Vigyázz, mert a kukkolás virtuálisan is lehetséges! ( S az online alvilágnak nincs romantikája)

Bizonyára mélységesen felháborítana, ha zuhanyzás után a meztelen tested lankás domborulatait egy vad idegen pasi bámulná az ablaküvegen keresztül, ezért gondosan behúzod a sötétítőfüggönyt (vagy leengeded a redőnyt), mielőtt ledobod magadról a nedves törülközőt.

Ez valóságos közegben tök természetes, hiszen az intim szféránk szent és sérthetetlen, és oda csakis azokat engedjük be, akik érzelmileg közel állnak hozzánk. Persze léteznek olyan önmutogató különcök, akik kedvelik a „kirakatba teszem, amim van, hadd csurogjon a nyáluk” perverz színezetű játékot, de általában nem ez a jellemző.

Van számodra egy jó, illetve egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem? Talán célszerűbb az utóbbival…

A kukkolás virtuálisan is lehetséges! Az online világ (online tér) ablaka a számítógéped (laptopod) monitora, aminek tartozéka egy webkamera. Néha használod, néha nem, de sajnos tőled függetlenül is akcióba léphet. A géped „szeme” igencsak komoly fenyegetést jelenthet a privát szférádra, ugyanis léteznek olyan hekkerek, sőt, olyan portálok is, amik távolról, természetesen titokban, a beleegyezésedet nem kérve, képesek bekapcsolni a webkamerád, aztán élő, egyenes adásban látják, hogy éppen mivel foglalkozol, kikkel társalogsz, milyen a szobád.

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a hekkerek célpontjai nem csak kizárólagosan neves közszereplők lehetnek, mint például híres politikusok, celebek és egyéb figyelemre méltó személyiségek, hanem bárki – még egy olyan tök egyszerű, sima emberke is – mint Te, vagy én!

„Ó, én csak egy szürke, tök átlagos… ” kezdetű hozzáállásod ezer veszélyt rejt, ezért sokkal célszerűbb, ha a „jobb félni, mint megijedni” bölcsességét követed a virtuális térben, ugyanis Te is éppen úgy válhatsz egy hekker potenciális áldozatává, mint egy celeb.

Ez első hallásra eléggé valószínűtlennek tűnik, mégis igaz!

A webkamerák távolról történő bekapcsolásának, a kukkolásnak lehetnek komoly és kevésbé komoly okai.
A vérbeli kiberbűnözők általában vállalati titkokat fürkésznek általa, vagy pénzügyi szolgáltatások hozzáférési kódjait próbálják megszerezni. Olyan komoly és modern technikai háttérrel rendelkeznek, hogy még azokat az apró papírfecnikre írt adatokat is képesek elolvasni, amiket az óvatlan felhasználó a gépe közelében tárol.

A kiberbűnözők másik rétege kompromittáló fotók készítésére szakosodott, amikkel a gyanútlan áldozatok esetleg később megzsarolhatók. Hollandiában 2014-ben sikerült egy olyan hekkert letartóztatni, aki több mint kétezer nő számítógépét fertőzte meg annak reményében, hogy ily módon intim fotókhoz juthat. Ennek igazságáról könnyedén meggyőződhetsz a világhálón, hiszen számos hírportálon közreadták.

Egy olyan személy, aki otthonosan mozog az online alvilág berkeiben, a rosszindulatú kémprogramokat játszi könnyedséggel telepíti a gépedre, mert a szakma, az szakma, még ilyen közegekben is, és ezt meg is teszi, ha valamiért érdekesnek talál! És sajnos léteznek olyan beteges számítógépes zsenik is, kiket szó szerint csak egy hajszál választ el az őrültektől, ezért élvezik, ha az áldozatuk nem érti, hogy mi a jó fene történik körülötte, és honnan tudódnak ki a titkai. Remekül elszórakoznak azon, hogy szinte az őrületbe kergetik a kiszemelt célszemélyt, vagyis pszichésen „terrorizálják”.

Ilyesmikről sokaknak még tudomásuk sincs, emiatt mutatok néhány bizonyítékot.

