Társat keres...?

Társat keres? Elő az okostelefonnal...

Hányszor fordult elő, hogy egy szórakozóhelyen nem ment oda álmai nőjéhez vagy pasijához, mert inába szállt a bátorsága? Szeretné elkerülni a visszautasítást? Akkor az okostelefonos társkeresést önnek találták ki! A társkereső alkalmazások segítségével könnyedén átlendülhet az ismerkedés legizzasztóbb pillanatain. Így a hódításhoz nem kell a szempilláit rebegtetnie, vagy épp behúzott hassal járnia-kelnie kiszemeltje előtt. Összeállításunkban megismerhet néhányat a népszerű ismerkedős programok közül, íme!

Térképen a szerelem

A Találkapont.hu mobilos társkereső – a GPS technológia segítségével – valós időben jelzi és mutatja meg a térképen, ha a közelében egy elvárásainak megfelelő társkereső jelentkezik be a rendszerbe, így felveheti vele a kapcsolatot és az ajánlott randihelyek valamelyikén akár bele is vághatnak a randevúba. Mivel az alkalmazás mögött egy társkereső oldal áll, az adatlapokat böngészve számos értékes információhoz juthat reménybeli partneréről, sőt megtudhatja, hogy hány százalékban felelnek meg egymás elképzeléseinek. Természetesen minden információt, pozíciót külön engedélyezni kell, így egyik fél adataival sem élhetnek vissza. Az alkalmazás iPhone-ra és Androidra is elérhető.

Kalandos légyottokra

A Bang With Friends vagy magyar megfelelője, a Kapjmeg nem a hosszú távú kapcsolatot híveit célozza meg, sokkal inkább az alkalmai partnerek felkutatásában segít. Egy felületén bejelölheti azokat a Facebook-ismerősöket, akiket szívesen látna viszont az ágyában. Ha a másik fél is megjelöli, mindketten értesítést kapnak a kölcsönös vonzalomról, így máris akcióba lendülhetnek. Ám az adatvédelmi beállításokat érdemes átböngészni, különben könnyen kiderülhet, hogy egy egyéjszakás kalandra pályázik. A Bang With Friends alkalmazás formájában most csak androidos mobilokra tölthető le, míg a Kapjmeg-nek nincs mobilprogramja, de a böngészőből mindkettő elérhető.

Köszönjön kiszemeltjének!

A magyar fejlesztésű Hi!Temptation a GPS-re épülő algoritmusok segítségével listázza ki a közelében lévő felhasználókat, ráadásul képes megmutatni, hogy például egy szórakozóhelyről kik jelentkeztek be, így egyértelműen kiderül: ők szabad prédának számítanak. Amikor valaki felkelti a figyelmét, nincs más dolga, mint küldeni neki egy „Hi!"-t, vagyis egy Szia!-t. Ha a szimpátia kölcsönös, akkor máris elkezdhetnek online csevegni, majd indulhat a személyes ismerkedés. A szolgáltatásra csak Facebook profillal lehet regisztrálni, így elkerülheti a kamusokat. Ráadásul kiszemeltje fotóján túl néhány alapvető adatát is megnézheti – persze csak akkor, ha ehhez hozzájárult. Az alkalmazás iPhone-ra és androidos mobilokra érhető el.

http://www.blikk.hu/blikk_eletmod/tarsat-keres-elo-az-okostelefont-2200935

Nah az az amit én nem fogok ki próbálni:DD
Telon ismerkedni még ilyet......

Egy felületen be jelölheti azokat akikkel szívesen bújna ágyba....HuuuuuuuuHA
Ha a másik is be jelöli mind ketten értesítést kapnak a kölcsönös vonzalomról,így máris akcióba lendülhetnek....
De mér nem lehet ezt személyesen ezt az AKCIÓT???
A tinik,kamaszok,fiatalok körében ez biztos jó dolog,jó ötlet,de olyan mű az egész nem???
Telon ki választani hogy ki tetszik?
Aztán meg várni az értesítést hogy vajon én be jövök e neki.....
Izgalmas az biztos....de mű az egész.
Szerintem....
Ma ezt olvastam és meg osztottam veletek.

Címkék:

HozzászólásokKedves Pipacs!

Ez így van!

A smylie az csak smylie a mosoly meg mosoly.......
Igen az ismerkedéshez idő kell,nem is kevés,hanem sok,csak mostanában az embereknek abbol van a legkevesebb és inkább böködnek,dobálják a smylit,az sms-t az e-mailt,ahelyett hogy rá mosolyognának arra aki tetszik nekik,ez olyan egyszerű lehet eszükbe se jut......most nevetek....:)