Minden az arcunkra van írva?

Az arcdiagnosztikáról, az arcolvasás tudományáról számtalan cikk, tanulmány, könyvajánló található a világhálón, melyek azt bizonygatják, szinte minden kétséget kizáróan, hogy az arcunkról minden leolvasható.

Nézz rám és megmondom ki vagy! – állítják határozottan és magabiztosan a fiziognómia (arcdiagnosztika) képviselői.
Mivel a mindenben kételkedő típusú emberek közé tartozom, azonnal feltettem magamnak a kérdést: vajon igaz, amit állítanak? Hiszen oly sokan idézik az alábbi sorokat is:

Ne az arcról ítélj, ne a külső után,
a lélek mutatja meg, kik vagyunk igazán,
ne az arcot nézd, a lelket keresd,
s a lelkén keresztül az embert szeresd!

Példának okáért gondolatban felidéztem Quasimodo - nak, a Notre dame-i toronyőrnek a torz, púpos alakját, a csúf arcvonásaival együtt és megállapítottam: nem a lelke tükröződött az arcán.
Persze jól tudom, Ő csak egy kitalált figura, de közöttünk élnek azok a valóságos társai, akik gyakorta bizonyítják a csúnyának tartott emberek lelki szépségét.
Summa summárum: nem teljesen tudok azonosulni azzal a kijelentéssel, miszerint az „arc a lélek tükre”.

Viszont egy csipet kétségem sincs afelől, hogy az arcjáték (a mimika) egy olyan a titkos „beszéd”, amely sokszor többet mond a száj által kiejtett szavaknál. A mimikával a nem verbális kommunikáción belül a kommunikációelmélet foglalkozik, amit most hipp –hopp átugrok! :)

ARC ÉS AZ ÉRZELMEK:

A 7 fő érzelem az egész világon, nemzetiségtől, nemtől, kortól függetlenül ugyanúgy tükröződik az arcokon.
Ezek az öröm, a meglepetés, az érdeklődés, a harag, az undor, a szomorúság és a félelem.
Az arcunkon megjelenő érzelmek genetikailag kódoltak, így mindannyiunk esetében ugyanazok az arcizmok lépnek működésbe a megjelenítésük során.

Mindezek mellett létezik egy rendkívül pozitív hozadéka is, amely már csak hab a tortán.
Ahogy Williams James, a Harvard Egyetem pszichológusa bebizonyította: Nemcsak az érzelmeink váltanak ki bizonyos gesztusokat, hanem fordítva is, a gesztusok érzelmeket.
Mit jelent ez? Ha szomorú vagy, keress okot arra, hogy mosolyogj, és hamarosan valóban sokkal jobb kedvet lesz!

Ugyanis a pozitív gesztusok használatával a pozitív gondolataid és érzéseid aktiválódnak.
Az ember ezen először hitetlenkedik, de a puding próbája az evés! Próbáld ki! Működni fog! Először erőltetettnek tűnik majd a mosolyod, mintha egy savanyú almába haraptál volna, de később természetessé válik a görbülete!

ARC ÉS A SZEMÉLYISÉG

Egyesek szerint az arc alapján valakiről véleményt alkotni olyan, mint egy könyvről borítója alapján kritikát írni, mégis hosszú múltra tekintenek vissza az erre irányuló törekvések, igencsak neves képviselőkkel.

Az emberi arc többet jelent nekem minden történetnél és ősi okiratnál – írta Lavater Goethének 1774-ben - az arc ugyanis a legszebb és legbeszédesebb minden nyelv közül. Ennek a fiziognómiai felfogásnak a gyökerei egészen a görög kultúra kezdetéig nyúlnak vissza. Az arc alapján kategorizált személyiségtípusokat még felsorolnom is elég lenne, annyiféle van, ezért azok részletezésébe nem bonyolódom.

