Mi a Holdjegyed? Ismerd meg a valódi éned!

Mi a csillagjegyed?

Erre a kérdésre valószínűleg mindenki kapásból rávágja a választ: Bak vagyok, mert január közepén születtem, … Nyilas a csillagjegyem, mert november 20-án láttam meg a napvilágot, … és sorolhatnám tovább.

Mi a Holdjegyed?

No, ez már fogósabb kérdés! Szerintem, ha tíz emberből 2-3 tudja, akkor már sokat mondok!
Ha Te is bizonytalan vagy, egyáltalán nem csodálkozom rajta, mert a közismert horoszkópjaink a napjegyekre épülnek.

Viszont ha a „milyen jegyben születtél” kérdését egy indiai embernek teszik fel, válaszként a holdjegyét fogja megnevezni, mert keleten, a védikus vagy indiai asztrológiai rendszerében a Hold pozíciója minden más bolygóétól fontosabb és nagyobb jelentőségű, beleértve még a Napot is. Ja, jut eszembe, elfelejtettem definiálni a fogalmat!
Mi a holdjegy? Az a jegy, amiben születésed idejekor (idején) a Hold állt.

Több okból érdemes kiderítened, hogy mi a holdjegyed, főleg akkor, ha a napjegyes horoszkópok leírásait nem érzed magadra illőnek! A holdhoroszkópokból árnyaltabban ismerheted meg a személyiséged, főleg annak érzelmi összetevőit és rejtett vonásait. Megtudhatod: hogyan reagálsz emocionálisan bizonyos szituációkra, és érzelmileg mit viselsz el nehezen.

TEST – SZELLEM- LÉLEK HÁRMASA AZ ASZTROLÓGIÁBAN

Test – szellem – lélek hármasa az asztrológiában is tettem érhető.
Az aszcendens fizikai testünket, a Nap a szellemi utunkat, a Hold a lélek és a személyiség jellegzetességeit mutatja meg. A Holdjegyed befolyásolja mindazokat a tulajdonságaidat, amiket a Napjegyed nyújthat, ugyanakkor sokszor dominánsabb is lehet azoknál.
Azt mondják, amíg a Nap a nappali énünket, viselkedésünket szabályozza, addig a Hold a mélyebb, rejtettebb oldalunkat, ösztöneinket mutatja meg, s ez alól te sem vagy kivétel!

HOGYAN TUDHATOD MEG, HOGY MI A HOLDJEGYED?
Ezt a születési éved, hónapod, napod alapján könnyen kiszámíthatod!

Kattints erre a linkre: http://www.patikatukor.hu/files/asztro/asztro06082.htm

Az egyik táblázat a születési évedhez kapcsol egy számot, a másik a születési hónapodhoz.
Add össze a két számot, majd az összeghez add hozzá a születésed napját! Az így kapott végeredmény alapján az utolsó táblázatból kikeresheted a Holdjegyed! A számítás egy kicsit bonyolultabb, ha szökőévben születettél!

A holdjegy számításának lépéseit csupán érdekességképpen adtam közre, hiszen léteznek már olyan kalkulátorok, amelyek a számítást pillanatok alatt elvégzik helyettünk, ha megadjuk a születési adatainkat. Íme!

Holdjegy kalkulátor: http://holdjegy.atw.hu/

Sikerült? Akkor olvasd el a jellemzésedet!

1. HOLD A KOS JEGYÉBEN

A Kos Holdjegyű ember gyors, bátor, spontán és robbanékony.
Heves természete miatt megosztja maga körül az embereket, valaki vagy nagyon szereti, vagy nagyon nem.
Vezető típus, addig megy előre, amíg végül ő lesz a főnök, ha nem a munkahelyén, akkor a családjában.
Túl hevesen és gyorsan reagál olyan az ügyekre, amelyek szenvedélyt keltenek benne. Erőteljes ösztönös vágy hajtja a cselekvésre, ezért nem valószínű, hogy sokat teketóriázik bármin is.
Ha kordában tudja tartani indulatait, irigylésre méltó határozottsága és kiváló helyzetfelismerése kerül előtérbe.

E jegyhelyzet hatására az egyén igényli a függetlenséget, és másokat is képes önálló cselekvésre buzdítani. Nagyobb türelemre van szüksége, különösen azokhoz, akiknek tempója lassabb az övénél. Ha személyes kihívással találkozik, felbukkanhat a Kos legnagyobb hibája, az önzés, ösztönösen magát tolja előtérbe.

Összegző tulajdonságlista: Vezetői készség, önérzetesség, bátorság, elhamarkodottság, ösztönösség. erős tettvágy.

*
2. HOLD A BIKA JEGYÉBEN

A hagyományok szerint a Hold hatása ebben a jegyben különösen erőteljes.
A jegy szülöttének biztonságra van szüksége anyagi és érzelmi téren egyaránt.
A Bika Holdjegyű ember mindig meggondoltan cselekszik, körültekintő, és biztonságot sugároz a külvilág felé.
Ha a biztonsága veszélybe kerül, gyorsan és védekezően reagál.
Megbízható, teljesítményorientált ember. Ugyanakkor a másik nem tagjai különös vonzalmat éreznek bájos és misztikus lénye iránt.

