Napi idézet Bob Proctortól

Bob Proctor idézetekEbben a témában Bob Proctortól kapott idézeteket fogok magyarra fordítani. Nem ígérem hogy minden nap frissülni fog, de amikor jövök, hetente egy-két alkalommal biztos teszek fel újakat. Ha valakinek van kedve beszállni a fordításba, szóljon, és akkor még az is elképzelhető, hogy minden nap lesz új idézet.

December 14.
"A nevetés pont olyan hatással van az életre, mint az autók lengéscsillapítói. Nem szünteti ugyan meg a kátyúkat az úton, de abban biztos lehetsz, hogy kényelmesebben tudsz utazni a segítségükkel."

- Barbara Johnson (Író)

December 17.
"Még soha senki sem veszített a szívélyességgel. Ez a legolcsóbb örömforrás, semmibe sem kerül, mégis sokat ad. Annak is örömet okoz aki kapja, és annak is aki adja, így csakúgy mint a köszönet, kétszeresen áldás." - Erastus Wiman (1834-1904)

December 21.
"Amikor kifejleszted érzelmeid irányításának képességét, a váratlan problémák nem fognak kibillenteni olyan könnyen az egyensúlyodból, és sokkal gyorsabban vissza tudsz térni majd a pozitív szemlélethez." - Peggy McColl

December 22.
"A sebek csak azt jelzik, hogy merre jártunk, és nem azt mondják meg, hogy merre kell mennünk!" - Joe Mantegna (Színész)

December 24.
"Csak egyetlen kudarc létezik, az, amikor nem próbálkozunk tovább. Nincs külső dolog, ami legyőzhet, ez csak belülről jöhet, és nincs leküzdhetetlen akadály, csak a saját magunkban rejlő szándék gyengesége." - (Elbert Hubbard, 1856-1915, Író)

December 30.
"Ha úgy döntesz, a mai naptól kezdve, hogy többet dolgozol mint amiért megfizetnek, meglátod, hamarosan csodák fognak történni az életedben." (Og Mandino, író)

Január 4.
"A kétségek elárulnak minket: elveszik tőlünk azokat a jó dolgokat amiket sokszor megnyerhetnénk, azáltal, hogy félünk megpróbálni." (William Shakespeare, író)

Január 6.
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegessük. Álmainkat csak cselekvéssel, tettekkel valósíthatjuk meg, és nem annak tervezésével, hogy mit fogunk tenni." (David J. Schwartz, Tréner)

Január 9.
"Bármikor bármilyen ellenállásba ütközöl, a hálának megvan az ereje, hogy azt megszüntesse. Ez akkor is működik, ha az akadály kívülről, és akkor is, ha belülről, saját magadból érkezik." (Peggy McColl, Író)

Január 11.
"Az élet nagy titka az, hogy nincs titok! Bármi is a célok, eljuthatsz oda, ha hajlandó vagy dolgozni rajta. Ezt hívják masszív igyekezetnek. A tettek olyanok, mint az üzemanyag a tartályban. Azok nélkül az autó nem fog elindulni." (Marcy Blochowiak)

Január 13.
"Egy kívánság anélkül hogy leírnád, csak egy álom, és sosem valósul meg. Az a nap, amikor először leírod a célod, lesz az a nap, amikor elköteleződsz, és ez megváltoztatja az életed. Készen állsz?" (Tom Hopkins, Író)

Január 15.
"Azt nem igazán választhatod meg, hogy hogyan fogsz meghalni. És hogy mikor. Csak arról dönthetsz, hogyan fogsz élni. Most." - Joan Baez (Énekes, Dalszövegíró)

Január 17.
"Amikor arra koncentrálsz hogy mi rossz, még többet kapsz abból, ami rossz. Ennek megfelelően, amikor arra fókuszálsz ami jó, akkor még többet kapsz azokból a dolgokból, ami jó." (Gina Mollicone-Long, Író)

Január 18.
"Amikor a megerősítéseket mondod, érezd a szavakat a szívedben, amint kimondod őket, és tudd, hogy amit kimondasz, azt megteremted!" (Peggy McColl, Író)

Január 20.
"Mi a különbség az akadály és a lehetőség között? A mi hozzáállásunk! Minden lehetőségben van valami nehézség, és minden problémában ott vagy egy lehetőség." (J. Sidlow Baxter, 1903-1999, Író, Teológus)

