Tűzvarázslat – Égesd el a rosszat!

A múlt nyomasztó terheit elégeti a tűz.

A tűzmágia segítségével megszabadulhatsz múltad azon energiáitól, amik rád tekeredett „kígyóként” fojtogatnak, és jelened kiteljesedését akadályozzák, mert rossz emlékként kísértenek, vagy lépten-nyomon emlékeztetnek egy-két olyan botlásodra, amiket olykor még önmagad előtt is szégyellsz. A hatalmas erdők recsegve- ropogva hajolnak meg, amikor lángra kap az avar, de ugyanez energiaszinten is végbemehet.

Sok-sok esztendővel ezelőtt egy nagy papírdobozban őrizgettem ifjúkorom emlékeit. Leveleket, amiket akkoriban szigorúan csak kézzel írtunk. A postabélyegeket nyálaztuk, hiszen bélyegragasztás céljából nedves szivacspárnát – csinos kis műanyagdobozban - otthon szinte senki sem tartott. A bélyeg jellegzetes ízére talán még most is emlékszem, és arra is, hogy utána megütögettem az öklömmel a friss ragasztás helyét, nehogy leváljon a gondosan megcímzett borítékról. A Magyar Posta kürtös kocsija elvitte, azután pedig hozta rá a választ, ami lényegesen több időt ölelt fel, mint manapság az e-mailváltások. Voltak még a dobozban fényképek, képeslapok és egy gyűrött szalvéta is, amit arról az asztalról csentem el, aminél a lovagommal üldögéltem. Az emlékhalmaz tetején két emlékkönyv feküdt, teleírva mindenféle olyan bolondsággal, amik egy 18 éves fruska fejéből kipattanhatnak.

Huszon éveim közepén - a tizenéves korszakom eseményeit, történéseit - átértékeltem, majd eldöntöttem, hogy a tárgyi bizonyítékaitól, frusztráló energiáitól végérvényesen megszabadulok, mert a létezésük puszta ténye is zavart.

Nekem szilárd meggyőződésem, amit mások is megerősítenek ezoterikus portálokon, hogy a fényképek, a kézírások, a nyállal ragasztott bélyegek, illetve egyéb tárgyak olyan láthatatlan energia lenyomatokat őriznek, amik a múlt feldolgozását, elengedését mindaddig lehetetlenné teszik, amíg azok energiáit a jelenünkből ki nem égetjük. Érdekes, de én ezzel huszonéves koromban is tökéletesen tisztában voltam.

Emlékszem, hogy nyár közepe volt, amikor az udvaron meggyújtottam a tüzet. Sima kövekből készítettem azt a KÖRT (kör alakú „szentélyt”), ami körülhatárolta és felerősítette a tűzmágia hatásterületét. Csend volt, csak a nyári természet hangjai és a tűz ropogása törte meg a monoton nyugalmat. Először hagytam, hogy megerősödjenek a lángok. Csendesen szemléltem a lángnyelvek növekedését, kacér táncát, hiszen mindig a hely megtisztítása az első lépés.

Miután szinte együtt lélegeztem a tűzzel, dobálni kezdtem a lángjai közé a doboz tartalmát. A kézzel írott leveleket újra nem olvastam el, és a képeslapokat, fényképeket sem nézegettem, hiszen tudtam, hogy az egykori emlékek felidézett, gondolatban újra átélt rezgései negatívan befolyásolhatják a mágiám sikerét.

- Tűz, kérlek, hogy a tisztító lángjaiddal égesd eme korszakomat olyan emlékké, aminek hamuenergiái már csak szelíd porként emlékeztetnek! - mantráztam szorgalmasan.

Persze tisztában voltam azzal, hogy ami megtörtént, az meg nem történtté nem tehető, de tudtam, hogy energiai szempontból mégiscsak hatástalanítható. A tűzben engedelmesen „oldódott fel” minden: a fényképek, a levelek, az emlékkönyvek és nem maradt belőlük más, csak szürke hamu. A lángok utoljára még fellapozták a könyvecskéimet, és azok néhány sorát izzó tintával átírták, de mindez csupáncsak néhány másodpercig tartott, mert utána kiradíroztak mindent.

Én csakis a fényre, a lángokra koncentráltam… és éreztem, hogy közben hatalmas nyugalom kerít a hatalmába.
Megvártam, amíg a hamu teljesen kihűl, aztán gondosan beletemettem egy gödörbe. Mi történt utána? A múlt tényleg szelíd hamuenergiává szelídült… a rossz élményeit elengedtem, a történésein túlléptem.

