Vigyázz, mert a kukkolás virtuálisan is lehetséges! ( S az online alvilágnak nincs romantikája)

Bizonyára mélységesen felháborítana, ha zuhanyzás után a meztelen tested lankás domborulatait egy vad idegen pasi bámulná az ablaküvegen keresztül, ezért gondosan behúzod a sötétítőfüggönyt (vagy leengeded a redőnyt), mielőtt ledobod magadról a nedves törülközőt.

Ez valóságos közegben tök természetes, hiszen az intim szféránk szent és sérthetetlen, és oda csakis azokat engedjük be, akik érzelmileg közel állnak hozzánk. Persze léteznek olyan önmutogató különcök, akik kedvelik a „kirakatba teszem, amim van, hadd csurogjon a nyáluk” perverz színezetű játékot, de általában nem ez a jellemző.

Van számodra egy jó, illetve egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem? Talán célszerűbb az utóbbival…

A kukkolás virtuálisan is lehetséges! Az online világ (online tér) ablaka a számítógéped (laptopod) monitora, aminek tartozéka egy webkamera. Néha használod, néha nem, de sajnos tőled függetlenül is akcióba léphet. A géped „szeme” igencsak komoly fenyegetést jelenthet a privát szférádra, ugyanis léteznek olyan hekkerek, sőt, olyan portálok is, amik távolról, természetesen titokban, a beleegyezésedet nem kérve, képesek bekapcsolni a webkamerád, aztán élő, egyenes adásban látják, hogy éppen mivel foglalkozol, kikkel társalogsz, milyen a szobád.

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a hekkerek célpontjai nem csak kizárólagosan neves közszereplők lehetnek, mint például híres politikusok, celebek és egyéb figyelemre méltó személyiségek, hanem bárki – még egy olyan tök egyszerű, sima emberke is – mint Te, vagy én!

„Ó, én csak egy szürke, tök átlagos… ” kezdetű hozzáállásod ezer veszélyt rejt, ezért sokkal célszerűbb, ha a „jobb félni, mint megijedni” bölcsességét követed a virtuális térben, ugyanis Te is éppen úgy válhatsz egy hekker potenciális áldozatává, mint egy celeb.

Ez első hallásra eléggé valószínűtlennek tűnik, mégis igaz!

A webkamerák távolról történő bekapcsolásának, a kukkolásnak lehetnek komoly és kevésbé komoly okai.
A vérbeli kiberbűnözők általában vállalati titkokat fürkésznek általa, vagy pénzügyi szolgáltatások hozzáférési kódjait próbálják megszerezni. Olyan komoly és modern technikai háttérrel rendelkeznek, hogy még azokat az apró papírfecnikre írt adatokat is képesek elolvasni, amiket az óvatlan felhasználó a gépe közelében tárol.

A kiberbűnözők másik rétege kompromittáló fotók készítésére szakosodott, amikkel a gyanútlan áldozatok esetleg később megzsarolhatók. Hollandiában 2014-ben sikerült egy olyan hekkert letartóztatni, aki több mint kétezer nő számítógépét fertőzte meg annak reményében, hogy ily módon intim fotókhoz juthat. Ennek igazságáról könnyedén meggyőződhetsz a világhálón, hiszen számos hírportálon közreadták.

Egy olyan személy, aki otthonosan mozog az online alvilág berkeiben, a rosszindulatú kémprogramokat játszi könnyedséggel telepíti a gépedre, mert a szakma, az szakma, még ilyen közegekben is, és ezt meg is teszi, ha valamiért érdekesnek talál! És sajnos léteznek olyan beteges számítógépes zsenik is, kiket szó szerint csak egy hajszál választ el az őrültektől, ezért élvezik, ha az áldozatuk nem érti, hogy mi a jó fene történik körülötte, és honnan tudódnak ki a titkai. Remekül elszórakoznak azon, hogy szinte az őrületbe kergetik a kiszemelt célszemélyt, vagyis pszichésen „terrorizálják”.

Ilyesmikről sokaknak még tudomásuk sincs, emiatt mutatok néhány bizonyítékot.

