SZÖRNYETEGEK, KIKET ANYÁK SZÜLTEK ERRE A VILÁGRA ( Meghökkentő anyák napi fényképalbum)

Közeledik anyák napja, a gyermeki hála, a szeretet és az elszakíthatatlan kötődés legszentebb ünnepnapja.

Szívhez szóló idézetek, dalcsokrok hálavirágai virítanak ilyentájt a különböző portálok címlapjain, ezért talán a világot sarkaiból kiforgató ötlet a részemről, hogy sablonos köszöntések helyett – rémisztő fényképalbumok fotóival és még rémisztőbb sztorikkal – borzolom itt a kedélyeket.

Cáfolhatatlan történelmi tény, hogy léteztek olyan édesanyák, akik a világ legkegyetlenebb gyilkosait hordozták a méhükben, kilenc kerek hónapig, ahogy a picike emberpalántákat szokás és a gömbölyödő pocakjukat simogatva, valószínűleg soha nem jutott eszükbe, hogy igazi áldás volna az egész világ számára, ha kútba ugranának az „édes terhükkel” együtt.

Konkrétan kikre gondolok? Sztálin, Hitler és dr. Mengele drága édesanyjára.

Senki ne állítsa nekem azt, hogy ők nem tehetnek semmiről, ezért ártatlanul állítom őket itt pellengérre, hiszen pszichológiai tanulmányok ezrei bizonyítják, hogy a korai anya – gyermek kapcsolat és a kötődés minősége, jelentősége rendkívüli!

„Egy gyermek idegrendszeri fejlődését, magatartásának kialakulását alapvetően meghatározza az anyjával való kapcsolata, ugyanis létezik a születés után egy szenzitív periódus, ahol az idegrendszerben mély lenyomatok képződnek és ez a gyermek személyiségfejlődése szempontjából meghatározó”. Ez csakis úgy értelmezhető, hogy a későbbi, súlyos felnőttkori személyiségzavarok mögött általában mindig meghúzódik valamiféle negatív anyai „örökség”.

Persze az édesapák megnyomorító szerepe se egy elhanyagolható tényező, ezért a „dögkeselyű fiókák” a fészke körül mindig bűzlött valami!

Léteznek azonban olyan vélemények is, miszerint „kegyetlen szörnyeteg lakozik minden emberben, és ha kardot, lándzsát adsz a kezébe és háborúba küldöd, a szörnyeteg felébred. Nem kell hozzá más, csak a vér szaga...”.

George R. R. Martin valószínűleg arra utalt, hogy néha nem a család, hanem a világot felforgató, vérengzős történelmi időszakok domináns tényezői játszanak abban főszerepet, amikor egy EMBER SZÖRNYETEGGÉ VÁLTOZIK!

Hm, az Ő érvei se elvetendők, de ennek ellenére én roppantul kíváncsi voltam azokra az asszonyokra, anyákra, akik olyan szörnyetegeknek adtak életet, kiknek még a nevét is sokáig rettegve ejtették ki.

SZTÁLIN ÉDESANYJA

Hm, eléggé negatív kisugárzású Sztálin anyukája ezeken a fotókon… bár mindenki nem lehet fotogén!

http://2.bp.blogspot.com/-x7ny7WC32Ac/TtmsEp9hgnI/AAAAAAAAAdE/FqNhzOcpzj...
http://m.cdn.blog.hu/ri/ritkanlathatotortenelem/image/Napi/21/1931.%20Je...

Sztálin 1878-ban egy grúziai kisvárosban született. A kis csöppség születési nevét így jegyezték be az anyakönyvbe : იოსებ ბესარიონის ძე ჯუღაშვილი. A grúz betűk „fordítása”: Joszif Visszarionovics Dzsugasvili, tehát Sztálin nem az eredeti neve, hanem csak egy felvett, forradalmárnév.

A világ egyik legelvetemültebb, legvéresebb kezű diktátorának apja híres orosz felfedező volt, de ez csak egy bizonyítékok nélküli mese! A hivatalos adatok szerint egy alkoholista cipész volt, akinek robbanékony természete megkeserítette Sztálin egész gyermekkorát. A gyakorta italgőzös, agresszív papának ugyanis, amikor a vodka a fejébe szállt, :) akkor nagy valószínűséggel előkerült a nadrágszíja is. Mivel az anyjának is hamar eljárt a keze, egyáltalán nem mondható, hogy a csenevész fiúcskából a szüleik nem igyekeztek kihozni a legjobbat.

Sztálin az I. világháború időszakában többször sínylődött szibériai táborokban, ahol az egyik felvigyázó fegyveres őr feljegyezte róla: „Sokat mesélt a gyermekkoráról. Azt mondta, érzékeny volt, sokat sírt. Pocsék gyerekkora volt.”

Joszif (a kis Sztálin) elég korán és hevesen lázadt a környezete ellen. Szoptatós dajkája emlékezete szerint: „Akaratos kisfiú volt”. Egyéb ismerősei pedig így jellemezték: „Hát bizony, a kis Szoszo sokat rosszalkodott gyerekkorában. Szeretett nyilazni a maga eszkábálta íjjal. Meg parittyázni. Ezzel jó sok bosszúságot okozott az anyjának. Egyszer a kürtőn keresztül bedobott egy téglát a kemencébe. Ez megijesztette az embereket, akik megégették magukat”. Ha verekedés közben elfogta a düh, nem ismert kegyelmet: „Olyan, fájdalmat okozó fogásokat ismert, hogy mindig legyőzte ellenfelét”.

Képzeljétek, a véreskezű diktátort eredetileg az anyja papnak szánta, :) de a konok kölök nem hallgatott ám még a Jóistenre se! A tízparancsolat „ne lopj” tanítására fittyet hányt, és többször is bankot rabolt, azután meg az istentagadó bolsevikokhoz pártolt.

Íme, egy róla készült 1911-es rendőrségi fotó: http://m.cdn.blog.hu/ol/olvass-erdekessegeket/image/sztalin_02.jpg

Érthető, hogy ekkortájt még nem lehetett rá büszke az anyja, de vajon később, amikor már NAGY EMBER LETT Joszif, az élet és halál ura, vajon mit érzett? Dagadt a keble a büszkeségtől? Vagy megbánta még azt a pillanatot is, amikor szétette a lábát az alkoholista urának azon az éjszakán, amikor Sztálin megfogant? Tízmilliók haltak meg a drága fiacskája miatt … gondoljátok el, „proletárok”! :)

Sztálin vezér, amikor már tejhatalmú diktátor volt, az anyját egy kaukázusi palotában helyezte el. A mamika onnan gyakran írogatott leveleket a fiának és menyének, de a leveleire soha nem kapott választ. Sztálin még anyák napján se köszöntötte fel soha, :) de 1935-ben, amikor már nagy beteg volt a mamája, mégiscsak tiszteletét tette nála.

Az orvos, aki öregkorában kezelte Sztálin mamáját, így emlékezett vissza a találkozásukra.

– Miért bántottál olyan keményen? – kérdezte Sztálin.
– Attól sikerültél ilyen jóra :) – válaszolta az anyja, aztán visszakérdezett.
– Joszif, pontosan most mi is vagy te?
– Emlékszel a cárra? Nos, olyasmi vagyok, mint a cár.
– Jobb lett volna, ha pap lesz belőled! – torkolta le az anyja.