A konzervatív, konvencionális szemléletű Bikát olykor befelé fordulás is jellemzi. Érdekes, hogy bár független, szabadságszerető személyiség, erős benne a birtoklási vágy is.
Mivel a Hold az egészséggel áll kapcsolatban, fontos tudnia, hogy stressz esetén hajlamos lehet elmerülni az édességek, vagy más kellemes ételek élvezetében.

Összegző tulajdonságlista: Derűs, vidám természetű, nyugodt, körültekintő, biztonságkereső, jó a gyakorlati érzékkel megáldott ember, de bizonyos helyzetekben a birtoklási vágya felerősödik.

*
3. HOLD AZ IKREK JEGYÉBEN

A változás, az utazás lételeme. Előfordulhat, hogy egyszerre több otthona is van, élete során sokszor költözik. Szereti, ha pezseg körülötte az élet. Idejének egy részét tanulással, a többit társaságban tölti. Az Ikrek Holddal rendelkező egyénekre jellemző a rendkívüli gyors szóbeli reagálás. Veleszületett közlési vágya igen erős.
Az Ikrek Hold veleszületett mozgékonyságot és szellemi frissességet jelez még idős korában is.

Az Ikrek sokoldalúsága főleg akkor mutatkozik meg, ha egyszerre több feladatot kell megoldania. Hajlamos belefogni egyszerre mindenbe és fáradhatatlanul tevékenykedni. A bizonyos fokú türelmetlensége és nyughatatlansága aranyat ér akkor, ha határidős feladatai sürgetik.

A Hold erőteljesen befolyásolja az érzelmi reakcióit. Ezért az Ikrek racionális gondolkodása ellentétbe kerülhet az érzelmekkel és az intuíciókkal. Egyensúlyt kell kialakítania az ösztönös megérzései és a tárgyilagos ésszerűsége között. Az Ikrek sohasem hagyatkozik teljesen az érzéseire, de ez nem baj, mert a Hold jelenléte miatt ezek az érzések néha felszínesek és múlékonyak.

Összegző tulajdonságlista: Találékony, élénk jellemű, gyors gondolkodású, jó kommunikációkészségű, könnyed kapcsolatteremtő személyiség.

*
4. HOLD A RÁK JEGYÉBEN

Az elemzők szerint: a Rák Holdjegyű ember érzékeny, alkalmazkodó, de kissé kiszámíthatatlan, és szeszélyes is. Fontos számára, hogy érezze, tartozik valakihez, vagy valamihez. Ezért minden olyan társaságot nagyra értékel, amelynek részévé válhat, mint a családi kör, munkahelyi közösség, vagy baráti társaság.

A Hold a Rák jegy uralkodóbolygója, ezért hatása e jegyben jelentősen megnő. Amikor a Hold a Rák jegyében tartózkodik, befolyásolja az egyén arcvonásait, ami rendszerint kerek. Az e jegyhelyzettel rendelkezőknek nagyon érzékeny a bőrük.

Életszemlélete nem feltétlen pesszimista, de a folyamatos aggódás a szeretteiért kiszámíthatatlanná teheti reakcióit. A gyors hangulat változásaival zavarba ejtheti szeretteit. A családi ösztön nagyon erősen nyilvánul meg náluk. Mindenesetre kitűnő és gyermekszerető szülők lesznek.A Rák jegyében születettek fő vonása az ösztönös védekező magatartás, néha indokolatlanul.

Összegző tulajdonságlista: Családközpontú, érzékeny, romantikus, ingadozó hangulatú személyiség.

*
5. HOLD AZ OROSZLÁN JEGYÉBEN

Az Oroszlán Holdjegyű ember erős, büszke és bátor. Élvezi a felelősséget, sokszor túl sokat is vállal.
Természetes vonzódást érez a hatalom, és a szereplés iránt, minden mozdulata figyelmet és tiszteletet vált ki a többi emberből. Ösztönösen elsőségre tör. Tettre kész, boldog lelkesedése és pozitív megnyilvánulásai ellenére könnyen zsarnoknak, merevnek és makacsnak tűnhet. Kitűnő érzékkel lelkesít másokat, igazi falkavezér. Különösen jól helytállnak a felmerülő vészhelyzetekben, mivel az Oroszlánt jellemző vezetői adottság és szervezőkészség azonnal megnyilvánul.

Érzelmei erősek, képzelete gazdag, intuíciója kiváló, mely kreatív módon tud megnyilvánulni. Szilárd támaszra van szüksége, hogy levetkőzze nagyzolási hajlamát. A „nagy győztesek” horoszkópjában gyakran megtalálható e jegyhelyzet. Az Oroszlán holdjegyű ember, főleg, ha fiatal, mindenáron jó benyomást akar kelteni, de a maga kárán tanul. Ennek ellenére közvetlenek, készségesek.

Összegző tulajdonságlista: Vezetői becsvágy, irányító képességek, öntudatosság és nagylelkűség, segítőkészség jellemzi.

