Mélyen a testünkben, szívünk legmélyén lakik a Szeretet.

Ezzel a meditatív írással egy magasabb rezgéssíkra emelkedhet mindenki. Ott, ahol jól érzi magát lelkünk. Fürödhetünk a végtelenség szeretetében... átölel a puha, mély Béke.

"A szeretet benned él, örök ideje már. Mindig megvolt, a mióta a világ világ.
Mély sóhajaidon keresztül lélegzed ugyan néha be, és most tudd: mindig veled van, még akkor is, amikor egyedül érzed magad. Ott van, veled él, és te vele.

A szeretet, mélyről jövő ha kéred, feltölt.
Fényt és harmóniát teremt a testedben a lelkedben.
Fénnyel tölti fel otthonod, és az egész körülötted lévő teret. Csak rajtad múlik, milyen távolságokra engeded Önmagadból eljutni a szeretetet.

Ha elhiszed, hogy szíved mélyén a szeretet lakozik, és soha nem fog elhagyni, csak egyre nő, növekszik, ahogy életed során mind több, és több szeretet küldesz ki az emberek felé.

Ekkor megérted azt is, hogyan gyógyít téged és mindenki mást is, az egymásból-egymás felé áramoló szeretet érzés.

A szeretet hatalma végtelen. Tiszta és nemes érzelmeink teszik szivárványossá, ezt a belőlünk álló fényt. A világ összes csodáját megtalálod a szeretetben. A szivárvány színeiben pompázik miközben aranyló, ezüstös, és gyöngyház fényben tündököl. Mindezt pedig csak azért, hogy TE boldog légy.

Kezdd el látni a gyökércsakrádnál vöröslő, ragyogóan tüzes fényt. Láthatod aranylóan vérvörös fényfolyammal, ahogyan a szentlélek szeretetének erejével át van itatva. Itt bújnak meg azok a teendőink melyek a fizikai síkon megkönnyítik az életünket. Ha ezzel egyesülsz most, nagyobb harmóniát és bölcsességet tapasztalsz meg, hiszen a Földanya mélységes szeretetét hordozza magában. És ez, táplál téged gyökereiden keresztül, bölcsességedet ez adja át.

Hiszen bölcsességedet évmilliók alatt gyűjtötted össze. Most pedig itt az ideje, hogy az megszerzett tapasztalataidat önmagad jóllétére fordítsd.

Ezek a tapasztalatok tovább áramolnak benned felfelé a nemi csakrád felé, ahol aranyló narancssárga színben jár át a szeretet. Itt található az a szeretet, amely elősegíti a vágyaid megélését, kapcsolataidban s az életed minden területén.

A szeretet ilyenkor puhán átölel és várja, hogy táncra perdülj az élet tengerpartján. A távolból vidám dobok és léptek ritmusát hallod, neked most annyi dolgod van mindösszesen, hogy lépdelj itt, a szeretet tengerpartján, és merj táncolni. Ölelkezz össze a szeretet óceánjának tengerpartján önmagaddal, majd a lágy, hűsítő habokban megmerítkezel. Magadhoz veszed az Élet óceánjának végtelen, befogadóan mély változni tudó erejét, eggyé válsz vele, és amikor a táncodat járva felveszed az élet ritmusát, engeded hogy az aranylóan fénylőn, napsárga szeretet belépjen az életedbe. Feltöltöd így vele a köldökcsakrádat.
A fény és a szeretet ragyogása mélyen átjárja testedet, lelkedet, és szellemedet, mely fénylő már, és ragyogása betölti életed minden zegét, zúgát.. A szeretet mély óceánjában most megmártóztathatod lábadat. Ez a fény ami ilyenkor átölel, arkangyalok szeretetét hordozza magával. Szétossza, széjjel áramolja a szentek csöndes, meghitt, nyugalmát, és te befogadod azokat.
Őrangyalod melléd ül, és csodákkal teli világról kezd mesélni neked, miközben aranyló fényével átölel a szeretet.

A mese amelyről arkangyalok és szentek is szeretettel beszélnek, maga az élet. Az az élet amelyre szíved legmélyén vágysz. Hiszen tudod megszületésed óta, hogy az élet óceánja vár rád, amely ragyogóan tiszta smaragdfényével mindig mindent meggyógyított benned, és körülötted egyaránt.

Amit lábad hozzá ér a smaragdfényben csillogó óceán vízéhez, érzed, hogy szívcsakrádat át és átjárja a szeretet ragyogó hulláma. Smaragdos fénye bevilágít mindenhova, ilyenkor mindent befon a szeretet tiszta, nyugodt esszenciája. A menny és a föld között ragyogó fény, e smaragdos ragyogáson túl, ennek a szeretetteli eszenciának rózsaszín árnyalatait is tükrözi, segíti benned a változások kedvező alakulását. Sokkal mélyebben megértőbb leszel, önmagad és mások felé.
Már nincs benned kritika és ítélet, csak a mindent körül ölelő smaragdos és gyöngyházrózsaszínekben tündöklő szeretet létezik.

Itt, a szeretet smaragdszínű óceánjában fürdőzésed által, megnyílik a szívcsakrád és határtalanul áramlik belőle fényfelvillanásokkal a csillámló szeretet.
Pihenj meg és amint elcsendesedsz, megláthatod mindazt a csodát amiről arkangyalod mesélt már neked. A szeretet nem csak te áramoltatod ki, csak ekkor amikor ezen a helyen szétnézel, veszed észre, ahogyan ez, sok sok emberből, veled együtt, áramlik, ragyog, pulzál.

