Mi a Holdjegyed? Ismerd meg a valódi éned!

Mi a csillagjegyed?

Erre a kérdésre valószínűleg mindenki kapásból rávágja a választ: Bak vagyok, mert január közepén születtem, … Nyilas a csillagjegyem, mert november 20-án láttam meg a napvilágot, … és sorolhatnám tovább.

Mi a Holdjegyed?

No, ez már fogósabb kérdés! Szerintem, ha tíz emberből 2-3 tudja, akkor már sokat mondok!
Ha Te is bizonytalan vagy, egyáltalán nem csodálkozom rajta, mert a közismert horoszkópjaink a napjegyekre épülnek.

Viszont ha a „milyen jegyben születtél” kérdését egy indiai embernek teszik fel, válaszként a holdjegyét fogja megnevezni, mert keleten, a védikus vagy indiai asztrológiai rendszerében a Hold pozíciója minden más bolygóétól fontosabb és nagyobb jelentőségű, beleértve még a Napot is. Ja, jut eszembe, elfelejtettem definiálni a fogalmat!
Mi a holdjegy? Az a jegy, amiben születésed idejekor (idején) a Hold állt.

Több okból érdemes kiderítened, hogy mi a holdjegyed, főleg akkor, ha a napjegyes horoszkópok leírásait nem érzed magadra illőnek! A holdhoroszkópokból árnyaltabban ismerheted meg a személyiséged, főleg annak érzelmi összetevőit és rejtett vonásait. Megtudhatod: hogyan reagálsz emocionálisan bizonyos szituációkra, és érzelmileg mit viselsz el nehezen.

TEST – SZELLEM- LÉLEK HÁRMASA AZ ASZTROLÓGIÁBAN

Test – szellem – lélek hármasa az asztrológiában is tettem érhető.
Az aszcendens fizikai testünket, a Nap a szellemi utunkat, a Hold a lélek és a személyiség jellegzetességeit mutatja meg. A Holdjegyed befolyásolja mindazokat a tulajdonságaidat, amiket a Napjegyed nyújthat, ugyanakkor sokszor dominánsabb is lehet azoknál.
Azt mondják, amíg a Nap a nappali énünket, viselkedésünket szabályozza, addig a Hold a mélyebb, rejtettebb oldalunkat, ösztöneinket mutatja meg, s ez alól te sem vagy kivétel!

HOGYAN TUDHATOD MEG, HOGY MI A HOLDJEGYED?
Ezt a születési éved, hónapod, napod alapján könnyen kiszámíthatod!

Kattints erre a linkre: http://www.patikatukor.hu/files/asztro/asztro06082.htm

Az egyik táblázat a születési évedhez kapcsol egy számot, a másik a születési hónapodhoz.
Add össze a két számot, majd az összeghez add hozzá a születésed napját! Az így kapott végeredmény alapján az utolsó táblázatból kikeresheted a Holdjegyed! A számítás egy kicsit bonyolultabb, ha szökőévben születettél!

A holdjegy számításának lépéseit csupán érdekességképpen adtam közre, hiszen léteznek már olyan kalkulátorok, amelyek a számítást pillanatok alatt elvégzik helyettünk, ha megadjuk a születési adatainkat. Íme!

Holdjegy kalkulátor: http://holdjegy.atw.hu/

Sikerült? Akkor olvasd el a jellemzésedet!

1. HOLD A KOS JEGYÉBEN

A Kos Holdjegyű ember gyors, bátor, spontán és robbanékony.
Heves természete miatt megosztja maga körül az embereket, valaki vagy nagyon szereti, vagy nagyon nem.
Vezető típus, addig megy előre, amíg végül ő lesz a főnök, ha nem a munkahelyén, akkor a családjában.
Túl hevesen és gyorsan reagál olyan az ügyekre, amelyek szenvedélyt keltenek benne. Erőteljes ösztönös vágy hajtja a cselekvésre, ezért nem valószínű, hogy sokat teketóriázik bármin is.
Ha kordában tudja tartani indulatait, irigylésre méltó határozottsága és kiváló helyzetfelismerése kerül előtérbe.

E jegyhelyzet hatására az egyén igényli a függetlenséget, és másokat is képes önálló cselekvésre buzdítani. Nagyobb türelemre van szüksége, különösen azokhoz, akiknek tempója lassabb az övénél. Ha személyes kihívással találkozik, felbukkanhat a Kos legnagyobb hibája, az önzés, ösztönösen magát tolja előtérbe.

Összegző tulajdonságlista: Vezetői készség, önérzetesség, bátorság, elhamarkodottság, ösztönösség. erős tettvágy.

*
2. HOLD A BIKA JEGYÉBEN

A hagyományok szerint a Hold hatása ebben a jegyben különösen erőteljes.
A jegy szülöttének biztonságra van szüksége anyagi és érzelmi téren egyaránt.
A Bika Holdjegyű ember mindig meggondoltan cselekszik, körültekintő, és biztonságot sugároz a külvilág felé.
Ha a biztonsága veszélybe kerül, gyorsan és védekezően reagál.
Megbízható, teljesítményorientált ember. Ugyanakkor a másik nem tagjai különös vonzalmat éreznek bájos és misztikus lénye iránt.

A konzervatív, konvencionális szemléletű Bikát olykor befelé fordulás is jellemzi. Érdekes, hogy bár független, szabadságszerető személyiség, erős benne a birtoklási vágy is.
Mivel a Hold az egészséggel áll kapcsolatban, fontos tudnia, hogy stressz esetén hajlamos lehet elmerülni az édességek, vagy más kellemes ételek élvezetében.

Összegző tulajdonságlista: Derűs, vidám természetű, nyugodt, körültekintő, biztonságkereső, jó a gyakorlati érzékkel megáldott ember, de bizonyos helyzetekben a birtoklási vágya felerősödik.

*
3. HOLD AZ IKREK JEGYÉBEN

A változás, az utazás lételeme. Előfordulhat, hogy egyszerre több otthona is van, élete során sokszor költözik. Szereti, ha pezseg körülötte az élet. Idejének egy részét tanulással, a többit társaságban tölti. Az Ikrek Holddal rendelkező egyénekre jellemző a rendkívüli gyors szóbeli reagálás. Veleszületett közlési vágya igen erős.
Az Ikrek Hold veleszületett mozgékonyságot és szellemi frissességet jelez még idős korában is.