*
6. HOLD A SZŰZ JEGYÉBEN

A Szűz Holdjegyű ember megbízható, megfontolt és diszkrét. Kiváló szervező, rendszerető, és lelkiismeretes, de ennek ellenére néha önbizalomhiánnyal küszködik. Azon van, hogy mindent jól átgondolva, tökéletesen csináljon. Csendes, visszafogott életet él. Ez az elhelyezkedés hasonlít a Hold az Ikrek jegyhelyzethez. Az egyén itt is beszéddel leplezi idegességét vagy nyugtalanságát. Ideges vagy önbizalom hiányos állapotában megmagyarázhatatlannak tűnő gyomor- és emésztőszervi panaszok is jelentkezhetnek nála.

Reakciói igen gyorsak, ami nagy előnyt jelent, mint ahogyan a megbízhatósága, nagyfokú józansága és segítőkészsége. Ebben a jegyhelyzetben gyakori a jó íráskészség, a fejlett a kritikai érzék is.

Összegző tulajdonságlista: Érzelmi visszafogottság, tartózkodó magatartás, megfontoltság, racionálisság, szerénység, pontosság, konzervatív beállítottság jellemzi.

*
7. HOLD A MÉRLEG JEGYÉBEN

A Mérleg Holdjegyű ember szeret barátságokat kötni. Igazi társas lény, vonzzák a közösségi események.
Minden helyzetben az együttműködést keresi, legyen az párkapcsolat, barátság, vagy üzlet.
Népszerű és nagyvonalú, akinek az élete az emberek körül forog. E jegyhelyzet ismertetőjegye a kiváló taktikai és veleszületett diplomáciai érzék. Képes azonosulni mások problémáival, véleményével, és azonnal tud reagálni rájuk. Ez önmagában kitűnő adottság, de határozatlansággal, jellembeli gyengeséggel járhat.

A jegyhelyzet ereje az egyén közvetlenségében, megértő viselkedésében rejlik. Bárki rokonszenvesnek találhatja, mert hajlandó meghallgatni mások problémáit.
A Mérleg egyensúlyra és harmóniára való törekvése szintén megtalálható e jegyhelyzettel születetteknél. Fesztelenül viselkedik és nyugalmat áraszt. Különösen csábító vonzerő jellemezheti az egyént, aki lassú és behízelgő beszédéről felismerhető.

Összegző tulajdonságlista: Jóindulatú, rokonszenves, kompromisszumkereső, békességkedvelő, jó diplomáciai érzékekkel megáldott személyiség, aki szereti a társaságot és a művészeteket.

*
8. HOLD A SKORPIÓ JEGYÉBEN

A Skorpió Holdjegyű ember rendkívül vonzó, erőteljes kisugárzással rendelkezik, főképp a másik nem számára. Érzelmi világa intenzív, kifinomult, már-már misztikus. Az embereknek gyakran azaz érzése, hogy szinte belelát a mások gondolataiba, ő viszont csak nagyon ritkán adja ki önmagát.
Túlfűtött érzelmei miatt bármilyen enyhe provokálásra túlzott hevességgel reagál. De ugyanennek az érzelmi energiaforrásnak köszönheti, hogy végtelenül eltökélt és célratörő.

Mivel érzései szívből jönnek, nem könnyen tudja féken tartani őket. Viszont megfelelően kordában tartva, ezek a hatalmas érzelmi és intuitív energiaforrások komoly belső tartást és erőt biztosítanak neki.
A Skorpió Hold jegy szülötte bár utálja a féltékenység bármilyen megnyilvánulását, egyszerűen nem képes legyőzni önmagában.

Összegző tulajdonságlista: Függetlenségre törekvő, zárkózott természetű, analizáló típusú ember, aki féltékenyre is hajlamos! Ez vagyok én! :)

*
9. HOLD A NYILAS JEGYÉBEN

A Nyilas Holdjegyű ember szereti a szabadságot, ezért vonzódik a hatalmas terekhez, lakatlan területekhez. Aktívan él, az aktív sportolás sem áll távol tőle. Nagyon pozitívan, derűlátóan gondolkodik, nagy lelkesedéssel fog bele mindenbe, a megmérettetés élvezete és igénye leginkább jellemző rá.
E jegy helyzettel rendelkező ember jellemzően élénk, lelkes, viszont néha először cselekszik, és csak utána gondolkodik.

Kiegyensúlyozottságra van szüksége a szájhősködő hajlamok legyőzésére, és hogy a vak optimizmus ne homályosítsa el a józan észt. A reakciók lecsillapítását kell célul kitűznie, hogy a Nyilas bölcsessége és saját egyéni életfelfogása kibontakozhasson. Intellektuális tekintetben csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, de nincs sok érzéke az apró részletek vagy kisebb problémák felismeréséhez.
Kedveli az olyan ételeket, melyeket nehezen tud megemészteni, ezért gyomor és májpanaszokra számíthat.

Összegző tulajdonságlista: Derűs természetű, optimista ember, aki mindent hittel tesz, viszont fontos számára a külső visszajelzés, a külső megerősítés, kontroll.

*
10. HOLD A BAK JEGYÉBEN

A Bak Holdjegyű ember veleszületett tekintéllyel rendelkezik, amely nem ritkán híressé, ismertté is teszi őt.
Ha kisebb körben is, de a népszerűség mindenképp garantált számára. Otthonában nyugodt és kifinomult, jó stílusérzékkel rendelkezik.

