Normálisnak lenni

"Ha magadba szállsz, az olyan, mint a mélyszántás. Alaposan felforgatja az altalajt, s a boronálás után sokkal jobb lesz a termés!" -Neal Maxwell

Nem nagyon szoktam beszélni - sem írni a naplómba- arról, ami a szívemet nyomja. Próbálok nap, mint nap úgy élni, mint a többi normális ember. De hiába fogom be a fülem és csukom be a szemem. Mindig történnie kell valaminek, jönnie kell valakinek, ami/ aki felráz. Nem önmagam nem akarok lenni, csupán normális életet élni.

Ma hajnalban történt valami, ami ismét kiborított a rendes kerékvágásból. Rájöttem, hogy bármennyire is áltatom magam, képtelen vagyok a normális életre. Úgy érzem ezt nem irányíthatom. Sosem leszek normális, sosem leszek az a nő, aki 1 órával előbb kel, hogy tökéletes legyen a hajkoronájában minden szál, a szemöldöke és szempillája úgy álljon, hogy tükrözze: rendben van a külseje. A belsőm nem engedelmeskedik a külvilágból jövő reklámoknak.

Kócos vagyok. 5 perccel azután, hogy fésülködtem. Ha sminkelek, 5 perc múlva lemászik az arcomról. Ezért már jó régóta nem is teszek magamra festéket. :) (Kivéve a bőr alá hi- hi. :3)

Nem tudom ki vagyok. Csak azt, hogy még mindig látom az embereket, ha jönnek szembe az utcán és belenézek a szemükbe..

Nemcsak remélem, de tudom, hogy élnek még sok "ki vagyok" a világban, akikkel egy körben, Mi normálisak vagyunk.

http://www.youtube.com/watch?v=ZwLXMWCvw-U

http://www.youtube.com/watch?v=d1XgsS9CjyI

Hozzászólások:)

"Zombik között nem könnyű az Élet, akik csak az ócska szerelmi drámájukkal fárasztják a környezetüket. Mind ahogy itt is ..." - írta hajdanában Enti mindenkinek címezve, de úgy, hogy én is értettem belőle. De nagy kár, hogy Ő sem volt tökéletes! :)

Házon kívül leszek, hiszen a fórumon kívül írogatok, de sietek majd vissza ... és a szerelmi drámám további részleteit megpróbálom mellőzni! :)Margit, maga nooormális? :)

Úgy érzem, hogy a Bókember is ezt kérdezné tőlem néha.

https://www.youtube.com/watch?v=JLfD862v6BE

Jó éjt!Már nem fontos a taps!

Amikor a közvetlen környezetem szerint a legnormálisabb voltam, mert maximálisan igyekeztem mindenkinek, mindenhol megfelelni, akkor lincseltem meg leginkább a saját lelkem.

S néha kénytelen voltam "színésznő"is lenni, hogy az elvárt szerepeimben minél tökéletesebben tündököljek élet nagy színpadán.

Akkor még fontos volt a "taps".
De már abszolút nem érdekel, hogy kik ütik össze a tenyerüket, s kik nem, amikor a világot jelentő deszkákon meglátnak.Vajon normális vagyok?!

Valljátok be, hogy a ti fejetekben is megfordult már a fenti kérdés, ugyanúgy, mint az enyémben! :)

A szakértők szerint: semmi pánik, ha magunkban beszélünk ... vagy valamilyen más furcsaságot veszünk észre magunkon! :) Általában …

http://www.rd.hu/Vajon_norm%C3%A1lis_vagyok

Normális - nem normális: viszonyítás kérdése.
De vajon normális volt az, aki a viszonyítási pontot kitalálta, megadta? :)

Miért az átlagembereket tartják a legnormálisabbnak? S miért akarunk mindenáron belesimulni abba a kategóriába?

Mondok valamit! Nagymamámnak az egyik távoli rokona bolond volt, - így mondták régen, - és bent lakott a bolondokházában, aminek most sokkal humánusabb neve van.

Voltam ott a nagyimmal. Persze csak látogatóban. :) És higgyétek el, hogy sok okos ember volt ott! Olyanok, akik több nyelven beszéltek, ... és olyanok is, akik azelőtt nagyon magas funkciót töltöttek be. Az egyiknek annyi kitüntetése volt, mint égen a csillag, és azokat mindig magán viselte.

Szerintem nem az agyukkal, hanem a lelkükkel történt valami, ... és mégis gyógyszereket kaptak!Zombik között nem könnyű az

Zombik között nem könnyű az Élet, akik csak az ócska szerelmi drámájukkal fárasztják a környezetüket. Mind ahogy itt is ...
Máshol politikai vagy vallási csatározások folynak a zombik közt.
Van ahol a zombikat csak az evés ivás foglalkoztatja.
Szerintem aki nem zombi, az nem idegen bolygó jött, csak felébredt álmából :)

Szép napot :)Kedves

Kedves Tetováltlány!
Szívemből szóltál úgy érzem :D
De mi így vagyunk jók! Mi vagyunk normálisak? vagy világ nem normális? :D
Szép napot! :) Érdemes volt benéznem ide! Köszönöm!Kedves

Tetováltlány!

Vagyunk evvel még páran így.
Az írásod a kedvenceimhez landolt.
Szépséges napot neked:)