Angyalkák, apró pocaklakók, akiknek életgyertyáját elfújta a halál (Az áldott állapot tragédiáinak karmikus okai)

- Nincs szívhang! Élettelen embrió. Üres a petezsák. Diktálja általában közönyösen, rezzenéstelen arccal az ultrahangos vizsgálatot végző orvos az asszisztensének, miközben a kismamák szája körül megremegnek az izmok.

- Ez felfoghatatlan – ordítják csöndben, csakis gondolatban – hiszen eddig minden a legnagyobb rendben volt.

Aztán a könnyeikkel küszköve letörlik a hasukról a speciális gélt és kikóvályognak a rendelő ajtaján. A kint várakozó párjuk vállán aztán végre kibuggyan belőlük a fájdalom és siratni kezdik azt a „valakit”, akire annyira vágytak.

- Elveszítettük. Már nem él. Miért éppen velünk történik mindez? – kérdezik elcsukló hangon, pedig jól tudják, hogy a párjuk éppen úgy nem tudja a válaszokat, mint ők.
- Eddig minden vizsgálati érték ideális volt, a genetikai vizsgálat sem mutatott ki semmilyen rendellenességet, akkor mi a franc történt!?

A pasik általában ilyenkor csak hallgatnak, megpróbálnak erősek maradni, de a fájdalomtól felszakadó kérdések éppen úgy marcangolják az Ő lelküket is, mint a zokogó „kismamákét”.

Amikor egy – egy spontán vetélés bekövetkezik, akkor egy olyan vágyott terhességi folyamat szakad félbe, ami rettenetesen megviseli azokat, akik néhány héttel korábban boldogan mutogatták a pozitív terhességi teszt csíkjait, vagy ez első ultrahangos felvételeket.

Aztán következik a műtő… ahol speciális eszközökkel eltávolítják azt a picike pocaklakót, aki annak rendje- módja szerint beágyazódott az anyai méhbe, fejlődésnek és növekedésnek indult, aztán valamiért mégiscsak megszűnt az aprócska szívecskéje dobogni. A csalódott, lelkileg összetört anyajelöltek kevés segítséget kapnak a történtek feldolgozásához, mert a kórházak és az orvosok általában természetes szelekciónak minősítik azokat a spontán vetéléseket, amiket komoly kudarcként és gyászként élnek meg a gyermekre vágyó nők.

Bizonyára beteg volt…. életképtelen…. mondogatja egyik-másik orvos vigasztalásképpen, de legtöbb szövettani vizsgálat semmiféle kóros elváltozást nem mutat ki.

A spontán vetéléssel végződő terhességek olyan titkokat rejtenek, amik okát megfejteni néha még az orvostudomány is képtelen. Tabutéma ez a társadalomban… és tabutéma a családokban is, holott a statisztikák rideg számai szerint, elég sok picike magzat vesz magára „angyalkaruhát” a várandóság középideje előtt.

A veszteség pszichésen nehezen feldolgozható, amin „a hamarosan lehet újrapróbálkozni” ígérete sem sokat változtat. A gyász súlyát pedig továbbnehezíti, hogy az anyajelöltek még elbúcsúzni sem tudnak a picike „kincsüktől”, hiszen a „kórházi hulladékot” a küretek után nem szokás megmutatni kismamáknak.

A felnőttek tenyérének közepében is alig látszó aprócska emberpalántáknak pedig már van testük, kezük, lábuk, fejük és egyértelműen felismerhetők azok a picike szemecskék is, amiket örökre lezárt a halál. A veszteség feldolgozásában – némely esetben, főképpen akkor, ha azt igényelné, az anya- fontos szerepet játszhatna a végső elbúcsúzás lehetőségének megadása. Bár a fájdalmat bizonyára felerősítené a picike emberke látványa, hosszú távon mégis kedvező pszichológiai hatást fejtene ki, hiszen segítené az elengedést, a gyász mielőbbi feldolgozását.

„Bedobták egy speciális kukába… és elégették, mintha soha nem is létezett volna …” frusztráló, önmarcangoló gondolatokat hatástalaníthatná, ha úgy láthatnák az angyalkájukat, ahogyan a képem mutatja, aprócska ruhácskába öltöztetve, egy picike dobozba fektetve. Gyanítom, hogy nagyon sokan szeretnének élni annak a lehetőségével, hogy az egyik közeli hozzátartozójuk sírhalmának földjébe eltemethessék a „névtelen”, aprócska magzatot.

Mindez a terhesség 24. hete előtt lehetetlen, ezért még belegondolni sem jó abba, hogy az emberi külsővel rendelkező angyalkák hol végzik.

A világháló tele van olyan fájdalmas történetekkel, amiket angyalkák szülei vetettek papírra. De még ettől is nagyobb trauma, amikor a halál a szülés alatt, szülés közben következik be.

Ady Endre gyermekének halálával Czeizel Endre is részletesen foglalkozott. Az ő tanulmányában olvasható, hogy Ady mély aggodalommal és féltő gondoskodással kísérte végig Léda terhességét. Léda a vajúdás kezdetekor Adyt Budapestről Nagyváradra hívatta. A gyermek hat ujjal született, ami Ady apaságának döntő bizonyítéka, hiszen egy olyan dominánsan öröklődő fejlődési zavar, ami a költőt is sújtotta, de halva. Ady halálsápadt volt, üveges, sírós szemekkel bámult a semmibe és beszélni sem tudott. Léda kisbabája valószínűleg már a születése előtti napokban meghalt, pedig megfelelő súllyal jött a világra. Halálának okát nem sikerült megállapítani.

Eltöprengve a sorsukon, ezer és ezer hasonló történet juthat az eszünkbe, mert amióta világ a világ, sok – sok szülő él (és élt át) hasonló tragédiát. Kisbabák haltak, halnak meg, mielőtt megszületnek, vagy röviddel a születésük után, és az orvosi tudomány megnyugtató magyarázatokkal nem mindig szolgál.
Talán érdemes volna mélyebb kutatásokkal a miértekre válaszokat keresni, mert a gyászoló szülők magukra hagyva próbálják feldolgozni a kudarcot. A „majd lesz másik, próbálkozni kell” édeskevés ahhoz, hogy egy kismama ne rettegve vállalja a következő terhességét.

Szerencsére már léteznek olyan portálok, ahol erőt adnak egymásnak azok, akik egy (vagy a sokadik) kudarc után végre egy egészségesen mosolygó gyermekfotót is közreadhatnak azoknak, akik a kudarcoktól meggyötörve keresik a kapaszkodókat. Szükség van az erőt adó sikertörténetekre ebben a témában is!

Sok-sok esztendővel ezelőtt beszélgettem egy olyan kismamával, aki a gömbölyödő pocakját simogatva a következőket mondta nekem: „Ha megszületik, Győzőnek fogjuk kereszteltetni, mert 9 vetélés borzalmai után ez tényleg egy igazi győzelem. Megmutattam a Sorsnak és mindenkinek, hogy az anyaság vágyát nem tudták kiölni belőlem. Sokan mondták, hogy adjam fel, nyugodjak bele a gyermektelenségembe és ne hívjam ki magam ellen újra és újra a sorsot, de én ismét megpróbáltam a „lehetetlent” és a Jóisten megsegített”.

Kedves olvasók, az anyai gyász intenzitása nem áll kapcsolatban a magzat, vagy az újszülött életének időtartamával! A depresszió, az önvád és a szorongás a spontán vetélés után is éppoly erős lehet, mint azoké, akik egy kifejlett csecsemőt veszítenek el. Mély meggyőződésem, hogy a kis halottól való végső elbúcsúzás lehetőségére nagyobb gondot kellene fordítani: a társadalomnak, a kórházaknak és az orvosoknak is. Pszichológiailag bizonyított, hogy a kismamákban erős vágy él arra vonatkozólag, hogy emlékezetükbe véshessék azt, akit a méhükben hordtak. Persze vannak ez alól kivételek, de a többségük szeretné látni, megsimogatni, megérinteni. Az aprócska ruhácskába öltöztetve, egy picike dobozba fektetve ötletén tényleg érdemes volna elgondolkodni az illetékeseknek.

Hogy mennyire igaz az, amit leírtam, ezekkel a szívszorító sorokkal bizonyítom.

