Találkozásom az Ördöggel

Az ördöggel való találkozás egy elkerülhetetlen lépés minden hús-vér földi halandó számára.
Ahhoz, hogy „legyőzhesd” őt, több kell legyél, mint ő.
Ahhoz, hogy több legyél mint ő, ismerned kell őt, az ő eszközeit, az ő trükkjeit.
Ebből értelemszerűen az következik, hogy ha magad mögött szeretnéd hagyni őfelségét, először szembe kell nézned vele.

Az ördöggel való konfrontáció egy meglehetősen nehéz feladat, mert a legtöbben alábecsüljük az ő ravaszságát.

Sok idő kell elteljen ahhoz, hogy az ember ráeszméljen, hogy ő annyira okos, hogy még azt is képes elhitetni velünk, hogy nem létezik. Ezt egyébként személyes tapasztalatból tudom. Én sokáig meg voltam győződve, hogy ő nem létezik, hogy ő csupán az emberek felett uralkodni akaró vallások találmánya. És természetesen, amíg én ezt gondoltam róla, ő zavartalanul végezte dolgát, használta a fizikai testemet kénye-kedve szerint.

Mielőtt tovább folytatnám ezt az üzenetet, tisztázni szeretném, hogy mit értek az ördög szó alatt, hogy elkerüljem az esetleges félreértéseket.
Fontosnak tartom tehát leszögezni, hogy az ördög, akiről most beszélek, nem egy mesebeli figura, nem egy fizikai entitás patával meg szarvakkal, és még csak nem is egy különálló szellemi létező. Bármennyire is akarjuk, úgy érzem, képtelenség az ördögöt szavak szintjén bemutatni, viszont tapasztalataink alapján megpróbálhatjuk valamennyire körülírni, hogy felismerhető, leleplezhető legyen jelenléte. Az ördög, akiről beszélek, bár ebben az írásban az érthetőség kedvéért megszemélyesítem, nem egy személy, mely rosszat akar nekünk. Azt hiszem, a leghelyesebb és legérthetőbb, ha azt mondom, hogy ő egy számunkra láthatatlan energia, mely általunk ölt testet, mely általunk nyilvánul meg, tehát bennünk van. Bennem, benned, és valószínűleg minden földi halandóban, akivel ezen a létsíkon találkozhatunk. Azért hangsúlyozom, hogy ezen a létsíkon, mert mint ahogy a szent könyv is írja, ezt a világot, amelyet mi most tapasztalunk, ő uralja, DE vannak ezen kívül más létsíkok is, ahol ő már valószínűleg nem létezik, és amelyeket csak akkor láthatunk meg, ha az ő művét már lelepleztük, ha a vele szembeni sakkjátszmát megnyertük.
De hogyan is nyerhetnénk meg a vele szembeni játszmát, ha tudomást sem akarunk venni róla?
Az ördöggel való konfrontáció legalacsonyabb szintje az, amikor tagadjuk a létezését, azt hisszük, hogy ő csak egy mesebeli lény, egy kitaláció. Ezen a szinten tud ő a legjobban irányítani és használni minket anélkül, hogy nekünk egyáltalán feltűnne, hogy irányítva vagyunk. Ezen a szinten, amiért az ő szolgálatába bocsájtjuk időnket és életenergiánkat, az anyagi kényelmet és a földi vágyak ismételt kielégítését kapjuk tőle cserébe. Tudja ő, hogy ha kenyeret és cirkuszt ad az embereknek, azok bármit megtesznek érte: dolgoznak neki reggeltől estig, elmennek rendszeresen szavazni, életenergiájukat olyan tevékenységekbe ölik, amelyeket nem szeretettel, hanem kompromisszumokat kötve, keserű szájízzel végeznek, és amelyeknek nem látják a következményeit. Ismerős?
A következő szint az, amikor már nagyon érezzük, hogy létezik, és hogy irányít bennünket, de pozitív gondolkodás címszó alatt még mindig hátat fordítunk neki, és elmenekülünk a negatívnak ítélt jelenségek elől. Ez persze pillanatnyilag egy kényelmes megoldásnak ígérkezik, de hosszútávon súlyos lelki frusztrációkat szül. Minél több ideig fordítunk neki hátat, és minél inkább menekülünk a negatívnak ítélt dolgok elől, annál nagyobb az esély arra, hogy egy szép napon arra ébredünk, hogy oda a biztonságérzetünk, és lelki egyensúlyuktól megfosztott érzelmi koldusokká váltunk.

Ezen a ponton századjára is hangsúlyozom, hogy semmi nem véletlen, az élet nem igazságtalan, ami történik, az okkal történik, és még véletlenül sem azért, hogy hátat fordítva, a pozitív gondolkodás ördögi eszméjébe kapaszkodva úgy csináljunk, mintha misem történt volna. Tehát minden, ami van, azért van, hogy szembenézzünk vele, életbölcsességünket, tudásunkat gyarapítsuk általa. Ezért valahányszor hátat fordítunk a kellemetlennek, a kényelmetlennek, egy olyan alkalmat szalasztunk el, mely lehetőséget akart kínálni számunkra ezen létsík domináns erőinek megismerésére és megértésére.

A harmadik szint a vallások által képviselt „ijesztgetős szint”, ahol már tényként kezelik az ördög létezését, viszont arra biztatnak, hogy menekülj előle, továbbra is fordíts hátat neki, robot módjára, félelem által vezérelve imádkozz, mantrázz. Szinte teljesen nyilvánvaló, hogy ezen a szinten is ő az úr, mivel a legtöbb vallásos embert a szeretet helyett a félelem késztet cselekvésre, a vallás gyakorlására, a rózsafüzér morzsolgatására. Nem akarok senkit sem megbántani, de mára meggyőződésemmé vált, hogy vallástól függetlenül a legtöbb templomban még mindig a megfélemlítő sötétség erői dominálnak, nem pedig a világosság, a szeretet erői. Korábbi meggyőződéseimet megcáfolva, ezennel bátran kijelenthetem, hogy nem a vallásos emberek vannak a tudatosság legalacsonyabb szintjén.

Az ördöggel való konfrontáció legfelsőbb szintje az, amikor ráébredsz arra a szomorú, és meglehetősen sokkoló tényre, hogy az ördögi energiák, az ördögi tulajdonságok mind-mind benned vannak. Ezen a szinten már tisztán látod, hogy a szomorúság, a fájdalom, a szenvedés, a gyűlölködés, a versengés, a kapzsiság, a megfélemlítés, az egymástól való eltávolodás és elszigetelődés, valamint az emberek és nemzetek közötti harcok a benned lakozó ördögi energiák következményei, melyeket azért tapasztalsz, hogy tükörbe nézhess, hogy meglásd, hogy valójában melyik úrnak szolgálsz: a sötétség, a tudatlanság és a félelem urának, vagy a világosság, a bölcsesség és a szeretet urának.
Ezen a szinten már érthetővé válik, hogy mit jelenthetett az, hogy magára vette a világ bűneit, és az is letisztul, hogy az egyetlen megoldás az, ha mi is magunkra vesszük az általunk tapasztalt világ bűneit, és felelősséget vállalunk érte. (Vedd magadra a világ bűneit)

Hogy érthetőbb legyen a fenti gondolat, vegyünk egy egyszerű példát a hétköznapokból:
A magyarországi választások erdélyi szavazatokkal való megspékolásának az lett a következménye, hogy az anyaországi magyarok, akik eddig gyűlölték a zsidókat, a cigányokat, a szlovákokat és a románokat, most már az anyaországon kívül élő magyar testvéreiket is gyűlölik.
Erre a meglehetősen szomorú és sajnálatos jelenségre az ördöggel való ismerkedés első három szintjén az lehet a legbölcsebb magyarázat, hogy a politikusok miatt van az egész. “Az ártatlan, egymást szívük mélyéből szerető magyarokat megosztották, egymásnak ugrasztották, ellenszenvet és gyűlöletet ébresztettek közöttük.” A fenti magyarázat, bár igaznak látszik, a legfondorlatosabb és a legsúlyosabb hazugságok egyike.
A negyedik szinten lévő emberek már tudják, hogy ez nem így van, hogy ez is csak egy hamis magyarázat, egy magasabb fokú hazugság. Aki az ördöggel való konfrontáció legmagasabb szintjén tart, az tudja már, hogy „Könnyű Marit táncba vinni, ha ő is akarja”. Más szóval, csak akkor lehet az embert bűnbe vinni, ha a bűn elkövetésére való hajlam úgy van jelen benne, hogy ő nem is tud róla. Ha az emberek tudatalattijában nem lenne jelen a gyűlölet, a gyilkos ellenszenv felebarátjukkal szemben, a politikusoknak nem lenne amit felébreszteni! Tehát ezért a szomorú helyzetért, NEM A POLITIKUSOK A FELELŐSEK. Ők csak végezték a dolgukat, és segítettek a magyaroknak szembesülni azzal az ördöggel, mely bennük van, mely mindig is bennük volt, és melyet hosszú időn keresztül tagadtak. Az egyedüli lehetőség arra, hogy ne légy a politikai szintről irányított uszítások áldozata az, hogy őszinte önvizsgálatot és önkritikát gyakorolva megtalálod és leleplezed a benned élő gonoszt, még mielőtt a politikusok megtalálnák és használnák őt céljaik elérésére.

Forrás: http://szabadgondolat.wordpress.com/2014/04/13/talalkozasom-az-ordoggel/

Szeretettel:Ági

Hozzászólások*

"Az egyedüli lehetőség arra, hogy ne légy a politikai szintről irányított uszítások áldozata az, hogy őszinte önvizsgálatot és önkritikát gyakorolva megtalálod és leleplezed a benned élő gonoszt, még mielőtt a politikusok megtalálnák és használnák őt céljaik elérésére."

Ez egy nagy marhaság, ugyanis teljesen ellentmond az én saját tapasztalataimnak.
Politikai szintről sokkal inkább az elfogadásra ösztökélnek.

