Szeretnéd megtudni, hogy ki a lelki társad? A lélekszámod elárulja

Bevezető közlemény: Teszteltem, mielőtt úgy döntöttem, hogy közreadom. Ez azt jelenti, hogy valóban elvégeztem a számításokat és megvizsgáltam, hogy a lelkemben dédelgetett, ábrándos elképzelések és a lélekszámomhoz tartozó személyleírás: mennyire fedi egymást. Mivel én ráismertem arra a pasira, akire vágyok, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, hogy tegyen egy próbát!

A matematika mindenütt jelen van. Az egész világegyetem működése átírható a matematika nyelvére és a számok kombinációja egyértelműen bizonyítja az Univerzumban uralkodó rend létezését. Semmi sem történik véletlenül és ez a személyes sorsunkra is igaz.

Ismered azt az amerikai tévésorozatot, amiben a két főhős matematikai egyenletek és bonyolult valószínűségszámítások segítségével oldják meg a legnagyobb rejtélyeket is?

A számmisztikusok picikét hasonlítanak hozzájuk. Az Ő területükön különös jelentőséggel bír: a születési dátum és a név.

Lehetségesnek tartod, hogy születésed kőbe vésett számsora, dátuma felvázolja a sorsod?
Lehetségesnek véled, hogy a neved betűi – természetesen a matematika nyelvén- elárulják, hogy kire vágysz, lelkileg kivel harmonizálsz?

Mivel az Univerzummal való egységünkben nem kételkedem, én hiszek abban, hogy a különböző rezgésű számkombinációkból olyasmik is kihámozhatók, amik egyébként rejtve maradnának előttünk.

A LÉLEKSZÁM (SZÍVSZÁM) DEFINICIÓJA

Rövid leszek. A lélekszám: neved magánhangzóinak értéke, összege.
A kiszámolása pofonegyszerű, hiszen a neved mindegyik betűjéhez társítható egy olyan számérték, ami különböző rezgésű. Mivel a szívszám (lélekszám) a rejtett belső világod, a belső tulajdonságaid tükörképe, lényegében az érzelmeid rezgésösszege. Az érzelmi tested pedig – a sajátos rezgései által - keresi a tökéletesen hozzáillőt, éppen úgy, mint az egymáshoz illeszkedő puzzle darabkák.

“A hasonló a hasonlót vonzza” törvénye teszi lehetővé, hogy számmisztika segítségével, a lelki társad (az ideális társad) „portréját” a hozzáértők megrajzolják.

A nemurológiában a SZÜLETÉSI NÉV prioritást élvez. Oka: a születési neved az eredeti egyéniséged tükörképe. Megmutatja, hogy milyen lelki adottságokkal, készségekkel rendelkeztél a születésed pillanatában. Persze ez nem kötelez semmire, hiszen szuverén jogod eldönteni, hogy a felnőttként tudsz-e vele azonosulni, vagy szüleid hagyatékát oly idegennek érzed, mintha nem is hozzád tartozna. Ha időközben nevet változtattál, vagy sokkal inkább a beceneveddel azonosulsz, akkor a számításokat végezd el azokkal is, de a születési neved mindenképpen kiindulási pont legyen!

A lelked soha nem vezet tévútra, ezért nyugodtan rábízhatod magad, amikor a lelki társad felkutatására indulsz, és hamarosan „személyleírást” is kapsz arról a valakiről, akit már régóta keresel.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy első körben igencsak ritkán botlik bele az ember az igaziba, viszont elég gyakran beleszalad egy olyan párkapcsolatba, amit később megbán, de nem csak kicsit, hanem nagyon, hasonlóan ahhoz a kutyához, amely kilencet fiadzott. A vigasz szavai így hangzanak: minden kapcsolatból, még a legrosszabból is: tanul valamit az ember. Hm, ez eléggé soványka, hiszen amikor a fejlődésnek fájdalom az ára, az ember piszok kellemetlenül érzi magát a saját bőrében. Az viszont tuti, hogy a lélekszámok által megrajzolt pasik portréja még hasonlóságot sem mutat a rossz kapcsolatok főhőseinek „arcvonásaival”.

A következő ígéret már reménykeltőbb: a zsákutcák és a tanulópénz megfizetése után, bármikor betoppanhat a nagy Ő!

Persze a kételkedés gépszíja engem is gyakran elkap és kiütést kapok az ehhez hasonló kijelentésektől: A nagy Ő betoppanásának egyetlen feltétele van: a nagy Én létezése.

Summa summarum: higgy abban, amiben magam is bízni próbálok: „Ha önmagadban is kerek egész vagy, és egészséges az önbizalmad, akkor a lelked által vágyott kapcsolatot – előbb vagy utóbb- magadhoz vonzod”.

Nyugi, én is felszisszentem…
Hát persze – dünnyögtem félhangosan és még a szemöldökömet is összeráncoltam a „márpedig ez így van” zárszavak elolvasása után, de aztán eltöprengtem. Ha lecsiszoljuk magunkról a „piszkot” és önmagunkra találunk, akkor a tiszta lélekrezgéseink tényleg behívhatják (bevonzhatják) életünkbe azt a személyt, akivel lelkünk harmonizál. Ezért tanácsolják 1000 és 1000 helyen, hogy ismerd meg önmagad, válj olyanná, mint amilyen a valódi éned, és akkor automatikusan magadhoz vonzod a lelki társadat.

