A gonosz támadása33

Sziasztok!Leginkább azért írok, mert hiányoztok,akik egyengettétek az utam.Megvagyok a gonosszal,zaklat tovább is,de nem hagyom magam.Egész nap rám telepszik, belegondolkozik a tudatomba és megpróbál manipulálni, elrontani a kedvem és összezavarni.Ráadásul, ha nem válaszolok vagy nem fogadok szót,akkor fájdalmat okoz és nem hagy nyugodtan pihenni sem.Éjszaka, ha lefekszem,akkora legaktívabb.Ilyenkor a feleségével együtt kritizálnak és hullámzást idéznek elő, félelmetesen reng alattam az ágy és pattognak a bútorok,csapódik a redőny.Nehezen tudok az általam kitalált álomra gondolni, hogy elaludhassak.Olyan érzésem van, mintha megerőszakolna, holott egyedül vagyok,de olyan érzések keletkeznek az alfelemben, h nem tudok másra gondolni, csak a megerőszakolásra.Már ahhoz erős vagyok, h ne éljem át,hanem az álmomra koncentráljak, még ha nehéz is és minduntalan kirángat a gondolatmenetemből.Ahogy lefekszem és elmondom az imáimat, utána rögtön az álmomat kell kigondolnom, mert akkor erősen fájdítja a gerincem végét a fenekemnél és idegesít vele.Tegnap kivételesen el tudtam aludni magamtól, mert vártam, h a lányom visszaüzenjen és arra figyeltem és csak arra eszméltem, h reggel van.Reggelente is zaklat, nem hagy szenderegni.Depressziós gondolatokat közvetít, h elszomorodok,de már nem veszem be, azért is jókedvűen kezdem a reggelt.Szóval viaskodom eleget,egy szadista vadállat fogságában.Nem tudom, miért jó neki, h egész nap velem foglakozik.Sebaj,ez legyen az ő baja, nekem elég, ha élvezem az életet!
Szép délutánt nektek!

HozzászólásokKedves Kékszirmú! Köszönöm

Kedves Kékszirmú!
Köszönöm szépen a tanácsaidat,örülök, h hiszel nekem és biztatsz.Fordultam már sok mindenkihez,de nem segített igazán senki.Elvégeztem egy agykontrollos tanfolyamot is épp ezért,kicsit segített is,de a gonosz előrébb jár, olyan fájdalmat tud előidézni,ami megbénít és leblokkolok miatta.Nappal még hagyján, mert elfoglalom magam mindennel, de éjszaka elszabadul a pokol, hiába veszek be altatót és kapok injekciót.Akikhez fordultam, min azt mondta, menjek orvoshoz, de az sem segít, csak engem szedálnak le.Mindenesetre köszi a tanácsot, még kutakodni fogok, kihez fordulhatnék.
Szép estét!A kijelentésed első részét…..

cáfolom, kedves Rókatündér, ugyanis én hiszek neked!
„Erre a kijelentésedre gondolok: „…. mert senki sem hiszi el, és senki sem tud tanácsot adni, hogyan szabadulhatnék meg tőle”). Viszont az igaz, hogy hatékony tanáccsal megtámasztani képtelen vagyok téged! S talán ennek az a legfőbb oka, hogy a „gonosz működési mechanizmusa”, valamint a rafinált módszerének gyakorlati kivitelezése: meghaladják a képességeim.

Állítólag léteznek olyan agykontrollos szakértők, akik mindenféle agykontrollal kapcsolatos kérdésre válaszolnak. Ezt a világhálón olvastam.

Ugyanígy hirdetik magukat a paranormális jelenségekkel foglalkozó specialisták is.

Keresd fel: vagy az egyik, vagy a másik csoport elismert szaktekintélyét, mert úgy vélem, hogy a tipikusan speciális jellegű problémád csakis egy olyan személy képes körüljárni, kibogozni és orvosolni, akit agykontrollos vagy paranormális jelenségekkel foglalkozó berkekben találsz meg!

Sok veszítenivalód nincs, ezért nézz körül a világhálón!