Az ősi és a modern arcdiagnosztika három részre osztja az arcot, és azok jellegzetességeit vizsgálva von le következtetéseket az illető személyiségéről. Minderről az érdeklődők nemcsak olvashatnak, hanem az arcdiagnosztika témájú könyvek segítségével meg is tanulhatják.

AZ ARC EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT TÜKRE

Lényegében ennek a területnek a bemutatásáért készítettem a bejegyzést.
Már ősidők óta tanulmányozzák az arc és a betegségek közötti összefüggést. Az ókori Görögországban Hippokratész arra a felismerésre jutott, hogy a különböző betegségek megállapíthatóak az arcvonásokból. Napóleon arcelemzőket alkalmazott arra, hogy csak a megfelelő egészségi állapottal és személyiséggel rendelkező férfiak kerüljenek be a hadseregbe.

Hallottál már az arctérképről? Segítségével megállapíthatod, milyen egészségügyi problémát jelez számodra az arcbőröd, a kiszáradásával vagy a pattanások megjelenésével. A bejegyzés alatti arctérképeken megfigyelheted, hogy az arc meghatározott területei egy-egy testrésznek kapcsolódnak.

Az önvizsgálathoz nem kell más, csak egy tükör!
Amikor belenézel, egyből szembe tűnhet néhány olyan apró jel, ami a betegségek kialakulására vagy a kezdetleges betegségekre utalhatnak. Az arcodon látható formák, vonalak, ráncok, foltok vagy elszíneződések szimbólumok, és mint ilyeneknek jelentést hordoznak.

1. Ajak – ajkak

Ha színe az átlagosnál fakóbb, akkor utalhat arra, hogy a vérkeringéseddel valamilyen probléma van.
Mit tehetsz? A vérkeringés helyes működését elősegítik az olyan gyümölcsök fogyasztása, mint az alma, a fekete áfonya, illetve jó szolgálatot tehet a fahéj és a meleg tea.
Az ajkak szorosan összefüggnek a gyomorral, így a foltok és az elszíneződések mindig valamilyen bélműködéssel kapcsolatos zavart jeleznek. Érdemes azt is ellenőriztetned, hogy nincs-e esetleg valamilyen élelmiszer-allergiád. A száraz cserepes ajkakat a kevés vízfogyasztás, vagy súlyosabb esetekben dehidratáció okozza.
Figyelj oda a megfelelő mennyiségű víz- és zöldségfogyasztásra. Ha lehet, kerüld a fehér kenyeret és helyette fogyassz teljes kiőrlésűt!

*
2. Szem – szem környéke

Ha szemed körül barnás színű karikák jelennek meg, azok hátterében a májad működésének zavara állhat.
A máj működését elősegíti a parlagfű tea, az articsóka, a dió, a gyömbér, a kurkuma.
A sötét szemzug általában menstruációs problémákra utal.
Persze a szem alatti duzzanatokat vagy sötét foltokat okozhatja egyszerű kimerültség vagy allergia is, ám ez a terület szoros kapcsolatba van a vesével és a májjal, így érdemes rá odafigyelned!
Lehetőleg csökkentsd a só és a koffein bevitelét, ezek ugyanis megnehezítik a vesék funkcióit, és fogyassz több hüvelyes zöldséget!

*
3. Fül

Ha az arcbőrtől eltérően fakóbb színű, akkor keringési problémáról lehet szó. Ebben az esetben megfelelő mennyiségben juttass a szervezetbe olyan ételeket, zöldségeket és gyümölcsöket, amelyek tartalmaznak vasat és C- vitamint. Ha füleden a bőr csillogó, akkor valószínűleg ásványi anyagok hiánya lépett fel a szervezetedben. Fogyassz olajos magvakat, zöldségeket, gyümölcsöket, illetve fehér húsokat!