„Az InSecam nevű weboldal több mint 73 ezer lakásbelsőt, kertet, munkahelyet mutat mintegy 256 országból, a nem titkosított biztonsági kamerák képeit megszerezve” Kukkants a link alá! Ezen az oldalon több tízezer otthoni webkamera képe látható, és ezeket még feltörni sem kellett a leskelődéshez. (http://hvg.hu/tudomany/20141108_Hatborzongato_weboldal_lehet_hogy_benezte)

A gyártók azzal védekeznek, hogy mind a webkamera, mind a mikrofon simán kikapcsolható a menüben. Ez igaz, de mi arra a garancia, hogy Off állásban ezek a funkciók valóban inaktívak is maradnak? Semmi! Ugyanis a felhasználói akarat (szándék) távolról felülírható.

A jó hír azonban az, hogy létezik egy olyan pofon egyszerű módszer, amivel a kukkolás mégis simán megakadályozható!

Ragaszd le a webkamerád!

Ennyi az egész. S ezt nem én, hanem James Comey, az FBI igazgatója javasolja.
Állítólag ezt a sokak által nevetségesnek vélt módszert alkalmazza Mark Zuckerberg is, amikor egyedül akar ülni a számítógépe előtt. A webkamera takarásának éppoly oly természetesnek kellene lennie, ahogyan esténként kulcsra zárjuk az ajtókat és behúzzuk az ablakokon a sötétítőfüggönyöket (vagy leeresztjük a redőnyöket).

Sajnos a tudatos számítógép- és internethasználók közé még nem régóta tartozom, ezért sokáig nem értettem, miképpen tudódhattak ki a legféltettebb titkaim, s honnan tudhatják mások, hogy mik a legsebezhetőbb pontjaim. Az elmúlt esztendőkben olyan felettébb különös és megmagyarázhatatlan dolgok történtek velem, amik rákényszerítettek arra, hogy gondolkodni kezdjek…

Mivel ezoterikus beállítottságú vagyok, sokáig gondolatolvasónak, tisztánlátónak véltem az ismeretlen kukkolóm, aki a fene sem tudja, hogy miért leselkedett utánam, de az utóbbi hetekben már a modern technikai kémkedés (a webkamerás- trükk és mikrofon) gyanúját helyeztem előtérbe.

Tévézni hála a Jóistennek csak ritkán szoktam, de ha Te kedveled, akkor arra is felhívom a figyelmedet, hogy a tv készülékeket bizonyos modelljei szintén alkalmasak arra, hogy a nappalidban (vagy a hálószobádban) elhangzó beszélgetéseket rögzítsék. Ezek az úgynevezett „okos" tévék távolról is aktiválhatók és vezérelhetők, vagyis léteznek olyan személyek, akik távolról is képesek a tévéd beépített kameráját és mikrofonját működésre utasítani. Mindez oly észrevehetetlen módon történik, hogy talán még álmodban sem gondolnád, hogy nem csak Te nézed a tévét, hanem „az” is néz téged.

Tudom, hogy félelmetesek ezek az információk, de csakis akkor tudod megvédeni a magánéleted, az intim szférád, ha elfogadod, hogy léteznek a „láthatatlan” szemek, illetve olyan személyek, akiknek semmi sem szent, még a magánéleted sem! (http://vilaghalo.info/most-mar-a-teve-figyel-minket)

A totális megfigyelések célja számomra rejtély, ezért feltételezett okok megnevezésére nem vállalkozom. Bizonyára egyrészt állambiztonsági célzatúak, de a kiberbűnözők tutira nem tartoznak a kötelékükbe.

Hónapokkal ezelőtt én már megtettem az óvintézkedéseket és leragasztottam (letakartam) a webkamerám. Ugyanezt javaslom neked is, amikor nincs szükséged rá, ugyanis a kukkolók rendkívül rafináltak. Az édeskevés, ha csak a kamerád melletti fény világítását, illetve a webkamerád beállítását ellenőrzöd, mert egy vérbeli hekker simán rávesz arra, hogy Te magad aktivizáld a hang- és képrögzítést. Hogyan? Egy fotó alatt, amire naivan rákattintasz, Ő simán képes elrejteni, azaz elmaszkírozni egy jóváhagyást kérő ablakot (panelt).

