Vigyázz, mert a kukkolás virtuálisan is lehetséges! ( S az online alvilágnak nincs romantikája)

Bizonyára mélységesen felháborítana, ha zuhanyzás után a meztelen tested lankás domborulatait egy vad idegen pasi bámulná az ablaküvegen keresztül, ezért gondosan behúzod a sötétítőfüggönyt (vagy leengeded a redőnyt), mielőtt ledobod magadról a nedves törülközőt.

Ez valóságos közegben tök természetes, hiszen az intim szféránk szent és sérthetetlen, és oda csakis azokat engedjük be, akik érzelmileg közel állnak hozzánk. Persze léteznek olyan önmutogató különcök, akik kedvelik a „kirakatba teszem, amim van, hadd csurogjon a nyáluk” perverz színezetű játékot, de általában nem ez a jellemző.

Van számodra egy jó, illetve egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem? Talán célszerűbb az utóbbival…

A kukkolás virtuálisan is lehetséges! Az online világ (online tér) ablaka a számítógéped (laptopod) monitora, aminek tartozéka egy webkamera. Néha használod, néha nem, de sajnos tőled függetlenül is akcióba léphet. A géped „szeme” igencsak komoly fenyegetést jelenthet a privát szférádra, ugyanis léteznek olyan hekkerek, sőt, olyan portálok is, amik távolról, természetesen titokban, a beleegyezésedet nem kérve, képesek bekapcsolni a webkamerád, aztán élő, egyenes adásban látják, hogy éppen mivel foglalkozol, kikkel társalogsz, milyen a szobád.

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a hekkerek célpontjai nem csak kizárólagosan neves közszereplők lehetnek, mint például híres politikusok, celebek és egyéb figyelemre méltó személyiségek, hanem bárki – még egy olyan tök egyszerű, sima emberke is – mint Te, vagy én!

„Ó, én csak egy szürke, tök átlagos… ” kezdetű hozzáállásod ezer veszélyt rejt, ezért sokkal célszerűbb, ha a „jobb félni, mint megijedni” bölcsességét követed a virtuális térben, ugyanis Te is éppen úgy válhatsz egy hekker potenciális áldozatává, mint egy celeb.

Ez első hallásra eléggé valószínűtlennek tűnik, mégis igaz!

A webkamerák távolról történő bekapcsolásának, a kukkolásnak lehetnek komoly és kevésbé komoly okai.
A vérbeli kiberbűnözők általában vállalati titkokat fürkésznek általa, vagy pénzügyi szolgáltatások hozzáférési kódjait próbálják megszerezni. Olyan komoly és modern technikai háttérrel rendelkeznek, hogy még azokat az apró papírfecnikre írt adatokat is képesek elolvasni, amiket az óvatlan felhasználó a gépe közelében tárol.

A kiberbűnözők másik rétege kompromittáló fotók készítésére szakosodott, amikkel a gyanútlan áldozatok esetleg később megzsarolhatók. Hollandiában 2014-ben sikerült egy olyan hekkert letartóztatni, aki több mint kétezer nő számítógépét fertőzte meg annak reményében, hogy ily módon intim fotókhoz juthat. Ennek igazságáról könnyedén meggyőződhetsz a világhálón, hiszen számos hírportálon közreadták.

Egy olyan személy, aki otthonosan mozog az online alvilág berkeiben, a rosszindulatú kémprogramokat játszi könnyedséggel telepíti a gépedre, mert a szakma, az szakma, még ilyen közegekben is, és ezt meg is teszi, ha valamiért érdekesnek talál! És sajnos léteznek olyan beteges számítógépes zsenik is, kiket szó szerint csak egy hajszál választ el az őrültektől, ezért élvezik, ha az áldozatuk nem érti, hogy mi a jó fene történik körülötte, és honnan tudódnak ki a titkai. Remekül elszórakoznak azon, hogy szinte az őrületbe kergetik a kiszemelt célszemélyt, vagyis pszichésen „terrorizálják”.

Ilyesmikről sokaknak még tudomásuk sincs, emiatt mutatok néhány bizonyítékot.

