A gonosz támadása 37

Kedves Mindenki!
Gondoltam írok egy kicsit, mert bánt még a gonosz,de nem veszek tudomást róla,ahogy Alfi mondta, nem veszem fel a harcmodorát, nem lesem kétségbe esve, hogy mit művel velem.Sajnos nagyon nehéz, mert mindent elkövet.Az állandó fájdalmak a gerincemnél megszokottá váltak,de van mikor fogfájást imitál és mondja a női gonosz egyfolytában a gondolataimat, megvétózza és kegyetlen dolgokat is mond, hogy csak kapkodom a fejem.A zuhanyzásomnál egyfolytában vizitelnek,megjegyzéseket tesznek mindenre.Mikor elutazott a fiam,azt sulykolták, hogy öngyilkos leszek, megölöm magam.Egyfolytában csak ezt hallottam.Máskor a halálomon lelkendeztek, hogy írjak végrendeletet és mi lesz a számlákkal, ha én már nem leszek, hogy fizeti be a fiam, ha nem ért hozzá.Szóval nem könnyű.Az éjszakák nehezen indulnak, erősen hullámoztatnak és erős fájdalmat okoznak,de bekapcsolom a rádiót és azon elszenderedek nagy sokára.Rá kell erőltetnem a figyelmemet, hogy ne arra figyeljek,amit mondanak, hanem a rádióra.A fájdalmat kéne megtanulni kikapcsolni, az erős hullámzást valahogy megszokom.Arra gondoltam, hogy az agyban keletkezik a fájdalom, valahogy azt kéne kikapcsolni,de még nem sikerült.Van egy álmom,amit végiggondolok minden este, lefekvés után, míg érzem a nagy fájdalmat és a hullámzást.Ha másra gondolok, egy idő után nem érzem annyira.Szerintetek, hogyan lehet még kikapcsolni a fájdalmat?
Sziasztok, szép éjszakát!

HozzászólásokKíváncsi vagyok, hogy

Kíváncsi vagyok, hogy értesítést kaphatok, ha új üzenet készül. Feliratkoztam az RSS-re, amely meg kell tennie a trükköt! Legyen szép napod! pistol ampKedves Alfi! Köszönöm, hogy

Kedves Alfi!
Köszönöm, hogy próbálsz meggyógyítani, csak tényleg vannak ezek a gonoszok és bántalmaznak az éteren keresztül.Most is azért írok, mert nem hagynak aludni.Lefeküdtem, bevettem az altatómat is,de el kezdték a fájdalmat és mellé a halál és az elmúlás szomorú tényét taglalni.Ez biztos nem én vagyok, nem az agyam sem, mert szeretek élni.És borzasztó fájdalmat okoznak a gerincemnél és hullámzást az alsó végtájamon.Nincs semmi erőszakolással összefüggő élményem sem, kivéve,amit a gonosz végzett el rajtam,gondolatban.Esetleg,az igaz, h mikor ilyen filmet látok, mélységesen átérzem az áldozat helyzetét.Ezek visszafelé csinálják a fájdalmat.Az agyamban képzik és úgy érzem, mintha ott fájna.Mindenesetre jó tippet adtál, h vegyek be fájdalomcsillapítót.Vagy kicsit fáj nekem és a hullámzással felnagyítják.Mindenesetre köszönöm a tanácsaidat, megfogadom.
Szép estét!még egy dolog

Még egy dolog amit jó ha tudsz az agyról soha de soha ne nevezd sajátodnak tiédnek a negatív dolgokat ha ugy hvod betegségem gyengeségem félelmem fájdalmam- Az agyad alapvető tulajdonsága hogy a végletekig ragaszkodik ahoz amit sajátodnak érzel -azt a személyiséged szerves részének tekinti ! Csakis olyasmit nevezz magadénak amire büszke vagy amit meg akarsz tartani. Agyad szószerint hoz létre bármilyen lelki vagy fizikai állapotot olyanak amilyenek magadban mondod gondolod Erren nagyon ügyelj :)Kedves Rókatündér :)

