Blogverseny azoknak, akik másokért is tesznek

Minden verseny egy lehetőség arra, hogy valaki előtérbe jöhessen, néhány percre a reflektorfénybe kerüljön és ha méltó rá, akkor ott is maradjon.
Itt is nagyon sokan vannak, akik nagyon jól fogalmaznak, mesterien nyúlnak témákhoz és adnak sok-sok új nézőpontot olvasóiknak. Ha időm engedi, rendszeresen olvasom a bejegyzéseiteket illetve a blogjaitokat...

Februárban én is beneveztem egy blogversenyre, ahol a 348 jelentkező közül 18. lettem, innen is sokan támogattatok 1-1 szavazattal, aminek nagyon örültem. Bár nem nyertem, nagyon sok új ismerőst, olvasót és lehetőséget hozott a verseny. Lehet, hogy ezt is a versenynek köszönhetem - most egy kicsit más oldalról nézem a dolgot, mert benne vagyok ebben a zsűriben. Egyrészt maximálisan egyetértek a verseny célkitűzéseivel, másrészt meglehetősen vonzó ajándékokat sorakoztattak fel, amitől színvonala lett a megmérettetésnek és remélhetőleg sok blogger jelentkezik.

Ismersz jó bloggert, akit rendszeresen olvasol? Van blogod? Aktívan írsz is? Motiválsz, inspirálsz, tanácsod adsz, elgondolkodtatsz? Akkor szerintem érdemes megmutatnod a blogot, hogy még többen ismerjék és a nyereményekkel ez alkalommal a blog írója tegyen magáért.

Itt lehet jelentkezni: https://www.facebook.com/Lelekbonusz/app_276686432417366

Ryka

HozzászólásokA blogverseny eredménye érdekel

ezért délután bekukkantok a csajokhoz!

De amióta ismerem a morfogenetikus mező működését, mindig kételkedem abban, hogy valóban az igazi szerző sorait olvasom -e!? :)Megnézem a csajokat

bár láttam, hogy pasi is van közöttük!Ha lett volna ... :)

1-2 hónapnyi felkészülési idő, akkor lehet, hogy beneveztem volna.
Ugyanis azok az írásművek, amikhez én az igazi nevemet adtam eddig, ó, azok nagyon sokáig készültek, mert naponta csiszolgattam őket, mint a gyémántokat."Írd be a kép alá a blogod nevét, küldetését és elérhetőségét"!

Kedves Ryka, köszönöm szépen, hogy gondoltál rám, de nem tartom valószínűnek, hogy minőségileg megütöm azt a szintet, ami ott elvárható! Újságírói alapismereteket sohasem tanultam, holott a blogírás és újságírás kapcsolata nyilvánvaló.

Én csupán egy lelkes laikus vagyok, akinek az írás lételeme.
A kezdeményezésetek viszont nagyon tetszik, s a versenyt figyelemmel fogom kísérni, s őszintén szurkolok minden tehetségnek!

PipacsAkkor Pipacsvirág itt az idő,

Akkor Pipacsvirág itt az idő, hogy megmutasd: LELKES Blogverseny 2014 - vasárnap éjfélig lehet rá jelentkezni!

Itt lehet jelentkezni a versenyre, asztali gépről: http://link-shr.com/ufc1/*

"Van blogod? Aktívan írsz is?"
Írok bizony nap mint nap, :) igencsak szorgalmasan, s néha olyan dolgokról is, amiknek semmi értelmük sincs.
(Az a "blogom" nem itt van)