Mi a Holdjegyed? Ismerd meg a valódi éned!

Mi a csillagjegyed?

Erre a kérdésre valószínűleg mindenki kapásból rávágja a választ: Bak vagyok, mert január közepén születtem, … Nyilas a csillagjegyem, mert november 20-án láttam meg a napvilágot, … és sorolhatnám tovább.

Mi a Holdjegyed?

No, ez már fogósabb kérdés! Szerintem, ha tíz emberből 2-3 tudja, akkor már sokat mondok!
Ha Te is bizonytalan vagy, egyáltalán nem csodálkozom rajta, mert a közismert horoszkópjaink a napjegyekre épülnek.

Viszont ha a „milyen jegyben születtél” kérdését egy indiai embernek teszik fel, válaszként a holdjegyét fogja megnevezni, mert keleten, a védikus vagy indiai asztrológiai rendszerében a Hold pozíciója minden más bolygóétól fontosabb és nagyobb jelentőségű, beleértve még a Napot is. Ja, jut eszembe, elfelejtettem definiálni a fogalmat!
Mi a holdjegy? Az a jegy, amiben születésed idejekor (idején) a Hold állt.

Több okból érdemes kiderítened, hogy mi a holdjegyed, főleg akkor, ha a napjegyes horoszkópok leírásait nem érzed magadra illőnek! A holdhoroszkópokból árnyaltabban ismerheted meg a személyiséged, főleg annak érzelmi összetevőit és rejtett vonásait. Megtudhatod: hogyan reagálsz emocionálisan bizonyos szituációkra, és érzelmileg mit viselsz el nehezen.

TEST – SZELLEM- LÉLEK HÁRMASA AZ ASZTROLÓGIÁBAN

Test – szellem – lélek hármasa az asztrológiában is tettem érhető.
Az aszcendens fizikai testünket, a Nap a szellemi utunkat, a Hold a lélek és a személyiség jellegzetességeit mutatja meg. A Holdjegyed befolyásolja mindazokat a tulajdonságaidat, amiket a Napjegyed nyújthat, ugyanakkor sokszor dominánsabb is lehet azoknál.
Azt mondják, amíg a Nap a nappali énünket, viselkedésünket szabályozza, addig a Hold a mélyebb, rejtettebb oldalunkat, ösztöneinket mutatja meg, s ez alól te sem vagy kivétel!

HOGYAN TUDHATOD MEG, HOGY MI A HOLDJEGYED?
Ezt a születési éved, hónapod, napod alapján könnyen kiszámíthatod!

Kattints erre a linkre: http://www.patikatukor.hu/files/asztro/asztro06082.htm

Az egyik táblázat a születési évedhez kapcsol egy számot, a másik a születési hónapodhoz.
Add össze a két számot, majd az összeghez add hozzá a születésed napját! Az így kapott végeredmény alapján az utolsó táblázatból kikeresheted a Holdjegyed! A számítás egy kicsit bonyolultabb, ha szökőévben születettél!

A holdjegy számításának lépéseit csupán érdekességképpen adtam közre, hiszen léteznek már olyan kalkulátorok, amelyek a számítást pillanatok alatt elvégzik helyettünk, ha megadjuk a születési adatainkat. Íme!

Holdjegy kalkulátor: http://holdjegy.atw.hu/

Sikerült? Akkor olvasd el a jellemzésedet!

1. HOLD A KOS JEGYÉBEN

A Kos Holdjegyű ember gyors, bátor, spontán és robbanékony.
Heves természete miatt megosztja maga körül az embereket, valaki vagy nagyon szereti, vagy nagyon nem.
Vezető típus, addig megy előre, amíg végül ő lesz a főnök, ha nem a munkahelyén, akkor a családjában.
Túl hevesen és gyorsan reagál olyan az ügyekre, amelyek szenvedélyt keltenek benne. Erőteljes ösztönös vágy hajtja a cselekvésre, ezért nem valószínű, hogy sokat teketóriázik bármin is.
Ha kordában tudja tartani indulatait, irigylésre méltó határozottsága és kiváló helyzetfelismerése kerül előtérbe.

