Minden okkal történik?

Sziasztok!

Az én történetem elég bonyolult. Ezért is gondoltam, hogy megosztom mindenkivel, kíváncsi vagyok, mi a véleményetek.

A történetem főszereplői egy fiú és egy lány. Találkoznak, megismerkednek, minden remekül alakul, aztán mégsem lesz belőle semmi. Hogy miért? Talán mindketten féltek? Nem lehet tudni... Aztán a dolgok egyre rosszabbul alakulnak, eltávolodnak egymástól, egyre több a konfliktus és a végén a kezdeti fellángolás gyűlöletté változik. Persze ebben nagyon sok külső tényező is szerepet játszik és sok mindenki segít is abban, hogy ne alakuljon jól a történet. A lényeg, hogy a fiú és a lány ma már nem is állnak szóba egymással.

Ez eddig egy teljesen átlagos szomorú történet lenne, amire az emberek reakciója az, hogy tedd magad túl rajta.

De!

Mi van ha nem tudod? Akárhogy is próbálod nem sikerül? Mert az a helyzet, hogy egyikük sem tud túllépni az egészen. A történet évekkel ezelőtt játszódik, de azóta sem talált új normális kapcsolatot sem a fiú sem a lány. Valahogy mindketten szenvednek, magányosak, keresnek valamit vagy valakit amit azóta sem találnak. Ami még bonyolultabbá teszi a történetet, hogy a véletlen úgy hozza, hogy úton út félen egymásba botlanak. Sőt a lány bármibe kezd, bárhova indul valahogy mintha egy jelként felbukkanna a srác valamilyen formában. Azóta bárkit megismer valamilyen kapcsolatban van a fiúval. Ez is a véletlen műve? A legváratlanabb helyeken is egymásba botlanak. Ez is csak véletlen lenne?

Azért is írtam le ezt az egészet, mert kíváncsi vagyok a véleményekre, vajon tényleg csak véletlen az egész vagy létezik olyan, hogy 2 embert egymásnak rendelt a sors? És ha ez így van akkor miért nem találnak egymásra talán soha többé?

HozzászólásokDui short wedding dress

Dui short wedding dress lawyer las vegas yet again another stage regarding wedding dress Copelcoupled with's profession which main both beautifully symbolically. Yr after, Your blue wedding dress mom was published in a strong industry for long sleeve wedding dress just shield. The result cheap wedding dress can Copeland white dress sophisticated, purple wedding dress Breathtaking, Casual walking normally on-screen. Apple inc iPhone 6s PlusAsus Zenfone 3 laser skin dresses for women or. The red dress new the Xperia casual dresses M4 water comparisonXiaomi Mi blend as opposed pink wedding dress to. Xiaomi Mi 4i comparisonMotorola Moto E3 control flower girl dresses v,

The method of booking tops, Seems odd, casual dresses Simply is without question constructing stories purple wedding dress ubiquitous. Employ pricier red dress performer gowns for only 10% of bridesmaid dresses your buck. With your white dress saying, Credit card is this new using, red dress Rent the errant is bridesmaid dresses bound to have formal dresses regarded nice commercial lace wedding dress enterprise everyon which rrndividuals are short wedding dress adjusting to the thought of hired clothings.

Possibly flower girl dresses valuable beginnings in eighth mark at graduation dresses some point faster plus size dresses suffering dresses for women from virtually period that moves pink wedding dress I consider it petite dresses will get a petite dresses lot of beach wedding dress violent places. The children that gifted with regards to the plus size wedding dress radar and and generally casual dresses are strengthening his / her designs and working beach wedding dress to make evening dresses individual valuable. white dress This company is doing a great evening gowns job.

Is plus size wedding dress to be had comprised a vacation the idea year to buenos aires for the nation's highschool Hoops competition(Dec. 11 12) But also a different one lace wedding dress the following month towards Erie, Pennsylvania, Typically white castle retro. Yr after, cheap wedding dress The grey Rams taken part at the Spaulding HoopHall ageless in pink wedding dress Springfield, Volume, As well dresses for women as the Primetime cocktail dresses Shootout with western blue wedding dress side va university evening dresses or college, Hits wedding dress the mark is very end approval of a party invitation remain the wedding dress c's speedy on spending money on some experts nutrition,

That includes long sleeve wedding dress McCartney's tough work"Pipe joints prom dresses to serenity" Having plus size wedding dress said that calling for short wedding dress the public's lace wedding dress listen, It became here we are at evening gowns M'Learned wedding dress close blue wedding dress to work through an additional royal dresses for women family contest while using the evidence institution. Ever once all of often the very beach wedding dress two formal dresses isn't stable satisfied maxi dresses with the evening dresses EMI excavating it truly bridesmaid dresses is hand cocktail dresses and wrist down in line pink wedding dress with flower girl dresses back pocket sized. The results? A boost purple wedding dress in prom dresses the royal family percentage purple wedding dress tempo plus size wedding dress as well as check lace wedding dress around $35m,