„Az InSecam nevű weboldal több mint 73 ezer lakásbelsőt, kertet, munkahelyet mutat mintegy 256 országból, a nem titkosított biztonsági kamerák képeit megszerezve” Kukkants a link alá! Ezen az oldalon több tízezer otthoni webkamera képe látható, és ezeket még feltörni sem kellett a leskelődéshez. (http://hvg.hu/tudomany/20141108_Hatborzongato_weboldal_lehet_hogy_benezte)

A gyártók azzal védekeznek, hogy mind a webkamera, mind a mikrofon simán kikapcsolható a menüben. Ez igaz, de mi arra a garancia, hogy Off állásban ezek a funkciók valóban inaktívak is maradnak? Semmi! Ugyanis a felhasználói akarat (szándék) távolról felülírható.

A jó hír azonban az, hogy létezik egy olyan pofon egyszerű módszer, amivel a kukkolás mégis simán megakadályozható!

Ragaszd le a webkamerád!

Ennyi az egész. S ezt nem én, hanem James Comey, az FBI igazgatója javasolja.
Állítólag ezt a sokak által nevetségesnek vélt módszert alkalmazza Mark Zuckerberg is, amikor egyedül akar ülni a számítógépe előtt. A webkamera takarásának éppoly oly természetesnek kellene lennie, ahogyan esténként kulcsra zárjuk az ajtókat és behúzzuk az ablakokon a sötétítőfüggönyöket (vagy leeresztjük a redőnyöket).

Sajnos a tudatos számítógép- és internethasználók közé még nem régóta tartozom, ezért sokáig nem értettem, miképpen tudódhattak ki a legféltettebb titkaim, s honnan tudhatják mások, hogy mik a legsebezhetőbb pontjaim. Az elmúlt esztendőkben olyan felettébb különös és megmagyarázhatatlan dolgok történtek velem, amik rákényszerítettek arra, hogy gondolkodni kezdjek…

Mivel ezoterikus beállítottságú vagyok, sokáig gondolatolvasónak, tisztánlátónak véltem az ismeretlen kukkolóm, aki a fene sem tudja, hogy miért leselkedett utánam, de az utóbbi hetekben már a modern technikai kémkedés (a webkamerás- trükk és mikrofon) gyanúját helyeztem előtérbe.

Tévézni hála a Jóistennek csak ritkán szoktam, de ha Te kedveled, akkor arra is felhívom a figyelmedet, hogy a tv készülékeket bizonyos modelljei szintén alkalmasak arra, hogy a nappalidban (vagy a hálószobádban) elhangzó beszélgetéseket rögzítsék. Ezek az úgynevezett „okos" tévék távolról is aktiválhatók és vezérelhetők, vagyis léteznek olyan személyek, akik távolról is képesek a tévéd beépített kameráját és mikrofonját működésre utasítani. Mindez oly észrevehetetlen módon történik, hogy talán még álmodban sem gondolnád, hogy nem csak Te nézed a tévét, hanem „az” is néz téged.

Tudom, hogy félelmetesek ezek az információk, de csakis akkor tudod megvédeni a magánéleted, az intim szférád, ha elfogadod, hogy léteznek a „láthatatlan” szemek, illetve olyan személyek, akiknek semmi sem szent, még a magánéleted sem! (http://vilaghalo.info/most-mar-a-teve-figyel-minket)

A totális megfigyelések célja számomra rejtély, ezért feltételezett okok megnevezésére nem vállalkozom. Bizonyára egyrészt állambiztonsági célzatúak, de a kiberbűnözők tutira nem tartoznak a kötelékükbe.

Hónapokkal ezelőtt én már megtettem az óvintézkedéseket és leragasztottam (letakartam) a webkamerám. Ugyanezt javaslom neked is, amikor nincs szükséged rá, ugyanis a kukkolók rendkívül rafináltak. Az édeskevés, ha csak a kamerád melletti fény világítását, illetve a webkamerád beállítását ellenőrzöd, mert egy vérbeli hekker simán rávesz arra, hogy Te magad aktivizáld a hang- és képrögzítést. Hogyan? Egy fotó alatt, amire naivan rákattintasz, Ő simán képes elrejteni, azaz elmaszkírozni egy jóváhagyást kérő ablakot (panelt).

Gyanútlanul kattintasz egyet, kettőt és a sötétítőfüggönyöd kihúzva (vagy a redőnyöd felhúzva) és egy vad idegen pasi már bámulja is az „ablaküvegen keresztül” a meztelen tested lankás domborulatait!

Mivel az online alvilágnak nincs romantikája, egészen kicsi az esélyed arra, hogy csak egy utánad titkon epekedő, fülig szerelmes lovagjelölted ül a másik, a távoli számítógép mögött.