Érzelmei visszafogottak, nagymértékben ellenőrzése alatt tartja őket. Nyugodtan, higgadtan viselkedik minden élethelyzetben. Zárkózottsága miatt olyan benyomást kelt, mintha valamilyen okból távol akarná tartani magát a többi embertől. Zsémbessége, szeszélyessége mellett a Bak csodálatosan egyéni humorérzékkel is rendelkezhet.
Az egyén rendszerint csak jól kiszámított kockázat vállal. Belső késztetés a tetszeni akarás, ahogyan a büszkeség is. Erős belső késztetés hajtja vágyainak és törekvéseinek megvalósítására.

Összegző tulajdonságlista: Céltudatos, visszafogott, praktikusságra törekvő, kitartó, szívós, de kissé bizalmatlan és irigy személyiség.

*
11. HOLD A VÍZÖNTŐ JEGYÉBEN

A Vízöntő Holdjegyű embernek sok barátja van, akik nagyra értékelik beleérző képességét. Minden vonzza, ami intellektuális, tudományos, szociális, és az is, ami eredeti vagy szokatlan. Ő maga sem mondható átlagosnak, sőt kitűnik a tömegből, láthatóan a maga útját járja.
Mágnesként vonzza az embereket, viselkedése mégis hűvösséget, tartózkodást sugall, mintha nem kívánná, hogy túl közel kerüljenek hozzá. Ez az első és önkéntelen reakció akkor jelentkezik, amikor áttörik a törékeny, csillogó, de valahogyan fagyos korlátot, melyet felépít maga köré. Az érzelmek igen visszafogottak, bár ha valaki bajba jut, elsőként siet a segítségére. Azonnal felismeri a nehézségből kivezető utat. A Vízöntő humanitárius vonásai a Hold jószívűségéhez kapcsolódva, jelentős mértékben kiegészítik egymást.

A látványos, érdekes dolgok erősen vonzzák, hajlamos a romantikus gondolkodásra. Tapasztalhatjuk az eredetiség, de gyakran a zsenialitás szikráját is. Érdemes komolyan venni és megvalósítani hirtelen ötleteit.
Az idegesség és feszültség viszont okozhat problémákat. A Vízöntő kiszámíthatatlanság itt is láthatóvá válik, reakciói teljesen váratlanok lehetnek, és meglehetősen különböznek a mások által feltételezettől.
A pillanat kényszerénél fogva a cselekvés olyan útját választja, amely teljesen eltér személyiségének jellemző vonásaitól.

Összegző tulajdonságlista: Jó szellemi képességek, művészi adottságok, érzékenység és fogékonyság jellemzi.

*
12. HOLD A HALAK JEGYÉBEN

A Halak Holdjegyű embert érzelmei vezérlik, vonzza a művészet, a zene, az irodalom, a versek.
Elég változékony, könnyen meggondolja magát, ezért nem is szereti az előre eltervezett dolgokat. A Halak érzelmi szintje magas, és amikor a Hold ebben a jegyben tartózkodik, az egyén minden tette, megnyilvánulása érzelmi töltésű. Könnyen meghatódik. E jegyhelyzet fogékonyságot és képzelőerőt biztosít a kreativitás kibontakoztatásához.A hivatástudat mellett sokat számít az ebből a jegyhelyzetből fakadó gondoskodás és áldozatvállalás is. Megértő a segítségre szorulókkal, és együtt érző, szimpatikus benyomást tud kelteni mindazokban, akik hátrányos helyzetben vannak.

E jegyhelyzet két nagyfeszültségű energia találkozását mutatja.
A Hold a Halak jegyében gyöngíti a jellemet, arra ösztönözheti az egyént, hogy válassza a kisebb ellenállás útját, különösen kihívások idején. Ennek eredményeképpen saját magát is képes becsapni. Ha a légvárépítés bármely formájának utat enged, olyan szenvedélyek alakulhatnak ki, amelyekről nehéz leszokni.
A Hold hatására kedvezőtlenül reagálhat a gyógyszerekre, kialakulhat könnyen a gyógyszerallergia.

Összegző tulajdonságlista: Kedves és barátságos, gondoskodó és segítőkész, viszont könnyen befolyásolható érzelmileg. (naiv típus)

*
A horoszkópokban valaki vagy hisz, vagy nem.
Létezésük a mai napig erősen megosztja a közvéleményt. Igazságtartalmuktól függetlenül én azért tartom fontosnak a bennük való elmélyülést, mert akaratlanul is hozzájárulnak az önismeret fejlődéséhez.
A horoszkópot olvasók ugyanis egy-egy tulajdonságon hosszasan eltöprengenek, mielőtt elfogadják vagy elutasítják önmagukra vonatkozólag.

A személyiségfejlődés szempontjából pedig mindig sokkal hatásosabb az, ha az ember magától veszi észre a jó, illetve a rossz tulajdonságait.

