A férfiak különös titka

Ez úgy gondolom, egy nagyon érdekes téma, és kíváncsian várom a hozzászólásokat.

Tény, hogy a férfiak egy kapcsolat kezdetén az alábbi módokon tekinthetnek egy nőre:

1) Nem érdekli őket
2) Csak barátként érdekli őket
3) Szeretőnek tekintik
4) Szeretőnek tekintik, valamint esetleg komoly kapcsolat is kisülhet a dologból És íme, ami különös:

Van a férfiaknak egy titkuk, amit ha a nő megtud, akkor tízszer nagyobb esélye van arra, hogy a férfi hosszútávon is érdeklődjön utána: ha egy pasi a negyedik módon tekint egy nőre, akkor nem sieti el a dolgokat, és a szex-el is hajlandó várni.

Na, vegyük csak át ezt még egyszer...

Ha komoly kapcsolatot szeretnél egy férfitől, akkor hagyd, hogy várnia kelljen a szexre! Ha egy nő vár a testi kapcsolattal, és először engedi a mélyebb vonzalmakat kiépülni, akkor nyert ügye van. Ha valami komolyat szeretnél egy pasitól a jövőben, akkor szinte kötelező jelleggel várnod kell a szex-el!
Amikor egy férfit valami sokkal erősebb kötelék fűzi a nőhöz, mint csupán a fizikai vonzalom, sokkal könnyebben hajlandó várni a szex-el, és sokkal türelmesebb, mintha csak fizikai vonzalmat érezne a nő iránt. Ha látja a komoly kapcsolat esélyét, akkor örömmel vár a nőre,és élvezi az udvarlási szakasz minden részletét, amelyben fokozatosan megismerheti szíve hölgyét.
Komoly hatása lehet a férfira annak, ha várnia kell egy nőre. Azzal, hogy vár, nem csak a kapcsolat fizikai aspektusait látja, mint általában a férfiak zöme, hanem mást is tapasztal.
Lehetősége nyílik saját érzéseinek tisztázására, valamint van ideje gondolkodni, vajon készen áll-e egy komoly kapcsolatra a nővel.
Másrészről pedig, ha egy férfi csak fizikai vonzalmat érez egy nő iránt, akkor nem hajlandó várni a szex-el, és türelmetlenné válik. Ez a türelmetlenség kulcsfontosságú jelzés lehet egy nő számára. Az rendben van, ha egy férfi szeretné, ha megtörténne már a dolog, de az nem, hogy siettetni akarja, és követelőzővé válik a nővel szemben. Tehát ha a férfi nem veszi figyelembe a nő érzéseit és érdekeit, akkor nem is gondolt semmilyen komoly folytatásra vele, csakis a testi szerelem érdekli! Tehát röviden:
minél tovább vár a férfi a nőre, minél tovább udvarol neki, még mielőtt a testi kapcsolatra sor kerülne közöttük, annál inkább fog majd vágyni egy komoly, hosszú távú kapcsolatra a nővel.
Ez az a nagy titok, amit a férfiak nem akarnak a nőknek elárulni. Szóval minél több időt hagysz arra, hogy növeld az irántad érzett vonzalmát és vágyát, minél jobban próbálod felkelteni az érdeklődését irántad, annál jobbak az esélyeid a komoly kapcsolatra!

HozzászólásokCsak beköszönni jöttem...

és nem időzök itt tovább. Kívánok mindenkinek további szép estét!"Miért vagy málé?" :)

A lovagjelöltem csak hezitál, tétovázik, bizonytalankodik, vacillál, totojázik és tököl, :) így aztán kénytelen vagyok így picikét biztatni, noszogatni!

