Szeretnéd megtudni, hogy ki a lelki társad? A lélekszámod elárulja

Bevezető közlemény: Teszteltem, mielőtt úgy döntöttem, hogy közreadom. Ez azt jelenti, hogy valóban elvégeztem a számításokat és megvizsgáltam, hogy a lelkemben dédelgetett, ábrándos elképzelések és a lélekszámomhoz tartozó személyleírás: mennyire fedi egymást. Mivel én ráismertem arra a pasira, akire vágyok, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, hogy tegyen egy próbát!

A matematika mindenütt jelen van. Az egész világegyetem működése átírható a matematika nyelvére és a számok kombinációja egyértelműen bizonyítja az Univerzumban uralkodó rend létezését. Semmi sem történik véletlenül és ez a személyes sorsunkra is igaz.

Ismered azt az amerikai tévésorozatot, amiben a két főhős matematikai egyenletek és bonyolult valószínűségszámítások segítségével oldják meg a legnagyobb rejtélyeket is?

A számmisztikusok picikét hasonlítanak hozzájuk. Az Ő területükön különös jelentőséggel bír: a születési dátum és a név.

Lehetségesnek tartod, hogy születésed kőbe vésett számsora, dátuma felvázolja a sorsod?
Lehetségesnek véled, hogy a neved betűi – természetesen a matematika nyelvén- elárulják, hogy kire vágysz, lelkileg kivel harmonizálsz?

Mivel az Univerzummal való egységünkben nem kételkedem, én hiszek abban, hogy a különböző rezgésű számkombinációkból olyasmik is kihámozhatók, amik egyébként rejtve maradnának előttünk.

A LÉLEKSZÁM (SZÍVSZÁM) DEFINICIÓJA

Rövid leszek. A lélekszám: neved magánhangzóinak értéke, összege.
A kiszámolása pofonegyszerű, hiszen a neved mindegyik betűjéhez társítható egy olyan számérték, ami különböző rezgésű. Mivel a szívszám (lélekszám) a rejtett belső világod, a belső tulajdonságaid tükörképe, lényegében az érzelmeid rezgésösszege. Az érzelmi tested pedig – a sajátos rezgései által - keresi a tökéletesen hozzáillőt, éppen úgy, mint az egymáshoz illeszkedő puzzle darabkák.

“A hasonló a hasonlót vonzza” törvénye teszi lehetővé, hogy számmisztika segítségével, a lelki társad (az ideális társad) „portréját” a hozzáértők megrajzolják.

A nemurológiában a SZÜLETÉSI NÉV prioritást élvez. Oka: a születési neved az eredeti egyéniséged tükörképe. Megmutatja, hogy milyen lelki adottságokkal, készségekkel rendelkeztél a születésed pillanatában. Persze ez nem kötelez semmire, hiszen szuverén jogod eldönteni, hogy a felnőttként tudsz-e vele azonosulni, vagy szüleid hagyatékát oly idegennek érzed, mintha nem is hozzád tartozna. Ha időközben nevet változtattál, vagy sokkal inkább a beceneveddel azonosulsz, akkor a számításokat végezd el azokkal is, de a születési neved mindenképpen kiindulási pont legyen!

A lelked soha nem vezet tévútra, ezért nyugodtan rábízhatod magad, amikor a lelki társad felkutatására indulsz, és hamarosan „személyleírást” is kapsz arról a valakiről, akit már régóta keresel.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy első körben igencsak ritkán botlik bele az ember az igaziba, viszont elég gyakran beleszalad egy olyan párkapcsolatba, amit később megbán, de nem csak kicsit, hanem nagyon, hasonlóan ahhoz a kutyához, amely kilencet fiadzott. A vigasz szavai így hangzanak: minden kapcsolatból, még a legrosszabból is: tanul valamit az ember. Hm, ez eléggé soványka, hiszen amikor a fejlődésnek fájdalom az ára, az ember piszok kellemetlenül érzi magát a saját bőrében. Az viszont tuti, hogy a lélekszámok által megrajzolt pasik portréja még hasonlóságot sem mutat a rossz kapcsolatok főhőseinek „arcvonásaival”.