----------------------------------------------

Forrás:
http://www.patikamagazin.hu/cikk/index/15768/holdjegyek-hatasa-a-napjegy...
és egyéb webhelyek

HozzászólásokÓ, ez csak egy picike probléma! :)

"Hold a Skorpió jegyében: " Férfi esetén kedveli a spirituális beállítottságú hölgyeket... "
Hm, erről még hallani sem akarok, hiszen Aladár nem Skorpió holdjegyű! (beküldő: Pipacs)

Megoldási javaslatom: Aladár tetováltasson a vállára egy skorpiót és egy holdat! :)
A te kedvedért tutira megteszi! :Dmt0126 fitflops coach

mt0126
fitflops
coach outlet
canada goose
pandora jewelry
coach factory outlet
canada goose coats
uggs outlet
ray ban sunglasses discount
adidas nmd
yeezy boost
michael kors outlet
hermes birkin
ugg boots
moncler jackets
louis vuitton outlet
canada goose
canada goose outlet
canada goose outlet
coach factorty outlet
pandora charms
nmd shoes
coach outlet
pandora store
coach factorty outlet
ralph lauren outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet
coach outlet
louis vuitton outlet
ugg boots
cheap jordans
coach outlet
michael kors handbags
fitflops sale clearance
coach factory outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
ugg boots canada
michael kors outlet
pandora charms sale clearance
mulberry uk
canada goose clothing
pandora charms sale
north face outlet
canada goose jackets
supreme clothing
ugg outlet store
ugg outlet
adidas superstar
nike air max
ugg boots
polo ralph lauren outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
canada goose
adidas shoes
michael kors outlet online
christian louboutin
canada goose outlet
ralph lauren outlet
tory burch outlet store
uggs canada
coach factory outlet online
nike shoes
ugg boots
mbt shoes
ugg boots
moncler coats
adidas yeezy boost
canada goose jackets
supreme clothing
coach outlet
christian louboutin
pandora jewelry
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags
michael kors uk
jordan shoes
moncler outlet
coach outlet
ugg boots
polo ralph lauren outlet online
ugg boots
ugg outlet
jordan shoes
ralph lauren outlet
canada goose
coach outlet online
burberry outlet
canada goose uk
adidas superstar
moncler jackets
coach outlet store
michael kors outlet store
michael kors outlet
tory burch outlet
coach factory outlet
cheap jordans
louboutin shoes
coach outlet
air max 97
coach outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
coach outlet store
nike zoom
north face outlet
polo ralph lauren outlet online
pandora charms sale
canada goose uk
pandora charms
columbia sportswear
coach canada
hermes handbags
adidas yeezy boost
moncler outlet
the north face
pandora jewelry outlet
salvatore ferragamo
coach outlet store
canada goose outlet
ralph lauren uk
moncler outlet
michael kors outlet
jordan retro 11
michael kors canada
coach factory outlet
longchamp uk
pandora charms
pandora charms sale clearance
yeezy boost
ugg shoes
coach factory outlet
birkenstocks
pandora outlet
burberry outlet
coach outlet
philipp plein shirt
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store
michael kors outlet
fred perry polo
polo ralph lauren outlet online
north face jackets
gucci outlet
ultra boost
jordans
canada goose outlet
cheap nfl jerseys
ugg ustralia
yeezy boost
canada goose sale
polo ralph lauren outlet
cheap jordans
air jordans
kate spade bags
adidas yeezy
adidas nmd
adidas campus
coach outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
longchamp outlet
moncler
jordan retro
louis vuitton outlet online
timberland boots outlet
moncler outlet
oakley sunglasses
yeezy boost 350
canada goose uk
timberland boots
timberland boots
louis vuitton outlet online
longchamp outlet
north face jackets
ugg boots
michael kors outlet clearance
kate spade
ugg boots for women
gucci handbags
yeezy boost
canada goose outlet
mbt
polo ralph lauren outlet online
coach outlet
canada goose outlet
ralph lauren outlet
ugg outlet
coach outlet
ugg shoes
oakley sunglasses sale
ralph lauren uk
ugg outlet
pandora jewelry
supreme new york
ugg outlet
hermes handbags
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
ugg boots
cheap jordans
kate spade
coach outlet store online clearances
michael kors outlet
burberry
cheap uggs
oakley sunglasses
ugg outlet
north face outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet
valentino shoes
coach outlet
polo ralph lauren outlet
kate spade outlet store
burberry outlet store
coach factory outlet
valentino shoes outlet
coach outlet store
uggs
nike outlet store
air max 2018
ugg outlet
moncler jackets
nike outlet
salvatore ferragamo shoes
nmd adidas
cheap nfl jerseys
ugg boots
nfl jerseys wholesale
coach factory outlet
uggs outlet
moncler jackets outlet
coach factory outlet online
adidas yeezy
adidas yeezy boost
michael kors outlet
canada goose
michael kors outlet
oakley sunglasses
birkenstock sandals
nfl jerseys wholesale
air jordans
ugg outlet
yeezy boost
canada goose outlet
moncler outlet
michael kors canada
ugg outlet
uggs outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
coach outlet
burberry outlet canada
ferragamo outlet
michael kors
fred perry
uggs
timberland outlet
moncler jackets
north face jackets
ray ban sunglasses
cat boots
adidas nmd
ralph lauren outlet
pandora charms sale clearance
fitflops sale
moncler
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
fitflops
oakley sunglasses
adidas shoes
north face jackets
oakley sunglasses
polo outlet
pandora outlet
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
moncler outlet
adidas outlet
michael kors factory outlet
philipp plein outlet
uggs clearance
doudoune moncler
uggs outlet
pandora charms
air jordan shoes
air max 97
pandora charms uk
coach outlet
canada goose uk
kate spade handbag
cheap jordans
michael kors outlet clearance
adidas
canada goose outlet
ralph lauren outlet
adidas yeezy
longchamp outlet online
adidas shoes
ralph lauren outlet
harden vol 1
coach outlet
kate spade handbags
cheap uggs
ugg boots on sale
ray ban sunglasses
cheap ugg boots
nike shoes for men
mbt shoes
adidas yeezy
michael kors outlet store
canada goose jackets
hermens bags
pandora
canada goose outlet
coach factory outlet
north face outlet online
pandora charms
nike shoes
hermes outlet
pandora jewelry
uggs outlet
kate spade outlet store
cheap ray bans
coach outlet
nike outlet
adidas shoes
adidas nmd
canadian goose
coach factory outlet
ugg boots
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren
nike outlet online
air max 2018
kate spade outlet
canada goose jackets
pandora charms
louis vuitton
air jordan shoes
discount oakley sunglasses
cheap jordans for sale
longchamp handbags
louboutin shoes
canada goose outlet
kate spade outlet
pandora outlet
mulberry outlet
hermes handbags
michael kors handbags
ralph lauren sale clearance
adidas yeezy
ugg outlet
ralph lauren outlet
uggs canada
canada goose
adidas outlet
polo outlet
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store
mulberry bags
supreme clothing
red bottoms shoes
coach canada
red bottoms
coach factory outlet
hermes bags
oakley sunglasses
red bottom shoes
canada goose jackets uk
nike outlet
cheap nfl jerseys
burberry outlet
ugg outlet online
fitflops
canada goose uk
canada goose sale
longchamp handbags
ugg outlet
cheap ray ban sunglasses
pandora jewelry
cheap oakley sunglasses
pandora charms
ugg boots
nike store
michael kors outlet online
coach outlet
polo ralph lauren
ugg boots on sale
mulberry handbags
uggs
yeezy 350 boost
coach outlet store online
canada goose outlet
fitflops sale clearance
adidas shoes
louis vuitton outlet store
ralph lauren uk
burberry sale
michael kors outlet
pandora charms
cheap mlb jerseys
coach factory outlet
jordan shoes
cheap mlb jerseys china
ralph lauren sale clearance
coach outlet
ferragamo shoes
moncler jackets
nike air max
cheap oakley sunglasses
canada goose jackets
ralph lauren uk
polo ralph lauren outlet online
michael kors factory outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren
ugg australia
cheap uggs
air max 2017
coach outlet online
nmd adidas
canada goose sale
nike shoes
canada goose outlet
ugg outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans free shipping
michael kors handbags
moncler uk
canada goose jackets
kate spade outlet
michael kors outlet online
adidas outlet
mt0126Csak a Skorpióknál van esélyem?