A lélekszám, akárcsak az asztrológiában a hetedik ház, megmutatja, hogy milyen típusú embert keres a lelked, és ami a legérdekesebb, ugyanez a szám elárulja azt is, hogy neked milyen az igazi lényed.

HOGYAN KEZD HOZZÁ?
Először is húzd ki a nevedből a mássalhangzókat, hogy csakis a magánhangzók maradjanak.
Ezután minden magánhangzó mellé írd oda a megfelelő számot.

A, Á = 1
E, É = 5
I, Í, = 9
O, Ó, Ö, Ő =6
U, Ú, Ü, Ű =3

Végül add össze az így kapott számokat. Ha kétjegyű számot kaptál, akkor annak számjegyeit is össze kell adnod, egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha 11, 22, vagy 33 számot kaptál, akkor természetesen azt is redukálhatod egyjegyűvé, de a mesterszámok külön jelentést is hordoznak. http://crookedcranium.com/wp-content/uploads/2015/06/Anakin_Padme-Soul-N...

Ha kiszámoltad a saját lélekszámod, akkor az alábbi listából válaszd ki, melyik személyleírás tartozik hozzá! A leírások a hozzád leginkább illő társ tulajdonságait sorakoztatják fel.

1.

A kapcsolatok mottója: a tűz az élet sója! Olyan társra vágysz, aki kitűnik a tömegből. Azt szereted, ha a szerelmed lendületes, bátor, és nem ismeri a félelmet. Onnan fogod felismerni őt, hogy elveszi azt, amit akar. Szinte agresszív módon fog közeledni feléd, és amikor először találkoztok – rá fog kényszeríteni arra, hogy vedd észre. A párkapcsolati őszinteség a legfontosabb alapszabályok közé tartozik nála. Számíthatsz arra, hogy őszinte lesz veled, még akkor is, ha ez néha fáj. Az ideálod a kreativitás és a magabiztosság két lábon járó mintapéldája. Valahol létezik… és vár rád.

2.

Olyan társra vágysz, aki kedves, lágyan gyengéd és lesi minden szavadat. A megértés és az együttérzés élő példaképének kell lennie, egy romantikus lovagnak, hiszen egyébként fel sem figyelsz rá. A hangjáról fogod megismerni, és arról, ahogy a hangja szinte simogatja a füled, a lelked. A másik árulkodó jel a szeme lesz. Ismerősnek tűnnek majd, mert azok olyanok lesznek, amilyeneket a lelki szemeid előtt látsz, amikor az igazira gondolsz. Hűsége stabilitásában reménykedhetsz. Valahol létezik… és rád vár.

3.

Egy nagyon-nagyon vicces, szórakoztató, ugyanakkor szívdöglesztően dekoratív külsejű társra vágysz. Fontos számodra, hogy jól nézzen ki! Olyan megjelenésű legyen, akire öröm ránézni… egy szupermodell, egy görög isten (vagy istennő), vagy egy hollywoodi sztár! És szeretnéd, ha dekoratív küllemére mások is rácsodálkoznának. A nevetéséről fogod megismerni –arról a jóízű, pajkos, göndör nevetéséről, ami megcsiklandozza a lelked. Az ideálod egy született kommunikátor, aki csak beszél, beszél és beszél, te pedig órákig tudnád hallgatni. Flörtölgető, játékos és jó kedélyű, ezért emlékeztet majd önmagadra. Valahol létezik… és vár rád.

4.

Olyan társra vágysz, aki erős, passzív, mint a gibraltári szikla. A földön jár, szilárd és „valódi”. Az értelmetlen dolgokat nem szereti, ezért számíthatsz arra, hogy stabilitást fog hozni az életedbe. A rend, az erkölcsiség és a tisztesség elkötelezett híve, sorsának igazi kovácsa, akin mindez fizikailag is jól észrevehető. Arról fogod felismerni, hogy a szemében erőt, konok elhatározottságot látsz majd, de tőled még az a „Szikla” is megenyhül. Valahol létezik… és vár rád.

5.

Menj el a könyvesboltba! Ott fogsz rátalálni, amint éppen egy útikönyvbe vagy egy metafizikával kapcsolatos könyvbe lesz belemélyedve. De nem az, amelyik a sarokban ücsörög egy széken, hanem a másik, amelyik a könyvespolcok előtt áll, hogy bármikor gyorsan áttérhessen egy másik témára. A szerelmed egy vérbeli információgyűjtő. Semmivel össze nem téveszthető szexuális kisugárzása van, ezért a hatóköréből menekülnöd szinte lehetetlen lesz, amikor megpillantod. Óriási kalandokra, illetve életed legvadabb, legizgalmasabb időszakára számíthatsz, ha végre rátalálsz!

6.

Ha a karjaiba zár, a külvilág megszűnik létezni. Az igazi szerelmed gondoskodó típusú. Türelmes, kedves és együttérző. A gyerekek is rendkívül jól érzik magukat a társaságában, és ez a benned élő gyermekre is ugyanilyen hatással lesz. A családja jelenti számára a világot, ezért már jóval az esetleges házasság előtt elvisz téged a fészkébe, és a családtagjának fog tekinteni Az első otthon főzött étele elfogyasztás közben fogsz rádöbbenni, hogy ő az igazi. Valahol létezik… és vár rád.

