zolcsi blogja

A Világosság útján

világosság útjaSokszor, életünk folyamán érnek minket csalódások és negatív hatások. Sokszor érezzük azt, hogy elvették az Álmainkat, melyek talán a legfontosabb értékeink az életünkben. Ilyenkor hajlamosak vagyunk magunkba fordulni és eltemetni mindazt a rengeteg szépséget, mi körülvett minket. Küzdünk a megszámlálhatatlan Miért-tel és nem értjük, hogy ezek a dolgok miért éppen velünk történnek. Bár már akkor is tudjuk és érezzük Lelkünk mélyén, hogy Tovább »

Címkék:

Volt egy fiú

Volt egy fiú, ki próbálta felejteni mindazt, mi fáj
Amiért úgy hitte szíve, többé talán nem ver már

De egy szép napon, kedves szavak hallatán
Új csillag gyúlt a csillagos ég hajlatán

Volt egy leány, kinek szava gyógyír volt a fájdalom határán
Ki segítette Őt átesni a boldogság kapuján

Hitet és erőt kapott, melytől szíve újra ragyog Tovább »

Címkék:

Segítség a sötétségben!

segítség a sötétségbenA minap a munkahelyem közelében voltam vásárolni egy kis közértben. Viszonylag korai volt még az időpont, sokan még a munkába indulás előtt beugrottak megvenni a reggelijüket. Én is jöttem, mentem, vásárolgattam és amikor már úgy gondoltam, hogy minden megvan, elindultam a kassza irányába. Láttam, hogy elég sokan vannak előttem, de nem leltem sehol a hölgyet a pénztárban. Közben a sor csak duzzadt, de érdekes módon senki részéről nem volt semmilyen negatív megjegyzés! Kicsit el is csodálkoztam, mert ritkán találkozom ilyen jellegű türelemmel mai rohanó világunkban. Telt múlt az idő és látom, hogy a pénztáros hölgy egy papírcetlivel a kezében "vásárolgat". Tovább »

Szigeti mulatság!

Kedves Mindenki!

Ezúton is szeretném megköszönni Nektek, hogy részese lehettem a szigeten megrendezett találkozónak!
Igaz, ez alatt a rövid idő alatt még nem volt lehetőségem mindenkit megismerni, de a látottak és tapasztaltak alapján úgy érzem, hogy csodás csapat alakult itt ki!

Az alábbi linkeken a találkozó utáni búcsúzás vidám pillanatai láthatók: Tovább »

Címkék:

Bemutatkozás

Üdvözlök Mindenkit!

Egy hete regisztráltam magam ezen az oldalon, de már érzem, hogy itt olyan emberek társaságába csöppentem, amelyeket mindig is kerestem az életem folyamán.
Egy elég nehéz időszak van mögöttem, de az itt található „gondolatok” már nagyon sok mindenre választ adtak, melyeket eddig csak görcsösen kerestem, de sehogy sem találtam. Tovább »