CSINI KLUB :)

Drága Csillagvirágunk kitalálta a „Csinik vagyunk, nagyon csinik” klubot, melybe másodikként engem is meghívott. Azóta is rendszeresen erősítjük magunkban. Drága Csillair-unk létrehozta a „Megerősítések” fórumát, így Vele és még szerintem több Teremtő Lélektársunkkal együtt már egyre bővül a klubunk.

Már egy hónapja nagyon CSINI-nek érzem magam, és azt veszem észre, hogy tényleg alakulok át, ezt főleg a ruháimon látom, mert fel tudom venni az egy évvel ezelőttieket is, mikor még vékonyabb voltam. Tegnap ráálltam a mérlegre, és ledöbbentem, mert 4 kilót fogytam úgy, hogy nem fogyókúrázom, ugyanúgy és ugyanazt eszem mint eddig, sőt mostanában sokat voltunk vendégségben, és folyamatosan tömtek bennünket.

Azért tettem fel ezt a klubbot a Sikertörténetek közé, mert tudom, hogy ez a fogyás és alakulás a vágyamnak, az akaratomnak és a hitemnek a bizonyítéka.

Kedves Teremtő Testvérem, aki olvassa ezt a fórumot, legyél akár férfi vagy nő, szeretettel meghívunk Téged is a klubunkba, és érezd magad CSINI-nek :)
Kívánom, hogy itt alattam minél több hasonló beszámoló szerepeljen, ezzel is bizonyítva, hogy nemhiába nézzük a filmet, olvassuk a könyveket, és élünk a Vonzás törvénye szerint.

Szeretettel: Örökös Boldogság

CSINI KLUB TAGOK:
Csillagvirág, Örökös Boldogság, Csillair, Tiger, Steve12, Selyemcica, Panka0909, Gini99, Eni, Judit52, Krisz7, Ercsike, Tike, Shally, Jutka, Ágica, Shakti, Suki-Csinibaba, Zsuzsuka, Ragyogás, Szücsgabi, Napraforgó, Álomkereső, Zsu335, Jani54, Belladonna, Bojti, Yvett, Heavenangel, Judit61, Secret Admin, Fóka, IlusKA, Hankara, Brigus02, Domcsi7, Alex, Gini99, Frig, Senga, Fénysugár, Cicamama, Alfajáró, Izzy, Tahmina, Zsucc, Ery, Nyuszika, Sziporka, Edit, Füli, Jucus60, Grcomplete, Tündér, Margo, Kismano73, Klári, Angelika1, Mazsola, Jucu50, Mingu, Krisztina, Celebre, Univers, Szíved csücske, Cayenne, Evelion, V.Gábor, Gabandi, Bubu, Salánkiné Ildikó, Déna, Lizka, Maryenn, Angyal77, Dodola, Erka, Ktiro, Mágika, Pampalini, Vazquez, Faik Mária, Tricia, Morcheeba, Bucko, Angel0609, Nagyanyus, Sumika, Connie2, Picilány, Szelly, Emora, Edit71, Kunigunda 2, Jucus6, Maharba, Anett, Dzsini, Kary Andy, Önmagam, Anna26, Bea63, Genoveva, Lelkivitamin, Pincur, Virgin22, Pearly26, Humorgumo, Hegylako2, Kaica, Shila, Anduska, Zsuzsi33, Abigail, Leila, Lavinka, Rózsaszínfelhőcske, Diamyne, Mókuska22, Moncsi1, Lollipop, Silence, Ditti, Ancso, Hono_Lulu, Szilvo, Deryl, Teljes szívvel, Walktheline, Ritocska, Eszterlánc32, Picoka, Angel-a, Monikablack, Kittii, Frikki, 4ésFélX, Eternity,

A film cime: Ki nevel a végén?
Jack Nicholson és Adam Sandler főszereplésével :)Aha, Britney már idáig jutott csiniségben. :DOrigamiÉn is, én is

Hogy kell csatlakozni? Mert én is akarok! Egyébként vallom, hogy minden a fejben dől el. Én évek óta tudatosan teszek azért, hogy magamnak tessek először is. Hogy ha reggel belenézek a tükörbe, igen, tessem magamnak. Ez a legfontosabb számomra. Éppen ezért minden nap futok 3 mérföldet, és 1 órát edzek utána. A futás közben relaxálok és töltődöm fel energiával, a legjobb gondolatok, megerősítések akkor születnek meg a fejemben. Hogy futok magamért, és minden egyes izzadságcsepp örömmel tölt el, eufórikus érzést ad. Utána a kemény edzés szintén. 14 éve csinálom. Az életemmé vált. És minden nap elképzelem a testemet tökéletesnek. Kőkemény vagyok magammal szemben. Nem engedek meg semmi lazaságot. És ehhez hozzá lehet szokni higgyétek el. És örömmel tölt ez el.
De nem vagyunk egyformák. Mindenkinek a saját fejében kell eldönteni, hogy milyen szeretne lenni, hogyan szeretné önmagát. Szerintem mindenkinek a fejében megvan az ideál, a tökéletes kép önmagáról. Ezt látom én is minden nap magamban. Na azt az ideális képet kell megalkotni élőben.
Ezt "engedjétek" el az Universumnak.....érezzétek magatokat abban az elképzelt testben......és megkapjátok. Tulajdonképpen én is megtanultam az elengedést.....elengedtem a kilókat, hagy szálljanak le rólam. A hogyant rábíztam az Universumra......csak az önkép lebegett a szemem előtt, hogy így és így szeretnék kinézni......és az Universumtól megkaptam az energiát a sport szeretetéhez, az önfegyelmet, hogy nincs vacsora, a megfelelő recepteket a megfelelő helyekről, és akkor sem aggódom, ha azokon a bizonyos "sátoros" ünnepeken (karácsony-húsvét, szülinap és társai) nem nézem, mit eszek és mikor, csak örömmel tegyem. Mert örülök annak, hogy úgysem ragad meg rajtam semmi, mert el tudom engedni....had szálljon le rólam. Nem foglalkozok vele, csak a céllal, hogy tökéletes legyek számomra.Amíg kamasz kislányokként elégedetlenül nézitek...