„Én egy 12 hetes és egy 21 hetes pocaklakót vesztettem el, a nagyobb babámat, aki kisfiú lett volna, most április 5-én.Teljesen problémamentes terhesség volt, hirtelen elfolyt a magzatvíz, és a babám itt hagyott minket. Én valóban azt érzem, hogy ez a család és a barátok, illetve a világ számára tabu, én nem beszélhetek a történtekről, és a gyászom előtt is értetlenül állnak, a válaszuk általában az, hogy lehet még babánk, illetve nem lett volna egészséges ( a szövettan után kiderült, hogy teljesen egészséges volt). Szeretném, ha az emberek felfognák, hogy ilyenkor egy nő egy részét veszíti el, nem válhat szülővé, nem fejezheti be az utat, amin elindult. Jó lenne, ha el tudnák fogadni ugyanolyan veszteségnek, mint más hozzátartozók elvesztését”.

A VETÉLÉSEK ÉS A GYERMEKHALÁL KARMÁJA

A karma típusok között a legspeciálisabb a gyermekhalálé. Sajátos karmájuk van azoknak, akik nem születnek meg, mert az anya elvetél, vagy egészen fiatalon, gyermekként távoznak az élők világából. A spontán vetélésről az a vélemény, hogy a születni készülő lélek még nem készült föl teljesen a földi életre, vagy mégsem megfelelőek azok a viszonyok, amelyekben teljesíteni tudja a sorsfeladatát.
Ezért az esetek többségében később bekövetkezik a sikeres terhesség és szülés.

Léteznek olyan vélemények is, amik szerint a szülőknek, illetve a közvetlen környezetnek kívánnak valamit megtanítani azok a gyerekek, akik idő előtt angyalkákká változnak.

Állhatnak-e tényleg karmikus okok a tragédiák mögött?
Hm, azt én nem tudom, viszont hiszek abban, hogy ok nélkül nem történik semmi!

Viszont legyen példa mindenki előtt Győző anyukájának hite és kitartása, aki 9 vetélés, 9 fájdalmas tragédia után legyőzte a halált és boldogan rakta ki a kisfia fotóját az angyalkáikat sirató szülők portáljának falára!

HozzászólásokEgy teória

A teória elméleti alapja a következő: a spontán abortuszok egy részének hátterében bonyolult immunológiai folyamatok (is) állnak. Ebben az immunrendszer számos átvivő anyaga és sejtje vesz részt. Ezek egyike egy olyan immunsejt, amelynek a behatoló idegen anyagok, sejtek elpusztítása a feladata. Ennek megfelelően a neve is félelmetes: natural killer cell, azaz természetes ölősejt (NK-sejt).

Ezek az ölősejtek a gyermeket akaró, ám sorozatosan elvetélő nők méhének legbelső - a magzathoz közeli - rétegében kórosan felszaporodnak.

folytatás: http://nol.hu/archivum/archiv-414671-225550chenyingying20171107

ugg boots
coach outlet
ugg boots
manolo blahnik outlet
dior sunglasses
oakley vault
nike uk
goedkope uggs
air max 90
oakley sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren sale
longchamp outlet online
true religion sale
vibram five fingers
ugg boots
ugg sale
mont blanc ballpoint pens
kate spade outlet
ray ban sunglasses
coach outlet online
canada goose outlet
adidas stan smith shoes
cheap nfl jerseys
michael kors outlet clearance
ugg outlet store
nike outlet 30% off
oakley sunglasses cheap
adidas football boots
louis vuitton handbags
moncler jacket
kate spade sale
nhl jerseys wholesale
hermes birkin bag
jordan shoes
prada handbags
ugg outlet
fitflops sale clearance
christian louboutin outlet
supreme outlet
coach factory outlet
prada outlet online
kate spade outlet
fitflops shoes
giuseppe zanotti sneakers
ugg slippers
fitflops shoes
coach wallets
ugg sale
air max 90
north face canada
uggs outlet
north face clearance
uggs outlet
burberry scarf
moncler jacken
true religion jeans
coach outlet store online
ugg boots clearance
true religion jeans
moncler outlet
oakley sunglasses
nike nfl jerseys
nike nfl jerseys
polo ralph lauren
cheap jordans
moncler dunjacka
burberry canada
uggs clearance
ugg outlet online
ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
ralph lauren soldes
ugg australia
d&g sunglasses
nike air max 90 günstig
coach bags
ugg outlet
moncler pas cher
moncler jassen
cheap jordans
kate spade sale
air jordan pas cher
nike air max
longchamp bags
ugg sale
ugg outlet
ugg australia
north face jackets
coach outlet
swarovski crystal
moncler nederland
louis vuitton outlet
uggs classic boots
air jordan retro
moncler schweiz
pandora bracelet
ralph lauren polo
michael kors handbags
coach outlet online
louis vuitton
ugg outlet online
ugg uk
mbt outlet
canada goose outlet
salvatore ferragamo
michael kors outlet 75% off
moncler jackets
ralph lauren polo
red bottom heels
ugg australia boots
north face outlet
ugg outlet
pandora charms
coach outlet
pandora jewelry
north face jakke
doudoune canada goose
ugg canada
canada goose väst
uggs australia
ferragamo shoes
michael kors outlet online
coach outlet
coach outlet online
michael kors uk
ugg boots
superdry clothing
ugg australia
ugg boots uk
ugg boots
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
cheap ray ban sunglasses
true religion jeans
pandora bracelet
michael kors outlet
birkenstock uk
ugg outlet
true religion jeans
juicy couture outlet
christian louboutin outlet
versace glasses
nike factory store
adidas stan smith
moncler outlet
ray ban sunglasses
pandora jewelry
nike blazer
nike huarache shoes
canada goose jackets
prada outlet
coach outlet
pandora charms
kate spade outlet online
tommy hilfiger canada
ralph lauren outlet
canada goose outlet
coach factory outlet online
ugg outlet
ralph lauren
north face jackets
adidas outlet clearance
ralph lauren polo
adidas yeezy
carrera sunglasses
uggs outlet online
cheap oakley sunglasses
nike store uk
louboutin outlet
north face jackets
nike air max
moncler pas cher
coach factory outlet
adidas shoes
nike air huarache
air jordans
oakley sunglasses
ugg boots
cheap ugg boots
salvatore ferragamo outlet
birkenstock sandals
michael kors outlet
cheap ugg boots
ralph lauren outlet
ugg australia
hermes birkin handbags
christian louboutin shoes
ugg outlet store
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
coach factory outlet
armani sunglasses
ugg sale
ugg boots
coach factory online
oakley sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
nfl jerseys wholesale
red bottoms
coach outlet online
nike factory outlet
soccer jerseys
ugg boots
cheap nhl jerseys
supreme clothing
adidas originals
ugg sale
ugg boots on sale
canada goose canada
polo ralph lauren
nike basketball shoes
beats by dre
north face uk
cheap mlb jerseys
discount nike
ugg boots
ugg boots
michael kors outlet
ugg italia
christian louboutin outlet
north face outlet
hollister clothing
adidas wings
moncler outlet
ray ban sunglasses
pandora charms
polo ralph lauren
doudoune canada goose
ugg boots
manchester united jersey
coach outlet
mulberry bags
coach outlet online 70% off
montblanc pens
christian louboutin outlet
tory burch outlet
cheap snapbacks
the north face outlet
chicago blackhawks jersey
fitflops sale
nike air jordan
polo ralph lauren
ugg boots on sale
kate spade outlet store
rolex watches
køb air max
canada goose outlet
north face outlet
michael kors handbags
under armour clearance
coach factory outlet
nike roshe
coach outlet online
michael kors outlet
cheap jordan shoes
tory burch outlet
ugg boots
nike air max
nike trainers uk
cheap michael kors handbags
polo ralph lauren outlet
ugg boots
adidas originals uk
pandora jewelry
ugg outlet
coach factory outlet online
mlb jerseys
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses cheap
cheap jordans
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
coach outlet 70% off
michael kors outlet store
michael kors outlet
sac longchamp
ralph lauren outlet
longchamp outlet store
air jordan shoes
michael kors outlet
ralph lauren polo shirts
nike outlet store
michael kors outlet
retro jordans
jordan shoes
oakley sunglasses
ugg boots outlet
ugg outlet
cheap ray ban sunglasses
burberry outlet
adidas jeremy scott
moncler outlet
hollister co
christian louboutin uk
tory burch outlet online
ray ban sunglasses outlet
fitflops sandals
oakley vault
longchamp outlet
ugg boots clearance
uggs outlet
michael kors outlet
supra shoes
nike jordans
nike football boots
adidas outlet
coach factory outlet
pandora charms
mlb jerseys
burberry scarves
true religion jeans
uggs sale
ugg australia
polo ralph lauren
michael kors
cheap nba jerseys
moncler jackets
hogan sito ufficiale
nike air force 1
prada glasses
the north face
birkenstock outlet
coach factory outlet
calvin klein underwear
cheap jordan shoes
fitflops sale
michael kors outlet
air max thea
hermes outlet
nike store
canada goose canada
ugg outlet
hermes belt outlet
fitflops shoes
polo ralph lauren outlet
the north face outlet
canada goose clearance
canada goose outlet
ugg boots on sale 65% off
montblanc pen
ray ban sunglasses outlet
uggs clearance
michael kors taschen
supreme shirts
coach outlet
cheap nfl jerseys
ugg schweiz
uggs uk
nike factory store
north face outlet
michael kors handbags
louis vuitton outlet
ugg boots
ugg australia
coach outlet
burberry outlet online
canada goose nederland
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
true religion outlet
ugg outlet
coach factory outlet
new balance shoes
longchamp handbags
cheap nfl jerseys
nike running uk
baseball jerseys
coach outlet
michael kors handbags
nfl jerseys from china
the north face outlet
coach factory outlet
ugg outlet
botas ugg
ray ban uk
adidas shoes
replica watches
mbt outlet
ugg factory outlet
polo ralph lauren outlet
prada outlet
christian louboutin uk
ugg boots
pandora canada
ugg outlet
canada goose sale
cartier glasses
ugg clearance
north face jackets
uggs outlet
nfl jerseys wholesale
ray ban sunglasses
coach outlet online
michael kors outlet clearance
christian louboutin pas cher
converse shoes
ugg boots
ugg slippers
ugg boots sale
coach outlet
ray ban sunglasses
bottes ugg
coach factory outlet
canda goose jackets
chenyingying20171107