(szubjektív vélemény)Sjcg123

nike boty dámské
toms shoes outlet
nike jordan shoes
sac coach soldes
canada goose jackets for women
nike shoes
cheap air max outlet
portafoglio michael kors
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
Nike Air Max Cheap
23 is back
Ugg boots Sale
Boutique Ugg
nike joggesko
Coach Bags On Sale
Adidas Superstar
newest lebron shoes
botas de futbol
air force one pas cher
Ugg Button
air jordan
new yeezy shoes
uggs outlet
Jordan Store
Michael Kors Handbags Discount
Moncler Sale
ugg boots for women
goedkope nike air max
Air Jordan News
Chestnut Ugg Boots
Nike Black Friday
ugg clearance
pandora outlet store
Michael Kors handbag discount
nike air max running shoes
Moncler Outlet Online
hogan rebel donna
cheap nike air max
michael kors bags outlet
moncler coats for women
Uggs Pas Cher Soldes
australia uggs outlet
Nike Air Jordan 11
nike sportschuhe
cheap christian louboutin
Timberland skor
Boty Nike Air
hogan scontate
Bottes Ugg Pas Cher
Soldes Ugg
Ugg Pas Cher Femme
cheap uggs
Cheap Michael Kors
Lebron 13
toms sale
Canada Goose Outlet
zapatillas running
Negozi Pandora
Anelli Pandora
Chaussure Nike Pas Cher
Michael Kors handbag on sale
cheap uggs for women
nike air
reebok running shoes
australia uggs outlet
Jordan Schoenen
Pandora Beads And Charms
Womens Ugg Boots
Doudoune Moncler Pas Cher
cheap real uggs
Moncler Jacket Womens
fitflops sale uk
Jordan Sneakers For Sale
pandora online
canada goose sale online
pandora rings
ugg store
Uggs Outlet Store
nike mercurial soccer cleats
chaussure basket homme
Nike Air Max 90
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
canada goose jackets on sale
tru religion jeans
Canada Goose Sale Outlet
pandora beads
abercrombie and fitch store
longchamp bags on sale
chaussures nike pas cher
nike damenschuhe
Ugg Femme Pas Cher
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Cheap Stone Island Jackets
Ray ban sale online
uggs for cheap
nike air jordan pas cher
pandora jewelry store
Original Ugg Boots
zapatos de futbol nike
converse store
Ugg Classic Tall
Nike Pas Cher Homme
Uomo Hogan
official NHL jerseys
Doudoune Femme Pas Cher
Moncler Store
Canada Goose Outlet
coach factory outlet online
Ugg Outlet Online Store
Doudoune Moncler Solde
Toms Shoes For Women
chaussure Nike homme
Michael Kors
pandora bracelet charms
nike schuhe günstig
nfl store
christian louboutin outlet
Air Max For Sale
scarpe hogan outlet
Nike Factory Store
Ugg Homme Pas cher
sac a main michael kors
Nike Store
Nike Air Sneakers
religion store
Doudoune Moncler Site Officiel
pandora charm bracelet sale
huarache sneakers
ugg outlet online
Sheepskin Ugg Boots
Nike Online Store
adidas outlet stores online
womens nike air max
Adidas Shoes Discount Marketplace
Orecchini Pandora
adidas kläder
vans shoe store
ugg boots classic
zapatillas nike baratas
Air Max Femme Pas Cher Soldes
moncler outlet
retro jordans for cheap
Nike Pas Cher Femme
moncler girls
Nike Zapatos
Doudoune Femme Pas Cher
ugg boots outlet online
Canada Goose Official Site
scarpe nike
prada outlet
Canada Goose Coats For Men
nike chaussures
Botte Ugg Femme
nike sneakers
adidas store
Nike Air Max Soldes
Canada Goose Outlet Store
Doudoune Moncler Pas Cher
new jordan releases
adidas outlet
ugg factory outlet
Veste Moncler Pas Cher
Jordan Future
canada goose jacket outlet
Sneakers Nike
chaussures de foot pas cher
zapatilla adidas
Toms Outlet Online
Canada Goose Womens Coats
Ugg Noir Pas Cher
Nike Air Max Boutique
hyperdunk 2014
Stone Island Outlet
Oakley Sunglasses Cheap
Veste Moncler Femme
louboutin heels
nike free
nike sportschuhe damen
ugg boots cheap
uggs for women
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Michael Kors Outlet
moncler jacket sale
Pandora Official Website
Soccer Boots Outlet nike
Ugg Grise Pas Cher
nike tn pas cher
canada goose online store
běžecké boty nike
Air Huarache
adidas schoenen
Oakley Outlet
new pandora charms
canada goose coats
nike sb stefan janoski
Moncler Soldes
ray ban wayfarer eyeglasses
billige nike sko
Air Max Femme
Air Max 90
Ugg Boots On Clearance
Air Jordan Release Date
1219SjcgAz ördög már elérte Anglia partjait :)

Angliában egyre több templom kénytelen „szakmát” váltani, ahogy csökken a rendszeresen templomba járók száma.

http://spatrendonline.hu/images/article/STO__b22af6a1_533d20f84f9d98.575...

"A könyvesboltok és múzeumok mellett egy-két bár még belefér, de a bezárt templomok utóéletét gondozó testület szigorúan felügyeli az átalakítást, nehogy az eredeti funkcióhoz méltatlan végeredmény készüljön. Erotikus célt szolgáló vagy szerencsejátékkal kapcsolatos intézmények például kívül esnek a lehetőségek körén, de medencét vagy autógarázst már nyugodtan álmodhatunk a saját templomunkba."

További képek: http://spatrendonline.hu/living/epiteszet/eladok-a-templomok-angliaban

Vajon miért egyezik bele Isten az ingatlanainak eladásába?A templom Isten háza

A templom Isten háza. De a tiéd is lehet, ahogy ez Utrechtben történt.

A keresztény hitet fokozatosan elhagyó (vagy muszlimra cserélő) Hollandiában bizony több templom is eladósorba került. Ezt a katolikus kápolnát, a Zecc építésziroda csapata tervezte át 250 nm-es lakóházzá, amiért design díjat is nyertek 2008-ban.

Képek: http://www.otthon-lakberendezes.hu/templom-lakas-enterior.html

Eltudjátok képzelni, hogy milyen erős energiák keringhetnek ott? Hiszen a katolikusok mindig nagy gondossággal választották ki azt a helyet, ahová építkeztek.

Ez a téma - mármint a templomház, templomlakás - nagyon tetszik nekem, s szerintem, ha léteznének olyan ördögök, akik az ember lányaival alkotnának párokat, :) akkor ilyen épületekben élnének!

Áh, Ádám most keresztet vetne, ha ezt olvasná! :)))Ilyen lenne a fürdőszobánk :)

https://delikat.files.wordpress.com/2010/04/4.jpg?w=584

Persze az ördögök nem fürödnek, de nekem csak muszáj lenne! :) Az ablakokkal azt érzékeltetné, hogy a Földön övé a hatalom.

Csak vicc, hogy nevessetek, hiszen ördögök nem léteznek! :)Ha léteznének ördögök...

Ha léteznének ördögök, s engem az egyik feleségül venne, :) akkor olyan templomházban szeretnék élni vele, mint amilyent ezen a képen láttok:
http://www.ingatlanbazar.hu/blog/wp-content/uploads/2015/04/tem2-642x390...

Csodálatos, míves egyházi épület, sok-sok fénnyel, hatalmas terekkel, elképesztő belmagassággal.

No, ez sem magamtól jutott eszembe, hanem itt olvastam róla:

http://www.ingatlanbazar.hu/blog/design/templombol-csaladi-haz/?utm_sour...

Az ördögöt csak viccből írtam. :):)

Kedves Utókor!

Ha nem lesztek igazságosabbak, békésebbek és egyáltalán okosabbak, mint mi vagyunk, illetve voltunk, vigyen el benneteket az ördög. Minden nagyrabecsülésem mellett ezzel a jámbor kívánsággal maradok a ti Einsteinetek sk.

(Albert Einstein idézet)

Azon gondolkodtam, hogy vajon igazságosabbak, békésebbek és okosabbak vagyunk-e, mert ha nem, akkor futás! :)Az ördöggel sms-ezik egy lengyel pap :)

Különös dolgot állít egy lengyel katolikus pap, Marian Rajchel. Az atya elmondása szerint megpróbálta kiűzni az ördögöt egy tinédzser lányból, ám valami balul sülhetett el a művelet közben, azóta pedig maga a sátán zaklatja őt, méghozzá forródróton!

Rajchel azt mesélte, folyamatosan sms-eket kap a mobiljára a megszállt lány telefonjáról, amelyekben maga az ördög üzen. Állítása szerint az egyik sms-ben fel is szólította, hogy ne próbálja megmenteni a bajba jutott tinit.

"A lány nem jut ki a pokolból! Már örökre az enyém! Aki imádkozni mer érte, meghal!" - üzente a gonosz, amire a pap válaszolt is és arra jutott: a lánynak komolyabb segítségre van szüksége.

Blikk-információ: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/pokoli-tortenet-az-ordoggel-sms-ezik-...

Én abszolút nem tartom kizártnak, hogy az ördög modern kommunikációs eszközöket is használ!
(Persze csak akkor, ha létezik)Az Ördögűzők Nemzetközi Szövetsége :)

... létező szervezet! :)

Ferenc pápa elődeinél sokkal gyakrabban emlegeti az ördögöt, a Vatikán pedig nemrég elismerte a nemzetközi ördögűzők társaságát – de mit jelent ez itt, Magyarországon, 2014-ben?
Egyáltalán milyen az, ha valakibe belebújik a „gonosz lélek”? Nagy nehezen sikerült találnunk egy magyar exorcista plébánost, aki segített értelmezni az ördög-helyzetet. És akkor már Az ördögűző című filmről is megkérdeztük.

