Anyagi segítség

Segítségkérés

Sziasztok!

Ez az Én és a a Barátnőm története. Engem Dávidnak hívnak, Őt Vikinek, 25 és 23 évesek vagyunk, Pesten élünk.
3 éve alkotunk egy párt és 2 éve élünk már együtt. Mind a ketten diákmunkán dolgozunk és távoktatási formában tanulunk az egyetemen. Tovább »

Szeretnék segitséget kérni

Szeretnék segitséget kérni!Édesanyámmal élek egy háztartásban ,sajnos októberben korházba került trombózissal ami miatt sajnos jobb lábát elveszitte!Közben én is korházba kerültem hasnyál mirigy gyuladással!Emiatt táppénzre kerültem, sajnos a kezelések gyógyszerek minen pénzünket elvitte! December eleje óta szinte egy forint nélkül vagyunk ! Kérem ha valaki tud segiteni nagyon megköszönném! Tovább »

Szégyenlem,de minden kötél szakad...

Hello! Nagyon szégyenlem, hogy ide jutottam, de már mindent megpróbáltam. 23 éves vagyok és messze a családomtól próbáltam szerencsét. Minden jó volt amíg nem maradtam egyedül az albérletben volt párom által felhalmozott adóssággal. Volt munkám amit azóta elvesztettem de adósságaim nagy részét bírtam törleszteni. Tovább »

Nagy bajban vagyok

Sajnos Anyagilag nagy bajban vagyok. Ki tesznek a lakásból. Azért mert 1 500 000 FT lakás rezsivel el vagyok maradva. Ez sajnos azért jött össze mert mikor dolgoztam. Banki és egyéb tartozásaim miat fizetésem 50%-át le tiltották. Alig kaptam fizetést 50 000-60 000 Ft-kat kaptam. Ez miat nem tudtam a lakbért és a fűtést fizetni. Tovább »

Öngyilkosság gondolatával játszó anya

Tudom, hogy sokan elítélnek a cím miatt amit meg is értek! De sajnos ott tartok már. Két pici lány anyukája vagyok akiket egyedül nevelek. A nagyobbik 6 éves szeptemberben suliba megy. A kicsi 8 hónapos és kezdődő tüdőgyulladása van. Ami a legborzasztóbb hogy nincs pénzem kifizetni a gyógyszereket. Ami már mellékes hogy a hűtőés a szekrény is üres. Se pelenka se popsitörlő. Tovább »

Anyagi segítség

Kedves Emberek! Tovább »