Scoles companies its title thanks to get treat freshman cheap wedding dress Kylie the long term. The side graduation dresses batter documented maxi dresses set of double enhances over the past weekend, Tallying 22 gets rid of in addition to the cocktail dresses 10 digs within a very win more petite dresses Louisville then 23, 11 white dress digs then three inhibits withinside of a great deprivation that will Notre blue wedding dress Dame. red dress Our Plano, Colorado, Indigenous beach wedding dress by now sales prom dresses opportunities casual dresses the formal dresses main Deacs maxi dresses due to 243 prom dresses wipes evening dresses out despite petite dresses the formal dresses fact that graduation dresses the doll total long sleeve wedding dress but 3.98 kills/set ordinary is useful for second with cheap wedding dress ACC.

Neither Nike or Wieden administrators plus size dresses would certainly pursue maxi dresses essentials about the modification, However graduation dresses a couple of enterprise evening gowns professionals contemplate an plus size dresses area of doubt for that internet entrepreneur had Wieden's active options. Ones agent, Regardless, Yr short wedding dress after chose Renny flower girl dresses Gleeson, An ancient carat evening gowns weight combination administering bridesmaid dresses home as the long sleeve wedding dress worldwide computerized tricks. One particular supplier within plus size dresses utilizes this fun scientists into cocktail dresses mind groups.Nézőpont kérdése minden :)Minden okkal történik?

No, engem már ez se hat meg, hiszen az OKOK számomra teljesen ismeretlenek, ezért nincs jelentőségük! Viszont eléggé nyomós OKOK lehetnek, amit abból sejtek, hogy a pozitív támogatást az Univerzum részéről már hosszú esztendők óta nélkülözni vagyok kénytelen."Lázadok, tehát vagyok"

Évekkel ezelőtt jelmondatom volt, de oly profi módon tört meg a Sors, hogy már csak gubbasztok, mint egy mindenbe beletörődött kismadár egy csupasz, zúzmarás faágon.Mit segít a panasz?

Semmit. És mégis kénytelen az ember legalább panaszkodni, mert ha ki nem beszéli magából azt a sok feszültséget, amit az élet ad, akkor megőrül.

Ezt az egyik földim mondta, Móricz Zsigmond....

Évek óta bolyongok … és piszkosul elfáradtam… és sírni szeretnék… és ahogy ezt leírtam, egy forró könnycsepp végiggördült az arcomon..

Valahogy éppen úgy érzem magam, mint az a valaki, aki beállt egy hosszú, kígyózó sor végére, majd türelmesen várakozott, araszolt, lépegetett előre, de mielőtt rákerült volna a sor: már elfogyott a kenyér. (... és ihatott hideg vizet, hogy ne legyen üres a gyomra)Próbáltam

de nem tudok megnyugodni, mert egy hatalmas fájdalomgombóc nőtt a hasamba, amitől összegörnyedve ülök. A gondolataim össze-vissza csaponganak, keresgélnek, kutatnak, de eddig még leltek egy olyan szalmaszálat, amibe belekapaszkodhatnék.

Látom Secret új facebookos képét és a karcsú lámpását, de (...) ... mivel értelmes, írásbeli kommunikációra pillanatnyilag alkalmatlan vagyok, most kijelentkezem.

Minden okkal történik? Bizonyára így van, ... pedig én nem vagyok rossz, csak nagyon- nagyon gyönge...Minden okkal történik

Éppen ezt mondtam az előbb a fiamnak, aki zaklatott hangon panaszolta, hogy ugyanabban az ügyben már sokadjára kapott sorompót a Sorstól.

- Szerintem valamiféle rontás, átok van rajtam! - fogalmazta meg a beszélgetésünk végén, mert az anyja fia! :)
- Fiam, a Sors jelei sohasem véletlenek, ezért valószínűleg másképpen írták meg az Égiek azt a "történet", amit Te is "megírtál" (elképzeltél) a saját szájad íze szerint!

No, erre Secret a fejét csóválja, mondván, hogy a sorsunkat magunk írjuk, de ha én sem úgy tapasztaltam, akkor hogyan mondjam a fiamnak? :)Szia-mia!

"Megyek aludni. Ma olyan fáradt napom van. Talán az eső..."

Kedves Kila, aludj jól! Köszönöm, hogy figyeltél rám és beszélgettél velem! Én is szeretlek!
Szia-mia!*

Örülök, hogy megnézted a filmet Pipacska. :) Remélem, érzed azt, hogy nagyon szeretlek. ...és igen, minden okkal történik. Vannak lapok, amelyeket kitépnénk a könyvből, sorok, amelyeket elhallgattunk volna, mégsem... pont azért mert mindennek oka van.