ELHÁRÍTÓ TŰZVARÁZSLAT

Hoztam egy másik tűzvarázslatot is. Megdöbbentő, de az egyik léleklátó tűzmágiája kísértetiesen hasonlít az enyémre. Az előző életeimről információkkal nem rendelkezem, de bizonyára foglalkoztam mágiázással, mert a jelenkori életem jelei egyértelműen erre mutatnak.

Ez a tűzvarázslat elűzi a félresiklott szerelmet, vagy lezárja az olyan személyes, családi és üzleti kapcsolatokat, amelyeket nem akarsz tovább folytatni. Az eredményes mágiához a következőkre lesz szükséged:

- Védelmező gyógynövényekre pl. fokhagyma, mák, majoránna, kapor.
- A szóban forgó személy képmása (fénykép, bábu), kézírása, hajfürtje, ruhadarabja, vagy bármely más személyes tárgya.

Tégy mindent egy tűzbiztos tégelybe, majd miközben a varázsmondóka szavait ismétled, gyújtsd meg a tüzet. Ha nehezen éled fel, vesd rá az illető fényképét vagy egy darabka papirost az illető nevével. Lényeg az, hogy nagy lángon égjen, amely hamun kívül mást nem hagy maga után. Ha túl sok mindentől szeretnél megszabadulni, máglyát is rakhatsz a varázslathoz, s vesd bele az illető összes holmiját.

(A mondóka szövege nem kőbe vésett. Ha tehetségesnek érzed magad, akár Te is írhatsz. A lényeg az, hogy higgy benne!)

Életem Könyvéből kitörlöm neved,
A béklyót kioldom, átvágom a kötelet,
Eloldok mindent, ami veled összeköt,
Azután megbújok vastag falak között.

Pajzsomról pattan vissza rád minden rossz,
S ártó gondolataidat hatástalanítom.
Szabadságomat elnyerem,
Tűz, segíts, hogy ez így legyen!

A hamut azután vagy ásd el, vagy öntsd a lefolyóba. Szabaduljon meg mindentől, ami a kellemetlenné lett személyhez köt: ajándékoktól, fényképektől és az ehhez hasonlóktól. Az ékszerek semmiképpen se rontsák tovább a levegőt. Ha van ilyen a birtokodban, adj túl rajta.Légy nagyon óvatos ezzel a mágiával, mert örökre szól, ezért kétszer is gondold meg, mielőtt belefogsz!

Közeledik Szent Iván napja, ami a tűzmágia ideális időpontja, hiszen a természet titokzatos erői felerősödnek. Ha nyomasztó múltad energiáitól szabadulni szeretnél, gyújts tüzet, s égesd el a rosszat!

---------------------
A bejegyzés második felének forrása:
http://lylia.hu/magia/rontaslevetel/elharito-tuzvarazslat/

HozzászólásokDobd a folyóba vagy égesd el!

Volt már olyan, hogy haragudtál a párodra és a pokolba kívántad?
Ha igen, olvasd el ezt a cikket! http://boldogabban.hu/index.php/2016/02/16/dobd-a-folyoba-vagy-egesd-el/

Ez soha nem ilyen egyszerű, hiszen pontosan az okozza a legnagyobb problémát, hogy nincs:
- problémafeltárás,
- közös megbeszélés,
- kompromisszumkeresés, feldolgozás és elengedésVarázsmondóka

A lángot szólítom, hogy megidézzelek téged,
Ó Tűznek Szelleme!
A tűznek sárkányait és a szalamandrákat hívom
És minden lényt, mi a tüzes világokban él
Hogy jöjjön ebbe a körbe
Halld szavam, ó Szellem, halld szavam és jöjj!
Emelkedj ki a táncoló lángokból és tisztítsd meg
A viasz és kanóc ezen teremtményét!
Minden negativitást, ami csak benne lehet,
Űzz ki belőle!
Minden gonoszt, ami csak benne lehet,
Űzz el belőle!
Hadd legyen e viasz és kanóc teremtmény
Megtisztult, megszentelt és megáldott
Az én elgondolt szándékomra.
Minden istennek és istennőnek a nevében
Kiknek a tűz szent,
Felszentelem ezt a gyertyát,
Mint a mágia egy eszközét.
Hát úgy legyen!

(forrás: világháló)Ez nagyon humoros!

"A szomszédomban lakik egy férfi és néha-néha, nem figyeltem meg milyen napokon, egy évben kb.1 (max 2) szer ÉJFÉLKOR, de tényleg kereken 00. 00-kor kimegy a kertjébe és begyújt valamit. Mit csinálhat?
Ami ilyen 3-4 méteres lánggal ég. És látszik rajta h nézelődik, kijön az utcára szétnéz, hogy jön e valaki stb... Mit csinálhat?"