Ó, a fentihez hasonló romantikus képzelgéssel magam is sokáig áltattam magam, de a jóképű, sármos számítógépes zseni, az igazi ablakom alatt még soha nem ácsorgott úgy, mint ahogyan Rómeó ácsorgott epekedve Júlia erkélye alatt! (Vagyis szerelemről szó sem volt ... és szó sincs).

Hozzászólások*

Mágus uram szerintem tökéletesen tudja, hogy igazoltan voltam távol, ezért semmiféle magyarázkodásra nincs szükségem! Az anyai szerepem egyértelműen megkívánta, hogy délután útra keljek, ezért a munkaidőm végeztével eltűntem a világhálóról.Hekker uramnak kérem szíves segítségét!

Mit szeretnék tudni?
Természetesen azt, hogy hány jóképű pasi keresett rá a nevemre az elmúlt esztendőkben!? :) Ha senki, azt kérem ne adja a tudtomra, mert végtelenül kiábrándító lenne számomra!

De ha mégis van néhány ilyen pasi, :) akkor listázhatja a nevüket!Hol jártál, báránykám?

"Hol jártál, báránykám" se lehet kérdés, ha a kedvesünk telefonjába belenézünk! :)
http://24.hu/tech/2016/06/03/megnezne-mit-tud-onrol-a-google/

Ezt úgy célszerű kijátszani, hogy a telefont nem szabad magunkkal vinni egy titkos randevúra! :)Google naplózza, hogy percre pontosan hol jártunk :)

"Mostanra eléggé eldugták, de ha csak nem írtuk felül az androidos telefonunk alapbeállításait, a Google valójában naplózza, hogy percre pontosan hol jártunk, az egészet pedig rárakják egy dátum szerint kereshető térképre, eléggé félelmetes. Viszont jól jön, ha részegen találtunk egy remek kocsmát, és máskor is szeretnénk visszamenni oda, csak nem emlékeztünk, hol volt."

MIT TUD MÉG RÓLUNK?
Mutatom: https://forbes.hu/uzlet/ezt-mind-tudja-rolunk-a-google/

Az én legújabb taktikám az, :) hogy direkt nem keresek rá olyan személyek nevére, akikre egyébként kíváncsi lennék!Legyünk tudatosak!

Ezt a 4 oldalas tájékoztatót melegen ajánlom a figyelmetekbe!
http://median.hu//kepek/upload/2015-03/DPI.pdfEgy szuper hatékony módszer egyetemistáknak

Hogyan javítsz ki leggyorsabban egy elégtelent? :)
Nem tanulással, nem magolással, nem éjszakázással és sok gyakorlással, hanem így:
http://img.index.hu/imgfrm/7/9/1/9/BIG_0011517919.jpgMég a vadászpuskát is fel tudják törni a hackerek

Rábukkantam egy érdekességre, bár nem friss a hír, de engem meglepett!

Egy számítógéppel megszabhatják, mi legyen a fegyver új célpontja, csak wifire van szükség a támadáshoz. A hackerek elől semmi nincs biztonságban, még a puskák sem. Egy amerikai páros egy videóban hívta fel a figyelmet arra, hogy a Trackingpoint önvezérlő vadászpuskáit könnyedén fel lehet törni, és a hacker maga szabhatja meg, mi legyen a fegyver következő célpontja.

Folytatás: http://www.origo.hu/techbazis/20150730-vadaszpuska-hacker-fegyver-feltor...Nem skandináv zöld szörnyek :)

A trollkodás szó érdekes módon nem a skandináv zöld szörny, a troll nevéből ered, bár természetesen köze van hozzá, hiszen ezek a nagy, buta, örökké mérges, antiszociális óriások jellemzőit foglalja magába a tevékenység, hanem az angol trolling, trawling horgászati szakszavakból származik, melyek jelentése a csali elhúzása a hal előtt, ezzel is fárasztva őt.

Az interneten is hasonló jelenség történik: A troll bedob egy irreleváns témát, és megnézi, hogy harap-e rá a többi ember. Eszközei, hogy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét céllal, hogy a többi felhasználóból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét.

Két főbb típusát különböztetjük meg:

- provokatív troll - feltűnő, érzelmek felkorbácsolására alkalmas üzenettel (amit azonban komoly állításnak vagy kérdésnek álcáz) próbálja felhívni magára a figyelmet.