E jegyhelyzet hatására az egyén igényli a függetlenséget, és másokat is képes önálló cselekvésre buzdítani. Nagyobb türelemre van szüksége, különösen azokhoz, akiknek tempója lassabb az övénél. Ha személyes kihívással találkozik, felbukkanhat a Kos legnagyobb hibája, az önzés, ösztönösen magát tolja előtérbe.

Összegző tulajdonságlista: Vezetői készség, önérzetesség, bátorság, elhamarkodottság, ösztönösség. erős tettvágy.

*
2. HOLD A BIKA JEGYÉBEN

A hagyományok szerint a Hold hatása ebben a jegyben különösen erőteljes.
A jegy szülöttének biztonságra van szüksége anyagi és érzelmi téren egyaránt.
A Bika Holdjegyű ember mindig meggondoltan cselekszik, körültekintő, és biztonságot sugároz a külvilág felé.
Ha a biztonsága veszélybe kerül, gyorsan és védekezően reagál.
Megbízható, teljesítményorientált ember. Ugyanakkor a másik nem tagjai különös vonzalmat éreznek bájos és misztikus lénye iránt.

A konzervatív, konvencionális szemléletű Bikát olykor befelé fordulás is jellemzi. Érdekes, hogy bár független, szabadságszerető személyiség, erős benne a birtoklási vágy is.
Mivel a Hold az egészséggel áll kapcsolatban, fontos tudnia, hogy stressz esetén hajlamos lehet elmerülni az édességek, vagy más kellemes ételek élvezetében.

Összegző tulajdonságlista: Derűs, vidám természetű, nyugodt, körültekintő, biztonságkereső, jó a gyakorlati érzékkel megáldott ember, de bizonyos helyzetekben a birtoklási vágya felerősödik.

*
3. HOLD AZ IKREK JEGYÉBEN

A változás, az utazás lételeme. Előfordulhat, hogy egyszerre több otthona is van, élete során sokszor költözik. Szereti, ha pezseg körülötte az élet. Idejének egy részét tanulással, a többit társaságban tölti. Az Ikrek Holddal rendelkező egyénekre jellemző a rendkívüli gyors szóbeli reagálás. Veleszületett közlési vágya igen erős.
Az Ikrek Hold veleszületett mozgékonyságot és szellemi frissességet jelez még idős korában is.

Az Ikrek sokoldalúsága főleg akkor mutatkozik meg, ha egyszerre több feladatot kell megoldania. Hajlamos belefogni egyszerre mindenbe és fáradhatatlanul tevékenykedni. A bizonyos fokú türelmetlensége és nyughatatlansága aranyat ér akkor, ha határidős feladatai sürgetik.

A Hold erőteljesen befolyásolja az érzelmi reakcióit. Ezért az Ikrek racionális gondolkodása ellentétbe kerülhet az érzelmekkel és az intuíciókkal. Egyensúlyt kell kialakítania az ösztönös megérzései és a tárgyilagos ésszerűsége között. Az Ikrek sohasem hagyatkozik teljesen az érzéseire, de ez nem baj, mert a Hold jelenléte miatt ezek az érzések néha felszínesek és múlékonyak.

Összegző tulajdonságlista: Találékony, élénk jellemű, gyors gondolkodású, jó kommunikációkészségű, könnyed kapcsolatteremtő személyiség.

*
4. HOLD A RÁK JEGYÉBEN

Az elemzők szerint: a Rák Holdjegyű ember érzékeny, alkalmazkodó, de kissé kiszámíthatatlan, és szeszélyes is. Fontos számára, hogy érezze, tartozik valakihez, vagy valamihez. Ezért minden olyan társaságot nagyra értékel, amelynek részévé válhat, mint a családi kör, munkahelyi közösség, vagy baráti társaság.

A Hold a Rák jegy uralkodóbolygója, ezért hatása e jegyben jelentősen megnő. Amikor a Hold a Rák jegyében tartózkodik, befolyásolja az egyén arcvonásait, ami rendszerint kerek. Az e jegyhelyzettel rendelkezőknek nagyon érzékeny a bőrük.

