Udvarlás

Miről szól az udvarlás? Ebben az időszakban lehet megismerni a másikat. Manapság kiveszőben lévő tevékenységformának tekinthető.

Az udvarlás is egy játék, amelyben a kicsit adok, kicsit visszaveszek forgatókönyve él. Egészen addig, amíg megfelelő információt nem értettem és éreztem meg azzal kapcsolatban, hogy ezzel a lánnyal valóban lehet valami több.

A játék háttere, hogy tulajdonképpen az udvarlás már csak a kijelölt ösvény, amiről tudod, hogy jó úton haladsz, mivel biztos vonzalom izzik a levegőben: a vonzalom kölcsönös, de azért még óvatosan tapogatóztok, hódítasz. A lány nem adja magát. Nem is kell neki.

http://pua.hu/udvarlas/

Ma ez kb. így néz ki: Jössz d.......gni? Nem? Mér'?

http://www.mindigno.hu/parkapcsolat/10-parvalasztas/29-testbeszed-az-udv...

http://fityisz.com/index.php/tarsas-jatek/item/97-miert_nem_udvarolnak_m...

Manapság egyáltalán nincsen már udvarlás, a férfiak nem udvarolnak a nőknek, lusták vagy nem tudom...
Pedig jó lenne, mert ez idő alatt jobban meg lehetne ismerni a másik embert.
Meg szerintem hiányzik a nőknek az udvarlás, kell ez a kis figyelem nekünk.
Kis figyelmesség, virág, hosszú beszélgetések, bókok, kell hogy ránk figyeljenek, és kicsit velünk foglalkozzanak.
És ez is csak egy játék, de tudni kell játszani!

A legutolsó kép udvarlás napjainkban: ezt szimbolizálja :)

Címkék:

HozzászólásokBæresele Test n urbane medisiner

Bæresele Test n urbane medisiner. De er enkle å tilberede og bruke, og det beste er at du ikke alltid trenger å kjøre til en klinikk langt unna når du kan ha utbedringer hjemme.Hvis du lurer på hvor du kan finne s,Bæresele Test,like effektive hjem rettsmidler, det er visse nettsteder som tilbyr slike blogger. Disse bloggene finnes på instruktive steder kan veilede deg og hjelpe deg til å praktisere disse hjem rettsmidler. En troverdig online plattform er hjem rettsmidler bl,vippestol baby,ogg. Det er et sted som er fylt med så mange lærerike og nyttige blogger på hjem rettsmidler om ulike sykdommer og helse. De gir blogger på mat forslag, essensielle oljer, yoga, byggevarer, og alle slags hjem rettsmidler. Det er en destinasjon for al,babyklær på nett salg,le de du søker de beste hjem rettsmidler å takle healthcare problemer.
Når deJajjjjjj

de arik vagytok:)