Sári, Kati

Nem bírom ki :)

Egyszer valamelyik tv adón, amikor még néztem tv-t egy buddhista fickó tartott előadást. Éreztem, hogy igaza van, de akkor még csak halovány sejtésem volt arról, amiről beszél. Nem véletlen, hogy mi marad meg az emberben, amikor egy műsort megnéz, vagy amire visszaemlékszik egy beszélgetésből az életében, vagy élményekre.
Ennek számomra egyszerű magyarázata van.

Nem tudsz kivetkőzni magadból... onnan tudom, hogy én már próbáltam, és egy eredménye volt... nem vót jó :)

Szóval, azt mondja ez az ember, hogy a folyamat a következőképpen zajlik, és az utolsó háromra emlékszem elevenen: őszinteség, egység, szeretet.

Mit jelent ez? ...nem mondom el... majd megtudod :)

Egyetlen dologról tudok beszámolni. Hogy én milyen folyamatokon mentem, megyek keresztül. Saját utazásomról tudok csak mesélni. Biztos öregszem is tudat alatt :) de én már nehezen viselem ezt a majd én megmondom stílust... így kell járni, úgy kell járni, Sári Kati tudja, hogy kell járni. :)
Lecarom Sárikát is, meg Katikát is, úgy táncolok, ahogy a szívem súgja, meg a két bot lábam :)

Megmondom neked a boldog élet titkát!
A Á B C D E É F G H I Í J K L LY M N NY O Ó Ö Ő P Q R S SZ T TY U Ú Ü Ű V W X Y Z ZS

A fenti betűkből rakjál ki számodra szimpatikus szavakat. Na az a boldog élet titka :)

Hogy éljél, mit egyél, mire gondolj, hogyan szeretkezz, sőt jó lenne ha azt is megmondaná végre valaki, hogy hogyan üljek be az autómba, és hogy melyik szememmel nézzek bele a visszapillantó tükörbe... please!!!!! Valaki, valaki mondja meg :)

Én ezért csipázom a Titkot többek között... aszongya benne a bácsi: egyél egy szendvicset, tegyél be egy számodra kellemes zenét, vagy tedd azt ami téged boldoggá tesz... nyugodtan érezd jól magad... és akkor nyugodtan jól fogom magam érezni... mert számomra ez ennyi... ha azt tehetem, ami engem boldoggá tesz, akkor boldog vagyok. Tegye már fel a kezét, aki nem így van ezzel!

Sári, Kati! Tegyétek le a kezeteket :)

Az élet számomra minden. Fájdalom, gyötrelem, pesszimizmus, indulatok, de szépség, gyönyör, boldogság és zene. Néha meg teljesen értelmetlen.

Én tudom, hogy miről szól ez az egész. De minimum két oka van, hogy nem mondom el. Nem mondom el azért, mert ez az én verzióm, az én világom, az én utazásom, senki másé... Ha valakit érdekel, és megkér, hogy mondjam el, nagyon szívesen beszélek róla, de már csak akkor. Másrészről mindenkinek magának kell döntenie ebben a kérdésben is... járja szépen mindenki a maga útját. Ez nem felszólítás, tapasztalat.

Ui.: Sári, Kati... a ti utatok hozzám vezet, szűk miniben széles dekoltázzsal :)

Puszi :)

Címkék:

Hozzászólásokutóbbi idők leglazább írása

utóbbi idők leglazább írása itt az oldalon. csak ennyit tudok hozzátenni: ez kész!

ui. sári kati, ti pedig menjetek...Zsuzsikám...mintha én írtam

Zsuzsikám...mintha én írtam volna..egyetértünk:)Ölellek:):D

Egyszerűen élni, és ezt nem megmagyarázni: miért kócos egész nap a hajam? Például. Elengedni a tökéletesség utáni vágyat, hogy észrevegyük: minden úgy jó, ahogyan van. Nem kell piszkálni. Minden változik, s egyszer minden elmúlik. :) Azért marad meg. Ha hagyjuk áramolni, majd eccé visszatér az úgy is, önmagába. :)
Klassz írás. :)
Szeretettel,
Zsu :)