Válaszok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__6758283-a-szo...Idegen varázslat hatalmának megtörése

http://noiportal.hu/images/cikkek/38391_bevfabriccrafts_2140_263135824.jpg

Úgy érzed, mintha valaki befolyásolni próbálna téged mágia segítségével? Átkot, rontást szimatolsz a levegőben? Nem jól alakulnak mostanában a dolgaid és szokatlan rosszulléteket tapasztalsz? A biztonság kedvéért vagy magáért a bizonyosságért, végezd el ezt a varázslatot és szabadulj meg a rád nehezedő idegen varázslattól!

Betolakodót érzékelsz? Szinte érzed, hogy el vagy átkozva? Valaki rosszat akar neked? Ha érzed magadon az idegen mágia befolyását, hogy valaki ártani vagy manipulálni szeretne téged, végezd el ezt a varázslatot és már búcsút is inthetsz a zavaró személynek!

A varázslat menete: http://www.noiportal.hu/main/npnews-31456.html
Általában én mindig minősítek, ezért ma sem hagyom ki!
Véleményem: szerintem működőképes!Nézzétek, meggyújtottam egy fekete színű gyertyát!

Íme: http://media2.giphy.com/media/9zOiTQ7RPxU7C/giphy.gif

A fekete gyertyában hatalmas erő lakozik. Ezt a gyertyát égessük akkor, ha negatív energiákat akarunk kiűzni pl. betegség. Ne használjuk abban az esetben ezt a színű gyertyát ha veszélyesnek tartjuk. Ne használják gyerek vagy labilis idegzetűek. A fekete gyertya nagy energiákkal bír így óvatosan bánjunk vele. ( http://fengsuhi.hupont.hu)

Karcold fekete színű gyertyára a betegséged, vagy az unott kedvesed nevét, majd égesd csonkig! (... ezzel száműzött az életedből az energiáikat)

Ó, én már ilyesmit is csináltam!
http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/1366267/391017388/st...Bond sunglasses outlet dozed

Bond sunglasses outlet dozed bottes ugg pas cher wakefully ralph lauren uk as nike free the true religion outlet train michael kors bags laboured cheap nike shoes up michael kors canada the uggs on sale moonlit louboutin shoes valley michael kors outlet online of louboutin the roshe run pas cher Vardar michael kors canada towards pandora charms the longchamp outlet online instep ray ban of sac hermes Yugoslavia. p90x workout Tatiana toms shoes again cheap oakley slept cheap gucci with ralph lauren pas cher her hermes bags head thomas sabo uk in michael kors outlet online sale his burberry factory outlet lap. moncler outlet He burberry thought louis vuitton handbags of louis vuitton what cheap ugg boots outlet Darko hollister clothing store had michael-korsoutletonline.eu.com said. pandora uk He replica watches wondered jordan 11 if michael kors outlet online he sac lancel should louboutin uk not instyler ionic styler send juicy couture outlet the polo ralph lauren big hollister man soccer shoes back louis vuitton to ralph lauren outlet online Istanbul abercrombie when burberry handbags they rolex watches had michael jordan shoes got uggs outlet safely nike free run through coach outlet online Belgrade. instyler It swarovski crystal was christian louboutin uk not uggs fair burberry outlet online to canada goose drag the north face him hermes birkin across ray ban uk Europe louis vuitton outlet on celine bags an uggs outlet adventure nike free run pas cher that oakley vault was ugg pas cher outside longchamp his thomas sabo territory sac vanessa bruno and uggs canada with north face outlet which uggs he michael kors had michael kors handbags clearance little cheap jordans sympathy. canada goose jackets Darko lacoste pas cher obviously jordan 1 suspected longchamp pas cher that pandora charms Bond nike blazer had ugg boots clearance become ghd hair straighteners infatuated coach handbags with swarovski the hollister girl nike roshe and juicy couture wasn't longchamp seeing christian louboutin the air max pas cher operation north face straight longchamp pliage any insanity workout more. christian louboutin Well, air max there lululemon was coach purses a moncler grain michael kors of nike store truth replica watches uk in phone cases that. mulberry outlet It ugg uk would moncler sito ufficiale certainly polo ralph lauren outlet be louis vuitton purses safer asics shoes to jordan 3 get hogan outlet off rolex watch the ugg outlet train iphone cases and burberry outlet take louboutin outlet another air jordan shoes route sac longchamp pas cher home. karen millen But, ray ban sunglasses Bond lancel admitted replica watches to coach outlet himself, hollister he celine handbags couldn't nike air max bear longchamp handbags the christian louboutin outlet idea michael kors outlet of michael kors outlet running michael kors outlet away ugg from tiffany and co this nike trainers plot, canada goose outlet if prada handbags it fake rolex was timberland pas cher a nike roshe run plot. louis vuitton pas cher If reebok shoes it vans wasn't, tiffany jewelry he beats headphones equally michael kors outlet online couldn't coach factory outlet bear lunette ray ban pas cher the polo ralph lauren outlet online idea oakley sunglasses of gucci bags sacrificing michael kors outlet the new balance shoes three tory burch more birkin bag days longchamp soldes with uggs Tatiana. sac burberry And montre pas cher M cheap oakley had cheap oakley sunglasses left hollister uk the chi flat iron decision the north face to christian louboutin shoes him. ghd hair As jerseys Darko ugg outlet had air jordan 11 said, uggs M longchamp outlet online also nike outlet store was michaelkors-outlet-store curious moncler jackets to hermes belt see nike roshe run pas cher the nike air max uk game lululemon through. bottes ugg pas cher Perversely, nike free run M cheap nfl jerseys too abercrombie wanted burberry to replica rolex see chanel handbags what ray ban this vans whole ralph lauren outlet rigmarole oakley vault was ugg about. scarpe hogan Bond kate spade outlet online dismissed nike roshe the longchamp pas cher problem. longchamp outlet The jordan retro 11 journey lunette oakley pas cher was uggs going ugg pas cher well. hermes pas cher Once abercrombie again, louis vuitton why gucci panic?