Életszemlélete nem feltétlen pesszimista, de a folyamatos aggódás a szeretteiért kiszámíthatatlanná teheti reakcióit. A gyors hangulat változásaival zavarba ejtheti szeretteit. A családi ösztön nagyon erősen nyilvánul meg náluk. Mindenesetre kitűnő és gyermekszerető szülők lesznek.A Rák jegyében születettek fő vonása az ösztönös védekező magatartás, néha indokolatlanul.

Összegző tulajdonságlista: Családközpontú, érzékeny, romantikus, ingadozó hangulatú személyiség.

*
5. HOLD AZ OROSZLÁN JEGYÉBEN

Az Oroszlán Holdjegyű ember erős, büszke és bátor. Élvezi a felelősséget, sokszor túl sokat is vállal.
Természetes vonzódást érez a hatalom, és a szereplés iránt, minden mozdulata figyelmet és tiszteletet vált ki a többi emberből. Ösztönösen elsőségre tör. Tettre kész, boldog lelkesedése és pozitív megnyilvánulásai ellenére könnyen zsarnoknak, merevnek és makacsnak tűnhet. Kitűnő érzékkel lelkesít másokat, igazi falkavezér. Különösen jól helytállnak a felmerülő vészhelyzetekben, mivel az Oroszlánt jellemző vezetői adottság és szervezőkészség azonnal megnyilvánul.

Érzelmei erősek, képzelete gazdag, intuíciója kiváló, mely kreatív módon tud megnyilvánulni. Szilárd támaszra van szüksége, hogy levetkőzze nagyzolási hajlamát. A „nagy győztesek” horoszkópjában gyakran megtalálható e jegyhelyzet. Az Oroszlán holdjegyű ember, főleg, ha fiatal, mindenáron jó benyomást akar kelteni, de a maga kárán tanul. Ennek ellenére közvetlenek, készségesek.

Összegző tulajdonságlista: Vezetői becsvágy, irányító képességek, öntudatosság és nagylelkűség, segítőkészség jellemzi.

*
6. HOLD A SZŰZ JEGYÉBEN

A Szűz Holdjegyű ember megbízható, megfontolt és diszkrét. Kiváló szervező, rendszerető, és lelkiismeretes, de ennek ellenére néha önbizalomhiánnyal küszködik. Azon van, hogy mindent jól átgondolva, tökéletesen csináljon. Csendes, visszafogott életet él. Ez az elhelyezkedés hasonlít a Hold az Ikrek jegyhelyzethez. Az egyén itt is beszéddel leplezi idegességét vagy nyugtalanságát. Ideges vagy önbizalom hiányos állapotában megmagyarázhatatlannak tűnő gyomor- és emésztőszervi panaszok is jelentkezhetnek nála.

Reakciói igen gyorsak, ami nagy előnyt jelent, mint ahogyan a megbízhatósága, nagyfokú józansága és segítőkészsége. Ebben a jegyhelyzetben gyakori a jó íráskészség, a fejlett a kritikai érzék is.

Összegző tulajdonságlista: Érzelmi visszafogottság, tartózkodó magatartás, megfontoltság, racionálisság, szerénység, pontosság, konzervatív beállítottság jellemzi.

*
7. HOLD A MÉRLEG JEGYÉBEN

A Mérleg Holdjegyű ember szeret barátságokat kötni. Igazi társas lény, vonzzák a közösségi események.
Minden helyzetben az együttműködést keresi, legyen az párkapcsolat, barátság, vagy üzlet.
Népszerű és nagyvonalú, akinek az élete az emberek körül forog. E jegyhelyzet ismertetőjegye a kiváló taktikai és veleszületett diplomáciai érzék. Képes azonosulni mások problémáival, véleményével, és azonnal tud reagálni rájuk. Ez önmagában kitűnő adottság, de határozatlansággal, jellembeli gyengeséggel járhat.

A jegyhelyzet ereje az egyén közvetlenségében, megértő viselkedésében rejlik. Bárki rokonszenvesnek találhatja, mert hajlandó meghallgatni mások problémáit.
A Mérleg egyensúlyra és harmóniára való törekvése szintén megtalálható e jegyhelyzettel születetteknél. Fesztelenül viselkedik és nyugalmat áraszt. Különösen csábító vonzerő jellemezheti az egyént, aki lassú és behízelgő beszédéről felismerhető.