Gyanútlanul kattintasz egyet, kettőt és a sötétítőfüggönyöd kihúzva (vagy a redőnyöd felhúzva) és egy vad idegen pasi már bámulja is az „ablaküvegen keresztül” a meztelen tested lankás domborulatait!

Mivel az online alvilágnak nincs romantikája, egészen kicsi az esélyed arra, hogy csak egy utánad titkon epekedő, fülig szerelmes lovagjelölted ül a másik, a távoli számítógép mögött.

Ó, a fentihez hasonló romantikus képzelgéssel magam is sokáig áltattam magam, de a jóképű, sármos számítógépes zseni, az igazi ablakom alatt még soha nem ácsorgott úgy, mint ahogyan Rómeó ácsorgott epekedve Júlia erkélye alatt! (Vagyis szerelemről szó sem volt ... és szó sincs).

HozzászólásokReggelente olvasd át!

Pipacs, talán ez az egyik legértelmesebb bejegyzésed, ezért reggelente olvasd át! Orrodnál fogva vezettek... ez 99 százalék, s a fennmaradó 1 százalék köré: tök ostobaság "meséket" írnod!

A kijózanodás soha nem könnyű, hiszen émelyeg az ember gyomra ... és szégyelli, hogy a "koktéloktól" simán lerészegedett, miközben a józan eszét is elveszítette, de ha nem nyúlsz többé a koktélos "poharak" után, neked lesz könnyebb! Nem holnap, de egy idő után mindenképpen!

Persze ez csak egy "metafora", de tudom, hogy érteni fogod!
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/16985/filmzenek/oh-mr-alkohol-zeneszo...

"Ó, mister Alkohol, mindig hazudtál"!
Erről a dalsorról ne feledkezz meg!A Vonzás Törvénye működik

mert az én emlékkönyvemben ilyen fotók vannak: Fatia Negra, Sandokan és egyéb betyárok, rablóvezérek! :)Azaz az igazság, hogy Sandokán is tetszett nekem hajdanában :)Nem lehet "Katit" táncba vinni, ha maga is nem akarja... :)

Bizonyos értelemben felkérezkedtem a hajóra! https://www.youtube.com/watch?v=DjRD1qmUkCwJól behúztak a csőbe!

Pipacs, téged Ádám által - persze csakis közvetetten- jól behúztak a csőbe! :)

A barna legény ezért nem állt a folyó másik szélén! https://www.youtube.com/watch?v=utmsDwWPyNQ

"Kis csónakom leng a Tisza vizén, barna legény áll a túlsó szélén,
selyem kendőt lobogtat kezében, integet, hogy evezzek feléje.
Selyem kendőt lobogtat kezében, integet, hogy evezzek feléje" .... de ezt csak Te gondoltad! :)Merre mén a hajótok? Jó felé vagy rossz felé? Viszi a víz lefelé

Minden tudatos webhasználónak érdemes volna ezen a dalszövegen eltöprengnie, mert adathalászok léteznek!

Felkavaró dallamok üzenetét hallgatom.
Hej, halászok, halászok, merre mén a hajótok?
Jó felé vagy rossz felé, viszi a víz lefelé.
Imádkozz a holnapért!

A folyót kérdezem: mi ez a félelem?
Mi ez a félelem? Tőled is kérdezem.

Hej, halászok, halászok, mit fogott a hálótok?
Nem fogott az egyebet, kínzó emlékképeket.
Mélyből jövő dallamok varázsszavát hallgatom.
Imádkozz a holnapért!

A folyót kérdezem: mi ez a félelem?
Mi ez a félelem? Tőled is kérdezem.

Hej, halászok, halászok, merre mén a hajótok?
Hej, halászok, halászok, merre tart a házátok?
Jó felé vagy rossz felé, imádkozz a holnapért.

https://www.youtube.com/watch?v=4ZpxQLuo0PYHej, halászok, halászok, mit fogott a hálótok!?

Neoton: https://www.youtube.com/watch?v=4ZpxQLuo0PY

„Nem fogott az egyebet: kínzó emlékképeket”!

Az adathalász támadás a hálóval való halászatra hasonlít. Nem tudhatják, hogy milyen halat fognak ki, de minél nagyobb hálóval próbálkoznak, annál több halat zsákmányolhatnak.