Rá 2 évre, 79 évesen meghalt a szörnyeteg anyukája, de ha a fenti párbeszéd hiteles, akkor úgy, hogy a fia legszörnyűbb tetteiről már nem volt tudomása. Így aztán Sztálin anyjának, Ketevan Geladze asszonynak talán mégiscsak könnyű a föld, ha csak Isten a szemére nem vetette, a mennyei trónusa előtt, hogy a vörös ördögfajzatot miképpen merészelte beíratni a Grúz Ortodox papképző szent falai közé.

**
HITLER ÉDESANYJA

Adolf Hitler anyja - Peltsl Clara látható ezen a fotón. Finom, érzékeny arcvonásai miatt egészen szimpatikus.

http://3.bp.blogspot.com/-1ngYxb_RbtE/VZrVFjQdOWI/AAAAAAAACYA/hITRXOYMPj...

Egyes források információi szerint: Hitler édesanyjának fotóját magával vitte az utolsó útjára, amikor öngyilkos lett. Ó, ettől egészen meghatódik az ember, de utána eszébe jut, hogy hány édesanya és gyermek égett el haláltáborainak kemencéiben!

Hitler apja egy nagyon kapós legény volt, :) hiszen háromszor is megnősült, és a harmadik házasságából született Adolf Hitler. Mi volt a papa vonzerejének titka? Na, ez nagy rejtély számomra, hiszen ivott, mint a gödény, és részegségében nem vidám nótákat énekelgetett, hanem rettegésben tartotta az egész családját.

Pénz számolva, asszony verve jó elvet képviselte otthon is, ahogy egy képzett pénzügyőrtől elvárható, de az ütéseiből bőven jutott Adolfkának is. Az apja néha addig verte a kis „Führert”, amíg az már a földön fetrengett kínjában, miközben cifra, durva káromkodásokkal tanította az élet nagy bölcsességeire. Clara asszony minden egyes ütésénél összerándult, mintha Ő kapta volna azokat az öklös pofonokat is, és próbálta is védeni a kisfiát, ezért nem lehet róla azt mondani, hogy egy rossz anya volt, csak azt, hogy rosszul választott férjet.

Ennek ellenére mégiscsak 6 gyermeket szült annak az „áldott, jó” férje urának, de közülük csakis kettő, Adolf és Paula érte meg az iskoláskort. Hogy a hatból Isten miért éppen Adolfot hagyta életben, no, ez egy jó kérdés! Érdemes rajta hosszasan eltöprengeni!

Azt állítja a keresztény hitvilág, hogy minden gyermek Isten ajándéka, de hogy Hitler kinek volt ajándék, no, azt csakis Ő, mármint a Mindenható tudhatja! Az emberiségnek semmiképpen se, talán csupáncsak az anyjának!

Nézzétek ezt a cuki fotót! Tündéri, habos-babos ruhácskában fotózta le a fényképész bácsi Adolfkát! http://static.origos.hu/s/img/i/1512/20151202hitler8.jpg?w=524&h=800

Itt még jele sincs annak, hogy egy későbbi gyilkossal nézünk farkasszemet!

Egyébként Clara (Klára) kedves, jólelkű asszony volt, aki jó szóval szerette volna nevelni fiát, de a családi pokolban erre nem sok lehetősége volt. Szerintem addig volt otthon nyugalom, amíg a durva apa haza nem érkezett.
A későbbi Führer még legszűkebb ismerősi körében se beszélt soha a családjáról, ami érthető! Isten Hitler asszony jóságát talán azzal hálálta meg, hogy 1907 decemberében magához szólította, így Klára asszonynak már nem kellett szembesülnie azzal, hogy fia egy szörnyeteggé változott, s egy sokkal kíméletlenebb és gonoszabb szörnyeteggé, mint amilyen a férje volt.

Az anyja halála rettenetesen megviselte Adolfot, ezért a szeretett édesanyja fotóját mindig magánál tartotta, ami rendkívül szép gesztus, csak az benne a bibi, hogy mások (más emberek) édesanyjának kegyetlen likvidálására mégis áldását adta.

Állítólag a Führer nagy állatvédő volt, imádta az állatokat, ezért szigorú állatvédelmi törvényeket is hozott, miközben fő fogaskereke volt annak a nagy „húsdarálónak”, amibe embereket dobáltak.

Clara asszony talán azóta is sírva bolyong a csillagok között, ahol lélekruhában várja mindenki a leszületését és esdekelve könyörög az ottani hatóságoknak, hogy Őt soha többé ne küldjék le a földre, mert önmaga tépi ki a méhéből a gyermekét!

Hogy Hitler vállalta-e az újjászületését? No, ezt nem tudhatja senki, de ha igen, akkor bizonyára hatalmas rózsacsokorral köszönti hamarosan az édesanyját, mert a lélek – persze csakis tudat alatt – valamiféleképpen, még ha foszlányokban is, de emlékszik!

**
DR. MENGELE ÉDESANYJA

Dr. Mengele – a halál angyala - Josef Mengele Karl és Walburga Mengele legidősebb fiaként látta meg a napvilágot. 1911. március 16-án sírt fel először, de ha a születése napján, az anyjának, Walburga Mengele asszonynak – valamiféle időgép segítségével - megmutatták volna a lenti videókat, akkor a zokogása talán még az eget is a földre szakította volna. A szörnyetegek szörnyetegét magam fojtottam volna meg Walburga asszony helyében, hogy másnap, 1911. március 17-én már a harangok szóljanak érte!

https://www.youtube.com/watch?v=Rx3tQywZyCY
https://www.youtube.com/watch?v=syhXomxP5uI

Dr. Mengele édesanyja látható ezen a fotón:
http://photos.geni.com/p13/64/5c/21/85/5344483a9ef4becc/martha_maria_lar...

Itt pedig meghitt családi körből bámulnak vissza ránk a múltból.
http://destinyjoysilber.weebly.com/uploads/2/5/9/7/25972860/1394475370.jpg

Mivel az emberkísérleteiről elhíresült, rendkívül kegyetlen doktor egy szigorúan vallásos katolikus családban nevelkedett, rendszeresen megfordult az Úr házában is. Valószínűsítem, hogy a templomban nem bedugott fülekkel üldögélt, hanem figyelmesen hallgatta Isten szent Igéjét, mégis felülírta a kőbe vésett Tízparancsolat számos pontját.

Talán Istennek képzelte magát a koncentrációs táborok zárt világában, mert még a Mindenható teremtési „szabályai” helyett is újakat alkotott. Embereket trancsírozott, majd varrt össze kénye-kedve szerint, mintha nem is orvos lett volna, hanem egy hóhér. A foglyokon végzett brutális kísérleteinek azóta sincs párja, ezért jelzőket egyszerűen képtelenség a neve mellé biggyeszteni!

Mivel Mengele rendkívül intelligens, tehetséges volt, azzal sem menthető fel, hogy gyenge értelmi képességei miatt lett belőle egy elmebetegnek tűnő mészáros. Antropológiát és orvostudományi ismereteket tanult Münchenben, Bonnban és Bécs városában, de tudásával nem az életet, hanem a halált szolgálta.

Vajon tudta az édesanyja, Walburga asszony, hogy mit dolgozik a fia, a család nagy büszkesége? S ha tudta, akkor miért hagyta, hogy emberként Istent játsszon?