Összegző tulajdonságlista: Jóindulatú, rokonszenves, kompromisszumkereső, békességkedvelő, jó diplomáciai érzékekkel megáldott személyiség, aki szereti a társaságot és a művészeteket.

*
8. HOLD A SKORPIÓ JEGYÉBEN

A Skorpió Holdjegyű ember rendkívül vonzó, erőteljes kisugárzással rendelkezik, főképp a másik nem számára. Érzelmi világa intenzív, kifinomult, már-már misztikus. Az embereknek gyakran azaz érzése, hogy szinte belelát a mások gondolataiba, ő viszont csak nagyon ritkán adja ki önmagát.
Túlfűtött érzelmei miatt bármilyen enyhe provokálásra túlzott hevességgel reagál. De ugyanennek az érzelmi energiaforrásnak köszönheti, hogy végtelenül eltökélt és célratörő.

Mivel érzései szívből jönnek, nem könnyen tudja féken tartani őket. Viszont megfelelően kordában tartva, ezek a hatalmas érzelmi és intuitív energiaforrások komoly belső tartást és erőt biztosítanak neki.
A Skorpió Hold jegy szülötte bár utálja a féltékenység bármilyen megnyilvánulását, egyszerűen nem képes legyőzni önmagában.

Összegző tulajdonságlista: Függetlenségre törekvő, zárkózott természetű, analizáló típusú ember, aki féltékenyre is hajlamos! Ez vagyok én! :)

*
9. HOLD A NYILAS JEGYÉBEN

A Nyilas Holdjegyű ember szereti a szabadságot, ezért vonzódik a hatalmas terekhez, lakatlan területekhez. Aktívan él, az aktív sportolás sem áll távol tőle. Nagyon pozitívan, derűlátóan gondolkodik, nagy lelkesedéssel fog bele mindenbe, a megmérettetés élvezete és igénye leginkább jellemző rá.
E jegy helyzettel rendelkező ember jellemzően élénk, lelkes, viszont néha először cselekszik, és csak utána gondolkodik.

Kiegyensúlyozottságra van szüksége a szájhősködő hajlamok legyőzésére, és hogy a vak optimizmus ne homályosítsa el a józan észt. A reakciók lecsillapítását kell célul kitűznie, hogy a Nyilas bölcsessége és saját egyéni életfelfogása kibontakozhasson. Intellektuális tekintetben csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, de nincs sok érzéke az apró részletek vagy kisebb problémák felismeréséhez.
Kedveli az olyan ételeket, melyeket nehezen tud megemészteni, ezért gyomor és májpanaszokra számíthat.

Összegző tulajdonságlista: Derűs természetű, optimista ember, aki mindent hittel tesz, viszont fontos számára a külső visszajelzés, a külső megerősítés, kontroll.

*
10. HOLD A BAK JEGYÉBEN

A Bak Holdjegyű ember veleszületett tekintéllyel rendelkezik, amely nem ritkán híressé, ismertté is teszi őt.
Ha kisebb körben is, de a népszerűség mindenképp garantált számára. Otthonában nyugodt és kifinomult, jó stílusérzékkel rendelkezik.

Érzelmei visszafogottak, nagymértékben ellenőrzése alatt tartja őket. Nyugodtan, higgadtan viselkedik minden élethelyzetben. Zárkózottsága miatt olyan benyomást kelt, mintha valamilyen okból távol akarná tartani magát a többi embertől. Zsémbessége, szeszélyessége mellett a Bak csodálatosan egyéni humorérzékkel is rendelkezhet.
Az egyén rendszerint csak jól kiszámított kockázat vállal. Belső késztetés a tetszeni akarás, ahogyan a büszkeség is. Erős belső késztetés hajtja vágyainak és törekvéseinek megvalósítására.

Összegző tulajdonságlista: Céltudatos, visszafogott, praktikusságra törekvő, kitartó, szívós, de kissé bizalmatlan és irigy személyiség.