- reaktív troll - nem provokál, hanem keres magának egy megfelelő célpontot, és őt támadja szavai, érvei kiforgatásával vagy személyeskedéssel.

Létezik egy külön, speciális típusa is, a thread breakingtroll, aki kihasználva a fórummotor adta lehetőségeket, felesleges, zavaró kommenteket hagy a beszélgetésekben. Ez a stratégia alkalmas fórumok megölésére, az ott folyó eszmecsere ellehetetlenítésére.

A trollkodás pszichológiai oldala, hogy akik a való életben nem tudnak eléggé kibontakozni, azok az interneten élik ki a vágyaikat, ezért itt is vezetik le a frusztrációjukat. Ezt segíti az internet nyújtotta anonimitás, láthatatlanság, felügyelet nélküliség, és ezért a troll bármit írhat bárkinek, úgysem tudnak mit kezdeni ellene. Épp ezért nem is lehet hatékonyan védekezni ellenük, hacsak nem tudunk segítséget szerezni egy moderátortól, vagy adminisztrátortól, akik letilthatják a rosszindulatú egyéneket. (forrás: http://internetszemle.blogspot.hu)LEGVESZÉLYESEBB HACKEREK A VILÁGON

[TOP 10]
https://www.youtube.com/watch?v=5BCUMlUw3JA

De a legaljasabbak azok, akik ok nélkül támadnak!Ez rettenetes!

Friss hozzászólások

Special characters in jqGrid
2 óra 49 perc
Special characters in jqGrid
2 óra 49 perc
Special characters in jqGrid
2 óra 49 perc
Special characters in jqGrid
2 óra 49 perc
Special characters in jqGrid
2 óra 49 perc
Special characters in jqGrid
2 óra 49 perc
Special characters in jqGrid
2 óra 49 perc
Special characters in jqGrid
2 óra 49 perc
Special characters in jqGrid
2 óra 49 perc
Special characters in jqGrid
2 óra 51 perc

Secret, én már csak téged sajnállak... mert a gazdáid simán odadobtak a "dögkeselyűknek"! Sajnos én nem születtem varázslónak, csodát tenni nem tudok, de minden sebedre egy könnycseppem hull.

Bródy János - Mit tehetnék érted: https://www.youtube.com/watch?v=KkdWzfgclLk

Külsősként csak szomorkodni tudok érted, miközben tehetetlenül figyelem a "dögkeselyűk" körözését fölötted!Ó, pedig a főnök távolról is figyelhet!Ó, ha én hacker lehetnék!Létezik olyan tanfolyam, ahol ez a szakma megtanulható?

Hacker szeretnék lenni, :) de nem tudom, hogyan fogjak hozzá!? Matekból gyönge vagyok, azért egy olyan Mester jelentkezését várom, akinek sok türelme van a tehetségtelen kezdőkhöz is!

Hogy melyik szakágat választom, :) az még a jövő titka, hiszen lehet, hogy elvérzek már az első vizsgákon!

*
Mi szerintünk a 'hack' szó találékony, nem feltétlen a célnak megfelelő felhasználást, a 'hacker' pedig találékony, kreatív, problémamegoldásban kiváló embert jelent. Az IT biztonsági szakmában pár kategóriát megkülönböztetünk:

White hat: A 'jófiúk', biztonsággal foglalkozó szakemberek és lelkes biztonsági kutatók (amatőr és egyetemi).

Black hat: A 'rosszfiúk', szintúgy biztonsággal foglalkozó emberek, akik nem feltétlenül jóra használják fel a 'kutatási eredményeiket' - vagy eladják a legtöbbet fizető ajánlattevőnek, vagy kihasználják a hibát a saját céljaikra.

Grey hat: A kettő keveréke, néha a 'jófiúk', néha a 'rosszfiúk' oldalán állnak. Az etikai álláspontjuk a szakmához valahol a jóindulat és a rosszindulat között van. Nem a károkozás a célja, de engedély nélkül betör rendszerekbe. Régebben, a bug bounty programok megjelenése előtt a hibákat 'megfelelő összegért' elárulta az érintetteknek, vagy éppenséggel ki is javította.