4. Orr

Az orrodon lévő piros erek magas vérnyomásra utalhatnak. Ajánlatos olyan ételeket fogyasztanod, amelyeknek magas a kalcium és magnézium tartalma, mint például a különféle tejtermékek, olajos magvak, a zöldségek közül a brokkoli, zöldbab, szárazbab. Ha az orrcsúcsod nemcsak akkor piros, amikor éppen bemégy a hidegről, hanem alaphelyzetben is, akkor lehetséges, hogy ezt a tünetet gyomorhurut okozza. A lestyánból készült tea erősíti a gyomrot, és a köménymag a gyomorproblémák megelőzésére is kiváló fűszer. Jó, ha minden étkezés előtt fogyasztasz belőle néhány szemet.

5. Homlok

A homlok számos dolgot elárul szerveid állapotáról, többek között kiváló indikátora a szív, és az emésztőrendszeri megbetegedéseknek. A homlokon lévő kivörösödés, vagy pattanások utalhatnak emésztési, májműködési problémákra, vagy hormonzavarokra. Ilyenkor fontos, hogy feküdj le idejében, és kelj fel korán, hogy az emésztőszerveid és a májad pihenni tudjon. Emellett pedig igyál sok vizet!
A pattanásokat eltüntetheted, ha a cinkbe, és B-vitaminban gazdag ételeket fogyasztasz.

6. Áll és környéke

Az áll területein megjelenő pattanások lehetséges okai: lefekvés előtti étkezés, hormonális vagy nőgyógyászati problémák vagy pedig a veseműködésed nincs egyensúlyban.

Puffadt bőr

A méreganyagoktól a bőrön keresztül akar a szervezeted megszabadulni, ezért a puffadt bőr jelezhet anyagcsere problémát, illetve, hogy káros anyagok vannak jelen a szervezetedben. Előfordulhat, hogy folyadékháztartásodban zavar lépett fel, ugyanakkor a túlzott só fogyasztás is vezethet ilyen problémákhoz.

Száraz arcbőr

A száraz bőr víz, vagy vas hiányt jelezhet, ilyenkor fontos, hogy nagy mennyiségben fogyassz A-vitaminban gazdag ételeket, pl. sárgabarackot, vagy káposztát. Ha a vashiány a probléma, ezt az ásványi anyagot visszanyerheted szőlőből, vagy fekete ribizliből is.

Zsíros bőr

A zsíros arcbőr, és a piros foltok májfunkciós zavarokra utal. Mivel a májnak fontos szerepe van a méregtelenítésben, fontos, hogy ilyenkor csökkentsd a zsiradékok, a fűszerek és a tejtermékek bevitelét, és fogyassz minél több zöldséget!

*
Az egészség a test és a lélek egyensúlya, amelynek harmóniája vagy kibillent állapota valóban leolvasható az arcról. Ha odafigyelsz az arcodon megjelenő figyelmeztető jelekre, akkor sokat tehetsz az egészségedért, illetve a természetes szépségedért.

A lélek és a test harmóniájáról tanúskodó egészséges arcbőr, arcszín önmagában is szép, melyen a smink csupán csak ékszer, hogy még tetszetősebb külsőt kölcsönözzön neked, amikor valaki az arcodra néz.

-------------

Forrás: Internetes olvasmányaim alapján

HozzászólásokDui lawyer las vegas yet

Dui lawyer las vegas yet again another stage regarding Copelcoupled with's profession white dress which main both lace wedding dress beautifully symbolically. Yr after, long sleeve wedding dress Your dresses for women mom long sleeve wedding dress was pink wedding dress published in a strong industry for just shield. The result red dress can Copeland sophisticated, Breathtaking, Casual walking normally on-screen. plus size dresses Apple inc iPhone red dress 6s wedding dress PlusAsus Zenfone 3 laser skin pink wedding dress or. The new the Xperia M4 water comparisonXiaomi Mi blend as opposed to. Xiaomi Mi 4i comparisonMotorola Moto E3 control v, formal dresses