7.

Zenebutikban (vagy egy koncerten) találkozhatsz vele, mert mindketten ugyanarra a zenére buktok. Rejtélyes típusú személy, de ez is része annak, amiért vonzónak találod. Naponta felfedezel benne valami újat, izgalmasat, de a lelke legbelső csarnokába csak idővel jutsz be. Ott bent meglátod önmagad, egyfajta tükörképként és szerelmetek kiteljesedik. Valahol létezik… és vár rád.

8.

Van valami a befolyásos emberekben, ami téged teljesen elvarázsol. A tökéletes társad kitűnő üzletember, aki folyton irányít és uralkodik. Erő, magabiztosság és életerő sugárzik belőle, és tiszteletet vált ki másokból, attól függetlenül, hogy milyen magasan áll a ranglétrán. Anyagi bőség kíséri és ezzel a bőséggel téged is eláraszt. Ajándékokkal halmoz el, nívós helyekre visz. Elvárja és szereti, ha folyamatosan imádod és csodálod őt. Valahol létezik… és vár rád.

9.

Elegáns, nemesi, kifinomult kisugárzása van a szerelmednek. Olyan, mint aki egy időgépből lépett elő, és valahonnan a középkorból vagy Artúr király udvarából. Édes magabiztosság és önzetlen bölcsesség fénylik a szemében, ezért úgy érzed, hogy ő aztán tényleg tisztában van mindennel. A nagylelkűsége, a lovagiassága mindenre és mindenkire kiterjed, de élete középpontjába téged helyez. Hisz a felsőbb szeretetben, de a földi szeretet legmagasabb fokát a párkapcsolatában akarja megtapasztalni. Valahol létezik… és vár rád.

Bizonyára észrevetted, hogy:
- hasonlít egymásra az 1-es, 4-es és a 8-as, ők azok, akik a TETTEK emberei.
- hasonlít egymásra az 2-es, 5-ös és a 7-es, ők azok, akik az ELMÉLETEK emberei
- és a maradék háromnál: a 3-as, 6-os és a 9-es számúnál az ÉRZELMEK dominálnak!

Ugye milyen csodálatos lenne, ha már az igazi társad feküdne melletted és azt mondaná: „nemcsak azért vagy értékes, amit a tested ad, hanem azért is, amilyen érzéseket a szívemben, lelkemben életre keltesz”. Így legyen!

--------------------
A fenti írás különböző változatokban több portálon megtalálható.
Berente Ági: Számmisztika és névmisztika