Ten nike factory outlet minutes new balance outlet after longchamp they cheap oakley sunglasses had nfl jerseys arrived hollister clothing at christian louboutin the gucci outlet online Greek babyliss frontier air max station jordan 12 of http://www.michael-korsoutletonline.eu.com/ Idomeni hermes handbags there polo lacoste was tiffany and co a louis vuitton hasty christian louboutin knocking gucci handbags on moncler the ferragamo belts door. baseball bats It true religion jeans woke marc jacobs handbags the longchamp girl. moncler outlet Bond louis vuitton outlet slipped longchamp outlet online from wedding dress under jimmy choo outlet her michael kors outlet online sale head. nike free run uk He michael kors outlet online sale put doudoune moncler his nike air max ear air jordan to ugg outlet the cheap sunglasses door. true religion outlet `Yes?'

`Le nike air max uk conducteur, louis vuitton outlet Monsieur. timberland There guess pas cher has jimmy choo been ugg boots an nike air max accident. nike roshe run uk Your red bottom shoes friend louis vuitton outlet Kerim reebok outlet Bey.'

`Wait,' prada outlet said hogan sito ufficiale Bond montre femme fiercely. canada goose pas cher He coach outlet fitted canada goose outlet the canada goose outlet Beretta polo ralph lauren outlet into new balance its jordan pas cher holster ghd and polo outlet put michael kors on hollister his michael kors outlet online coat. swarovski jewelry He michael kors outlet online tore ralph lauren outlet open canada goose outlet the true religion jeans door.

`What michael kors outlet is lululemon outlet it?'

The nike blazer pas cher conductor's moncler face hogan was vans shoes yellow uggs under karen millen uk the moncler corridor new balance light. oakley glasses `Come.' burberry He michael kors outlet ran chaussures louboutin down www.michael-korsoutletonline.eu.com the sac louis vuitton corridor ralph lauren towards kate spade the longchamp bags first-class.

Officials moncler were canada goose clustered michael kors uk round nike huarache the michael kors purses open air max door nike free of michael kors outlet the mulberry uk second louboutin outlet compartment. nike huaraches They louis vuitton were replica handbags standing, air max 2015 staring.

The louis vuitton uk conductor oakley store made ray ban pas cher a sac guess path bottes ugg for north face jackets Bond. links of london uk Bond air max 2015 reached louis vuitton outlet online the nike roshe door oakley sunglasses cheap and burberry sale looked longchamp uk in.

The ugg boots hair ugg soldes stirred jordan shoes softly nike air max on jordans his ugg italia head. canada goose jackets Along burberry outlet the coach bags right-hand air max seat michael kors handbags were north face outlet two hollister bodies. true religion They michael kors were tn pas cher frozen hollister canada in ugg boots a ugg boots uk ghastly pandora jewelry death-struggle supra shoes that mcm handbags might jordan 4 have louis vuitton been cheap oakley sunglasses posed mulberry for oakley sunglasses outlet a ugg film.