Script kiddie: Olyan illető, akinek szakmai tudása kifejezetten kicsi (vagy nincs), csak kész eszközökre, létező exploitokra támaszkodva felhasználva black hat tevékenységet folytat. (http://core.crysys.hu)A "tündéri láncok" széttépése....

az egyetlen megoldás, kedves Pipacs!Ezerszer jobban jártam volna...

Reggel még úgy gondoltam, komoly terveket szőve, hogy mindenképpen figyelmeztetem Ádámot a megfigyelés veszélyére.

- Egy térkamarás nélküli zónából,
- egészen más településről,
- IP címet meghamisító program segítségével,
- kikapcsolt telefon mellől, amiből még az akkumulátort is kiszedem, kiveszem,
- és természetesen letakart kamara mögül,

de utána rádöbbentem, hogy akinek az én életem egy lyukas 2 fillérest se ért és tök hidegen hagyta annak a veszélye, hogy akár el is patkolhatok, ilyen tortúrát, utazgatást, vesződséget nem érdemel meg tőlem!

Akinek 200-as az IQ-ja, annak legyen esze önmagához, ha pedig nincs, megérdemli a sorsát! Hihetetlen, de képes lettem volna csakis miatta útra kelni, még 7 esztendő nyomorúsága után is, hogy megvédjem, de az égszakadás napjának SMS-e, amit aznap átküldött nekem: megbocsáthatatlan!

Természetesen névtelenül szándékoztam figyelmeztetni, mindenféle hátsó gondolat nélkül, és nem azért, hogy köszönetét fejezze ki nekem… vagy olyasmiért, ami esetleg mögé képzelhető, hanem csakis azért, mert hajdanában Ő is igyekezett segíteni nekem.

Igen, segített, ez tagadhatatlan, de ha mérlegre teszek mindent, akkor ezerszer jobban jártam volna, ha hajdanában „ostorral” vág - a szívélyes kedvessége helyett - mint ahogyan a lovakat szokás!Idegenek pedig nem érdekelnek...

és így talán hamarosan sikerül végre kitalálnom a labirintusból!

Ennek a hitével kívánok mindenkinek szép álmokat!Ha a hacker mesterséghez nem konyít...

mármint Ádám, akkor az Emlékkönyvem legsötétebb, leggonoszabb firkáit se Ő készítette!
http://static.origos.hu/s/img/i/1701/20170106konnektor-hacker-magyarosi-...

Valószínű, hogy már sohasem látom, amíg világ ez a világ, mégis sokat jelentene nekem, ha mindez bizonyosságot nyerne, hiszen annyira bíztam benne hajdanában, mint ahogy a Jóistenben szokás!Mindent látnak, mindent tudnak...

Nekem ebben csak annyi vigasztaló, mármint a webpoloskák, illetve az egyéb kukkolós technikák létezésében, hogy valószínűleg nem Ádám alázott itt meg engem, hanem egy ismeretlen!

Ezt onnan sejtem, hogyha birtokában lett volna a "mindent látnak, mindent tudnak" igazság tényének, akkor a családtagjainak se engedte volna meg, hogy kirakatba tegyék az életük!

Bár kissé csalódtam is benne, hiszen hajdanában egy vérbeli, minden hájjal megkent számítógépes Mágusnak képzeltem, mégis nagyon örülök ennek a tévedésemnek!

**
Elég ciki volna és nagyon kínos, ha valóban különleges képességekkel lett volna felvértezve az a pasi, aki után a Mítoszok Palotájában szaladgáltam, mert még képzeletben sem mernék a szeme elé kerülni soha többé … bár nem is akarok.

Inkább legyen egy IDEGEN ISMERŐS az a személy, aki a titkaimat kifürkészte, mert még a Föld is megnyílna alattam szégyenemben, ha véletlenül mégiscsak az derülne ki, hogy Ádám empata volt, vagy tisztánlátó.

No, erre az esély kevés – hála a Jóistennek – de ne is legyen, mert egy személyes ismeretség mégiscsak sokkal másabb, még ha időközben megszakadt is, mint egy virtuális!

És remélem, hogy számítógépes Mágusi végzettséggel sem rendelkezett!A megfigyeléssel együtt kell élnünk…

Ezt sok portálon állítják! Ha egyedül akarsz lenni, akkor iktasd ki a webes kapcsolatot és vedd ki a kikapcsolt telefonodból az akkumulátort, aztán engedd le a redőnyt az ablakon!