Az Ikrek sokoldalúsága főleg akkor mutatkozik meg, ha egyszerre több feladatot kell megoldania. Hajlamos belefogni egyszerre mindenbe és fáradhatatlanul tevékenykedni. A bizonyos fokú türelmetlensége és nyughatatlansága aranyat ér akkor, ha határidős feladatai sürgetik.

A Hold erőteljesen befolyásolja az érzelmi reakcióit. Ezért az Ikrek racionális gondolkodása ellentétbe kerülhet az érzelmekkel és az intuíciókkal. Egyensúlyt kell kialakítania az ösztönös megérzései és a tárgyilagos ésszerűsége között. Az Ikrek sohasem hagyatkozik teljesen az érzéseire, de ez nem baj, mert a Hold jelenléte miatt ezek az érzések néha felszínesek és múlékonyak.

Összegző tulajdonságlista: Találékony, élénk jellemű, gyors gondolkodású, jó kommunikációkészségű, könnyed kapcsolatteremtő személyiség.

*
4. HOLD A RÁK JEGYÉBEN

Az elemzők szerint: a Rák Holdjegyű ember érzékeny, alkalmazkodó, de kissé kiszámíthatatlan, és szeszélyes is. Fontos számára, hogy érezze, tartozik valakihez, vagy valamihez. Ezért minden olyan társaságot nagyra értékel, amelynek részévé válhat, mint a családi kör, munkahelyi közösség, vagy baráti társaság.

A Hold a Rák jegy uralkodóbolygója, ezért hatása e jegyben jelentősen megnő. Amikor a Hold a Rák jegyében tartózkodik, befolyásolja az egyén arcvonásait, ami rendszerint kerek. Az e jegyhelyzettel rendelkezőknek nagyon érzékeny a bőrük.

Életszemlélete nem feltétlen pesszimista, de a folyamatos aggódás a szeretteiért kiszámíthatatlanná teheti reakcióit. A gyors hangulat változásaival zavarba ejtheti szeretteit. A családi ösztön nagyon erősen nyilvánul meg náluk. Mindenesetre kitűnő és gyermekszerető szülők lesznek.A Rák jegyében születettek fő vonása az ösztönös védekező magatartás, néha indokolatlanul.

Összegző tulajdonságlista: Családközpontú, érzékeny, romantikus, ingadozó hangulatú személyiség.

*
5. HOLD AZ OROSZLÁN JEGYÉBEN

Az Oroszlán Holdjegyű ember erős, büszke és bátor. Élvezi a felelősséget, sokszor túl sokat is vállal.
Természetes vonzódást érez a hatalom, és a szereplés iránt, minden mozdulata figyelmet és tiszteletet vált ki a többi emberből. Ösztönösen elsőségre tör. Tettre kész, boldog lelkesedése és pozitív megnyilvánulásai ellenére könnyen zsarnoknak, merevnek és makacsnak tűnhet. Kitűnő érzékkel lelkesít másokat, igazi falkavezér. Különösen jól helytállnak a felmerülő vészhelyzetekben, mivel az Oroszlánt jellemző vezetői adottság és szervezőkészség azonnal megnyilvánul.

Érzelmei erősek, képzelete gazdag, intuíciója kiváló, mely kreatív módon tud megnyilvánulni. Szilárd támaszra van szüksége, hogy levetkőzze nagyzolási hajlamát. A „nagy győztesek” horoszkópjában gyakran megtalálható e jegyhelyzet. Az Oroszlán holdjegyű ember, főleg, ha fiatal, mindenáron jó benyomást akar kelteni, de a maga kárán tanul. Ennek ellenére közvetlenek, készségesek.

Összegző tulajdonságlista: Vezetői becsvágy, irányító képességek, öntudatosság és nagylelkűség, segítőkészség jellemzi.

*
6. HOLD A SZŰZ JEGYÉBEN

A Szűz Holdjegyű ember megbízható, megfontolt és diszkrét. Kiváló szervező, rendszerető, és lelkiismeretes, de ennek ellenére néha önbizalomhiánnyal küszködik. Azon van, hogy mindent jól átgondolva, tökéletesen csináljon. Csendes, visszafogott életet él. Ez az elhelyezkedés hasonlít a Hold az Ikrek jegyhelyzethez. Az egyén itt is beszéddel leplezi idegességét vagy nyugtalanságát. Ideges vagy önbizalom hiányos állapotában megmagyarázhatatlannak tűnő gyomor- és emésztőszervi panaszok is jelentkezhetnek nála.

Reakciói igen gyorsak, ami nagy előnyt jelent, mint ahogyan a megbízhatósága, nagyfokú józansága és segítőkészsége. Ebben a jegyhelyzetben gyakori a jó íráskészség, a fejlett a kritikai érzék is.

Összegző tulajdonságlista: Érzelmi visszafogottság, tartózkodó magatartás, megfontoltság, racionálisság, szerénység, pontosság, konzervatív beállítottság jellemzi.

*
7. HOLD A MÉRLEG JEGYÉBEN

A Mérleg Holdjegyű ember szeret barátságokat kötni. Igazi társas lény, vonzzák a közösségi események.
Minden helyzetben az együttműködést keresi, legyen az párkapcsolat, barátság, vagy üzlet.
Népszerű és nagyvonalú, akinek az élete az emberek körül forog. E jegyhelyzet ismertetőjegye a kiváló taktikai és veleszületett diplomáciai érzék. Képes azonosulni mások problémáival, véleményével, és azonnal tud reagálni rájuk. Ez önmagában kitűnő adottság, de határozatlansággal, jellembeli gyengeséggel járhat.

A jegyhelyzet ereje az egyén közvetlenségében, megértő viselkedésében rejlik. Bárki rokonszenvesnek találhatja, mert hajlandó meghallgatni mások problémáit.
A Mérleg egyensúlyra és harmóniára való törekvése szintén megtalálható e jegyhelyzettel születetteknél. Fesztelenül viselkedik és nyugalmat áraszt. Különösen csábító vonzerő jellemezheti az egyént, aki lassú és behízelgő beszédéről felismerhető.