A következő ígéret már reménykeltőbb: a zsákutcák és a tanulópénz megfizetése után, bármikor betoppanhat a nagy Ő!

Persze a kételkedés gépszíja engem is gyakran elkap és kiütést kapok az ehhez hasonló kijelentésektől: A nagy Ő betoppanásának egyetlen feltétele van: a nagy Én létezése.

Summa summarum: higgy abban, amiben magam is bízni próbálok: „Ha önmagadban is kerek egész vagy, és egészséges az önbizalmad, akkor a lelked által vágyott kapcsolatot – előbb vagy utóbb- magadhoz vonzod”.

Nyugi, én is felszisszentem…
Hát persze – dünnyögtem félhangosan és még a szemöldökömet is összeráncoltam a „márpedig ez így van” zárszavak elolvasása után, de aztán eltöprengtem. Ha lecsiszoljuk magunkról a „piszkot” és önmagunkra találunk, akkor a tiszta lélekrezgéseink tényleg behívhatják (bevonzhatják) életünkbe azt a személyt, akivel lelkünk harmonizál. Ezért tanácsolják 1000 és 1000 helyen, hogy ismerd meg önmagad, válj olyanná, mint amilyen a valódi éned, és akkor automatikusan magadhoz vonzod a lelki társadat.

A lélekszám, akárcsak az asztrológiában a hetedik ház, megmutatja, hogy milyen típusú embert keres a lelked, és ami a legérdekesebb, ugyanez a szám elárulja azt is, hogy neked milyen az igazi lényed.

HOGYAN KEZD HOZZÁ?
Először is húzd ki a nevedből a mássalhangzókat, hogy csakis a magánhangzók maradjanak.
Ezután minden magánhangzó mellé írd oda a megfelelő számot.

A, Á = 1
E, É = 5
I, Í, = 9
O, Ó, Ö, Ő =6
U, Ú, Ü, Ű =3

Végül add össze az így kapott számokat. Ha kétjegyű számot kaptál, akkor annak számjegyeit is össze kell adnod, egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha 11, 22, vagy 33 számot kaptál, akkor természetesen azt is redukálhatod egyjegyűvé, de a mesterszámok külön jelentést is hordoznak. http://crookedcranium.com/wp-content/uploads/2015/06/Anakin_Padme-Soul-N...

Ha kiszámoltad a saját lélekszámod, akkor az alábbi listából válaszd ki, melyik személyleírás tartozik hozzá! A leírások a hozzád leginkább illő társ tulajdonságait sorakoztatják fel.

1.

A kapcsolatok mottója: a tűz az élet sója! Olyan társra vágysz, aki kitűnik a tömegből. Azt szereted, ha a szerelmed lendületes, bátor, és nem ismeri a félelmet. Onnan fogod felismerni őt, hogy elveszi azt, amit akar. Szinte agresszív módon fog közeledni feléd, és amikor először találkoztok – rá fog kényszeríteni arra, hogy vedd észre. A párkapcsolati őszinteség a legfontosabb alapszabályok közé tartozik nála. Számíthatsz arra, hogy őszinte lesz veled, még akkor is, ha ez néha fáj. Az ideálod a kreativitás és a magabiztosság két lábon járó mintapéldája. Valahol létezik… és vár rád.

2.

Olyan társra vágysz, aki kedves, lágyan gyengéd és lesi minden szavadat. A megértés és az együttérzés élő példaképének kell lennie, egy romantikus lovagnak, hiszen egyébként fel sem figyelsz rá. A hangjáról fogod megismerni, és arról, ahogy a hangja szinte simogatja a füled, a lelked. A másik árulkodó jel a szeme lesz. Ismerősnek tűnnek majd, mert azok olyanok lesznek, amilyeneket a lelki szemeid előtt látsz, amikor az igazira gondolsz. Hűsége stabilitásában reménykedhetsz. Valahol létezik… és rád vár.

