Az ablakok kitárása és a fény beengedése

A cím egy kicsit elvontan elemzi a témát, de az utolsó lépések megtételét a saját teremtésemben, ténylegesen egy gyönyörű napsütéses reggelnek köszönhetem.

Amikor már úgy éreztem, hogy mindent megtettem azért, hogy a csoda beköltözzön az életembe, még mindig elfelejtettem, hogy ezért nem egyszer kell sokat tenni, hanem mindennap egy keveset. Mindent szerettem volna egyszerre, és azt felejtettem el, hogy nem tudok mindenre olyan erővel koncentrálni, így a vágyaim sem tudnak olyan mértékben megvalósulni, hirtelen elindul, megtorpan, valami remény akad, eltűnik, és ez így ment napról napra.

Nem értettem saját magamat, amikor minden olyan szépen alakult, akkor mégis mi történt? Mígnem azon a bizonyos napsütéses reggelen rá nem jöttem. Olyan erővel tört be a napfény a szobába, amikor felhúztam a redőnyt, hogy bántott, és vissza kellett engednem. Újra kezdtem fokozatosan felhúzni. Ekkor jött az „Isteni szikra”, hogy ha egy ilyen finom, meleg dolog, mint a napsütés is bántó lehet, amikor hirtelen erővel tör rám, akkor tulajdonképpen az álmaimmal is így lehetek. Talán bennem van a blokk, hogy ne hirtelen kapjam meg a jót, hanem fokozatosan szokjak hozzá. Világ életemben féltem attól, hogy ha sok jó történik, akkor egyszer csak rossz fog. Én magam már készen voltam a teremtésre, de a belső blokkom még megakadályozta, hogy teljesen be is fogadjam, annak ellenére, hogy már az előzőekben leírtam, hogy, hogy próbáltam felkészülni rá.

Rájöttem, hogy nekem a fokozatosság a legjobb módszer! Egyszerre csak egyre szabad (egyenlőre) koncentrálnom, hogy azt 100%-osan megvalósítsam, és élvezzem!

Ekkor újra átgondoltam mindent, és kiválasztottam azt az egy célt, ami akkor a legfontosabb volt, a többit csak széljegyzetben eltároltam magamban, és akkor újra beindult a nagyüzem!

Tehát ezzel csak azt akartam mondani, hogy mivel különbözőek vagyunk, így máshogy értelmezünk és állunk dolgokhoz. Mindig az a legfontosabb, hogy magunkban tisztázzuk! Olyan vágyaink legyenek először, amik közel állnak hozzánk, elérésük reálisabb a nagyobbaknál, hogy minél több sikerélményünk legyen, amikor már készen állunk arra, hogy minél többet, nagyobbat, MINDENT teremtsünk!

Sok sikert! :))

Címkék: