A szomszéd füve mindig zöldebb, a húsvéti dekorációja meg ötletesebb?

Na, ne már, ez az idén ez egyszerűen megengedhetetlen!

Hidd el, gyerekjáték a dobogós hely megszerzése, ha végiglapozod az ötletgyűjteményem!

Ha szereted a humort, illetve élveznéd annak a pillanatvarázsát, amikor Piroska nénit, Kovács bácsit és a nagyképű pereputtyát szinte megüti guta, miközben végigpásztázza szemeivel a kreatív húsvéti műalkotásod, akkor kérlek, szánj rám néhány röpke percet!

Mindenféle nagyképűsködés nélkül állítom, hogy az én dekorációs ötleteim – persze csakis a maguk nemében – egyszerűen lekörözhetetlenek, hiszen olyan színpompás minőségi giccsek, amik akár egy – egy komolyabb művészi alkotással, nívósabb kompozícióval is simán felveszik a versenyt!

Gondolom, te is megtapasztaltad már jó párszor, hogy a sablonos tojásfákat már a kutya se méltatja figyelemre, hiába vacakolsz vele hosszú órákig, ezért sokkal célszerűbb, ha egy olyan meghökkentő látványú, szinte felejthetetlen vizuális sokkélményt okozó húsvéti kompozíciót készítesz, aminek különleges formagazdagsága, egyedisége és különcsége meglepi (lehengerli) a vendégeket!

Mivel a cél mindenképpen a polgárpukkasztás, nem szabad ám fukarkodni a látványelemek összeválogatásakor!

Ha jól emlékszem, a giccs definíciója, hm, valamiféleképpen úgy hangzik, hogy túlságosan szép ahhoz, hogy valóban szép és igaz legyen, vagyis művészi értékű.

A sablonos tojásfák készítésének fortélyait az 1880-as esztendőkben lestük el az osztrák szomszédjainktól, és a húsvéti nyuszit is akkortájt fogadtuk ide, mert előtte az egyszerű magyar nép – amin egy csöppet sem csodálkozom - a német nyelvterületekről származó bohóságokra (bohóckodásokra) nem volt vevő. Persze a festett hímes tojás - mint ősi termékenységszimbólum – a mi asztalainkon és a fonott vesszőkosarainkban is ott díszelegtek, de minálunk azokat nem a nyuszi tojta, hanem a tyúk, ami a magyar nép bölcsességét egyértelműen bizonyítja.

Az ötletgyűjteményem szintén külföldi forrású, de könnyen adaptálható, hiszen a hazai boltok polcain is ott sorakoznak a hozzávaló kellékek.

Ó, szegény, megboldogult nagymamám, aki hajdanában a jóízű, ehető, hagymahéjas tojásokat még szalonnacsíkokkal fényesítette, és a vendégeinek a főtt sonkaszeletek mellé bátran, nyugodt szívvel kínálgatta, bizonyára dünnyögne egy sort az orra alatt, amikor ezzel a giccses tojássorral szemben leültetném az ünnepi asztalhoz.

- Hát ez meg mire jó, drága gyermekem – kérdezné meghökkenve – hiszen se nem szép, se nem ehető.

Ha alaposan megfigyeled a link alatti fotót, akkor észreveheted, hogy a színes tojások között a karácsonyi égősor is ott bujkál, ami lehetővé teszi a színes tojásfüzér esti kivilágítását! Kettő az egyben, vagy kettőt egy csapásra, hm, nem is tudom, melyik fejezi ki jobban, hogy a két ünnepkör – a karácsony és a húsvét - ily módon remekül összekapcsolható, és az égősor sem porosodik haszontalanul 12 hónapig a szekrény (vagy a fiók) legmélyén. Agyrém a javából, de mutatós! S ha egy villogós, színes égősorral dobod fel a hangulatát, nincs az a szem, ami ne jegyezné meg örökre!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/0c/96/cb/0c96cbbdd1833d80...

Ha számodra ez nem elég meggyőző, akkor mutatom a következőt!

Ez a cuki asztali dísz igényel némi kézügyességet, de annyira egyedien karakteres, hogy megéri a vesződséget! Apró nyulak, madarak és kis pingvinek, ó, egyszerűen szemet gyönyörködtetőek, ahogy kikukucskálnak a színes tojáshéjakból! Kattints a linkekre, aztán meglátod, hogy nem túlzok!

Az elkészítéséhez a következő kellékek szükségesek.

- tojáshéjak,
- akril festékek,
- kartonpapírok (különböző méretben)
- kartonhengerek, olló, ragasztópisztoly,
- dekoratív csomagolópapír,
- moha, színes rizsszemek, amik színes töltőanyagként funkcionálnak,
- műanyagból készült cuki állatfigurák,
- és egy talpas tortatartó, amire ráhelyezed a kompozíciót.

A kellékek összefoglaló fotója:
http://3.bp.blogspot.com/-0hII_0uoq8g/UyIKB03qsVI/AAAAAAAAMmk/nAcm9bQ7o4...

A színesre festett tojáshéjak lyukait (réseit) természetesen nagyítani szükséges, hogy a kis műanyag figurák kényelmesen elférjenek benne! Mindegyik tojásházikónak más – más a lakója, mégis hűen szimbolizálják a húsvéti ünnepkört. Kivétel a pingvin, :) ami számomra komoly fejtörést okozott, hiszen a húsvéti állatok között eddig még találkoztam vele!

http://3.bp.blogspot.com/-ke4Cm4YGLoU/UyIKCZf-iGI/AAAAAAAAMm8/djCVXGPmTj...

Első lépés a száraz tojások belső és külső héjának különböző színű akril festékkel történő beszínezése. A színskála összes rikító színe bátran használható, hogy minél vidámabb legyen az alkotás! Amíg a tojáshéjak száradnak, elkészítheted a tojástartó állványt, amihez kemény, formára vágott kartonlapokra és a dekorációs papírra van szükséged! A fotók egyértelműen megmutatják, hogy kartonhengerek segítségével hogyan alakítod ki a szinteket, a dizájnos háromemeletnyi húsvéti mesevilágot. Ajánlatos meleg ragasztóanyaggal rögzítened a kompozíció emeleteit, hogy stabil legyen, és hamar kössön a ragasztás!

Áh, húsvéti mesevilág összerakása piszkosul időigényes, ezért egy „asszisztens” segítségét is célszerű igénybe venned, ha egyedül nehezen boldogulsz! Tény, hogy igencsak aprólékos, pepecselős munkafolyamat, ami nagy figyelmet és türelmet követel, de a végeredmény tutira párját ritkító! Voilà! http://4.bp.blogspot.com/-0u0CSvtqkPc/Uz2J2JBlICI/AAAAAAAAM2s/SG49H4fUkq...
http://2.bp.blogspot.com/-G00yQq9_QFI/UyIJ_yIxxaI/AAAAAAAAMl0/5O60teBoFB...

A tojáslakók – 3 szinten
http://4.bp.blogspot.com/-BnWOMiinnIM/UyIJ_D14BeI/AAAAAAAAMl4/rG-mrHPxUW...
http://4.bp.blogspot.com/-iC2U4A55cT0/UyIKAAx6w-I/AAAAAAAAMmM/3-9zjfhq2B...
http://4.bp.blogspot.com/-19RKueWfNWE/UyIJ_M4UNeI/AAAAAAAAMls/FvUtroIeYR...
http://3.bp.blogspot.com/-2aGg2LbEdx0/Uy2TS7q60VI/AAAAAAAAMtY/I-5CKwuW5m...

Ugye leesett az állad? Nyugi, nekem is, ezért még fel is kiáltottam: ilyen nincs, és mégis van! :)

Az elkészítésének lépéseit ez a fotósorozat illusztrálja.
http://4.bp.blogspot.com/-uii3Yjd2qjc/UyIKDkNEWII/AAAAAAAAMnA/pcNq8iygRA...
http://4.bp.blogspot.com/-m3JqxjNupxM/UyIKB0IRuvI/AAAAAAAAMmw/Wk0GbwdC3O...
http://4.bp.blogspot.com/-YZkMuMxQMFE/Uy2QkRx8SoI/AAAAAAAAMtM/BhUWN50eSx...

Ha a fenti asztali kompozíció mégsem a te stílusod, akkor előrukkolok egy újabb „ajánlattal”. Ha szerencsés vagy, akkor neked is sikerül valahol beszerezned azokat a csillogó habszivacs tojásokat, amiknek az eredeti ötletgazda úgy örült, mint a majom a farkának! Természetesen a szivacstojások abszolút nem törékenyek, nem sérülékenyek, hanem pillekönnyűek, formásak és ragyogóak! :)
http://2.bp.blogspot.com/-3boB6wVCyN8/TZZhS2jdGXI/AAAAAAAAEJo/9VhRjNkOIt...

Mivel a rendkívül engedelmes anyag, tök felesleges őket fellógatnod a tojásfára, hiszen könnyed, laza mozdulatokkal – és röpke pillanatok alatt is – simán felszúrhatók a faágakra! A tojásfákat helyezd ízléses kerámiacserepekbe, ne műanyag vacakokba! Az extra meglepetéseket pedig, főképpen a pénzt, hiszen az mindenkinek jól jön, gondosan rejtsd el a cserepek belsejében! A tojásfák, ha másért nem is, de a lóvé miatt rendkívül értékes és mutatós ajándékok, amiket tutira örömmel fogadnak azok, akiknek átadod. Húsvéthétfő előtt a cserepeket sorakoztasd fel az ablakpárkányon, hogy a húsvétvasárnap ünnepi fényét emeljék! A végeredmény ismét magáért beszél, ezért nem ragozom.

http://1.bp.blogspot.com/-l8g18oJzXEQ/TZZggI6iuMI/AAAAAAAAEJU/IACs8-Il-x...
http://3.bp.blogspot.com/-QQoaSKC8tMc/TZZgr0uy2II/AAAAAAAAEJY/nU0fKRgWr_...