Hozzászólásokwanglili258@hotmail.com

true religion outlet online
ray ban
fitflop sandals
true religion outlet
adidas yeezy shoes
ralph lauren shirts
pandora charms
nike shoes outlet
cheap jordans
canada goose
oakley sunglasses wholesale
kate spade outlet
cheap nhl jerseys
ugg outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet store
kate spade outlet store
cheap uggs
ray ban sunglasses
nike shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet online
coach outlet store online
longchamp outlet online
coach outlet online
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses outlet
true religion jeans
michael kors outlet
mont blanc outlet
asics shoes
ralph lauren polo
coach outlet
ralph lauren uk
polo ralph lauren outlet online
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
cheap jerseys
nike shoes for men
prada outlet
valentino outlet
michael kors handbags clearance
coach outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
asics running shoes
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet online
valentino shoes
ralph lauren uk
hermes belts outlet
jordan retro
polo ralph lauren
kate spade handbags
mlb jerseys
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
mont blanc pens
yeezy boost 350
true religion outlet
nike shoes on sale
lunette ray ban
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
fred perry
ralph lauren uk
fred perry outlet
pandora outlet
coach factory outlet
prada outlet store
ray ban sunglasses
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
air jordan shoes
pandora outlet store
fitflop sale
giuseppe zanotti shoes
michael kors outlet online
hermes outlet
cheap nba jersey
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet online
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
michael kors handbags sale
coach outlet online
adidas yeezy boost
cheap jordan shoes
polo outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
cheap mlb jerseys
michael kors outlet clearance
fitflops clearance
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
christian louboutin sale
pandora jewelry outlet
michael kors outlet clearance
cheap authentic nba jerseys
ralph lauren
ray ban sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
nike shoes for women
cheap ugg boots
coach outlet
lebron shoes
canada goose jackets
vintage nhl jerseys
mont blanc
ray ban pas cher
canada goose
coach outlet
coach factory outlet
polo outlet
canada goose outlet store
ralph lauren polo
polo outlet
ray ban sunglasses
mlb jerseys wholesale
michael kors outlet online
nike outlet store
mont blanc outlet
mbt shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap uggs
hermes birkin
ralph lauren
coach outlet
michael kors outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet online
prada outlet store
michael kors outlet online
pandora jewelry
kate spade outlet online
nike outlet store
christian louboutin shoes
canada goose
coach factory outlet
polo shirts
michael kors outlet clearance
cheap ray bans sunglasses
polo shirts
nike air jordan 4
fitflop sandals
mont blanc
air jordan shoes
ralph lauren outlet
michael kors outlet
true religion outlet
oakley sunglasses
kate spade handbags
ralph lauren uk
coach outlet online
prada outlet online
coach outlet store online
ray ban sunglasses outlet
adidas outlet online
lacoste clothing
lacoste shoes
canada goose outlet
lacoste shirts
mulberry handbags
nba jersey
ralph lauren
valentino outlet
ralph lauren
cheap ray bans
nhl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet
true religion jeans sale
valentino outlet store
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
ugg outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store online
michael kors outlet online
adidas outlet
cheap nike shoes
polo ralph lauren pas cher
coach outlet online
cheap ugg boots
pandora charms
pandora rings
cheap jordans for sale
nfl jerseys
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren pas cher
nike outlet store
oakley sunglasses
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
mont blanc outlet
kate spade bags
asics outlet
michael kors outlet online
adidas yeezy shoes
mont blanc pens for sale
coach factory outlet
cheap jordans
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
mcm outlet
polo ralph lauren
ed hardy clothing
fred perry clothing
michael kors outlet
michael kors outlet online
pandora jewelry
giuseppe zanotti outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
fitflops sale
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren outlet
ralph lauren shirts
prada outlet
oakley sunglasses
cheap ugg boots
ugg boots
polo outlet
pandora jewelry
coach outlet
yeezy boost 350
ralph lauren polo shirts
christian louboutin outlet
coach factory outlet
coach outlet online
canada goose
ugg boots
kate spade handbags
nike outlet
coach outlet online
ralph lauren outlet
mlb jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
coach factory outlet
nike shoes
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
air jordan 4
canada goose outlet
air jordan shoes
coach factory outlet
pandora bracelet
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
ed hardy outlet
longchamp
adidas nmd r1
michael kors outlet
coach outlet
christian louboutin uk
coach outlet store online
nike trainers
canada goose outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet online
coach factory outlet
pandora bracelet
nike factory outlet
michael kors outlet
adidas outlet store
coach factory outlet online
coach outlet online
nike shoes for men
michael kors handbags
mbt outlet
coach outlet online
fred perry polo shirts
coach outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet online coach factory outlet
michael kors outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
air jordan 4 retro
michael kors outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
prada outlet stores
kate spade outlet online store
fred perry polo
mont blanc pens
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
cheap mlb jerseys
mcm bag
nike outlet
polo ralph lauren
christian louboutin outlet
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
christian louboutin
fitflops sale clearance
oakley sunglasses for men
michael kors outlet
true religion outlet store
michael kors outlet store
polo ralph lauren
mulberry uk
oakley sunglasses wholesale
cheap jerseys wholesale
adidas outlet
valentino outlet store
polo outlet
coach outlet clearance
mcm backpack
ralph lauren
ed hardy
nike shoes
polo outlet
longchamp outlet store
michael kors outlet online
fitflops sale clearance
michael kors outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
adidas shoes
ralph lauren
christian louboutin sale
michael kors outlet
mont blanc pens
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
adidas yeezy boost
true religion
giuseppe zanotti sneakers
mbt shoes
true religion outlet store
michael kors outlet online store
fred perry shirts
michael kors outlet online
ralph lauren uk
coach outlet online
lebron james shoes
ralph lauren uk
kate spade outlet store
mbt shoes outlet
adidas shoes for women
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses on sale
air jordan retro
michael kors outlet stores
polo ralph lauren outlet
nike outlet
mbt outlet
adidas shoes for men
nike outlet
ray bans sunglasses outlet
uggs outlet
kate spade bags
yeezy boost
adidas yeezy
kate spade purses
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
canada goose jackets
yeezy shoes
nike shoes
oakley sunglasses
valentino shoes
puma shoes
nike outlet store
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
michael kors outlet
ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
cheap mbt shoes
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
puma outlet
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordans
nike shoes outlet
coach outlet store online
moncler outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses
kate spade outlet
yeezy boost
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
michael kors outlet
adidas yeezy
nike outlet store
michael kors outlet
cheap jordans for sale
christian louboutin
polo ralph lauren
lacoste polo
mont blanc pens
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
fred perry clothing
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
mlb jerseys
longchamp outlet
mont blanc outlet
longchamp handbags
fred perry polo
canada goose outlet
ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren
hermes outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet store
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
polo ralph lauren
ralph lauren
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet clearance
fred perry polo shirts
ralph lauren polo
michael kors outlet online
canada goose jackets
nike shoes
ray ban sunglasses
jordan retro shoes
yeezy boost 350 v2
true religion jeans
ralph lauren polo
ugg boots
coach outlet store online
canada goose
jordan shoes
pandora outlet
adidas nmd
michael kors
ray ban sunglasses for men
fitflops sale
canada goose
cheap oakley sunglasses
nike outlet
nike shoes
polo ralph lauren outlet online
coach outlet online
polo outlet
pandora jewelry sale
20170620wanglilichenlina20170614 michael kors