3.

Egy nagyon-nagyon vicces, szórakoztató, ugyanakkor szívdöglesztően dekoratív külsejű társra vágysz. Fontos számodra, hogy jól nézzen ki! Olyan megjelenésű legyen, akire öröm ránézni… egy szupermodell, egy görög isten (vagy istennő), vagy egy hollywoodi sztár! És szeretnéd, ha dekoratív küllemére mások is rácsodálkoznának. A nevetéséről fogod megismerni –arról a jóízű, pajkos, göndör nevetéséről, ami megcsiklandozza a lelked. Az ideálod egy született kommunikátor, aki csak beszél, beszél és beszél, te pedig órákig tudnád hallgatni. Flörtölgető, játékos és jó kedélyű, ezért emlékeztet majd önmagadra. Valahol létezik… és vár rád.

4.

Olyan társra vágysz, aki erős, passzív, mint a gibraltári szikla. A földön jár, szilárd és „valódi”. Az értelmetlen dolgokat nem szereti, ezért számíthatsz arra, hogy stabilitást fog hozni az életedbe. A rend, az erkölcsiség és a tisztesség elkötelezett híve, sorsának igazi kovácsa, akin mindez fizikailag is jól észrevehető. Arról fogod felismerni, hogy a szemében erőt, konok elhatározottságot látsz majd, de tőled még az a „Szikla” is megenyhül. Valahol létezik… és vár rád.

5.

Menj el a könyvesboltba! Ott fogsz rátalálni, amint éppen egy útikönyvbe vagy egy metafizikával kapcsolatos könyvbe lesz belemélyedve. De nem az, amelyik a sarokban ücsörög egy széken, hanem a másik, amelyik a könyvespolcok előtt áll, hogy bármikor gyorsan áttérhessen egy másik témára. A szerelmed egy vérbeli információgyűjtő. Semmivel össze nem téveszthető szexuális kisugárzása van, ezért a hatóköréből menekülnöd szinte lehetetlen lesz, amikor megpillantod. Óriási kalandokra, illetve életed legvadabb, legizgalmasabb időszakára számíthatsz, ha végre rátalálsz!

6.

Ha a karjaiba zár, a külvilág megszűnik létezni. Az igazi szerelmed gondoskodó típusú. Türelmes, kedves és együttérző. A gyerekek is rendkívül jól érzik magukat a társaságában, és ez a benned élő gyermekre is ugyanilyen hatással lesz. A családja jelenti számára a világot, ezért már jóval az esetleges házasság előtt elvisz téged a fészkébe, és a családtagjának fog tekinteni Az első otthon főzött étele elfogyasztás közben fogsz rádöbbenni, hogy ő az igazi. Valahol létezik… és vár rád.

7.

Zenebutikban (vagy egy koncerten) találkozhatsz vele, mert mindketten ugyanarra a zenére buktok. Rejtélyes típusú személy, de ez is része annak, amiért vonzónak találod. Naponta felfedezel benne valami újat, izgalmasat, de a lelke legbelső csarnokába csak idővel jutsz be. Ott bent meglátod önmagad, egyfajta tükörképként és szerelmetek kiteljesedik. Valahol létezik… és vár rád.

8.

Van valami a befolyásos emberekben, ami téged teljesen elvarázsol. A tökéletes társad kitűnő üzletember, aki folyton irányít és uralkodik. Erő, magabiztosság és életerő sugárzik belőle, és tiszteletet vált ki másokból, attól függetlenül, hogy milyen magasan áll a ranglétrán. Anyagi bőség kíséri és ezzel a bőséggel téged is eláraszt. Ajándékokkal halmoz el, nívós helyekre visz. Elvárja és szereti, ha folyamatosan imádod és csodálod őt. Valahol létezik… és vár rád.

9.