Láthatod, hogy a cserepek szélét félbevágott tojások díszítik, amiket forró ragasztóval tudsz rögzíteni!

Egyéb kellékek: http://2.bp.blogspot.com/-1-BFbbXzLcg/TZZhML-9iBI/AAAAAAAAEJk/frN6-bCKuF...
Az elkészítésének lépései egyszerűek és nagyszerűek, amiket szintén fotók szemléltetnek! http://3.bp.blogspot.com/-uPLS4qkjmEw/TZZha0EtffI/AAAAAAAAEJs/5I4nFItHVk...
http://2.bp.blogspot.com/-hY5ojdjX7jI/TZZfF_dMF0I/AAAAAAAAEIs/qDaDRzK2JT...
http://2.bp.blogspot.com/-KZkmlgwyRDs/TZZfVc6dEUI/AAAAAAAAEIw/7uOIihgtBn...
http://2.bp.blogspot.com/-Rk9Hl_2grB0/TZZgEpiUPrI/AAAAAAAAEJE/LLhWTzAY83...
http://4.bp.blogspot.com/-SdoQ3hjO2TQ/TZZgRpP6YTI/AAAAAAAAEJI/M3mWlkOU7T...

Ha véletlenül a futballrajongók táborához tartozol, vagy a párod kedveli ezt a sportágért, akkor mindenképpen ajánlatos labdaalakú húsvéti tojásokkal teli tojásfával várnod.
Nézd csak, a labda- tojásfa elkészítése nem nagy ördöngösség, hiszen csak apró labdákkal kell helyettesítened az unalmas tojásokat! http://www.cuckooland.com/dnc/cuckooland/artwork/product_images/fathers-...

Mi a véleményed erről a hatalmas színes gombokból összetákolt tojásról? Nem semmi, én azt mondom, mert vonzza ám a figyelmet rendesen!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/12/5b/1b/125b1b42c217b38853286...

Csibék, hófehér nyuszik a zöld pázsitos „réten”, hm, erre már a legrosszabb indulattal sem mondhatja senki, hogy nem tipikusan húsvéti! A zöld füves rétet egy nagy kerek tepsin varázsolhatod az asztalod közepére, ami közül huncutul kikandikálnak a húsvéti állatok, a nagy tojáshegy árnyékában. :)
http://alwaysfestive.com/wp-content/uploads/2015/03/Easter-Egg-Tree.png

Itt a vége, fuss el véle, de kárpótlásul – amiért a humoros ötleteimre időt szántál - mutatok néhány ízlésesebb dekorációt is. Bár ez nagyon szubjektív, ezért a minősítése szintén az, hiszen ahogy mondani szokás, kinek a pap, kinek a papné, hiszen az ízlések és pofonok igencsak különbözőek!

1. Természetes anyagokból készült tojásfa utánzat
http://radmegan.com/wp-content/uploads/2015/03/EggTree-DoneVerticalonSma...

2. Csoki cserepes cukortojásokat termő húsvéti fa, illetve csoki tojásokból készült asztali kompozíció.
http://sheerluxe.com/sites/default/files/2015/03/noths-chocolate-egg-tre...
http://lh6.ggpht.com/_SPehGi65iKU/TaECPPAM-MI/AAAAAAAABro/kl1pMVjyJhM/IM...

3. Dekoratív tojásrakások, amik a tavaszi fák alakját idézik.
http://images.huffingtonpost.com/2016-03-11-1457739776-2663684-SandSisal...
http://www.lovethispic.com/uploaded_images/165061-Easter-Egg-Tree.jpg
http://factorydirectcraft.com/pimages/20151113112440-420315/artificial_h...

4. Bejárati ajtó előtti tojásfa:
http://tutorialspress.com/wp-content/uploads/2015/02/Easter-DIY-topiary-...

Mivel az ehhez hasonló ékszertojás az egyszerű pórnépnél csak álom https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/17/e3/d0/17e3d0faa6cca51586482... ... muszáj abból „főznünk”, amik van!

Az én tojásfám az idén is nagyon egyszerű lesz, és azt hiszem, hogy a nagymamai örökséget követem, vagyis csakis hagymahéjas tojásokat rakok fel az ünnepi asztalra, mégis érdekesnek találtam bekukucskálni néhány ismeretlen külföldi szomszéd ablakán.

Boldog húsvéti ünnepeket!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ae/e9/34/aee93459ac99305e...