chenlina20170614
michael kors väska
thunder jerseys
coach factory outlet
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
toms outlet
mac cosmetics outlet
ralph lauren polo
rolex watch
michael kors outlet
beats by dre
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
michael kors handbags
oakley canada
michael kors uk
mbt shoes
clarks shoes
michael kors outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
prada outlet
michael kors bags
prada bags
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
coach outlet
vans shoes
michael kors handbags
coach factory outlet
michael kors canada
louis vuitton outlet
occhiali ray ban
nfl jerseys wholesale
adidas shoes
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
coach factory outlet
borse louis vuitton
true religion sale
hermes belt
yeezy 350
burberry outlet
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
cleveland cavaliers jerseys
michael kors handbags
cheap mlb jerseys
retro jordans
coach handbags
coach purses
christian louboutin
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
abercrombie and fitch
burberry outlet
warriors jerseys
jordan femme pas cher
michael kors outlet
ralph lauren outlet
cheap jerseys
adidas stan smith
burberry outlet
montre rolex
michael kors taschen
ralph lauren uk
rolex watches
adidas yeezy boost 350
ray ban solbriller
adidas stan smith
michael kors taschen
louis vuitton outlet
michael kors taschen
chelsea jersey
kate spade outlet
coach outlet
louboutin pas cher
nike outlet
christian louboutin uk
ray ban sunglasses uk
louis vuitton outlet
coach outlet
lunettes ray ban
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
instyler max
nike football boots
louis vuitton outlet
knicks jerseys
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
converse shoes
miami heat jerseys
ray ban canada
louis vuitton outlet stores
vikings jerseys
michael kors outlet
nike roshe run pas cher
coach factory outlet
adidas stan smith shoes
michael kors handbags
cheap basketball shoes
salvatore ferragamo
coach factory outlet
gucci outlet online
longchamp outlet
yeezy boost 350
new balance shoes
omega watches
vans shoes
pandora jewelry
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
ray ban zonnebril
birkenstock outlet
michael kors canada
michael kors handbags
cheap nfl jerseys
jordan 8
michael kors väska
jordan 4
ray ban solglasögon
adidas yeezy boost 350 v2
coach outlet
michael kors veske
oakley sunglasses
longchamp pas cher
ugg outlet
adidas yeezy
prada sunglasses
bengals jerseys
adidas yeezy boost 350
timberland boots
chaussures christian louboutin
ralph lauren uk
oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
timberland boots
coach outlet
hermes uk
scarpe hogan
vans store
michael kors taschen
fred perry outlet
nike outlet store
columbia sportswear
ugg boots
pandora charms
polo ralph lauren
coach outlet
Ugg støvler
hermes outlet
oakley store
timberland boots uk
lebron shoes
adidas nmd r1
kobe shoes
canada goose sale
mcm outlet
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
air jordan 14
michael kors uk
toms outlet
true religion jeans
christian louboutin uk
kate spade outlet
tory burch outlet
adidas football boots
nike soccer shoes
pandora jewelry
ray ban sunglasses
coach outlet
rolex submariner
replica watches
replica rolex watches
ray ban sunglasses
rolex datejust
coach outlet canada
ray ban sunglasses
adidas soccer shoes
christian louboutin outlet
tory burch
ray ban wayfarer
michael kors handbags
gucci handbags
hermes handbags
louboutin outlet
polo ralph lauren
bulls jerseys
manolo blahnik
giuseppe zanotti
christian louboutin shoes
jordan 3
the north face
the north face
michael kors
timberland boots
sac louis vuitton
polo ralph lauren outlet
coach outlet
adidas outlet
gafas ray ban
polo ralph lauren outlet
christian louboutin uk
cheap snapbacks
ray ban sunglasses
burberry outlet online
michael kors outlet
nhl jerseys
kate spade
michael kors handbags
yeezy boost 350 v2
nfl jerseys cheap
ferragamo belt
canada goose jakke
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
jordan 13
yeezy boost 350
pandora rings
toms wedges
louis vuitton belt
michael kors outlet
salomon shoes
asics shoes
nfl jerseys cheap
north face
clarks shoes
polo ralph lauren
michael kors
louis vuitton purses
mavericks jerseys
coach factory outlet
christian louboutin
adidas neo
spurs jerseys
louis vuitton handbags
yeezy 350
clarks outlet
kate spade outlet
michael kors uk
true religion outlet
patriots jerseys
michael jordan shoes
oakley sunglasses
kate spade outlet
louboutin pas cher
polo ralph lauren
michael kors outlet online
pandora jewelry
louis vuitton
adidas yeezy
louis vuitton outlet online
nike outlet
ralph lauren uk
michael kors handbags
michael kors handbags
sac longchamp
calvin klein jeans
columbia sportswear
ugg boots
jordan retro
oakley vault
seahawks jerseys
the north face
broncos jerseys
clippers jerseys
ray ban eyeglasses
rolex watches for sale
polo ralph lauren
coach outlet
converse shoes
vibram fivefingers
polo ralph lauren
burberry sale
kate spade handbags
prada outlet online
air max
fitflops outlet
christian louboutin shoes
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
nike outlet store
rolex watches
ralph lauren
beats by dr dre
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
fitflop sandals
retro jordans
ralph lauren
michael kors outlet
longchamp handbags
nike running
giuseppe zanotti shoes
polo ralph lauren
toms shoes
jordan 6
ralph lauren outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach factory outlet
oakley sunglasses
celine handbags
coach outlet
celine outlet
rolex datejust
nike air max pas cher
ed hardy clothing
timberland outlet
louis vuitton outlet
cheap jordan shoes
the north face jackets
moncler jacke
ray ban sunglasses
wizards jerseys
pittsburgh steelers jerseys
ralph lauren outlet
polo outlet
christian louboutin
michael kors taschen
kobe shoes
michael kors canada
ferragamo shoes
adidas nmd
christian louboutin outlet
adidas yeezy
tommy hilfiger outlet
michael kors tote
supra shoes
oakley sunglasses
fitflops sandals
asics shoes
burberry handbags
adidas yeezy
coach outlet
michael kors
louboutin shoes
michael kors outlet
cheap jordans
ralph lauren
nike outlet
ugg boots
manchester united jersey
coach factory outlet
michael kors handbags
air jordan
christian louboutin outlet
oakley vault
mcm outlet
columbia outlet
oakley sunglasses
mlb jerseys
michael kors outlet
under armour outlet
tory burch outlet
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
snapbacks wholesale
polo ralph lauren
gucci shoes
retro jordan shoes
fitflop sale
tory burch outlet
seahawks jerseys
kd shoes
boston celtics jerseys
yeezy 350
chenlina20170614Papagáj :)