Január 21.
"A előbbre jutás nagy titka az, hogy el kell indulnod." (Agatha Christie 1890-1976, Író)

Január 22.
"A siker azt jelenti hogy megvan a bátorságod, az elszántságod, és az akaratod arra, hogy azzá a személlyé válj, amiben hiszel, hogy válnod kell." (George Sheehan, 1918-1993, Physician and Author)

Január 27.
"A szavak sosem tudják teljesen visszaadni az élethez való hozzáállásunk hihetetlen hatását. Napról napra jobban meg vagyok győződve arról, hogy az élet csak 10 százalékban az, ami történik, és 90 százalékban az, ahogyan mi reagálunk rá!" (Charles Swindoll, szerző)

Január 28.
"Nem az a megoldás, amit néha-néha megteszel. Amit napról napra mindig megteszel, az az, ami teljesen megváltoztatja a helyzetedet!" (Jenny Craig, diéta tanácsadó)

Január 29.
"Noha a legtöbben szeretnénk előre jutni az életben, mégis folyamatosan ott van az egyik lábunk a féken. Ahhoz hogy szabad légy, meg kell tanulnod hogyan engedd el magad. Szabadulj meg a sérüléseidtől. Engedd el a félelmet. Ne szórakoztasd magad újra és újra a régi fájdalmakkal. Az az energia, amit a régi életedbe kapaszkodva töltesz el, tart vissza attól, hogy új életet kezdhess. Mi az amit el fogsz engedni mától?" (Mary Morrissey)

Február 1.
"Ha elfogadlak olyannak, amilyen vagy, azzal rosszabbá teszlek. Azonban ha olyannak tekintelek, amilyenné válhatnál, akkor ezzel segítek neked, hogy tényleg olyan legyél." (Goethe)

Február 2.
"Ahogyan gondolkodunk, az megnyilvánul a tetteinkben. A hozzáállásunk az elménk tükre. A gondolkodásunkat tükrözi vissza." (David J. Schwartz, Tréner és író)

Február 3.
"Azok, akiknek vannak céljaik, sikeresek, mert ők arra fókuszálnak, és tudják, hogy merre haladnak. Akiknek nincsenek céljaik, azok nem." (Ted Karam, Író)

Február 4.
"Amikor beszélsz valakiről, tedd ezt úgy, mintha ő is ott lenne a szobában. Azok a fülek, akik ma hallják amit mondasz, ahhoz a szájhoz tartoznak, amely továbbadhatja a mondanivalód holnap." (William 'Biddy' Allen, buszsofőr, 7 gyermek apja)

Február 6.
"Vigyázz hogy milyen gondolatokat tartasz meg, mert minden, ami az elmédben van, előbb-utóbb a valóságodban is manifesztálódni fog." (Justin Palmer, Egyetemi hallgató)

Február 7.
"Tégy jót egy adott pillanatban, és máris adtál egy jótettet az örökkévalóságnak!" (Johann Kaspar Lavater, Teológus)

Február 9.
"Sohasem voltam különösebben elragadtatva azoktól a hősies emberektől, akik meg vannak győződve arról, hogy megváltoztatják a világot. Sokkal jobban csodálom azokat, akik azért küzdenek, hogy egy kis dolgot megváltoztassanak." (Ellen Goodman, Újságíró)

Február 10.
"Az oktatás legértékesebb eredménye talán az a képesség, hogy meg tudjuk tenni azt, amit meg kell tennünk, akkor, amikor meg kell tennünk, akár szeretjük, akár nem; ez az első lecke, amit meg kell tanulnunk; és akármilyen korán kezd el tanulni egy ember, mégis ez a legutolsó, amit alaposan elsajátít." (Thomas H. Huxley, biológus)

Folytatás: www.thesecret.hu/bob_proctor_idezetek_2Napi idézet Petőfi Sándortól

"Puszta a kert, e helyett a
Szántóföld szépen virít,
Termi bőven a pipacsnak
Mindenféle nemeit.
Mit henyél az a sok béres?
Mit henyélnek az ekék?
Közbevágott Pató Pál úr:
"Ej, ráérünk arra még!"

Secret Papi, ne legyél "Pató Pál úr", hanem vágjál itt nekem rendet! Törüld ki a reklámokat és gondozd a "kertet"! Pimaszkodom? Okoskodom? NEM!