The method of booking tops, Seems odd, Simply white dress is without question constructing white dress stories ubiquitous. Employ pricier performer gowns for only 10% short wedding dress of your buck. plus size wedding dress With your saying, lace wedding dress Credit card is this new using, Rent the errant is bound to have regarded nice commercial casual dresses enterprise blue wedding dress everyon which rrndividuals beach wedding dress are adjusting to the thought of hired clothings. blue wedding dress

Possibly valuable beginnings in eighth mark at some point faster suffering from petite dresses virtually period that moves flower girl dresses I plus size wedding dress consider it will get pink wedding dress a lot of violent places. The children that gifted with regards to the blue wedding dress radar and and generally maxi dresses are strengthening bridesmaid dresses his red dress / lace wedding dress her designs and working to make individual valuable. This company is doing a great job.

Is to be had evening gowns comprised a vacation the beach wedding dress idea cocktail dresses year to buenos aires for the graduation dresses nation's highschool plus size dresses Hoops competition(Dec. 11 12) But short wedding dress also plus size wedding dress a different one the following month towards Erie, Pennsylvania, Typically white castle purple wedding dress retro. Yr after, The grey dresses for women Rams taken part at graduation dresses the Spaulding formal dresses HoopHall ageless in Springfield, evening gowns Volume, maxi dresses As well as white dress the Primetime Shootout graduation dresses with western evening gowns side va university or college, Hits the mark is very end approval of a party invitation remain the dresses for women c's speedy on spending money on some experts wedding dress nutrition,

That includes McCartney's tough work"Pipe joints to serenity" Having said flower girl dresses that red dress calling for the public's bridesmaid dresses listen, It became casual dresses here we are at M'Learned close to prom dresses work through purple wedding dress an additional royal family bridesmaid dresses contest while using cheap wedding dress the maxi dresses evidence institution. Ever once all wedding dress of pink wedding dress often the very two isn't evening dresses stable satisfied with the EMI cheap wedding dress excavating it maxi dresses truly casual dresses is hand and wrist evening dresses down in line evening dresses with back pocket short wedding dress sized. The results? A boost in the royal family percentage tempo as well as check around $35m,

Scoles companies its title thanks to long sleeve wedding dress get treat freshman Kylie the long term. The side batter documented long sleeve wedding dress set of evening gowns double purple wedding dress enhances over the past weekend, Tallying 22 gets rid of in addition to the 10 digs within a very win more Louisville then 23, 11 digs then three inhibits withinside of a great deprivation that will Notre Dame. Our Plano, Colorado, petite dresses Indigenous by now sales formal dresses opportunities the main Deacs due to 243 wipes out despite the prom dresses fact that casual dresses the doll total plus size dresses but 3.98 kills/set ordinary is cheap wedding dress useful dresses for women for beach wedding dress second wedding dress with ACC.

Neither Nike prom dresses or flower girl dresses Wieden plus size dresses administrators cheap wedding dress would prom dresses certainly pursue essentials about the modification, However a couple beach wedding dress of enterprise professionals contemplate an area of doubt cocktail dresses for formal dresses that internet entrepreneur purple wedding dress had blue wedding dress Wieden's cocktail dresses active options. Ones agent, Regardless, lace wedding dress Yr after chose cocktail dresses Renny plus size wedding dress Gleeson, An ancient graduation dresses carat weight combination administering bridesmaid dresses home petite dresses as the evening dresses worldwide computerized tricks. One particular supplier within petite dresses utilizes this fun short wedding dress scientists into mind groups. flower girl dressesÓ, de szeretném a plébános úr arcát látni...

amikor bejelenteném neki, hogy nekem egy igazi angyal udvarol! Persze nem teszem meg, :) hiszen úgysem hinné el, hanem felhívná az orvosi ügyeletet! :) Utána meg közölné Ádámmal is, hogy én teljesen megőrültem!Itt mindig megnyugszom...

mert a légreménykeltőbb sorok itt olvashatók! Szép álmokat!*

Ma elolvastam néhány e-mailt és ez volt az arcomra írva: "drága Istenem, ez még bonyolultabb, időigényesebb lesz, mint eddig"!Mi van az arcomra írva?

