Emlékek

Sajnos nincs tehetségem az íráshoz. Ennek ellenére életem egy válságos időszakában elkezdtem blogot írni. Úgy éreztem, ki kell írnom magamból a gondolatokat, különben baj lesz. Eltelt néhány év és amikor már belejöttem volna az írásba, a honlap tulajdonosa úgy döntött, hogy megszünteti ezt a szolgáltatást. Így egyik napról a másikra, több ezer felhasználó internetes naplója semmivé lett.

Először mérges voltam, főleg magamra, mert nem mentettem le az írásokat. Aztán rájöttem, hogy ez így van rendjén. Számomra ez felért egy Üzenettel. Ha valóban a MOST-ban, a jelen pillanatban akarok élni, akkor el kell engednem a múltamat. Teljesen.

Mindezek mellett kimondhatatlanul hálás vagyok, hogy ezen az oldalon megmaradt néhány szösszenetem az utókornak. Gyermekeim (és talán az unokáim) legalább visszalapozhatnak az időben és tanulhatnak apjuk (nagyapjuk) hibáiból, örömeiből, bánataiból, jó és kevésbé jó döntéseiből. Köszönöm, hogy vagytok!

Címkék:

Hozzászólásoktellydrama

Your work is very good and I appreciate you and hopping for some more informative posts. Thank you for sharing great information to us.
telly updates
Indian television bikinihttps://www.youtube.com/watchKedves Soma, én tehetségesnek látlak...

tehetségesnek tartlak, ezért ezt gyorsan felejtsd el: "Sajnos nincs tehetségem az íráshoz"! Örülök annak, hogy visszatértél!