Csak minden így teljesülne... :)

Még, hogy a betegségeket nem mi magunk okozzuk?!?!

Dehogynem!!!

Meg sem kellet volna lepődnöm azon, hogy beteg lettem. És valójában tényleg nem is ért váratlanul... :D
Történt ugyanis, hogy hivatalos voltam egy találkozóra, amihez őszintén szólva semmi kedvem nem volt, ezért elterveztem magamban, hogy a jó öreg betegség-kifogást alkalmazom, azaz vmilyen nyavalyára hivatkozva lemondom a találkozót, a "Majd átrakjuk egy másik időpontra!" alapon. (Hátha később több kedvem lesz...) :D:D
Egy-két napig gondolkodtam azon, hogy milyen betegséget is találjak ki, és láss csodát, egyszer csak azt vettem észre, hogy fáj a torkom.
"A fene vigye el!"- gondoltam, "Biztosan vmi hideget ittam..."
Aztán nemsoká éreztem, hogy ráz a hideg.
"Na tessék még be is lázasodtam."
A következő szint pedig már az volt természetesen, hogy minden porcikám fájni kezdett, és két napig olyan voltam, mint egy kifacsart citrom...
Igaz, legalább tényleg megúsztam azt a bizonyos találkozót. :D:D

Gondolom, nem kell tovább ragoznom, értitek a lényeget. :)

Persze ez csak egy egyszerű kis influenzaszerű vmi volt, de azt hiszem, nincs ez másképp a komolyabb betegségek kialakulásával sem. Tudom ezt már sokan megírták, és biztosan mindenki tudja és már a könyökén jön ki, hogy minden betegség alapja a stressz (a filmben is elhangzik) de ezt tényleg így van.
A sok negatív gondolat, negatív érzés, akár magunkra akár másokra irányítjuk, visszaüt testi szinten. Az irigység, a gyűlölet, az elkeseredettség mind-mind testünket rombolja, kialakítja a betegségeinket.

De visszatérve az influenzámra:
Minden vonzásom ilyen könnyen teljesüljön!!! :D:D:D

HozzászólásokTeljesen igazad van , már

Teljesen igazad van , már többször olvastam is erről.. És kivánom neked hogy úgy legyen! :D:)

Amen!