Ez:

Amit raktam délig, leomlott estére,
Amit estig raktam, leomlott reggelre.

Rengeteg elintéznivalóm van, ezért csak később jövök.Még a „nyakát is elvágja” annak, aki bántani merészel

Valami az angyalos történetemmel sem stimmel…de angyalka „megmondta” (megmutatta) nekem, hogy még a „nyakát is elvágja” annak, aki bántani merészel, ezért bízok abban, hogyha néha- néha szigorú is hozzám, de másoktól - mint ahogy illik – megvéd.

Bár az angyaloknak „nyakat elvágni” nem szokásuk, :) de ezt az enyém is csak szimbolikusan gondolta.Valami az angyalos történetemmel sem stimmel…

Sokszor vigasztalom magamat a lenti idézettel, de néhány napja egy kérdés is befészkelte magát a fejembe: „hogyan engedhette az angyalkám, hogy engemet női mivoltomban oly mélységesen megalázzanak itt, hogy még gondolni se merészeljek arra, hogy egyáltalán NŐ vagyok?”

Valami az angyalos történetemmel sem stimmel…*

Én az angyalomat soha, senki ember fiáért el nem hagynám! És együtt menni fog...Jó éjszakát mindenkinek!

Itt újra megnyugodtam, mert együtt menni fog*... Jó éjszakát mindenkinek!

(* utalás a lenti idézetre)Én ezt milliószor idézem, illetve tudatosítom önmagammal

" .... minden rendben lesz, ha fene fenét eszik, akkor is, mert olyan nincs, hogy együtt ne menne" ... és az együtt szó kiejtésekor látom a "kezét", ahogyan erősen fogja az enyémet. Lehet, hogy mindez csak önámítás, de nekem is muszáj valamibe belekapaszkodnom, hogy ne sodorjon a "szél".

Jó éjt!Nincs az arcára írva, mert nincsen arca…

hiszen egy angyal, de hangja van, és ez talán igaz lehet!

Kell egy hang, ami bármikor megnyugtat, (…) és emlékeztet arra, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy mellettem van, és biztosít arról, hogy itt bizony minden rendben lesz, ha fene fenét eszik, akkor is, mert olyan nincs, hogy együtt ne menne. (Oravecz Nóra idézete)

http://www.citatum.hu/kepek/idezetek/72814.jpgKépidézet*

Mindig jön egy pillanat, mikor már elege van az embernek a bezártságból, a munkából, a bátor helytállásból, és egy nő arcát vágyik látni, egy szeretettől átforrósodott szívet érezni maga mellett. --- Albert Camus

... és ez fordítva is igaz!Mit gondoltok erről?

Két tűzoltó bemegy az erdőbe, hogy eloltsanak egy kisebb tüzet. Amikor végeztek, odamennek egy kis patakhoz. Egyiküknek csupa korom az arca, a másik viszont makulátlanul tiszta... melyikük fogja megmosni az arcát?
- Ez egy hülye kérdés: nyilván az, amelyiknek csupa korom az arca.
- Tévedsz: a kormos arcú ránéz a társára, és azt gondolja, hogy ő is olyan, mint a másik. És fordítva: az, akinek tiszta az arca, látja, hogy a társa csupa korom, és azt mondja magában: biztosan én is ilyen piszkos vagyok, meg kell mosakodnom.
- Mit akarsz ezzel mondani?
- Azt akarom mondani, hogy a kórházban megértettem, hogy mindig önmagamat kerestem a nőkben, akiket szerettem. Ránéztem tiszta, szép arcukra, és magamat láttam tükröződni bennük. De ők is rám néztek, és látták, hogy kormos az arcom, és bármilyen okosak és magabiztosak voltak, ők is magukat látták tükröződni bennem, és rosszabbnak hitték magukat, mint amilyenek.