Ez nem pimaszkodás, hanem féltő szeretet, mert néha a legerősebb, legokosabb pasinak is szüksége van arra, hogy egy nő - csakis szeretetből - noszogassa, hogy "hahó, drágám, ég a ház", ezért pattanj ki már végre abból az ágyból!

Hogy velem, vagy nélkülem, nekem oly mindegy már, de az Isten szerelmére kérlek, hogy figyelj oda jobban Secretre! ♥

Miben segíthetek? Segíthetek egyáltalán?
Ezeket a kérdéseket már ezerszer feltettem ... és nem haszonlesésből, hanem őszinte ragaszkodásból, őszinte szeretetből.:)

Aki kiscicaként dorombol, hízeleg, azt nem szokták az erős férfiak megütni, ugye!? Ennek Bob Proctorhoz az égvilágon semmi köze sincs, csak úgy eszembe jutott… :)Drága Admin!

Szerintem, amikor hazaérkeztél Szombathelyről és kipihented magad, utána téglát hordtál, habarcsot kevertél és Secret tűzfalát megjavítottad, mert az idegenek (a robotok vagy a csuda tudja, hogy kik) kívül rekedtek a portálon.
Olyan ügyes vagy! ♥Jót akarsz, és te is tiszta jó vagy!

"És érezzék egy kézfogásról rólad,
hogy jót akarsz, és te is tiszta jó vagy,
s egy tekintetük elhitesse véled:
szép dolgokért élsz - és érdemes élned." --- Váci Mihály

Tudom, hogy érzik egy kézfogásról rólad,
hogy jót akarsz, és te is tiszta jó vagy,
s a tekintetük az üzeni méltán:
szép dolgokért élsz - hogy jobb legyen a világ.

Ó, a bolondos Pipacs már megint hízeleg Adminnak! - gondolhatják mások, pedig amit írtam, az szívből jött!Bob Proctor semmit sem mondott a szerelemről

A google szerint: Bob Proctor semmit sem mondott a szerelemről, hanem csak a gazdaságról és a pénzről regél mindenhol.
Hm, az egyik embert a bankók teszik gazdaggá, míg a másikat csakis az érzelmek.*

"Később majd megpróbálom, hogy elmondjam neked, mennyire szeretlek. De most csak érezni tudom".

Hogy jön ez ide? Idézet, mint a többi.Admin, kérdezhetek valamit!?

Miért nem ismeri a google Ted Karam írót? Megtisztelnél, ha mondanál róla valamit! Köszi!Thomas Henry Huxley mondta

"A világ sakktábla; a figurák a természeti tünemények; a játékszabályok azok, amiket mi a természet törvényeinek nevezünk. Aki a túlsó oldalon játszik, rejtve van előttünk. Tudjuk, hogy becsületesen játszik, igazságos és türelmes.
De azt is tudjuk, a magunk kárán okulva, hogy sohasem nézi el a hibát, s legkevésbé sem veszi tekintetbe a tudatlanságot".

"Ha egy fensőbb hatalom lehetővé tenné számomra, hogy mindig azt gondoljam, ami igaz és helyes, de azzal a feltétellel, hogy egyfajta óraszerkezetté változtat, és reggelente, felkelés előtt fel kellene húzni engem, rögvest beleegyeznék".

Kedves Admin, engem Huxley ezen a gondolatai szólítottak meg, bár lehetséges, hogy a Titok rendszerébe nem illeszthetőek be!Imi!

Nézd meg, hogy mennyi szép idézetet gyűjtöttem, s a hivatkozásokról sem feledkeztem meg!
Szeretsz "kártyázni"? Most te jössz :) Színre színt!Vigyázz hogy milyen gondolatokat tartasz meg!

"Vigyázz hogy milyen gondolatokat tartasz meg, mert minden, ami az elmédben van, előbb-utóbb a valóságodban is manifesztálódni fog." (Justin Palmer, Egyetemi hallgató)

Őszintén érdekelne, hogy mi lett az egyetemi hallgató sorsa?
Miért? Mert nagyon okosan fogalmazott.

Kérdeztem a google-t is, de nem adott értelmes választ.
Én egy-két okos könyvet kinézet Justin-ból.Idézetek Bob Proctortól

“A legtöbb ember nem azt igyekszik elérni, amit akar. Vannak, akik keresik és meghatározzák a céljaikat, de még a legelhivatottabbak között is sokan csak azt igyekeznek elérni, amiről azt hiszik, hogy elérhetik.”

