ÚJRA ingyenes Coaching Nyílt Nap!

Kreatív-Életvitel Nyílt Nap

Még több coaching téma itt...

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a CoachOK.hu Szakmai Szövetség következő ingyenes coaching nyílt napját, ha van szabadidőtök, nyitottak vagytok, szeretnétek lehetőségeket, eszközöket, megoldásokat keresni céljaitok eléréséhez.

Részletek:

Időpont: 2011. május 7., 10:00-18:00

Helyszín: Carion székház, II. ker., Bécsi út 25.

A nap programjai:

Nagy előadóterem – Előadások:

10:00 Dóra Judit: Mit üzen a kép?
Hogyan szól a kép az alkotójáról, rólad és hogyan hat a nézőre? Hogyan segíti önmagunk megismerését a látott, valamint az általunk rajzolt kép?

11:00 Filipidisz Ildikó: Hogyan jelenik meg a kreativitás az énképben?
Mik azok a dolgok amelyek alakítják és hogyan alakítják az énképünket? Hogyan ismerheted fel ki vagy, és mi rejtőzik benned? Hogyan találod meg, hogy milyen önkorlátozó meggyőződések, szokások akadályoznak? Hogyan tudod újra vállalni a felelősséget az életedért! (kiscsoportos workshop külön – előzetes bejelentkezés)

12:00 Himer Csilla: Kreatív pénzáramlás - avagy mi köze a gazdagságnak a sirályokhoz?
Miért is van szükség kreativitásra a pénzügyekben? Te hogyan tudod a te sajátos pénzügyi kreativitásodat előcsalni, a pénzzel hogyan tudsz barátságot kötni. (kiscsoportos workshop külön – előzetes bejelentkezés)

13:00 Kudlik Ildikó: Kreatív hozzáállás az élethez – van-e élet a rutin után?
Az élet akár egy nagy kaland is lehetne! Számomra és számodra is. Mégis túlélésre játszunk. Vajon, van-e élet a rutin után? Hogyan tudjuk felfedezni a bennünk rejtőző lehetőségeket? Hogyan kezdj hozzá egy örömteli és tartalmas életet megteremtéséhez?

14:00 Hegedüs Erika: Kiégtél? – Kreatívan a megújulásodért!
Rossz állapotba (stressz, folyamatos lelki terhelések, mentális vagy fizikai kimerültség miatt) már sikerült kerülnünk. Most ránézünk, hogyan tudjuk kreatív eszközökkel és megközelítéssel folyamatosan kézben tartani és megelőzni saját kiégési ciklusunkat.

15:00 Balázs Katalin: Hogyan legyünk kreatívak? A hat gondolkodó kalap módszere
Mi kell ahhoz, hogy kreatívak legyünk, és lehet-e ezt egyáltalán tudatosan, „csinálni”? Milyen környezet és hozzáállás támogatja leginkább a kreatív működésünket? Milyen egyszerű technikákkal növelhetjük kreativitásunkat, és általában helyzetmegoldó készségünket?

16:00 Julow Katalin: Stílusodnál vagy? Bakik, vétkek és ikonok
Mi a stílus számodra? Miért fontos, hogy legyen stílusod? Tudtad, hogy a divat, a viselkedési és a kommunikációs stílusod, számos párhuzamban, felismerhető jelben kódolja, hogy ki is vagy.

17:00 Dara Péter

Üvegterem - workshopok:

11:00 Dóra Judit: Alkossunk KÉPet!
A workshop keretében képeket nézünk és képeket rajzolunk. Közösen keressük a választ a következő kérdésre: Miképpen járulhat hozzá a KÉP önmagunk megismeréséhez?

12:00 Filipidisz Ildikó: Milyen típusú a kreativitásod? Indigó vagy kreatív?
"A kreativitás a létező legnagyobb lázadás!" - mondja Osho. A biztonságos, kitaposott ösvényt követed, és indigómásolat leszel, vagy mersz különbözni, egyéniség lenni? Interaktív beszélgetés, játékos tesztek, rajzos feladatok.

13:00 Himer Csilla: Ötletroham a pénz körül - avagy hogyan indítsam be a házi pénznyomdát?
Csoportos műhelygyakorlat kreatív probléma megoldási technikákkal

14:00 Wiesner Edit: Én - de másként, nekünk a testbeszéded mondja meg, hogy ki vagy!
Lehajtott fejjel örülni és kitárt karokkal nemet mondani nehéz. Az életben mégis gyakran küldünk kevert jeleket beszélgetőtársaink felé. Kíváncsi vagy, hogy hogyan hatsz és milyen változást jelenthet, ha megtanulod olvasni mások és tudatosan alakítani saját testbeszédedet? Gyere el, tapasztald meg magadat!

17:00 Dóra Judit: Alkossunk KÉPet!
A workshop keretében képeket nézünk, képeket rajzolunk. Közösen keressük a választ a következő kérdésre:
Miképpen járulhat hozzá a KÉP önmagunk megismeréséhez?

Kisterem – Társasjátékok:

10:00-12:00: Identity – Taskovits Lászlóval
Játékos formában mini önismereti és kommunikációfejlesztő tréning.