*
11. HOLD A VÍZÖNTŐ JEGYÉBEN

A Vízöntő Holdjegyű embernek sok barátja van, akik nagyra értékelik beleérző képességét. Minden vonzza, ami intellektuális, tudományos, szociális, és az is, ami eredeti vagy szokatlan. Ő maga sem mondható átlagosnak, sőt kitűnik a tömegből, láthatóan a maga útját járja.
Mágnesként vonzza az embereket, viselkedése mégis hűvösséget, tartózkodást sugall, mintha nem kívánná, hogy túl közel kerüljenek hozzá. Ez az első és önkéntelen reakció akkor jelentkezik, amikor áttörik a törékeny, csillogó, de valahogyan fagyos korlátot, melyet felépít maga köré. Az érzelmek igen visszafogottak, bár ha valaki bajba jut, elsőként siet a segítségére. Azonnal felismeri a nehézségből kivezető utat. A Vízöntő humanitárius vonásai a Hold jószívűségéhez kapcsolódva, jelentős mértékben kiegészítik egymást.

A látványos, érdekes dolgok erősen vonzzák, hajlamos a romantikus gondolkodásra. Tapasztalhatjuk az eredetiség, de gyakran a zsenialitás szikráját is. Érdemes komolyan venni és megvalósítani hirtelen ötleteit.
Az idegesség és feszültség viszont okozhat problémákat. A Vízöntő kiszámíthatatlanság itt is láthatóvá válik, reakciói teljesen váratlanok lehetnek, és meglehetősen különböznek a mások által feltételezettől.
A pillanat kényszerénél fogva a cselekvés olyan útját választja, amely teljesen eltér személyiségének jellemző vonásaitól.

Összegző tulajdonságlista: Jó szellemi képességek, művészi adottságok, érzékenység és fogékonyság jellemzi.

*
12. HOLD A HALAK JEGYÉBEN

A Halak Holdjegyű embert érzelmei vezérlik, vonzza a művészet, a zene, az irodalom, a versek.
Elég változékony, könnyen meggondolja magát, ezért nem is szereti az előre eltervezett dolgokat. A Halak érzelmi szintje magas, és amikor a Hold ebben a jegyben tartózkodik, az egyén minden tette, megnyilvánulása érzelmi töltésű. Könnyen meghatódik. E jegyhelyzet fogékonyságot és képzelőerőt biztosít a kreativitás kibontakoztatásához.A hivatástudat mellett sokat számít az ebből a jegyhelyzetből fakadó gondoskodás és áldozatvállalás is. Megértő a segítségre szorulókkal, és együtt érző, szimpatikus benyomást tud kelteni mindazokban, akik hátrányos helyzetben vannak.

E jegyhelyzet két nagyfeszültségű energia találkozását mutatja.
A Hold a Halak jegyében gyöngíti a jellemet, arra ösztönözheti az egyént, hogy válassza a kisebb ellenállás útját, különösen kihívások idején. Ennek eredményeképpen saját magát is képes becsapni. Ha a légvárépítés bármely formájának utat enged, olyan szenvedélyek alakulhatnak ki, amelyekről nehéz leszokni.
A Hold hatására kedvezőtlenül reagálhat a gyógyszerekre, kialakulhat könnyen a gyógyszerallergia.

Összegző tulajdonságlista: Kedves és barátságos, gondoskodó és segítőkész, viszont könnyen befolyásolható érzelmileg. (naiv típus)

*
A horoszkópokban valaki vagy hisz, vagy nem.
Létezésük a mai napig erősen megosztja a közvéleményt. Igazságtartalmuktól függetlenül én azért tartom fontosnak a bennük való elmélyülést, mert akaratlanul is hozzájárulnak az önismeret fejlődéséhez.
A horoszkópot olvasók ugyanis egy-egy tulajdonságon hosszasan eltöprengenek, mielőtt elfogadják vagy elutasítják önmagukra vonatkozólag.

A személyiségfejlődés szempontjából pedig mindig sokkal hatásosabb az, ha az ember magától veszi észre a jó, illetve a rossz tulajdonságait.

----------------------------------------------

Forrás:
http://www.patikamagazin.hu/cikk/index/15768/holdjegyek-hatasa-a-napjegy...
és egyéb webhelyek

HozzászólásokCsak a Skorpióknál van esélyem?

"Hold a Skorpió jegyében: " Férfi esetén kedveli a spirituális beállítottságú hölgyeket... "
Hm, erről még hallani sem akarok, hiszen Aladár nem Skorpió holdjegyű!Milyen csajokra buknak a különböző holdjegyű pasik?