"Hold a Skorpió jegyében: " Férfi esetén kedveli a spirituális beállítottságú hölgyeket... "
Hm, erről még hallani sem akarok, hiszen Aladár nem Skorpió holdjegyű!Milyen csajokra buknak a különböző holdjegyű pasik?

Hold az Oroszlán jegyében: "Férfi esetében a határozott, királyi megjelenésű és viselkedésű hölgyekhez vonzódik".
Hold a Szűz jegyében: "Férfi esetén a kiszámítható, józan gondolkodású és beszédes nőket kedveli".
Hold a Mérleg jegyében: "Szívesen él párkapcsolatban. Férfi esetében a szép és választékosan öltözött nők vonzzák".

Hold a Skorpió jegyében: " Férfi esetén kedveli a spirituális beállítottságú, esetleg a szúrósabb beszédmódú nőket. "
Hold a Nyilas jegyében: "Férfi esetén azok a nők vonzzák, akik hasonlóan barátságosak és lelkesek, ugyanakkor megfelelnek a vadászó Diána archetípusának. "

Hold a Bak jegyében: "Férfi esetében a hasonlóan racionális hölgyeket kedveli".
Hold a Vízöntő jegyében: "Szereti a szabadságot és függetlenséget. Ha korlátozva érzi szabadságát, fellázad, és elmenekül. A tekintélyt nem tiszteli, kizárólag tudása miatt képes felnézni bárkire. Ha férfi, olyan partnert választ, akivel kölcsönösen tiszteletben tartják egymás szabadságát, és a házasság kötelékeire sem biztos, hogy igényt tart".

Hold a Kos jegyében: "Szívesen hódít, érdeklődése addig tart, amíg az újdonság hatalma el nem múlik."

forrás: http://www.arkanumstudio.hu"Csakis az történik meg, aminek meg kell történnie"!

Ez óriási igazság, kedves Pipacs!