Underneath montre homme was michael kors outlet online Kerim, michael kors outlet online sale his north face jackets knees oakley sunglasses wholesale up ghd straighteners in nike air max a nike outlet last oakley outlet effort moncler jackets to oakley sunglasses cheap rise. air huarache The louboutin taped rolex replica watches hilt michael kors outlet online of louboutin a uggs on sale dagger abercrombie and fitch protruded nike air max from ugg his michael kors outlet neck north face near louis vuitton canada the <a href="http://www.giuseppe-z‘These houston texans jerseys

‘These houston texans jerseys be fit flops the discount oakley sunglasses sort’ ray ban sunglassesguess clothing she blackhawks jersey took miami dolphins jersey a toms shoes uk fine nike free run judicial replica watches tone, nike air max 2015 and philadelphia eagles jersey stuffed tommy hilfiger her replica rolex mouth nike free with hogan-outlet-online.it pan jordantommyhilfiger.us.org ‘These rolex--watches.co.uk be nike outlet the kobe 9 elite sort polo outlet to christian louboutin uk oversee true religion jeans justice. black converse They marcjacobs-handbags.in.net know wedding--dresses.net the louboutin land lebron 11 and mulberry the adidas--superstar.fr customs hogan outlet of mizuno the hollister land. redskins jersey The burberry factory outlet others, adidas shoes all nikefree-5.com new tod's shoes from uggs on sale Europe, rolex suckled mizuno running by insanity workout white beats by dre women air max and reebok-shoes.net learning tommyhilfigeroutlet.net our michael kors outlet online sale tongues gucci belts from new balance 574 books, cheap nfl jerseys are airmax-90.in.net worse airmax-90.co.uk than ferragamo the jordan pas cher pestilence. michael kors They rams jersey do adidas outlet harm kevindurant-shoes.net to james shoes Kings.’ jimmy choo outlet Then nike huarache she new-balance-femme-574.fr told ugg uk a rolex replica watches long, stuart weitzman shoes long jordan retro tale jordan to christian louboutin shoes the ray ban uk world air jordan pas cher at chiefs jersey large, louboutin shoes of burberry outlet an golden state warriors jersey ignorant gucci belts young oakley vault policeman cheap oakley who north face jackets had louboutin disturbed guess outlet some new balance trainers small lebron shoes Hill lululemon Rajah, levi's jeans a air max 90 ninth oakley store cousin adidas uk of louis vuitton her uggs outlet own, flip flops in adidas uk the adidas zx flux matter true religion outlet of gucci shoes a new balance outlet trivial chicago bulls jersey land-case, lululemon uk winding carolina panthers jersey up jordans with pandora uk a nike blazer quotation coco chanel from new england patriots jersey a hogan work patriots jersey by james shoes no swarovski-gioielli.it means uggs devotional.Then bcbg max her true religion outlet mood jerseys from china changed, nike roshe and kobe 8 she christian louboutin shoes bade seahawks jersey one seahawks jerseys for sale of yoga pants the air max 2015 escort fendi belt ask nike free whether airmax-95.in.net the michael-jordan.it lama 49ers jersey would Balenciaga walk new balance alongside true religion and timberland discuss oakley sale matters green bay packers jerseys of gucci handbags religion. sac michael kors So michael kors Kim chargers jersey dropped adidas soccer back swarovski into dallas cowboys jersey the burberry dust tiffany and tory burch outlet returned nike free 5.0 to burberry handbags his marc jacobs sugar-cane. north face For new balance an salomon boots hour air jordan or rolex watches more air force the michael kors outlet online lama’s abercrombie tam-o’shanter oakland raiders jersey showed packers jerseys like nike store a christian louboutin outlet moon nikeshoesinc.net through chelsea jersey the north face outlet haze; jimmy choo and, cheapey-eglasses.in.net from bottes ugg all nike air force he bengalsjerseys.us heard, gucci handbags Kim michael kors gathered lunette-oakley.fr that toms outlet the dallas cowboys jerseys old jordan uk woman burberry wept. broncos jersey One ugg-australia.fr of ed hardy the tennessee titans jersey Ooryas converse sale half nike-shoes.in.net apologized converse.org.uk for fit flop his nike pas cher rudeness chaussure-nike-pas-cher.fr overnight, ny giants jersey saying buffalo bills jerseys that converse uk he converse shoes had michael kors outlet never fendi belts known lunette oakley pas cher his flip flops mistress adidasoriginals.org.uk of cheap gucci so michael kors outlet canada bland lebron shoes a asicstrainers.org.uk temper, prada uk and thunder jersey he hermes ascribed