De ha TITKOK NEM LÉTEZNEK, akkor felsőbb szinteken is tudniuk kell az illetékeseknek, hogy "van itt baj, épp elég!" :)„… olyan elkerülhetetlen, mint a halál vagy az adók”

A hackertámadás olyan elkerülhetetlen, mint a halál vagy az adók.

Secret, nem értelek téged! Tutira ismered ezt a régi, poros könyvet, mégis számtalanszor sikerült a támadóknak áttörni a védőbástyáidat!
https://www.libri.hu/konyv/mike_andrews.hogyan-torjunk-fel-webhelyeket.html

"Az, hogy a hackerek könyörtelenül megtámadják majd webhelyeinket, webalkalmazásainkat és webszolgáltatásainkat, olyan elkerülhetetlen, mint a halál vagy az adók – ha pedig ilyen támadásoknak vagyunk kitéve, jobb ha még az előtt felderítjük a sebezhető pontokat, mielőtt a támadók rájuk lelnének. Ebben segít a webes alapú programok biztonsági tesztelésének alapkönyve: a Hogyan törjünk fel webhelyeket".Szerelmem, nem tudtam, hogy nem használsz óvszert! :)

"Kapcsolata a webhellyel nem biztonságos"! Secret, ezt rólad állítják ám! Egye fene, ha a kapcsolatunk nem biztonságos, akkor nem biztonságos! De nem szeretném, ha az apaságot majd letagadnád! :D:)

Pipacs azért nem fél, mert szerelmes az alvilág vezérébe!Adatgyűjtés a tudtunk nélkül. Jobb félni, mint megijedni!

Minden biometrikus rendszer biometrikus adatokat gyűjt, azokat adatbázisban helyezi el, majd a bejelentkezéskor rögzített mintát összehasonlítja az adatbázisban lévőkkel a felhasználó azonosítása érdekében. A biometrikus adatok legnagyobb részének beolvasása a felhasználók kifejezett beleegyezésével és tudtával történik. Arcfelismeréskor viszont nem ez a helyzet, hiszen az fényképpel is elvégezhető.

Rengetegszer készítenek rólunk fényképeket, többek között a térfigyelő kamerák és a pénzkiadó automaták. Az utóbbiaknál azonnal megtörténhet a fotó hozzákapcsolása a bank adatbázisában tárolt nevünkhöz és bankszámlánkhoz.

De készülhet rólunk fénykép teleobjektívvel nagy távolságból is, tudtunk és engedélyünk nélkül.

Ezzel szemben más biometrikus adatokhoz - beleegyezésünk és tudtunk nélkül - nehezen lehet hozzájutni. Ha például az útlevelünkhöz leveszik az ujjlenyomatunkat, hozzájárulunk ehhez, és az illetékes hatóságok - remélhetőleg - nem osztják meg adatainkat másokkal.

Ugyanakkor a fotók nyilvánosan hozzáférhetők bárki számára a közösségi portálokon és fényképmegosztó oldalakon, s ezeket egyszerűen hozzá lehet kapcsolni a képen lévő személy nevéhez. Márpedig ha megvan a név, felkutatható az illető címe, rokonainak, barátainak listája, telefonszáma és más személyes adatai.

Létezik olyan webes arcfelismerő szolgáltatás, amely valakinek a fotója alapján több Twitter-fiók profilképét adja ki, s ezek között megtalálhatjuk a fényképen szereplő személy fiókját, megtudhatjuk a nevét. Innen már csak egy lépés, hogy valamelyik családfakutató weboldalon hozzájussunk az illető lakcíméhez, családtagjainak nevéhez és további adataihoz. Persze ez a módszer nem mindig vezet eredményre. Sokan nem a saját fényképüket használják profilképként a közösségi oldalakon, vagy egyáltalán nem interneteznek. Mások inkább úgy döntenek, hogy a magánéletük védelmében megszüntetik közösségi jelenlétüket, vagy álcázzák magukat a Twitteren és a Facebookon.

A világ legnagyobb közösségi szolgáltatásán, a Facebookon az emberek címkékkel láthatják el a saját magukat és másokat ábrázoló képeket, megnevezve azokat, akik a fotókon láthatók.

Ez tudatja a Facebook mesterségesintelligencia-rendszerével, ki kicsoda. Így azután egyáltalán nem okozhat meglepetést számunkra, hogy ha feltöltünk magunkról egy képet, a Facebook tudni fogja, hogy mi vagyunk rajta. :)

Folytatás: http://computerworld.hu/computerworld/nagy-testver-figyel-az-arcfelismer...