Ha a téged zaklató „gonosz”: EMBER, akkor legyőzhető!
De ha véletlenül mégsem ember, még akkor is jó esélyeid vannak arra, hogy végleg megszabadulj tőle, hogyha megtalálod a hozzáértő specialistát!

A legjobbakat kívánom neked, kedves Rókatündér, valamint kitartást … és vedd fel a kesztyűt, kérlek!Egyetértek Veled, h szánalmas

Egyetértek Veled, h szánalmas p*csök az ilyen pasik,ez a fickó mindig akkor kerül elém, ha rosszul viselkedem szerinte.Például mindig megjelent a feleségével, ha egy férfi ismerősömmel beszélgettem.És szemrehányóan nézett rám.Ebből gondolom, h köze lehet a zaklatásomnak.Mindenesetre köszi a biztatást, megpróbálok együttélni a zaklatással, mert senki sem hiszi el, és senki sem tud tanácsot adni, hogyan szabadulhatnék meg tőle.
Szép estét Neked is!Érdekes, amit írtál...

"... próbáltam beszélni a gonosszal,de menekül előlem".
Vajon miért teszi ezt? Rájött, hogy leleplezted a titkát? A menekülésével igyekszik elhitetni veled, hogy csupáncsak képzelődsz, tévedsz?

A menekülős típusú pasik – a saját véleményem szerint – gyenge, gyáva p*csök, nem pedig agykontrollos zsenik!
S gondolj csak bele! Agykontrollozással, tudatmódosítással azt is simán elérhetné a gyanúsított ismerősöd, hogy soha ne kereszteződjenek az útjaitok.

Próbálj elvonatkoztatni a személyétől, kérlek! Úgy vélem, még az is könnyedén előfordulhat, hogy nem Ő a ludas, hanem egy olyasvalaki, akire eddig még álmodban sem gondoltál!

Jobb ötletem nincs!

Kívánok neked pihentető, nyugalmas éjszakát!Kedves Kékszirmú! Köszönöm

Kedves Kékszirmú!
Köszönöm szépen a tanácsodat,bár próbáltam beszélni a gonosszal,de menekül előlem.Feljelentettem a rendőrségen,beszéltem és írtam látóknak,szelleműzőknek,de azonkívül, h lenyúltak nem kevés pénzzel, más nem történt.
Próbálom magamat erősíteni, h bírjam a zaklatásait.
Köszi a biztatást!
Szép estét!Kedves Rókatündér!

Természetesen hiszek neked, hiszen sok olyan dolog (vagy titkos kísérlet) létezik, létezhet a világban, amikről egyáltalán nincs tudomásunk! A technikai kivitelezés kérdése viszont „magas labda” nekem, ugyanis még elképzelni sem bírom, miképpen irányítható egy személy távolról!? Műszerek segítségével? Vagy összpontosított, csakis a célszemélyre irányított agyhullámokkal?

Titkos katonai berkekből mindez talán még kivitelezhető, de Te korábban egy olyan konkrét ismerősöddel azonosítottad a „gonoszt”, akinek nagy valószínűséggel nincsen olyan laboratóriuma, ahonnan mesterséges, gépi jeleket küldhetne, irányíthatna feléd.

Feltételezhetőnek véled, hogy birtokol egy olyan különleges képességet, különleges tudást, amely segítségével képes sakkban tartani téged?

Próbálj vele beszélni, mindezt valahogyan kifürkészni, még akkor is, ha Ő nem óhajt veled társalogni! Hogyha valóban azonos a „gonosszal”, ahogyan feltételezed, akkor a közvetlen közelében tesztelheted ezt a leginkább. Én így vélem.

Kívánok neked pihentető, nyugalmas éjszakát!Kedves Kékszirmú! Épp azért

Kedves Kékszirmú!
Épp azért írtam, h valaki tud olyan módszert,amivel a gonosz tud fájdalmat okozni és a gondolataimat irányítás alatt tartani.Én sem tudom, milyen módon éri el, de most is égeti a gerincoszlopom végét és folyamatosan mondja hangosan a gondolataimat és beleszól, kizökkent.Állítólag vannak már olyan műszerek,amikkel sakkban lehet tartani egyes embereket, katonai vonalon. Drábik János is írt könyvet az agykontroll áldozatairól,az agy manipulációjáról.A kocsim is manipulált, mert ha nem figyeltem rá, belengett a km mutató.A mozgásérzékelő lámpáim is furcsa mód üzemelnek, ha a gonosz békés,kigyulladnak, ha haragszik rám,akkor sötétben kell kimennem.A parabolám magától ki-bekapcsol az éj közepén,az üzenetrögzítőm villogni kezd, ha arra járok és nem gondolok hányatott sorsomra, nem foglalkozom a gonosszal.Érdekes, nem?
Szép estét!Kedves Rókatündér!