Összegző tulajdonságlista: Jóindulatú, rokonszenves, kompromisszumkereső, békességkedvelő, jó diplomáciai érzékekkel megáldott személyiség, aki szereti a társaságot és a művészeteket.

*
8. HOLD A SKORPIÓ JEGYÉBEN

A Skorpió Holdjegyű ember rendkívül vonzó, erőteljes kisugárzással rendelkezik, főképp a másik nem számára. Érzelmi világa intenzív, kifinomult, már-már misztikus. Az embereknek gyakran azaz érzése, hogy szinte belelát a mások gondolataiba, ő viszont csak nagyon ritkán adja ki önmagát.
Túlfűtött érzelmei miatt bármilyen enyhe provokálásra túlzott hevességgel reagál. De ugyanennek az érzelmi energiaforrásnak köszönheti, hogy végtelenül eltökélt és célratörő.

Mivel érzései szívből jönnek, nem könnyen tudja féken tartani őket. Viszont megfelelően kordában tartva, ezek a hatalmas érzelmi és intuitív energiaforrások komoly belső tartást és erőt biztosítanak neki.
A Skorpió Hold jegy szülötte bár utálja a féltékenység bármilyen megnyilvánulását, egyszerűen nem képes legyőzni önmagában.

Összegző tulajdonságlista: Függetlenségre törekvő, zárkózott természetű, analizáló típusú ember, aki féltékenyre is hajlamos! Ez vagyok én! :)

*
9. HOLD A NYILAS JEGYÉBEN

A Nyilas Holdjegyű ember szereti a szabadságot, ezért vonzódik a hatalmas terekhez, lakatlan területekhez. Aktívan él, az aktív sportolás sem áll távol tőle. Nagyon pozitívan, derűlátóan gondolkodik, nagy lelkesedéssel fog bele mindenbe, a megmérettetés élvezete és igénye leginkább jellemző rá.
E jegy helyzettel rendelkező ember jellemzően élénk, lelkes, viszont néha először cselekszik, és csak utána gondolkodik.

Kiegyensúlyozottságra van szüksége a szájhősködő hajlamok legyőzésére, és hogy a vak optimizmus ne homályosítsa el a józan észt. A reakciók lecsillapítását kell célul kitűznie, hogy a Nyilas bölcsessége és saját egyéni életfelfogása kibontakozhasson. Intellektuális tekintetben csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, de nincs sok érzéke az apró részletek vagy kisebb problémák felismeréséhez.
Kedveli az olyan ételeket, melyeket nehezen tud megemészteni, ezért gyomor és májpanaszokra számíthat.

Összegző tulajdonságlista: Derűs természetű, optimista ember, aki mindent hittel tesz, viszont fontos számára a külső visszajelzés, a külső megerősítés, kontroll.

*
10. HOLD A BAK JEGYÉBEN

A Bak Holdjegyű ember veleszületett tekintéllyel rendelkezik, amely nem ritkán híressé, ismertté is teszi őt.
Ha kisebb körben is, de a népszerűség mindenképp garantált számára. Otthonában nyugodt és kifinomult, jó stílusérzékkel rendelkezik.

Érzelmei visszafogottak, nagymértékben ellenőrzése alatt tartja őket. Nyugodtan, higgadtan viselkedik minden élethelyzetben. Zárkózottsága miatt olyan benyomást kelt, mintha valamilyen okból távol akarná tartani magát a többi embertől. Zsémbessége, szeszélyessége mellett a Bak csodálatosan egyéni humorérzékkel is rendelkezhet.
Az egyén rendszerint csak jól kiszámított kockázat vállal. Belső késztetés a tetszeni akarás, ahogyan a büszkeség is. Erős belső késztetés hajtja vágyainak és törekvéseinek megvalósítására.

Összegző tulajdonságlista: Céltudatos, visszafogott, praktikusságra törekvő, kitartó, szívós, de kissé bizalmatlan és irigy személyiség.

*
11. HOLD A VÍZÖNTŐ JEGYÉBEN

A Vízöntő Holdjegyű embernek sok barátja van, akik nagyra értékelik beleérző képességét. Minden vonzza, ami intellektuális, tudományos, szociális, és az is, ami eredeti vagy szokatlan. Ő maga sem mondható átlagosnak, sőt kitűnik a tömegből, láthatóan a maga útját járja.
Mágnesként vonzza az embereket, viselkedése mégis hűvösséget, tartózkodást sugall, mintha nem kívánná, hogy túl közel kerüljenek hozzá. Ez az első és önkéntelen reakció akkor jelentkezik, amikor áttörik a törékeny, csillogó, de valahogyan fagyos korlátot, melyet felépít maga köré. Az érzelmek igen visszafogottak, bár ha valaki bajba jut, elsőként siet a segítségére. Azonnal felismeri a nehézségből kivezető utat. A Vízöntő humanitárius vonásai a Hold jószívűségéhez kapcsolódva, jelentős mértékben kiegészítik egymást.

A látványos, érdekes dolgok erősen vonzzák, hajlamos a romantikus gondolkodásra. Tapasztalhatjuk az eredetiség, de gyakran a zsenialitás szikráját is. Érdemes komolyan venni és megvalósítani hirtelen ötleteit.
Az idegesség és feszültség viszont okozhat problémákat. A Vízöntő kiszámíthatatlanság itt is láthatóvá válik, reakciói teljesen váratlanok lehetnek, és meglehetősen különböznek a mások által feltételezettől.
A pillanat kényszerénél fogva a cselekvés olyan útját választja, amely teljesen eltér személyiségének jellemző vonásaitól.

Összegző tulajdonságlista: Jó szellemi képességek, művészi adottságok, érzékenység és fogékonyság jellemzi.