A támadóknak (az adathalászoknak) számos taktikájuk van arra, hogy elérjék, amit akarnak.Amióta olvastam a DNS mérgezésről

ami az informatika területéhez kapcsolódó fogalom, már abban sem vagyok 100 százalékig biztos, hogy pillanatnyilag a TheSecret portál felületére rovom eme soraimat, hiszen a DNS mérgezés által simán létrehozható egy olyan „klón”, mely a felhasználók számára megszólalásig hasonlít a eredeti portálra, de alatta mégsem „Ő” van!

:-)

Kissé üldözési mániában szenvedek, úgyhogy ne csodálkozzatok a fentieken! :)lcklck16

20170316lck
rolex watches
coach factory outlet
polo outlet stores
ralph lauren
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
adidas outlet store
cartier watches
michael kors
cheap oakley sunglasses
coach outlet
polo ralph lauren
fitflops outlet
cheap jordans free shipping
burberry outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
ray ban sunglasses
kevin durant shoes
louis vuitton handbags
cazal sunglasses
hermes belt
true religion jeans
michael kors handbags
ugg uk
coach outlet clearance
ralph lauren
cartier watches for women
rolex watches
polo ralph lauren
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
burberry outlet
nike roshe one
cheap jordans
cheap oakley sunglasses
longchamp handbags
true religion outlet
mulberry handbags
ray ban sunglasses wholesale
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
vans shoes
reebok outlet store
mac cosmetics
juicy couture outlet
nike huarache
christian louboutin outlet
yeezy boost
cartier outlet
longchamp handbags
gucci handbags
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren polo
louis vuitton outlet
ralph lauren pas cher
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store
ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
louis vuitton online
ray ban sunglasses uk
louis vuitton
links of london
ray ban sunglasses
oakley sunglasses sale
mulberry handbags
pandora jewelry
oakley sunglasses
coach factory outlet
nike foamposite
fitflops sale clearance
michael kors outlet clearance
michael kors handbags outlet
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
ralph lauren shirts
nike huarache
pandora outlet
gucci outlet
adidas nmd runner
louis vuitton outlet
los angeles lakers
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
los angeles lakers jerseys
fitflops sale clearance
cartier watches
rolex watches
pandora outlet
louis vuitton handbags
swarovski crystal
cheap ray bans
ugg boots
ysl outlet
cheap oakley sunglasses
beats by dre
ralph lauren uk
salomon outlet
fitflops sale clearance
true religion jeans
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
nike blazer pas cher
polo ralph lauren outlet
coach outlet store online
adidas wings
hermes bags
herve leger outlet
nike free run
polo outlet online
marc jacobs outlet
coach outlet store online
true religion outlet
louis vuitton outlet
michael kors factory outlet
swarovski crystal
hollister
michael kors handbags
louis vuitton outlet online
michael kors
longchamp outlet
polo outlet
fitflops
mulberry outlet
kate spade handbags
mbt shoes
michael kors outlet clearance
ecco shoes
coach outlet
michael kors handbags
tods outlet
louis vuitton handbags
christian louboutin
ferragamo outlet
coach outlet clearance
cheap ray ban sunglasses
swarovski jewellery
ferragamo outlet
air max 90
coach outlet
tory burch outlet online
true religion jeans
dior sunglasses
oakley sunglasses sale
christian louboutin shoes
lacoste pas cher
michael kors handbags outlet
new balance shoes
michael kors handbags
replica watches
versace sunglasses
fitflops sale clearance
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo
michael kors wallets for women
nike blazer pas cher
jordan shoes
air max uk
mulberry sale
louis vuitton
gucci outlet
louis vuitton borse
ray bans
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
oakley sunglasses
instyler ionic styler
coach factory outlet
louis vuitton
oakley sunglasses wholesale
michael kors handbags
nike outlet
louis vuitton
louis vuitton outlet online
christian louboutin outlet
ralph lauren
michael kors outlet clearance
pandora outlet
louis vuitton
cheap oakley sunglasses
air max uk
michael kors handbags
michael kors handbags
jordan shoes
nike trainers
oakley sunglasses sale
coach outlet online
coach outlet
true religion jeans
coach outlet online
hollister shirts
cheap oakley sunglasses
louis vuitton
coach outlet
louis vuitton outlet stores
christian louboutin online
pandora jewelry
tory burch outlet
cartier watches
ralph lauren uk
michael kors canada
christian louboutin outlet
louis vuitton
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet
lebron james shoes
louis vuitton outlet
ralph lauren outlet
ray-ban sunglasses
nike roshe run
coach outlet online
oakley sunglasses
polo ralph lauren
gucci bags
oakley sunglasses wholesale
football shirts
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
rolex watches
tory burch outlet online
hermes outlet
louis vuitton outlet
mulberry bags
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
air jordan 4
lebron james shoes
cheap nfl jerseys
longchamp outlet
louis vuitton
louis vuitton outlet stores
true religion jeans
michael kors handbags
coach factory outlet
louis vuitton
coach outlet online
michael kors outlet store
christian louboutin outlet
louis vuitton handbags
polo ralph lauren
mcm outlet
michael kors
michael kors outlet
longchamp handbag
chrome hearts
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
louis vuitton outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses
hollister clothing
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
oakley sunglasses
air max uk
ralph lauren polo
michael kors outlet
louis vuitton outlet online
oakley sunglasses
polo ralph lauren
nike mercurial
louis vuitton outlet
tory burch outlet
tory burch outlet online
michael kors handbags
coach outlet
coach outlet
tory burch outlet
coach outlet online
louis vuitton outlet stores
soccer jerseys
mulberry handbags
hollister sale
basketball shoes
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
ray-ban sunglasses
michael kors outlet online
coach outlet
ray ban sunglasses
adidas trainers
christian louboutin uk
coach outlet store online
mac cosmetics sale
ray ban sunglasses uk
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
cheap nba jerseys
bottega veneta outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
coach outlet online coach factory outlet
michael kors outlet online
gucci outlet online
20170316lckMifelénk hála Istennek nincsenek térkamerák

