A köztünk élő angyalok

Őrangyalunk

Velünk együtt születnek a földre, hogy óvjanak, védelmezzenek bennünket. Halálunkkor pedig velünk együtt távoznak ők is, az őrangyalaink.
Mindannyiunknak van saját, személyes őrangyala. Az őrangyal, születésünkkor rendeltetik mellénk, végig kíséri életutunkat, és segít a halálba való átmenetben is. Ezt a feltevést világszerte sok halál közeli élmény erősíti meg

Nem lehetnek titkaink őrangyalaink előtt

Őrangyalunk mindent tud rólunk, és minden lehetséges módon segítséget próbálnak nyújtani, hogy életünk a legboldogabb, és leggazdagabb legyen. Tovább »

A köztünk élő angyalok

Ha találkozol angyalokkal – sokan élnek közöttünk emberként – onnan lehet felismerni őket, hogy fokozott felelősségtudattal élnek. Bármilyen hivatásuk lehet. Lehet anya, apa, asztalos, szobafestő, muzsikus, de még vízvezeték-szerelő, mérnök, orvos, bőrdíszműves vagy hivatalnok is… szóval az angyal onnan ismerhető meg, hogy felelősséget érez minden tettért. Tovább »

A köztünk élő angyalok

Egy pár napja már írtam az angyalaimnak, angyalaimról. De ma a közöttünk élő angyalokról szeretnék szólni pár szót. Ti felismeritek őket? A közvetlen környezetetekben, vagy a barátaitok között, esetleg a munkahelyeteken, de állati bőrbe bújva is akár. Mert higgyétek el ott vannak. Mindenki mellett. A testet öltött angyalok. Tovább »