A bosszú

Bosszú

Mindenkit hajt valami....
Ha valaki megbánt engem,ellenem fordul,és fájdalmat okoz,megfogadom bosszút állok ha törik ha szakad. -ez volt régen....de már nem.

De vajon miért?
Mért tenném?
Attól jobb lenne nekem?
Ez volt régen
Nem egyszer nem kétszer bosszút álltam mindenkin aki bántott....
Volt egy nagyon nagy 7-évig tartó bosszúm is csak hogy Ő érezze,mindent érezzen amit egykor nekem okozott..
Durva,igen,meg meredek is...
Sokszor álltam bosszút az életemben mert azt hittem attól jobb lesz,akkor jó lesz,vissza adom neki,jaj de jó...
Pedig nem mert nem az az erős ember aki bosszút áll hanem aki meg tud bocsájtani...megbocsájtani sokkal nehezebb....
Mindenki mindent vissza kap az élettől és kalap,a sors elrendezi a kártyákat.

Ha én is te is ti is be álltok a sorba és bosszút álltok,akkor ti sem lesztek különbek náluk,azoknál akik megbántottak és fájdalmat okoztak neked,nekem,nekünk,és soha nem lesz vége hidd el,higgyétek el....
Mert a bosszúnak soha nincsen vége ha egyszer elkezded.
Nem ez a módja
Ha megbántottak,fájdalmat okoztak tudom hogy nagyon nehéz,de emelkedj túl rajta,ne haragudj,mert a harag rossz tanácsadó és nem old meg semmit.
Ha bosszút állsz nem leszel különb olyan leszel mint ők...
Bosszúból házasodni bosszúból bele menni egy kapcsolatba csúnya dolog de senkit ne ítélj el mert nem jársz és nem jártál az ő cipőjében.
A bosszú csúnya dolog.
Ne adj neki energiát!
Okos enged szamár szenved
Pontosan azért kaptuk a fájdalmat,a szenvedést,és ezeket a pofonokat hogy ez által ő általuk megtanuljuk,mi már ne essünk ebbe a hibába bele,ők tanítottak,és tanítanak minket.

Kis koromban annyit tudtam a bosszúról, amit a Biblia a számba rágott. Olyan erkölcsi szlogeneket, mint ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel vagy a harag rossz tanácsadó. De mi van azzal a rosszal, ami a haragot előidézte? Annak, aki ellen vétettek a valódi elégedettséget csak az egyik adhatja meg két dolog közül: a teljes megbocsátás, vagy a bosszú!”

Semmim se volt s nem is lesz immár sosem nekem,
merengj el hát egy percre e gazdag életen;
szivemben nincs harag már, bosszú nem érdekel,
a világ ujraépül, - s bár tiltják énekem,
az új falak tövében felhangzik majd szavam;
magamban élem át már mindazt, mi hátravan,
nem nézek vissza többé s tudom, nem véd meg engem
sem emlék, sem varázslat, - baljós a menny felettem.

A bosszú sohasem tisztás. A bosszú erdő, könnyű eltévedni benne. Könnyű elfelejteni, honnan jöttél.
Bárkit megölhet az, aki szeret. Van, aki egy pillantásával teszi, vannak, akik ostoba szavakkal, de amíg a gyávák csókokkal ölnek, addig a bátrak karddal támadnak. Van, akinek a kezét a vágy vezeti, és van, akinek a kezét a pénz. Létezik nagyon hosszú szerelem, és van egészen rövid. Van, aki feladja, és van, aki veszít

HozzászólásokMindenért én lehetek csak hibás?

Ilyen még a fekete-fehér szereposztású szappanoperákban sem létezik!Érdekes idézet

"Mikor bosszút állsz valakin, igazából a lehető legnagyobb tiszteletet fizeted vissza. Mintha azt mondanád: olyan mértékben befolyásoltad az életem, hogy viszonoznom kell. Olyan mélyen befolyásolnom kell az életed, mint ahogy te az enyém. A bosszú talán a végső üdvözlőlap. Igen. Mikor így gondolsz rá, a mondás igaz: édes a bosszú."Tudtommal semmit nem ártottam nekik

Tudtommal semmit nem ártottam nekik, ezért teljességgel érthetetlen számomra, hogy miért rugdostak…
De Isten nem ver bottal, úgyhogy előbb (vagy utóbb) mindenki visszakapja! Tudom.Vajon mit vétettem?