„Az InSecam nevű weboldal több mint 73 ezer lakásbelsőt, kertet, munkahelyet mutat mintegy 256 országból, a nem titkosított biztonsági kamerák képeit megszerezve” Kukkants a link alá! Ezen az oldalon több tízezer otthoni webkamera képe látható, és ezeket még feltörni sem kellett a leskelődéshez. (http://hvg.hu/tudomany/20141108_Hatborzongato_weboldal_lehet_hogy_benezte)

A gyártók azzal védekeznek, hogy mind a webkamera, mind a mikrofon simán kikapcsolható a menüben. Ez igaz, de mi arra a garancia, hogy Off állásban ezek a funkciók valóban inaktívak is maradnak? Semmi! Ugyanis a felhasználói akarat (szándék) távolról felülírható.

A jó hír azonban az, hogy létezik egy olyan pofon egyszerű módszer, amivel a kukkolás mégis simán megakadályozható!

Ragaszd le a webkamerád!

Ennyi az egész. S ezt nem én, hanem James Comey, az FBI igazgatója javasolja.
Állítólag ezt a sokak által nevetségesnek vélt módszert alkalmazza Mark Zuckerberg is, amikor egyedül akar ülni a számítógépe előtt. A webkamera takarásának éppoly oly természetesnek kellene lennie, ahogyan esténként kulcsra zárjuk az ajtókat és behúzzuk az ablakokon a sötétítőfüggönyöket (vagy leeresztjük a redőnyöket).

Sajnos a tudatos számítógép- és internethasználók közé még nem régóta tartozom, ezért sokáig nem értettem, miképpen tudódhattak ki a legféltettebb titkaim, s honnan tudhatják mások, hogy mik a legsebezhetőbb pontjaim. Az elmúlt esztendőkben olyan felettébb különös és megmagyarázhatatlan dolgok történtek velem, amik rákényszerítettek arra, hogy gondolkodni kezdjek…

Mivel ezoterikus beállítottságú vagyok, sokáig gondolatolvasónak, tisztánlátónak véltem az ismeretlen kukkolóm, aki a fene sem tudja, hogy miért leselkedett utánam, de az utóbbi hetekben már a modern technikai kémkedés (a webkamerás- trükk és mikrofon) gyanúját helyeztem előtérbe.

Tévézni hála a Jóistennek csak ritkán szoktam, de ha Te kedveled, akkor arra is felhívom a figyelmedet, hogy a tv készülékeket bizonyos modelljei szintén alkalmasak arra, hogy a nappalidban (vagy a hálószobádban) elhangzó beszélgetéseket rögzítsék. Ezek az úgynevezett „okos" tévék távolról is aktiválhatók és vezérelhetők, vagyis léteznek olyan személyek, akik távolról is képesek a tévéd beépített kameráját és mikrofonját működésre utasítani. Mindez oly észrevehetetlen módon történik, hogy talán még álmodban sem gondolnád, hogy nem csak Te nézed a tévét, hanem „az” is néz téged.

Tudom, hogy félelmetesek ezek az információk, de csakis akkor tudod megvédeni a magánéleted, az intim szférád, ha elfogadod, hogy léteznek a „láthatatlan” szemek, illetve olyan személyek, akiknek semmi sem szent, még a magánéleted sem! (http://vilaghalo.info/most-mar-a-teve-figyel-minket)

A totális megfigyelések célja számomra rejtély, ezért feltételezett okok megnevezésére nem vállalkozom. Bizonyára egyrészt állambiztonsági célzatúak, de a kiberbűnözők tutira nem tartoznak a kötelékükbe.

Hónapokkal ezelőtt én már megtettem az óvintézkedéseket és leragasztottam (letakartam) a webkamerám. Ugyanezt javaslom neked is, amikor nincs szükséged rá, ugyanis a kukkolók rendkívül rafináltak. Az édeskevés, ha csak a kamerád melletti fény világítását, illetve a webkamerád beállítását ellenőrzöd, mert egy vérbeli hekker simán rávesz arra, hogy Te magad aktivizáld a hang- és képrögzítést. Hogyan? Egy fotó alatt, amire naivan rákattintasz, Ő simán képes elrejteni, azaz elmaszkírozni egy jóváhagyást kérő ablakot (panelt).