Hu egyre bonyolitodmi lenne ha egyszerüsitenél és csupán fizikai tünetnek tartanád mindegy -mit mondanak a hangok. És ha csak fizikai nézük :gerinc fájdalom ami ném sérv, attol még fájhat hisz a gerinc tel van idegekel -mi lenne ha erös fájdalom és gyulladáscsökntő krémel kennéd be Voltaren emul gél vagy Aflamin és ugyanugy erős csont és idegfájdalmat csökkentő gyógyszertis bevenél még ugyanis jol tudod a fájdalom az agyban képzödik a fájdalomcsillapitok java az agyban blokolja a fájdalmat Haigy nézük a gerincre az erős önérték letörés hat ilyen biztos van benned hisz mindig vesztel a " gonoszal szemben ki be kapcsolgathatsz ezért fájdulhat megujra és ujra a a gerinced az ujabb és ujabb lekikonfliktusok tartalmuk alapján uj és más testrészben okoznak elváltozásts söt lehet az agyadba becsapodot lekisokk duzanata nyomja az agyban lévő gerinc részt ha igy nézük minden fájdalmad oka megvan . megoldás egyedül az ,az ilyen soktényezös lekikonfliktusra a teljes életszemlélet váltás! teljesen más szemsögből kell értelmezned mindent!
A fejedben vannak a hangok azt a tudatalatid gyárja valami régi elnyomot szexuális és fizika bántalmazáshoz gyárt szimbolikus történeteket ugyan ugymint mikor álmodsz de te valoságnak hiszed pedig csak üzen hogy dolgozd fel az elzárt emléked valami szeuális bántalom talán akár megeröszakolás az ami átéltél de blokkolod ha ez van a tudatalatid tovább üzen szimbolikusan Több mod van elhalgatatni a belső szöveget legegyszerübb dudolj-énekejl mikor rákezdi az agyad át áll a belső zenédre az tölti ki :) Képzelhezsz egy hangeő szabályzo gombot is a füledhez csavard le, torzisdelképzeletben a hangot minél mrisabra akkor se hatnak már -de a lenyeg teljes életszemlélet váltás anélkül minden marad a régiben.Köszönöm szépen, Pipacsvirág!

Köszönöm szépen, Pipacsvirág! :)Ha találok valamilyen érdemleges információt ....

a világhálón, mindenképpen elhozom neked.
Nyugalmasabb napokat, kedves Rókatündér!Kedves Pipacsvirág! Sajnos

Kedves Pipacsvirág!
Sajnos nem hatja meg őket ez sem, hiszen engem nem tekintenek embernek.Azt hiszik velem mindent megtehetnek, mert nem tudom bizonyítani, h léteznek és szadiznak rajtam.Hiába mondtam nekik, h az agykontrollal nem szabad káros tevékenységet végezni, mert duplán visszacsapódik, azt is mondtam, h az Univerzum elítéli azt, hogy félelemben tartanak engem és zaklatnak, hiába.Sajnálom én is őket, h ez a legjobb szórakozásuk, ahelyett, h egymást boldogítanák.
Köszönöm,ha találsz valamit ebben a témában és elküldöd.Köszönöm a segítségedet!
Szép estét!"Pedig vannak gyerekeik is"

Fogalmam sincs, mit is mondhatnék neked, de talán az egyetlen lehetséges szalmaszál ez: "Pedig vannak gyerekeik is".
Kérdezd meg tőlük, mit szólnának ahhoz, ha valakik ugyanazt tennék a gyermekeikkel, amit ők veled.

Ha létezik egészséges szülő - gyermek kapcsolat: akár a pasiban, akár a csajban, talán ez a típusú kérdésed gondolkodásra, töprengésre készteti.

Ha nem, akkor a gyermekeik is éppen úgy áldozatok, akárcsak te!
(... és még megszületniük is kár volt, hiszen a szüleik szörnyetegek).

Jobb ötletem sajnos nincs.
Vigyázz magadra!

Ha valahol - a világhálón- találok még valamilyen "mentőöv" típusú információt, azt mindenképpen tudatom veled.Kedves Pipacsvirág! Köszi a

Kedves Pipacsvirág!
Köszi a cikket,ebből is láthatod, h nem beszélek butaságokat.Sajnos hiába beszélek velük,elvakultak,annál jobban kínoznak, ha érzékelik, h rájuk figyelek.Nincs semmi emberség bennük.Pedig vannak gyerekeik is, legalább a csaj lehetne megértőbb,de van amikor ő a legelvakultabb és szadista.Már annyit sírtam és könyörögtem, néha úgy érzem, mintha el lennék zárva az Univerzumtól és nincs menekvés.Tegnap este is ütemes impulzusok érték az agyamat, hiába vettem be az altatómat, nem tudtam elaludni.Ráadásul a gerincemet is éles fájdalommal tartották fogva, így csak hallgattam a rádiót, h ne kelljen a félelmekkel foglalkoznom.A nő egyfolytában sápítozott, mintha én gondolnám azokat a félelmeket, a hapsi erős hullámzást idézett elő a nemi szervemben, mintha megerőszakolnának, tisztára úgy éreztem.Nem értem, miért éri meg nekik ezt a műsort eljátszani minden este, mikor csak egy vagyok a leigázhatóak közül, rajtam éli ki a frusztráltságát, hogy uralma alatt tart egy védtelen nőt.Sajnos nem tudok sehogyan sem védekezni, mert erősen sugároznak, leblokkolják az agyamat.Annyit teszek, h megadóan fekszem, hallgatom a rádiót és egy kitalált álmot képzelek magamnak, h ne a szadista műsorukat kelljen teljesen átérezni.
Köszönöm, Pipacsvirág a segítségedet!Rókatündérnek