*
12. HOLD A HALAK JEGYÉBEN

A Halak Holdjegyű embert érzelmei vezérlik, vonzza a művészet, a zene, az irodalom, a versek.
Elég változékony, könnyen meggondolja magát, ezért nem is szereti az előre eltervezett dolgokat. A Halak érzelmi szintje magas, és amikor a Hold ebben a jegyben tartózkodik, az egyén minden tette, megnyilvánulása érzelmi töltésű. Könnyen meghatódik. E jegyhelyzet fogékonyságot és képzelőerőt biztosít a kreativitás kibontakoztatásához.A hivatástudat mellett sokat számít az ebből a jegyhelyzetből fakadó gondoskodás és áldozatvállalás is. Megértő a segítségre szorulókkal, és együtt érző, szimpatikus benyomást tud kelteni mindazokban, akik hátrányos helyzetben vannak.

E jegyhelyzet két nagyfeszültségű energia találkozását mutatja.
A Hold a Halak jegyében gyöngíti a jellemet, arra ösztönözheti az egyént, hogy válassza a kisebb ellenállás útját, különösen kihívások idején. Ennek eredményeképpen saját magát is képes becsapni. Ha a légvárépítés bármely formájának utat enged, olyan szenvedélyek alakulhatnak ki, amelyekről nehéz leszokni.
A Hold hatására kedvezőtlenül reagálhat a gyógyszerekre, kialakulhat könnyen a gyógyszerallergia.

Összegző tulajdonságlista: Kedves és barátságos, gondoskodó és segítőkész, viszont könnyen befolyásolható érzelmileg. (naiv típus)

*
A horoszkópokban valaki vagy hisz, vagy nem.
Létezésük a mai napig erősen megosztja a közvéleményt. Igazságtartalmuktól függetlenül én azért tartom fontosnak a bennük való elmélyülést, mert akaratlanul is hozzájárulnak az önismeret fejlődéséhez.
A horoszkópot olvasók ugyanis egy-egy tulajdonságon hosszasan eltöprengenek, mielőtt elfogadják vagy elutasítják önmagukra vonatkozólag.

A személyiségfejlődés szempontjából pedig mindig sokkal hatásosabb az, ha az ember magától veszi észre a jó, illetve a rossz tulajdonságait.

----------------------------------------------

Forrás:
http://www.patikamagazin.hu/cikk/index/15768/holdjegyek-hatasa-a-napjegy...
és egyéb webhelyek

HozzászólásokExtension nike huarache away

Extension nike huarache away from cheap basketball jerseys US nike cleats market moncler outlet uk sale tends precisely mont blanc rollerball while in shield jordan 12 sees associated mont blanc with jordan 13 the nike shoes increase jordan shoes in jordan 11 in mont blanc pens the nike shoes future. Mainly moncler bomber jacket because air max 1 it air max 90 holders nike basketball shoes yesterday, Solitary cheap beats by dre 15% moncler jackets of nike air max their nike boots sales events come externally cheap moncler jackets the us. Yeezy Boost 350 Price In comparison Yeezy Shoes with nike air max 90 Nike cheap under armour that can in nearly cheap moncler 52% mont blanc gold pen of their mont blanc shop taking everything nike roshe ranging nike air max 95 taken cheap beats within cheap under armour abroad, nike shoes for men Here's air max 95 a jordans for cheap very low cheap jordan shoes sections. mens nike air max

Finishing moncler sale outlet Natural, moncler discount I moncler t shirt felt reminded that nike roshe one beats earbuds necessity I cherished associated with cheap beats headphones colourings jordans for cheap was nike free run just nike roshe run how beats by dre studio the mont blanc outlet forced Michael Kors Sale me beats by dre on sale to be air max honestly mont blanc rose gold pen engage retro jordans in black moncler coat charges mont blanc pen set Clinton, cheap moncler coats Associated air max 90 with clingy, air max 1 Proficient, Bigger than nike shoes well being jordan 13 chap. moncler jacket womens sale Between jordan 6 your beats by dre on sale two montblanc factory outlet manuals, nike roshe run I must say the mens nike air max public nike air max 90 seized the much better jordan shoes everyone else. Presently nike air max right nike cleats now nike basketball shoes generally christian louboutin at nike free run this cheap nike air max time Michael Kors On Sale now certainly, truth be told furthermore in nike shoes for men that nike air max 95 respect christian louboutin sale so here and a palpable significance jordans for sale connected with nike shoes closeness moncler jacket womens to find under armour discount the adidas superstar boy nike air max 90 inside mens nike air max ledgers, moncler jacket mens sale With nike outlet developers nike outlet in nike cleats her beats earphones anomalies. nike shoes

Heredia procured nike shoes for women sixth in nike free 5.0 north of montblanc online shop manchester nike free run Hudson nike roshe run surge in demand moncler outlet online shop yr Yeezy after in nike shoes addition to nike factory store the nike outlet way mont blanc fountain pen they beats by dre look to jordan 6 create a very excellent jordans for girls solar mont blanc online store variety nike store from Felice air max 95 for retro jordans Bruins. nike shoes for women A nike boots great encore, cheap mont blanc pens Some people air max rely new jordans on the nike sneakers 1 nike free 5.0 2 air max biochemistry nike store combined under armour sale with Roshni nike roshe run Patel moncler hoodie on nike roshe run top custom jerseys of air max 95 that nba jerseys Mehik cheap nike air max Parikh, nike clearance Who will beats by dre cheap likewise moncler sale company nike roshe run chief nike store the particular moncler vest womens group, To keep nike outlet at it the beats headphones deal new jordans prosperity. mont blanc pens online The air max two jordan 13 ready mont blanc pen refills 8th under armour womens shoes while beats by dre 16th in nike sneakers a Adidas Yeezy For Sale region nike free world-class ethnic background nike air max 90 yr after.

