férfi nő jövő család spiritualitás

Farkadba harapva, férfinak maradva - A Férfi és az állat

Mostanában szinte minden velem szemben ülőtől azt kérdezem, hogy mit gondol mitől lesz valaki férfi és mitől válik valaki valódi nővé? Te mit gondolsz erről? Az elmúlt fél órát a kikapcsolt laptop előtt töltöttem, azt tükörként használva és közben ezen gondolkoztam...
Nincsen autóm. Nincsen órám. Szinte sehol egy státusz szimbólum. Bőr pénztárcám is csak azért lett a 37. születésnapomra, hogy tiszteletemet fejezzem ki a Pénz előtt és megbecsülésemet a Bőség felé. Tovább »

Ébredés vagy herót? Új életlehetőségek a szemed előtt

Amikor reggel kinyitod a szemed, mit érzel először? Amikor felülsz az ágyban mi az első gondolatod? Amikor elindulsz a dolgodra milyen érzések kerítenek hatalmukba? Szerinted a helyeden vagy? Vagy csupán ezt dobta a gép?

Nagyon sok írást olvashatsz mostanában a neten arról, hogy sok emberben elkezdődött a változás. De te, aki reggel felébredsz és a jobb válladat csendesen megrándítva csupán azt sóhajtod: ezt dobta a gép - Te mit gondolsz? Valóban lesz itt változás? Te változol? A világ változik? Tovább »

Mi lesz, ha a modern nőnek nem kell a férfi?

"Egyenesen ontológiai és metafizikai problémát vet fel az a kérdés, hogy, amennyiben a civilizációnak azon a fokán, amelyen a, valljuk be: nagy részt férfi tudósok, mérnökök és zseniális feltalálók, által kieszelt és létrehozott csoda-gépek és gazdasági – gazdagodási technikák és nemzetek fölötti gazdasági trendek által megváltoztatott szociális életrendben, és konkrétan e gépek könnyű kezelésének Tovább »