Van, aki csupaszon... van, aki szőrösen szereti

Egészen a 20. századig a szépművészeti festmények és szobrok − a nyugati hagyomány szerint − fanszőrzet nélkül ábrázolták az asszonyokat, nőket.

John Ruskin (1819-1900), a híres brit író, színész és műkritikus – mivel fogalma sem volt arról, hogy miképpen néz ki egy meztelen nő − ezeket az ábrázolásokat valóságosnak hitte.

A gyönyörű szobrok, festmények után nézett is ám egy nagyot, amikor nászéjszakáján szembesült valósággal. Állítólag szinte sokkot kapott, amikor megpillantotta újdonsült feleségének, Effie–nek a dús fanszőrzetét, a bozóttal benőtt szeméremtestét a hitvesi ágyban. A férfiú vágya azon nyomban lelankadt és közösülést megtagadta.

Később a házasságukat jogilag is felbontották, dehogy ez csak a fránya szőrök miatt történt, vagy más miatt is, no, arról már nem szól a fáma.

- Drágám, más a művészet és más az életszagú valóság – mondhatta volna neki viccesen Effie, de valószínűsítem, hogy a széttárt combjai közül elmenekülő John –t ezzel úgysem bírta volna maradásra.

Az első európai festmény, amely a szeméremszőrzetet néhány ecsetvonással már megjelenítette, a spanyol származású Goya meztelen Maja című festménye volt.

Íme: http://www.irodalmiradio.hu/femis/muveszetek/4muveszek/g_menu/goya/05maj...

A különböző korok és kultúrák a fanszőrzethez meglehetősen eltérő módon viszonyultak, illetve viszonyulnak manapság is. Valahol meghagyják, máshol megnyirbálják, és megint máshol igyekeznek úgy eltüntetni, mintha sosem létezett volna. (...és ez így volt régen is)

Egy doktori disszertációban azt olvastam, hogy a szerelmi népköltészetünkben oly sokat emlegetett „kis, kerek erdő” a megénekelt „lányok szeméremdombján növekszik”. Ha ez igaz, akkor ősapáink csupasz dombon, dombocskákon nem sokat kalandoztak, hanem a bozótosokban vadásztak.

Japán aktrajzokon viszont sem régen, sem manapság nem találni egyetlen szőrszálat sem, mert a kultúrájuk tisztátalan dolognak tartja azokat, ezért nemcsak a nők, hanem a férfiak is élen járnak a szőrtelenítésben.

Az iszlám országokban a fanszőrzet eltávolítása vallási előírás. A próféta tanítása szerint minden felnőtt muszlimnak a tisztálkodása részeként el kell tűntetnie a szőrt a szeméremtájékáról és a hónaljáról is.

A francia nők lába – állítólag- olyan tükörsima, hogy még a napfény is megsiklik rajta, ahogy simogatja, a hónaljuk csupaszságát pedig még a pucércsigák is megirigyelhetik, de a bugyijuk alatt mégis rövidre és formára nyírt intim szőrzet rejtőzik. Ahány ház, annyi szokás.

Mit gondoltok, mióta divat a szőrtelenítés?

Áh, már az ókori egyiptomiak, görögök és a kínaiak is eltávolították a szőrzetüket. Mivel? Kígyóvérrel és érdes állatbőrökkel dörzsölték, csupaszították magukat. Keleten citrom és cukor egyvelegével faggyúgyantát használtak.

A XVI. századi európai nők is epiláltak: lúggal, szalonnával, macskaürülékkel... amely egyáltalán nem hangzik kellemes beavatkozásnak.

Az 1532-es kiadású Titkok könyvének szerzője konkrét tanácsokat adott az asszonyokat, miként távolítsák el a szőrzetüket. Az instrukciókat így hangzott: "Forraljunk össze egy pint arzént és nyolc pint égetett meszet, majd egy melegebb helyiségben (pl. fürdőben) a pasztát kenjük rá a szőrteleníteni kívánt területre. Ha a bőre éget, forró vízzel mossa le a kenetet, így a húsa nem mállik le." Jaj, Istenem, megszenvedett a szépségért, aki kipróbálta!

Az 1800-as évek végén King Camp Gillette acélpengés borotvái, amit 1915-től már a nőknek is gyártottak, lényegesen meggyorsították a szőrtelenítés műveletét.

A PASIK TÉNYLEG CSAK CSUPASZON SZEREIK?

Az ízlések és pofonok - szubjektíven és objektíven is megmutatkoznak ebben a kérdésben is. Egyesek azt állítják, hogy egy 2013-as felmérés eredményei szerint a férfiak újabban ismét a természetességre buknak - még ott lent is.