Kellene ma éjjel egy kis hacacáré: https://www.youtube.com/watch?v=wFs7QrS_2Ok
Univerzum, kérem ezt a dalt neki postázni! :):)

"Ha komoly kapcsolatot szeretnél egy férfitől, akkor hagyd, hogy várnia kelljen a szexre! "
Hogyan kell ezt a gyakorlatban kivitelezni? Amikor a pasi erősködik és az izéje ágaskodik, :) akkor határozottan kijelentem, illetve kertelés nélkül a szemébe vágom, hogy NEM! :)

Valamiféle "forgatókönyvnek" lennie kell a zsebemben, :) hiszen ha véletlenül beleszaladok egy ilyen szituba, :) akkor nem szerencsétlenkedhetem, mint egy idétlen fruska! :)

Valamit mindenképpen mondanom kell neki! :) https://www.youtube.com/watch?v=asY0XTC_yTM
Mivel már elég régen érettségiztem, úgy döntöttem, hogy lesz, ami lesz, :) de én igent mondok!
(Persze csakis annak az egy legénynek, aki tetszik nekem)A jutalmam tutira nem marad el!

Ma ismét csak egyedül alszom, ahogyan elmúlt években minden éjszaka, úgyhogy az Univerzum hamarosan megajándékoz "valamivel"!

Egy olyan apácatípusú csajról, mint én, tutira még a Jóisten sem feledkezik meg, :) ezért erősen bízom abban, hogy a jutalmam nem maradhat el!Komoly kapcsolat titka

Aladár nem veszi le a zakóját, én pedig a kabátomat tartom magamon, így aztán tutira egy nagyon komoly kapcsolat veheti kezdetét közöttünk! :)

Sem Ő, sem én - és ezt nagyon komolyan állítom - a szexre egyáltalán nem fókuszálunk, :) hanem komoly dolgokra és témákra irányítjuk a figyelmünk!

*
Szép álmokat kívánok mindenkinek!
S minden pasi legyen olyan, mint Aladár! :)"Ha komoly kapcsolatot szeretnél egy férfitől, akkor ..."

"Ha komoly kapcsolatot szeretnél egy férfitől, akkor hagyd, hogy várnia kelljen a szexre!"
Ó, ezt a "Tanítást" én oly komolyan veszem, hogy egy képzeletbeli apácazárda tagja vagyok. Még fotókon sem nézegetek ruhátlan pasikat, hiszen a spirituális fejlődésem mindentől fontosabb!

Aladárral azért szívesen kivételt tennék, de egyelőre még a zakóját sem vette le! :)
(... bizonyára nincsen szépen kivasalva az inge háta) :DElrágok gyorsan 1-2 kekszet...

Ezt a tanácsot megfogadom:
"Ha komoly kapcsolatot szeretnél egy férfitől, akkor hagyd, hogy várnia kelljen a szexre!"

Elrágok gyorsan 1-2 kekszet, hogy még véletlenül se gondoljak a szexre! :) Szép álmokat!!

A nevét akarom tudni az angyalkámnak, hogy végre egy arcot is rendelni tudjak hozzá!
Az egész Univerzumot szétverem, :) ha ez a kívánságom nem teljesül, mert már nagyon tele van a hócipőm!

SZERETEM az angyalkámat ... bárki is Ő, ezért nem értem ezt a nagyfokú bizalmatlanságot!Félig már sikerült...

már az angyalkám: naponta nyugtat, emlékeztet és biztosít arról, hogy "minden rendben lesz, ha fene fenét eszik, akkor is, mert olyan nincs, hogy együtt ne menne", de arc nélküli, s a tekintete nem simogat, mégis az egyetlen, akire még az életemet is rámerem bízni!

A hozzászólásom Oravecz Nóra gondolataiból építkezett.

"Kell egy hang, ami bármikor megnyugtat, egy arc, ami mosolyra fakaszt egy szörnyen borzasztó nap után, egy tekintet, ami elfeledtet mindent, és emlékeztet arra, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy mellettem van, és biztosít arról, hogy itt bizony minden rendben lesz, ha fene fenét eszik, akkor is, mert olyan nincs, hogy együtt ne menne".Szeretem az angyalkámat

Szeretem az angyalkámat... nagyon! Most pedig ugrok az ágyamba! Zsupsz!Olyan, mint Ő, nincs még egy, tudom jól!

