Csak fekszem az ágyon..

Csak fekszem az ágyon, és eljutok oda, ahova Te nem viszel. Van egy dal, aminek ez a refrénje. Régebben sokat gondolkodtam, mit is jelenthet ez. Arra jutottam, talán szexuális töltete van. :)
Nos én napok óta csak fekszem az ágyon. Gondolkozom, és csak tűnödöm. Emlékszem korábban is csináltam ezt, tehát mondhatni szokásom. Akkor azonban azon tűnödtem, hogy milyen boldog is vagyok, és csak mosolyogtam. Mozgattam az erőket vele, így tudatlanul is. Immár nem mosolygok úgy, csak bámulok és várok. Az erőket most is mozgatom, már tudatosan, és igyekszem használni minden energiám. Mégis megtorpanok, úgy érzem, újra, és újra.
Azt hittem, vígan folytathatom az előző bejegyzésem, miket sikerült teremtenem. Ehelyett próbákat kapok. Ezeket pedig megoldom. Vajon mi célt szolgálnak ezek? Fejlődést talán? Nem tudom,viszont megkönnyebbülés megoldani, benne lenni pedig nehéz. Így hát ez a két érzés is kavarog bennem. Most is megakadtam. Leakartam ezt írni, de csak idáig jutottam.
Kinyitottam a könyvet, és ezt találtam:
" Egyetlen dolog akadályozhatja meg, hogy az általad elképzelt kép valóra váljon: az az erő, amely létét neked köszönheti- vagyis te magad." Genevieve Behrend (Egyébként Ő az egyik kedvencem).
Azt hiszem az írás végére már megkönnyebültem, pont jó helyen nyitottam ki a könyvet. :-)
Ja, és a dal, talán arról szól, hogy eljutok oda, ahova Te nem viszel, mert ezt csak Én járhatom meg.

HozzászólásokDemjén Ferenc - Fekszem az ágyon

https://www.youtube.com/watch?v=wjJLnOCpIEw
A fenti címről ez ugrott be. :)respect*

Az Isten áldjon meg!/

ma már nemAz utóbbi időkben szokásommá

Az utóbbi időkben szokásommá vált, ha valamire választ keresek, két kezem közé fogok egy könyvet és a problémára gondolok, illetve a megoldásra. Mindig pont ott nyílik ki, ahol a válasz van. Legutóbb: " minden problémádra ott a válasz és a megoldás, de mivel a problémára koncentrálsz, nem veszed észre a megoldást. Pedig a másik oldalán, ott van a megoldás is. Még gyakorlati tanácsokat és útmutatást is kaphatsz a belső énedtől." Ez az időszak, -a bejegyzéseket olvasgatva-, úgy tűnik sokunknak egy kicsit negatív mélypont. De tudom, hogy mindig rendelkezésünkre áll a segítség, csak észre kell vennünk és elfogadni a segítő kezet. Ma a fórumon találtam - segítség ként kaptam- egy jó blogot, ebből idézek. SECRET ADMIN írta a "Sikerfaktor" témába:

"Ahhoz hogy áttörést tudj elérni, nem elég a pozitív gondolkodás. Teljes testednek egy egészként kell rezegnie, hogy a vonzás törvénye ki tudja fejteni a hatását. Át kell hangolnod az egész lényed, tested minden egyes sejtjét arra a frekvenciára, amit az agyaddal már lehet hogy tökéletesen felfogtál, de tudat alatt még mindig élnek benned a múlt beidegződései, kudarcélményei, idejétmúlt hiedelmei.

A tudatosan pozitív gondolkodásodat le kell szivárogtatni a tudatalattidba, hogy beépüljön, megragadjon, gyökeret eresszen benned. Ha teljes lényed a sikert, a magabiztosságot, az önismeretet sugározza, nem lehet benned egy szikrányi kétség sem hogy amit gondolsz, amit szeretnél elérni, amit meg akarsz szerezni, az mind mind a tied lehet, és a tied is lesz!

Egyetlen feladatod tehát, amikor elkezded a pozitív gondolkodást, a gondolataid irányítását, az az, hogy ezt átlényegítsd a tested-lelked-szellemed minden eldugott zugába, azaz olyan mélyre ültesd el magadban, hogy gyökerei stabilan tartsák ezeket a gondolatokat fejedben az élet legkeményebb viharaiban is.

Ha napi szinten fogod gyakorolni a pozitív gondolkodást, a teremtő gondolatok hamarosan olyan mélyen beléd ivódnak, hogy egyszerűen kilökik a negatív gondolatokat maguk közül. Életed szép lassan átalakul, és kitartásod elvezet ahhoz az áttöréshez, amire mindig is vágytál. Ez az a pont, ahol a gyerekkori álmaid igazán valóra válhatnak!"
Azt hiszem akkor pont erre volt szükségem!
Boldog és hálás vagyok érte!