának:

- Kedves Éva, bár garanciát a férjedért nem vállalhatok, hiszen egészen más arcát ismerem, mint Te, de 99 százalék, hogy a szíve a Tiéd, úgyhogy megnyugodhatsz, hiszen a legnagyobb érzelmi ostromot is visszaverte! Bocsánatot nem kérek Tőled, hiszen nincsen miért, de ha csak rajtam múlt volna, akkor most sírhatnál! :) S talán illik még annyit mondanom, hogy legyetek boldogok!Szeretném már végre megtudni, hogy mibe keveredtem bele!?

Ma arra gondoltam, hogy Ádám közvetlen közelében (talán a szomszédságában) él valaki, aki secretes és különleges képességekkel rendelkezik. Ezt a feltevésemet az IP címek hasonlóságára alapoztam.

A secretes IP címe: 73.21.44. 55
Ádámé pedig: 73.21.44. 32

A „szomszédja” talán empata, illetve számítógépes mágus, s a két forrásból összerakta a sztorit.
Amikor idáig eljutottam, legyintettem, mert nem tartom valószínűnek, hogy Ádám sima „szomszédját” érdekelné az én marhaságom.

A rejtélyes illetőnek – ha egyáltalán létezik – mindenképpen közének kell lennie: őhozzá, vagy énhozzám, mert érdeklődést leginkább érintettség tart fenn.

De ha jobban belegondolok, akkor muszáj ismét elmondanom, hogy az én semmitmondó sztorim túlnyúlik a látható, mindenki számára jól érzékelhető fizikai világon, ezért teljesen felesleges IP címeken agyalnom, hiszen az elmúlt évek egyértelműen bizonyították, hogy titkok nem léteznek.

Áh, állandóan ugyanazt a fonalat gombolyítom, de tök eredménytelenül, hiszen az égvilágon semmire sem jutottam még eddig… pedig nagyon szeretném már végre megtudni, hogy mibe keveredtem bele!?.

Mérhetetlenül csalódott volnék (és lennék), ha véletlenül mégiscsak az derülne ki, hogy az általam istenített, magasságokig emelt, köztiszteletben álló, komoly ember – csupáncsak a maga szórakoztatása vagy beteges játékszenvedélye miatt – nyomorított meg engem.

Isten bocsássa meg nekem, hogy ismét Ádám az első számú gyanúsítottam, de nem hiszem, hogy egy vad idegen, akinek én soha, semmivel nem ártottam - csupáncsak úri passzióból, okok nélkül- a lova után kötné a lelkem!

A klasszikus "miért" kérdést - kiabálva és jajgatva - már nem teszem fel... mert nem tartom valószínűnek, hogy bárkitől is magyarázatot, választ kapok.Rejtélyes energiák

Szerintem Ádám veszélyben van, mert azok a különös energiák, amikről már ezerszer írtam, még mindig tisztán érzékelhetők a Mítoszok Palotájában.
Figyelmeztetni nincs lehetőségem, meg egyébként is bolondnak nézne, de ha igaz, amit állítok, akkor az energiák ottlétének nyomós OKA van, hiszen nem valószínű, hogy csak passzióból „keringenek” ott, éppen az ajtaja közelében.

Mégis mit kellene tennem? Rajzoljak egy jelet a kilincse fölé? :)
Talán neki is tudomása van róla, sokkal inkább, mint nekem, és még mindig erős bennem a gyanú, hogy köze is van hozzá … vagy tudatosan… vagy tudattalanul… de mindenképpen.Mágus uram pofonjai

Mágus uram engemet már jó párszor megvert, ezért még belegondolni sem merek, hogy hajdanában milyen nagy pofonokat húzott le Ádámnak, amikor féltékenykedett rá. Bár ennek a feltételezésemnek erősen ellentmond, hogy Ádámon egyetlen ütésnyomot sem látok… :)

Áh, nem is filózok tovább ilyen bolondságokon, hanem elteszem magamat holnapra, hiszen az okos, tudatos erőgyűjtés már máskor is segített.