Mutassatok még egy olyan pasit, aki párjának éjszakai émelygéseinél nem undorodva fintorog, befordulva a fal felé, hanem az arcát simogatja! Én ismerek egyet… az angyalkám! Imádni való!*

Hajnalban nyugtalankodtam, de az angyalkám szelíden meggyőzött, hogy semmi okom rá.
- Aludj nyugodtan! Minden rendben! – adta a tudtomra többször is.
Hittem neki… és igaza lett, mint mindig…Az angyalkámhoz bújok...

akinek bár nincsen arca, hiszen láthatatlan, mégis remélem, hogy szeretetteljes minden arcvonása, amikor rám néz!.

Egy angyallal mindent éppen úgy meg lehet beszélni, akár egy hús-vér pasival, de a hisztit nehezen tolerálja. Régebben, amikor a fejemre húztam a takarót és konokul azt ismételgettem: "hagyjál békén, mert úgysem fogadok szót", ó, még az ágyból is kirángatott és egyértelműsítette, hogy "nem úgy van az, drága szívem, ahogyan te képzeled", de a legvégén mindig magához ölelt.

Erősebb, mint én, :) dehogy honnan meríti az erejét, az rejtély számomra. A hisztiről időközben leszoktam, de a kezdetek kezdetén megpróbálkoztam vele néhányszor. Talán ezt nevezik párkapcsolati hatalmi harcnak.Én csak nagyon ritkán döntöm el

hogy mikor érkezik el a tényleges alvás ideje, mert amíg angyalkám ébren, addig én is. :) Mikor aztán elszunyókál, szépen magához ölel, és utána alszunk… Napjaim záróakkordja mindig: megnyugtató, kellemesen elsimuló… szeretetteljes és gyöngéd....

Egy angyal - nyomós indokok nélkül - nem tűri az elutasítását az ágyban, hanem addig berzenkedik, addig akaratoskodik, amíg megkapja, amit akar. Ha azonban a társa gyönge (vagy beteg), nincsen nála megértőbb társ.Talán olyan, mint a pillangók szárnyának rezgése

Amikor nagyon fáradt vagyok, akkor az angyalkám azt mondja: „aludj szépen” és magához simít. A hangja semmihez nem hasonlítható, de megnyugtató és álomba ringató. Talán olyan, mint a pillangók szárnyának rezgése.

(Nem képzelt hang, hanem érzékelhető a fülemmel)...

Tegnap éjszaka elutasítottam az angyalkám közeledését a takaró alatt, mert lelkileg gyöngélkedtem, keseregtem, ezért egyáltalán nem volt kedvem az ölelkezéshez, de (...) ... :) ... (nem mesélem el).Ki tudja itt rajtam kívül, hogy...

hogyan szokott betoppanni egy angyal egy ember életébe? Én emlékszem az egész folyamatra, történetláncra, s bizton állíthatom, hogy eddig még senki sem írt róla. pedig egy nagyon izgalmas téma.

Mi köze ennek a fentiekhez? Ó, csak annyi, hogy szexuális energiákat is mozgatnak, s elég hamar rátérnek a lényegre.Ez az angyaloknál nem így működik

"Ha komoly kapcsolatot szeretnél egy férfitől, akkor hagyd, hogy várnia kelljen a szexre!" Többet erről most nem mondok, mert minden titkomat nem osztok meg országgal-világgal!Attól függ, hogy milyen szexről beszélünk...:)

Ha a hagyományosról, akkor én ország-világ előtt kijelentem, hogy évek óta egy apáca vagyok. :)
S ilyesmiket csakis fotókon látok: http://m.cdn.blog.hu/ou/ourfashion/image/harisnya1.jpg

Még az is könnyen előfordulhatna, hogy a szűzies életem következtében: egy igazi, meztelen pasi látványától egyenesen sokkot kapnék, s sikítva kiszaladnék a szobából. :)

Ó, csak bolondoztam...Eseményvarázs

Ó, most teljesen odáig vagyok, meg vissza, mert egy előre nem látható apró esemény elvarázsolt, de muszáj magamat visszarántanom a valóságba, mert egy hatalmas feladatmedvével :) perceken belül meg kell birkóznom.

