Kezdben a megoldás!

Nem tudom eldönteni, mi legyen. Nem akarok senkinek ártani, neki se és magamnak se.Valamilyen kompromisszumra lenne szükség. ÁÁÁhhh. Nem tudok mindenki kérésének, óhajának eleget tenni. Szét fogok darabolódni. Úgy érzem, ha a kisujjamat adom, akkor az egész kezem kell nekik. Mi a megfelelő döntés, ami majd megoldja a jelenlegi helyzetünket és senki nem sérül meg?

Az ilyen ember, döntésképtelen. Az az, nem tudja mi lenne a helyes. Nincs megfelelő rálátása a megoldásra, ezért, minden csak "lóg a levegőben" Ez olyan érzéseket kelt benne, amitől szenved. Ott van az orra előtt minden, de nem tudja mit emeljen le a megoldás "polcáról". Túl sok a gondolat, túl sok a filozófia a fejében. Mindenre van válasza, mindent meg tud cáfolni vagy alá tud támasztani. Nem csinál semmit, csak gondolkozik. Tele van ötlettel, de az örömét az ötletek adják és nem a megvalósításuk. Teljesen máshol van és nem itt, amikor a legtöbbet tehetné magáért és másokért is.

Már rengeteg elméleti megoldást megtaláltál. A sok sok filozófia, már éppen elég érveket és ellenérveket gyártott ahhoz, hogy tudd, mi a megfelelő... Gyere elő a fejedből a fizikai világba és emeld le a lehetőségek "polcáról" a legjobbat, csak ki kell érte nyújtanod a kezed. Amikor magadra is figyelsz és jó érzésekkel döntesz, szívből, akkor ugyan ezeket az érzéseket fogod vissza kapni többszörösen is. Itt az idő Merj és gondolj erre úgy, hogy befektettél egy érzést és később kamatozni fog neked.Itt az idő megtenni azt, amit már átgondoltál százszor.

www.tudatosan.hu

HozzászólásokKi kell törni

Ki kell törni a gondolat világából a "valóságba" ezt jókor olvastam köszönöm most már megvan a kezdőlökés újholdra ...köszönöm...:))))))) :))))))))

:)))))))
:)))))))):)

Egy mosolyért is megéri:)Egyetértek Szoldzsival, pont

Egyetértek Szoldzsival, pont ez kellett, megint kaptam egy utasítást ezáltal, hogy mi az amire figyelnem kell!!!

Köszönöm :)))))))Szia

Köszönöm! Pont ez kellett mára!:)