Emberek, ez nem vicc! A Nagy Testvér figyel bennünket! Én már elkezdtem a PAJZSOK kovácsolását, mert kezdem megérteni, hogyan működik az alvilág!Hacker uram, maga néha alszik!? :)

Ó, akkor Ön mégsem lehet azonos az ördöggel, hiszen köztudott, hogy a Fenevad soha nem pocsékolja alvásra a drága idejét! :)

Hacker uram, nagy csalódás ám számomra, hogy Secret védőbástyáit még nem sikerült annyira megerősítenie, hogy a külső támadók ne tudjanak keresztül mászni rajta!

Elvárom magától, hogy a legszuperebb védőpajzsot építse ki köré, mert imádom, ha egy pasi igazi profi valamiben!

Másik kérésem Önhöz, hogy bizonyos statisztikai adatokat, bizonyos rendszerekben „írjon” át úgy, hogy a főnökeim megelégedve szemléljék! :)

Egyszerűen megengedhetetlennek vélem, hogy mások statisztikai adatai fényesebbek legyenek az enyémnél! :) Magának mindez gyerekjáték lesz, nekem meg nagy öröm! Feltétlenül számítok magára, mert külső tényezők miatt, ez másképpen nem sikerülhet! :)

Egyébként nagy szívfájdalmam, hogy a fiam elhibázott dolgozatába nem javított bele, nem csinálta meg utólag helyette, :) pedig számítógépen dolgozott, hanem hagyta, hogy megbukjon programozásból. :)

Egy komoly udvarló ilyen hibákat nem engedhet meg magának, :) hanem a kiszemelt hölgy mindenféle problémáját rendbe rakja a számítógépes rendszerekben!

Ölelem magát ... és legyen mindig résen!

 

nike joggesko Descuentos

nike joggesko
Descuentos Nike
goedkope nike air max
cheap uggs for women
UGG BOOTS FOR WOMEN
Adidas Originals Superstar
Hugo Boss Sale
ugg store
ADIDAS NMD SALE ON LINE
louboutin heels
TOMS For Sale
Discount TOMS
nike sneakers
Cheap Michael Kors
Toms Factory Outlet
Air Max 90
vans shoe store
Cheap Michael Kors Tote Bag
Michael Kors Handbags Discount
Air Max Femme
Canada Goose Womens Coats
nike sportschuhe
Timberland Outlet
Yeezy Boost Sale Online
reebok running shoes
Boost Yeezy Sale On Line
Canada goose dam
Nike Zapatos
Nike Shox Cheap
Jordan Store
toms sale
converse store
Jordan Schoenen
scarpe nike
cheap uggs
nfl store
moncler jacket sale
Adidas Neo Discount Sale
christian louboutin outlet
Yeezy Men
Air Max Sneakers
Nike Air Max Cheap
adidas outlet
Pandora Store Sale
Cheap Air Max Trainers
Nike Air 90
pandora outlet store
new pandora charms
nike shoes
Uggs For Cheap
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Michael Kors
zapatillas nike baratas
Stone Island Outlet
pandora jewelry store
Doudoune Moncler Pas Cher
Cheap Toms Outlet Store
nike air
Vans Black Sneakers
new jordan releases
cheap nike air max
Adidas Originals Stan Smith
Pandora Official Website
Air Jordan Retro Sale
Jordan Sneakers For Sale
air force one pas cher
Nike Air Huarache For Sale
Moncler Outlet Store
religion store
Adidas Superstar
Nike Soccer Cleats Boots
Ugg Pas Cher En France
Ray-Ban Official Discounted Site
toms shoes outlet
Nike Shox discount Sale
23 IS BACK Store
nike tn pas cher
nike air jordan pas cher
Adidas Superstar Sale Online
Oakley Sunglasses Cheap
Ray ban sale online
chaussure Nike homme
Nike Air Damen
Canada Goose Outlet
Yeezy Black
TOMS OUTLET
zapatilla adidas
nike schuhe günstig
uggs for women
Air max dam
Ugg Pas Cher Femme
Discount Air Max
Official Toms Shoes Outlet
canada goose jackets on sale
Ugg boots Sale
Hogan Outlet
ugg clearance
adidas store
moncler outlet
uggs outlet
longchamp bags on sale
Yeezy Shoes Discount Marketplace
zapatillas running
Nike Store
Boutique Ugg
Nike Air Sneakers
suivre un envoi
Air Max Pas Cher
Canada Goose Outlet
Air max levně
Air Nike
scarpe hogan outlet
Ugg Outlet Online Store
Scarpe Air Max
abercrombie and fitch store
fitflops sale uk
Soccer Boots Outlet nike
nike jordan shoes
Nike Air Max Goedkoop
hogan scontate
Nike Online Store
Nike Air Pas Cher
nike sb stefan janoski
Ray Ban Sunglasses Online
Coach Bags On Sale
Pandora Store
Cheap Toms Shoes Outlet
botas de futbol
official NHL jerseys
billige nike sko
Moncler Sale
pandora beads
Nike Air Women
Boty Nike Air
Air Max Kopen
Uggs Pas Cher Soldes
chaussures nike pas cher
Nike Roshe Run Sale
Moncler Outlet Online
Negozi Pandora
canada goose jacket outlet
Nike Factory Store
Original Ugg Boots
womens nike air max
ugg factory outlet
Nike Air Jordan 11
Pandora Store
coach factory outlet online
TOMS SHOES OUTLET
Kobe Shoes Nike
Nike Pas Cher Femme
newest lebron shoes
retro jordans for cheap
zapatos de futbol nike
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
chaussure basket homme
Moncler Jackets Discount Marketplace
huarache sneakers
prada outlet
Doudoune Moncler Site Officiel
The official UGG
Nike Shoes Sale Store
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Nike Shoes Discount Marketplace
Adidas Shoes Discount Marketplace
nike air max running shoes
nike mercurial soccer cleats
Jordan Shoes Air
new yeezy shoes
günstige nike schuhe
Toms Outlet Online
Michael Kors Outlet