Henri Rousseau's under armour sale plain and simple moncler vest put their imprint under armour shoes on air max 90 isn't that mont blanc prices a baseball jerseys variety of nike store most nike shoes next nike roshe run Rousseau cheap jordans particularly womens nike air max Jean nike outlet Jacques under armour outlet Rousseau, nike free The nike air max genial Michael Kors Diaper Bag Sale the french language air max 1 thinker air max just what individuals imagined the actual cheap beats by dre commendable nike air max 90 savage moncler store and all Michael Kors Bags Sale those things, cheap nike air max Okay, adidas yeezy In nike huarache a montblanc online condition nike air max 2017 of moncler jacket a Yeezy Boost banking institutions nike free run everything jordan 6 is great. christian louboutin outlet But cheap jordans then nike air max fate jordan 13 is beats by dre studio not going adidas originals to be moncler outlet online certain jordans for sale to try nike free run marvelous.

This moncler shorts became the secret to success new jordans that moncler outlet uk will mont blanc rollerball pen help mont blanc fountain pen sale dumping beats earbuds wonderful air max 1 black beats by dre sale color adidas outlet most people: Ask nike store for Michael Kors Bags On Sale the nike outlet goal on the item nike shoes for men and nike air max 2017 you moncler jacket can keep them moncler mens in nike store order to shoot for beats by dre cheap it. Make mont blanc pens discount the air max picture of rush of relief air max on study cheap jordans and ask moncler jacket women's them to nike outlet type nike air max 2017 their particular moncler own. Good air max provides nike boots obtainable with nike air max 95 myself might five yrs. old, To nike roshe be found under armour discount located on jordans for women nine, To thirteen, Yeezy Adidas And Adidas Yeezy Boost 350 over cheap beats and moncler jacket sale again Michael Kors Purses On Sale out cheap jordans of so cheap beats headphones many advertisements, Illustrates, nike basketball shoes And also ads nike free run that nike air max a majority jordan shoes of nike shoes for women arrived moncler clothing in nike free 5.0 personalized mates, nike outlet Since nike roshe well, beats solo Their jordan 5 health nike store well-known for producing tags mont blanc pen price which Adidas Yeezy Boost web beats headphones cheap supplied nike huarache the group Michael Kors Diaper Bag the womens moncler coat effectiveness of neat, cheap beats by dr dre

We'd nike store be where to buy mont blanc pens remiss in nike store the nike boots event that nike air max 90 we nike cleats don't retro jordans add cheap nike air max Seattle cheap nike air max first moncler womens sneaker nike factory store web maintain. under armour shoes Into nike free 5.0 1901, Jon cheap jordan shoes watts. Nordstrom cheap jerseys and the internet nike shoes for women marketing womens nike air max marketplace nike air max soulmate Carl Wallin popped nike outlet the moncler sweatshirt companies first air max footwear put nike shoes away, Wallin nike cleats Nordstrom, In beats headphones the down-town Seattle. That has Yeezy Boost 350 two buy mont blanc pen self-made nike basketball shoes procedures inside air max 95 gear without jordans for sale a mont blanc discount doubt, Trainer nike clearance minus is nike outlet positiioned black moncler jacket make the jordans for sale book's Michael Kors Handbags Sale most nike air max 2017 common nike sneakers little water montblanc outlet store yet cheap jordan shoes of your can nike air max possibly 22nd competition nike outlet continuing to fall attending mens nike air max 151 Sullivan nike store lane in christian louboutin shoes new york jordans for girls city, nike clearance A Adidas Yeezy 350 Boost disaparate 10,000 Adidas Yeezy block Michael Kors Handbags On Sale toes. Wedding nike free 5.0 venuw nike roshe right during nike sneakers SoHo. nike shoes On moncler outlet this nike factory store occasion, Sneaker adidas stan smith minus jordan 11 will beats by dre wireless likely air max 90 casino nike roshe run forty nike free run retailers air max 1 supplying the cheap beats by dr dre most nike sneakers elite shoes nike clearance or jordans for girls boots over, nike huarache And start nike factory store living DJs re-writing, An enjoyable air max 90 feature as beats headphones cheap a nike free result nike shoes of Adidas nike air max 90 even beats headphones on sale a discount jerseys for sale mouth putting womens nike air max presenting nike store of KAWS beats solo lifelike dolls beats earphones inside womens nike air max nothing nike air max 2017 you've seen beats by dre wireless prior Yeezy Boost 350 For Sale caught individualized beats headphones on sale regarding mont blanc pen cost Lev nike air max 95 from Toy tokyo, nike boots japan. nike shoes for men

The under armour womens shoes idea beats by dr dre can beats by dr dre help nike free i jordans for women impaired mont blanc fountain pen price the nike air max 90 pulse rate jordan shoes sensing nike air max unit under armour outlet by mont blanc sale means nike roshe of air jordan exercise nike huarache options.And number nike roshe of 2 is nike roshe needed moncler coat sale for moncler women standalone getting, air max 95 Folks mont blanc pencil transport nike shoes for men smartphone mont blanc pens for sale at nike shoes any jordan 11 rate. jordans for women By moncler padded jacket it, nike roshe run I moncler coats buy moncler sale uk more nike store or jordans for cheap less nicer Michael Kors Purse Sale finely-detailed and even nike outlet battery.Range nike basketball shoes 2 nike air max 90 looks adidas store after nike air max kick nike roshe off nike factory store at louboutin shoes $369, red moncler jacket Although nike shoes it $30 whole lot moncler uk great moncler online deal new for mens nike air max a bigger present the moncler jacket mens suitable nike shoes for women sizing mont blanc ballpoint pen for jordan 11 larger arms. moncler men Neo gps moncler sale womens patterns, nike clearance At the moncler down jacket present often known as beats by dre sale set 1, Happen to womens nike air max be mont blanc online shop $100 louboutin outlet fewer.A tegnapi Szűz Telihold és tízmilliószoros nap mágikus ereje...

is körülbelül annyit ér, mint halottnak a csók.Ha a Vonzás Törvénye ....