Senki gyermekének a halálát nem kívánom, de bárcsak belefulladt volna – még 6 évesen - abba a hordó esővízbe, amiből kimentették, vagy néhány év múlva döglött volna bele a súlyos vérmérgezésébe, vagy csonthártyagyulladásába, amiből végül mégiscsak kigyógyult.

Ki mentette meg? Az Isten? Vagy az ördög?
Hogyan hihet ezek után bárki is egy igazságos Gondviselésben?

Tisztelt Walburga asszony, sajnálatos, hogy asszisztensi feladatokat nem látott el a drága fiacskája mellett, én ezt üzenem magának a túlvilágra… és remélem, hogy a sírján csakis dudva nő minden anyák napján!

*
A jelenkori üzenet (… de akinek nem inge, ne vegye magára)

„Minden emberben, vagy majdnem minden emberben benne rejlik a bármilyen barbárságra képes szörnyeteg. A körülményeken múlik. (...) De persze azt gondoljuk, ez csak másokra vonatkozik, ez velünk nem történhet meg. Az egyik legveszedelmesebb dolog, hogy az emberek azt hiszik magukról, hogy jók, és nem képesek gonosz tettekre. Pedig szinte mindannyian képesek vagyunk barbárrá válni. Ezt kell tudatosítanunk magunkban, így lehet esélyünk elkerülni, hogy valóban azzá is legyünk”.

A TUDATOSÍTÁS… no, pontosan ez a kulcsszó… és a „legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, ember lenni mindég, minden körülményben”.

Gondolom, hogy sokan egyetértenek velem abban, hogy minden édesanyának szent kötelessége erre tanítania azt, akit a világra hozott!

------------
Források: http://janus.ttk.pte.huhttp://olvass-erdekessegeket.blog.hu/2015/01/13/joszif_visszarionovics_s...https://hu.wikipedia.org/wiki/Ketevan_Geladzehttps://hu.wikipedia.org/wiki/Klara_P%C3%B6lzl
Thomas Glavinic idézete, Arany János idézete

HozzászólásokQuicken Tech Support Phone Number

Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Support Number
Quicken Support Phone Number
Quicken Tech Support Number
Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Technical Support Number
Quicken Technical Support Phone Number
Quicken Customer Support Number
Quicken Customer Support Phone Number
Quicken Customer Service Number
Quicken Customer Service Phone Number
Quicken Deluxe Support Number
Quicken Deluxe Support Phone Number
Quicken Deluxe Tech Support Number
Quicken Deluxe Tech Support Phone Number
Quicken Deluxe Technical Support Number
Quicken Deluxe Technical Support Phone Number
Quicken Premier Support Number
Quicken Premier Support Phone Number
Quicken Premier Tech Support Number
Quicken Premier Tech Support Phone Number
Quicken Premier Technical Support Number
Quicken Premier Technical Support Phone Number
Quicken Home & Business Support Number
Quicken Home & Business Support Phone Number
Quicken Home & Business Tech Support Number
Quicken Home & Business Tech Support Phone Number
Quicken Home & Business Technical Support Number
Quicken Home & Business Technical Support Phone Number
Quicken Rental & Property Support Number
Quicken Rental & Property Support Phone Number
Quicken Rental & Property Tech Support Number
Quicken Rental & Property Tech Support Phone Number
Quicken Rental & Property Technical Support Number
Quicken Rental & Property Technical Support Phone Number
Quicken Starter Edition Support Number
Quicken Starter Edition Phone Number
Quicken Starter Edition Tech Support Number
Quicken Starter Editionr Tech Support Phone Number
Quicken Starter Edition Technical Support Number
Quicken Starter Edition Technical Support Phone NumberQuickbooks Support Phone Number

Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone NumberSage Tech Support Phone NumberQuickbooks Tech Support Phone Number

Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone Number

   