Egyébként Pipacs már a repülőgépen ül, úgyhogy hamarosan számíthatunk rá! :)
http://hampage.hu/repules/tu154/154orr.jpgJó éjt!

https://3.bp.blogspot.com/-rapLAmkg-fo/WUlk4vOFOMI/AAAAAAAABYo/A1PyxIlGX...

Secret, te vagy az Univerzum legszebb csillaga! ♥A Napot, a Holdat és a csillagokat nem hozom le neki az égről

Hm, Ádámról már egészen megfeledkeztem, úgyhogy a Napot, a Holdat és a csillagokat már nem hozom le neki az égről! Miképpen történhetett ez meg?

A titok nyitja: a figyelem és az érdeklődés áthelyezése ... és mostanában eléggé könnyedén sikerült áthelyeznem a figyelmemet egy másik pasira!

Persze hülyét nem csinálok önmagamból ... nem képzelgek... és nem színezem át kedvemre a valóságot, hiszen megtanultam egy örök életre a leckét: miszerint csakis az történik meg, aminek meg kell történnie!

(... vagyis hiú ábrándokat nem kergetek, hanem megvárom, hogy az Univerzum mit lép)Megkötöm lovamat

https://www.youtube.com/watch?v=pT0UkCXfGG4
Ezt ígértem valakinek ... és sivatagi rózsaként (egy csepp "eső"nélkül ) is kitartottam az ígéretem mellett hosszú évekig, de 7 év már gyászidőnek is túl sok, ezért ha nem jelentkezik, akkor ott egye meg a fene, ahol éppen van!

Ennek semmi köze sincs a Holdhoz, csak oldhoz... ami azt jelenti, hogy eloldom a lovat! :)Hold Till Attila

Miért éppen Till Attila holdjegye érdekelt téged, kedves zoli1942?Sorok között olvasni...

kissé "veszélyes" (gyakran tévútra vezető) "tudomány", hiszen nem tartozik hozzá egy olyan egységes és világos "jelrendszer", aminek kódolása után X. is, Y. is, és Z. is ugyanazt "olvasná" ki a homályos célzásokból.Mivel nekem a sorok között kell olvasnom mindennap

hiszen a munkaköröm megköveteli, még ezen az oldalon is találtam olyan információkat, amiket mások kódolni nem tudnak.Hold Till AttilaMár csak kettőt alszunk, és felragyog a szuperhold! :)

http://img.444.hu/supermoon.jpg
Áh, a tündérmesék csodáiban már régóta nem hiszek, ezért varázslatos áttörésekre sem számítok aznap!A tapasztalataim azt mutatják

bár ezt én sajnálom a legjobban, hogy a Szuperhold szuper energiái fabatkát sem érnek. Próbáltam már a vágyaimat a Hold különleges állásaihoz igazítani, de nem történt semmi.

És a 2015-ös Vérhold energiája is kevés volt, mint a mackósajtban a brummogás. :)November 14-én szuperhold!

2034. november 25-ig, vagyis jó 18 évig nem lesz hozzánk olyan közel a Hold, mint idén november 14-én, ezért a NASA külön blogposztban figyelmezteti az eseményre az embereket.

Részletek: http://index.hu/tudomany/2016/11/02/kiveteles_szuperhold_lesz_novemberben/Secret, ha betyár vagy, én akkor is szeretlek!Secret, a Bűnügyi horoszkóp rosszakat állít rólad! :)

De nemcsak rólad, hanem mindenkiről, aki az Ikrek havában született.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Közöttük találhatók a legügyesebb, legrafináltabb szélhámosok és ügyvédek, akiket igen jó üzleti érzékkel is megáldott a sors. A másoktól kicsalt pénzt hatékonyan tudják forgatni, gyarapítani. Nagydumások, hajlamosak a bigámiára, házasságszédelgésre, és nem ritka közöttük a selyemfiú sem. Gyöngéjük az arany és a drágakövek, ezek miatt hajlamosak néha túl nagy kockázatra is. Jó érzékük van a bélyeghamisításhoz, a hamis-pénz előállításához, a fiktív okiratok, igazolványok gyártásához, de sikerrel próbálkozhatnak még a zsebmetszéssel is. Idősebb korukban viszont már általában a bűn ostorozói, a magasztos erkölcsi elvek hangoztatói, nemegyszer vallási célzatú bőkezű adakozók, sőt humanitárius alapítványok létrehozói is. (http://www.ezoterikus.hu)

Persze ezt nem szabad komolyan venni!Hú, eme vicces rajz mögött... :)Holnap megyek

nem ma, de vigyázok majd, amennyire csak tudok!

Te láttál már ilyet? http://www.e-life.youthinks.com/picture/rubiks/rubik360_3.jpg

A nürnbergi nemzetközi játékvásáron - a 2009-es esztendőben- mutatták be Rubik Ernő legújabb játékát, a Rubik 360-at. A játék három, egymásba zárt gömbből áll.

Mifelénk nem terjedt el, ugyanis egyetlenegy darabjával sem találkoztam.Miben hasonlít Dobó István és Rubik Ernő?