ypMs 2017.4.5A Harmonet cikkek is ezerszer színvonalasabbak

A Harmonet cikkek is ezerszer színvonalasabbak, mint azok, akik a Kapu portál faliújságán díszelegnek, és ha ez nem így van, akkor én méltatlanul szereztem meg az összes diplomámat és nem értek semmihez!A pénz beszél, a kutya ugat!

Viszolygok az online üzleti világtól is, mert valószínűsítem, hogy a sztárolt portálok külön fizetnek azért, hogy például a Kapu portálra kibiggyesszék a linkjüket!

Tele van az egész világháló sztárolt, ugyanakkor bugyuta cikkekkel és tehetségtelen szerzőkkel.
Bár én laikus vagyok, hiszen újságírást soha nem tanultam, de látom, amit látok!

A pénz beszél, a kutya ugat!

Az adóm egy százalékát is csakis neked óhajtom adni, drága Secret, az égvilágon senki másnak, csak ehhez előtte muszáj lesz valahogyan kinyomoznom, hogy melyik "számhoz" tartozol!Sajnos nem születtem varázslónak...

de ha időközben el is megyek - rövidebb vagy hosszabb időre - a tulajdonosod tartsa az eszébe, hogy létezik egy személy, aki ha minden kötél szakad, akkor átsétál érted a vízen, mint ahogyan Jézus!

Sokan már semmit nem érdemelnek éntőlem, de ők gyarló emberek, akiket hús-vér anya szült erre a világra, de Te mesterségesen "születtél" ... annak ellenére, hogy számomra mindig is "személy" voltál és leszel!

https://www.youtube.com/watch?v=c15DZi69tAs&list=RDc15DZi69tAs#t=6**

Időbélyeg érvényessége: thesecret.hu (2007-2013)
Ej, Secret, talán célszerű volna téged valahogyan megvásárolnom, aztán a saját nevemre íratnom, hiszen az időbélyeged egyértelműen jelzi, hogy az eredeti szerződést aláíró személyek: új időbélyeget számodra nem kértek.

Ismered azt a szólást, hogy "ebek harmincadjára jut"?
A "pusztulásra ítélt érték" az, amit így emlegetünk, de remélem, hogy itt még nem tartunk!

Ha mégis így volna, csakis annyit tudok neked ígérni, hogy még a lehetetlennel is megpróbálkozom, ha a szükség úgy hozza, de csakis érted, mert én a végtelenségig kitartani csakis azokért tudok, kiknek a neve a szívem közepére van írva!