 

Létezik ilyen?

http://www.ebay.co.uk/itm/INFANT-LOSS-ANGEL-BABY-MISCARRIAGE-MEMORIAL-AN...

Ha igen, akkor Magyarországon miért nem alkalmazható?Egy icipici doboz...

ezüst lánccal körbetekerve és lezárva: talán minden 24 hét előtti angyalkának kijárna!

http://www.labelledame.com/media/images/products/AngelBabyHeartMiscarria...
https://img1.etsystatic.com/118/0/6502818/il_fullxfull.1000499075_lmti.jpg
https://img1.etsystatic.com/131/1/10513097/il_fullxfull.1044931421_sai9.jpg

Érdekes módon léteznek olyan etnikumok, akiknél a spontán vetélés szinte ismeretlen fogalom.
Vajon mi lehet ennek az oka?chenlina20170614 michael kors

chenlina20170614
michael kors väska
thunder jerseys
coach factory outlet
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
toms outlet
mac cosmetics outlet
ralph lauren polo
rolex watch
michael kors outlet
beats by dre
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
michael kors handbags
oakley canada
michael kors uk
mbt shoes
clarks shoes
michael kors outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
prada outlet
michael kors bags
prada bags
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
coach outlet
vans shoes
michael kors handbags
coach factory outlet
michael kors canada
louis vuitton outlet
occhiali ray ban
nfl jerseys wholesale
adidas shoes
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
coach factory outlet
borse louis vuitton
true religion sale
hermes belt
yeezy 350
burberry outlet
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
cleveland cavaliers jerseys
michael kors handbags
cheap mlb jerseys
retro jordans
coach handbags
coach purses
christian louboutin
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
abercrombie and fitch
burberry outlet
warriors jerseys
jordan femme pas cher
michael kors outlet
ralph lauren outlet
cheap jerseys
adidas stan smith
burberry outlet
montre rolex
michael kors taschen
ralph lauren uk
rolex watches
adidas yeezy boost 350
ray ban solbriller
adidas stan smith
michael kors taschen
louis vuitton outlet
michael kors taschen
chelsea jersey
kate spade outlet
coach outlet
louboutin pas cher
nike outlet
christian louboutin uk
ray ban sunglasses uk
louis vuitton outlet
coach outlet
lunettes ray ban
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
instyler max
nike football boots
louis vuitton outlet
knicks jerseys
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
converse shoes
miami heat jerseys
ray ban canada
louis vuitton outlet stores
vikings jerseys
michael kors outlet
nike roshe run pas cher
coach factory outlet
adidas stan smith shoes
michael kors handbags
cheap basketball shoes
salvatore ferragamo
coach factory outlet
gucci outlet online
longchamp outlet
yeezy boost 350
new balance shoes
omega watches
vans shoes
pandora jewelry
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
ray ban zonnebril
birkenstock outlet
michael kors canada
michael kors handbags
cheap nfl jerseys
jordan 8
michael kors väska
jordan 4
ray ban solglasögon
adidas yeezy boost 350 v2
coach outlet
michael kors veske
oakley sunglasses
longchamp pas cher
ugg outlet
adidas yeezy
prada sunglasses
bengals jerseys
adidas yeezy boost 350
timberland boots
chaussures christian louboutin
ralph lauren uk
oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
timberland boots
coach outlet
hermes uk
scarpe hogan
vans store
michael kors taschen
fred perry outlet
nike outlet store
columbia sportswear
ugg boots
pandora charms
polo ralph lauren
coach outlet
Ugg støvler
hermes outlet
oakley store
timberland boots uk
lebron shoes
adidas nmd r1
kobe shoes
canada goose sale
mcm outlet
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
air jordan 14
michael kors uk
toms outlet
true religion jeans
christian louboutin uk
kate spade outlet
tory burch outlet
adidas football boots
nike soccer shoes
pandora jewelry
ray ban sunglasses
coach outlet
rolex submariner
replica watches
replica rolex watches
ray ban sunglasses
rolex datejust
coach outlet canada
ray ban sunglasses
adidas soccer shoes
christian louboutin outlet
tory burch
ray ban wayfarer
michael kors handbags
gucci handbags
hermes handbags
louboutin outlet
polo ralph lauren
bulls jerseys
manolo blahnik
giuseppe zanotti
christian louboutin shoes
jordan 3
the north face
the north face
michael kors
timberland boots
sac louis vuitton
polo ralph lauren outlet
coach outlet
adidas outlet
gafas ray ban
polo ralph lauren outlet
christian louboutin uk
cheap snapbacks
ray ban sunglasses
burberry outlet online
michael kors outlet
nhl jerseys
kate spade
michael kors handbags
yeezy boost 350 v2
nfl jerseys cheap
ferragamo belt
canada goose jakke
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
jordan 13
yeezy boost 350
pandora rings
toms wedges
louis vuitton belt
michael kors outlet
salomon shoes
asics shoes
nfl jerseys cheap
north face
clarks shoes
polo ralph lauren
michael kors
louis vuitton purses
mavericks jerseys
coach factory outlet
christian louboutin
adidas neo
spurs jerseys
louis vuitton handbags
yeezy 350
clarks outlet
kate spade outlet
michael kors uk
true religion outlet
patriots jerseys
michael jordan shoes
oakley sunglasses
kate spade outlet
louboutin pas cher
polo ralph lauren
michael kors outlet online
pandora jewelry
louis vuitton
adidas yeezy
louis vuitton outlet online
nike outlet
ralph lauren uk
michael kors handbags
michael kors handbags
sac longchamp
calvin klein jeans
columbia sportswear
ugg boots
jordan retro
oakley vault
seahawks jerseys
the north face
broncos jerseys
clippers jerseys
ray ban eyeglasses
rolex watches for sale
polo ralph lauren
coach outlet
converse shoes
vibram fivefingers
polo ralph lauren
burberry sale
kate spade handbags
prada outlet online
air max
fitflops outlet
christian louboutin shoes
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
nike outlet store
rolex watches
ralph lauren
beats by dr dre
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
fitflop sandals
retro jordans
ralph lauren
michael kors outlet
longchamp handbags
nike running
giuseppe zanotti shoes
polo ralph lauren
toms shoes
jordan 6
ralph lauren outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach factory outlet
oakley sunglasses
celine handbags
coach outlet
celine outlet
rolex datejust
nike air max pas cher
ed hardy clothing
timberland outlet
louis vuitton outlet
cheap jordan shoes
the north face jackets
moncler jacke
ray ban sunglasses
wizards jerseys
pittsburgh steelers jerseys
ralph lauren outlet
polo outlet
christian louboutin
michael kors taschen
kobe shoes
michael kors canada
ferragamo shoes
adidas nmd
christian louboutin outlet
adidas yeezy
tommy hilfiger outlet
michael kors tote
supra shoes
oakley sunglasses
fitflops sandals
asics shoes
burberry handbags
adidas yeezy
coach outlet
michael kors
louboutin shoes
michael kors outlet
cheap jordans
ralph lauren
nike outlet
ugg boots
manchester united jersey
coach factory outlet
michael kors handbags
air jordan
christian louboutin outlet
oakley vault
mcm outlet
columbia outlet
oakley sunglasses
mlb jerseys
michael kors outlet
under armour outlet
tory burch outlet
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
snapbacks wholesale
polo ralph lauren
gucci shoes
retro jordan shoes
fitflop sale
tory burch outlet
seahawks jerseys
kd shoes
boston celtics jerseys
yeezy 350
chenlina20170614Tabu téma?