MYY because ferragamo shoes

MYY
because ferragamo shoes outlet I brooklyn nets have to phoenix suns jerseys find oakley standard issue a michael kors outlet online sale language air max people mcm handbags understand nike air max the jimmy choo universe, nike free trainer 5.0 he fitflop shoes is nike shoes an barbour alchemist of roshe their milwaukee bucks jerseys conversation new balance was asics gel interrupted detroit pistons jersey by coach factory outlet online the dsquared2 shoes warehouse ray ban wayfarer boss you two oakley outlet really cle Jerseys have salvatore ferragamo luck, tommy hilfiger online shop "the 76ers jerseys fat nike air max Arab said," basketball shoes this oakley sunglasses cheap afternoon nfl seahawks jerseys there michael kors handbags is louboutin shoes a oakley caravan pandora off coach bags friday to tommy hilfiger canada Fayoum nfl colts jerseys I cheap ray ban was coach outlet to nfl eagles jerseys go huarache to sacramento kings jerseys Egypt. coach factory outlet "said miami heat jersey the polo ralph lauren outlet online boy hollister co Fayum coach factory outlet in nike factory outlet Egypt. indiana pacers jerseys "Warehouse ralph lauren outlet owner said," dsquared2 sale What oakley vault are timberland outlet you wholesale handbags Arabs? giuseppe zanotti The purses and handbags boy ferragamo said north face he was michael kors outlet Spanish. ray ban black friday I michael kors outlet interspersed hermes birkin bag with roots jordan retro and cheap jordans then, nfl packers jerseys little converse sneakers by nfl patriots jerseys little orlando magic jerseys accumulated michael kors handbags nutrients northface in polo ralph the oakley sunglasses spring oakley store of tommy hilfiger the christian louboutin first swarovski jewelry six supra shoes outlet years, prada to nfl azcardinals jerseys Tulv burberry outlet online blossoming coach factory green swarovski online shop on fred perry the hogan sito ufficiale ground, out of nba jersey a coach bags outlet small nfl chargers jerseys four-color true religion jeans outlet flowers. boutique clothing Open nike shoes only nfl lions jerseys two asics days nfl saints jerseys this ralph lauren uk little air max shoes four-color pandora bracelet flowers, pandora charms rice cheap oakley flower louboutin shoes plants oakley according mcm bags to christian louboutin pay prada shoes its michael kors six-year nhl jerseys life rayban time. adidas.nl The bcbg max success of nba jersey flowers, ralph lauren it marc jacobs handbags just nike jordan amazed cheap oakley sunglasses her present true religion outlet vivid stone island jackets colors! nfl bengals jerseys However, ralph lauren outlet she air max had michael kors outlet online sale the nike running shoes bud, iphone 5s cases soaked oakley pas cher in barbour mens jackets sweat timberland boots and nike air max 90 struggle, longchamp outlet Sabian louboutin shoes sacrifice ecco mens shoes of michael kors outlet online sale a tn requin pas cher shower coach factory online of the north face outlet blood.We nike uk recognize michael kors uhren that oakley there skechers shoes outlet are hollister clothing many louboutin in nfl dolphins jerseys this valentino shoes world woolrich clearance is nike not long champ a portland trail blazers jerseys fair huarache place. swarovski crystal Rich with a coach outlet variety spurs jerseys of polo ralph convenient michael kors conditions, study nike factory abroad, bottega the new york knicks jersey best under armour outlet education, do not omega watches have adidas to the north face worry nike soccer shoes about birkenstock work after nfl redskins jerseys graduation, air jordan these hermes belt are nuggets jersey the nfl jerseys rest burberry outlet of fidget spinner us unattainable. celtics jerseys We vans envy beats by dr dre them, ralph lauren outlet online but michael kors we true religion jeans outlet do dre headphones not nfl chiefs jerseys complain, louboutin shoes do air max 95 not nike id want montre femme hatred. ferragamo Although swarovski canada we burberry know easton bats that oakley some oakley sunglasses cheap of longchamp handbags them coach outlet usa who adidas clothings eat, air max 90 drink, fred perry polos driving uhren shop a philipp plein clothes BMW dansko shoes outlet hit polo outlet online people red bottom shoes if adidas shoes nothing fendi shoes had tommy hilfiger online happened, hollister clothing store but jordans the ray ban uk vast coach shop factory majority tory burch sale of coach black friday them, timberland pas cher like nike store us hollister kids diligent, burberry positive. air max 2007 Moreover, timberland shoes the rolex watches rich designer handbags backdated jerseys from china two pandora jewelry generations, givenchy the nfl broncos jerseys poor, nike air like nfl raiders jerseys their ancestors, north face outlet their michael kors handbags blood michael kors outlet online also nfl falcons jerseys flows the coach outlet online blood babyliss flat iron of birkenstock taschen deutschland the clippers jerseys poor. flat iron We tommy hilfiger outlet believe oakley holbrook that coach factory outlet not converse outlet always michael kors outlet online the michael kors outlet online poor polo ralph lauren outlet and adidas online shop weak, lebron james shoes nor converse eternal nfl jaguars jerseys fidelity ray ban and burberry handbags strong. beats by dre headphones Even mlb jerseys if air yeezy we north face canada are swarovski crystal just adidas online shop an hugo boss insignificant north face seed, nfl browns jerseys seed ray ban pas cher of nfl buccaneers jerseys a michael kors bags tree burberry outlet online have giuseppe zanotti sneakers to rolex replica do, celine outlet even ed hardy if coach outlet store they baseball jerseys are ralph lauren trampled omega watches underfoot, marc jacobs handbags the versace wind nfl vikings jerseys to kate spade bags the chi flat iron mountain oakley black friday crevices, salomon sun instyler and cheap true religion rain horloges have oakley outlet online to mcm backpack work pandora jewellery australia hard soccer shoes outlet to learn, strive to skechers mens shoes grow beats headphones and ralph lauren uk grow ray ban outlet into polo ralph lauren twenty birkenstock deutschland years adidas later prada handbags towering nike mercurial trees, air max you true religion jeans women can north face jackets enjoy nfl panthers jerseys more rolex watches beautiful new orleans pelicans jerseys scenery. ralph lauren factory store Even one nike free day will hogan shoes die, doudoune north face it golden state warriors is mbt shoes excelent.Put reebok themselves burberry outlet online in thunder jerseys a burberry handbags state tory burch of polo ralph lauren mind nfl rams jerseys so calvin klein outlet that longchamp black friday they are nfl texans jerseys less vibram five fingers regret, burberry handbags more ray bans happy. memphis grizzlies jerseys Some cheap eyeglasses people polo ralph lauren think that free running the pursuit hollister of michael kors outlet online a converse little mcm backpack outlet more, prada sunglasses it jimmy choo outlet will new balance store experience nike outlet less ralph lauren regret. nba jersey Hearts air force of ray ban outlet ordinary levis outlet people longchamp pursue, prada outlet only michael kors bags a pumas desire, ray ban prezzi but man's burberry outlet online desires nfl bears jerseys are polo ralph lauren outlet endless, huaraches it omega is oakley sunglasses outlet often nfl titans jerseys confused utah jazz jerseys and burberry handbags even michael kors bring us ralph lauren outlet online suffering. ray ban And the toronto raptors jerseys pursuit veneta of vans life, cheap oakley sunglasses ideals new balance and nike roche objectives mavericks jerseys is washington wizards jerseys our pandora charms forward soccer jerseys momentum chrome hearts clothings and burberry sale beacon. michael kors purses For nike outlet over nike roshe run pay, nike roshe run you iphone 4s cases will barbour jackets outlet not ray ban sunglasses outlet feel replica watches sorry, michael kors purses hardship, ray ban pas cher will nfl jets jerseys be happy new balance shoes willingly. air jordan retro So thomas sabo we nike roshe run said, hogan you skechers canada pay coach factory outlet online a cheap ray ban little more, longchamp it shoes outlet will omega watches experience ray ban sunglasses less armani watches regret, will ray-ban sunglasses be a air max thea little nfl giants jerseys more oakley sunglasses happy.To bcbg max azria work ray-ban sunglasses a nike roshe run little air max harder, ferragamo shoes the hermes birkin most kate spade handbags important thing long champ is rockets jerseys not nfl jerseys for atl jerseys themselves, nike free but mizuno for nike their nike shoes families, mlb jerseys their nfl ravens jerseys future michael kors outlet and true religion the puma online shop other bulls jersey half, so thomas sabo we supra shoes must burberry outlet strive to tommy hilfiger outlet stores realize rolex watch their michaelkors.com own mens hoodies value, montblanc you hermes tracksuits have mcm bags to juicy couture handbags pay, nhl jerseys will adidas zx have vans shoes to eyeglasses frames pay nfl bills jerseys a juicy couture clothings return. air max pas cher Have jordan retro 11 done swarovski for nfl steelers jerseys over cheap barbour jackets pay, cheap coach purses we hollister online shop can longchamp experience hilfiger outlet success, feel wholesale handbags happy, lacoste outlet will barbour outlet store have kate spade handbags no michael kors regrets!Pursuit hornets jersey of easton bats people, north face backpacks young, nfl cowboys jerseys full ralph lauren polo of hollister co passion, michael kors bags is minnesota timberwolves jerseys fulfilling nike life.What michael kors is plein shoes life, new balance a ray ban glass air jordan shoes of nfl 49ers jerseys spirits, lakers jersey nike air maxEzt egy sorozatgyilkos édesanyja nyilatkozta

Sorozatgyilkos lett az aranyos kislányból: édesanyja beszélt az átváltozásáról

Joanna Dennehy már rács mögött van, de szülei szerint kislány korában még a légynek sem tudott ártani. A lány azonban nagyon megváltozott és 2013 márciusában megölte Lukasz Slaboszewskit(31), Kevin Leet (48), és John Chapmant (56), holttesteiket pedig árkokban hagyta Petersborough közelében.

Édesanyja még mindig nem tudja elhinni, hogy lánya ilyen szörnyűséget tett. "Nagyon vidám és illedelmes gyerek volt, a tanárok imádták, ha véletlenül rálépett egy gilisztára, nagyon bántotta, ha meghalt. Néha még az ágyába is vitte a sérült állatokat. Ennyire kedves volt." - mondta az anya.

Folytatás: http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/megszolal-az-anya-az-edes-kislanyom...Az olasz Szörnyeteg születésnapja

Mussolini ezen a napon, 1883. július 29-én született.
Apja Alessandro Mussolini kovács, anyja Rosa Maltoni tanítónő volt.