Elegáns, nemesi, kifinomult kisugárzása van a szerelmednek. Olyan, mint aki egy időgépből lépett elő, és valahonnan a középkorból vagy Artúr király udvarából. Édes magabiztosság és önzetlen bölcsesség fénylik a szemében, ezért úgy érzed, hogy ő aztán tényleg tisztában van mindennel. A nagylelkűsége, a lovagiassága mindenre és mindenkire kiterjed, de élete középpontjába téged helyez. Hisz a felsőbb szeretetben, de a földi szeretet legmagasabb fokát a párkapcsolatában akarja megtapasztalni. Valahol létezik… és vár rád.

Bizonyára észrevetted, hogy:
- hasonlít egymásra az 1-es, 4-es és a 8-as, ők azok, akik a TETTEK emberei.
- hasonlít egymásra az 2-es, 5-ös és a 7-es, ők azok, akik az ELMÉLETEK emberei
- és a maradék háromnál: a 3-as, 6-os és a 9-es számúnál az ÉRZELMEK dominálnak!

Ugye milyen csodálatos lenne, ha már az igazi társad feküdne melletted és azt mondaná: „nemcsak azért vagy értékes, amit a tested ad, hanem azért is, amilyen érzéseket a szívemben, lelkemben életre keltesz”. Így legyen!

--------------------
A fenti írás különböző változatokban több portálon megtalálható.
Berente Ági: Számmisztika és névmisztika

HozzászólásokPapagáj :)

Íme, egy cuki beszélő papagáj: https://www.youtube.com/watch?v=VxLccf-HrTU … aki végül mégsem szólalt meg.

Ugyanezt ajánlom ypMs nevű felhasználónak is, aki csupáncsak annyit fújt itt, hogy: „nike joggesko Descuentos”, viszont ha a másik oldaláról nézem, akkor meg dicséretes, hiszen a néma halak a legidegesítőbbek!nike joggesko Descuentos

