A gonosz támadása30

Sziasztok!
Régen nem jelentkeztem, mert gondoltam, úgyis csak ugyanazt tudom leírni.Sajnos még mindig viaskodom a gonosszal, főleg lefekvés után kezdi a zaklatást, bár napközben is próbálkozik, de akkor el tudom terelni a figyelmemet és abbahagyja.Találkoztam is vele és a feleségével a kórházban.Épp tőlük kérdeztem meg, hogy jó helyen járok-e.Csak utólag néztem, h jótól kérdezem.Aztán máskor is nem hagyott pihenni ebéd után és így elindultam a könyvtárba és ott volt a kocsija.Később mentem a postára és akkor is szembejött velem.Biztos így akarja tudatosítani bennem, h ő a főnök, mert ellenőriz.Nem tudom, milyen műszerrel tud hatni a tudatomra és főleg fájdalmat okozni.Az borzasztó.Állandóan hullámokat érzek és a gerincem végén égető fájdalmat.Idegesítő egész nap.Hiába próbálkozom az agykontrollal, nem hat ellenében.Abban bízom, h a bántás és szadizás megbosszulja magát.Este úgy tudok elaludni, h beveszem az altatóm és gondolok egy történetre erősen, nem hagyom, h eltérítsen attól.Mindenféle gondolatok cikáznak ilyenkor az agyamba és persze a fájdalom.Tegnap este is egy szexjelenetet éltem át, úgy éreztem, miközben egyedül feküdtem az ágyamon.Úgy próbáltam megúszni, h egyenletesen vettem a levegőt és arra koncentráltam.Múltkor már sírtam is, mert akkor erős fájdalmat éreztetett velem.Megpróbálok jó képet vágni hozzá, ne érezze a félelmemet, mert biztos arra játszik, azt élvezi.
Tudtok segíteni, h milyen technikával csinálja, hogyan tudnám kivédeni?
Üdv:Rókatündér

HozzászólásokFehér-arany

fényben fürdesd meg elsőre, legyen a fehér majd ha nem maradnak el akkor arany színben, tudsz belsőlátásban látni megtudod oldani... :)
Fürdetéseket mindig magaddal kezd, s közben ne gondolj semmire sem, ha gondolataid vágyaid vannak a fürdetés közben, nem tudsz ráhangolódni az abszolútumra, láthatatlan fény vagy más elnevezésben szellemi lény. De volt aki próbálkozott bűbájt használni rám is, úgy tudtam megoldani hogy az életeseményekben volt egy tragédia egy magas hegyen, és rá jöttem ( csakráimat birizgálta, igen zavaróan) hogy csakrákon keresztül tudunk meleget a hidegben vagy hideget a melegben lévőkön segítve... amikor mind kettőt elküldtem (megosztottam a tudást) már nem tud hatást gyakorolni rám, pedig nagyon akarna hahahahaKöszi,el fogom olvasni. Szép

Köszi,el fogom olvasni.
Szép délutánt!Olvasd el a fény fürdésre

Mit ajánlok a blogomon megtalálod az írástKöszönöm,Harmatcsepp!Próbálok

Köszönöm,Harmatcsepp!Próbálok nem harcolni ellene, tűröm a gonosz támadását szótlanul.Ha már végképp kimerültem, CD-t szoktam hallgatni, h ne kelljen ráfigyelni.Köszönöm a biztatásodat!
Szép estét, Neked is!Léteznek olyan dolgok, amik rejtve maradnak előttünk...

de amikor elérkezik az ideje, talán válaszokat kapunk. Sajnálom, hogy nem tudok neked segíteni, tanácsokat adni, kedves Rókatündér, de 100 százalékosan elhiszem azt, amiket igyekszel szavakba önteni és megfogalmazni!

Talán igaza van Alfajárónak: "Ne harcolj ellene , mert minden aminek ellenállunk megerősödik".
Hogyan lehet ezt kivitelezni? Hm, szerintem csakis egyedi, speciálisan személyre szabott módon, vagyis egyedül muszáj rátalálnod a saját "kulcsodra", módszeredre!

Szurkolok neked! Szép estét!Köszi,Harmatcsepp,de a

Köszi,Harmatcsepp,de a tértisztítás nem hat, mert hívtam szellemírtót is,aki állítólag megtisztította a lakást,de ugyanúgy zaklatott tovább a gonosz utána.Ez agykontrollal csinálja szerintem, de nem tudom, milyen eszközökkel, hogy nagy fájdalmat tud okozni.Volt olyan, h összeestem,olyan rosszullétet okozott.És idegesít az állandó hullámzásával.
Mindenesetre köszönöm, h gondoltál rám és próbáltál segíteni.Én a tértisztítást akartam ismét a figyelmedbe ajánlani...

de egy névtelen hozzászóló szerint teljesen eredménytelen!

" Őszintén gondolom-mondom és leírom.
Ezeket a technikákat már több mint 10 éve használom, eredménytelenül.
Hogy miért nem hatnak, hát azért, mert a negatív töltéseket szándékosan szabad akaratával a helyb.kat.papunk generálja, minden alkalommal, amikor a lábát a templomba teszi. Söt mi több még a saját szabadidejében is ezzel foglalkozik, úgy hogy megállás nélkül a nap 24 órájában támadva vagyok, folyamatosan 2001-töl, ahogy ide jött a szolgálatát végezni. Ö néki ez a papi szolgálat, és ekkor még nem tettem említést azokról a vasak,kések, kardok,rabláncokról, amelyeket a testembe helyezett és ezeket az ö szolgálói, démonjai és saját maga forgat. Ez ellen nincs semmilyen védelem, leállás csak akkor volna, ha a saját akaratából leállítaná magát, esetleg, ha más dimenzióba költözne." (forrás: http://magyarotthon.blogspot.hu/2013/01/tertisztitas-egyszeruen.html )Köszönöm szépen a tanácsodat,

Köszönöm szépen a tanácsodat, elolvasom.:)
Szép estét kívánok, Neked!