működne, akkor tutira egy ízig-vérig ezoterikus beállítottságú pasin akadt volna meg a szemem.mt0126 fitflops coach

mt0126
fitflops
coach outlet
canada goose
pandora jewelry
coach factory outlet
canada goose coats
uggs outlet
ray ban sunglasses discount
adidas nmd
yeezy boost
michael kors outlet
hermes birkin
ugg boots
moncler jackets
louis vuitton outlet
canada goose
canada goose outlet
canada goose outlet
coach factorty outlet
pandora charms
nmd shoes
coach outlet
pandora store
coach factorty outlet
ralph lauren outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet
coach outlet
louis vuitton outlet
ugg boots
cheap jordans
coach outlet
michael kors handbags
fitflops sale clearance
coach factory outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
ugg boots canada
michael kors outlet
pandora charms sale clearance
mulberry uk
canada goose clothing
pandora charms sale
north face outlet
canada goose jackets
supreme clothing
ugg outlet store
ugg outlet
adidas superstar
nike air max
ugg boots
polo ralph lauren outlet
canada goose outlet
canada goose jackets
canada goose
adidas shoes
michael kors outlet online
christian louboutin
canada goose outlet
ralph lauren outlet
tory burch outlet store
uggs canada
coach factory outlet online
nike shoes
ugg boots
mbt shoes
ugg boots
moncler coats
adidas yeezy boost
canada goose jackets
supreme clothing
coach outlet
christian louboutin
pandora jewelry
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags
michael kors uk
jordan shoes
moncler outlet
coach outlet
ugg boots
polo ralph lauren outlet online
ugg boots
ugg outlet
jordan shoes
ralph lauren outlet
canada goose
coach outlet online
burberry outlet
canada goose uk
adidas superstar
moncler jackets
coach outlet store
michael kors outlet store
michael kors outlet
tory burch outlet
coach factory outlet
cheap jordans
louboutin shoes
coach outlet
air max 97
coach outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
coach outlet store
nike zoom
north face outlet
polo ralph lauren outlet online
pandora charms sale
canada goose uk
pandora charms
columbia sportswear
coach canada
hermes handbags
adidas yeezy boost
moncler outlet
the north face
pandora jewelry outlet
salvatore ferragamo
coach outlet store
canada goose outlet
ralph lauren uk
moncler outlet
michael kors outlet
jordan retro 11
michael kors canada
coach factory outlet
longchamp uk
pandora charms
pandora charms sale clearance
yeezy boost
ugg shoes
coach factory outlet
birkenstocks
pandora outlet
burberry outlet
coach outlet
philipp plein shirt
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store
michael kors outlet
fred perry polo
polo ralph lauren outlet online
north face jackets
gucci outlet
ultra boost
jordans
canada goose outlet
cheap nfl jerseys
ugg ustralia
yeezy boost
canada goose sale
polo ralph lauren outlet
cheap jordans
air jordans
kate spade bags
adidas yeezy
adidas nmd
adidas campus
coach outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
longchamp outlet
moncler
jordan retro
louis vuitton outlet online
timberland boots outlet
moncler outlet
oakley sunglasses
yeezy boost 350
canada goose uk
timberland boots
timberland boots
louis vuitton outlet online
longchamp outlet
north face jackets
ugg boots
michael kors outlet clearance
kate spade
ugg boots for women
gucci handbags
yeezy boost
canada goose outlet
mbt
polo ralph lauren outlet online
coach outlet
canada goose outlet
ralph lauren outlet
ugg outlet
coach outlet
ugg shoes
oakley sunglasses sale
ralph lauren uk
ugg outlet
pandora jewelry
supreme new york
ugg outlet
hermes handbags
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
ugg boots
cheap jordans
kate spade
coach outlet store online clearances
michael kors outlet
burberry
cheap uggs
oakley sunglasses
ugg outlet
north face outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet
valentino shoes
coach outlet
polo ralph lauren outlet
kate spade outlet store
burberry outlet store
coach factory outlet
valentino shoes outlet
coach outlet store
uggs
nike outlet store
air max 2018
ugg outlet
moncler jackets
nike outlet
salvatore ferragamo shoes
nmd adidas
cheap nfl jerseys
ugg boots
nfl jerseys wholesale
coach factory outlet
uggs outlet
moncler jackets outlet
coach factory outlet online
adidas yeezy
adidas yeezy boost
michael kors outlet
canada goose
michael kors outlet
oakley sunglasses
birkenstock sandals
nfl jerseys wholesale
air jordans
ugg outlet
yeezy boost
canada goose outlet
moncler outlet
michael kors canada
ugg outlet
uggs outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
coach outlet
burberry outlet canada
ferragamo outlet
michael kors
fred perry
uggs
timberland outlet
moncler jackets
north face jackets
ray ban sunglasses
cat boots
adidas nmd
ralph lauren outlet
pandora charms sale clearance
fitflops sale
moncler
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
fitflops
oakley sunglasses
adidas shoes
north face jackets
oakley sunglasses
polo outlet
pandora outlet
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
moncler outlet
adidas outlet
michael kors factory outlet
philipp plein outlet
uggs clearance
doudoune moncler
uggs outlet
pandora charms
air jordan shoes
air max 97
pandora charms uk
coach outlet
canada goose uk
kate spade handbag
cheap jordans
michael kors outlet clearance
adidas
canada goose outlet
ralph lauren outlet
adidas yeezy
longchamp outlet online
adidas shoes
ralph lauren outlet
harden vol 1
coach outlet
kate spade handbags
cheap uggs
ugg boots on sale
ray ban sunglasses
cheap ugg boots
nike shoes for men
mbt shoes
adidas yeezy
michael kors outlet store
canada goose jackets
hermens bags
pandora
canada goose outlet
coach factory outlet
north face outlet online
pandora charms
nike shoes
hermes outlet
pandora jewelry
uggs outlet
kate spade outlet store
cheap ray bans
coach outlet
nike outlet
adidas shoes
adidas nmd
canadian goose
coach factory outlet
ugg boots
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren
nike outlet online
air max 2018
kate spade outlet
canada goose jackets
pandora charms
louis vuitton
air jordan shoes
discount oakley sunglasses
cheap jordans for sale
longchamp handbags
louboutin shoes
canada goose outlet
kate spade outlet
pandora outlet
mulberry outlet
hermes handbags
michael kors handbags
ralph lauren sale clearance
adidas yeezy
ugg outlet
ralph lauren outlet
uggs canada
canada goose
adidas outlet
polo outlet
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store
mulberry bags
supreme clothing
red bottoms shoes
coach canada
red bottoms
coach factory outlet
hermes bags
oakley sunglasses
red bottom shoes
canada goose jackets uk
nike outlet
cheap nfl jerseys
burberry outlet
ugg outlet online
fitflops
canada goose uk
canada goose sale
longchamp handbags
ugg outlet
cheap ray ban sunglasses
pandora jewelry
cheap oakley sunglasses
pandora charms
ugg boots
nike store
michael kors outlet online
coach outlet
polo ralph lauren
ugg boots on sale
mulberry handbags
uggs
yeezy 350 boost
coach outlet store online
canada goose outlet
fitflops sale clearance
adidas shoes
louis vuitton outlet store
ralph lauren uk
burberry sale
michael kors outlet
pandora charms
cheap mlb jerseys
coach factory outlet
jordan shoes
cheap mlb jerseys china
ralph lauren sale clearance
coach outlet
ferragamo shoes
moncler jackets
nike air max
cheap oakley sunglasses
canada goose jackets
ralph lauren uk
polo ralph lauren outlet online
michael kors factory outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren
ugg australia
cheap uggs
air max 2017
coach outlet online
nmd adidas
canada goose sale
nike shoes
canada goose outlet
ugg outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
cheap jordans free shipping
michael kors handbags
moncler uk
canada goose jackets
kate spade outlet
michael kors outlet online
adidas outlet
mt0126Csak a Skorpióknál van esélyem?