Íme, egy cuki beszélő papagáj: https://www.youtube.com/watch?v=VxLccf-HrTU … aki végül mégsem szólalt meg.

Ugyanezt ajánlom ypMs nevű felhasználónak is, aki csupáncsak annyit fújt itt, hogy: „nike joggesko Descuentos”, viszont ha a másik oldaláról nézem, akkor meg dicséretes, hiszen a néma halak a legidegesítőbbek!nike joggesko Descuentos

nike joggesko
Descuentos Nike
goedkope nike air max
cheap uggs for women
UGG BOOTS FOR WOMEN
Adidas Originals Superstar
Hugo Boss Sale
ugg store
ADIDAS NMD SALE ON LINE
louboutin heels
TOMS For Sale
Discount TOMS
nike sneakers
Cheap Michael Kors
Toms Factory Outlet
Air Max 90
vans shoe store
Cheap Michael Kors Tote Bag
Michael Kors Handbags Discount
Air Max Femme
Canada Goose Womens Coats
nike sportschuhe
Timberland Outlet
Yeezy Boost Sale Online
reebok running shoes
Boost Yeezy Sale On Line
Canada goose dam
Nike Zapatos
Nike Shox Cheap
Jordan Store
toms sale
converse store
Jordan Schoenen
scarpe nike
cheap uggs
nfl store
moncler jacket sale
Adidas Neo Discount Sale
christian louboutin outlet
Yeezy Men
Air Max Sneakers
Nike Air Max Cheap
adidas outlet
Pandora Store Sale
Cheap Air Max Trainers
Nike Air 90
pandora outlet store
new pandora charms
nike shoes
Uggs For Cheap
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Michael Kors
zapatillas nike baratas
Stone Island Outlet
pandora jewelry store
Doudoune Moncler Pas Cher
Cheap Toms Outlet Store
nike air
Vans Black Sneakers
new jordan releases
cheap nike air max
Adidas Originals Stan Smith
Pandora Official Website
Air Jordan Retro Sale
Jordan Sneakers For Sale
air force one pas cher
Nike Air Huarache For Sale
Moncler Outlet Store
religion store
Adidas Superstar
Nike Soccer Cleats Boots
Ugg Pas Cher En France
Ray-Ban Official Discounted Site
toms shoes outlet
Nike Shox discount Sale
23 IS BACK Store
nike tn pas cher
nike air jordan pas cher
Adidas Superstar Sale Online
Oakley Sunglasses Cheap
Ray ban sale online
chaussure Nike homme
Nike Air Damen
Canada Goose Outlet
Yeezy Black
TOMS OUTLET
zapatilla adidas
nike schuhe günstig
uggs for women
Air max dam
Ugg Pas Cher Femme
Discount Air Max
Official Toms Shoes Outlet
canada goose jackets on sale
Ugg boots Sale
Hogan Outlet
ugg clearance
adidas store
moncler outlet
uggs outlet
longchamp bags on sale
Yeezy Shoes Discount Marketplace
zapatillas running
Nike Store
Boutique Ugg
Nike Air Sneakers
suivre un envoi
Air Max Pas Cher
Canada Goose Outlet
Air max levně
Air Nike
scarpe hogan outlet
Ugg Outlet Online Store
Scarpe Air Max
abercrombie and fitch store
fitflops sale uk
Soccer Boots Outlet nike
nike jordan shoes
Nike Air Max Goedkoop
hogan scontate
Nike Online Store
Nike Air Pas Cher
nike sb stefan janoski
Ray Ban Sunglasses Online
Coach Bags On Sale
Pandora Store
Cheap Toms Shoes Outlet
botas de futbol
official NHL jerseys
billige nike sko
Moncler Sale
pandora beads
Nike Air Women
Boty Nike Air
Air Max Kopen
Uggs Pas Cher Soldes
chaussures nike pas cher
Nike Roshe Run Sale
Moncler Outlet Online
Negozi Pandora
canada goose jacket outlet
Nike Factory Store
Original Ugg Boots
womens nike air max
ugg factory outlet
Nike Air Jordan 11
Pandora Store
coach factory outlet online
TOMS SHOES OUTLET
Kobe Shoes Nike
Nike Pas Cher Femme
newest lebron shoes
retro jordans for cheap
zapatos de futbol nike
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
chaussure basket homme
Moncler Jackets Discount Marketplace
huarache sneakers
prada outlet
Doudoune Moncler Site Officiel
The official UGG
Nike Shoes Sale Store
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Nike Shoes Discount Marketplace
Adidas Shoes Discount Marketplace
nike air max running shoes
nike mercurial soccer cleats
Jordan Shoes Air
new yeezy shoes
günstige nike schuhe
Toms Outlet Online
Michael Kors Outlet

