Végkövetkeztetés

Csak annyit tettem, hogy végiggondoltam. Ugyanarra a megállapításra jutottam, mint már sokan mások. Nem véletlenül, hiszen az agyunk egy bizonyos világot képes elfogadni. Ez pedig a dualitás, és az egység. Ezt már nem ragozom.

A Titok jó, használható. Alapja az, amit már máshol is olvastunk, hallottunk, a hit. Hit a pozitív gondolkozás erejében.

"A hitem hegyeket képes megmozgatni"

Ez a végső következtetésem. Az enyém, mely hitem szerint egybevág másokéval is. A lelki szegénység nem negatív fogalom. Ők nem agyalnak, mindazt amit én átgondoltam, ösztönösen tudják. Én viszont kerestem az igazságot és megtaláltam. A végeredmény azonban ugyanaz az én értelmezésemben, vagyis minden cselekedetünk, illetve a cselekedeteink iránya a hit. Mindenkinek a saját hite. Mindegyik hit lehet jó, és rossz is. Nem általában kell a különböző hiteket megítélnem, csupán választanom kell számomra legmegfelelőbbet. Ez innentől kezdve választás valami mellett, és nem a többi elutasítása. Ez alapvető különbség.

Ami konkrétan a titokkal kapcsolatban felmerült bennem, vagy amit megtapasztaltam, illetve a buktatókról néhány szót annak tükrében, hogy vannak részeredmények az életemben:

1. A Titok bár számomra vonzó, de nem működik.

Nem erős a hited. Vagy azért nem, mert nem ez a te utad, vagy azért nem, mert még nem állsz készen a változásra.

2. Tudtam pozitívan gondolkozni, de mostanában nem megy, nem sikerülnek a dolgaim.

Mert a pozitivitásból egy idő után elindulunk a negativitás felé, onnan pedig vissza. Ez is egy lehetséges cél az életünkben. Tarts önvizsgálatot, számodra ez így jó, mert ebben van kihívás, vagy úgy is jó, ha képes vagy fenntartani azt az állapotot, amiben pozitívan gondolkozol, ugyanis ez is lehet kihívás. Döntsd el, de ne ijedj meg!

3. Még mindig sok negatív gondolatom van.

Nem elutasítani kell a negatív gondolatokat, hanem belátni, hogy létük szükségszerű. Ha nincsenek negatív gondolatok, hogyan tudnád, hogy te a pozitív gondolatokra vágysz? Ne félj tőlük, fogadd el, sőt, nyugodtan szeretheted is a negatív gondolatokat. Csak sose szeresd annyira, hogy ne tudd elengedni :)

4. Nem megy az elengedés.

Összekevered a vágyakat a hittel. Vannak vágyaid, de még mindig nem hiszed el, hogy képes vagy megvalósítani.

5. Mindent jól csinálok, szeretném is működtetni, de mégse megy - kezdek átmenni windows súgóba :)

Minden módszer úgy jó ahogy van. Van akinek változtatások nélkül működik. De a titok is olyan analógiában, mint a világítás a lakásodban. Ugyanaz az áram folyik a vezetékekben mindenhol, de minden lakásban más a lámpatest. Nyugodtan változtathatsz rajta, hogy az egyéniségednek megfelelő legyen a módszer. Elvehetsz belőle, hozzárakhatsz, a cél szentesíti az eszközt.

Kikapcs, szejasztok:)

Hozzászólások:)

Értékes tartalmú muzsika, és szép is.

Köszönöm. :)http://www.youtube.com/watch?Szia!

Hát ez jó! :)