ezért nem valószínű, hogy hekker uram leskelődni tud utánam március 15-én! :) Ó, bizonyára halálra unja nélkülem majd magát, :) ezért jobban jár, ha levegőzik egy picikét és kokárdát tűz a szíve fölé!

A telefonomat sem viszem direkt magammal, hogy ne tudja belőni, hogy merre kószálok! :)Holnap

keveset tartózkodom a gépem közelében, ezért kívánok már előzetesen szép holnapi napot mindenkinek!
http://alliteracio.kepeslap.com/images/27559/joreggelt40_origi.jpg?rnd=7...

Hekker uramnak sem árulom el, :) hogy merre fogok kószálni, ezért ha szem elől téveszt, az legyen az Ő baja! :)Megoldás :)

Tessék olyan Internet kávézót keresni ahol:

1. Olcsó a Net :)
2. Nincs kamera az épületben és nem tudnak rögzíteni
3. Név és személy azonosság igazolása nélkül vehetsz Internet hozzáférést
4. Nagy a forgalom és nem emléxik majd az arcodra senki

Egyébként a hozzászólásaidban számos árulkodó jel lehet a személyiségedre, a személyedre (gyakran használt szavak, kifejezések, árulkodó helyesírási hibák stb.). Ez elég lehet ahhoz, hogy gyanúba keveredj, persze nem úgy, hogy jééé ez az ember mindig LY-t használ akkor ő a Kovács Józsi a XV. ker-ből. :)

( A tanácsokat Dr. Watson- tól kaptam).

Egyébként Secret is egy ördöngös webhely. :) Szerintem ugyanazok programozták, akik a Fa­ce­boo­kot!

Tudom, hogy ez Pipacsot érzékenyen érinti, hiszen szerinte Secret egy mesterséges intelligenciájú, de lélekkel rendelkező "pasi", de ami igaz, az igaz! :)Akár egy idegen is kö­vet­heti minden lépésed

Ez ijesztő, de a Fa­ce­boo­kot eleve így ter­vez­ték! :) Ha szeretnéd tudni, hogy éppen hol tartózkodik chatpartnered, nincs más dolgod, mint a Messengerben rákkattintani az üzenetére. Ha az ő készülékén be volt kapcsolva a helymeghatározás funkció az üzenetküldés pillanatában, máris láthatod a térképen, pontosan hol tartózkodik, legyen az illető a világ bármely pontján. És ez visszafelé is működik. :)

További részletek: https://ripost.hu/cikk-fent-vagy-a-facebook-on-tudd-hogy-kovetnekA Facebook és Google: mindent tud rólad! :)

Nem hiszed?

