Vedd körbe magad sasokkal!

Többen, ugyanazzal a nézőponttal, életmóddal, gondolatokkal sokkal pozitív hatással lehetünk az életünkre. A környezet ha nem ismered magad, elragadhat és leélhetsz egy életet is "nélkülözve, ábrándokkal, vágyakkal tele" úgy mint a rövid történetemben a sas, aki csirkének hitte magát.

Egy paraszt ember, talál egy tojást, hazaviszi és egy kotlós alá rakja. A tojás kikelt és egy sasfióka volt benne. A sasfióka a többi csirkével együtt nőtt fel. Ugyanazt csinálta mint a többiek.

Kapirgált, rovarokat, magvakat keresgélve, nap mint nap, évről évre, egész eddigi életében úgy tett mint a csirkék. Teljes meggyőződéssel, csirkeként élte a napjait. Ugrabugrált, felugrott egy két méterre a levegőbe és leesett. Már jó öreg volt, amikor az udvaron felnézett az égre és egy óriási madarat látott. Korábban soha nem látott ilyet, ezért megkérdezte a többieket, mi az az égen. -Óhhh hát az a méltóságteljes sas, a madarak királya az ég ura. Mi csirkék a föld részei vagyunk, mi ide születtünk, nekünk itt is kell meghalni. Mi nem szárnyalhatunk az égen. Ez után a sasunk vállat vont , kapirgált tovább és csirkeként élt tovább és csirkeként halt is meg, mert csirkének hitte magát.

Vedd körbe magad sasokkal. Nem vagy olyan mint amit a környezeted mond rólad és olyan sem vagy, mint amit a gondolataid súgnak. Sokkal több vagy ezeknél az elméleteknél. Vedd magad körbe minél több, önmagára tudatos emberrel és közösen, megállíthatatlanok lesztek. Boldogok, olyanok, akikről azt mondják, szerencsés.

www.tudatosan.hu

Hozzászólások-

Örülök hogy van itt józan beszólás is, már kezdtem rosszul lenni a rószaszín meg hupikék pillangó szárnyú angyalkáktól akik ártatlanul szeretnék bevonzani a romantikus szerelmet a szőke herceggel egy piros ferráriban, mintha az univerzum csak erre várna!
Ez az oldal érdekelni fog téged:
http://kozmaszilard.com/
Miután kissé szkeptikusan de kiváncsian próbára tettem a fickót, engem is meglepett hogy a helyesen használt asztrológia mennyire pontos diagnózist tud adni a személyiségről!:)

Köszönöm szépen!

Szorjuk a magokat együtt:)

www.tudatosan.huWow, Csaba, tegnap került ki

Wow, Csaba, tegnap került ki a cikk, és máris 86-an lájkolták!
Tetszett nekem is!:)

Tetszik :):)

Nagyon sok sas van és nagyon sokan vitorláznak, csak éppen nem tudnak róla.

Csak olyan embert zavarhat a siker, aki lemondott "örökre" róla és rosszúl érzi magát, ha valaki élvezi. Csak elaludni lehet, mert felébredve születünk meg. Mindenki tisztában van önmagával, csak a félelmei árnyékolja be ezt a velünk született adottságot.Igen

Legfontosabb lenne, önismeretet szerezni, és felébredni az illúziókból.
Megtudni, ki, mi vagyok, vagyunk valójában.
De ez nemigazán érdekel senkit. Majdnem mindenki (főleg itt) csak a sikerre hajt.
Örömteli napot :)Szikszay Csaba

A sas ritka madár! Jót tenne néha egy közös vitorlázás az égen.Ez nagyon jóóóó :) kösziii

Ez nagyon jóóóó :) kösziii