------------
Források: külföldi portálok

HozzászólásokMYY because ferragamo shoes

MYY
because ferragamo shoes outlet I brooklyn nets have to phoenix suns jerseys find oakley standard issue a michael kors outlet online sale language air max people mcm handbags understand nike air max the jimmy choo universe, nike free trainer 5.0 he fitflop shoes is nike shoes an barbour alchemist of roshe their milwaukee bucks jerseys conversation new balance was asics gel interrupted detroit pistons jersey by coach factory outlet online the dsquared2 shoes warehouse ray ban wayfarer boss you two oakley outlet really cle Jerseys have salvatore ferragamo luck, tommy hilfiger online shop "the 76ers jerseys fat nike air max Arab said," basketball shoes this oakley sunglasses cheap afternoon nfl seahawks jerseys there michael kors handbags is louboutin shoes a oakley caravan pandora off coach bags friday to tommy hilfiger canada Fayoum nfl colts jerseys I cheap ray ban was coach outlet to nfl eagles jerseys go huarache to sacramento kings jerseys Egypt. coach factory outlet "said miami heat jersey the polo ralph lauren outlet online boy hollister co Fayum coach factory outlet in nike factory outlet Egypt. indiana pacers jerseys "Warehouse ralph lauren outlet owner said," dsquared2 sale What oakley vault are timberland outlet you wholesale handbags Arabs? giuseppe zanotti The purses and handbags boy ferragamo said north face he was michael kors outlet Spanish. ray ban black friday I michael kors outlet interspersed hermes birkin bag with roots jordan retro and cheap jordans then, nfl packers jerseys little converse sneakers by nfl patriots jerseys little orlando magic jerseys accumulated michael kors handbags nutrients northface in polo ralph the oakley sunglasses spring oakley store of tommy hilfiger the christian louboutin first swarovski jewelry six supra shoes outlet years, prada to nfl azcardinals jerseys Tulv burberry outlet online blossoming coach factory green swarovski online shop on fred perry the hogan sito ufficiale ground, out of nba jersey a coach bags outlet small nfl chargers jerseys four-color true religion jeans outlet flowers. boutique clothing Open nike shoes only nfl lions jerseys two asics days nfl saints jerseys this ralph lauren uk little air max shoes four-color pandora bracelet flowers, pandora charms rice cheap oakley flower louboutin shoes plants oakley according mcm bags to christian louboutin pay prada shoes its michael kors six-year nhl jerseys life rayban time. adidas.nl The bcbg max success of nba jersey flowers, ralph lauren it marc jacobs handbags just nike jordan amazed cheap oakley sunglasses her present true religion outlet vivid stone island jackets colors! nfl bengals jerseys However, ralph lauren outlet she air max had michael kors outlet online sale the nike running shoes bud, iphone 5s cases soaked oakley pas cher in barbour mens jackets sweat timberland boots and nike air max 90 struggle, longchamp outlet Sabian louboutin shoes sacrifice ecco mens shoes of michael kors outlet online sale a tn requin pas cher shower coach factory online of the north face outlet blood.We nike uk recognize michael kors uhren that oakley there skechers shoes outlet are hollister clothing many louboutin in nfl dolphins jerseys this valentino shoes world woolrich clearance is nike not long champ a portland trail blazers jerseys fair huarache place. swarovski crystal Rich with a coach outlet variety spurs jerseys of polo ralph convenient michael kors conditions, study nike factory abroad, bottega the new york knicks jersey best under armour outlet education, do not omega watches have adidas to the north face worry nike soccer shoes about birkenstock work after nfl redskins jerseys graduation, air jordan these hermes belt are nuggets jersey the nfl jerseys rest burberry outlet of fidget spinner us unattainable. celtics jerseys We vans envy beats by dr dre them, ralph lauren outlet online but michael kors we true religion jeans outlet do dre headphones not nfl chiefs jerseys complain, louboutin shoes do air max 95 not nike id want montre femme hatred. ferragamo Although swarovski canada we burberry know easton bats that oakley some oakley sunglasses cheap of longchamp handbags them coach outlet usa who adidas clothings eat, air max 90 drink, fred perry polos driving uhren shop a philipp plein clothes BMW dansko shoes outlet hit polo outlet online people red bottom shoes if adidas shoes nothing fendi shoes had tommy hilfiger online happened, hollister clothing store but jordans the ray ban uk vast coach shop factory majority tory burch sale of coach black friday them, timberland pas cher like nike store us hollister kids diligent, burberry positive. air max 2007 Moreover, timberland shoes the rolex watches rich designer handbags backdated jerseys from china two pandora jewelry generations, givenchy the nfl broncos jerseys poor, nike air like nfl raiders jerseys their ancestors, north face outlet their michael kors handbags blood michael kors outlet online also nfl falcons jerseys flows the coach outlet online