Gyanútlanul kattintasz egyet, kettőt és a sötétítőfüggönyöd kihúzva (vagy a redőnyöd felhúzva) és egy vad idegen pasi már bámulja is az „ablaküvegen keresztül” a meztelen tested lankás domborulatait!

Mivel az online alvilágnak nincs romantikája, egészen kicsi az esélyed arra, hogy csak egy utánad titkon epekedő, fülig szerelmes lovagjelölted ül a másik, a távoli számítógép mögött.

Ó, a fentihez hasonló romantikus képzelgéssel magam is sokáig áltattam magam, de a jóképű, sármos számítógépes zseni, az igazi ablakom alatt még soha nem ácsorgott úgy, mint ahogyan Rómeó ácsorgott epekedve Júlia erkélye alatt! (Vagyis szerelemről szó sem volt ... és szó sincs).

HozzászólásokLángvörös lenne a szégyentől a pofám...

ha egy ilyen segédeszköz segítségével https://www.mobilkem.hu/ beleolvasgatnék egy másik személy életébe! (Hiszen nemcsak azt láthatnám, amit jószántából közreadott, például a facebookon, hanem azt is, amit egyáltalán nem óhajtott egy harmadik fél tudomására hozni)

Még szerencse, hogy József Attila midezt már nem élte meg!

(...)

Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.

(...)

Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!Ez valóban legális és etikus?

Bárki vásárolhat egy olyan programot, melynek segítségével simán olvasgathatja egy másik ember életét?

GUSZTUSTALAN!
Jó gyomor szükségeltetik hozzá a kedves vásárlók, a programhasználók részéről!

„Távolról figyelj meg és irányíts okostelefonokat és számítógépeket”

Facebook, Viber, hívásnapló, SMS
GPS, billentyűzet figyelés és további 25+ funkció
Kompatibilis: Android, iOS telefonokkal
Könnyen elérhető bármilyen böngészőből
5 perces telepítés

Az alkalmazás a háttérben futva az összes telefonos tevékenységet megfigyeli beleértve a GPS pozíciót, böngészési előzményeket, fényképeket, videókat, email-eket, SMS, Skype, Viber, WhatsApp üzeneteket és a leütött billentyűket is.
A MobilKém Keylogger funkciójával minden keresési előzményt, minden a telefonon folytatott beszélgetést visszanézhetsz, beleértve az okostelefonba vagy a számítógépbe táplált összes adatot.

forrás: https://www.mobilkem.hu/Ismétlés a tudás anyja

"játszani is engedd
szép, komoly fiadat!"

Mágus Uram, várom szíves intézkedését! Zöld legyen az az útjelző lámpa, de minél előbb, mert idegesít, amikor sokáig kell várakoznom a pirosban, a tilosban! Előre is köszönöm!Ne akarja nálam kihúzni a gyufát!

Drága Mágus Uram, melegen ajánlom magának, hogy ne akarja nálam kihúzni a gyufát!
Ha nem kapok zöld utat, annak beláthatatlan következményei lesznek!

Szereti József Attila verseit?

(...)

Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.

(...)

Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!

forrás: http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/jozsefa/leveg...

Most még csak kérem... szépen és halkan, úgyhogy gondolkodjon el rajta!:)

Mágus Uram, bár a maga - irányomba tanúsított - megkülönböztetett figyelme roppantul hízelgő, néha azért szeretnék egyedül is lenni, ugyanis létezik néhány olyan titkos tervem, :) aminek részleteibe nem óhajtom Önt beavatni, :) ezért kegyesen megengedem magának, :) hogy a terveim kivitelezése időszakában más csajokat figyelgessen a világhálón! :)

Bár még az is egészen könnyen előfordulhat, hogy a legújabb, titkos tervem ötletei :) valamilyen külső forrásból származnak! Például éjszaka beleprogramozták valakik az agyamba, a fejembe! :)Érvényes belépőkártyával sem enged be Secret...

csak akkor, amikor ugyanarról a gépről keresem!Secret, te csakis akkor ismersz rám...

amikor a megszokott "ruhámban" kopogok az ajtódon! Ha véletlenül egy másik "ruhában" jövök, akkor azt állítod, hogy nincs jogom ide belépni!