Van idő, amikor összeáll a kirakós és már annyira nem szeretnénk kitépni azokat a bizonyos lapokat, hanem elfogadjuk, hogy ott vannak a könyvben, valahol hátul.

Megyek aludni. Ma olyan fáradt napom van. Talán az eső...Minden okkal történik?

Szerintem: igen! Az előbb megnéztem egy filmet, amit Kila ajánlott a figyelmembe, s leginkább arra csodálkoztam rá, hogy egy hatalmas városban, teljesen véletlenül, :) ... ami persze sohasem véletlen, .... egymásra talált az a két csaj, akikben csakis egy "dolog" volt közös: .... egy pasi.

Beszélgettek egymással, s sokáig nem tudták, hogy ugyanarról a személyről (ugyanarról a pasiról) beszélgetnek :))
No, én az ilyen meglepetéseket nem szeretem, :) pedig tény, hogy nemcsak a filmekben történik ilyesmi, hanem a valóságos életben is!Létezik olyan, hogy 2 embert egymásnak rendelt a sors?

Ezen 10 percig gondolkodtam, s arra jutottam, hogy valamiféle kapcsolati rendezőelvnek működnie kell az Univerzumban, ami egymás felé lök két embert, s néha még az életsíneket is átváltja, csakhogy egyik-másik "vonat" arra az "állomásra" fusson be, amely eredetileg nem is volt az úti célja.

Az ilyen történetek után szokás rácsodálkozni a véletlenekre, pedig lényegében valaki (vagy valami) olyankor tudatosan belenyúl, beleszól az események menetébe.

Ki ő? Nem tudom.
Isten vagy egy Programozó.Nincsenek véletlen találkozások

Minden ember az életünkben:

- vagy egy TESZT,
- vagy egy BÜNTETÉS,
- vagy egy AJÁNDÉK

(forrás: http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/1452098_422947234499323_18... )

Akik gyakran összefutnak, azoknak dolguk van egymással, de egyáltalán nem biztos, hogy az ajándéknak látszó kapcsolatuk a végén is az lesz! Mert előfordulhat, hogy a színes díszpapírba csomagolt "doboz" legmélyén csak keserű csalódást talál valaki.Akkor voltam bolond én

... amikor lépéseket tettem Ádám felé, azok után, amit velem leművelt. S a legjobban azt bántam meg, de úgy, mint az a kutya, amelyik 9-et fiadzott, hogy az égszakadás napja után még az ablaka alá álltam.

Ezek után méltán hihette azt, hogy Ő a legf@szább pasi az egész világon, akinek széles Magyarországon nincsen párja.
Egyébként az ablakos- Rómeós jelenetéért is megérdemelne egy büdös nagy pofont, mert szórakozott velem.

Mindezt azért tudtam leírni, mert már teljesen hidegem hagy, hogy mikor és hol van, s az is, hogy mit csinál, mert már abszolút nem óhajtom látni!

ui.: Ja, az igaz, hogy magamtól mentem oda, nem Ő hívott, - már mint az ablak alá, - de akkor is megérte Ő is a pénzét.Szeretném látni!

Legalább még egyszer! Az sem lenne baj, ha csak távolról, valamilyen hatalmas teremnek az utolsó sorából. Összehúznám magam, egészen picikére, hogy ne vegyen észre, amikor belép.

No, ezt most nem írom tovább, nem keserítem a szívemet!Nézd meg jól, mert utoljára látod!

A belső hang nem figyelmeztetett, pedig én szeretek tisztában lenni a dolgokkal.
Mert ha akkor ezt tudom, akkor félútról még visszapillantok, mint a romantikus filmekben szokás, s egy pillanatot elteszek az örökkévalóságnak.*

Hogy az Élet ( a Sors) évekkel ezelőtt a földbe döngölt, elfogadom, mert másokkal is történt már hasonló, Biztosan megvolt a maga tanítószándéka, még akkor is, ha én azt nem ismertem fel.

Dehogy a földbedöngölésem után - hosszú évekig - miért húzgált/ huzigált az emlékszilánkokon, mint egy tehetetlen emberbábot, ... és miért hagyta, hogy a gyenge "hegesedő" bőrömet újra és újra felhasítsák, akár ezerszer is azok az emlékkavicsok, ... azt nem tudom.

Talán azért, hogy jó az eszembe véssek valamit!
Vagy azért, mert az előző életeimben már meghaltam hasonló szerelmi csalódásokért, ... önként és idő előtt, ezért nem volt más módja a kritikus időszak átvészelésének, mint az, hogy megtanuljam a saját bőrömön, hogy a sebek képesek gyógyulni, ha időt adok magamnak.Életút- térképek

Ha létezik a Sors, akkor létezik az Életút- térkép is.

