Nekem működik

Sziasztok!

Most találtam rá erre az oldalra, és gondoltam én is megosztanám veletek a történetem. Nekem nagyon sokat segített/segít a vonzás törvénye, de azt gondolom, hogy még időbe telik mire rendesen meg tanulom használni.

Először arra használtam, hogy megtaláljam a megfelelő párt magamnak. Hittem benne, hogy eljön, és el is jött. Aztán a dolog még sem úgy alakult, ahogy kellett volna, és rövid időn belül vége lett. Viszont ebből is tanultam, okkal történt így. Megtanultam, sok dolog mellett azt is, hogy a Titok alkalmazása közben sokkal pontosabban kell fogalmazni, kitérni az apró részletekre is.

A húszas éveimben járok, így a főiskolai vizsgáim alkalmával is használom. Teljesen biztosan hiszek abban, hogy sikerül az adott vizsga, és eddig mindig így is történt, mióta olvastam a Titkot.

Nagy lépés volt ez nekem. Nagyon negatív ember voltam. Tipikusan a "nekem úgy sem sikerül" kategória, bármiről is volt szó. Még most is sokszor figyelmeztetnem kell magam, hogy mindent elérhetek, csak pozitívan kell hozzáállni. Viszont már sokkal jobb vagyok benne. :)

Láttam, hogy sokan itt már sokkal profibban kezelik a Titkot, mint én, ezért remélem, hogy valaki tud nekem segíteni a következő problémámban. A szerelmi életem még mindig nem állt helyre, nincs senkim.
Találkoztam valakivel, és vele szeretném azt a párkapcsolatot. Már az első pillanatban, mikor megláttam tudtam, hogy Őt akarom. Mindenképpen.
Szeretném tudni, hogy vajon a vonzás törvénye egy konkrét személyre is vonatkozik, be tudom Őt magát vonzani? Ha valakinek van tapasztalat ilyen téren, az segítene nekem? :) Szeretnék tudni mindent erről. Hogyan kell, hogy működik, mit kell tennem!

Köszönöm szépen előre is. :)

Címkék:

HozzászólásokMegérzés

Köszönöm szépen a hozzászólásod. :) Igazad van, rákényszeríteni senkire nem lehet semmit. Talán nem is ezt szeretném. A mi történetünk kicsit bonyolult, mondjuk, hogy egy jó haveri kapcsolat van eddig köztünk, de ez sem a szokványos módon. Úgy érzem Ő is kedvel engem, és bármi lehet a dologból... Kissé félénk, nem az a nőcsábász.

Valójában én hiszek benne, hogy több kell legyen köztünk, ez egy megérzés. Nem feltétlenül életem párja lesz, de fontos állomása az életemnek. Ugyan akkor furcsa, mikor rajta gondolkozom olyan dolgok jönnek elő, amit eddig mással nem tudtam elképzelni. Család, gyerekek. Egyszerűen nem tudom megmagyarázni, egy megérzésem van vele kapcsolatban. :)Türelem

Nekem úgy tűnik, hogy te ezt az érzelmet, kifejezetten ahhoz az emberhez akarod kötni...
Ilyen érzelmet nem csikarhatsz ki belőle, sőt senkiből...

Tudnod kell hogy megtalálod a párod, de nem őt kell keresned mindenkiben... ha tényleg "vele" találkozol, azt tudni fogjátok MINDKETTEN, akár szavak nélkül is...

Én is hasonló cipőben járok/jártam mint te főiskola vizsgák, életcélok, párkapcsolatok...
Főiskolával kapcsolatban, odáig jutottam, hogy a tételt is tudtam mit húzok :) mindig bevált :) (államvizsgán is ;)
3 évig voltam szingli (ez nem jelenti azt hogy nem voltak férfiak az életemben, csak nem ők voltak akikkel együtt kellett lennem...tanultam belőlük...sokat) Egyszerűen tudtam hogy eljön azaz ember, aki a másik felem... úgynevezett Ikerlelkem (olvashatsz ezen az oldalon ebben a témában, én ajánlom)

Akiknek találkozniuk kell úgyis találkozni fognak, csak hinni kell benne, és nyilván észrevenni...
Nem egyszerű valóban nem, de nem lehet elrontani semmit az életben :) minden úgy alakul ahogy kell.Mindenképpen?

Egy valamire szeretnék reagálni. Azt írod: "Mindenképpen."
Tényleg, mindenképpen? Valahogy én nem merném ezt a szót használni...