Rosa asszony képmásai:
https://cheti.info/wp-content/uploads/2015/09/Rosa-Musolini.jpg
http://www.lombardiabeniculturali.it/img_db/bcsmi/H0080/2/l/1386_012_001...wanglili258@hotmail.com

true religion outlet online
ray ban
fitflop sandals
true religion outlet
adidas yeezy shoes
ralph lauren shirts
pandora charms
nike shoes outlet
cheap jordans
canada goose
oakley sunglasses wholesale
kate spade outlet
cheap nhl jerseys
ugg outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet store
kate spade outlet store
cheap uggs
ray ban sunglasses
nike shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet online
coach outlet store online
longchamp outlet online
coach outlet online
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses outlet
true religion jeans
michael kors outlet
mont blanc outlet
asics shoes
ralph lauren polo
coach outlet
ralph lauren uk
polo ralph lauren outlet online
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
cheap jerseys
nike shoes for men
prada outlet
valentino outlet
michael kors handbags clearance
coach outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
asics running shoes
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet online
valentino shoes
ralph lauren uk
hermes belts outlet
jordan retro
polo ralph lauren
kate spade handbags
mlb jerseys
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
mont blanc pens
yeezy boost 350
true religion outlet
nike shoes on sale
lunette ray ban
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
fred perry
ralph lauren uk
fred perry outlet
pandora outlet
coach factory outlet
prada outlet store
ray ban sunglasses
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
air jordan shoes
pandora outlet store
fitflop sale
giuseppe zanotti shoes
michael kors outlet online
hermes outlet
cheap nba jersey
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet online
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
michael kors handbags sale
coach outlet online
adidas yeezy boost
cheap jordan shoes
polo outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
cheap mlb jerseys
michael kors outlet clearance
fitflops clearance
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
christian louboutin sale
pandora jewelry outlet
michael kors outlet clearance
cheap authentic nba jerseys
ralph lauren
ray ban sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
nike shoes for women
cheap ugg boots
coach outlet
lebron shoes
canada goose jackets
vintage nhl jerseys
mont blanc
ray ban pas cher
canada goose
coach outlet
coach factory outlet
polo outlet
canada goose outlet store
ralph lauren polo
polo outlet
ray ban sunglasses
mlb jerseys wholesale
michael kors outlet online
nike outlet store
mont blanc outlet
mbt shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap uggs
hermes birkin
ralph lauren
coach outlet
michael kors outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet online
prada outlet store
michael kors outlet online
pandora jewelry
kate spade outlet online
nike outlet store
christian louboutin shoes
canada goose
coach factory outlet
polo shirts
michael kors outlet clearance
cheap ray bans sunglasses
polo shirts
nike air jordan 4
fitflop sandals
mont blanc
air jordan shoes
ralph lauren outlet
michael kors outlet
true religion outlet
oakley sunglasses
kate spade handbags
ralph lauren uk
coach outlet online
prada outlet online
coach outlet store online
ray ban sunglasses outlet
adidas outlet online
lacoste clothing
lacoste shoes
canada goose outlet
lacoste shirts
mulberry handbags
nba jersey
ralph lauren
valentino outlet
ralph lauren
cheap ray bans
nhl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet
true religion jeans sale
valentino outlet store
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
ugg outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store online
michael kors outlet online
adidas outlet
cheap nike shoes
polo ralph lauren pas cher
coach outlet online
cheap ugg boots
pandora charms
pandora rings
cheap jordans for sale
nfl jerseys
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren pas cher
nike outlet store
oakley sunglasses
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
mont blanc outlet
kate spade bags
asics outlet
michael kors outlet online
adidas yeezy shoes
mont blanc pens for sale
coach factory outlet
cheap jordans
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
mcm outlet
polo ralph lauren
ed hardy clothing
fred perry clothing
michael kors outlet
michael kors outlet online
pandora jewelry
giuseppe zanotti outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
fitflops sale
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren outlet
ralph lauren shirts
prada outlet
oakley sunglasses
cheap ugg boots
ugg boots
polo outlet
pandora jewelry
coach outlet
yeezy boost 350
ralph lauren polo shirts
christian louboutin outlet
coach factory outlet
coach outlet online
canada goose
ugg boots
kate spade handbags
nike outlet
coach outlet online
ralph lauren outlet
mlb jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
coach factory outlet
nike shoes
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
air jordan 4
canada goose outlet
air jordan shoes
coach factory outlet
pandora bracelet
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
ed hardy outlet
longchamp
adidas nmd r1
michael kors outlet
coach outlet
christian louboutin uk
coach outlet store online
nike trainers
canada goose outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet online
coach factory outlet
pandora bracelet
nike factory outlet
michael kors outlet
adidas outlet store
coach factory outlet online
coach outlet online
nike shoes for men
michael kors handbags
mbt outlet
coach outlet online
fred perry polo shirts
coach outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet online coach factory outlet
michael kors outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
air jordan 4 retro
michael kors outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
prada outlet stores
kate spade outlet online store
fred perry polo
mont blanc pens
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
cheap mlb jerseys
mcm bag
nike outlet
polo ralph lauren
christian louboutin outlet
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
christian louboutin
fitflops sale clearance
oakley sunglasses for men
michael kors outlet
true religion outlet store
michael kors outlet store
polo ralph lauren
mulberry uk
oakley sunglasses wholesale
cheap jerseys wholesale
adidas outlet
valentino outlet store
polo outlet
coach outlet clearance
mcm backpack
ralph lauren
ed hardy
nike shoes
polo outlet
longchamp outlet store
michael kors outlet online
fitflops sale clearance
michael kors outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
adidas shoes
ralph lauren
christian louboutin sale
michael kors outlet
mont blanc pens
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
adidas yeezy boost
true religion
giuseppe zanotti sneakers
mbt shoes
true religion outlet store
michael kors outlet online store
fred perry shirts
michael kors outlet online
ralph lauren uk
coach outlet online
lebron james shoes
ralph lauren uk
kate spade outlet store
mbt shoes outlet
adidas shoes for women
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses on sale
air jordan retro
michael kors outlet stores
polo ralph lauren outlet
nike outlet
mbt outlet
adidas shoes for men
nike outlet
ray bans sunglasses outlet
uggs outlet
kate spade bags
yeezy boost
adidas yeezy
kate spade purses
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
canada goose jackets
yeezy shoes
nike shoes
oakley sunglasses
valentino shoes
puma shoes
nike outlet store
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
michael kors outlet
ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
cheap mbt shoes
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
puma outlet
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordans
nike shoes outlet
coach outlet store online
moncler outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses
kate spade outlet
yeezy boost
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
michael kors outlet
adidas yeezy
nike outlet store
michael kors outlet
cheap jordans for sale
christian louboutin
polo ralph lauren
lacoste polo
mont blanc pens
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
fred perry clothing
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
mlb jerseys
longchamp outlet
mont blanc outlet
longchamp handbags
fred perry polo
canada goose outlet
ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren
hermes outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet store
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
polo ralph lauren
ralph lauren
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet clearance
fred perry polo shirts
ralph lauren polo
michael kors outlet online
canada goose jackets
nike shoes
ray ban sunglasses
jordan retro shoes
yeezy boost 350 v2
true religion jeans
ralph lauren polo
ugg boots
coach outlet store online
canada goose
jordan shoes
pandora outlet
adidas nmd
michael kors
ray ban sunglasses for men
fitflops sale
canada goose
cheap oakley sunglasses
nike outlet
nike shoes
polo ralph lauren outlet online
coach outlet online
polo outlet
pandora jewelry sale
20170620wanglilichenlina20170614 michael kors