nike joggesko
Descuentos Nike
goedkope nike air max
cheap uggs for women
UGG BOOTS FOR WOMEN
Adidas Originals Superstar
Hugo Boss Sale
ugg store
ADIDAS NMD SALE ON LINE
louboutin heels
TOMS For Sale
Discount TOMS
nike sneakers
Cheap Michael Kors
Toms Factory Outlet
Air Max 90
vans shoe store
Cheap Michael Kors Tote Bag
Michael Kors Handbags Discount
Air Max Femme
Canada Goose Womens Coats
nike sportschuhe
Timberland Outlet
Yeezy Boost Sale Online
reebok running shoes
Boost Yeezy Sale On Line
Canada goose dam
Nike Zapatos
Nike Shox Cheap
Jordan Store
toms sale
converse store
Jordan Schoenen
scarpe nike
cheap uggs
nfl store
moncler jacket sale
Adidas Neo Discount Sale
christian louboutin outlet
Yeezy Men
Air Max Sneakers
Nike Air Max Cheap
adidas outlet
Pandora Store Sale
Cheap Air Max Trainers
Nike Air 90
pandora outlet store
new pandora charms
nike shoes
Uggs For Cheap
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Michael Kors
zapatillas nike baratas
Stone Island Outlet
pandora jewelry store
Doudoune Moncler Pas Cher
Cheap Toms Outlet Store
nike air
Vans Black Sneakers
new jordan releases
cheap nike air max
Adidas Originals Stan Smith
Pandora Official Website
Air Jordan Retro Sale
Jordan Sneakers For Sale
air force one pas cher
Nike Air Huarache For Sale
Moncler Outlet Store
religion store
Adidas Superstar
Nike Soccer Cleats Boots
Ugg Pas Cher En France
Ray-Ban Official Discounted Site
toms shoes outlet
Nike Shox discount Sale
23 IS BACK Store
nike tn pas cher
nike air jordan pas cher
Adidas Superstar Sale Online
Oakley Sunglasses Cheap
Ray ban sale online
chaussure Nike homme
Nike Air Damen
Canada Goose Outlet
Yeezy Black
TOMS OUTLET
zapatilla adidas
nike schuhe günstig
uggs for women
Air max dam
Ugg Pas Cher Femme
Discount Air Max
Official Toms Shoes Outlet
canada goose jackets on sale
Ugg boots Sale
Hogan Outlet
ugg clearance
adidas store
moncler outlet
uggs outlet
longchamp bags on sale
Yeezy Shoes Discount Marketplace
zapatillas running
Nike Store
Boutique Ugg
Nike Air Sneakers
suivre un envoi
Air Max Pas Cher
Canada Goose Outlet
Air max levně
Air Nike
scarpe hogan outlet
Ugg Outlet Online Store
Scarpe Air Max
abercrombie and fitch store
fitflops sale uk
Soccer Boots Outlet nike
nike jordan shoes
Nike Air Max Goedkoop
hogan scontate
Nike Online Store
Nike Air Pas Cher
nike sb stefan janoski
Ray Ban Sunglasses Online
Coach Bags On Sale
Pandora Store
Cheap Toms Shoes Outlet
botas de futbol
official NHL jerseys
billige nike sko
Moncler Sale
pandora beads
Nike Air Women
Boty Nike Air
Air Max Kopen
Uggs Pas Cher Soldes
chaussures nike pas cher
Nike Roshe Run Sale
Moncler Outlet Online
Negozi Pandora
canada goose jacket outlet
Nike Factory Store
Original Ugg Boots
womens nike air max
ugg factory outlet
Nike Air Jordan 11
Pandora Store
coach factory outlet online
TOMS SHOES OUTLET
Kobe Shoes Nike
Nike Pas Cher Femme
newest lebron shoes
retro jordans for cheap
zapatos de futbol nike
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
chaussure basket homme
Moncler Jackets Discount Marketplace
huarache sneakers
prada outlet
Doudoune Moncler Site Officiel
The official UGG
Nike Shoes Sale Store
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Nike Shoes Discount Marketplace
Adidas Shoes Discount Marketplace
nike air max running shoes
nike mercurial soccer cleats
Jordan Shoes Air
new yeezy shoes
günstige nike schuhe
Toms Outlet Online
Michael Kors Outlet

ypMs 2017.4.5

 

A 33 nem mesterszám, hanem a mesterek száma

"A 33 nem mesterszám, hanem a mesterek száma. Én a leszületés számának hívom. Nehéz lenne most elmagyarázni az igazi jelentését a leszületésnek. A kabbalában találjuk meg az igazi választ. Jézus 33 évet élt, Dávid király 33 évet uralkodott Jeruzsálemben, a szabadkőműveseknél a 33. fokozat a valódi mesteri fokozat. A 33-as szám megerősíti a 3-as számot, ami a szentháromságot és az istennel való kapcsolatot szimbolizálja és összeadva kiadja a 6-ost, ami a tökéletes szám. Akinek felbukkan a numeroszkópjában a 33-as szám, az nagyon szerencsés az életben". (dr. Kézdi Andrea)

Secret Admin neve 33-at ér, ezért foglalkozom ezzel.Mesterszámok

"A mesterszámok megduplázzák, vagy megtriplázzák az adott szám energiáját, és tulajdonosa rendkívüli képességek birtokába juthat és nagy célokat érhet el...."

Ez még további kutatást igényel, de most rohannom kell dolgozni!A 33 egyébként mesterszám...

úgyhogy tökéletesen illik Adminhoz.
Ha komolyan veszem Szilvácska irományát, :) akkor labdába sem rúghatok nála.A 33-as lélekszám

A 33-as lélekszám nagyon-nagyon ritka, de Secret Adminé 33!