blood babyliss flat iron of birkenstock taschen deutschland the clippers jerseys poor. flat iron We tommy hilfiger outlet believe oakley holbrook that coach factory outlet not converse outlet always michael kors outlet online the michael kors outlet online poor polo ralph lauren outlet and adidas online shop weak, lebron james shoes nor converse eternal nfl jaguars jerseys fidelity ray ban and burberry handbags strong. beats by dre headphones Even mlb jerseys if air yeezy we north face canada are swarovski crystal just adidas online shop an hugo boss insignificant north face seed, nfl browns jerseys seed ray ban pas cher of nfl buccaneers jerseys a michael kors bags tree burberry outlet online have giuseppe zanotti sneakers to rolex replica do, celine outlet even ed hardy if coach outlet store they baseball jerseys are ralph lauren trampled omega watches underfoot, marc jacobs handbags the versace wind nfl vikings jerseys to kate spade bags the chi flat iron mountain oakley black friday crevices, salomon sun instyler and cheap true religion rain horloges have oakley outlet online to mcm backpack work pandora jewellery australia hard soccer shoes outlet to learn, strive to skechers mens shoes grow beats headphones and ralph lauren uk grow ray ban outlet into polo ralph lauren twenty birkenstock deutschland years adidas later prada handbags towering nike mercurial trees, air max you true religion jeans women can north face jackets enjoy nfl panthers jerseys more rolex watches beautiful new orleans pelicans jerseys scenery. ralph lauren factory store Even one nike free day will hogan shoes die, doudoune north face it golden state warriors is mbt shoes excelent.Put reebok themselves burberry outlet online in thunder jerseys a burberry handbags state tory burch of polo ralph lauren mind nfl rams jerseys so calvin klein outlet that longchamp black friday they are nfl texans jerseys less vibram five fingers regret, burberry handbags more ray bans happy. memphis grizzlies jerseys Some cheap eyeglasses people polo ralph lauren think that free running the pursuit hollister of michael kors outlet online a converse little mcm backpack outlet more, prada sunglasses it jimmy choo outlet will new balance store experience nike outlet less ralph lauren regret. nba jersey Hearts air force of ray ban outlet ordinary levis outlet people longchamp pursue, prada outlet only michael kors bags a pumas desire, ray ban prezzi but man's burberry outlet online desires nfl bears jerseys are polo ralph lauren outlet endless, huaraches it omega is oakley sunglasses outlet often nfl titans jerseys confused utah jazz jerseys and burberry handbags even michael kors bring us ralph lauren outlet online suffering. ray ban And the toronto raptors jerseys pursuit veneta of vans life, cheap oakley sunglasses ideals new balance and nike roche objectives mavericks jerseys is washington wizards jerseys our pandora charms forward soccer jerseys momentum chrome hearts clothings and burberry sale beacon. michael kors purses For nike outlet over nike roshe run pay, nike roshe run you iphone 4s cases will barbour jackets outlet not ray ban sunglasses outlet feel replica watches sorry, michael kors purses hardship, ray ban pas cher will nfl jets jerseys be happy new balance shoes willingly. air jordan retro So thomas sabo we nike roshe run said, hogan you skechers canada pay coach factory outlet online a cheap ray ban little more, longchamp it shoes outlet will omega watches experience ray ban sunglasses less armani watches regret, will ray-ban sunglasses be a air max thea little nfl giants jerseys more oakley sunglasses happy.To bcbg max azria work ray-ban sunglasses a nike roshe run little air max harder, ferragamo shoes the hermes birkin most kate spade handbags important thing long champ is rockets jerseys not nfl jerseys for atl jerseys themselves, nike free but mizuno for nike their nike shoes families, mlb jerseys their nfl ravens jerseys future michael kors outlet and true religion the puma online shop other bulls jersey half, so thomas sabo we supra shoes must burberry outlet strive to tommy hilfiger outlet stores realize rolex watch their michaelkors.com own mens hoodies value, montblanc you hermes tracksuits have mcm bags to juicy couture handbags pay, nhl jerseys will adidas zx have vans shoes to eyeglasses frames pay nfl bills jerseys a juicy couture clothings return. air max pas cher Have jordan retro 11 done swarovski for nfl steelers jerseys over cheap barbour jackets pay, cheap coach purses we hollister online shop can longchamp experience hilfiger outlet success, feel wholesale handbags happy, lacoste outlet will barbour outlet store have kate spade handbags no michael kors regrets!Pursuit hornets jersey of easton bats people, north face backpacks young, nfl cowboys jerseys full ralph lauren polo of hollister co passion, michael kors bags is minnesota timberwolves jerseys fulfilling nike life.What michael kors is plein shoes life, new balance a ray ban glass air jordan shoes of nfl 49ers jerseys spirits, lakers jersey nike air max20170602lck

20170602lck
juicy couture tracksuit
adidas shoes
ferragamo outlet
true religion outlet
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
adidas wings shoes
michael kors outlet
cartier watches for sale
ray ban sunglasses uk
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
links of london jewellery
polo outlet
longchamp handbags
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
oakley sunglasses
lebron shoes
true religion jeans
coach outlet
cheap jordan shoes
coach outlet
coach outlet
cartier watches
pandora outlet
vans outlet
prada outlet
rolex orologi
jordan shoes
coach outlet online
ray ban sunglasses
kobe shoes
gucci bags
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
louis vuitton borse
tory burch outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses uk
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
salomon outlet
polo outlet online
christian louboutin outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
soccer jerseys wholesale
michael kors outlet online
michael kors canada
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap jordan shoes
los angeles lakers
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
hermes birkin bag
michael kors uk
polo outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
michael kors outlet
mlb jerseys
tory burch outlet online store
polo outlet stores
kd shoes
cheap jordans free shipping
coach outlet
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
chrome hearts outlet
instyler
cheap jerseys wholesale
coach outlet online
rolex watches outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses sale
coach outlet clearance
michael kors outlet online
louis vuitton outlet
polo outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
chrome hearts
foamposite shoes
polo ralph lauren
mbt shoes outlet
mizuno shoes
cheap mlb jerseys
louis vuitton
nfl jerseys
coach factory outlet
air max 2015
polo ralph lauren outlet
coach outlet
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
coach outlet
true religion outlet uk
coach outlet online
pandora charms sale clearance
ysl outlet online
birkenstock shoes
ferragamo shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
mulberry handbags sale
cheap football shirts
hollister clothing store
air max 90
coach outlet online
michael kors outlet online
polo outlet
rolex uk
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
sac louis vuitton pas cher
oakley sunglasses wholesale
yeezy boost
louis vuitton
nike air max
rolex watches
ralph lauren polo
louis vuitton outlet store
mbt shoes
burberry outlet sale
tory burch outlet online
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
true religion outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
polo outlet stores
oakley sunglasses wholesale
camisetas futbol baratas
canada goose uk
louis vuitton outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans sale
hermes outlet
longchamp outlet
coach outlet online coach factory outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren shirts
michael kors outlet
louis vuitton uk
pandora jewelry
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
polo ralph lauren
reebok shoes
louis vuitton
coach outlet clearance
louis vuitton outlet
polo shirts
michael kors outlet online
mulberry handbags
polo ralph lauren
adidas nmd runner
polo pas cher
michael kors handbags outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet clearance
ferragamo shoes sale
pandora jewellery
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
nike store uk
coach outlet online
michael kors handbags
kobe bryants shoes
rolex outlet
adidas shoes
michael kors outlet clearance
adidas shoes
nike uk store
michael kors outlet clearance
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
coach outlet
michael kors factory outlet
cheap ray ban sunglasses
cleveland cavaliers jerseys
kate spade uk
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet online
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
michael kors outlet stores
coach outlet online
ecco outlet
reebok shoes
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp
longchamp
cheap ray ban sunglasses
cartier watches for women
fitflops uk
louis vuitton outlet
cheap replica watches
fitflops
prada sunglasses for women
mulberry outlet
adidas outlet
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
adidas outlet
kate spade uk
michael kors outlet
fitflops sale clearance
coach outlet
coach factory outlet
fitflops sale clearance
oakley sunglasses sale
cheap jordans
rolex watches
puma shoes
michael kors outlet
michael kors wallets for women
air max 90
coach factory outlet
michael kors uk
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
mlb jerseys
michael kors outlet clearance
coach outlet online
cheap ray bans
polo outlet store
tory burch outlet stores
oakley sunglasses wholesale
gucci outlet online
coach outlet online
cheap nfl jerseys
coach outlet
adidas shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
nike outlet online
nike shoes for women
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses wholesale
jordan 4
michael kors outlet clearance
louis vuitton
fitflops
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet stores
mcm backpacks
michael kors uk
coach factory outlet
nike shoes uk
cheap jordans for sale
christian louboutin uk
cheap ray bans
gucci outlet online
nike trainers
michael kors outlet
nike trainers uk
true religion jeans
nfl jersey
polo ralph lauren
ralph lauren
cheap nike shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
true religion jeans outlet
christian louboutin sale
ralph lauren outlet
burberry canada
burberry outlet store
coach outlet store online
coach outlet online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
coach factory outlet
nike roshe run
Nike Free shoes
michael kors outlet store
kate spade
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
birkenstock shoes
swarovski crystal
coach outlet store online
mac cosmetics sale
new balance outlet
gucci outlet online
michael kors outlet clearance
pandora outlet
Basketball Shoes
michael kors outlet clearance
rolex watches for sale
tods outlet online
louis vuitton bags
adidas uk store
fitflops
cheap oakley sunglasses
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
polo ralph lauren
nike trainers
nike shoes
kate spade handbags
ralph lauren uk
longchamp handbags
tory burch outlet online
nike shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
coach outlet store
ray-ban sunglasses
coach outlet
bottega veneta outlet online
coach outlet store online
lacoste shirts
louis vuitton outlet
coach outlet store online
swarovski outlet
nike free running
coach factory outlet
coach outlet online
nike blazer pas cher
mbt shoes outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet
louis vuitton outlet online
coach outlet clearance
louis vuitton
nhl jerseys wholesale
giuseppe zanotti shoes
coach outlet
ralph lauren
longchamp outlet
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
michael kors outlet online
coach outlet online
kobe 9 elite
louis vuitton
kate spade outlet online
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
gucci outlet store
swarovski jewellery
prada outlet online
marc jacobs sale
gucci borse
louis vuitton handbags
swarovski jewelry
longchamp handbags
ray bans
michael kors outlet clearance
ray-ban sunglasses
snapbacks wholesale
hollister shirts
air max 90
true religion jeans
coach outlet
true religion uk
gucci outlet online
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
supra shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet store online
fitflops sale clearance
coach factory outlet
ralph lauren
louis vuitton outlet online
jerseys wholesale
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store online
ray ban sunglasses outlet
herve leger dresses
longchamp outlet online
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
coach outlet
nike air huarache
louis vuitton uk
hermes outlet store
ralph lauren polo
coach outlet online
mulberry handbags sale
lacoste outlet
true religion outlet
michael kors outlet
true religion jeans
michael kors handbags
air force 1 shoes
cheap ray ban sunglasses
soccer cleats
coach factory outlet
ferragamo shoes
mont blanc outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
air max 90
ed hardy outlet
cheap oakley sunglasses
cheap soccer jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
cheap jerseys wholesale
ferragamo outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
hermes belts
louis vuitton outlet
kate spade handbags
michael kors outlet
mont blanc pens
cazal outlet
nike roshe run
coach outlet
ralph lauren
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
omega outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
outletkatespade.us
cheap oakley sunglasses
christian louboutin
nfl jerseys
true religion outlet
tory burch outlet online
gucci outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses wholesale
cheap nba jerseys
cheap jordans
valentino shoes
fred perry polo
nike air huarache
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
mulberry bags
nike air max 90
coach outlet online
coach handbags outlet
coach outlet
roshe run
ralph lauren outlet
nike outlet store
nhl jerseys
nfl jersey wholesale
michael kors outlet store
canada goose jackets
tory burch outlet online
nba jerseys wholesale
lebron shoes
louis vuitton handbags
burberry outlet store
ray ban wayfarer
cartier watches
converse shoes sale
michael kors outlet
michael kors outlet online
cartier outlet
coach outlet online
true religion canada
michael kors handbags
coach outlet online
adidas nmd
michael kors uk
ralph lauren polo
louis vuitton outlet online
mulberry handbags
yeezy boost 350
nfl jersey wholesale
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags clearance
christian louboutin sale
prada outlet
louis vuitton
coach outlet online
swarovski uk
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
nba jerseys
christian louboutin shoes
coach outlet store online
louis vuitton
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
mulberry uk
michael kors outlet clearance
20170602lckAmire még Jézus is csóválja a fejét :)Juj, ez már nagyon durva! :)