chenlina20170614
michael kors väska
thunder jerseys
coach factory outlet
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
toms outlet
mac cosmetics outlet
ralph lauren polo
rolex watch
michael kors outlet
beats by dre
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
michael kors handbags
oakley canada
michael kors uk
mbt shoes
clarks shoes
michael kors outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
prada outlet
michael kors bags
prada bags
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
coach outlet
vans shoes
michael kors handbags
coach factory outlet
michael kors canada
louis vuitton outlet
occhiali ray ban
nfl jerseys wholesale
adidas shoes
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
coach factory outlet
borse louis vuitton
true religion sale
hermes belt
yeezy 350
burberry outlet
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
cleveland cavaliers jerseys
michael kors handbags
cheap mlb jerseys
retro jordans
coach handbags
coach purses
christian louboutin
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
abercrombie and fitch
burberry outlet
warriors jerseys
jordan femme pas cher
michael kors outlet
ralph lauren outlet
cheap jerseys
adidas stan smith
burberry outlet
montre rolex
michael kors taschen
ralph lauren uk
rolex watches
adidas yeezy boost 350
ray ban solbriller
adidas stan smith
michael kors taschen
louis vuitton outlet
michael kors taschen
chelsea jersey
kate spade outlet
coach outlet
louboutin pas cher
nike outlet
christian louboutin uk
ray ban sunglasses uk
louis vuitton outlet
coach outlet
lunettes ray ban
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
instyler max
nike football boots
louis vuitton outlet
knicks jerseys
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
converse shoes
miami heat jerseys
ray ban canada
louis vuitton outlet stores
vikings jerseys
michael kors outlet
nike roshe run pas cher
coach factory outlet
adidas stan smith shoes
michael kors handbags
cheap basketball shoes
salvatore ferragamo
coach factory outlet
gucci outlet online
longchamp outlet
yeezy boost 350
new balance shoes
omega watches
vans shoes
pandora jewelry
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
ray ban zonnebril
birkenstock outlet
michael kors canada
michael kors handbags
cheap nfl jerseys
jordan 8
michael kors väska
jordan 4
ray ban solglasögon
adidas yeezy boost 350 v2
coach outlet
michael kors veske
oakley sunglasses
longchamp pas cher
ugg outlet
adidas yeezy
prada sunglasses
bengals jerseys
adidas yeezy boost 350
timberland boots
chaussures christian louboutin
ralph lauren uk
oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
timberland boots
coach outlet
hermes uk
scarpe hogan
vans store
michael kors taschen
fred perry outlet
nike outlet store
columbia sportswear
ugg boots
pandora charms
polo ralph lauren
coach outlet
Ugg støvler
hermes outlet
oakley store
timberland boots uk
lebron shoes
adidas nmd r1
kobe shoes
canada goose sale
mcm outlet
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
air jordan 14
michael kors uk
toms outlet
true religion jeans
christian louboutin uk
kate spade outlet
tory burch outlet
adidas football boots
nike soccer shoes
pandora jewelry
ray ban sunglasses
coach outlet
rolex submariner
replica watches
replica rolex watches
ray ban sunglasses
rolex datejust
coach outlet canada
ray ban sunglasses
adidas soccer shoes
christian louboutin outlet
tory burch
ray ban wayfarer
michael kors handbags
gucci handbags
hermes handbags
louboutin outlet
polo ralph lauren
bulls jerseys
manolo blahnik
giuseppe zanotti
christian louboutin shoes
jordan 3
the north face
the north face
michael kors
timberland boots
sac louis vuitton
polo ralph lauren outlet
coach outlet
adidas outlet
gafas ray ban
polo ralph lauren outlet
christian louboutin uk
cheap snapbacks
ray ban sunglasses
burberry outlet online
michael kors outlet
nhl jerseys
kate spade
michael kors handbags
yeezy boost 350 v2
nfl jerseys cheap
ferragamo belt
canada goose jakke
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
jordan 13
yeezy boost 350
pandora rings
toms wedges
louis vuitton belt
michael kors outlet
salomon shoes
asics shoes
nfl jerseys cheap
north face
clarks shoes
polo ralph lauren
michael kors
louis vuitton purses
mavericks jerseys
coach factory outlet
christian louboutin
adidas neo
spurs jerseys
louis vuitton handbags
yeezy 350
clarks outlet
kate spade outlet
michael kors uk
true religion outlet
patriots jerseys
michael jordan shoes
oakley sunglasses
kate spade outlet
louboutin pas cher
polo ralph lauren
michael kors outlet online
pandora jewelry
louis vuitton
adidas yeezy
louis vuitton outlet online
nike outlet
ralph lauren uk
michael kors handbags
michael kors handbags
sac longchamp
calvin klein jeans
columbia sportswear
ugg boots
jordan retro
oakley vault
seahawks jerseys
the north face
broncos jerseys
clippers jerseys
ray ban eyeglasses
rolex watches for sale
polo ralph lauren
coach outlet
converse shoes
vibram fivefingers
polo ralph lauren
burberry sale
kate spade handbags
prada outlet online
air max
fitflops outlet
christian louboutin shoes
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
nike outlet store
rolex watches
ralph lauren
beats by dr dre
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
fitflop sandals
retro jordans
ralph lauren
michael kors outlet
longchamp handbags
nike running
giuseppe zanotti shoes
polo ralph lauren
toms shoes
jordan 6
ralph lauren outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach factory outlet
oakley sunglasses
celine handbags
coach outlet
celine outlet
rolex datejust
nike air max pas cher
ed hardy clothing
timberland outlet
louis vuitton outlet
cheap jordan shoes
the north face jackets
moncler jacke
ray ban sunglasses
wizards jerseys
pittsburgh steelers jerseys
ralph lauren outlet
polo outlet
christian louboutin
michael kors taschen
kobe shoes
michael kors canada
ferragamo shoes
adidas nmd
christian louboutin outlet
adidas yeezy
tommy hilfiger outlet
michael kors tote
supra shoes
oakley sunglasses
fitflops sandals
asics shoes
burberry handbags
adidas yeezy
coach outlet
michael kors
louboutin shoes
michael kors outlet
cheap jordans
ralph lauren
nike outlet
ugg boots
manchester united jersey
coach factory outlet
michael kors handbags
air jordan
christian louboutin outlet
oakley vault
mcm outlet
columbia outlet
oakley sunglasses
mlb jerseys
michael kors outlet
under armour outlet
tory burch outlet
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
snapbacks wholesale
polo ralph lauren
gucci shoes
retro jordan shoes
fitflop sale
tory burch outlet
seahawks jerseys
kd shoes
boston celtics jerseys
yeezy 350
chenlina20170614Képzeljétek, ezeknek is van (vagy volt) anyjuk!

https://hu.wikipedia.org/wiki/Sorozatgyilkosok_list%C3%A1ja

Számomra felfoghatatlan, hogy éppen olyan kisbabák voltak, mint Te, vagy én... és éppen úgy bújt ki a tejfoguk ... aztán szörnyetegekké váltak!20170602lck