Kedves Rókatündér, annyira rémisztő, amiket megfogalmaztál, hogy megkérdeztem a Google-t!
Olvastad már ezt?
http://viszavzsodor.blogspot.com/2014/05/tudatmanipulacios-technologiak....

"Az agykontroll eszközei alkalmasak a másik ember zaklatására, sőt kínzására. E technológia privilégiumával rendelkezők egyelőre abban bíznak, hogy tevékenységük titokban marad, mert a szenvedő alanyok nem tudják őket leleplezni és jogi eszközökkel felelősségre vonni. "

Sokáig gondolkodtam ismét a 2 személy érdekszövetségének lehetséges motivációin, de egy normális (egészséges lelkületű) személynek mindez felfoghatatlan!

Egy harmonikus párkapcsolat mindig csakis 2 személyről, tehát EGYMÁSRÓL szól, amelyben semmi keresnivalója egy harmadik személynek, még olyasformában sem, ahogyan veled bánnak!

Miért téged szúrtak ki? Miért nem mást?
Léteznie kell valamilyen összekötőkapocsnak, ugyanis egyébként teljesen logikátlan az egész!

Segíteni, tanácsot adni sajnos nem tudok.
Próbálj velük "beszélni", hátha maradt legalább az egyikben még egy picike emberség!

Nyugalmasabb napokat!Szia,Pipacsvirág! Nem értem

Szia,Pipacsvirág!
Nem értem én sem, h miért tölti a megfigyelésemmel az egész napját a férfi.A nő esténként kapcsolódik be, mikor zuhanyozni kezdek.Mondja a magáét, minden rezdülésemet kritizál.Mikor lefekszem,akkor aktív mindkettő, hullámokat érzek,a gerincemnél fájdalmat. Arra gondolok, h ez a kedvenc időtöltésük, h szadiznak velem.Mindenféle fájdalmat elő tudnak idézni,sőt a gondolataikat úgy intézik hozzám, h ami történt velem, valami rossz,azt felnagyítják és azt játsszák, mondják állandóan.Megpróbálok másra gondolni,de egyfolytában visszatérnek rá. Pl.elburjánzott a bambusz és a komló, bejátsszák, h belepi a kertet és mindenütt az lesz.De ezt egyfolytában.Vagy a családtagjaim közül elmegy valaki valahová,akkor baleset történik vele és egyfolytában ezt gondolják bele a gondolataimba, hiába próbálok mással foglalkozni.Ha nem figyelek és mással foglalkozom,akkor hirtelen elszédülök, megfájdul valamim és így tovább.Reggel ébredés után depis gondolatokat sugároznak, h elmegy az élettől is a kedvem, de ki megyek a kutyáimhoz és azok elterelik a figyelmemet.Egész nap velem szórakoznak, hiába nem veszem a lapot, rám erőltetik magukat.Szóval kapaszkodnom kell állandóan, h tudjam mit gondolok én és mit játszanak be.Ez még csak hagyján lenne, de a fájdalmak,azok szörnyűek,azokat nem tudom kivédeni.Úgy nézem a tv-t, h a derekamnál eszelős ,éles fájdalom van, pedig nincs gerincsérvem.És nem zavarja őket, h nem figyelek rájuk, hisz nézem a tv-t.El nem tudom képzelni, miért csinálják.A halálomat is lejátszották párszor.Sajnos magas a trombocita számom, myelofibrózist állapítottak meg, de nem akarom elhinni, h így van,de ennek ellenére ezzel szórakoznak, h elpatkolok hamarosan.Szóval van gondom elég nélkülük is, nem kéne még, h zaklassanak!...

Szinte mindegyik bejegyzésed olvastam, kedves Rókatündér! Ha pontosan kódolom a sztorid, akkor talán még a címe sem pontos, hiszen ketten "zaklatnak", tehát a gonoszok támadása.

Miért fontos ez?
Nem értem a két támadó érdekszövetsége motivációit!
Miért segít az egyik gonosz a másiknak? S ha ők párt alkotnak, tehát párkapcsolatban élnek, akkor miért nem boldogítják egymást?