Akkor szerinted hogyan tud a Facebook valódi ismerősöket ajánlani Neked?
Honnan tudja automatikusan csoportosítani a különböző ismerőseidet?
Vagy hogyan tud a Google olyan reklámot ajánlani, amik valóban érdekelnek téged?

A megfejtés nagyon egyszerű: miközben használod az internetet, folyamatosan nyomokat hagysz. Illetve a különböző cégek hagynak nyomokat a Te gépeden észrevétlenül.

Ezt Lévai Richárd (Közösségi marketing specialista) vetette papírra 2011-ben!*

Ádám, számomra tényleg meglepő, hogy nem vetted észre, hogy valaki (vagy valakik) évekkel ezelőtt "belemásztak" a gépedbe! Lemásolták a stílusodat, aztán létrehoztak egy olyan "klónt", akiről én szentül elhittem, hogy Te vagy!

Felfoghatatlan számomra, hogy miképpen tudták ezt kivitelezni, amikor Te mindig élen jártál a modern technikai eszközök használatában. Csalódást érzek... de ezt őszintén írom, mert téged egy számítógépes zseninek véltelek.

*
A múlteste eszembe jutott az is, hogy egy naiv leányzót a saját géped elé ültettél, aztán később simán ellenőrizhetted, hogy merre kószált a világhálón. S ha ez véletlenül igaz, akkor ismerted azt a helyet - mert az a csaj tényleg tök ostoba volt - ahol én később elolvastam a Ti "nagy románcotok" történetét!

Ha pedig így történt, akkor később azt is tudtad, hogy lelepleztelek... ami miatt bizonyára nem röpködtél az örömtől.

Ez egy FELTÉTELEZÉS, semmi több, ezért inkább szeretnék hinni abban, hogy még sem voltál számítógépes zseni!

"A nők szeretik idealizálni a pasast, akit *szeretnek. Sokszor nem is gyanítják, hogy milyen középszerű" (Nógrádi Gergely gondolata).

Inkább legyen így, hogy ne törjön össze rólad minden illúzióm!Az internet az ördög elektronikus bibliája

Vigyázzatok és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek, mert jóllehet a lélek kész, de az internetező test erőtlen – intette (Máté után szabadon) valahogy így Kirill pátriárka 2014-ban az orosz ortodox papokat, majd az egyik érsek nevezte sátáninak a világhálót. (http://www.globoport.hu)

Nem a világháló sátáni, hanem azok az emberek, akik gonoszságra használják: leselkedésre, másik megalázására, félrevezetésre... stb.Internet: az ördög hálója?

"Az internet magával hozott még valamit, ami kihagyhatatlanul fontos, ez pedig az interneten folyó lelki terrorizmus, cyberbullying, vagy trollkodás, és bár ezek a fogalmak nem szinonimái egymásnak azt gondolom mind egy mederből valók.

Megint pontosan ugyan azt tudom mondani, mint az internet többi problematikus részére: pontosan ugyan az mint az emberiség. Azok akik mások gyalázásával, lehordásával érik el magukban azt a szintet amitől nem érzik magukat senkiknek az interteten is megtalálják az erre alkalmas személyeket és úgy névvel ahogy névtelenül tesznek másnak fájó dolgokat.

Saját lelki hiányosságaikat tömik be ezekkel a tettekkel, amire az internet egy gyors és nagyon hatékony eszköz". (Írta: Boldog István Dávid)

Voltam én már ezen a portálon: idióta, elmebeteg, kurva, penészvirág ... és sorolhatnám még éjfélig is azokat a "kedves" jelzőket, amikkel engemet illettek. Egyetlen felmentésük lehet valóban... az, hogy a saját lelki hiányosságaikat tömték be a durva megnyilvánulásaikkal.A saját szememmel láttam, hogy…

Ádám már 9- 10 esztendővel ezelőtt is Linux programozási oldalakon társalgott ottani felhasználókkal, természetesen angol nyelven, ezért felfoghatatlan számomra, hogy miképpen tudtak az Ő számítógépébe észrevétlenül behatolni „külsősök”.

