Érdekes történet.....

Egy rémtörténet

Régi ismerősöm mesélt egy középkorú férfi és egy fiatal nő különös viszonyáról. Az úriember mindenáron meg akarta tartani partnerét, sajnos azonban nem volt biztos magában. Sokat foglalkozott spirituális ügyekkel, ezért arra az elhatározásra jutott, hogy mentálisan blokkolni fogja a párját. Gyakorlatai során arra összpontosított, hogy szerelme olyan krónikus betegséget kapjon meg, melynek következtében állandó ápolásra szorul. Számítása be is jött. A kis hölgy lábai érthetetlen módon gyengülni kezdtek, míg végül mozogni is alig tudott. A férfi természetesen gondoskodott róla: nem csupán ápolta, hanem mindennel el is halmozta. Amúgy nyilván gyanítható, hogy a bajt nem csupán mentális energiákkal idézte elő. Önmagát azonban nem tudta megvédeni: három év elteltével szívroham végzett vele. A nő, miután kiheverte a lelki megrázkódtatást, hetek alatt teljesen felépült. A történet hitelessége nem garantált, hiszen olyasvalaki mesélte, aki fogékony az okkult világ rejtelmeire, viszont elég érdekes ahhoz, hogy eltűnődjünk rajta.---Ilyen van? létezik?
MEGTÖRTÉNT?
Úristen..........

A birtoklás legbiztosabb módja a partner testi-lelki elgyöngítése. Ha kiszolgáltatott, nem fog ugrálni. Iszonyatosan megrázó helyzet. Rengetegen munkálkodnak függőségen alapuló viszony kialakításán. Sokan annyira elveszettek, hogy még azt is elviselik, ha nyíltan kihasználják őket. Legalább valamilyen formában szükség van rájuk. Nem feltétlenül mazochisták, egyszerűen csak hiányzik életükből a valódi kötődés.

http://www.noiportal.hu/main/npnews-9574.html

HozzászólásokAz én angyalom

meg Ádámnak adta ki magát a legelején, mert "nem volt biztos magában", ... talán félt, hogy egyébként kikosarazom.A boszorkánymester halála

1980. május 8-án James Webb, okkultista író golyót röpített a fejébe. A hozzátartozók szerint azonban szó sincs „valódi” öngyilkosságról. Állítólag olyan erők szövetkeztek ellene, melyek képesek valakit pszichikus úton kényszeríteni arra, hogy önkezével vessen véget életének.

Egyesülés és rituálé

Webb, bár kifejezetten józan hozzáállással kezdte kutatni az okkultizmushoz és a boszorkánysághoz kapcsolódó jelenségeket, idővel maga is megszállottá vált. Legjobban azok a szinte már ördöginek mondható rituálék érdekelték, amelyek révén a tanok szerint lehetőség nyílik a legmagasabban álló istenséggel, jó és rossz egyedüli urával való metafizikai egyesülésre.

Folytatás: http://www.noiportal.hu/main/npnews-7984.htmlAz okkult világ rejtelmei

No, ez jó kis téma. Mihelyst az időm engedi, ide fogok visszatérni!