gucci outlet online it guess to nike--huarache.fr the raiders jersey presence cheap--jerseys.us.com of christian louboutin the uggs on sale strange fake oakleys priest. air-max-90.fr Personally, gucci outlet he flip flops believed oakley glasses in uggs.org.uk Brahmins, jerseysfrom-china.us.com though, oakley like chicago bears jerseys all ray ban natives, burberry outlet he jeremy scott adidas was fitflops uk acutely michael kors uk aware asics-gellyte.fr of michael kors their converse cunning nike mercurial and mizunowave.net their dansko outlet greed. cheap sunglasses Still, vikings jerseys when ferragamo shoes Brahmins air-jordan.in.net but guess factory irritated michael--kors.org.uk with lions jersey begging hollister-co.it demands hermes bags the mac makeup uk mother adidas of oakley sunglasses wholesale his tiffany and co master’s mac makeup uk wife, asics and madrid jersey when timberland she asics trainers sent new balance shoes them uggs on sale away mac make up so prada handbags angry tods that mac cosmetics they abercrombie and fitch cursed hermes birkin the michael kors handbags whole manchester united jersey retinue miami heat jersey (which omega watches was lebron james shoes the bulls jersey real adidas-trainersuk.co.uk reason montre femme of new balance shoes the mac makeup second jets jersey off-side fitflops.me.uk bullock bills jerseys going gucci shoes lame, hilfiger uk and gucci uk of james shoes the gucci belt pole adidas trainers breaking nike store the packers jersey night ugg boots before), lebron shoes he falcons jersey was tommy--hilfiger.fr prepared michael kors outlet online to louis--vuitton.me.uk accept fitflop any asics gel priest weitzman shoes of coach-outlet-store.in.net any timberland boots other pandora charms denomination tiffany--gioielli.it in burberry or hollister out flip flops uk of coach outlet India. fivefingers To fit flops this real madrid jersey 2015 Kim cheap oakley sunglasses assented replica watches with ralph lauren outlet online wise michael kors outlet online sale nods, swarovski bijoux and polo ralph lauren bade omega watches the nike shoes Oorya ralph lauren polo observe heat jersey that mont blanc the true religion uk lama converse took titans jersey no jordan shoes money, montre-femme-homme.fr and rolex watches that michael kors outlet the nike-free-run.co.uk cost north-face.org.uk of michael kors handbags his timberland uk and ray ban outlet Kim’s ugg boots food dansko-shoes.org would beats by dr dre be fendi handbags repaid mac make up a tory burch hundred uggs times hermes handbags in lebron james shoes the ugg boots clearance good wedding dresses luck seattle seahawks jerseys that cowboys jerseys would michael kors outlet online attend denver broncos jersey the red bottom shoes caravan chanel bags henceforward. lebron 10 He new york giants jerseys also beats headphones told scarpe-adidas-superstar.it stories lakers jersey of dolphins jersey Lahore polo ralph lauren outlet online city, nike air max and lululemon sang oakley outlet a hollister clothing store song tods shoes or louis vuitton uk two jerseys which gucci handbags made saints jerseys the hollister uk escort asics laugh. rolex watches for sale As vans outlet a fit flop town-mouse flip flop well burberry acquainted beats by dre with ugg the insanity workout uk latest buccaneers jerseys songs michael kors outlet by marc jacobs uk the burberry outlet online most kobe bryant shoes fashionable air max 95 composers louboutin pas chermac cosmetics they kevin durant shoes are ralph lauren women hollister for ferragamo belts the atlanta falcons jersey most lebron 12 part hollister-uk.me.ukclippers jersey Kim rayban--sunglasses.org.uk had adidas originals a eyeglasses frames distinct seahawks jerseys advantage chanel handbags over raiders jerseys men adidas superstar from uggs outlet a colts jerseys little ferragamo fruit-village m a c cosmetics behind chanel bag Saharunpore, michael-jordan.co.uk but oakley pas cher he marc jacobs let texans jerseys that kobe shoes advantage air max 90 be oakley sunglasses inferred.At converse uk noon cheap jordans they chicago blackhawks jersey turned kobe ix aside nba jerseys to timberland uk eat, ray ban sunglasses and true religion outlet the ugg boots clearance meal nike--store.fr was tory burch outlet online good, tiffany plentiful, michael kors outlet and fitflops well-served nike roshe run on cowboys jersey plates lululemon.com.co of michael kors clean insanity workout leaves, kobe 10 in chanel handbags decency, fitflops uk out adidas outlet of nike mercurial drift 49ers jerseys of insanity the eagles jerseys dust. uggs outlet online They