Téged a belépőkártyám nem érdekel? Csak a "ruhám"? :)Üzenet

Drága Mágus uram, hackerek gyöngye, magának tényleg nincs jobb dolga, mint az én postafiókjaimban kutakodni, olvasgatni!? Miért vagyok én az Ön számára annyira érdekes?

Ajánlom, hogy tegye vissza a "kulcsokat" a lábtörlőm alá, mert különben pofon nyomom! :)
Ha már annyira a szakmája rabja, akkor segítsen nekem néhány titkot megtudni, ugyanis 1-2 postafiókban magam is szívesen belekukkantanék!Lájk! Nagyon köszönöm!

https://www.youtube.com/watch?v=N-FrwaeVq68&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=O_kMu5ZJUrk&feature=youtu.be

„Legyen csodás... mosolygós holnapod... mert csodák igenis vannak! Ez így lesz... mert így kell lennie”! –írtad.

ÁMEN! De legyen a tiéd is mosolygós, illetve a másoké is!
Csodaszép álmokat, drága Leire! ♥Drága Pipacska!❤

Nem szeretem, amikor így gondolkodsz!! :(
"Paul Verlaine: Őszi sanzon
Tóth Árpád műfordításában: https://www.youtube.com/watch?v=P-TGymC-F_8
(Válasz Leire versüzenetére)"

Ha már sanzon... akkor inkább: https://youtu.be/N-FrwaeVq68 :)

Az alábbi dallal kívánok neked jó éjszakát... szép álmokat drága Pipacska!❤
A holnapi felkelő napocska vigyen el minden rosszat, szomorúságot az életedből... tiszta szívemből kívánom!! ❤
Legyen csodás... mosolygós holnapod... mert csodák igenis vannak! Ez így lesz... mert így kell lennie! :))
Szeretettel ölellek!

https://youtu.be/O_kMu5ZJUrk
"Ez már az ősz, és te úgy érzed, fáradsz már
szívedben még valahol egy régi dallam jár
Szép volt a nyár, mikor minden nap álmodtál
szívedben őrzöd még, hogy honnan indultál
(..........)
Ez már az ősz, de te semmit sem változtál
szívedben él valahol az illúzió
Oly szép volt a nyár, mikor minden nap álmodtál
szívedben őrzöd még, de a világ mindig változó

És néha arra gondolsz
tiszta szívvel mennyi mindent elrontottál
És néha úgy érzed
hogy nem tehettél semmi mást és nem bánod már

És szól a dal és van, aki könnyezve áll
van, aki messzire száll
van, akit börtönbe zár
és van, aki új csodát❤ vár "

Szép álmokat mindenkinek! :)Szia drága Leire!❤

De jó, hogy észrevetted az üzenetem! Áh, sajnos Pipacs nevét azzal a postafiókkal kötöttem össze, aminek ellopták a kulcsát, így nem fogom megkapni az e-mailed!

Korábban tényleg az igazi nevemmel volt összekapcsolva, de pár hónapja módosítottam.
Viszont van másik, :) mármint postafiókom, ahonnan igyekszem mielőbb jelentkezni!

Ölellek!Szia drága Pipacska!❤

Ha itteni postafiókodba írok neked, azt el tudod olvasni?
Ölelésem küldöm! <3Drága Leire! Kedves Kezdet!

Csak innen tudok üzenetet küldeni most nektek, mert a postafiókom "kulcsát" valaki ellopta! A megoldást keresem, hiszen nem vagyok ám egy idétlen, hamvában holt fehércseléd!