"A 33-as lélekszámmal rendelkezők az eleganciát mindennél többre értékelik. Sokan közülük nagyon talányosak, mert szinte lehetetlen meghatározni a cselekedeteik vagy motivációik mögött rejlő logikát. Életük nagy részében félreértik vagy üldözik őket a hitük vagy az elképzeléseik miatt. Azonban mivel sokan közülük megvilágosodtak és teljesen elváltak az érzelmektől vagy az eseményektől, az átlagos halandók tetteinek alig van hatása azon elhatározásukra, hogy spirituálisan átformálják a világot". (http://www.noiportal.hu/main/npnews-2378.html)Minden vélemény számít!

Ez 1000 és 1000 helyen olvasható. Most Secret Admin véleményét adom közre.

" ... én nem akarom a számmisztikát degradálni, teljesen egyetértek azzal hogy a számok jelentéssel bírnak, de szerintem nem az a fontos hogy valakinek a neve betűiből milyen számot lehet kimatekolni, hanem inkább az hogy az illető zsebében lévő papírokon milyen számok vannak, pl. 10000, 20000 vagy csak 500... :-DD"

Papi, te mindig csak a pénzre gondolsz!
Figyu, most kiszámolom a lélekszámodat... :) és hamarosan megtudhatod, hogy milyen csajról álmodozik a lelked!Ez az én lélekszámom

Az 5-ös lélekszám

Az 5-ös lélekszámmal rendelkezők a szabadságra vágynak a legjobban az életben. Kissé klausztrofóbiások, az irodai munkától és a rutinfeladatoktól bezártnak érzik magukat. Ha el akarják kerülni a fásultságot és a depressziót, akkor az 5-ös lélekszámú embereknek olyan munkát kell keresniük, ami sok utazással vagy rugalmas időbeosztással jár. A legjobban akkor tudnak érvényesülni, ha saját céget alapítanak vagy vállalkozók lesznek. :) Az 5-ös lélekszámú embernek az is sokat segíthet, ha spirituális tanulmányokat folytat, és az életrendjébe beilleszti a spiritualizmust, mert így könnyebben lecsillapíthatja a nyugtalanságát és kialakíthatja a belső békéjét.

A vége még elmegy, de az elején nem ismertem önmagamra.Az 1-es lélekszám

Az 1-es lélekszámmal rendelkező emberek mindennél jobban szeretnék, ha az élet minden területén az első helyen lennének, ők lennének mindenben a legjobbak. Ezek a gyakran feltűnést kereső emberek tehát imádnak reflektorfényben lenni. Nagyon élvezik a kísérletezgetést, és az elsők lesznek, akik kipróbálnak egy új trendet vagy filozófiát, aminek a segítségével kitűnhetnek a tömegből. A szinte gyermekes 1-es lélekszámmal rendelkező emberek számára létfontosságú, hogy feltétel nélküli elismerést kapjanak másoktól.

(forrás: http://www.noiportal.hu)...

Engem a látszólag összefüggő, csalóka véletlenek mindig meglepnek, mert tök logikusnak látszanak, de utána igyekszem önmagammal tudatosítani, hogy azt a bizonyos tűt: csak nagyon-nagyon ritkán találja meg valaki a szénakazalban.Én már nem csiszolgatom magamat

és a nagy Én –re sem vagyok kíváncsi, illetve az sem érdekel, hogy az ideális nagy Ő-m milyen tulajdonságokkal rendelkezik! Azt hiszem vártam reá éppen eleget…
Titokzatos Mágus uramat sem vagyok hajlandó továbbkérlelni, mert az 1001 éjszakás, mesés „határidőn” már többszörösen túl vagyunk.

A belsőm csiszolgatása egyébként is tök felesleges, hiszen külsőleg úgysem lehetek gyémánt, ezért ami nem megy, nem erőltetem!

Szép álmokat mindenkinek!Tudod, hányas a neved rezgésszáma?

Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke sikeres lenne, de arra kevesen gondolnak, hogy ebben segítheti, ha szerencsés nevet választanak.

A neveknek ugyanis numerikus értékük van, és ez az érték legalább olyan súllyal esik latba, mint a születési dátum. A számmisztika segítségével ki lehet számítani minden név rezgésszámát, azt, hogy milyen energiát vonz magával.