20170602lck
juicy couture tracksuit
adidas shoes
ferragamo outlet
true religion outlet
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
adidas wings shoes
michael kors outlet
cartier watches for sale
ray ban sunglasses uk
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
links of london jewellery
polo outlet
longchamp handbags
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
oakley sunglasses
lebron shoes
true religion jeans
coach outlet
cheap jordan shoes
coach outlet
coach outlet
cartier watches
pandora outlet
vans outlet
prada outlet
rolex orologi
jordan shoes
coach outlet online
ray ban sunglasses
kobe shoes
gucci bags
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
louis vuitton borse
tory burch outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses uk
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
salomon outlet
polo outlet online
christian louboutin outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
soccer jerseys wholesale
michael kors outlet online
michael kors canada
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap jordan shoes
los angeles lakers
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
hermes birkin bag
michael kors uk
polo outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
michael kors outlet
mlb jerseys
tory burch outlet online store
polo outlet stores
kd shoes
cheap jordans free shipping
coach outlet
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
chrome hearts outlet
instyler
cheap jerseys wholesale
coach outlet online
rolex watches outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses sale
coach outlet clearance
michael kors outlet online
louis vuitton outlet
polo outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
chrome hearts
foamposite shoes
polo ralph lauren
mbt shoes outlet
mizuno shoes
cheap mlb jerseys
louis vuitton
nfl jerseys
coach factory outlet
air max 2015
polo ralph lauren outlet
coach outlet
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
coach outlet
true religion outlet uk
coach outlet online
pandora charms sale clearance
ysl outlet online
birkenstock shoes
ferragamo shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
mulberry handbags sale
cheap football shirts
hollister clothing store
air max 90
coach outlet online
michael kors outlet online
polo outlet
rolex uk
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
sac louis vuitton pas cher
oakley sunglasses wholesale
yeezy boost
louis vuitton
nike air max
rolex watches
ralph lauren polo
louis vuitton outlet store
mbt shoes
burberry outlet sale
tory burch outlet online
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
true religion outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
polo outlet stores
oakley sunglasses wholesale
camisetas futbol baratas
canada goose uk
louis vuitton outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans sale
hermes outlet
longchamp outlet
coach outlet online coach factory outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren shirts
michael kors outlet
louis vuitton uk
pandora jewelry
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
polo ralph lauren
reebok shoes
louis vuitton
coach outlet clearance
louis vuitton outlet
polo shirts
michael kors outlet online
mulberry handbags
polo ralph lauren
adidas nmd runner
polo pas cher
michael kors handbags outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet clearance
ferragamo shoes sale
pandora jewellery
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
nike store uk
coach outlet online
michael kors handbags
kobe bryants shoes
rolex outlet
adidas shoes
michael kors outlet clearance
adidas shoes
nike uk store
michael kors outlet clearance
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
coach outlet
michael kors factory outlet
cheap ray ban sunglasses
cleveland cavaliers jerseys
kate spade uk
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet online
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
michael kors outlet stores
coach outlet online
ecco outlet
reebok shoes
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp
longchamp
cheap ray ban sunglasses
cartier watches for women
fitflops uk
louis vuitton outlet
cheap replica watches
fitflops
prada sunglasses for women
mulberry outlet
adidas outlet
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
adidas outlet
kate spade uk
michael kors outlet
fitflops sale clearance
coach outlet
coach factory outlet
fitflops sale clearance
oakley sunglasses sale
cheap jordans
rolex watches
puma shoes
michael kors outlet
michael kors wallets for women
air max 90
coach factory outlet
michael kors uk
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
mlb jerseys
michael kors outlet clearance
coach outlet online
cheap ray bans
polo outlet store
tory burch outlet stores
oakley sunglasses wholesale
gucci outlet online
coach outlet online
cheap nfl jerseys
coach outlet
adidas shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
nike outlet online
nike shoes for women
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses wholesale
jordan 4
michael kors outlet clearance
louis vuitton
fitflops
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet stores
mcm backpacks
michael kors uk
coach factory outlet
nike shoes uk
cheap jordans for sale
christian louboutin uk
cheap ray bans
gucci outlet online
nike trainers
michael kors outlet
nike trainers uk
true religion jeans
nfl jersey
polo ralph lauren
ralph lauren
cheap nike shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
true religion jeans outlet
christian louboutin sale
ralph lauren outlet
burberry canada
burberry outlet store
coach outlet store online
coach outlet online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
coach factory outlet
nike roshe run
Nike Free shoes
michael kors outlet store
kate spade
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
birkenstock shoes
swarovski crystal
coach outlet store online
mac cosmetics sale
new balance outlet
gucci outlet online
michael kors outlet clearance
pandora outlet
Basketball Shoes
michael kors outlet clearance
rolex watches for sale
tods outlet online
louis vuitton bags
adidas uk store
fitflops
cheap oakley sunglasses
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
polo ralph lauren
nike trainers
nike shoes
kate spade handbags
ralph lauren uk
longchamp handbags
tory burch outlet online
nike shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
coach outlet store
ray-ban sunglasses
coach outlet
bottega veneta outlet online
coach outlet store online
lacoste shirts
louis vuitton outlet
coach outlet store online
swarovski outlet
nike free running
coach factory outlet
coach outlet online
nike blazer pas cher
mbt shoes outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet
louis vuitton outlet online
coach outlet clearance
louis vuitton
nhl jerseys wholesale
giuseppe zanotti shoes
coach outlet
ralph lauren
longchamp outlet
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
michael kors outlet online
coach outlet online
kobe 9 elite
louis vuitton
kate spade outlet online
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
gucci outlet store
swarovski jewellery
prada outlet online
marc jacobs sale
gucci borse
louis vuitton handbags
swarovski jewelry
longchamp handbags
ray bans
michael kors outlet clearance
ray-ban sunglasses
snapbacks wholesale
hollister shirts
air max 90
true religion jeans
coach outlet
true religion uk
gucci outlet online
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
supra shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet store online
fitflops sale clearance
coach factory outlet
ralph lauren
louis vuitton outlet online
jerseys wholesale
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store online
ray ban sunglasses outlet
herve leger dresses
longchamp outlet online
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
coach outlet
nike air huarache
louis vuitton uk
hermes outlet store
ralph lauren polo
coach outlet online
mulberry handbags sale
lacoste outlet
true religion outlet
michael kors outlet
true religion jeans
michael kors handbags
air force 1 shoes
cheap ray ban sunglasses
soccer cleats
coach factory outlet
ferragamo shoes
mont blanc outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
air max 90
ed hardy outlet
cheap oakley sunglasses
cheap soccer jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
cheap jerseys wholesale
ferragamo outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
hermes belts
louis vuitton outlet
kate spade handbags
michael kors outlet
mont blanc pens
cazal outlet
nike roshe run
coach outlet
ralph lauren
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
omega outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
outletkatespade.us
cheap oakley sunglasses
christian louboutin
nfl jerseys
true religion outlet
tory burch outlet online
gucci outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses wholesale
cheap nba jerseys
cheap jordans
valentino shoes
fred perry polo
nike air huarache
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
mulberry bags
nike air max 90
coach outlet online
coach handbags outlet
coach outlet
roshe run
ralph lauren outlet
nike outlet store
nhl jerseys
nfl jersey wholesale
michael kors outlet store
canada goose jackets
tory burch outlet online
nba jerseys wholesale
lebron shoes
louis vuitton handbags
burberry outlet store
ray ban wayfarer
cartier watches
converse shoes sale
michael kors outlet
michael kors outlet online
cartier outlet
coach outlet online
true religion canada
michael kors handbags
coach outlet online
adidas nmd
michael kors uk
ralph lauren polo
louis vuitton outlet online
mulberry handbags
yeezy boost 350
nfl jersey wholesale
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags clearance
christian louboutin sale
prada outlet
louis vuitton
coach outlet online
swarovski uk
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
nba jerseys
christian louboutin shoes
coach outlet store online
louis vuitton
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
mulberry uk
michael kors outlet clearance
20170602lckTény, hogy egy anya a fiát (a fiait) hajlítani tudja...

még felnőttkorukban is! Ezért veszélyesek azok az anyósok (anyósjelöltek), akiknek csakis fiaik vannak! Mindezt a pszichológia is alátámasztja.