Ölellek benneteket!Erre nem számítottam...

teljesen felkészületlenül ért. S egyáltalán nem voltam tisztában azzal, hogy önvédelemre szorulok, ezért még pajzsot sem tartottam magam elé. Emiatt talált el szinte mindegyik "nyílvessző" valahol.A virtuális világ romantikája :)wanglili20171030

ugg boots
coach outlet
coach outlet
hermes outlet
coach outlet online
michael kors outlet
polo ralph lauren
fred perry polo shirts
fitflop sandals
pandora outlet
moncler jackets
coach outlet online
polo ralph lauren
moncler coats
ray ban sunglasses
canada goose outlet store
coach outlet online
ray bans sunglasses outlet
coach outlet online
michael kors outlet
pandora bracelet
canada goose jackets
polo ralph lauren outlet online
cheap jordans
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online store
coach outlet clearance
coach outlet online
canada goose jackets
michael kors outlet store
coach factory outlet
canada goose jackets
polo shirts
valentino shoes
ugg outlet
christian louboutin outlet
michael kors outlet
ugg outlet
ralph lauren
michael kors outlet
ray ban sunglasses wholesale
michael kors outlet online
coach outlet
mlb jerseys
mcm bag
mulberry handbags
canada goose parka
nike outlet
coach outlet store online
michael kors outlet online
valentino outlet store
coach outlet
ralph lauren outlet
prada outlet stores
longchamp outlet store
ugg boots
canada goose outlet
ugg boots
ralph lauren uk
michael kors outlet
nike air jordan 4
michael kors outlet
nike shoes outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
nike shoes outlet
michael kors handbags
nike shoes
cheap uggs
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
canada goose outlet
nfl jerseys
canada goose outlet store
lebron shoes
ralph lauren pas cher
fred perry
pandora bracelet
ray ban sunglasses
lacoste clothing
polo ralph lauren
coach factory outlet
polo outlet
lacoste shirts
michael kors outlet
fitflops sale clearance
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
mbt shoes
coach factory outlet
ralph lauren polo
coach outlet
coach outlet store online
michael kors outlet online
coach outlet store online
kate spade handbags
canada goose outlet online
ugg boots
cheap ray ban sunglasses
coach factory outlet
ugg outlet
oakley sunglasses wholesale
jordan shoes
canada goose jackets
canada goose outlet store
cheap oakley sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
ugg outlet
polo outlet
mbt shoes outlet
true religion outlet
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
ralph lauren
nike outlet store
cheap uggs
oakley sunglasses
fitflops sale clearance
michael kors handbags sale
michael kors outlet
christian louboutin outlet
michael kors outlet
cheap uggs
canada goose jackets
mulberry outlet
canada goose outlet
pandora outlet
true religion outlet store
adidas shoes for men
coach outlet
polo ralph lauren outlet
longchamp handbags
cheap jerseys
ralph lauren uk
kate spade outlet
canada goose outlet
canada goose outlet
canada goose outlet online
ugg boots australia
coach outlet online
nhl jerseys
ugg outlet online
michael kors outlet store
coach outlet online
pandora charms
fred perry shirts
canada goose outlet store
ugg outlet store
michael kors outlet online
mlb jerseys wholesale
nike air max 90
canada goose outlet store
michael kors outlet clearance
kate spade bags
cheap jordan shoes
canada goose outlet
mcm backpack
ugg outlet store
michael kors outlet
cheap ugg boots
fred perry polo shirts
coach outlet online
ugg outlet
polo ralph lauren outlet
cheap ugg boots
canada goose outlet
air max 2017
uggs on sale
fitflops clearance
ray ban sunglasses
ugg outlet
mcm outlet
michael kors outlet
ugg outlet
michael kors outlet clearance
ugg boots
michael kors outlet online
christian louboutin shoes
coach outlet online
michael kors outlet clearance
canada goose jackets
michael kors outlet online
lacoste outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren
moncler coats
pandora jewelry
canada goose outlet
ferragamo outlet store
mont blanc outlet
nike shoes for men
ugg boots
nike outlet
ray ban sunglasses on sale
coach outlet online store
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
air jordan shoes
ugg outlet
mulberry bags
michael kors outlet clearance
polo outlet stores
uggs outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet
polo ralph lauren
pandora charms
coach outlet
air jordan retro
canada goose outlet store
coach factory outlet
christian louboutin outlet
polo outlet
canada goose jackets sale
ferragamo outlet