ypMs 2017.4.5

 

A 33 nem mesterszám, hanem a mesterek száma

"A 33 nem mesterszám, hanem a mesterek száma. Én a leszületés számának hívom. Nehéz lenne most elmagyarázni az igazi jelentését a leszületésnek. A kabbalában találjuk meg az igazi választ. Jézus 33 évet élt, Dávid király 33 évet uralkodott Jeruzsálemben, a szabadkőműveseknél a 33. fokozat a valódi mesteri fokozat. A 33-as szám megerősíti a 3-as számot, ami a szentháromságot és az istennel való kapcsolatot szimbolizálja és összeadva kiadja a 6-ost, ami a tökéletes szám. Akinek felbukkan a numeroszkópjában a 33-as szám, az nagyon szerencsés az életben". (dr. Kézdi Andrea)

Secret Admin neve 33-at ér, ezért foglalkozom ezzel.Mesterszámok

"A mesterszámok megduplázzák, vagy megtriplázzák az adott szám energiáját, és tulajdonosa rendkívüli képességek birtokába juthat és nagy célokat érhet el...."

Ez még további kutatást igényel, de most rohannom kell dolgozni!A 33 egyébként mesterszám...

úgyhogy tökéletesen illik Adminhoz.
Ha komolyan veszem Szilvácska irományát, :) akkor labdába sem rúghatok nála.A 33-as lélekszám

A 33-as lélekszám nagyon-nagyon ritka, de Secret Adminé 33!

"A 33-as lélekszámmal rendelkezők az eleganciát mindennél többre értékelik. Sokan közülük nagyon talányosak, mert szinte lehetetlen meghatározni a cselekedeteik vagy motivációik mögött rejlő logikát. Életük nagy részében félreértik vagy üldözik őket a hitük vagy az elképzeléseik miatt. Azonban mivel sokan közülük megvilágosodtak és teljesen elváltak az érzelmektől vagy az eseményektől, az átlagos halandók tetteinek alig van hatása azon elhatározásukra, hogy spirituálisan átformálják a világot". (http://www.noiportal.hu/main/npnews-2378.html)Minden vélemény számít!

Ez 1000 és 1000 helyen olvasható. Most Secret Admin véleményét adom közre.

" ... én nem akarom a számmisztikát degradálni, teljesen egyetértek azzal hogy a számok jelentéssel bírnak, de szerintem nem az a fontos hogy valakinek a neve betűiből milyen számot lehet kimatekolni, hanem inkább az hogy az illető zsebében lévő papírokon milyen számok vannak, pl. 10000, 20000 vagy csak 500... :-DD"

Papi, te mindig csak a pénzre gondolsz!
Figyu, most kiszámolom a lélekszámodat... :) és hamarosan megtudhatod, hogy milyen csajról álmodozik a lelked!Ez az én lélekszámom

Az 5-ös lélekszám

Az 5-ös lélekszámmal rendelkezők a szabadságra vágynak a legjobban az életben. Kissé klausztrofóbiások, az irodai munkától és a rutinfeladatoktól bezártnak érzik magukat. Ha el akarják kerülni a fásultságot és a depressziót, akkor az 5-ös lélekszámú embereknek olyan munkát kell keresniük, ami sok utazással vagy rugalmas időbeosztással jár. A legjobban akkor tudnak érvényesülni, ha saját céget alapítanak vagy vállalkozók lesznek. :) Az 5-ös lélekszámú embernek az is sokat segíthet, ha spirituális tanulmányokat folytat, és az életrendjébe beilleszti a spiritualizmust, mert így könnyebben lecsillapíthatja a nyugtalanságát és kialakíthatja a belső békéjét.

A vége még elmegy, de az elején nem ismertem önmagamra.Az 1-es lélekszám

Az 1-es lélekszámmal rendelkező emberek mindennél jobban szeretnék, ha az élet minden területén az első helyen lennének, ők lennének mindenben a legjobbak. Ezek a gyakran feltűnést kereső emberek tehát imádnak reflektorfényben lenni. Nagyon élvezik a kísérletezgetést, és az elsők lesznek, akik kipróbálnak egy új trendet vagy filozófiát, aminek a segítségével kitűnhetnek a tömegből. A szinte gyermekes 1-es lélekszámmal rendelkező emberek számára létfontosságú, hogy feltétel nélküli elismerést kapjanak másoktól.

(forrás: http://www.noiportal.hu)...