Ha csak nagy nehezen sikerült találni egy magyar plébánost, akkor Magyarország még nincsen felkészülve az ördög érkezésére! :) Pedig mondom néktek, hogy az ördög földi székhelye éppen a mi országunkban vagyon! :)

A cikk folytatása: http://hvg.hu/itthon/20140725_Elszaporodtak_a_demoni_zaklatasok__megAz ördögök ősi módszere :)

Egy fiatal ördög futva érkezik a főnökéhez. Reszketve panaszolja az idősebb ördögnek:

- Valamit azonnal tennünk kell, mert a Földön az egyik ember rálelt az igazságra! És ha az emberek megismerik az igazságot, mi lesz a mi munkánkkal?

Az öreg felnevet, és így szól:

- Ülj le, fújd ki magad, és ne aggódj! Majd elintézzük. Az embereink már ott vannak.

- Onnan jövök, és egy szál ördögöt sem láttam!

- Ördögöt? A papok ott a mi embereink! Ők már körülvették azt az embert, aki rálelt az igazságra. Most majd ők lesznek a közvetítők az igazság embere és a tömegek között. Templomokat fognak emelni neki, szent iratokat gyártanak, értelmezik a mondatait, és végül szépen el is torzítanak majd mindent. Felszólítják az embereket, hogy imádkozzanak és féljék azt az embert. Ebben a nagy ricsajban az igazság hamar el fog veszni! Ez a mi ősi módszerünk. Eddig mindig bevált.

(idézet)A sátán-összeesküvés

Ez a rész az ősi szövegek újraértelmezéséről szól, mely szerint a sátán inkább földönkívüli lény lehetett, mint a halhatatlan gonosz erő....

Ősi idegenek VI. A sátán-összeesküvés című videó: http://www.dailymotion.com/video/x1blesf_osi-idegenek-vi-a-satan-osszees...

Kérdések: Helyesek-e a régi feltevések a Sátánnal kapcsolatban? A legszebb, legfényesebb angyalt kik feketítették be?Az ördög játszik tisztábban

Ez a szakterületem, :) de most a fáradság leterít a lábamról.

Az ördög számtalan horrorfilm főszereplője, de ha jobban belegondolunk, akkor az Özönvizes bibliai sztoriból is lehetne egy hasonló filmet készíteni, mert a Jóistennek is voltak érdekes húzásai. :)

Ezen a képen is elgondolkodtam: http://paranemnormal.hu/wp-content/uploads/2012/12/%C3%B6rd%C3%B6g%C5%B1...

Ha az ördögűző pap csupán csak Jóisten segítségével boldogul, miért van szükség rá? Miért kell egy emberi tényezőt közbeiktatni? Hiszen simán lerendezhetné egymással a menny, illetve a pokol ura.

Kettőjük közül az ördög játszik tisztábban, mert nem várja el, hogy az emberek tapsoljanak, amikor a porondra lép.

Jó éjszakát mindenkinek!

Igen, az ördög játszik tisztábban, ha egyáltalán létezik! :)Az ördög igazi arca

http://www.youtube.com/watch?v=LCInXNYetVo

No, én nem ilyennek képzelem az ördögöt! :)Örülök, hogy átrezegtetett titeket is a zene. ;)

Tovább is van, mondjam még? :D
https://www.youtube.com/watch?v=IJQo0xfqkuo&list=LL4vwk9CB8aJI0PBuPVsVMlwAkik valóban eladták a lelküket az ördögnek

Találkozásom az ördöggel című regényem bestseller lehetne, :) s szerintem meghívást kapnék a Vatikánba is. :)

Áh, meggondoltam magam, mert ezek a sztorik felülmúlják az enyémet:

Akik valóban eladták a lelküket az ördögnek - Hátborzongató történetek

Urbain Grandier atya és a Sátánnal kötött paktum

A francia származású, katolikus Urbain Grandier atya, akit boszorkányság vádjával máglyahalálra ítéltek, a franciaországi Loudun egyik templomában tevékenykedett papként. A cölibátus fogadalmát már viszonylag korán megszegte: rendszeresen élt szexuális életet, és széles körben hatalmas szívtipróként ismerték.
Egészen 1632-ig nyugodtan élte életét, amikor apácák egy csoportja azzal vádolta meg, hogy Grandier atya megbabonázta őket: rájuk küldte Asmodai-t, a démont, aki arra kényszerítette az apácákat, hogy kötelezzék el magukat az ördög mellett, és engedelmeskedjenek az atya szexuális jellegű kéréseinek.
Az atyát bíróság elé állították, ahol a bíró a feljegyzések szerint ennek bizonyítékát is felmutatta: egy megállapodást az atya és a Sátán között, azok és további démonok aláírásával. A megállapodás szövege latinul volt, és visszafelé írták, alul pedig jól kivehetően a Sátán saját aláírása volt olvasható.

A szöveg szerint az atya kérésének megfelelően a Sátán 20 boldog évet biztosított az atyának, aki viszont halála után csatlakozik hozzá az Isten ellen folytatott harcban. Az atyát boszorkányság vádjával máglyahalálra ítélték.

Folytatás és forrás: http://www.femina.hu/terasz/akik_valoban_eladtak_a_lelkuket_az_ordognek_...:)

Vámpírlegény mostanában nem vetette rám a szemét. Biztonságban vagyok! :)

-Hogyan ismerkedik a vámpír az interneten?
-???
-Szép kislány , mi a vércsoportod?:-)

A vámpírlegények Véres-cseppel erősítenek, ezért béreres a szemük...

:-)) Innen felismerhetők s kikerülhetünk a vonzerejükből... :-))Bárcsak az ördöghöz mentem volna feleségül! :)

Házsártos feleség mondja a férjének:
- Mennyivel jobban tettem volna, ha magához az ördöghöz mentem volna feleségül!
- Erre ne is gondolj! Közeli rokonok nem házasodhatnak!

(Forrás: viccek.hu)Igen!

"Mit mond a vámpir a kedvesének? -Hozzám jössz eleségül?"

Én még ilyesmire is igent mondanék, ha igazán kedvemre való lenne az a vámpírlegény!**

De szép, de jó!

https://www.youtube.com/watch?v=x3W6djmB96o

Szépet, csodásat!✿❤✿...

Ez a kedvenc zenéd?
https://www.youtube.com/watch?v=fd3a189vcVc&list=RDfd3a189vcVc#t=133

Megértem. Csodaszép!Emelkedjünk fölé.
Onnan egész más a kép. ;)

Az egyik kedvenc zeném mostanában: https://www.youtube.com/watch?v=fd3a189vcVc&list=RDfd3a189vcVc#t=133
és a másik: https://www.youtube.com/watch?v=pkWpsNffVi4

Ölelés nektek. ♥:)

Várom!ne tudd meg, mire leltem.. ja

ne tudd meg, mire leltem..
ja de, megtudod, mert felrakom!

:-))*

"Pipacska, ezt most vedd komolyan, nem kell neked kedvesen viszonyulni a nem jó és nem szilárd dolgokhoz."

Tökéletes értem!
Köszönöm! Ölellek!Pipacska, ezt most vedd

Pipacska, ezt most vedd komolyan, nem kell neked kedvesen viszonyulni a nem jó és nem szilárd dolgokhoz.
Ugye érted?Ne folytassunk párbeszédet a Sátánnal :)

„Ne folytassunk párbeszédet a Sátánnal, hanem védjük meg magunkat Isten Szavával” - Ferenc pápa
(a Vatikáni Rádió honlapjáról)

A papok, amikor minden kötél szakad, bevetik a nulla kommunikációs trükköt. :)**

Ha harcolsz a gonosz ellen, vigyázz, magad is könnyen azzá válhatsz.

***

Mit mond a vámpir a kedvesének? -Hozzám jössz eleségül?

**

Mi az a tulajdonság, amivel lónak tudod magad álcázni?
Állóképesség.

:-)):)

Picikét csalódtam, hogy az ördög nem egy szép, magas, jóképű, intelligens pasi, :) hanem csak egy energia, de ettől függetlenül a fenti írásodat: a kedvenceimhez adom.