12:00-14:00: Transzformáció – Pappné Bodolai Ritával
A Transzformáció játék célja a játékosok kérdésével kapcsolatos tudatalatti tartalmak felszínre hozása, tudatossá tétele. Megmutatja az erősségeinket, amit a megoldás érdekében célszerű használni, és rámutat azokra a mintákra, helyzetekre, amik visszatartanak, meggátolnak a haladásban. Irányt mutat, megmutatja, merre van a következő lépés.

14:30-16:30: Identity – Taskovits Lászlóval

16:30-18:00: Transzformáció – Pappné Bodolai Ritával

Nyílt terem:

10:00-14:00 - Kreatív Bőség társasjáték Starcz Emesével
"Társasozni nagyon jó, spontán, tét nélkül, örömmel, felszabadultan. Ha nyitott vagy arra, hogy megtudd a kreativitás hogyan jelenik meg: önmagad ismeretében, párkapcsolatodban, másokkal való együttműködésedben, pénzügyeidben, akkor szeretettel várlak egy Kreatív Bőség élmény társasra.

A program vendégeink számára ingyenes! Ilyen és további hasonló program létrejöttét támogatja, ha eljön, ha segít a rendezvényt népszerűsíteni, ill. ha támogatóként, pártoló tagként csatlakozik a CoachOK Szakmai Szövetséghez. Köszönjük!

A rendezvényre, kérjük, feltétlenül jelentkezzen be: az info@coachok.hu

Nyílt Terem: ingyenes Coaching ülések (egész nap)

A coaching ülésekre a coachoknál előzetesen a www.coachok.hu oldalon megjelölt elérhetőségeiken tudtok bejelentkezni.

Németh-Szamosi Csaba - Bábos rendszerállítás

Broder Ferenc - egyéni coaching

Ádám Viktor - egyéni coaching

F. Tóth Krisztina - egyéni coaching/bábos rendszerállítás

Kisszabó Andrea - egyéni coaching

Dóra Judit - Coaching rajzzal kiegészítve

Virágh Anna - egyéni coaching

Varga Linda - egyéni coaching

Dózsa Viktória - táblás rendszerállítás

Balázs Katalin (Szigeti) - egyéni coaching/rendszerállítás/

Hegedüs Erika - egyéni coaching (www.venuszok.hu) Még több coaching téma itt...

Himer Csilla - egyéni coaching

Horváth Alíz - egyéni coaching

Vadler Zita - Coaching asztrológiával kiegészítve

Kolompárné Pusztai Mónika - egyéni coaching/rendszerállítás

Pokornyi Mónika - egyéni coaching

Gyeneiné Zaka Rita - figurás rendszerállítás/coaching kártyával kiegészítve

Nagy Enikő - egyéni coaching

Filipidisz Ildikó - egyéni coaching - Pillanatfelvétel a Piramis Tarot segítségével.

További információ és jelentkezés:

www.coachok.hu

info@coachok.hu

HozzászólásokErika:)

A rövid beszámolót egy lélekzettel hosszabbra váltom ami a beszámolómat illeti. És elküldöm az "illetékesnek", mert kell a megerősítő beszámoló, mindenkinek. A tapasztalatom az enyém ugyan, ám mások tapasztalatai ösztönzően hatni tudnak valamennyinkre:)

Tehát: 2 hónapja is elmúlt a "kócsingos", Coaching-os együttülésünknek D. Judittal. Bíztat, hogy írjam meg tapasztalataimat, ami nem is várat magára.

Tehát: a kócsinomnál a fókuszban Én vagyok. ÉN, aki a kócsinommal beszélgetek. És az a rendszeres heti 50 perc, ( CSAK 50 PERC?!? kérdezhetné bárki!!!! Nos, igen.

Tehát ez a rendszeres kiborogatás élethelyzeteim okán, segítenek a romok eltakarításában.
Hogy milyen romok? Példa: életemben a sikertelen, kudarcos, vagy visszatérő, megoldatlan helyzetek, melyek szorongásos panaszokat tudnak okozni. Nem nálam, mert jól kezelem azokat, hála a ti segítségeteknek, és magamnak is:)

Rengeteg mindenre jöttem rá, amit nem tanultam még meg: egy- kettő: ha valami nagyon ellenszenves, brrrr. A hideg is kilel tőle- nos ma már mögé nézek.

Amióta a Ho' oponopono technikát alkalmazva, oldom mentálisan magam, ellenszenves emberrel nem, vagy csak elvétve találkozok, és észreveszem, és ezen a hangsúly, hogy vegyem észre, akkor igenis megkeresem a módját, hogy közel kerüljek ahhoz az emberhez, és utólag eddig mindig az derült ki, hogy világbajnok jó ember, csak hibát az én készülékem jelzett. Ki tudja miért?

Folytatom még, ha érdekel....Köszi Ragyogás :)

a visszacsatolást!
Azért is jó a Nyílt Nap lehetősége, mert bárki, aki gondolkodik a coaching hatékonyságán, most INGYENESEN kipróbálhatja, számtalan érdekes előadásra beülhet vagy egyéni coaching ülésre jelentkezhet be!

jó lesz :)))

szeretettel
RykaÉn Dóra Judithoz járok.

Mondhatom, nagyon nagy amit tud egy coahing foglalkozás adni. Megtisztelve érzem magam és mindenkinek ajánlom.