"Sziasztok! A kisbabám és én jól vagyunk! Ezek régi történetek! Ez a videó nagyon személyes és érzelmes! Segít nekem a feldolgozásban. Talán másnak is... Fogadjátok szeretettel!"

videó: https://www.youtube.com/watch?v=DGVzwZLF_G0A leggyakoribb ok: hormonális eredetű

Ezt állítja a tudomány a spontán vetélésekről. https://www.youtube.com/watch?v=fePDVUiJe54"Angyalok szülei vagyunk"

Létezik egy portál, ahol az emberek kiírhatják magukból a fájdalmat: http://angyalokszulei.hu/veteles ... és a sorstársaik között némi vigaszra találnak.hxy

HXY4.27
pandora outlet
cheap nike shoes
cheap football shirts
polo ralph lauren
ecco outlet
christian louboutin shoes
instyler ionic styler
fred perry polo shirts
true religion jeans
longchamp
longchamp outlet
links of london
cartier watches for sale
michael kors outlet
cheap ray bans
cheap ray bans
michael kors handbags clearance
ecco shoes
ferragamo outlet
michael kors outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
nike free 5
oakley sunglasses wholesale
coach factory outlet
nike outlet
gucci borse
ralph lauren pas cher
michael kors handbags outlet
pandora charms sale clearance
nike free running
coach factory outlet
lebron james shoes
christian louboutin outlet
prada shoes
true religion jeans
kate spade
hermes outlet store
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
lebron shoes
ralph lauren outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
ferragamo shoes
rolex watches
vans shoes
kate spade uk
oakley sunglasses
cheap jordans
christian louboutin sale
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
ferragamo shoes
burberry outlet store
coach outlet online
louis vuitton outlet
chrome hearts
los angeles lakers
cheap oakley sunglasses
montblanc pens
nike mercurial
gucci outlet online
nike shoes uk
louis vuitton borse
coach outlet
coach outlet store online
louis vuitton
coach outlet store online
longchamp outlet online
coach factory outlet
coach outlet online
cartier watches for sale
hermes birkin
louis vuitton
coach outlet online
michael kors outlet
coach factory outlet
coach outlet clearance
oakley sunglasses
gucci outlet
nike air huarache
hermes belt
nike roshe run
hermes outlet
mulberry uk
fitflops uk
coach outlet store online
coach outlet
fred perry polo
christian louboutin uk
swarovski outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
reebok shoes
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
nike trainers
nike outlet store
louis vuitton bags
fitflops
coach outlet
polo ralph lauren
nike trainers
hollister uk
chrome hearts outlet
beats by dr dre
gucci bags
christian louboutin
louis vuitton
tory burch outlet
longchamp outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
cheap jordans for sale
coach factory outlet
adidas uk store
cheap oakley sunglasses
nhl jerseys
coach outlet
rolex outlet
oakley sunglasses
lebron james shoes
tods outlet online
christian louboutin shoes
beats by dre
christian louboutin outlet
fitflops sale
ray ban wayfarer
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
longchamp handbags
coach outlet
mulberry bags
ralph lauren uk
louis vuitton outlet online
marc jacobs sale
cartier outlet
mulberry handbags
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
omega outlet
ralph lauren polo
coach outlet
swarovski jewellery
michael kors outlet
cheap jordans
ray ban sunglasses outlet
nike huarache
puma shoes
true religion outlet
rolex watches
louis vuitton outlet store
longchamp handbags
mbt shoes outlet
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors uk
coach outlet store online
michael kors
coach outlet store online
air max 90
louis vuitton
gucci outlet online
beats by dr dre
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton
kobe bryants shoes
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
pandora charms
michael kors factory outlet
christian louboutin outlet
links of london jewellery
tory burch outlet online
cheap jordans
polo shirts
iphone case uk
bottega veneta outlet
mont blanc pens
louis vuitton outlet
michael kors
asics
thomas sabo charms
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
burberry outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
ferragamo shoes
coach outlet store online
cheap jordans
true religion jeans
michael kors outlet clearance
camisetas futbol baratas
foamposite shoes
hollister clothing
coach outlet clearance
nike trainers uk
michael kors outlet clearance
polo outlet online
fitflops shoes
hollister clothing
fitflops shoes
christian louboutin shoes
adidas wings shoes
christian louboutin outlet
coach outlet online
coach outlet online
mcm backpack
louis vuitton handbags
nfl jerseys wholesale
louis vuitton
vans outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
ferragamo outlet
nike air max
ralph lauren
fitflops sale clearance
rolex orologi
oakley sunglasses wholesale
true religion uk
true religion outlet
coach outlet online
hermes bags
ralph lauren
michael kors outlet
fitflops sale clearance
louis vuitton outlet
roshe run
polo outlet
coach outlet
longchamp handbags
michael kors handbags
salomon outlet
nike shoes
burberry canada
coach factory outlet
ray ban sunglasses
nike roshe one
swarovski crystal
borse gucci
cartier watches
coach outlet
polo ralph lauren outlet
hollister shirts
cheap soccer jerseys
coach outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
gucci outlet
mulberry handbags
beats by dre
ed hardy tshirts
reebok outlet store
birkenstock shoes
jordan shoes
michael kors uk
coach outlet store online
cheap oakley sunglasses
rolex watches outlet
fitflops sale clearance
michael kors outlet
coach outlet online coach factory outlet
nba jerseys
nike air max 2015
polo outlet
polo ralph lauren
prada outlet
pandora outlet
cheap jerseys wholesale
true religion outlet
coach outlet online
polo outlet
nike roshe run
louis vuitton handbags
tory burch outlet online
oakley sunglasses
valentino shoes
coach outlet online
coach outlet canada
ray bans
michael kors outlet clearance
michael kors factory outlet
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
coach outlet
louis vuitton outlet online
ralph lauren polo
reebok shoes
polo outlet
fitflops
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
louis vuitton handbags
true religion outlet uk
jordan 4
beats headphones
coach outlet store online
cheap nhl jerseys
michael kors handbags
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
ferragamo shoes sale
ray ban sunglasses
cartier outlet
fitflops sale clearance
gucci outlet online
swarovski outlet
mulberry outlet
louis vuitton handbags
adidas trainers
futbol baratas
ralph lauren outlet
tory burch outlet
coach outlet online
marc jacobs outlet
louis vuitton outlet clearance
louis vuitton outlet online
ferragamo outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet online
coach outlet online
true religion jeans
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
coach outlet
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
kate spade handbags
coach outlet store online
giuseppe zanotti shoes
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
michael kors uk
cheap nfl jerseys
mulberry handbags
fitflops sale clearance
michael kors handbags
michael kors handbags
fitflops
coach outlet
oakley sunglasses
louis vuitton
coach outlet store
michael kors outlet
nike store
kate spade outlet
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
michael kors canada
coach outlet clearance
mulberry handbags
ralph lauren outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
longchamp handbags
nike roshe run
ray ban sunglasses
thomas sabo
oakley sunglasses wholesale
tods outlet
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
swarovski crystal
soccer jerseys
ferragamo shoes
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
hollister clothing
instyler
ray-ban sunglasses
tory burch outlet
prada sunglasses for women
michael kors outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
true religion jeans
nike outlet store
ralph lauren polo
swarovski jewelry
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
coach factory outlet
polo outlet
true religion outlet
coach factory outlet
michael kors canada
christian louboutin online
louis vuitton outlet
lacoste pas cher
christian louboutin outlet
air max 90
cheap nba jerseys
coach outlet online coach factory outlet
true religion canada
mulberry sale
nike outlet online
hollister clothing
cheap oakley sunglasses
kobe 9 elite
michael kors wallets for women
cartier watches
air max 90
oakley sunglasses sale
fitflops uk
cartier watches for women
basketball shoes
oakley sunglasses
hollister clothing
cleveland cavaliers jersey
coach outlet online
polo shirts
coach outlet online
beats by dre
louis vuitton
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
kobe shoes
coach outlet store online
christian louboutin
ray ban sunglasses
soccer jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
mlb jerseys
louis vuitton
oakley sunglasses