Ha sikerül legyőznöm a "medvét", akkor jövök, mármint ide, ... ha nem, akkor is... :)Odaügyelek mások intim szférájára

2014. július 11. óta nem merek (nem merészelek) arcot adni az angyalomnak, mert nagyon elszégyelltem magam. Azóta bármilyen kép is villan fel előttem, azonnal törlöm, s a személytelenség megtartására törekszem.

Tudom, hogy ábrándozni szabad, azt senki sem tilthatja meg, de amióta bizonyosságot nyert számomra, hogy a gondolataink abszolút nincsenek biztonságban a fejünkben, mert azok mások által is olvashatók, s akár lenyomatot is képezhetnek az Univerzumban, nagyon odaügyelek mások intim szférájára, s nem "kölcsönzök" olyan pasikat, akikhez semmi közöm sincsen, még képzeletben sem.

No, ezen most egy picikét sírdogáltam, de majd abbahagyom.Tegnap éjszaka

Valami olyasmi történt tegnap éjszaka, amit nem akartam elmesélni, de csak nem áll meg bennem a szó.
Az angyalom szemébe néztem, amikor öleltük egymást, s nem Ádám nézett vissza rám, hanem valaki más!

Egy szívdöglesztően jóképű pasit képzeljetek el, egy olyat, aki minden nőnek az álma, de én mégis többször hunyorogtam, mert nem akartam, nem mertem hinni a belső lélekszememnek.

- Ó, Istenem, én már tényleg megbolondultam! - futott át az agyamon - ugyan mit képzelek magamról, de abban a szituációban mégis öleltem, ahogy tudtam, erősen és szenvedélyesen, mert ...
(Nem akarom ezt a mondatot most befejezni)

Reggel meg arra gondoltam, hogy "jaj, Istenem, ha ez valahogyan kitudódik, a morfogenetikus mezőnek köszönhetően, akkor kacagni fog rajtam, ... s nemcsak Ő, hanem mások is", s ezért próbáltam tudatosan törülni, kitörülni a felvillanó képeket az "elmémből", ... vagy nem is tudom, hogy honnan.

Olyan csodálatos éjszakám volt vele ... s nem bánom, ha kikacagtok!
(Most pedig szégyenemben elmegyek szerkeszteni)

**
Szerintem: az ördög műve volt! :)*

"Igen, jól halljátok, egy angyaltárs nem duzzog, nem hepajkodik, nem féltékenykedik azért, mert a képzeletemben földi férfiarca van!"

Az angyali szeretet valóban felülemelkedik a kicsinyes földi dolgokon, ezt készségesen elhiszi mindenki, de vajon mit gondolhat szegény húsvér Ádám, ha véletlenül érzi, érzékeli, hogy még mindig nem raktad ki a fejedből?Angyal emberi arccal

Az én angyaltársam tényleg egy különleges férfi!

S sokkal több sütnivalója van, mint a féltékenykedő földi férfiaknak, ugyanis tudja, hogy azt a vizuális információhiányt, amely engem súlyt, - hiszen nem látom, csak érzékelem, - valahogyan muszáj áthidalni, ezért megengedte nekem, hogy Ádám arcát társítsam az energiáihoz.

Igen, jól halljátok, egy angyaltárs nem duzzog, nem hepajkodik, nem féltékenykedik azért, mert a képzeletemben földi férfiarca van!

Hogy látja-e a azt a belső képet, azt az arcot, amilyennek képzelem, hmm, jó kérdés, ... bár mégsem, hiszen ismeri a földi "hasonmását".A fénykép és a belső kép

"Ha záros határidőn belül nem lesz hajlandó mellékelni magáról valamiféle vizuális jellegű dokumentumot, képet, hologramot vagy bármi mást az én láthatatlan szerelmem, akkor az Ádám fizimiskáját társítom hozzá! :)"

Én láttam már több fényképet Ádámról, de csak egy fotón volt olyan, mint az én belső képem, amit őrzök róla.
Mi lehet ennek az oka? Már sokat törtem rajta a fejem!

Valószínű, hogy a belső képeknél elraktározunk valamilyen olyan információt is, amelyet a fényképezőgépek lencséje nem érzékel!