Szép álmokat kívánok mindenkinek!Majdnem 6 kerek esztendőbe került

amíg végre megértettem, hogy egyetlenegy hús-vér pasihoz sem tartozom, sem a valóságban, sem más síkokon. Hat esztendő piszkosul hosszú idő… át sem merem számítani napokra.Hódításom fénykora :)

Hogyan lehetséges az, hogy a Mítoszok Palotájában nemcsak Ádám, hanem egy rejtélyes, láthatatlan Energialény is – kinek a kilétét homály fedi - engemet választott, csakis énrám pályázott?

Hm, látjátok, hogy milyen kapós voltam akkoriban! :)

És vajon történt mindez ugyanabban az időben, illetve ugyanabban a térben?
Áh, az Energialény bizonyára aggódott, hogy Ádámmal komolyra fordulnak a dolgaink :) és utána nem lesz nálam esélye.Féltékenyen dühöngött :) Kicsoda? A rejtélyes harmadik :)

Ádám azért szakított velem meg mindenféle kapcsolatot, mert rájött, hogy lelepleződött. :)
Ő egy igencsak határozott utasítással, paranccsal érkezett (született) erre a Földre, ami úgy hangzott, hogy soha, senki előtt nem fedheti fel, hogy a Sötét Erők szolgálatában áll, és a Pokol egyik magas rangú tisztje.

- Vegyülj el az emberek között! Épülj be az egyházba! És nagyon vigyázz arra, hogy emberi mivoltodat soha, senki ne kérdőjelezze meg! Ha mégis megtörténne, az igencsak nagy bonyodalomlavinát indítana el, amire a világtörténelemben csupáncsak 2-3 –szor volt példa. (Idézet a Parancsból)

Amikor rájött, hogy felismertem benne az ördögöt, :) rettenetes félelem fogta el. Persze nem tőlem félt, hanem a következményektől, hiszen azonnal „rögtönítélő bíróság” elé állították.

- Hogyan történhetett ez meg? – kérdezte tőle a szigorú bíró, majd kivetítette az SMS-em szövegét: „Az ördög hálójában”.
- Csak blöffölt, metafora értelmű az üzenete, hiszen angyalian kedvesen viselkedtem mindig vele.
- Csak blöffölt? A barátnőjével való beszélgetései egészen másról tanúskodnak.
- Na jó, beismerem, ez a csaj valamiféleképpen érzékelte az energiáimat, ez észrevehető volt rajta.

(Hagyom ezt a hülyeséget, mert ha igaz lett volna, akkor most nem írogatnék itt…)

Sokkal inkább valószínűbb, hogy egy harmadik „személy” energiáit érzékeltem, aki féltékenyen dühöngött, amikor Ádám közelébe mentem.*

Még visszamennem sem kell, hiszen elég csak rápillantanom az épület fotójára, és azonnal érzem azt a különös érzést, amely a Mítoszok Palotájában szegődött mellém. Mindez az élmény mélységét is jól érzékelteti, hiszen a pszichológiai szakterületnek vannak hasonló jellegű kísérletei. (Amikor már a kép, valaminek a csupasz látványa is képes előhívni a hozzátartozó érzést, akkor ... (...) ... áh, elfelejtettem, hogy mit tanultam hajdanában erről)Találkozás egy régi szerelemmel

Ma egész nap ez a dal motoszkált a fejemben:
Kovács Kati - Találkozás egy régi szerelemmel: https://www.youtube.com/watch?v=L9TKwd98bA4

De egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a saját gondolatom, mert eléggé hevesen tiltakoztam ellene.
Miért írnék én erről a témáról - kérdeztem önmagamtól - amikor nem találkoztam, s nem is óhajtok találkozni Ádámmal.

Lehet, hogy a gondolati "csomag" valahonnan érkezett, .... ha pedig az enyém, akkor nagyon furcsállom!Jó éjszakát mindenkinek!

Pároknak is, háromszögeknek is! :)Adott volna nekem pogácsát :)

A thesecret.hu webhely különös, megtévesztő „délibábjai” – amik totálisan összezavarták a józan ítélőképességemet- egy nagyon veszélyes szituációba sodortak bele, persze nem mostanában, hanem évekkel ezelőtt, mert akkoriban még azt hittem, hogy Ádám is a secretes „színfalak” díszletei mögött áll.