S az is tény, hogy a szörnyetegeket néha csakis az anyjuk képes megfékezni, hogyha maguk is nem defektesek!Vigasz

Rosszat gondolnak rólad némelyek? - de csak a rosszak, kiket a gonoszság megérintett. Egyesek gondolata még nem a világ! Te csak hidd, és tudd: a jók többen vannak.-- Hioszi Tatiosz

Ennek reményében kívánok mindenkinek szép álmokat!A krimik királynőjének véleménye

Azt gondolod, hogy akit ismersz és szeretsz, az olyan is, mint amilyennek látod. Nem ismered még az emberi szívet, hogy mekkora keserűség és milyen gonoszság lakozhat benne. -- Agatha ChristieA gonoszság is energia, vissza is megy ahhoz, aki adja

"A gonoszság is energia, vissza is megy ahhoz, aki adja. Látszik az arcukon. Feszültek és mogorvák. Boldogtalanok és keserűek.

Csináld, éld meg te is, és az életedet valami igazán szürke és szomorú fogja bejárni. Valami, ami egy percre sem adja meg a lehetőséget arra, hogy úgy igazán boldog legyél, hogy az emberek szeressenek, és vágyják, hogy velük legyél: az életükben, a hétköznapjaikban, de leginkább a gondolataikban". -- Oravecz Nóra

Talán igaz, hogy a gonoszság is energia, visszamegy ahhoz, aki adja, de ha a valaki az ördögi kör fogságából kitörni szeretne, az ne tegyen rá egy lapáttal, ne kívánjon a bántójának rosszat, hanem engedje, hogy az elkövetőt csakis a saját visszatérő, gonosz energiái mérgezzék!Az én SZÖRNYETEGEM édesanyjának

Néha nem csak az emberiség, hanem egy bizonyos ember tekintetében is lehet követni gonoszságokat. Erre magam vagyok az élő példa.

Szégyenteljesen elmenekültem a VALÓSÁG bizonyos színtereiről 2010-2012 között, mert az eszemmel tökéletesen felfogtam és megértettem, hogy akiért lángoltam, az nem viszonozza az érzelmeimet, de a lelkem (és a szívem) még sokáig lázadt.

Valaki kihasználták a rendkívüli sebezhetőségemet és a valóságban szerzett sebeimet újra és újra felszakította.

Végighúzott, ó, ezerszer is azon a szerencsétlen – általam nehezen feldolgozható – szerelmi történet a kavicsos „útján”… ami továbbtépázta az egyébként is rongyos önbizalmamat. Meztelen lélekkel… és védekezésképtelen állapotban kötött az EMLÉKEZZ – EMLÉKEZZÉL nevű szilaj lovai után. Néha reményt csepegtetett a halovány, remegő ajkaim közé, máskor meg pofon nyomott, amikor jajveszékelni merészeltem.

Hosszú esztendőkig szórakozott így velem, majd kegyelemdöfésként az általam írt „emlékkönyv” összes lapját összegyűrte és cinikusan – kárörvendő mosollyal a szája sarkán- az arcomba dobálta.

„Na, most már egyértelmű lehet számodra, drága Pipacskám, hogy miért nem kellettél neki! Nézz a tükörbe, te szánalmas „végzet asszonya”, aztán vond le belőle a kellő következtetéseket”! (... üzente e portálon keresztül)

Az én SZÖRNYETEGEM édesanyjának hoztam ezt a fekete rózsát… amitől csak a FIA (vagy a lánya) lelke feketébb!

Egy kis kártya is tartozik hozzá, amire ezt írtam:

„Drága asszonyom, maga egy olyasvalakit hozott a világra, akihez gratulálni nem tudok, hiszen a gyermeke maga a megtestesült gonoszság, mégis sajnálom magát, mint anyát, mert bizonyára Ön sem ilyennek képzelte, amikor még a szíve alatt hordta”!

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ff/a3/42/ffa34224d6f0b21114100...

Az én fiam is már felnőtt korú, de zokogva ordibálnék vele 3 napig, szidva még az anyja pics@ját is (vagyis önmagamat), ha a tudomásomra jutna, hogy valakivel hasonlót cselekedett, mint az Ön gyermeke énvelem, aztán magam keresném meg annak az útját-módját, hogy helyette, a fiam helyett legalább én BOCSÁNATOT kérjek!A gonoszság eredete

Hitler és Sztálin életsorsa között rengeteg hasonlóság fedezhető fel. Most egy remek összefoglalót ajánlok a figyelmetekbe.
Sztálin egyszer azt mondta: „kiválasztani az áldozatot, gondosan felkészülni a reá mérendő csapásra, kielégíteni a bosszúszomjat, majd lefeküdni aludni, nincs ennél édesebb a világon”.

FÉLELMETES MONDAT!

Elmeorvosi értelemben BETEGEK voltak mindketten!
https://www.youtube.com/watch?v=xjfijYqn9Rk"Istent játszott" a pácienseivel

Jól mondtam én tegnap, hogy szörnyetegek még ma is léteznek!

Átverte és megműtötte az egészséges embereket a hentes orvos
Ian Patersont azzal vádolják, hogy "Istent játszott" a pácienseivel. Meggyőzte az általa megrémített nőket, hogy azonnal drasztikus mellműtétre van szükségük, mert rákos betegek. Persze nem voltak azok.

Folytatás: http://faktor.hu/faktor-orvos-mellrak-atveres?source=hirkereso

Valószínűsítem, hogy a saját édesanyját nem műtötte meg!:)

Az oroszok tudnak valamit, amit mi nem!
Kis legények tánca: https://www.youtube.com/watch?v=DD6o1TJ1dFMSzivárványos koreográfia anyák napjára

https://www.youtube.com/watch?v=txkMVBjxEX0

Gőzerővel próbálok ötleteket gyűjteni azoknak a pedagógusoknak, :) akik az anyák napi műsorukat tervezik!
Szenzációs a fenti link alatti produkció!Ajánlom a figyeltekbe…

ezeket a különlegesen szép dalokat!
МОЛИТВА МАТЕРИ : https://www.youtube.com/watch?v=feyliw63ez4
Только ты, моя мама, живи: https://www.youtube.com/watch?v=ktio0sufIuA
https://www.youtube.com/watch?v=Xb3sMlirfyc

Láthatjátok, hogy sokan feldolgozták, más "köntösbe bújtatták", mert csodaszép!

Az orosz kreativitásra mindig rácsodálkozom! :)
https://www.youtube.com/watch?v=UfxRGf1gw-E
(... karácsonyi angyalkás koreográfiához viszont remekül felhasználható a jelmezes ötlet)

Nézzétek meg a szélen álló "pedagógusokat"! Nálunk is ilyen fegyelemnek illene lenni! :)Talán még a magyar dalkincsünkben sincs párja!

Esküszöm, hogy szinte beleszerettem ebbe a dallamba!
Gyermekelőadók énekelik: https://www.youtube.com/watch?v=iJA7KZ8tCRMTudom, hogy ez egy furcsa, meghökkentő...

anyák napi bejegyzés, de a cukormázas anyák napi "torták" belseje néha nagyon keserű, mert szörnyetegek még manapság is születnek!