Én ebben a közösségben is megpróbáltam maximálisan alkalmazkodni mindenkihez, de hasonlóan, mint a valóságban, ez édeskevés ahhoz, hogy az ember ne váljon célponttá. Hősiesen tűrtem a „jelzőket”, a bélyegeket, a durva személyeskedéseket, mert a tartozni valahová vágya erősebb volt bennem, mint a pofonok utáni fájdalom.

Viszont sikerült felállnom és magasról teszek minden szemét személyre!Revánsot nem veszek…

és bosszút sem forralok… és ugyanezt mondanám akkor is, ha tudnám, hogy kinek az arcát takarja az álarc… Ebből talán az gyanítható, hogy esetleg a lelkiismeretére, a megbánására alapozok, de nagy tévedés, mert én már abszolút nem vágyok arra, hogy egy „szörnyeteg” bűnbánó arccal, vagy könnyfátyolos szemmel "magához öleljen"!

Viszont én sem teszem ezt meg soha!
(Pontosabban, nem tenném meg, hogyha tudnám, konkrétan kit "tisztelhetek" a személyében)

"És oda kell menni, megölelni, :)
Akkor is, ha nem te vagy a hibás!
Odamenni, esélyt adni, :)
Elengedni minden tartozást"!

https://www.youtube.com/watch?v=HUeledMNSbo

Menjen oda hozzá az, akinek 6 anyja van!Nemi erőszak vádjával állt bosszút a csúnya lány

Az interneten ismerkedett meg a fiatal lány egy fiúval, és szállodában találkoztak. A srác azonban valami jobbra számított, ezért szex után búcsú nélkül lelépett. A csalódott lány megdöbbentő bosszút eszelt ki.

A 23 éves Emily Pike-nak az ellen nem volt kifogása, hogy az első találkozásnál ágyba bújjanak a neten megismert 24 éves Tom Millsszel, de abban reménykedett, hogy folytatás is lesz.

A fiú viszont úgy gondolta, hogy Emily közel sem olyan vonzó, mint az internetes profilja alapján gondolta, ezért – bár a kínálkozó szexet kihasználta – az éjszaka közepén meglépett a hotelszobából, amit a légyottra kivettek.

Amikor a lány arra ébredt, hogy éjszakai partnerének hűlt helye van, nagyon dühös lett, és durva bosszút eszelt ki. Telefonált a rendőrségre, és elzokogta, hogy megerőszakolták, méghozzá kétszer: a szállodában és a kocsijában is.

Pechére a biztonsági kamerák felvételei teljesen ellentmondtak a vallomásának, és a lány végül bevallotta, hogy hazudott. Így ahelyett, hogy a szeretőjét juttatta volna börötönbe, most ő tölthet másfél évet rács mögött a hatóság félrevezetése miatt. (http://m.borsonline.hu/20140718_nemi_eroszakkal_allt_bosszut_a_csunya_lany)

Tanulság: körültekintőbben kell kitervelni a bosszút! :)Nézzétek, hogy mit kérdezett egy pasi a világhálón!

"Nos vannak intim képeim az ex barátnőmről, egy nagyon csúnya otthagyás után ezeket a képeket szétküldeni az interneten az már túl durva bosszú lenne? Jogi következmények is lehetnek?"

Válaszok: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkapcsolati-prob...

Egyébként létezik egy olyan webhely, ahol exek képeket raknak fel bosszúból, de már elfelejtettem a nevét.
Évekkel ezelőtt, tök véletlenül jártam ott...Szexképeket tett fel a netre

"Kálmán a legkézenfekvőbb, legegyszerűbb, és mégis legdurvább bosszúval állt elő. Amikor kiderült, hogy barátnőjének más pasija van, szinte egyből előszedte az évekkel korábban, még fantáziával teli szexuális életük emlékeit: az aktusok alatt készített fotókat és home videókat. „A cuccok egy szexpartner keresőn landoltak, szaftos szöveggel körülírva. Arra persze ügyeltem, hogy csak azok a részek kerüljenek fel az internetre, amiben egyedül az ő arca felismerhető. Persze, így elég kicsi volt az esélye annak, hogy valamelyik ismerősünk előtt lebukik, így napokkal később a regisztrálás után név nélkül, új email címmel elküldtem az adatlapjának az elérhetőségét a barátainak, kollégáinak. Két hét múlva már nem dolgozott a munkahelyén. Nem rúgták ki, ő mondott fel."Kikötözte, magára hagyta

kép: http://kep.cdn.index.hu/1/0/150/1501/15011/1501175_48d002a4534115b397bee...