A felmérésben 1000 férfit vontak be és arról faggatták őket, hogy melyik szőrtelenítési stílust preferálják.
A válaszok igen meglepőek. Hölgyeim, érdemes figyelni!

- A megkérdezetteknek közel a fele (43%) a "vágott és rendezett" fazont, más néven "Bermuda-háromszöget" kedveli.
- 17%-uk preferálja az úgynevezett brazil stílust.
- A válaszadók 15%-a a szív alakú szőrpamacs mellett voksolt.
- 12%-uk pedig azt nyilatkozta, hogy csakis a "Hollywood" stílus hozza őket lázba.
- A legkevésbé népszerű intim fazon – a megkérdezettek szerint - a négyzet alakúra formázott, amely nemcsak ostobán fest, de még a vágyat is lelohasztja.

Summa summarum, egyértelműen megállapítható, hogy van, aki csupaszon és van, aki szőrösen szereti.

A bejegyzésem stílusosan, egy témához illeszkedő videóval zárom:
https://www.youtube.com/watch?v=rcoreV10hI8

Áh, ti meg azt mondjátok meg nekem, hogy honnan lehet azt előre tudni, hogy egy pasi mit szeretne látni az ágyban!? Ki lehet előre következtetni, hogy a csupasz „csigától” vagy a bozótos látványától rémül „halálra”? :)

-------------------------

Források:
Hiedelmek, hagyományok, babonák - A világ minden tájáról, összeállította: Rábai Attila - Rosta Erzsébet ( … és egyéb olvasmányaim)

http://www.life.hu/intim/20130410-lifenight-az-intim-szortelenitesben-a-...

HozzászólásokEzek tényleg hülyék!

Vajon mit akarnak a f@szon való hintázással bizonyítani?
http://rec.reblog.hu/vajon-melyik-nehezebb-logni-vagy-logatni

A videót csak 18 éven felüliek tekinthetik meg!:)

http://www.demotivalo.net/pic/1328561431.0897-1-f.jpg?1016
http://www.demotivalo.net//wp-content/uploads/2010/11/ivar1.png

http://images.reblog.hu/uploads/blogs/744/60883/post_60883_2011092808312...
"A minap az üzenőfüzetbe beírta a tanító néni, hogy küldjünk be a gyerekkel zöldségeket, gyümölcsöket, fogpiszkálót meg fűszereket. A kérésnek eleget tettünk, és jó tett helyébe jót várj: a kreatív órának köszönhetően délután új családtag érkezett Répa Mester személyében. Akit azóta minden vendég hatalmas, álló nemi szervnek néz. A gyerek meg nem érti, min röhögnek a felnőttek.

Hogy fokozzuk a tinivihogást, megállapítottuk, hogy Répa Mester a védekezésre is odafigyel: igaz, kis nejlonkabátja maximum a hidegtől óvja meg egyelőre feszes, kemény testét. Néhány heti ácsorgás után majd elkezd puhulni-fonnyadni szegény, és akkor megszabadulhatunk tőle. Addig is csuklóból válaszolgatunk a lakásunkban felbukkanó vendégeknek: igen, az iskolában ilyeneket csinálnak ezek a mai fiatalok."

Kedves Anyuka, egy pszichológiai vizsgálat nem ártana! Kinek? Talán a tanító néninek, aki nem koordinálta az alkotást!Az "ajándék" kicsomagolása előtt...A legviccesebb cumi a világonSzőrös harisnya ( kínai divat, ami nálunk nem aratott sikert)

Néhány esztendővel ezelőtt Kínából indult hódító útjára a szőrös harisnya, amely állítólag megvédte a viselőjét a férfiak nemkívánatos figyelmétől.

Az erősen elburjánzott férfilábat imitáló harisnya valóban annyira gusztustalan volt, hogy minden bizonnyal már a felvételekor felfordult tőle az ember lányának gyomra, de a hozzáfűződő férfiüldöző reményeket beváltotta.

fotók:
http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/PWnktkpTURBXy9iNzRiNWU2NTM4YTY4NGFhM...
http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/0FCktkpTURBXy84ODM0ZTQxYTlmMTFjYzE3Y...

Forrás: http://www.blikk.hu

Viszont léteznek olyan pasik is, akik a szőrös dolgokra gerjednek.Ez aztán komoly tragédia! :)

Rihanna szőrös lábbal lépett ki New York utcáira.
http://www.femcafe.hu/sites/default/files/images/Rihanna_labszor_2014(1).jpg
(... Komolyan mondom, néha nem értem a médiát! Javaslatom: kivégezni, de minél hamarabb!) :D

 

Érdemes edzésben tartani! :)Pasik kedvenc bögréje :)Amikor egy gördeszka mindent eltakar :)Ez a pasi megoldotta a kérdést :)Melyik pasi vonzóbb?

