A felszabadult lélek

IGEN, túl vagy rajta! Túl egy életszakaszodon, amit mások úgy hívnának, hogy lezárás! Én azt szoktam mondani, hogy elzárás, mivel nem lehet kitörölni még azokat az emlékeket sem sajnos, amitől az ember szeretne megszabadulni. Csak átírni!
Akkor vagy túl bizonyos dolgokon, amikor az agyad már nem pörög állandóan már azon, nem jut eszedbe minden pillanatban, nem borulsz ki, és főleg nem zaklat fel!

Arról már sokszor írtam, hogy milyen események vezethetnek oda egy embernél, hogy magában még azt is szégyelli, hogy valaha is köze volt valakihez vagy valamihez.
Azt is tudjuk, hogy a sors sokszor tud jól pofon vágni, hogy észre térítse az embereket, de a legnehezebb majdnem mindenkinek jó szívvel gondolni dolgokra, amikor galádul úgy érzi, hogy kihasználták, becsapták, mind emberileg, mind érzelmileg!
Na, akkor vissza a felszabadult érzéshez! A legcsodálatosabb dolog, amikor az ember azt egyedül oldja meg és nem külső behatásra, gondolok itt egy új kapcsolat vagy bármi hasonló, ami helyettesítheti a dolgokat.

A lélek akkor nyugszik meg, ha az ember oda tudja nyújtani kezét a másiknak, hogy tessék itt van, de van egy tartás már ebben és egy távolság! Mikor hasonló helyzetekben már nem az jut eszedbe, mint régebben, már egy illat nem azt juttatja eszedben, hanem élvezed mind azt, amit most újnak élsz meg! És, ha néha eszedbe jut, akkor szeretettel tudsz már gondolni rá és csak jót tudsz kívánni!
Felszabadulsz belül és érzed, hogy kinyílnak a kapuk előtted, és teljesen más érdekel, másnak élsz, más mozgat, és újra tudsz nevetni önfeledten. Mikor már nem fáj, nem hiányzik, sőt a folyamatban mire ide eljutottál döbbentél rá, hogy mennyi időt fecséreltél el, és mennyi fölösleges energiát!
Kitisztul a lelked és már nem fekete és mély, és nem húz lefelé! Az agyad felé már nem negatív impulzusokat közvetít az érzelem és onnan vissza sem azt kapod! Mikor kilép az életedből a hazugság, onnantól lefelé van út, de van onnan felfelé is, amely igen nehéz és hosszú is lehet és csak később érted meg az ősze függőségeket és érted meg, hogy számodra mi miért volt!
Dobd fel a lelked és nézd alulról! Nézd, ahogyan könnyedén száll, repdes és élvezi a tiszta levegőt, amiben nincs szenny és mocsok! Majd szép lassan vezesd vissza magadba és élvezd azokat az energiákat, amik benne vannak! Visszahúzod oda ahol lennie kell, de már egy könnyű, felszabadult lélek, ami mozgatni fog az életben
Jó lenne már ezt a fel szabadult érzést megtapasztalni.:)

http://www.ancsajosno.hu/index.php/blog-gondolataim/item/874-felszabadul...

Olyan az mikor felszabadul a lélek,mintha a léggömböket elengednénk és fel szállnának.....

Címkék:

HozzászólásokTudom

Tudom!
De mindenkinek sikerülhet~feltételes módban,csak akarni kellIGEN

Köszönöm ezt az írást!

3 év után felszabadult és megnyugodott a lelkem. Kívülről nézni "visszafelé" borzasztó nehéz, és sokszor igen rögös, nehéz út vezet idáig, és sajnos nem mindenkinek sikerül.
És gyönyörű ezt a felszabadult érzést megtapasztalni!