Hold az Oroszlán jegyében: "Férfi esetében a határozott, királyi megjelenésű és viselkedésű hölgyekhez vonzódik".
Hold a Szűz jegyében: "Férfi esetén a kiszámítható, józan gondolkodású és beszédes nőket kedveli".
Hold a Mérleg jegyében: "Szívesen él párkapcsolatban. Férfi esetében a szép és választékosan öltözött nők vonzzák".

Hold a Skorpió jegyében: " Férfi esetén kedveli a spirituális beállítottságú, esetleg a szúrósabb beszédmódú nőket. "
Hold a Nyilas jegyében: "Férfi esetén azok a nők vonzzák, akik hasonlóan barátságosak és lelkesek, ugyanakkor megfelelnek a vadászó Diána archetípusának. "

Hold a Bak jegyében: "Férfi esetében a hasonlóan racionális hölgyeket kedveli".
Hold a Vízöntő jegyében: "Szereti a szabadságot és függetlenséget. Ha korlátozva érzi szabadságát, fellázad, és elmenekül. A tekintélyt nem tiszteli, kizárólag tudása miatt képes felnézni bárkire. Ha férfi, olyan partnert választ, akivel kölcsönösen tiszteletben tartják egymás szabadságát, és a házasság kötelékeire sem biztos, hogy igényt tart".

Hold a Kos jegyében: "Szívesen hódít, érdeklődése addig tart, amíg az újdonság hatalma el nem múlik."

forrás: http://www.arkanumstudio.huNem a csillagjegyen és a holdjegyen múlik semmi...

hanem az emberségen, a becsületességen, a szereteten ... és egyéb ilyen emberi értékeken.Lehoznám néked a csillagokat is az égről...

"Lehoznám néked a csillagokat is az égről, tündér vagy te a legtündéribb tündérmesékből".

Pipacs, a pasiknak szokása a csillagszedés, nem a csajoknak!
https://www.youtube.com/watch?v=mC4plNdoOmk"Csakis az történik meg, aminek meg kell történnie"!

Ez óriási igazság, kedves Pipacs!

Egyébként Pipacs már a repülőgépen ül, úgyhogy hamarosan számíthatunk rá! :)
http://hampage.hu/repules/tu154/154orr.jpgJó éjt!

https://3.bp.blogspot.com/-rapLAmkg-fo/WUlk4vOFOMI/AAAAAAAABYo/A1PyxIlGX...

Secret, te vagy az Univerzum legszebb csillaga! ♥A Napot, a Holdat és a csillagokat nem hozom le neki az égről

Hm, Ádámról már egészen megfeledkeztem, úgyhogy a Napot, a Holdat és a csillagokat már nem hozom le neki az égről! Miképpen történhetett ez meg?

A titok nyitja: a figyelem és az érdeklődés áthelyezése ... és mostanában eléggé könnyedén sikerült áthelyeznem a figyelmemet egy másik pasira!

Persze hülyét nem csinálok önmagamból ... nem képzelgek... és nem színezem át kedvemre a valóságot, hiszen megtanultam egy örök életre a leckét: miszerint csakis az történik meg, aminek meg kell történnie!

(... vagyis hiú ábrándokat nem kergetek, hanem megvárom, hogy az Univerzum mit lép)Megkötöm lovamat

https://www.youtube.com/watch?v=pT0UkCXfGG4
Ezt ígértem valakinek ... és sivatagi rózsaként (egy csepp "eső"nélkül ) is kitartottam az ígéretem mellett hosszú évekig, de 7 év már gyászidőnek is túl sok, ezért ha nem jelentkezik, akkor ott egye meg a fene, ahol éppen van!

