A betegség a beteg nélkül nem gyógyítható

Kicsit kukucskáljunk az EGÉSZségügyben is.

Betegségeink valós okai – gyógyulási esélyeink

Nagyon egyszerűen fogalmazva: attól betegszünk meg, amit megeszünk és amint gondolkodunk, s csak akkor fogunk meggyógyulni, ha másként táplálkozunk és másként gondolkodunk. Toxikus világban élünk, ezt ma már mindenki tudja, de azzal nem sokan vagyunk tisztában, hogy az érzelmi megrázkódtatásaink miként képesek "betegséget" létrehozni a szervezetünkben. Nem a géneknek vagyunk kiszolgáltatva, ezt BRUCE LIPTON a princetoni egyetem sejtbiológia professzora is elmondja előadásában

http://www.i-karesz.hu/videok/a-dns-gen-sejt-titkai-mi-is-iranyitja-az-e...

... csak a tudatlanságunknak: amikor nem tudatos üzemmódban működünk, beindítjuk a biológiai túlélő programokat. Ezek működését és a betegségeink kialakulását érzelmi megrázó élmények hatására Dr. med. Mag. theol. RYKE GEERD HAMER írta le a Germán Gyógytudományban. A konfliktusok tudatosításával és feloldásával a biológiánk helyreállítja működését, ehhez GHIS szavai és elgondolásai segítenek.
A tudatosságunk, érzéseink, gondolataink, kötöttségeink, az emlékeink, energiánk vezetése, enzim aktivitásunk és információ átvitelünk nem az agy működéséhez kötött, hanem az emberi testmezőnek tulajdonítható, mely egy holografikus információs mező. Ezt PETER FRASER és HARRY MASSEY munkásságából ismerhetjük meg (The Living Matrix – Az Élő Mátrix http://www.i-karesz.hu/videok/gregg-braden-az-isteni-matrix-nyelve-1-18resz).
Azt pedig, hogy hol tart ma a tudomány és miként igazolódnak be tudományosan is a régi bölcsességek GREGG BRADEN Az isteni matrix nyelve című előadásából tudhatjuk meg. Vannak még nanotechnológiai lehetőségek is a gyógyításban és más körülményeket se árt figyelembe venni, mint a térenergetikai tényezőket és egyebeket…

Csakhogy nem mindegy, hogy értem vagy nem értem, mit tesz a biológiám ÉNÉRTEM!

Dr. Budai László Károly Akit érdekelnek a válaszok és az, hogy a XXI. századi információs kezeléssel miként lehet segíteni a gyógyulásban, azt szeretettel várom az előadásomra. Akit érdekel, aki érintett az ott lesz. A személyes részvételt mások élményei nem fogják pótolni - majd én elmegyek és elmondom neked, mi ez az egész... A beteget a beteg nélkül nem lehet gyógyítani, ezt 28 évi tapasztalatom igazolja. Gimnazista koromban a biológia tanárom lenyűgözött az emberi szervezet működésének csodáival. Így hát a Biokibernetika Tanszéken írtam államvizsga dolgozatot. Mindvégig a gyógyítás lehetőségeit kerestem, s amit kitartóan keresünk, azt megtaláljuk. Ma már tisztában vagyok a biológiánk működésével és azzal, hogyan segítsek úgy, hogy ne ártsak: NIL NOCERE!

Nem vagyok megtalálható a facebook-on, nem hirdettem, nem reklámoztam magam eddig. Néhány előadást, riportot filmet, írást tettem itt elérhetővé mindenki számára, aki egészségét, élete irányítását saját kezébe szeretné venni. Amit mindenképpen javaslok megtekintésre, az a http://www.germangyogytudomany.hu/ weblapon megtekinthető riport és forrásanyag a biológiánk működéséről.

Mindenkit szeretettel várok, aki nyitott szívvel és elmével tiszteli meg önmagát az előadásokon, tanfolyamokon.
A weblap jelszó és bejelentkezés nélkül működik.

Dr. Budai László Károly
szabad foglalkozású orvos-természetgyógyász
GNM - terapeuta

Forrás: http://www.i-karesz.hu/

Szeretettel:Ági

HozzászólásokAlfi. :)

Alapjáraton én azt gondolom, hogy nincs betegség.
Amit mi betegségnek nevezünk, az a szervezetünk jelzése, egy energiahiányos állapot.
Ez persze a veleszületett betegségekre nem érvényes, azokról az a véleményem, hogy azt a lélek maga vállalta, vagy tanítási, vagy tanulási céllal.
Mivel betegség nincs, így nincs is mit meggyógyítani.
Ha gubanc van a szervezetünkben, akkor az okot kell megkeresni, és ha azt megszüntetjük, a szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak, és eltűnik a betegség is.
Ami ugye csak egy jelzés volt.