 

Na, melyik aranyosabb!?

A nyuszi? Vagy a nyuszit utánzó kisgyerek?
https://www.youtube.com/watch?v=ng6A6JTEtXQ
(Némelyik szülő így csinált sztárt a lurkójából) :DCsakis pasiknak! :)

Nyugi, nem a bortól láttok a csajból többet!
https://www.youtube.com/watch?v=FTFTtSJAjqQ
Ó, ez valószínűleg egy reklám, ezért megértem, ha Admin törli!Nektek táncol ám a nyuszi! :)

Nyomjatok neki egy lájkot, mert belerakta a szívét is!
https://www.youtube.com/watch?v=F5FAAC9JHZM"Gyere be hozzám egy kávéra, teára" típusú ajtókoszorú :)Csibe, csirke, tyúk, vén tyúk :)

Ez a fotó a csajok "pályafutásának" kezdőképe! :)
http://c8.alamy.com/comp/BXH928/kitsch-souvenir-greetings-card-happy-eas...Ó, egy csudiszép ajándék kislányoknak! :)

A fotón látható a kislány határtalan öröme!
https://cdn.shopify.com/s/files/1/1145/4632/products/50b3d267f2476337d0b...

Ez pedig egy évtizedekkel ezelőtti boldog pillanat lenyomata.
http://www.nopatternrequired.com/wp-content/uploads/2012/04/s14_thumb.jpgHúsvéti „oltár”, ahol a tojások „felszentelhetők”

A giccskategóriás fotók gyűjteményéből.
https://nickygrace.files.wordpress.com/2013/03/easter-rabbits-002.jpg

Erre még Jézus is azt mutatja, hogy lájk! :)
http://www.abc.net.au/reslib/201104/r755487_6302333.jpg

 

Ezen mindig könnyezek...

és álszenteskedés nélkül! https://www.youtube.com/watch?v=3x2Lx3KIqq8
Annyira szeretném, ha a Biblia mindegyik sora igaz volna, de gyakran kételkedem!Isten szent házába ma sem jártam...Jézus Krisztus ( Pintér Béla dala)Áldott ünnepeket, drága Magyarország…Most látom, hogy Tóth Árpád volt...

hajdanában a Nagyerdőn és a víztorony mellett, nem Te! :)

Figyelmetlenségem oka: a kölnivíz készítése lekötötte a figyelmem. :)
http://hatterportal.hu/wp-content/uploads/2014/04/Pomp%C3%A1s-H%C3%BAsv%...