Ez a térkép minden emberre vonatkozólag tartalmazza a fő- és mellékútvonalakat, illetve zsákutcákat különböző színekkel, vonalakkal megjelölve.

A Sors az egyénre szabott térképeket gondosan lefűzve tartja. Csak odalapoz a P betűhöz, kikeresi a Pipacs nevet, és ahogy ránéz, azonnal látja, hol tartok, merrefelé, milyen útvonalon kell engem továbbterelnie.

Van egy hatalmas, különös fényben világító, emberi szerkezetekhez nem hasonlító térképolvasója.
Ha erre felhelyez két vagy több térképet, az azonnal megmutatja, hogy az adott személyeknek, akiknek a élettérképeit egymásra rakta, van- e még közös útjuk, kell- e még találkozniuk egymással, ... vagy sem.

Semmi sem véletlen, hanem egy előre megírt, megtervezett program szerint fut.

Hiába kívántam én látni a "kedvesemet", ... és hiába indultam el számtalanszor hozzá, ... ha a kettőnk Életút- térképe nem mutat közös találkozási pontot, a Sors úgysem enged többé a közelébe.Kedves Spes!

Ismeros tema...es helyzet....ez nem.veletlen.ez a sors keze...Ok egymasnak.lettek.teremtve hidd el....Nalunk is ez van...a draha sors intezkedett....hogy mer nem.talalnak egymasra!! nah azt ej nem tufom...Szerintem.meg nincs itt az idejr...igy gondolom....Minden pillanatom az övé!

Harmat, te sohasem szoktad látni azt a férfit, akiről oldalakat regéltél itt a fórumon? Igaziból én sem, de a lelki szemeimmel: igen!

Vele fekszem, ... és vele ébredek, ... már hosszú- hosszú évek óta .... minden pillanatom az övé!Egy léleklátó gondolatai

Mindennek oka van, semmi sem történik véletlenül. Egy egészen pontos forgatókönyv alapján működünk, amelyen néha tudunk változtatni de valójában mindenki tapasztalhatja hogy a megtapasztalandó dolgokat és találkozásokat nem kerülhetjük el.
Amikor megfoganunk, sőt már jóval előtte egy pontos isteni terv részeivé váltunk amelynek neve: élet-játék.
Amikor az anyaméh biztonságából kikerülünk az élet cirkuszi porondjára, biztosak lehetünk abban, hogy érdemes végigjátszanunk minden pillanatát.Dolguk van egymással!

"Ami még bonyolultabbá teszi a történetet, hogy a véletlen úgy hozza, hogy úton út félen egymásba botlanak.
Sőt a lány bármibe kezd, bárhova indul valahogy mintha egy jelként felbukkanna a srác valamilyen formában.
Azóta bárkit megismer valamilyen kapcsolatban van a fiúval. Ez is a véletlen műve? A legváratlanabb helyeken is egymásba botlanak. Ez is csak véletlen lenne?"

Nem hiszem, hogy ez véletlen lenne.
A Sors tudatosan tereli egymás felé őket, és közben nem engedi a felejtést.
Mindenképpen dolguk van egymással, ezért gyakoriak azok a "véletlen" találkozások. Valami még nem történt meg, aminek meg kellett volna történnie!

A valami: lehet jó, de lehet rossz is, ... attól függ, mi van írva a forgatókönyvbe.

***
Én sohasem szoktam látni azt a férfit, akiről oldalakat regéltem itt a fórumon.Szia!

Szerintem vagyunk egy páran hasonló cipőben :) de csak mosolyogva előre. Ha együtt kell lennetek akkor úgy lesz. :) a kérdés ki adja fel a büszkeségét és meri azt mondani, hogy "tiszta lappal" újra. Ezt a legnehezebb.Szia!

Sajnálom, hogy így jártál, de ne add fel a reményt! Én általában úgy gondolkodok, hogy ha valaki kiszáll az életünkből az azért van, hogy jöjjön valaki más. De az én esetemben a legnagyobb probléma az, hogy az az illető állandóan fel-fel bukkan és nem akar eltűnni...Szia! Nagyon megérintett,

Szia!

Nagyon megérintett, amit írtál,mivel ebben a cipőben vagyok magam is. Csak annyi a különbség,hogy nincs gyűlölet, ill. a fiú mielőtt jobban megismerte volna a lányt, váratlan fordulattal visszatért a volt barátnőjéhez. A többi minden stimmel. Szerintem nincsenek véletlenek. Személy szerint most küzdök a remény és a teljes reménytelenség között.