nike trainers
cheap jordans free shipping
coach outlet online
michael kors outlet
bottega veneta outlet online
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
polo outlet stores
ralph lauren shirts
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ysl outlet online
mcm outlet
michael kors outlet clearance
nfl jerseys
cheap replica watches
ray ban sunglasses uk
true religion jeans
hermes belts
oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
yeezy boost
true religion jeans
herve leger dresses
burberry outlet store
rolex watches
michael kors outlet online
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
gucci outlet
hollister shirts
los angeles lakers jerseys
nike outlet store online
oakley sunglasses
christian louboutin uk
burberry outlet sale
adidas nmd runner
cheap ray ban sunglasses
salomon shoes
adidas uk
rolex watches
yeezy boost 350
nike air huarache
mizuno running shoes
air max uk
polo outlet
omega watches
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
adidas wings
coach outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet
louis vuitton online
ray ban sunglasses uk
ralph lauren
mac cosmetics sale
mac cosmetics
chrome hearts
ferragamo shoes
ralph lauren polo
michael kors outlet online
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
new balance shoes
mbt shoes
nike store uk
polo ralph lauren outlet
coach handbags
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet
coach outlet store online
michael kors outlet
supra shoes sale
yeezy boost 350
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
adidas nmd runner
replica watches
hollister
true religion jeans outlet
louis vuitton outlet clearance
coach outlet online
michael kors handbags
coach outlet store online
coach handbags outlet
coach outlet store online
pandora jewellery
prada outlet online
mont blanc outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
ray bans
michael kors outlet
tory burch outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses
football shirts
cartier watches
louis vuitton outlet
pandora outlet
mulberry handbags sale
new balance outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
prada sunglasses
true religion jeans
kd shoes
kobe shoes
gucci outlet
gucci outlet
giuseppe zanotti outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
louis vuitton handbags
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
coach outlet
coach outlet clearance
air force 1 shoes
swarovski crystal
mulberry bags
oakley sunglasses wholesale
polo outlet
louis vuitton uk
cazal sunglasses
chrome hearts outlet
ray ban sunglasses
cheap nfl jerseys
michael kors outlet clearance
polo outlet store
nike uk store
louis vuitton pas cher
coach outlet
michael kors outlet online
nike blazer pas cher
cheap oakley sunglasses
pandora jewelry
jordan shoes
cheap ray bans
mulberry outlet
ralph lauren uk
louis vuitton outlet
true religion outlet
longchamp outlet
air jordan 4
ed hardy clothing
cartier watches
adidas outlet store
snapbacks wholesale
juicy couture tracksuit
ralph lauren outlet
adidas shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
louis vuitton handbags
nike air max 90
cheap ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
coach factory outlet
nike foamposite
ralph lauren outlet
nfl jersey wholesale
coach outlet
air max 2015
mont blanc pens
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
yeezy boost
ralph lauren polo
coach factory outlet online
louis vuitton outlet online
ray ban sunglasses
swarovski crystal
michael kors
rolex watches
converse shoes
louis vuitton handbags
air max uk
coach outlet store online
michael kors outlet online
kevin durant shoes
gucci outlet online
oakley sunglasses
lebron shoes
gucci handbags
rolex watches for sale
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
juicy couture outlet
swarovski outlet
louis vuitton
longchamp
reebok trainers
longchamp handbags
mulberry handbags sale
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
kate spade handbags
coach outlet
rolex uk
nba jerseys
michael kors outlet store
nike shoes
ray ban sunglasses
tory burch outlet online
ralph lauren outlet
valentino outlet
nike shoes
rolex watches
true religion jeans
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet stores
nike air force 1
coach outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses wholesale
christian louboutin
prada handbags
beats headphones
louis vuitton
coach outlet online
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
mizuno shoes
true religion outlet
ralph lauren uk
louis vuitton
longchamp handbags
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
cazal outlet
replica watches
tory burch shoes
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
louis vuitton
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
cheap nba jerseys
jordan shoes
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
iphone case
nike trainers
dior sunglasses
michael kors uk
swarovski uk
kobe bryant shoes
cheap mlb jerseys
coach factory outlet
ferragamo outlet
michael kors bags
michael kors handbags
coach factory outlet
coach outlet store online
polo outlet stores
cleveland cavaliers jerseys
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
air max 90
polo outlet
mulberry bags
cheap mlb jerseys
oakley sunglasses
cartier watches
coach outlet
nike air max
michael kors outlet online
coach outlet online
louis vuitton
puma outlet
sac louis vuitton pas cher
michael kors handbags
nike store uk
mulberry handbags
fitflops
louis vuitton
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
cheap nfl jersey
longchamp
cheap nfl jerseys
louis vuitton outlet stores
ray-ban sunglasses
rolex watches
tory burch outlet online store
nike blazer pas cher
rolex outlet
hermes birkin bag
herve leger outlet
coach outlet store online
coach factory outlet
coach outlet online
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
converse shoes sale
cheap jordans
cheap ray bans
michael kors outlet stores
ralph lauren outlet
gucci site ufficiale
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet
ysl outlet
ray ban sunglasses
pandora outlet
nike shoes for women
fitflops outlet
coach outlet
cheap jordans
michael kors handbags sale
michael kors
longchamp handbags
michael kors handbags
supra shoes
michael kors outlet online
true religion sale
louis vuitton outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
borse louis vuitton
coach outlet online
louis vuitton outlet
birkenstock sandals
hollister clothing store
michael kors outlet
michael kors handbags
coach outlet
michael kors
polo ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
adidas outlet
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
ferragamo outlet
cheap jordan shoes
polo ralph lauren
lacoste polo shirts
coach outlet
burberry outlet
michael kors wallets
true religion jeans
hollister clothing
true religion outlet
adidas nmd
christian louboutin outlet
coach outlet online
coach outlet online
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet stores
nike roshe
nike soccer shoes
louis vuitton
polo ralph lauren
longchamp outlet
rolex watches
beats headphones
coach outlet online coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
pandora jewelry
prada outlet
louis vuitton outlet stores
ray-ban sunglasses
coach outlet online
coach outlet
burberry outlet
jerseys wholesale
ferragamo shoes
adidas nmd
polo ralph lauren
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
polo ralph lauren
ray-ban sunglasses
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
oakley sunglasses sale
michael kors handbags
polo pas cher
tory burch outlet online
coach outlet
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
true religion jeans
coach outlet online
coach outlet online
louis vuitton uk
oakley sunglasses
air max 90
burberry outlet
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
swarovski jewelry
coach outlet clearance
ray ban sunglasses
coach outlet
fitflops
coach outlet store online
polo ralph lauren
coach factory outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
ray bans
ferragamo shoes
kobe 9
swarovski crystal
ralph lauren
air max 90
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
michael kors handbags
gucci outlet store
true religion jeans sale
air max 90
true religion uk
ralph lauren uk
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
kate spade uk
hollister sale
polo outlet
hermes outlet
lacoste shirts
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
mulberry handbags
swarovski jewelry
louis vuitton outlet
cheap snapbacks
louis vuitton
nike huarache
christian louboutin
soccer jerseys wholesale
coach outlet
nike outlet store
coach outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses
tory burch outlet
oakley sunglasses sale
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
rolex watches for sale
prada sneakersKapcsolat a halott ikertestvérrel

Egy roppant érdekes sztorit ajánlok a figyelmetekbe!