Szép délutánt!Nem akartam ám elhinni…

még a jó Atyaúristennek sem, :) hogy a lenti sorokat tényleg Tóth Árpád írta, de a forrás hitelessége előtt kénytelen voltam meghajolni! Ez a debreceni fószer piszkosul meglepett ma engem, de igyekszem felocsúdni az ámulatomból.
http://mek.oszk.hu/01100/01112/01112.htm#408

Olvasgatnék még szívesen, de illatos kölnivizet készítgetek a lányoknak! :)
Ti a Nagyerdőn vagytok, kedves onix!? Épp a víztorony mellett?

Kívánok nektek kellemes időtöltést és szép délutánt!
http://hatterportal.hu/wp-content/uploads/2014/04/Pomp%C3%A1s-H%C3%BAsv%...Ezt bizony, Tóth Árpád írta. :)

Kíváncsivá tettél kedves András. :)
Én sem gondoltam volna, de Tóth Árpád írta a "TRÉFÁS HÍRLAPI VERSEK, RÖGTÖNZÉSEK" címszó alatti versek csoportjába, 1913-ban.

HÚSVÉTI APOTEÓZIS
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17862676_756084187893485_4...
A Nagyerdőn vagyunk! A viztorony mellett.

NYUSZIK KARA (üdvözli a felkelő napot).
Mi vagyunk a nyuszikák,
Rajtunk gyönyör uszik át,
Ma fog a húsvét lefolyni,
Ma fogunk, ma fogunk
Piros tojásokat tojni.
Megírta az Én Újságom
Szép húsvéti száma,
Tojunk egy szép piros tojást
Mindenkinek máma.
Mindenki kap egy szép tojást,
Nem vagyunk mi meddők,
Még Prohászka is kap tőlünk
Egyet avagy kettőt.

PROHÁSZKA HANGJA (a távolból).
Rátok gondolok, nyulacskák,
S kél bennem fohászka,
A távolból áldást küld a
Búcsúzó Prohászka.
Áldott legyen tojásotok
Sárgája s fehérje,
Tojjatok egy piros tojást
A szerbek fejére.

Hajnali görögtűz. A nyuszikák tojnak. A víztorony orma zengeni
kezd, mint Memnon szobra Egyiptomban, s ő is köszönti a hajnalt.

A VÍZTORONY:
Felépültem végre
Pótadói pízből,
De testemben nem megy
Sehogyse a víz föl.
Na de csakhogy felépültem,
Kint vagyok a vízből.
Csak egy nagy súlya nyom
Engemet a gondnak:
Mért van nekem olyan ormom,
Mint amilyen Párizsban van
A nagy Pantheonnak?

AZ ALKOTÓ SZAVA (t.i. a víztorony alkotójáé):
Ne nyomjon tégedet
Nagy súlya a gondnak,
Pantheonnak kell lennie
A jó víztoronynak:
Beléd lesz majd sok városi
Vívmányunk temetve,
Nagyszerűen illenek majd
A te - vízfejedbe.

A HÚSVÉT NEMTŐJE:
De most kezdődjék a locsolkodás,
Az ősi szertartás! Jó víztorony,
Loccsants a légbe enyhe vízsugárt,
Locsold le például a szürke port,
Mit Debrecenben szellők szárnya hord.

A VÍZTORONY (búsan):
Szép az, amit kegyed izen,
De kevés ahhoz az én kis vizem.

NEMTŐ:
S nyulacskák, ti is legyetek serények,
Viruljanak a nyuszika-erények,
Lustálkodni egyőtöket se lássak,
- Költsétek ki az ajándékokat,
Amit majd örömmel fogad
És elküld sok nagy férfiú egymásnak.
Igyekezzetek nyuszikák:
K. Tóth Mihály úr puszikát
Küldjön Márk Endre bácsinak,
Aki viszont barátilag
A kultúrtanácsnokot lepi meg,
Ez meg prezentet küld a Beöthynek,
És így tovább, körbe-körbe,
Költsetek ki egy új Nemzetes asszonyt
A Csokonai-körbe.
Csináljatok sok ilyen kedves dolgot,
Legyen Debrecen végre boldog.

Tableaux! A húsvét végleg felvirrad. Ünnepi csend,
melyben csak az üzleti élet halk pangása hallik:

Ping-pang,
Giling-galang.
Ácsi, ácsi.

Húsvétra írta ezt a jó kisgyerekeknek
Torpedó bácsi.

forrás: http://mek.oszk.hu/01100/01112/01112.htm#408Ezt tényleg Tóth Árpád írta? :)

Mi vagyunk a nyuszikák,
Rajtunk gyönyör úszik át,
Ma fog a húsvét lefolyni,
Ma fogunk, ma fogunk
Piros tojásokat tojni.

http://mosaicon.hu/wallpapers/unnepi/fullhd-hatterkep-448774848-husveti-...

A fenti verssorokon egy picikét meghökkentem.:)