guess shoes gave jaguars jersey the adidas store scraps cleveland browns jerseys to pittsburgh steelers jerseys certain guess factory beggars, rolex watch that michael kors pas cher all prada requirements gucci might fitflop be louboutin shoes uk fulfilled, stuart-weitzman.org and mac uk sat united jersey down orologi-rolex.it to jordan shoes a mac makeup long, puma shoes luxurious michael kors smoke. new balance football boots The oakley vault old browns jerseys lady beats headphones had tory burch outlet online retreated cardinals jersey behind oakley sunglasses her mizuno curtains, fitflop but seahawks jerseys cheap mixed coco-chanel.it most flip or flop freely true religion in air jordan the oakley sunglasses talk, rolex replica her toms shoes servants mac cosmetics arguing boston celtics jersey with spurs jersey and manchester united jersey 2015 2016 contradicting seahawks jerseys 2015 her gucci shoes as mac cosmetics uk servants bottes ugg pas cher do ferragamo.org.uk throughout eyeglasses online the dr dre beats East. kobe 9 high She gucci outlet compared cleveland cavaliers jersey the birkin bag cool tory burch outlet and adidas the air max pines mac cosmetics uk of gucci outlet the ray ban Kangra yogapants.eu.com and michael kors Kulu mulberry uk hills adidas zx with oakley the louboutin uk dust pandora bijoux and mac uk the bracelet-swarovski-bijoux.fr mangoes new york knicks jersey of fitflops the lebron james shoes South; ugg soldes she bcbgmax.in.net told scarpe-nike-store.it a jimmy choo shoes tale five finger shoes of polo ralph lauren outlet some fake rolex old mulberryoutlet.me.uk local Nike Jordan Gods cheap oakley sunglasses at stuart weitzman the new balance edge arizona cardinals jersey of polo ralph lauren her nike husband’s steelers jersey territory; ugg australia she michael kors roundly air jordan abused nfl jerseys the warriors jersey tobacco nike mercurial superfly which panthers jersey she michael kors was ray ban pas cher then michael kors outlet online smoking, oakley sunglasses outlet reviled toms shoes all eagles jersey Brahmins, michael-kors-borse.it and chanel bags speculated mac makeup without pandorauk.co.uk reserve ralph lauren outlet on baltimore ravens jersey the salomon shoes coming wedding dresses of bracelet-pandora-bijoux.fr many chaussures louboutin grandsons.lebron 10 mercurial superfly cheap oakley sunglasses hogan sito ufficiale ugg boots louboutin outlet hermes belt north face uk vans shoes gucci bags air jordans ugg pas cher dansko shoes tod's real madrid jersey new balance uk fendi mont blanc pens uggs uggs outlet cheap basketball shoes mac make up cheap-jordans.in.net kobe 9 low oakley vault tommy hilfiger hollister clothing reebok shoes eyeglass frames ravens jersey ray ban sunglasses nike blazer pas cher bears jersey chanel chanel uk michael kors canada levisjeans.org cheap jerseys nike shoes kobe 9 shoes burberry-outlet-online.it dre beats nike uk ugg outlet polo ralph lauren outlet adidas running shoes michael kors handbags nike kobe 9 uggs ugg outlet mizuno wave guess canada ed hardy clothing sac--chanel.fr fitflops ugg michael--kors.fr lunetterayban.fr michael kors uk tommy hilfiger outlet cheap oakley sunglasses tommy hilfiger uk burberry sale ugg boots uk ray ban sunglasses outlet new york jets jerseys sunglasses outlet dolce-and-gabbana.org ralph lauren outlet gucci handbags dolce and gabbana tiffany jewelry omega--watches.us.com gucci watches san francisco 49ers jerseys steelers jerseys new balance pas cher louboutin uggs.org.uk asics gel lyte sac chanel oakley sunglasses cheap lunette oakley puma outlet lunette ray ban pas cher scarpe hogan north face outlet online michaeljordan.fr lebron 11 lebronjames-shoes.com michael kors handbags oakley uk tiffany-and-co.org.uk jordan kobe x beats solo minnesota vikings jerseys basketball shoes lebron 12 ralph--lauren.fr new balance football marc jacobs adidas shoes jordan 11 giants jersey michael kors outlet tommy hilfiger roshe run ray ban sunglasses san francisco 49ers jersey lebron 11 tiffany and co oakley sunglasses cheap weddingdresses.me.uk michael kors lunette ray ban pandora-bracciali.it pandora mizuno running shoes flops new orleans saints jerseys converse trainers oakley sunglasses cheap detroit lions jerseys adidas-zxflux.fr cheap-jordan-shoes.net kobe 9 dolce gabbana uggs.org.uk burberry outlet online burberry uk balenciaga.in.net lebron 12 omegawatches.org.uk hermes uk air max uk oakley sunglasses kate spade wedding dresses uk gucci belt true religion jeans jordansretro.in.net kate spade uk christian louboutin timberland.org.uk barcelona jerseyEgy 100 százalékos rítus :)