Most pedig mondok egy megdöbbentő dolgot!
Az fénykép, ami megegyezik a belső képemmel, akkor készült, amikor szerelmes lettem bele.
Korábbi képein nem azt az Ádámot látom, akit szeretek! Na, erre varrjatok gombot! :)Ultimátum :)

Ha záros határidőn belül nem lesz hajlandó mellékelni magáról valamiféle vizuális jellegű dokumentumot, képet, hologramot vagy bármi mást az én láthatatlan szerelmem, akkor az Ádám fizimiskáját társítom hozzá! :).

Igazán mellékelhetne már magáról egy fényképet (vagy valamilyen modern vizuális valamit) az én láthatatlan szerelmem, hogy legalább elképzelni tudjam!

Olyan nagy kívánság ez?Kedves Starlit!

Valamiért az írásodhoz keveredtem,és köszönöm neked hogy ezt megírtad:)

Van a férfiaknak egy titkuk, amit ha a nő megtud, akkor tízszer nagyobb esélye van arra, hogy a férfi hosszútávon is érdeklődjön utána: ha egy pasi a negyedik módon tekint egy nőre, akkor nem sieti el a dolgokat, és a szex-el is hajlandó várni.
~Drága kenyér,na ettől féltem hogy még titkuk is van...
Várnom kell??
Gondoltam,éreztem én....

Amikor egy férfit valami sokkal erősebb kötelék fűzi a nőhöz, mint csupán a fizikai vonzalom, sokkal könnyebben hajlandó várni a szex-el, és sokkal türelmesebb, mintha csak fizikai vonzalmat érezne a nő iránt. Ha látja a komoly kapcsolat esélyét, akkor örömmel vár a nőre,és élvezi az udvarlási szakasz minden részletét, amelyben fokozatosan megismerheti szíve hölgyét.

Na én ezt mind értem....de az udvarlás az kimaradt....

Komoly hatása lehet a férfira annak, ha várnia kell egy nőre. Azzal, hogy vár, nem csak a kapcsolat fizikai aspektusait látja, mint általában a férfiak zöme, hanem mást is tapasztal.-Hát jó vár,de meddig?

Lehetősége nyílik saját érzéseinek tisztázására, valamint van ideje gondolkodni, vajon készen áll-e egy komoly kapcsolatra a nővel.-Szerintem ő semmire nem áll készen,nem hogy egy komoly kapcsolatra,SEMMIRE,rám se...

Nem türelmetlen,és nem sietett semmit,és nem is kővetelező ...Istenem mond hogy lehet Ő ilyen biztos a
dolgában??

Tehát ha a férfi nem veszi figyelembe a nő érzéseit és érdekeit, akkor nem is gondolt semmilyen komoly folytatásra vele, csakis a testi szerelem érdekli! -Ezt én mind értem,de hát Ő nem beszél....No speeking....megőrit evvel.....de komolyan mondom most már kapni fog....

Tehát röviden:
minél tovább vár a férfi a nőre, minél tovább udvarol neki, még mielőtt a testi kapcsolatra sor kerülne közöttük, annál inkább fog majd vágyni egy komoly, hosszú távú kapcsolatra a nővel.
Ez az a nagy titok, amit a férfiak nem akarnak a nőknek elárulni. Szóval minél több időt hagysz arra, hogy növeld az irántad érzett vonzalmát és vágyát, minél jobban próbálod felkelteni az érdeklődését irántad, annál jobbak az esélyeid a komoly kapcsolatra!-Drága istenem ha ez igaz akkor én most meg tudtam valamit és okosabb lettem,de mégis meddig vár még?
Nem unatkozik egyedül véletlen?
Nem gondolkodott még eleget?
Gondolkodhatnánk együtt is nem?

Ez nagyon meredek komolyan mondom Ő gondolkozik,meg vár,hát csak csinálja de aztán jól gondoljon mindent át nehogy hiba csúszon a számításába.....

De mér nem beszél?
Ha ezt valaki meg mondja nekem én boldog leszek?
Arra gondoltam hogy nem tud.....
De most komolyan....ha eddig tudott beszélni,sőt kiabálni is,akkor most mi lett vele?
Nézni azt tud,Ő a szemével beszél.....