Emléksúly

Emléksúly ~ (léleksúly)

Nagyon érdekel ez a téma

Emléksúly-levétel

"Mázsás súlyként hordom a lelkemen", szokták mondani. "Nem bírom el ezt a terhet." "Ezt élő ember nem bírja ki.", és mégis. De hogyan? Mert ha nincs kivel kibeszélni, a lelki teher súlya megmarad és idővel akár szervi elváltozásokat is okozhat. Ekkor már nem is emlékszünk, (vagy jó mélyre elástuk a tudatalattinkba) mi történt egy éve, vagy akár sok-sok évvel ezelőtt, de már megjelenik a testi, vagy lelki betegség.

Az orvosi kezelés sajnos sok esetben a tünetek kezelésére koncentrálódik. Vajon a betegséget mi váltotta ki, mi okozta? Kereshetjük a lelkünkben, az emlékeinkben? Igen!
A lelkünkben pontosan, időre tárolva van, minden információ, ami körül vesz valamennyiünket. Életünk minden másodperce minden körülöttünk zajló eseménnyel rögzül, mint egy tökéletes videó film, de ettől még több információval, hiszen hőmérséklet, illat, érzés és gondolat is társul minden rögzített pillanathoz.

Egészségügyi problémáink többsége lelki okokra vezethető vissza, amit rossz élmények, a múltban ért negatív tapasztalatok, bántalmak, félelmek idézhetnek elő. Legtöbbször nem is vagyunk ennek tudatában, a szervezet igyekszik elfedni, felejteni ezeket az emlékeket, de minél mélyebbre kerülnek, annál tartósabb roncsolást tudnak végezni bennünk. Kialakul a depresszió, krónikus betegségek, migrén, allergia.

Az emléksúlylevétellel a múltunkban létrejött negatív folyamat a felszínre kerühetl és eltávolíthatjuk, mint egy szálkát. Maga a kezelés meditációban történik, ilyenkor a szervezet ellazul, más tudatállapotba kerül. Semmiképpen se keverjük össze a hipnózissal! Egy-egy kezelés alatt 5-10 évet tudunk visszafelé menni. Ha a mostani életünkön végigmentünk, de még mindig nincs meg az igazi ok, lehetőség van előző életünkbe is bepillantani.
http://www.kereklet.hu/emlek.html

http://napegeszseg.shp.hu/hpc/web.php?a=napegeszseg&o=emleksuly_levetel_...

Lecsillapszik a lélek, halkabbak lesznek az érzések, és Te hagyod lekapcsolódni magadról érzelmileg a másik embert! Ez nem azt jelenti, hogy te is ezt éled meg, hanem, hogy hagyod tovább menni az útján a másikat, hogy az Ő boldogsága fontosabb számodra! Ha valakinek nem vagy fontos, ha nem tervez veled, érzelmei már nem azok, mint régen, akkor számodra nincs sok értelme még kapaszkodni! Emelkedj felül érzelmeiden, hogy számodra a jövődet tedd könnyebbé, még akkor is, ha úgy érzed, hogy te magad nem vagy felkészülve az elszakadásra!-(Ezt szeretném már le kapcsolódni és le csillapodni)

Sokszor írtam már arról, hogy vannak jelek, amiket figyelembe kell venni az emberi kapcsolatokban! Már nem hív annyiszor, kifogások hada kerül elő, nem akar minden percet veled tölteni, nem beszél magáról annyit, nem veled osztja meg bánatát, örömét, nem hisztizik, lemondó, nem figyeli minden lépésedet!

Ilyenkor az ember megpróbál menekülni, még, ha fáj is, hogy ne okozzon fájdalmat a másiknak a követelődzéssel, érzéseivel! Ehhez ismerned kell önmagadat, és a másik embert is!

’’ Aki, nem mer, az nem tapasztal! Aki nem tapasztal az nem él! Aki nem éli meg, amit a sors kínál az üresnek érzi az életét! Az ürességet pedig csak úgy lehet megtölteni, ha mered élni az életed, még akkor is, ha néha csalódás ér! A csalódás ugyanúgy része az emberi létnek, mint az öröm! Míg az öröm érzése hamar elszáll, addig a csalódás, mélyen képez lenyomatot az emberi lélekben! Mi döntjük el mely gondolat, kimondott szó, milyen érzés mellé állunk. A lélek az, ami értékeli, hogy nekem mi a jó, és mi a rossz. De, mindkettő szükséges ahhoz, hogy az legyél, aki vagy!’’

http://www.kartaliklara.eu/?kat_id=4

http://www.csodalatosgyogyulasok.hu/hirek-taltos-egeszseg/emleksuly-leve...

De mért nem tudjuk,mért nem tudom ezt egyedül megoldani?
Ha lesz rá lovém el megyek egy ilyen emlék súly levételre,mert ez kell nekem.

Engem nagyon érdekel ez a téma,ha csak még egy embert érdekel és tetszik neki az írásom,ez a téma,akkor megérte le írnom:)

Szépséges napot mindenkinek!

Címkék:

HozzászólásokJövő súlya

Hmm..........engem a jövő nem izgat.
Hogy mért mert még nincs itt.
A múltat nehezebb le tenni szerintem.

Tiszta lapot szeretnél? Azok nélkül akik meg keseríttették az életed le fordítva igaz?
Hmm.........
Nem egyszerű,de nem is lehetetlen.
Magadat sem szeretnéd látni?---ez érdekes.....de hogy tükörbe nem? vagy egyáltalán nem?

~Én nem szeretek cipekedni,szatyrokat se,meg lelki terheket se,cipeljen más aki bírja:DD