Ezen jót kacagtam. :)
Köszönöm Pipacska! Vigyázz az úton magadra...Szunyókáltam egy kicsit

mert holnap munkanap, délután meg útra kelek, ugyanis akadt egy kis dolgom, pedig oly nehezen mozdulok én már ki a vackomból, mint az aranyhajú királylány a toronyszobájából.Csodálkoztam is váltig azon :)

hogy honnan a fenéből jutott nekem eszembe Rubik Ernő, :) de a telepátia megmagyarázza! Az időzítés pedig még külön is meglepett, mármint a 22 óra 22 perc és a 11 óra 11 perc! http://www.nlcafe.hu/data/cikk/8/74684/1.jpg

- Miben hasonlít Dobó István és Rubik Ernő?
- Mindkettőről kockát neveztek el. :)

Remélem, hogy már jobban vagy, kedves Leire!Szia Pipacska! :)

Mi ez, ha nem telepátia? Tegnap találtam ezt a képet, nagyon tetszett... eltettem, hátha. :)

"Természetesen olyan híres, közismert emberekre gondolok, akiknek tényleg neve van a köztudatban. (Rubik Ernő- Kos holdjegyű)"
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/1530497_57727...

Eredetileg 11:11-kor akartam idetenni, de elszunyókáltam.Csillagjegyek tipikus képviselői

Ó, ettől sokkal izgalmasabb volna, ha holdjegyek tipikus képviselőit gyűjtené össze valaki! Természetesen olyan híres, közismert emberekre gondolok, akiknek tényleg neve van a köztudatban. (Rubik Ernő- Kos holdjegyű)

22 óra 22: ideje aludni!Elegem van mindenből

de főleg az Univerzum (vagy Isten) igazságtalanságából!Skorpió a holdjegyem

talán azért érzek most erős késztetést arra, hogy marokra fogjak egy virtuális tollat és összefirkáljam vele Secret könyvlapjait, mert Ő is ludas abban, hogy évekig reménykedtem valamiféle jutalomban.

Szégyelld magad Secret, mert te is visszaéltél a helyzetemmel … de nem firkállak össze, mert szeretetem erősebb.Baba Vanga jóslatait olvasgattam

Millió helyen kifejtik, hogy a vak jósnő félelmetesen tudott olvasni a jövőből. Áttanulmányoztam néhány cikket és megállapítottam, hogy nem volt tévedhetetlen, hiszen többször is melléfogott, ami engem azért nem lepett meg, mert a jövő képlékeny.

Viszont sehogy se fér a fejembe, hogy miért nem rántják le a leplet a múltról a hozzáértők. A történelem összes rejtélyét képesek volnának a médiumok, a jósok, a tisztánlátók megfejteni, hiszen a régmúlt eseményei már „megkövesedtek”, mégsem találok egyetlen olyan írást sem, ami ilyen témákat boncolgatna. (Bár híres történelmi személyiségek horoszkópjait néhányan már vizsgálták. )

Ó, jól elkalandoztam, ideje aludnom... Jó éjt!Szépen kigyűjtöttem az adatokat

miszerint:

"Miksa bajorországi herceg és Ludovika bajor királylány második leánygyermeke
1837. december 24-én este 10 óra 43 perckor
született a hercegi pár müncheni kastélyában. A kis karácsonyi angyal a keresztségben az Elisabeth nevet kapta",

.... de nem találok olyan holdjegytáblázatot, amiből kikereshetném, hogy Sissinek mi volt a holdjegye, mert mindegyik csak 1900 -as esztendőtől "számol".

Hát senki sem kutatja ezoterikus módszerekkel a múltat?Életem vége felé fog láthatóan, érezhetően felpezsdülni...

a szerencsém? Ó, ez remek! Csókoltatom a szerzőt! :) Persze ez nemcsak rám vonatkozik, hanem az összes Bakra!

A részletek itt olvashatók: http://szerelmi-horoszkop.blog.hu/page/2

Már a kezdőmondat is letaglózott: " ... életkedve, optimizmusa töretlen egész életében" :)

Ez viszont igaz rám: "Minden kapcsolatában a Baknál felfedezhető, hogy a legvégsőkig ragaszkodni képes, még akkor is, amikor tulajdonképpen tisztában van azzal, hogy olyan szekér után fut, ami soha nem fogja felvenni." ... de nem azért, mert hülye vagyok!A gyermek születési képletében a Holdjegy mutatja meg

milyen típusú figyelmet igényel tőlünk.

"Gyermekünk, a születéskori Holdállása alapján az odafigyelésnek az alábbi fajtáit igényli:

Ha a Hold tűzjegyben van: különböző mozgáslehetőségek, például hancúrozás, csiklandozás, sportolás, valamilyen kreatív tevékenység.
Ha a Hold földjegyben van: testi kapcsolat, simogatás, masszírozás, süteménytészta gyúrása, gyurmázás, fontos, hogy a dolgokat megfoghassa, a szájába vehesse.
Ha a Hold levegőjegyben van: mesélés, kérdéseinek megválaszolása, társasjátékok.
Ha a Hold vízjegyben van: simogatás, átölelés gyengédség, a gyermekkel énekelni, együtt nevetgélni.

Egyszóval érdemes megtanulnunk gyermekünk szeretetnyelvét az értő-érző figyelem által."

Ez egy érdekes téma!