Sztori:
"Dóra 18 éves, színitanodás volt, amikor megismerkedett Józsival, aki egyébként ma már befutott színész: az egyik kereskedelmi csatorna szappanoperájának szereplője. „Kapcsolatunk amilyen viharosan indult, olyan viharosan is fejeződött be: egy átmulatott éjszaka után reggel azzal ébresztett az ágyában, hogy gyorsan öltözzek és menjek el, mert nemsokára megérkezik a barátnője. Hogy mi? Barátnő?? Erről nem volt szó. Ha tudtam volna, hogy csaja van, nem fekszem le vele, az biztos. Megalázva éreztem magam, de nemcsak magamat sajnáltam, hanem a barátnőjét is. Pár nappal később megint egymás mellé keveredtünk egy kocsmatúra alkalmával, és ismét fűzni kezdte az agyam, ami mélységesen felháborított.

Ez alkalommal viszont tiszta vizet öntött a pohárba: menjek fel hozzá dugni, de reggel ugyanolyan korán húzzak el a lakásból, mint legutóbb, mielőtt megérkezik a csaja." Dóra terve perceken belül készen állt. Amikor a pasi már épp eleget ivott ahhoz, hogy a lány azt csináljon vele, amit csak akar, felmentek hozzá. „Tudtam, hogy vannak mindenféle játékszerei, bilincse is (nem a gagyi szexshopos, hanem az igazi fajta), elő is szedettem vele az összeset, kicsit meg is sajnáltam, ahogyan örömködött: míg válogattam a felszerelések között, minden ruhát ledobált magáról és meztelenül várt az ágyban. Egyik pillanatról a másikra kattant a csuklóján a bilincs, amit az ágy rácsához rögzítettem. Még ellenőriztem, hogy valóban lehetetlen-e a szabadulása kulcs nélkül, majd, mint aki jól végezte dolgát, faképnél hagytam. Ebben a félreérthetetlen helyzetben talált rá órákkal később a barátnője. Még aznap kirúgta."

Forrás: http://velvet.huBosszú - egy 150 kilós sztriptíztáncos :)

kép: http://kep.cdn.index.hu/1/0/150/1501/15011/1501173_20724b4a1670b1d9fd35b...

Sztori:
„Péterrel való szakításom után nem is az volt a legfájóbb, hogy nem voltam elég jó neki - ez még nem elég indok a véres bosszúra" - kezdte történetét Mariann, aki akkor még elképzelhetetlennek tartotta azt, hogy valaha is bosszúvágy fogja vezérelni. „Expasim akkor cseszte fel az agyam, amikor kikezdett a barátnőmmel. Szerencsére a csaj nem fogadta kitörő örömmel Péter nyomulását, sőt, első adandó alkalommal felháborodva mesélte el nekem a történteket. Voltaképp ő volt az, aki kitalálta, hogy leckéztessük meg kicsit a fiút. Még arra a hétre lebeszélt egy randit exemmel a saját lakásába, és nem sokkal azután, hogy a srác megérkezett, rátért a lényegre.

Elég volt csak pár mozdulat, Péter az ágyhoz bilincselve feküdt kiszolgáltatottan, amikor is barátnőm telefonon jelzett nekem. Másodperceken belül megjelentem én is a helyszínen, de nem egyedül, egy ajándékot is vittem Péternek: egy közismert, közel 150 kilós sztriptíztáncos lányt. Volt pasim már az én látványomtól is sokkot kapott, de a duci csaj megjelenésekor már érezte is a vesztét. Először kiabálni kezdett, aztán megértette, hogy előbb szabadul, ha hagyja magát. A sztriptízt nagyjából fél óráig élvezhettük barátnőmmel a kanapéról: a táncos lány persze nemcsak kéjesen vonaglott Péter előtt, de amennyire lehetett, testi kontaktust is kialakított: dörgölőzött hozzá, meglovagolta, mellei között rázta a fejét. Az eset után soha többé nem láttuk a fiút, még a közösségi oldalon is azonnal megszakította mindkettőnkkel a kapcsolatot. Néha bűntudatom van, hogy visszafordíthatatlan traumát okoztunk kis lelkében."

forrás: http://velvet.hu