coach outlet online
ralph lauren
ralph lauren uk
cheap snapbacks
coach outlet online
coach outlet
christian louboutin shoes
cheap nhl jerseys
yeezy boost
tory burch outlet online
ugg boots
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
coach factory outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses
air jordan shoes
canada goose
ralph lauren outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses for men
coach factory outlet
air jordan 4
ugg outlet online
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
polo outlet
kate spade handbags
mbt shoes clearance outlet
uggs outlet
ralph lauren polo
oakley sunglasses wholesale
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet online
canada goose outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
polo outlet
pandora outlet
ugg boots
ugg boots clearance
longchamp outlet
mont blanc outlet
coach factory outlet
kate spade sale
asics shoes
cheap jerseys wholesale
canada goose outlet
oakley sunglasses
hermes outlet
adidas outlet
cheap uggs
adidas nmd
michael kors outlet online
coach factory outlet
ugg outlet
michael kors outlet store
ralph lauren shirts
ugg outlet
coach outlet
pandora outlet
mulberry uk
canada goose outlet
canada goose outlet online
coach outlet
mbt shoes
ugg boots
adidas outlet store
mulberry uk
ralph lauren outlet
ferragamo shoes sale
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet online
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
kate spade handbags
cheap mlb jerseys
oakley sunglasses
canada goose jackets
pandora jewelry
michael kors outlet online
air max 90
canada goose outlet
michael kors outlet
mbt shoes
longchamp handbags
kate spade outlet store
cheap ugg boots
nike outlet
ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
uggs on sale
cheap jordans
kate spade outlet
michael kors outlet
cheap ray bans sunglasses
christian louboutin uk
coach outlet online
polo outlet
nike outlet online
pandora outlet
adidas shoes for women
canada goose
christian louboutin outlet
prada outlet online
jordan retro shoes
polo ralph lauren outlet online
canada goose outlet store
longchamp outlet
lunette ray ban
mont blanc pens
ralph lauren outlet
true religion outlet
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
fred perry polo
polo ralph lauren
ugg outlet
pandora jewelry
cheap mlb jerseys
canada goose outlet
ralph lauren uk
adidas yeezy boost
ralph lauren outlet
canada goose outlet
uggs outlet
longchamp
ugg outlet
michael kors outlet
adidas nmd
canada goose outlet online
michael kors outlet clearance
fitflops outlet
canada goose jackets
nike outlet store
christian louboutin
canada goose jackets
polo ralph lauren pas cher
mbt outlet
canada goose uk
prada outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
polo outlet
uggs outlet
michael kors outlet online
ultra boosts
polo ralph lauren
uggs outlet
cheap ugg boots
giuseppe zanotti shoes
ralph lauren outlet
true religion
canada goose outlet online
canada goose outlet online
ugg outlet
polo ralph lauren
pandora rings
ugg boots outlet
michael kors handbags
coach outlet online
true religion jeans
yeezy boost 350
pandora jewelry
adidas yeezy
polo ralph lauren outlet
valentino shoes
pandora jewelry
michael kors outlet
michael kors outlet store
ferragamo shoes
ralph lauren
ed hardy outlet
mont blanc outlet
uggs outlet
ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
ray ban
ugg outlet
cheap ugg boots
michael kors outlet online
canada goose outlet
coach outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
true religion jeans sale
pandora jewelry outlet
coach outlet
longchamp bags
valentino outlet
true religion outlet
ray ban sunglasses
ralph lauren
coach outlet store online
canada goose outlet store
moncler sale
cheap ugg boots
pandora outlet store
uggs canada
ugg outlet store
canada goose outlet
pandora charms
ugg outlet
canada goose outlet store
oakley sunglasses wholesale
kate spade outlet
tory burch handbags
michael kors outlet online
cheap nfl jerseys
michael kors handbags
michael kors official site
giuseppe zanotti sneakers
ugg outlet
cheap ugg boots
fred perry clothing
cheap uggs
michael kors outlet
canada goose jackets
polo outlet
polo ralph lauren sale
ray ban sunglasses
giuseppe zanotti outlet
cheap ray ban sunglasses
adidas yeezy boost
michael kors outlet online
yeezy boost 350
coach factory outlet
cheap ugg boots
uggs outlet
ugg outlet
nike factory store
20171030wangliliKellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember...

akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. (Müller Péter)

De ez az ember NEM LÉTEZIK!Végtelenül bizalmatlan lettem…

ezért könnyed, csacsogós stílusú, anekdotázós színezetű hozzászólásokat már szinte soha nem írok.
Kerülgetem a különböző témákat, mint macska a forró kását, de az őszinteségi korszakom – ami korábban jellemzett- talán végleg lezárult.

Legtöbbször az igazi gondolataim helyett csupáncsak üres, szürke és sablonos szóhalmazokat, mondatokat vetek itt papírra és mindezt teljesen céltudatosan teszem.

Talán valamiféle önvédekezésféle ez a részemről…

Higgyétek el, hogy az izgalmas, összeesküvés típusú sztorik most is ott lapulnak a „tarisznyámban”, tehát egyáltalán nem szenvedek alkotói válságban, nem égtem ki, csupáncsak nem bízok már senkiben!***

Az online szörnyetegek… a „királyok” csak ritkán őrülnek bele a saját felelősségük súlyának cipelésébe, vagyis már a balladák tanulsága is elavult.

http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/arany/wales.htm

A walesi bárdok: https://www.youtube.com/watch?v=8Btn0MAqfW0

(Már csakis egyszer jövök még ide vissza… mert a szavamat mindenképpen tartani óhajtom, de egyébként nem hiszem, hogy bármikor is „jegyet váltok” még Secretfalvára).Az online tér világa…

néha embertelenebb, kegyetlenebb és igazságtalanabb, mint a valóság.
Könnyen előfordulhat, hogy egyesek:

- tündéri nagymamák,
- csodálatos anyukák,
- imádni való apukák,
- vagy olyan elbűvölő személyiségű emberek, akiket szinte mindenki kedvel,
mégis olyan vérengző szörnyeteggé változnak a gépeik monitora előtt, amilyennek még soha, senki sem látta őket a valóságos környezetükben.

Sajnos nem mese, hogy néha egy tündéri nagymama, aki boldogan gügyög a picike unokájához, az az online térben: a Piroska és farkas című mese álruhás ragadozója.

S a csodálatos anyukák, imádni való apukák is simán képesek megfeledkezni arról, hogy az online célpontjuk, akit folyamatosan rugdosnak, ütnek és vágnak – bármennyire is „hihetetlen” - de valakinek a kislánya, vagy kisfia.

A valóságban mindenkinek vannak szerettei … családtagjai … vagy szerelme (kedvese), akit még a széltől is óvni szeretne, mégis úthengerként képes áttaposni az online térben egy olyan személyen, aki neki soha nem ártott.

Ha mindez csupáncsak egyszer- kétszer fordul elő, az mondható, hogy a tettes csak „megbotlott”, rossz napja volt és elkapta a gépszíj, de ha valaki hosszú évekig képes az online térben „gyilkolni”, mert a „vérszagtól” szinte megrészegedik, az csakis LÁTSZÓLAG:

- tündéri nagymama,
- csodálatos anyuka,
- imádni való apuka,
- vagy egy elbűvölő személyiség..

... még a VALÓSÁGBAN IS!

Néha az emberség a névtelenség „ködébe” burkolózó ONLINE TÉRBEN mérhető le leginkább, hiszen ott az álarcok nélküli, igazi „arcát láthatjuk” mindenkinek.

Okuljatok ebből a keserű tapasztatból mindazok, akik még hisznek az online tér varázsában!Hála Istennek...

már nem létezik olyan dolog, olyan személy, amivel és akivel befolyásolható lehetnék, így aztán csakis rajtam múlik minden!

Ezerszer is meggondolom, merre járok, mire kattintok, ezért a Google már csak unalmas listákat közöl (közölhet) rólam. Mindig tudatosan a lábam elé nézek, amikor a virtuális térben sétálgatok, mert tudom, hogy a "lábnyomaim" tisztán kirajzolódnak a "homokban".Nekem soha nem volt ott fiókomMi a fene az a hi5?

Ezt már régebben is szerették volna egyesek tudni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__144273-mi-a-f...

Az Origo véleménye: http://www.origo.hu/techbazis/internet/20080903-hi5-spamkozpont-vagy-koz...

Ma új üzenetet kaptam. Kitől? Ó, nem kitől, hanem kiktől? :)
Egyszerre 12 pasitól, amit azonnal kitörültem!
Nem óhajtok senkivel (senkikkel) megismerkedni, mert lesz@rom az összes pasit.