Különleges kapcsolata van egy kisfiúnak a halott ikertestvérével
http://24.hu/elet-stilus/2017/02/08/kulonleges-kapcsolata-van-egy-kisfiu...nike joggesko Descuentos

nike joggesko
Descuentos Nike
goedkope nike air max
cheap uggs for women
UGG BOOTS FOR WOMEN
Adidas Originals Superstar
Hugo Boss Sale
ugg store
ADIDAS NMD SALE ON LINE
louboutin heels
TOMS For Sale
Discount TOMS
nike sneakers
Cheap Michael Kors
Toms Factory Outlet
Air Max 90
vans shoe store
Cheap Michael Kors Tote Bag
Michael Kors Handbags Discount
Air Max Femme
Canada Goose Womens Coats
nike sportschuhe
Timberland Outlet
Yeezy Boost Sale Online
reebok running shoes
Boost Yeezy Sale On Line
Canada goose dam
Nike Zapatos
Nike Shox Cheap
Jordan Store
toms sale
converse store
Jordan Schoenen
scarpe nike
cheap uggs
nfl store
moncler jacket sale
Adidas Neo Discount Sale
christian louboutin outlet
Yeezy Men
Air Max Sneakers
Nike Air Max Cheap
adidas outlet
Pandora Store Sale
Cheap Air Max Trainers
Nike Air 90
pandora outlet store
new pandora charms
nike shoes
Uggs For Cheap
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Michael Kors
zapatillas nike baratas
Stone Island Outlet
pandora jewelry store
Doudoune Moncler Pas Cher
Cheap Toms Outlet Store
nike air
Vans Black Sneakers
new jordan releases
cheap nike air max
Adidas Originals Stan Smith
Pandora Official Website
Air Jordan Retro Sale
Jordan Sneakers For Sale
air force one pas cher
Nike Air Huarache For Sale
Moncler Outlet Store
religion store
Adidas Superstar
Nike Soccer Cleats Boots
Ugg Pas Cher En France
Ray-Ban Official Discounted Site
toms shoes outlet
Nike Shox discount Sale
23 IS BACK Store
nike tn pas cher
nike air jordan pas cher
Adidas Superstar Sale Online
Oakley Sunglasses Cheap
Ray ban sale online
chaussure Nike homme
Nike Air Damen
Canada Goose Outlet
Yeezy Black
TOMS OUTLET
zapatilla adidas
nike schuhe günstig
uggs for women
Air max dam
Ugg Pas Cher Femme
Discount Air Max
Official Toms Shoes Outlet
canada goose jackets on sale
Ugg boots Sale
Hogan Outlet
ugg clearance
adidas store
moncler outlet
uggs outlet
longchamp bags on sale
Yeezy Shoes Discount Marketplace
zapatillas running
Nike Store
Boutique Ugg
Nike Air Sneakers
suivre un envoi
Air Max Pas Cher
Canada Goose Outlet
Air max levně
Air Nike
scarpe hogan outlet
Ugg Outlet Online Store
Scarpe Air Max
abercrombie and fitch store
fitflops sale uk
Soccer Boots Outlet nike
nike jordan shoes
Nike Air Max Goedkoop
hogan scontate
Nike Online Store
Nike Air Pas Cher
nike sb stefan janoski
Ray Ban Sunglasses Online
Coach Bags On Sale
Pandora Store
Cheap Toms Shoes Outlet
botas de futbol
official NHL jerseys
billige nike sko
Moncler Sale
pandora beads
Nike Air Women
Boty Nike Air
Air Max Kopen
Uggs Pas Cher Soldes
chaussures nike pas cher
Nike Roshe Run Sale
Moncler Outlet Online
Negozi Pandora
canada goose jacket outlet
Nike Factory Store
Original Ugg Boots
womens nike air max
ugg factory outlet
Nike Air Jordan 11
Pandora Store
coach factory outlet online
TOMS SHOES OUTLET
Kobe Shoes Nike
Nike Pas Cher Femme
newest lebron shoes
retro jordans for cheap
zapatos de futbol nike
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
chaussure basket homme
Moncler Jackets Discount Marketplace
huarache sneakers
prada outlet
Doudoune Moncler Site Officiel
The official UGG
Nike Shoes Sale Store
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Nike Shoes Discount Marketplace
Adidas Shoes Discount Marketplace
nike air max running shoes
nike mercurial soccer cleats
Jordan Shoes Air
new yeezy shoes
günstige nike schuhe
Toms Outlet Online
Michael Kors Outlet

ypMs 2017.4.5lcklck16

20170316lck
rolex watches
coach factory outlet
polo outlet stores
ralph lauren
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
adidas outlet store
cartier watches
michael kors
cheap oakley sunglasses
coach outlet
polo ralph lauren
fitflops outlet
cheap jordans free shipping
burberry outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
ray ban sunglasses
kevin durant shoes
louis vuitton handbags
cazal sunglasses
hermes belt
true religion jeans
michael kors handbags
ugg uk
coach outlet clearance
ralph lauren
cartier watches for women
rolex watches
polo ralph lauren
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
burberry outlet
nike roshe one
cheap jordans
cheap oakley sunglasses
longchamp handbags
true religion outlet
mulberry handbags
ray ban sunglasses wholesale
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
vans shoes
reebok outlet store
mac cosmetics
juicy couture outlet
nike huarache
christian louboutin outlet
yeezy boost
cartier outlet
longchamp handbags
gucci handbags
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren polo
louis vuitton outlet
ralph lauren pas cher
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store
ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
louis vuitton online
ray ban sunglasses uk
louis vuitton
links of london
ray ban sunglasses
oakley sunglasses sale
mulberry handbags
pandora jewelry
oakley sunglasses
coach factory outlet
nike foamposite
fitflops sale clearance
michael kors outlet clearance
michael kors handbags outlet
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
ralph lauren shirts
nike huarache
pandora outlet
gucci outlet
adidas nmd runner
louis vuitton outlet
los angeles lakers
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
los angeles lakers jerseys
fitflops sale clearance
cartier watches
rolex watches
pandora outlet
louis vuitton handbags
swarovski crystal
cheap ray bans
ugg boots
ysl outlet
cheap oakley sunglasses
beats by dre
ralph lauren uk
salomon outlet
fitflops sale clearance
true religion jeans
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
nike blazer pas cher
polo ralph lauren outlet
coach outlet store online
adidas wings
hermes bags
herve leger outlet
nike free run
polo outlet online
marc jacobs outlet
coach outlet store online
true religion outlet
louis vuitton outlet
michael kors factory outlet
swarovski crystal
hollister
michael kors handbags
louis vuitton outlet online
michael kors
longchamp outlet
polo outlet
fitflops
mulberry outlet
kate spade handbags
mbt shoes
michael kors outlet clearance
ecco shoes
coach outlet
michael kors handbags
tods outlet
louis vuitton handbags
christian louboutin
ferragamo outlet
coach outlet clearance
cheap ray ban sunglasses
swarovski jewellery
ferragamo outlet
air max 90
coach outlet
tory burch outlet online
true religion jeans
dior sunglasses
oakley sunglasses sale
christian louboutin shoes
lacoste pas cher
michael kors handbags outlet
new balance shoes
michael kors handbags
replica watches
versace sunglasses
fitflops sale clearance
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo
michael kors wallets for women
nike blazer pas cher
jordan shoes
air max uk
mulberry sale
louis vuitton
gucci outlet
louis vuitton borse
ray bans
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
oakley sunglasses
instyler ionic styler
coach factory outlet
louis vuitton
oakley sunglasses wholesale
michael kors handbags
nike outlet
louis vuitton
louis vuitton outlet online
christian louboutin outlet
ralph lauren
michael kors outlet clearance
pandora outlet
louis vuitton
cheap oakley sunglasses
air max uk
michael kors handbags
michael kors handbags
jordan shoes
nike trainers
oakley sunglasses sale
coach outlet online
coach outlet
true religion jeans
coach outlet online
hollister shirts
cheap oakley sunglasses
louis vuitton
coach outlet
louis vuitton outlet stores
christian louboutin online
pandora jewelry
tory burch outlet
cartier watches
ralph lauren uk
michael kors canada
christian louboutin outlet
louis vuitton
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet
lebron james shoes
louis vuitton outlet
ralph lauren outlet
ray-ban sunglasses
nike roshe run
coach outlet online
oakley sunglasses
polo ralph lauren
gucci bags
oakley sunglasses wholesale
football shirts
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
rolex watches
tory burch outlet online
hermes outlet
louis vuitton outlet
mulberry bags
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
air jordan 4
lebron james shoes
cheap nfl jerseys
longchamp outlet
louis vuitton
louis vuitton outlet stores
true religion jeans
michael kors handbags
coach factory outlet
louis vuitton
coach outlet online
michael kors outlet store
christian louboutin outlet
louis vuitton handbags
polo ralph lauren
mcm outlet
michael kors
michael kors outlet
longchamp handbag
chrome hearts
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
louis vuitton outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses
hollister clothing
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
oakley sunglasses
air max uk
ralph lauren polo
michael kors outlet
louis vuitton outlet online
oakley sunglasses
polo ralph lauren
nike mercurial
louis vuitton outlet
tory burch outlet
tory burch outlet online
michael kors handbags
coach outlet
coach outlet
tory burch outlet
coach outlet online
louis vuitton outlet stores
soccer jerseys
mulberry handbags
hollister sale
basketball shoes
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
ray-ban sunglasses
michael kors outlet online
coach outlet
ray ban sunglasses
adidas trainers
christian louboutin uk
coach outlet store online
mac cosmetics sale
ray ban sunglasses uk
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
cheap nba jerseys
bottega veneta outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
coach outlet online coach factory outlet
michael kors outlet online
gucci outlet online
20170316lck"Ez az én tenyerem, benne a 11 hetes kisbabámmal"