Elmentem oda, ahol dolgozik, s még az ajtaja kilincsét is lenyomtam. :)

Elbírjátok ti képzelni, hogy mi történt volna akkor, ha véletlenül bent van? Adott volna nekem pogácsát. :)

Én meg kiabálhattam volna, hogy: "Papi, hol vagy!?"A múltkor egy komoly tervet készítettem

hogyan, mikor fogok ismét végigsétálni azon a rejtélyes folyosón.

1. lépés: A naptáramba bejelölöm azokat az időpontokat, amikor Ádám tutira nem lesz ott.

2. Olyan ruhába öltözöm, amilyenben sohasem láttak abban a közegben és a fejemre (a hajamra) színes selyemkendőt teszek. :) Ez amolyan óvintézkedésféle lesz, mert az ördög nem alszik. :)

3. Senkire sem figyelek, nem köszönök, hanem majd úgy teszek, mintha SMS írnék.
4. Ha netán tán valaki mégiscsak kiejti az igazi nevemet, nem reagálok, nem állok meg, mert aznap csakis a Pipacs névvel azonosítom magam.

Ó, sikerült a dolgoknak ismét nagy feneket kerekítenem, :) de így lesz, nem másképp, mert a terv: az terv!
Valószínűleg a kutyát sem fogja érdekelni, ha én arra járok, de szeretem mindennek megadni a módját.Vissza kellene mennem a Mítoszok Palotájába

ahhoz, hogy megtudjam, hogy hazudoztam – e évekig, vagy igazat szóltam. Más megoldás nincs.

Talán választanom kellene egy olyan ideális időpontot, amikor még a madár sem jár arra, nemhogy a régi ismerőseim és tesztelni a helyszínt! Ha újra végigsétálnék azon a folyosón - lassan és figyelmesen- minden „radaromat” élesre állítva, akkor talán megtudhatnám végre az igazságot.

S ha hazudtam, akkor úgy tisztességes, hogy leleplezzem önmagam!Az utolsó betűk leütésekor már sírtam...

Ma azoknak a lányoknak az arcát, alakját idéztem fel, akikkel rendszeresen egy teremben ültem a Mítoszok Palotájában. Az egyik Marilyn Monroe –ra hasonlított, a másik meg Julia Roberts –re, a harmadik meg rövid szoknyácskában, leheletkönnyű felsőben, kitette ám, ami a szem, szájnak ingere, mégis nekem dobta a legszebb ifjú az „aranyalmát”, … pontosabban nem is egy ifjú, hanem kettő, mert a felsőbb hatalom egyik láthatatlan hercege is képviseltette ott magát.

Ó, ez annyira mesés, hogy félő, hogy csupáncsak képzeltem, hiszen a valóságban ilyesmikre oly kevés az esély! Az utolsó betűk leütésekor már sírtam, de nem tudom, hogy miért…Csak egyetlen összefüggést látok

ami nagy valószínűséggel a véletlen műve, de mégiscsak érdekes! Secret speciális témaköreit "végigzongorázta" Ádám, s szinte mindegyikről említést tett, mintha valamiféle "előkészítőn" vettem volna részt. :) Persze ez egy marhaság és tutira véletlen, mégis alátámasztja - ha nem is tisztán - hogy véletlenek nincsenek! Ugyanígy érdekes, hogy a másik pasi szakmájára is utalt és sorolhatnám még tovább, tovább...

Mesterien illesztette össze a szálakat Valaki!Nem értem

hogyan, miért gabalyodtam (keveredtem) bele abba az Ádám-féle őrültségbe, mely talán elkerülhető lett volna, ha akkoriban jobban tudatosítom önmagammal, hogy: „VALAMI NEM STIMMEL A SZTORIVAL, … hát nem érzed, hogy valamiféle valóságon túli, láthatatlan energiák is mozgatják a szálakat”.

Vajon azok az energiák Őt segítették, ... vagy engem mentettek?
Még mindig nem tudom, de ott voltak...

Lefekszem, mert ez mindig felkavar, mert tudnom kellett volna, hogy ami ott történt, az nem volt egy hétköznapi színjáték!