A betűk számértéke

1 A, J, S

2 B, K, T

3 C, L, U

4 D, M, V

5 E, N, W

6 F, O, X

7 G, P, Y

8 H, Q, Z

9 I, R

A számok jelentése

1. A tökéletes szám, az egység szimbóluma

Az 1-es jegyében született ember határozott, kreatív, egyszerű és mégis nagyon összetett egyéniség. Győztes típus, merész és vállalkozó szellemű. Hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, ám szerencséjére ritkán marad alul valamiben a többiekkel szemben.

2. A dualitás az ellentétpárok száma

Benne van a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Aki e szám jegyében született, érzékeny lélek, szívesen segít másokon, belső erővel rendelkezik, akár gyógyítani is tud.

3. Az ellentétek feloldásának száma

A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálását jelzi. A szám szülötte örökké kételkedik, ellenkezik, és épp ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a tökéletes egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is. Legfontosabb célja a világ jobbítása, az ellentétek megszüntetése, és ezért bármikor tenni is képes.

4. A rend és titkok jelölője

Aki e szám jegyében született, az elsősorban szellemi téren kreatív. Ám mivel ragaszkodik a hagyományokhoz, a stabilitáshoz, fél a felfedezésektől, mindig megmarad a középszerűség határain belül. Hiányzik belőle a kockázatvállalási kedv. Inkább végrehajtó, mint irányító alkat.

5. A korlátok nélküli szabadság jelölője

Aki e szám jegyében született, könnyedén veszi az életet. Optimista és bizakodó, szereti az élvezeteket, szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Nem tervez hosszú távra, a pillanat örömét élvezi. A szerencse általában mellé szegődik.

6. A kiegyensúlyozottság a jólét és az egészség jelképe

Szülöttei társaságkedvelők, értik a tréfát, jókedvűek, segítőkészek. Megvetik az ügyeskedést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés kézzel nyúlnak mindenhez, s mert ők maguk is szívesen segítenek másokon, mindig akad, aki segít nekik.

7. A bölcsesség, az okkult tudás, a feltárandó titkok száma

A hetes szülöttei olyan tudás birtokosai, amivel irányíthatják a többieket. Könnyen felszínre hozzák a tudatalattiban rejlő érzéseket, gondolatokat, nagyon erős az intuíciójuk, szinte belelátnak másokba. Erős akaratukkal szinte hipnotizálni képesek környezetüket, de sosem élnek vissza természetfeletti képességeikkel.

8. Negatív rezgéseket közvetítő szám

Megpróbáltatásra, nehéz helyzetekre utal, szenvedést, betegséget tartogat. Aki e szám jegyében született, annak keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, nem adja fel. Kitartásában rejlik a sikere.

9. A megtestesült erő, hiszen a hármas erejét megháromszorozva hordja magában

Filozofikus, tanítói alkat. E szám szülöttei önzetlenek, önfeláldozóak, segítőkészek. Az emberiség sorsának jobbításán fáradoznak, saját érdekeiket képesek háttérbe szorítani. Soha nem gazdagodnak meg, mert amint hozzájutnak valamihez, szétosztják a rászorulók közt.

10. A hatalom a szövetségek a szerződések és a központi akarat jelképe

A 10-es jegyében született emberek életét a hatalom megszerzése és gyakorlása tölti ki. Csak vezetői szerepben érzik jól magukat. (Vehetjük 1-nek is, hiszen a számmisztika a kétjegyű számokat összeadja, de vannak rendszerek, ahol önállóan szerepel, és mint az első kétjegyű szám, az egyes adottságait megtízszerezi.)

forrás: http://blikkruzs.blikk.hu/test-es-lelek/lelki-ugyek/tudod-hanyas-a-neved...

Kedves Barátaim, találhattok egyet, hogy melyik az én számom!? :) A legrosszabb ... a nyolcas.Névmisztika kalkulátorSzemléltetés