Amiről Te, valamint darrendemers12 mesélt, mesél - a szubjektív megítélésem szerint - még rémisztőbb, hiszen még H. Attila által közreadott "dokumentumfilmek" sem adtak, adnak rá magyarázatot!

Engedjetek meg egy- két kérdést!
Emberi jelenlét sejthető a történeteitek mögött? Ha igen, miképpen, milyen módon képes egy egyszerű földi halandó ilyesmiket kivitelezni? (Ez az, ami sehogy nem áll össze a fejemben).

További szép estét!Köszi,de nem ilyen

Köszi,de nem ilyen ijesztgetős filmekre gondoltam.
Szép estét!Bár a kérdést nem nekem címezted...

megválaszolom, mert úgy vélem, hogy H. Attila felhasználó töltött fel olyan témájú videókat a youtube csatornára, amiknek a meghökkentő cselekménye némileg hasonlít ahhoz, amikről ti meséltek!

Ez csakis egy link, de számos epizódot adott közre!

https://www.youtube.com/watch?v=jT48nB3k7Mk
Az igazságtartalmúkat illetően: garanciát nem vállalhatok...

További szép estét kívánok!Kedves Darrendemers12!A

Kedves Darrendemers12!A Youtube-n milyen címmel kereshetem a hasonló oldalakat? Köszi a válaszodat.Kedves darrendemers12!

Egy olyan „láthatatlan” csapattal, ellenséggel, amely szétverte a Secret portált, valamint elüldözött innen mindenkit, sajnos képtelenség felvenni a harcot! Vakmerőmódon megpróbáltam, de egy fecske nem csinálhatott nyarat.

„Lánctalpasokkal” felszántották az utcáit, aztán gyalázatos idegen „gyommagvakkal” szórták tele, nem pedig magyar „búzamagokkal”.

Ahol a magyar zászlót sárba tiporták, ott nincs keresnivalóm!

Verje meg őket az Isten, veretlenül ne hagyja!

**
Keresd fel a youtube csatornát!
Ott már találkoztam olyan sztorikkal, mint a tiéd! Hátha valamelyik "dokumentumfilm" segít!Sziasztok!Leginkább azért

Sziasztok!Leginkább azért írok, mert hiányoztok,akik egyengettétek az utam.Megvagyok a gonosszal,zaklat tovább is,de nem hagyom magam.Egész nap rám telepszik, belegondolkozik a tudatomba és megpróbál manipulálni, elrontani a kedvem és összezavarni.Ráadásul, Tech Support WebDesign , Luxury Customized Travel , Luxury Tours For The Discerning Traveller , Luxury Travel Programs , Luxury Get A Ways For The Discerning Traveller , Tradana Travel , Oregon Cycle Tourist , Guia Tour Gps , Cycle Tourists Love Oregon , Travel Free Faster , Travelodge Phone Number , Traveling Volunteer , Travel 2 Give , Travel Linxx , Travel Bugid ha nem válaszolok vagy nem fogadok szót,akkor fájdalmat okoz és nem hagy nyugodtan pihenni sem.Éjszaka, ha lefekszem,akkora legaktívabb.Ilyenkor a feleségével együtt kritizálnak és hullámzást idéznek elő, félelmetesen reng alattam az ágy és pattognak a bútorok,csapódik a redőny.Nehezen tudok az általam kitalált álomra gondolni, hogy elaludhassak.Olyan érzésem van, mintha megerőszakolna, holott egyedül vagyok,de olyan érzések keletkeznek az alfelemben, h nem tudok másra gondolni, csak a megerőszakolásra.