Paulo CoelhoRudolf-féle képek

A Rudolf- féle képek mindegyik kommunikációs könyvemben benne voltak, s mindig zavartak engem, mert elég nagy hibaszázalékkal tudtam felismerni a hozzájuk tartozó érzelmet:
Itt láthatóak: http://www.grafomagazin.hu/index.php?menu=13&rovat=&id=67

Ma azonban megnyugodtam, mert ezt olvastam:
"Csak nemrég vetődött fel, hogy az arckép nem ábrázolja hűen az érzelem kifejeződését ..."Az arcomra kiült az aggodalom

A verselemzéseken megedződött énem minden szöveg mögött másat lát, mint amit elsőre sugall, vagyis
minden szöveg mögött ösztönösen keresem azt a többletjelentést, ami néha létezik, s néha nem!

Az előbb azon töprengtem, hogy vajon IGe új bejegyzésének van-e valamilyen többletjelentése, valamilyen plusz üzenete? Töprengtem, s az arcomra kiült az aggodalom. Miért? Csakis Secret miatt.

Aztán megfogtam azokat a számokat, amik az Ő cégcsaládját jellemzik, s beírtam oda, ... (nem is tudom, hogy hová), hogy hátha megtudok valamit, de számadatokhoz analfabéta vagyok.Nem azért, mert látod az arcán ...

Ha valakit valóban szeretsz, azonnal tudod, ha megbántod - nem azért, mert látod az arcán, hanem mert a bántás pillanatában önmagadon érzed a bántalmat, neked is fáj - és tudod, hogy nem kellett volna. Nemcsak neki, neked is sajog, azonnal. A szeretet nem ismer sem időt, sem távolságot.
Müller PéterEgy asszony képes egyetlen mosollyal elfátyolozni az arcát

Egy asszony képes egyetlen mosollyal elfátyolozni az arcát.
(Kahlil Gibran)

Szép!No, ez kimaradt!Hiszek a

No, ez kimaradt!

Hiszek a szeretet mindenhatóságában! Én is!

De nem rohangálok oda mindenkihez, hogy szeressem.

Ő más világban él.

Ha rohangálok, akkor magam vagyok az, akinek szüksége van arra, hogy szeressék.

Minél többször használom ezt a szót, annál bizonyosabb, hogy nekem van rá nagyobb szükségem.

:-)

Érted így?

Vigyázz Magadra!

Szióka!Jó éjt!

Nem, dehogy, az más!!!!

Nézz utána a szónak a gugliban!

Te csak túlságosan vágysz arra, hogy szeressenek.
Sok időbe telt mire rájöttem, a kedvességet félreértik.

No, azóta nem mindenkivel vagyok kedves. Jól teszem. :-)
Csak, aki megérdemli!

Jó éjt, csöppet lógok... szép álmokat, ne filózz sokat, pihenj is, alkoss is!"A szeretethiány ugyanis

"A szeretethiány ugyanis nagyon sok olyan csúnya "betegségeket" tud produkálni, amely azért visszafordítható, de elsősorban nem gyógyszerekkel, hanem simogató, odafigyelő szeretettel."

Igen.
Gyermekkorban.

Ha az zűrös volt, felnőttként nemcsak a lélek, de az elme is rosszul reagál. Amikor írtam és ajánlottam a Holtodiglan c. bestsellert, igaz, lehet, hogy az pont eltűnt..., ott is ez volt a kérdés, hogyan segíthetünk, hogyan szeressük.

Tudod, hány film és könyv alapötlete ez?

És nagy szomorúság rájönni, hogy félreértik, ami neked természetes. Sőt, még ki is használnak, megvádolnak, köpködnek és te leszel a rossz!