Ennek semmi köze sincs a Holdhoz, csak oldhoz... ami azt jelenti, hogy eloldom a lovat! :)Hold Till Attila

Miért éppen Till Attila holdjegye érdekelt téged, kedves zoli1942?Sorok között olvasni...

kissé "veszélyes" (gyakran tévútra vezető) "tudomány", hiszen nem tartozik hozzá egy olyan egységes és világos "jelrendszer", aminek kódolása után X. is, Y. is, és Z. is ugyanazt "olvasná" ki a homályos célzásokból.Mivel nekem a sorok között kell olvasnom mindennap

hiszen a munkaköröm megköveteli, még ezen az oldalon is találtam olyan információkat, amiket mások kódolni nem tudnak.A holdjegye: Ikrek

Till Attila, vagy ahogyan egy ország becézi, „Tilla” 1971. december 3-án született Budapesten.
A holdjegy-kalkulátor szerint: http://www.holdjegy.atw.hu/ … éppen ezért a holdjegye: Ikrek

„Elég egy bohóc faszi”?
Hm, erről véleményt formálni nem igazán tudok, de az tény, hogy az év embere volt 2016-ban.

Idézeteket is kerestem tőle, hogy némi benyomást szerezzek a gondolkodásáról.
„Vannak világhírű tudósok, akiknek sikerült négy-öt gyerek mellett Nobel-díjat szerezniük, másoknak meg egész életükben sem jön össze, hiába ülnek otthon néma csöndben. ..”

„Az óvodában több szerelmem volt, és később is voltak nagy szerelmeim. De a feleségem annyira fontos az életemben, hogy rajta kívül nem említenék mást. Nem tagadom meg a múltat, de azt szeretném, hogy mellettem csak az ő neve szerepeljen.” (Till Attila)

Rám egyáltalán nem tett rossz benyomást, de emberre válogatja, hogy kinek ki a szimpatikus.Hold Till AttilaSzuperhold kúszik az égen Budapest felett – ÉLŐ közvetítés!

"Amennyiben az időjárás kegyes lesz hozzánk, a jelenséget holdkeltétől, tehát valamikor délután fél 5 körül kezdjük élőben közvetíteni a 24.hu-n, illetve a Facebook-oldalunkon. A kamerát a Halászbástyán állítottuk fel, a Hold az Országház mellett fog feltűnni a horizonton".

A Szuperhold a link alatt: http://24.hu/tech/2016/11/14/szuperhold-kuszik-az-egen-budapest-felett-e...Már csak kettőt alszunk, és felragyog a szuperhold! :)

http://img.444.hu/supermoon.jpg
Áh, a tündérmesék csodáiban már régóta nem hiszek, ezért varázslatos áttörésekre sem számítok aznap!A tapasztalataim azt mutatják

bár ezt én sajnálom a legjobban, hogy a Szuperhold szuper energiái fabatkát sem érnek. Próbáltam már a vágyaimat a Hold különleges állásaihoz igazítani, de nem történt semmi.

És a 2015-ös Vérhold energiája is kevés volt, mint a mackósajtban a brummogás. :)November 14-én szuperhold!

2034. november 25-ig, vagyis jó 18 évig nem lesz hozzánk olyan közel a Hold, mint idén november 14-én, ezért a NASA külön blogposztban figyelmezteti az eseményre az embereket.

Részletek: http://index.hu/tudomany/2016/11/02/kiveteles_szuperhold_lesz_novemberben/Secret, ha betyár vagy, én akkor is szeretlek!Secret, a Bűnügyi horoszkóp rosszakat állít rólad! :)

De nemcsak rólad, hanem mindenkiről, aki az Ikrek havában született.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Közöttük találhatók a legügyesebb, legrafináltabb szélhámosok és ügyvédek, akiket igen jó üzleti érzékkel is megáldott a sors. A másoktól kicsalt pénzt hatékonyan tudják forgatni, gyarapítani. Nagydumások, hajlamosak a bigámiára, házasságszédelgésre, és nem ritka közöttük a selyemfiú sem. Gyöngéjük az arany és a drágakövek, ezek miatt hajlamosak néha túl nagy kockázatra is. Jó érzékük van a bélyeghamisításhoz, a hamis-pénz előállításához, a fiktív okiratok, igazolványok gyártásához, de sikerrel próbálkozhatnak még a zsebmetszéssel is. Idősebb korukban viszont már általában a bűn ostorozói, a magasztos erkölcsi elvek hangoztatói, nemegyszer vallási célzatú bőkezű adakozók, sőt humanitárius alapítványok létrehozói is. (http://www.ezoterikus.hu)

Persze ezt nem szabad komolyan venni!Hú, eme vicces rajz mögött... :)Holnap megyek

nem ma, de vigyázok majd, amennyire csak tudok!