Engem a látszólag összefüggő, csalóka véletlenek mindig meglepnek, mert tök logikusnak látszanak, de utána igyekszem önmagammal tudatosítani, hogy azt a bizonyos tűt: csak nagyon-nagyon ritkán találja meg valaki a szénakazalban.Én már nem csiszolgatom magamat

és a nagy Én –re sem vagyok kíváncsi, illetve az sem érdekel, hogy az ideális nagy Ő-m milyen tulajdonságokkal rendelkezik! Azt hiszem vártam reá éppen eleget…
Titokzatos Mágus uramat sem vagyok hajlandó továbbkérlelni, mert az 1001 éjszakás, mesés „határidőn” már többszörösen túl vagyunk.

A belsőm csiszolgatása egyébként is tök felesleges, hiszen külsőleg úgysem lehetek gyémánt, ezért ami nem megy, nem erőltetem!

Szép álmokat mindenkinek!Tudod, hányas a neved rezgésszáma?

Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke sikeres lenne, de arra kevesen gondolnak, hogy ebben segítheti, ha szerencsés nevet választanak.

A neveknek ugyanis numerikus értékük van, és ez az érték legalább olyan súllyal esik latba, mint a születési dátum. A számmisztika segítségével ki lehet számítani minden név rezgésszámát, azt, hogy milyen energiát vonz magával.

A betűk számértéke

1 A, J, S

2 B, K, T

3 C, L, U

4 D, M, V

5 E, N, W

6 F, O, X

7 G, P, Y

8 H, Q, Z

9 I, R

A számok jelentése

1. A tökéletes szám, az egység szimbóluma

Az 1-es jegyében született ember határozott, kreatív, egyszerű és mégis nagyon összetett egyéniség. Győztes típus, merész és vállalkozó szellemű. Hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, ám szerencséjére ritkán marad alul valamiben a többiekkel szemben.

2. A dualitás az ellentétpárok száma

Benne van a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Aki e szám jegyében született, érzékeny lélek, szívesen segít másokon, belső erővel rendelkezik, akár gyógyítani is tud.

3. Az ellentétek feloldásának száma

A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálását jelzi. A szám szülötte örökké kételkedik, ellenkezik, és épp ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a tökéletes egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is. Legfontosabb célja a világ jobbítása, az ellentétek megszüntetése, és ezért bármikor tenni is képes.

4. A rend és titkok jelölője

Aki e szám jegyében született, az elsősorban szellemi téren kreatív. Ám mivel ragaszkodik a hagyományokhoz, a stabilitáshoz, fél a felfedezésektől, mindig megmarad a középszerűség határain belül. Hiányzik belőle a kockázatvállalási kedv. Inkább végrehajtó, mint irányító alkat.

5. A korlátok nélküli szabadság jelölője

Aki e szám jegyében született, könnyedén veszi az életet. Optimista és bizakodó, szereti az élvezeteket, szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Nem tervez hosszú távra, a pillanat örömét élvezi. A szerencse általában mellé szegődik.

6. A kiegyensúlyozottság a jólét és az egészség jelképe

Szülöttei társaságkedvelők, értik a tréfát, jókedvűek, segítőkészek. Megvetik az ügyeskedést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés kézzel nyúlnak mindenhez, s mert ők maguk is szívesen segítenek másokon, mindig akad, aki segít nekik.

7. A bölcsesség, az okkult tudás, a feltárandó titkok száma

A hetes szülöttei olyan tudás birtokosai, amivel irányíthatják a többieket. Könnyen felszínre hozzák a tudatalattiban rejlő érzéseket, gondolatokat, nagyon erős az intuíciójuk, szinte belelátnak másokba. Erős akaratukkal szinte hipnotizálni képesek környezetüket, de sosem élnek vissza természetfeletti képességeikkel.

8. Negatív rezgéseket közvetítő szám

Megpróbáltatásra, nehéz helyzetekre utal, szenvedést, betegséget tartogat. Aki e szám jegyében született, annak keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, nem adja fel. Kitartásában rejlik a sikere.

9. A megtestesült erő, hiszen a hármas erejét megháromszorozva hordja magában

Filozofikus, tanítói alkat. E szám szülöttei önzetlenek, önfeláldozóak, segítőkészek. Az emberiség sorsának jobbításán fáradoznak, saját érdekeiket képesek háttérbe szorítani. Soha nem gazdagodnak meg, mert amint hozzájutnak valamihez, szétosztják a rászorulók közt.

10. A hatalom a szövetségek a szerződések és a központi akarat jelképe

A 10-es jegyében született emberek életét a hatalom megszerzése és gyakorlása tölti ki. Csak vezetői szerepben érzik jól magukat. (Vehetjük 1-nek is, hiszen a számmisztika a kétjegyű számokat összeadja, de vannak rendszerek, ahol önállóan szerepel, és mint az első kétjegyű szám, az egyes adottságait megtízszerezi.)

forrás: http://blikkruzs.blikk.hu/test-es-lelek/lelki-ugyek/tudod-hanyas-a-neved...

Kedves Barátaim, találhattok egyet, hogy melyik az én számom!? :) A legrosszabb ... a nyolcas.Névmisztika kalkulátorSzemléltetés