És ez a sok színű szeretetteljesség feléd is áramlik, puhán könnyedén beborítja lényed, tetőtől-talpig. Ha nyitott vagy rá, teljesen körbeöleli lelked, ahogy átjár.
Most csak annyi dolgod van, hogy erőlködés nélkül elfogadd ezeket az érzéseket.

Amikor ezt megtetted, boldogság érzés jár át amely semmihez nem hasonlatos. Mert ez az isteni szeretet eszenciája. Segítségével könnyedén tovább tudsz úszhatsz az Élet vízének, szeretet óceánjában. Ahogyan úszol, szinte kiemelkedsz a habokból, miközben érzed az ég kékjének ragyogását. A tiszta kék ég felhőtlen, és te a ragyogó színét belélegezed, vele a friss tiszta életet adó levegőt lélegzed be. Lélegezz! Be, és ki. Be és ki!

Minden lélegzetvételeddel töltsd fel ilyenkor magad, a szeretet finom, éteri eszenciájával. Felfrissülsz teljes mivoltodban. Egész lényeden átsugárzik a benső ragyogás. E ragyogó kék színnek az ölelésében sokkal könnyeben hangot adhatsz saját igazadnak.

És könnyen kitudod szádon ejteni a szavakat, melyek szívedet nyomják. És az angyalok segítenek, ebben, és, hogy mindezt úgy tudd megtenni, hogy más ne sérülhessen velük. Könnyedén megtalálod a szavakat, melyek segítik a változást a számodra, úgy, hogy közben, környezeted egyre jobban elfogad e változásokkal. Azt, akivé válni tudtál.

Feletted, már az éjsötétjében ragyogó égbolt kékjét és a csillagok sziporkázó csillogását láthatod, és, meg-megcsillannak a szeretet tengerének smaragdos víztükrében.
Ha voltak is még benned kommunikációs blokkok, ezek egy pillanat alatt eltűnnek, mert a sötétkék fényben ragyogó körbefonó szeretetesszencia segít, hogy tisztábban lásd helyedet a világban, és nagyobb bizonyosságot élj meg, az angyalok szeretettel teli világában.

Azt a bizonyosságot éled most meg, amelyről esténként, elalvásod előtt, vagy azután álmodoztál, miközben, szeretted volna terheidet letenni.
Bizonyosságot nyersz, hogy létezik Isten és, hogy az angyalok is léteznek.
Ezt a bizonyosságot most elnyered, és vele a lelked hallhatatlanságát is megtapasztalva kitárul előtted az angyalok csodákkal teli világa. A színtiszta valóság maga. Ez a valóság hétköznapjaidban nem volt érzékelhető. Ezt a valóságodat csak ebben a dimenzióban, önmagad fényében lelheted csak meg, és most rátaláltál. Őrizd meg jól magadnak az idevezető utat, hogy bármikor hazatalálhass!
Lelki szemeid előtt most tündöklő fényt láthatsz amely magja szeretetednek, és egyben lelked eszenciája is. A lelkedé, aki Te magad is vagy. A lélek, aki maga a szeretet. A lélek aki növekszik, egyre csak nagyobb lesz minden pillanatban, mert a szeretet eszenciáját tudja áramoltatni a szeretet végtelen egységében. A szeretet áramlásában tudsz így már élni, vagyis az adás és kapás, szeretetteljes világában tudsz adni, és segíteni másoknak is.

Szereteted közben egyre növekszik, felnő egészen a szeretet bíborfényében tündöklő Forrás eszenciáig. A szereteted bíbor fényében, apró aranyló és gyémánt fényű fényfelvillanások tündökölnek, körülölelnek téged, megülnek fejed tetején, a korona csakrádon.

Koronacsakrád fénye bevilágítja a fölötted lévő mennyboltozatát, és az égi segítők kara, boldogságot árasztó, mélységes szeretettel átitatott harmóniát, viszonozza rád.

Része vagy most már te is ennek a harmóniának Vele együtt a tudásnak, amellyel mindenki rendelkezik a Földön is. Hiszen ez a tudás mindannyiunké, nincs mit titkolni.
A titok feltárult immár, amikor emlékezetedbe előhoztad, felidézted a bíborfényben tündöklő szeretetet.
Ezzel a kollektív tudást is magadénak tudhatod.
Kinyílnak előtted most már a tudás kapui és te érzed amint, a "minden lehetséges " bekúszik elméd sejtállománya közé.
Senki sem akar téged semmiben sem akadályozni. Mert hogyan is lehetne a szeretet akadályozni bármiben is? Te magad vagy a szeretet, szivárvány színben tündökölsz, miközben aranyló, ezüstös, fényben beragyogod az eget, földet egyaránt. Igen. Ez mind Te vagy kedvesem:) Átölel a fény, és áldássá válik minden, amihez érsz.

Szeretettel írtam Neked, mondja B Nagy Magdolna." És magam is ezt mondom.
www.ezoterikustanacsok.hu
www.ezoterikusmegoldasok.hu

Címkék:

HozzászólásokNagyon szép....

Nagyon szép írás, és nagyon igaz.... !!!!!!!! Én azt tapasztalom, egyre több ember "nyit ebbe az irányba"
Üdvözlettel: Csicsernyica