Persze létezik egy, de csakis 1 kivétel, mármint a pasik között, de Őt ismerem személyesen, úgyhogy a többi lovag meg kopjon le rólam!

Fogalmam sincs, hogy honnan szerezte a hi5 portál az e-mail címemet!?Egy érdekes képJózsef Attila: Levegőt!

https://www.youtube.com/watch?v=kgrLqJwKl_A

Ki tiltja meg, hogy elmondjam, mi bántott
hazafelé menet?
A gyepre éppen langy sötétség szállott,
mint bársony-permeteg
és lábom alatt álmatlan forogtak,
ütött gyermekként csendesen morogtak
a sovány levelek.

Fürkészve, körben guggoltak a bokrok
a város peremén.
Az őszi szél köztük vigyázva botlott.
A hűvös televény
a lámpák felé lesett gyanakvóan;
vadkácsa riadt hápogva a tóban,
amerre mentem én.

Épp azt gondoltam, rám törhet, ki érti,
e táj oly elhagyott.
S im váratlan előbukkant egy férfi,
de tovább baktatott.
Utána néztem. Kifoszthatna engem,
hisz védekezni nincsen semmi kedvem,
mig nyomorult vagyok.

Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.

És az országban a törékeny falvak
- anyám ott született -
az eleven jog fájáról lehulltak,
mint itt e levelek
s ha rájuk hág a felnőtt balszerencse,
mind megcsörren, hogy nyomorát jelentse
s elporlik, szétpereg.

Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz.

Én nem ilyennek képzeltem a rendet.
Pedig hát engemet
sokszor nem is tudtam, hogy miért, vertek,
mint apró gyermeket,
ki ugrott volna egy jó szóra nyomban.
Én tudtam - messze anyám, rokonom van,
ezek idegenek.

Felnőttem már. Szaporodik fogamban
az idegen anyag,
mint szívemben a halál. De jogom van
és lélek vagy agyag
még nem vagyok s nem oly becses az irhám,
hogy érett fővel szótlanul kibirnám,
ha nem vagyok szabad!

Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!

1935. november 21.Megvilágosodás

Hiába nevezem én magamat: Kleopátrának, Kunigundának, Klementinának, Kírának, Katicának vagy akár Királylánynak…. egyesek akkor is tökéletesen tudják:

- ki vagyok,
- hol születtem,
- és hogyan nevezik édesanyámat :)

No, ezek után célszerű alaposan meggondolnom, hogy miket írok, miket mondok, állítok vagy cáfolok, hiszen az aktámba minden belekerül! :)A téma rendkívül komoly…

hiszen nagy részben a hozzájárulásunk nélkül, titokban férkőznek a privát szféránkba, lesik meg tévénézési, böngészési szokásainkat, mikor mit és mennyiért vásárolunk, hová megyünk, kik a barátaink, mit mondunk, írunk, stb. (forrás: a lenti videó alatti szöveg)

https://www.youtube.com/watch?v=byep4zQygtY

Hogy igaz-e? Hm, azt nem tudhatom, de jobb félni, mint megijedni! :)Gondolatolvasó mesterséges intelligenciát hoztak létre a tudósok

"Egy új tanulmány szerint a kutatóknak sikerült egy olyan mesterséges intelligenciát létrehozni, amely az ember agyhullámainak elemzésével ki tudta annak gondolatait olvasni." ( Ez egy 2017-es hír, de a thesecret portál már hosszú évek óta képes ilyesmire)Egyszerűen nem léteznek titkok...

és ez félelmetes! Mások nyugodtan éldegélnek, azt képzelve, hogy a tökéletesen zárt, privát világukban néha elrejtőzhetnek, de én megtapasztaltam, hogy a "zárt" világok határait "sorompók" nem védik.Lenn a délibábos Hortobágyon :)

Kredenc - Lenn a délibábos Hortobágyon: https://www.youtube.com/watch?v=PpC18Ko7Z0U

Lenn a délibábos Hortobágyon, megakadt a szemem egy barna srácon. :)
Ezzel a nótával most hekker uramat félrevezetem. :)