“Te vagy saját magad állandó problémája, de egyben a megoldása is. A változás elkerülhetetlen, fejlődésünk rajtunk múlik.”

“A siker génje benne él minden emberben függetlenül attól, hogy jelenleg milyen eredményeket ér el. Szellemi lények vagyunk, és a szellem mindig a kiterjedésre és a teljesebb kifejezésre törekszik.”Admin!

Várom az újabb idézeteket!

"Szerintem az embereknek kellenek az idézetek!
Persze nem csak idézetek szerint kell élnünk, mert akkor egy nagy idézőjel lesz az egész életünk, de azért néha segítő irányadóink lehetnek egy-egy nehezebb pillanatban"!Amikor beszélsz valakiről

"Amikor beszélsz valakiről, tedd ezt úgy, mintha ő is ott lenne a szobában!"

Ó, mennyi pletyka, ármánykodás foszlana így semmivé!
Az emberek egyik rossz szokása, ami alól néha magam sem vagyok kivétel, hogy szeretnek a másik ember háta mögött beszélni.*

Papi esetében azonban nincs szüksége senkinek az én magyarról magyarra való fordításomra, mert érthető és világos minden szava.magyar-magyar tolmács

Ezen mindig kacagok, mert Nory, a barátnőm egyszer ezt mondta nekem:

- Hogy mit akart ebből kihozni az a jó ember, azt csak te tudod, :) úgyhogy fordíts le nekem magyarról magyarra, s küldd át!

Ugyanis Ő nem tudott Ádám morfogenetikus mezőjéhez csatlakozni, mint én.*

Admin, magyar-magyar tolmácsra nincsen szükséged, mert érthető és világos a fordításod!

Nekem ma este ez nyerte el a tetszésem:

"Vigyázz hogy milyen gondolatokat tartasz meg, mert minden, ami az elmédben van, előbb-utóbb a valóságodban is manifesztálódni fog." (Justin Palmer, Egyetemi hallgató)

Szia!...................

Köszönöm az idézeteket......ZsófiLégyszi,légyszi!!!

Frissítsd az oldalt!A február 10.-i idézetre volt

A február 10.-i idézetre volt szükségem már kb. fél éve.... nem is, talán már 4 éve :)
De az utóbbi fél év volt nagyon húzós. Alig akartam valamit is tanulni.... semmi kedvem,akaraterőm nem volt! Nem motivált semmi! De most végre megtaláltam!

Köszönöm!!! :)

Szép napot!"Sohasem voltam különösebben

"Sohasem voltam különösebben elragadtatva azoktól a hősies emberektől, akik meg vannak győződve arról, hogy megváltoztatják a világot. Sokkal jobban csodálom azokat, akik azért küzdenek, hogy egy kis dolgot megváltoztassanak." (Ellen Goodman, Újságíró):)))

Akkor én inkább lennék sofőr mint utas....mert ideje végre levenni a lábaimat a fékről...De leragadtam a január29.-nél...:)))))De hát ennyire tetszik na!...:))))... és igaza van a

... és igaza van a buszsofőrnek... :) Eddig csak azt a bölcsességét ismertem, mely szerint:
"aki integet, az búcsúzkodik, aki fut, az sportol, az utas csak az, aki türelmesen várakozik a megállóban..." :) Gyarapodik a kincstár. :) Köszönöm.:)

Tök jók!Köszi:))buszsofőr bölcsessége :-)

buszsofőr bölcsessége :-)Kedves Admin!:)

Szeretem ezeket az idézeteket....a január 29. pedig igazán telitalálat....Szerintem vagyunk így egy páran....Elindulunk egy úton,és jó-jó de nem az igazi....persze mert egyik lábunk azért a féken van....:))))))
Jó volt olvasni,köszönöm!:)

Megint tanulságosak az idézetek... köszönöm.egy ideje nem jártam erre :-)

egy ideje nem jártam erre :-) úgyhogy most hármat is hoztam...Szia Admin,

nagyon jó a 22.-i idézet... gyakran az ember önmagának építi az akadályokat... Még mindig a bátraké a világ... :) Köszönöm.Kedves Admin!:))

Csatlakozom Diamyne-hoz...a fordítással minden oké..:)))Köszönöm szépen!
ZsuzsiKöszönöm

Ezeket az idézeteket és a többit is olvasni fogom.Zsófi