A csupasz mellkasú? https://s.ripost.hu/thumbs/2016-04-12/69caaac4e7fb86fc13cd8c6d39815dcb/6...
Vagy a szőrös? https://s.ripost.hu/thumbs/2016-04-12/29adae4f8ccde05bad225dcf06078b22/6...

Statisztika:
" A megkérdezett nők 30%-a kedveli csupán a csupasz férfi mellkast. 70% viszont kifejezetten férfiasnak és szexisnek találja a szőrrel borított felsőtestetés szívesen hajtja álomra rajta a fejét. Sokan még most is a férfiasság szimbólumának, az erő és az egészség jelének gondolják a mellszőrzettel rendelkező férfit" ( forrás: http://ripost.hu)

Engem ilyesmi nem érdekel ... felőlem lehet csupasz is, szőrös is, ha egyébként tetszik!Sajnálatos, de a lenti linkeket simán nem nyitja meg Secret! :)

Úgyhogy keresgetni kell a szédületes fotók között! :)Írjatok sztorit a fotókhoz! :)

4. kép:
http://ancensored.com/nude-appearance/Main-dans-la-main/Val-lem/#&gid=1&...

3. kép: http://pt.ancensored.com/nude-appearance/The-Minister/Brigitte-Lo-Cicero...

http://m.cdn.blog.hu/ht/httpeskuvo/image/vicces,tr%c3%a9f%c3%a1s,esk%c3%...

Az első link alatti 4. képhez írtam:
- Főnök, a plafon közelében minimum 32 fok van, hiszen a meleg levegő felfelé száll, ezért kénytelen voltam meztelenre vetkőzni, amíg leszedtem a függönyt, de sikerült. A másik jó hír, hogy közben az utcáról egy tucat új ügyfél érkezett.A csábító szőrös nő :)

Nézzük a pasik reakcióját! https://www.youtube.com/watch?v=4-5adRg5oQ4Viktor Ivanovsky az összes szőrszálat megmutatja

Itt az első kép: https://hu.pinterest.com/pin/452400725037972667/
Hú, olyan fotói vannak, amikből többet nem is mertem hozni!Bekötött szemmel a szőrszálak láthatatlanok :)Pajzán mulatós - Túl szőrös a nunád

https://www.youtube.com/watch?v=HX5LkGx4oBY
Ez a nóta már túl van azon a határon, amin nevetni tudnék. Durva.:)

Dolák-Saly Róbert - Szőrős vagyok (Lírai önvallomás): https://www.youtube.com/watch?v=eQjxEHCSS5g"P@nák" :)Narancs :)Kérek egy önként jelentkezők! :)

Természetesen a pasik köréből...

http://ep.yimg.com/ay/yhst-129486095020272/enjoy-vagina-spread-happiness...
Ki meri bevállalni fenti pólót?

A póló üzenete: bikás vagyok, vaginát akarok! :)Isten humorának újabb bizonyítékaAz oroszok életszemléletén gyakran csodálkozunk

de nekem meggyőződésem, hogy hosszútávon eredményesebb, mint a lájtos „pocsolyázás”, viszont ezt magam is hülyeségnek tartom.

Cím: Nadrágot kaphat a Dávid-szobor

„Szentpéterváron szavazást indítanak arról, hogyan öltöztessék fel Michelangelo Dávid-szobrának a városban felállított másolatát, amelyet többen erkölcstelennek találtak.
Egy felháborodott hölgy múlt héten tett panaszt a gyerekjogi biztosnál, miszerint Dávid meztelensége rontja a város történelmi jellegét, és „elferdíti” a gyermekek lelkét.”
Folytatás: http://vs.hu/magazin/osszes/nadragot-kap-a-david-szobor-0803?utm_source=...Ó, ezt bizonyára egy pihent agyú pasi találta ki! :)A legjobb motor a világon a vagina :)

A legjobb motor a világon a vagina - állapította meg még 1912-ben Dr. Hermann Otto Klöpneckler, osztrák nőgyógyász.

Mint naplójában leszögezi: a vagina egy ujjal beindítható, önállóan kenődik, bármilyen méretű dugattyú befogadására alkalmas, és négyhetente egyedül cseréli az olajat".
Némi kívánnivalót hagy maga után, hogy vezérlőrendszere - az orvos szavaival élve - kib@szottul kiszámíthatatlan".
(forrás: http://vicces.valodi.info)A szavazás lezárult? Vigasztalhatatlan vagyok! :)

Ilyen marhaságokra pazarolja valaki az idejét? "A legjobb nevek a női nemi szervre"
https://hu.findthename.eu/overBozótfésülés :)Vagina Musical :) Ilyen marhaságot rég láttam! :)Isten nagyon humoros pasi :)