Hogyan tudok megidézni egy angyalt vagy démont?

Én tudok egy 100% - os rítust.

1: sötét erdő közepén hatalmas máglyafényt rakj. :)
2: vigyél egy szürke galambot.
3: ólomgömb kb 3 kg s. :)

Ha megvan a tűz, 4 ruhadarabod vedd le s áldozatul dobd be a tűzbe. :) Haladj a tűz körül kezedben a galambbal és a gömbbel, közben hajolgass fel le, ugorj 2-t, hajolj fel le, pörögj, engedd el a galambot, szárnyaljon el. De ne àllj meg, egyfolytában csináld a gyakorlatokat. Majd kb 10 kör után megàllàs nélkül dobàld fel a gömböt, de ne hagyd leesni. Mindeközben mondd : satanusz idejössz, segitüsz, nekemüsz, sàtànussz. :))

forrás: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__6635045-hogya...A tűz jelképes szerepére

már az Árvácska című regény olvasásakor, illetve filmváltozatának megtekintésekor is külön figyelmet szenteltem.

Ha fizikai szinten képes megsemmisíteni szinte mindent, akkor más síkokon is "tisztít".A lángokból kiolvashatod a jövőd!

A tűz minden ősi kultúrában szent dolog volt. A tibeti lámák pedig ismerték a tűz szellemét, és válaszokat kaptak a lángokból. A rituális tűz jóslás közkedvelt eljárás volt, hiszen maga a Tűzisten mutatja meg a válaszokat a feltett kérdéseinkre.

A rituális tűz jóslatnál a lángok formája, aranyló, vagy narancsos színe szolgáltatta a válaszokhoz az alapot. A tűz jóslás igen eredményesnek bizonyult az ősi időkben.

A tűz felett kellett feltenni a kérdést, majd a lángokat figyelték, hogyan változnak.
- Ha a lángok színe fehérre vált, azt jelenti, hogy a kérdező életébe új változások következnek be.
- Ha a láng sárgába hajló, az erőt, egészséget mutat.
- Ha parázsló vörös, az egyértelműen sikert ígér.
- A kékes-lilás lángok pedig fejlődést jeleznek.
- Szinte mindegyik szín pozitív dolgot jelent, kivéve, ha a kérdésfeltevést követően füst száll fel a lángok között, vagy feketébe csap át a lángok színe, mert ez betegséget és bajt jelent.

(Forrás: http://hu.ezo.tv/spiritualitas/hogyan-josoltak-tibetben-osi-titkos-modsz... )Tűzmágusok (látványos produkciók)A tűz egy közvetlen csatorna a szellemvilághoz

ezért nem árt ügyelni arra, hogy milyen kijelentéseket teszünk a tűz közelében!

Olvasásra ajánlom: http://boldognapot.hu/blog/tuzjoslas-2/Tűzmágia

"Elvégzésével teljesülhetnek kívánságaink, de ezért nekünk is tenni kell!"
https://www.youtube.com/watch?v=ltC689HXZV8

Remélem, hogy a fenti link közreadása nem minősül reklámnak!TŰZ és VÍZ meditáció

"A tűz és víz mindig elgondolkoztatta az embert. Szépsége és ereje, éltető és romboló, az örök átalakulás jelképe".
http://indavideo.hu/video/Tz_es_Viz_Meditacio

Nekem nagymamám sokat üldögélt a kályha előtt. Rakosgatta a fahasábokat, s nézte a parázs izzását. Elmondása szerint: a kályha előtt a gondolatai kitisztultak.Menny és pokol között járok...

Menny és pokol között járok most a purgatóriumban. Életem vajon így fog eltelni? Amikor meglátom arcodat, a mennyek kapuja nyílik meg előttem, és a boldogság felé haladok, míg távollétedben a pokol tüze izzítja lelkemet. Lángolok, éget a sors vesszőcsapása.

(Szulejmán c. film)

Szép álmokat!A szenvedés tűz, amely elégeti a bűnt

A szenvedés tűz, amely elégeti a bűnt. A szenvedést tűrő úrrá lesz a tűzön, és diadalmaskodik. Csak a szenvedők győznek.

Hm, G. Hajnóczy Rózsa - a fenti idézet szerzője- bizonyára vallásos!

Csak a tűz tisztítja meg vétkeitől az embert!--Liviu RebreanuA legerőteljesebb fegyver a földön az emberi lélek tüze

A legerőteljesebb fegyver a földön az emberi lélek tüze.-- Ferdinand FochTűzvarázsló

V'Moto-Rock - Tűzvarázsló: https://www.youtube.com/watch?v=3EgH1K0tGBk