http://xsense.net/wp-content/uploads/2016/08/magzat.jpg

“Ez az én tenyerem, benne édes kisbabámmal, Ezékiellel, aki 11 hetesen és 2 naposan meghalt. Ő már nem csak egy “folt” volt, már nem csak apró sejtek halmaza. Nézd meg, hogy kiformálódtak már a kis ujjai, mindene! Tökéletes baba volt!” (blogindex.hu )

Miért adta közre a hölgy?
A fotó megosztásával az abortusz ellen tiltakozik, ami még 12 hetes korban is lehetséges.Istenem, ez szörnyű!

http://lemon.hu/wp-content/uploads/2016/05/3hetes.jpg.1200x0_q85.jpg

A magzatokat sokféleképpen “felhasználják” tudományos körökben.

– A gyógyszeripari vállalatok egy része abortált embriók maradványainak felhasználásával készít oltóanyagokat.

– Egy időben olyan krémet is piacra dobtak, aminek elkészítéséhez 14 hetes magzat bőréből vettek mintát, majd setjtjeit kitenyésztették.

– Egy ízkutatással foglakozó kaliforniai cég, a Senomyx kutatásaihoz felhasznál egy olyan sejtvonalat, amelyet még az 1970-es években alapítottak egy törvényesen abortált emberi embrió veséjéből Hollandiában. A HEK 293 kódnévvel ellátott sejtvonalat nemcsak az a cég használta és használja, de világszerte nagyon elterjedt a gyógyászati, biotechnológiai célú kutatásokban. A Senomyx-el élelmiszeripari óriások szerződtek, így például a Nestlé vagy a PepsiCo.

Dr. Szabó Marcel ombudsman-helyettes 2013-ban azt nyilatkozta, hogy okkal feltételezhetjük, hogy vannak olyan cégek a nemzetközi piacon, amelyek emberi embrionális szöveteket használnak fel termékeik gyártása során. Többen azt szorgalmazzák, hogy ahogy ma már feltüntetik, hogy kozmetikumokat nem teszteltek állatokon, úgy a termékek címkéjén legyen kötelező feltüntetni, hogy gyártása, tesztelése során használtak-e embriókból nyert sejteket. (forrás: http://lemon.hu)"Ez nem gyerek, csak egy korai vetélés"

Én ilyen képet nem találtam, de a fenti bejegyzés lényegét remekül sűríti!
http://static.origos.hu/s/img/i/1611/20161101taboo-topic-death-and-misca...

Érdemes elolvasni Scheer Katalin cikkét!
http://www.unikornis.hu/elet/20161031-recenzio-singer-magdolna-asszonyok...Szív alakú születésjeggyel érkezett erre a világra

Egy baba világra jötte minden szülő számára feledhetetlen, ám a kis Çinar Engin születése még a vártnál is különlegesebb élmény lehetett. A kicsi ugyanis szív alakú születésjeggyel a homlokán született, ezért a nővérkék és a kórházi dolgozók azonnal elnevezték szeretetgyermeknek. (forrás: http://www.femina.hu)

fotó: http://static.femina.hu/gyerek/szuletesjegy-baba/szuletesjegy.jpgRégen koponyafúrást végeztek az anyák megmentéséért

Nagymamám elmesélte nekem, hogy apám születése előtt egy gyönyörű kislányát úgy veszítette el, hogy az orvos koponyafúrás mellett döntött.

Csak ma olvastam utána, hogy mit értett ezen, lényégében mi történt akkor vele.

„Ha a holt v. élő magzat ko¬ponyája és az anya szülőcsatornája közötti kedve¬zőtlen tér-viszony a magzat megszületését v. egyéb módon való eltávolítását lehetetlenné v. az anyára veszélyessé teszi, v. a császármetszést (1. e.) feltéte¬lezné, de az anya ebbe bele nem egyezik. A perforator segélyével a koponyán fúrt nyilas a koponyacsontok nagyobb fokú összetolódhatását eredményezi s a szü¬lés v. magától befejeződik, v. a magzat kihúzása v. összezúzása (kephalotrypsia) válik szükségessé. (http://mek.oszk.hu/15200/15281/pdf/athenaeum01_08.pdf)

Ismerve az én mélyen vallásos, természetileg leginkább hozzám hasonlító nagymamámat, lehetetlennek tartom, hogy Ő a császármetszésbe ne egyezett volna bele, de a kórház messze volt…. szekéren talán több óra.

Állítólag majdnem meghalt, talán ezért engedélyezte a barbár módszer alkalmazását, amit én még elképzelni sem tudok, illetve nem is akarok.

Így végezte apám „nővére”…. akinek még neve sem volt… és külön sírja sem.

Az orvos a koponyafúrás után kategorikusan kijelentette a nagyimnak: „soha többé ne vállaljon gyereket!”

Apám megfoganása után azonban Ő nem habozott, hanem így szólt: „ha meghalok is, akkor sem hajtatom el a bennem virágzó életet, az Úr majd megsegít, ha úgy látja jónak, ha pedig nem, akkor legyen meg az Ő akarata!”Én ezzel a jogommal mindenképpen élni fogok

Az önrendelkezéshez való jog

"Önnek joga van ahhoz is, hogy halála esetére rendelkezzen a holtestét érintő beavatkozásokról. Az Egészségügyi törvény rendelkezései szerint megtilthatja, hogy holtestéből szervet és szövetet gyógyítás, kutatás vagy oktatás céljából eltávolítsanak, valamint kérheti, hogy holtestének boncolásától tekintsenek el. " (http://www.szoszolo.hu/03jogok_kot/Betegek_jogai.htm)

És ha esztendőkkel ezelőtt tudtam volna ennek a létezéséről, akkor a nagy beteg apámmal is aláírattam volna egy papírt! Borzasztó, amit csináltak vele! A franc egye meg azt a boncolómestert, aki elkövette a gyalázatos tettét!

Az átoklistámon van az Ő "neve" is!Ezek a babafotók bejárták a világot

http://kisbabanaplo.com/sokkolo-10-hetesen-elvetelt-a-babafotok-bejartak...

Akik a magyar kórházakban élnek át hasonló tragédiákat, szerintem meg sem nézhetik, hogy kit hordtak a méhükben! Ez a téma azért érdekel engem, mert halottaknak nincsenek jogaik!

A hozzátartozók tiltakozása ellenére is - a kórházakban elhunyt személyeket - feltrancsírozzák, mint a vágóhídon az állatokat!