Honnan tudom, hogy Ő járt a programozási portálokon?
Hm, ha nem csal az emlékszem, akkor onnan, hogy ott volt az e-mail címe és az aláírása.

„Hi” … mindegyik üzenetét így kezdte. :)
Nagyot csalódtam a tudományába.Sok szeretettel a virtuális "lovagomnak" :)

http://pctrs.network.hu/clubpicture/6/3/1/_/016de78e8c9715ad9f1a8626f341... ... hogy elalvás előtt legyen min gondolkodnia! :)

Ugye, hogy most sikerült megleptem? :)
Egyébként maga egy olyan okos csajjal húzott ujjal, aki ha nagyon összekapja magát, akkor számítógépes vonalon is méltó ellenfele lehet, úgyhogy vigyázzon!

Szép álmokat magának ... és természetesen mindenkinek!
Éjszaka aludjon, ne programozzon, mert még bedilizik nekem! :)Így lehet “kilépni a mátrixból”

Egy lehetőség a sok közül.

„Megmutatjuk, hogyan lehet védekezni a kémkedők ellen – kiváltképp, ha a böngészésre Mozillát használunk.Elég letölteni a Lightbeam nevű Firefox-kiegészítőt, amely éppen arra hivatott, hogy megmutassa, kik kíváncsiskodnak utánunk, akár a tudtunkkal, akár anélkül.

Nem kell elhagynunk a virtuális világot, védekezzünk!

A kiegészítő letöltése után felkerül az ikonja az Eszköztárba, és ha munkára akarjuk fogni, egyszerűen kattintsunk rá, miután felléptünk egy weboldalra. Interaktív grafikon mutatja a látogatott oldalakat, a hozzájuk kapcsolódó site-okat, amelyek cookie-kat, azaz „sütiket” használnak, és azt, hogyan kapcsolódnak egymáshoz ezek az oldalak”.

Folytatás: http://www.regiohir.hu/fejer/kivancsi-ra-hogy-ki-kemkedik-on-utan-az-int...

Még nem teszteltem, de a jegyzetfüzetembe felírtam.Egyénként a kémprogramját ma karanténba zártam

és gőzerővel tanulmányozom a védekezési módszereket, úgyhogy most emberére akadt, tisztelt hacker uram!Tisztelt Hacker Úr!

A virtuális hőbörgése helyett, ideje volna már a tettek mezejére lépni!
https://www.youtube.com/watch?v=R0qVSq3Sp5Y

Maga csak a gépe mögött nagy legény, de egyébként egy gyáva pöcs!Az alvilágnak nincs romantikája

az alvilágban nincsen szerelem: https://www.youtube.com/watch?v=KF9pTEvLIUQKi lehet az a virtuális "lovag", aki annyi időt pazarolt rám

hogy normális kategóriába az már semmiképpen nem sorolható!? :) Annyi csaj van Magyarországon, mint csillag az égen, mégis csak engemet pásztázott a távcsövével? :)Ezt a témát alaposan átrágtam, megrágtam...

és átgondoltam, mégsem ad magyarázatot mindenre, ami velem történt. Talán még a telefonok is "kémek", illetve a térkamerák... de néhány szituáció még akkor sem magyarázható, ha mindegyiket számításba veszem.Hacker vagy hekker?

Az OH. az idegen írásmódú alakot közli. Tolcsvai Nagy Gábor Idegen szavak szótára (Osiris, 2007, 411.) azonban a „hacker” címszó mellett a „hekker” változatot is feltünteti a mindennapi gyakorlatban használt, elfogadható alakként. Az ingadozás oka az, hogy a szó idegen szóból jövevényszóvá válik nyelvünkben. Ez a magyaros írásmód (hekker, hekkel) terjedésével jár együtt.

forrás: http://www.e-nyelv.hu/2012-03-30/hacker-es-hekker/