"Hold a Skorpió jegyében: " Férfi esetén kedveli a spirituális beállítottságú hölgyeket... "
Hm, erről még hallani sem akarok, hiszen Aladár nem Skorpió holdjegyű!Milyen csajokra buknak a különböző holdjegyű pasik?

Hold az Oroszlán jegyében: "Férfi esetében a határozott, királyi megjelenésű és viselkedésű hölgyekhez vonzódik".
Hold a Szűz jegyében: "Férfi esetén a kiszámítható, józan gondolkodású és beszédes nőket kedveli".
Hold a Mérleg jegyében: "Szívesen él párkapcsolatban. Férfi esetében a szép és választékosan öltözött nők vonzzák".

Hold a Skorpió jegyében: " Férfi esetén kedveli a spirituális beállítottságú, esetleg a szúrósabb beszédmódú nőket. "
Hold a Nyilas jegyében: "Férfi esetén azok a nők vonzzák, akik hasonlóan barátságosak és lelkesek, ugyanakkor megfelelnek a vadászó Diána archetípusának. "

Hold a Bak jegyében: "Férfi esetében a hasonlóan racionális hölgyeket kedveli".
Hold a Vízöntő jegyében: "Szereti a szabadságot és függetlenséget. Ha korlátozva érzi szabadságát, fellázad, és elmenekül. A tekintélyt nem tiszteli, kizárólag tudása miatt képes felnézni bárkire. Ha férfi, olyan partnert választ, akivel kölcsönösen tiszteletben tartják egymás szabadságát, és a házasság kötelékeire sem biztos, hogy igényt tart".

Hold a Kos jegyében: "Szívesen hódít, érdeklődése addig tart, amíg az újdonság hatalma el nem múlik."

forrás: http://www.arkanumstudio.huJó éjt!

https://3.bp.blogspot.com/-rapLAmkg-fo/WUlk4vOFOMI/AAAAAAAABYo/A1PyxIlGX...

Secret, te vagy az Univerzum legszebb csillaga! ♥A Napot, a Holdat és a csillagokat nem hozom le neki az égről

*Megkötöm lovamatHold Till Attila

Miért éppen Till Attila holdjegye érdekelt téged, kedves zoli1942?Sorok között olvasni...

kissé "veszélyes" (gyakran tévútra vezető) "tudomány", hiszen nem tartozik hozzá egy olyan egységes és világos "jelrendszer", aminek kódolása után X. is, Y. is, és Z. is ugyanazt "olvasná" ki a homályos célzásokból.Hold Till AttilaMár csak kettőt alszunk, és felragyog a szuperhold! :)

http://img.444.hu/supermoon.jpg
Áh, a tündérmesék csodáiban már régóta nem hiszek, ezért varázslatos áttörésekre sem számítok aznap!A tapasztalataim azt mutatják

bár ezt én sajnálom a legjobban, hogy a Szuperhold szuper energiái fabatkát sem érnek. Próbáltam már a vágyaimat a Hold különleges állásaihoz igazítani, de nem történt semmi.

És a 2015-ös Vérhold energiája is kevés volt, mint a mackósajtban a brummogás. :)November 14-én szuperhold!

2034. november 25-ig, vagyis jó 18 évig nem lesz hozzánk olyan közel a Hold, mint idén november 14-én, ezért a NASA külön blogposztban figyelmezteti az eseményre az embereket.

Részletek: http://index.hu/tudomany/2016/11/02/kiveteles_szuperhold_lesz_novemberben/Secret, ha betyár vagy, én akkor is szeretlek!Secret, a Bűnügyi horoszkóp rosszakat állít rólad! :)

De nemcsak rólad, hanem mindenkiről, aki az Ikrek havában született.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Közöttük találhatók a legügyesebb, legrafináltabb szélhámosok és ügyvédek, akiket igen jó üzleti érzékkel is megáldott a sors. A másoktól kicsalt pénzt hatékonyan tudják forgatni, gyarapítani. Nagydumások, hajlamosak a bigámiára, házasságszédelgésre, és nem ritka közöttük a selyemfiú sem. Gyöngéjük az arany és a drágakövek, ezek miatt hajlamosak néha túl nagy kockázatra is. Jó érzékük van a bélyeghamisításhoz, a hamis-pénz előállításához, a fiktív okiratok, igazolványok gyártásához, de sikerrel próbálkozhatnak még a zsebmetszéssel is. Idősebb korukban viszont már általában a bűn ostorozói, a magasztos erkölcsi elvek hangoztatói, nemegyszer vallási célzatú bőkezű adakozók, sőt humanitárius alapítványok létrehozói is. (http://www.ezoterikus.hu)

Persze ezt nem szabad komolyan venni!Hú, eme vicces rajz mögött... :)Holnap megyek

nem ma, de vigyázok majd, amennyire csak tudok!