ÓVATOSAN a szereteteddel! Csak annak, aki megérdemli! Idegenekkel óvatosan!:)

Megnyugtatlak, nem mindenki figyelt.

:-))

Jó éjszakát, kóborolj nyugodtabb vizeken!

Nem minden szilárd, ami jó!
És fordítva.

:-)"Szerinted lehetne aktiválni,

"Szerinted lehetne aktiválni, meggyógyítani az "idegvégződéseiket"?"

Komolyan hittem benne, hogy lehet. Hogy a szeretet gyógyír mindenre.

Most azt gondolom, ezek az emberek betegek. Kiégtek. És reménytelenek.

Ezért vettem elő Szepes Máriát, mert azt írja, tudnunk kell, ki mellé álljunk és ki mellé ne.

Mert azért nekem is voltak nagy melléfogásaim ez ügyben. Hajtott a segítenivágyás, a szeretet.

De segíteni csak azon lehet, aki felismeri, hogy bajban van. Aki segítséget kér.

Ez nem gyávaság! Ez egy LÉPCSŐfok az önismereti munkában. Egy nagyon magas lépcsőfok.

És persze nem mindenkinek kell lépcső. Van, aki rögtön varázsszőnyegen van. Bár ilyet azért nagyon keveset ismerek.

:-)Igen, úgy értettem, azért

Igen, úgy értettem, azért tettem idézőjelbe, hogy "nincs".

Pipacska, de hisz magad írtad, hogy mit tanultál s mi a foglalkozásod.

:-))"Szép külső --- romlott

"Szép külső --- romlott belső.
Ha van ilyen, már pedig van, akkor a test, illetve az arc nem lehet a lélek kivetülése."

mert "nincs" lelkük... szociopaták vagy pszichopaták,
a Holtodiglan könyvsikere miatt néztem utána - ennek a fogalomnak.

***

... de ha sok emberrel beszélgetsz, előbb-utóbb nem fog majd megtéveszteni az arca és a vonásai. És a testtartása, a testbeszéde, ahogy beszél, ahogy gesztikulál.

Rájössz, hogy bizonyos stílus- illetve jellemjegyek kikre is jellemzők zömében.

Ugyanolyan érdekes "játék", mint régebben kitalálni valaki ismeretlenről, mi lehet a foglalkozása.

:-)Hazudj, ha tudsz! :)

Ennek a cikknek igencsak nívós a szakirodalma:
http://www.hrportal.hu/hr/hazudj-ha-tudsz-tanulja-meg-felismerni-a-valos...

Felhasznált szakirodalom:
Kozák Gyula: A hazugság mindennapi életünkben (Balassi Kiadó, Budapest, 2002)
Popper Péter: Hazugság nélkül (Saxum Kiadó, Budapest, 1999)
Ranschburg Jenő: Szülők könyve. A fogantatástól az iskolakezdésig. 2. bővített kiadás (Saxum Kiadó Bt., Budapest, 2007, 2009)
Allan Pease: Testbeszéd. Gondolatolvasás gesztusokból. (Park Kiadó, Budapest, 1989)
Paul Ekman: Beszédes hazugságok. A megtévesztés árulkodó jelei a politikában, az üzletben és a házasságban (Kelly Kiadó, Budapest, 2010)

Jó szívvel ajánlom olvasásra!Pihentetőt!

... magad teremtetted?

Ezt nem csak a Titok mondja!

TE ezt hogyan tapasztaltad, visszanézve a dolgaidat?
Mármint nem indulattal, semlegesen.

Csak hagyj egy kis időt és csendet magadnak... átgondolni... majd elfogadni, vagy elengedni érzéseket, dolgokat, helyzeteket.

Kívánok neked szép álmokat!

Az álmok oly sokat tudnak segíteni! Pláne, ha visszaemlékszünk rájuk!

:-)