Amit a halott apámmal tettek, az egyenesen felháborító! Hosszú évekkel ezelőtt történt, de örökre az emlékezetembe vésődött.Ebből a külföldi példából is tanulhatnánk!

"A csupán 19 hetes magzat túl korán érkezett, hogy esélye legyen az életben maradásra. Túl fejletlen volt, esélytelen a túlélésre, de a pár pillanat, amit a születése után élt, mindenkiben örök emléket hagyott".

http://blikkruzs.blikk.hu/aktualis/drama/megrazo-fotok-kisbabat-vart-a-p...

Nézzétek meg a fotókat!
Csöpp pólyába tették az elvetélt magzatot és hagyták, hogy a hozzátartozók elbúcsúzzanak tőle!20 dekásan küzdött az életéért

és győzött! http://media.borsonline.hu/cikk/13/120672/gallery-picture/645w/1047101_e...

Emilia Grabarczyk, akit az orvosok úgy becéznek, „a kis harcos”, a világ legkisebb koraszülött babája, mindössze 22 centivel és alig több mint 20 dekával jött napvilágra a németországi Wittenben.

Csak összehasonlításképpen, egy nagyobb banán súlya kb. 19 dkg, míg egy narancs 17 dkg körül van.

A kisbabát, akinek a lábfeje akkora volt, mint egy felnőtt ember körme, a világ legkisebb túlélő koraszülöttjeként tartják nyilván: http://media.borsonline.hu/cikk/13/120672/gallery-picture/645w/1047097_e...

Az orvosok a baba túlélését orvosi szenzációnak tartják. Azt mondják, hogy a legkisebb súlyú koraszülött, aki valaha született a világon.

Forrás: http://www.borsonline.hu/aktualis/20-dekasan-kuzdott-az-eleteert-a-vilag...

Hm, ez hihetetlen, de léteznek csodák!„Veszélyes hulladék”?

Vetélést követően mi történik az embrióval/magzattal?
Válaszok: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__3747397-vetelest-...

A halottaknak már nincsenek jogai? Ez számomra elfogadhatatlan!

Akinek valaha is dobogott a szíve, az már élt, függetlenül attól, hogy hány centiméter volt. Véleményem szerint egy 3 centiméteres magzat is ember, nem pedig hulladék!

Más országokban is így van ez, vagy csakis mifelénk kapnak az angyalkák ilyen embertelen, megalázó és sértő minősítést?
A Google szörnyű fotóitól felfordul az ember gyomra, ha rákeres a vetélés utáni „babákra”!Anyám többször feküdt bent visszatartáson

mert terhességének ideje alatt többször is meggondolni óhajtottam magam. Végül egészen picike súllyal mégis megszülettem.

Kérem szépen – ha a mai értelemben vett definíciót használjuk – akkor én egy halmozottan hátrányos helyzetű gyerek voltam. A szüleimnek nem volt külön lakása és még fürdőszobával sem büszkélkedhettek. A kiságyam a szüleim egyetlen szobácskájában kapott helyet.

Anyám iskolai végzettsége 8 osztálynál kevesebb volt, ezért meséket soha nem olvasgatott nekem elalvás előtt, és nem szégyellem azt sem leírni, hogy a könyveket és a verseket egyáltalán nem becsülte sokra.
Érdekes módon mégis normális felnőtt vált belőlem, mert ilyen körülmények között is olyan MINTÁT adtak, olyan mintát láttam tőlük, ami egy tisztességes, becsületes életre ösztönzött.

Ezért ne jöjjön nekem senki azzal, hogy csupáncsak a szegénység, illetve a szülők iskolázatlansága az oka mindennek, mert ez egy marhaság! A hiba a negatív szülői mintákban keresendő, illetve abban, hogy egyesek nem hajlandók tudatos családtervezésre.

Az én anyám és apám felfogta, hogy becsülettel – az ő anyagi körülményeik között – csakis 1 vagy 2 gyermeket tudnak felnevelni, nem pedig tizenkettőt. (… és azt egyet (vagy kettőt) megpróbálják úgy nevelni, tanulásra ösztökélve – egy másabb és szebb jövő reményében - hogy az Ő kezdeti sorsuktól mindenképpen szerencsésebb legyen)

Az én szüleim a viselkedésemre és a tanulmányi előmenetelemre maximálisan odafigyeltek és mindent megtettek azért, hogy a képességeim kibontakozhassanak! Sokszor volt csakis zsíros kenyér a tízóraim az iskolában, de ceruzáimat apám mindig gondosan kihegyezte és munka után, hiába volt fáradt, mindig tanult velem.Szeretném, ha Magyarországon is…

lehetőség volna arra, hogy az elvetélt apróságoktól méltón búcsúzhassanak el azok az „anyák”, akik nem lehettek anyák!
Képsorozat, ami bizonyítja, hogy lehetne másképp is, hiszen emberek!

http://www.miraclebabydolls.com/files/fifteenlidown.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/de/5d/a2/de5da287c18116082ed32...
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/00/f8/6c/00f86c3b64b34cb283f4a...
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/1d/e1/7d/1de17de1b0d1302e37c0f...
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/40/88/8d/40888d467b52def2f5060...
http://2.bp.blogspot.com/-5Sr_y3Kqvu4/TnlATBHYCyI/AAAAAAAAE0g/OOOKtmUn0g...

Láttam olyan szörnyű fotókat, melyeken az angyalkák szeméthulladékok voltak.Mikor költözik bele a lélek a testbe?

„A lélek nem a születés pillanatában, hanem a fogantatástól számított 3. hét múltán költözik bele a testbe, veszi azt birtokba”.

A keresztények szerint a fogantatás pillanatában.
Érdekes, hogy Aqinói Szt. Tamás véleménye még az volt, hogy a fogantatás első heteiben még nem költözik a lélek a testbe. „Csupán 1869-ben vezeti be egyházi dogmaként IX.-ik Piusz pápa, hogy a lélek a fogantatás pillanatában, Isten ajándékaként kerül a testbe és innentől kezdve a magzat élete szent”.

Egy megdöbbentő történet, amit beszélgetésekből rakható össze.
http://www.kerdesem.hu/valaszok/27308
… és egy témához kapcsolódó cikk: http://spiritualismegoldasok.hu/article.php?id=mikor-koltozik-a-lelek-a-...

Mikor költözik bele a lélek a testbe?Ez engemet már régóta foglalkoztat, ezért, aki tudja a választ, adja közre!Egy szívszorító, szívszaggató videóEnnyi tisztesség nekik is járna

http://static.framar.bg/snimki/zabolyavaniya//stillborn.jpg ... de ehhez még nem nőtt fel az emberiség!Komoly és szomorú téma...

de rengeteg bejegyzés bizonyítja, hogy tragédiák OKAI nagyon foglalkoztatják az embereket.

"Nem mi teszünk szívességet a gyermeknek, azzal, hogy fogadjuk őt, hanem ő tesz nekünk, azzal, hogy minket választ, és megszületik." (Petre Veronika)Most angyal, ha vannak angyalok

Márai Sándornak és feleségének, Matzner Ilonának 1939. február 28-án fia született, Kristóf Géza Gábor. Néhány héttel születése után azonban a gyerek meghalt vérzékenységben. Halála Márait mélyen megviselte, állítólag hónapokig meg sem szólalt a tragédia után. Később az Egy kisgyermek halálára című versében próbált gyászával szembenézni.

A veszteség Márait legalább annyira megviselte, mint Lolát. Versekben gyászolta kisfiát, akinek halála napjáról élete végéig megemlékezett naplójában. Talán a traumának is köszönhető, hogy a 40-es években házasságuk megromlott, eltávolodtak egymástól. Márai rövid szerelemi kalandokba bonyolódott, többek között Tolnay Klárival és Mezey Máriával. „Egy sikeres kapcsolat záloga az, hogy az egyik eltűri, hogy a másik jobban szeret” - írta a naplójában.

Márai Sándor: Egy kisgyermek halálára

”Mi is maradt belőle? A neve,
hajának illata a hajkefén,
egy Micimackó, halottlevele,
egy véres rongy és ez a költemény.
A világ hatalom és értelem,
nem értem, miért tették ezt velem.
Nem pörölök. Élek és hallgatok.
Most angyal, ha vannak angyalok.
De itt lenn minden unt és ostoba.
Nem bocsátom meg. Senkinek, soha.”

forrás: világháló