Te láttál már ilyet? http://www.e-life.youthinks.com/picture/rubiks/rubik360_3.jpg

A nürnbergi nemzetközi játékvásáron - a 2009-es esztendőben- mutatták be Rubik Ernő legújabb játékát, a Rubik 360-at. A játék három, egymásba zárt gömbből áll.

Mifelénk nem terjedt el, ugyanis egyetlenegy darabjával sem találkoztam.Miben hasonlít Dobó István és Rubik Ernő?

Ezen jót kacagtam. :)
Köszönöm Pipacska! Vigyázz az úton magadra...Szunyókáltam egy kicsit

mert holnap munkanap, délután meg útra kelek, ugyanis akadt egy kis dolgom, pedig oly nehezen mozdulok én már ki a vackomból, mint az aranyhajú királylány a toronyszobájából.Csodálkoztam is váltig azon :)

hogy honnan a fenéből jutott nekem eszembe Rubik Ernő, :) de a telepátia megmagyarázza! Az időzítés pedig még külön is meglepett, mármint a 22 óra 22 perc és a 11 óra 11 perc! http://www.nlcafe.hu/data/cikk/8/74684/1.jpg

- Miben hasonlít Dobó István és Rubik Ernő?
- Mindkettőről kockát neveztek el. :)

Remélem, hogy már jobban vagy, kedves Leire!Szia Pipacska! :)

Mi ez, ha nem telepátia? Tegnap találtam ezt a képet, nagyon tetszett... eltettem, hátha. :)

"Természetesen olyan híres, közismert emberekre gondolok, akiknek tényleg neve van a köztudatban. (Rubik Ernő- Kos holdjegyű)"
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/1530497_57727...

Eredetileg 11:11-kor akartam idetenni, de elszunyókáltam.Csillagjegyek tipikus képviselői

Ó, ettől sokkal izgalmasabb volna, ha holdjegyek tipikus képviselőit gyűjtené össze valaki! Természetesen olyan híres, közismert emberekre gondolok, akiknek tényleg neve van a köztudatban. (Rubik Ernő- Kos holdjegyű)

22 óra 22: ideje aludni!Elegem van mindenből

de főleg az Univerzum (vagy Isten) igazságtalanságából!Skorpió a holdjegyem

talán azért érzek most erős késztetést arra, hogy marokra fogjak egy virtuális tollat és összefirkáljam vele Secret könyvlapjait, mert Ő is ludas abban, hogy évekig reménykedtem valamiféle jutalomban.

Szégyelld magad Secret, mert te is visszaéltél a helyzetemmel … de nem firkállak össze, mert szeretetem erősebb.Baba Vanga jóslatait olvasgattam

Millió helyen kifejtik, hogy a vak jósnő félelmetesen tudott olvasni a jövőből. Áttanulmányoztam néhány cikket és megállapítottam, hogy nem volt tévedhetetlen, hiszen többször is melléfogott, ami engem azért nem lepett meg, mert a jövő képlékeny.

Viszont sehogy se fér a fejembe, hogy miért nem rántják le a leplet a múltról a hozzáértők. A történelem összes rejtélyét képesek volnának a médiumok, a jósok, a tisztánlátók megfejteni, hiszen a régmúlt eseményei már „megkövesedtek”, mégsem találok egyetlen olyan írást sem, ami ilyen témákat boncolgatna. (Bár híres történelmi személyiségek horoszkópjait néhányan már vizsgálták. )

Ó, jól elkalandoztam, ideje aludnom... Jó éjt!Szépen kigyűjtöttem az adatokat

miszerint:

"Miksa bajorországi herceg és Ludovika bajor királylány második leánygyermeke
1837. december 24-én este 10 óra 43 perckor
született a hercegi pár müncheni kastélyában. A kis karácsonyi angyal a keresztségben az Elisabeth nevet kapta",

.... de nem találok olyan holdjegytáblázatot, amiből kikereshetném, hogy Sissinek mi volt a holdjegye, mert mindegyik csak 1900 -as esztendőtől "számol".

Hát senki sem kutatja ezoterikus módszerekkel a múltat?Bonaparte Napóleon holdjegye

Bonaparte Napóleon, teljes francia nevén Napoléon Bonaparte, olasz nevén Napoleone di Buonaparte, korzikaiul Napulione Buonaparte, francia tábornok, hadvezér, politikus.

Született: 1769. augusztus 15., Ajaccio, Franciaország (A Napjegye szerint: Oroszlán volt)

Ó, egy újabb rokonom, mert Ő is Skorpió holdjegyű volt! :)

Mivel a magánéletéről kevés információval rendelkezem, időre van szükségem ahhoz, hogy bizonyos források felkutatása után, nyilatkozni tudjak a Skorpióságáról!A gyilkos bohóc

A gyilkos bohóc jelzővel illették John Wayne Gacyt, akit szinte mindenki kedvelt környezetében, hiszen a sikeres üzletember szabadideje jelentős részében a helyi kórház gyerekosztályán vidította fel a kis betegeket. Szabadideje másik részében viszont több mint harminc fiatal fiú életét oltotta ki a valójában vérszomjas és homoszexuális késztetéseit halálos módon megélő sorozatgyilkos.

Áldozatait haláluk előtt brutálisan megkínozta, megerőszakolta, majd megfojtotta. Kevés áldozata élte túl a vele való találkozást, ám egy fiatal fiúnak mégis megkegyelmezett a Bohóc, "csak" megerőszakolta, de aztán futni hagyta Jeffrey Ringallt, aki később koronatanúvá vált a "Bohóc" elleni perben. Áldozatai egy részét a saját háza padlója alá temette, de néhány fiút a közeli, Des Plaines folyóba dobta. (forrás: http://www.life.hu )

Született: 1942. március 17.
Az Ő holdjegye: Halak

Megértő a segítségre szorulókkal, és együtt érző, szimpatikus benyomást tud kelteni mindazokban, akik hátrányos helyzetben vannak. Bohócként valóban ilyen volt, csak az a baj, hogy volt egy szörnyeteg álarca is!