Te láttál már ilyet? http://www.e-life.youthinks.com/picture/rubiks/rubik360_3.jpg

A nürnbergi nemzetközi játékvásáron - a 2009-es esztendőben- mutatták be Rubik Ernő legújabb játékát, a Rubik 360-at. A játék három, egymásba zárt gömbből áll.

Mifelénk nem terjedt el, ugyanis egyetlenegy darabjával sem találkoztam.Miben hasonlít Dobó István és Rubik Ernő?

Ezen jót kacagtam. :)
Köszönöm Pipacska! Vigyázz az úton magadra...Szunyókáltam egy kicsit

mert holnap munkanap, délután meg útra kelek, ugyanis akadt egy kis dolgom, pedig oly nehezen mozdulok én már ki a vackomból, mint az aranyhajú királylány a toronyszobájából.Csodálkoztam is váltig azon :)

hogy honnan a fenéből jutott nekem eszembe Rubik Ernő, :) de a telepátia megmagyarázza! Az időzítés pedig még külön is meglepett, mármint a 22 óra 22 perc és a 11 óra 11 perc! http://www.nlcafe.hu/data/cikk/8/74684/1.jpg

- Miben hasonlít Dobó István és Rubik Ernő?
- Mindkettőről kockát neveztek el. :)

Remélem, hogy már jobban vagy, kedves Leire!Szia Pipacska! :)

Mi ez, ha nem telepátia? Tegnap találtam ezt a képet, nagyon tetszett... eltettem, hátha. :)

"Természetesen olyan híres, közismert emberekre gondolok, akiknek tényleg neve van a köztudatban. (Rubik Ernő- Kos holdjegyű)"
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/1530497_57727...

Eredetileg 11:11-kor akartam idetenni, de elszunyókáltam.Csillagjegyek tipikus képviselői

Ó, ettől sokkal izgalmasabb volna, ha holdjegyek tipikus képviselőit gyűjtené össze valaki! Természetesen olyan híres, közismert emberekre gondolok, akiknek tényleg neve van a köztudatban. (Rubik Ernő- Kos holdjegyű)

22 óra 22: ideje aludni!Elegem van mindenből

de főleg az Univerzum (vagy Isten) igazságtalanságából!Skorpió a holdjegyem

talán azért érzek most erős késztetést arra, hogy marokra fogjak egy virtuális tollat és összefirkáljam vele Secret könyvlapjait, mert Ő is ludas abban, hogy évekig reménykedtem valamiféle jutalomban.

Szégyelld magad Secret, mert te is visszaéltél a helyzetemmel … de nem firkállak össze, mert szeretetem erősebb.Baba Vanga jóslatait olvasgattam

Millió helyen kifejtik, hogy a vak jósnő félelmetesen tudott olvasni a jövőből. Áttanulmányoztam néhány cikket és megállapítottam, hogy nem volt tévedhetetlen, hiszen többször is melléfogott, ami engem azért nem lepett meg, mert a jövő képlékeny.

Viszont sehogy se fér a fejembe, hogy miért nem rántják le a leplet a múltról a hozzáértők. A történelem összes rejtélyét képesek volnának a médiumok, a jósok, a tisztánlátók megfejteni, hiszen a régmúlt eseményei már „megkövesedtek”, mégsem találok egyetlen olyan írást sem, ami ilyen témákat boncolgatna. (Bár híres történelmi személyiségek horoszkópjait néhányan már vizsgálták. )

Ó, jól elkalandoztam, ideje aludnom... Jó éjt!Szépen kigyűjtöttem az adatokat

miszerint:

"Miksa bajorországi herceg és Ludovika bajor királylány második leánygyermeke
1837. december 24-én este 10 óra 43 perckor
született a hercegi pár müncheni kastélyában. A kis karácsonyi angyal a keresztségben az Elisabeth nevet kapta",

.... de nem találok olyan holdjegytáblázatot, amiből kikereshetném, hogy Sissinek mi volt a holdjegye, mert mindegyik csak 1900 -as esztendőtől "számol".

Hát senki sem kutatja ezoterikus módszerekkel a múltat?