MAGATOKAT a tükörben, addig ne csodálkozzatok, hogy ilyen szintű kritikával illetnek Titeket!
Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, mint minden felnőtt ember, aki kiteljesedett! :-)
Akkor majd felnőtthöz méltóan szólnak Hozzád. :-)
Addig viszont mi alapján várod, hogy felnőttként kezeljenek, amíg magad sem vagy az?Már csak...

egy kis Paris Hiltonos kis rózsaszín, kopasz dög kell mellétek, na meg a hájas testetekre egy párducmintás kezeslábas, mely jól kihangsúlyozza bálna alakotok és szőke agyatok. Kár hogy a csini limóba már nem fértek be.Jáj de csinik vagytok heee...

szeretném, ha a sovány, csontos seggem újra hájas lenne... adjatok a hájatokból... az univerzum gigantikus zsírleszívó berendezése leszedi a csülkötökről és felém irányítja a zsírsejtek millióit... kivéve Ragyogásét... fertőzött, rákos sejtek inkább nem kellenek. Másrészt elég reménytelen, hogy leadd azt a két tonnád... rossz szembesülni a gravitáció törvényével minden nap, nem, elefántocskáim?Újra és újra: Csini vagyok.

És jelentem járok CERAGEM masszázságyra:)))Hello Mindenki!

Én is CSINI vagyok:) (remélem örültök?!?!?!! én örülök nektek!)
pussz a sok csininek!
MeliJelentkezem!

*********Kedves zsüpy!:)))

Akkor leszek én a fogadóbizottság..:DDIsten hozzott a csinik közt!:)))Ezt a varázsszemes mondást nagyon megjegyeztem!:))))Köszi:))))Sziasztok!

"Aminek látod magad:azzá leszel.Vigyázz!Varázsszemed van!"
Szeretnék klubtag lenni:D:)

Örülök, hogy tetszik az oldal, remélem mindenki megtalálja a megfelelő mozgást, szórakozást magának:)
Nekem nagyon tetszik a Frissítő masszázs is, bár még nem volt alkalmam kipróbálni, de jónak tűnik.
Carmen Electra: Sztriptíz aerobic-ja pedig jó móka, nekem megvolt a 3 as, jó, hogy végre megvan az 1-2. rész is:)

Szép estét Csinik!

Szeretettel:
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Reni Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
♥Megéri a végsőkig kitartani a Tiszta szeretet mellett! Akármi is legyen a vége...♥Kedves Rózsaszínfelhőcske!

Köszönöm, hogy feltetted, láttam, hogy van Pilates is, meg fogom nézni alaposabban, mert régóta érdekelt. :)Zsuzsi! :)))

Öröm hallani, hogy ilyen lelkes vagy!
Nálam megjelentek a szemmel látható változások, amiek igennagyon örülök...:)))
Vidám gyakorlást kívánok!HÖLGYSZALON:)

A KÜLDETÉSEM!

A női minőség és életek felemelése, megtisztítása.

A célom, hogy minél tisztább, félremagyarázásoktól és téves értelmezésektől mentes énképet mutassak a nőknek, hogy ne csak egy kapcsolat függvényében definiálják magukat nőként, éljenek nőhöz méltó életet, hanem minden vonatkozásban és helyzetben harmonikusak és boldogok legyenek, akár egyedül is.

Csillagvirág

2009. július 16. 18 órakor

Téma:
Önmegvalósítás és/vagy család!?
Vendégem:
Horváth Bernadett
asztrológus

Várom azokat a Hölgyeket, akik szeretnének változni és fejlődni...

Beszélgetések arról, hogy kezeljük saját válságainkat!

Hogyan lássuk meg a kiutat, minden nehéz helyzetből!

Hogyan találhatjuk meg azt a Társat, akire vágytunk!

Meghívott vendégekkel!

Ha egy önfeledt estére és beszélgetésre vágysz itt a helyed!

Belépő: 1.000 Ft

Várok mindenkit szeretettel!

Várom a további témajavaslatokat is:
csillagvirag@kyara.hu-címre!

Aki szeretne jönni, jelentkezzen be mindenképpen, mert korlátozott a létszám!
Várlak Benneteket!

Mosolyokat: Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető: www.petocsilla.mlap.hu
www.csillagviragos.shp.hu
csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27Köszi:)

Ó ez egy kincsesbánya:) Köszönöm hogy beírtad :)

ez vagyok én
http://rakom.freeblog.hu/Nem csak Csiniknek

Sziasztok
Találtam egy nagyon jó oldalt, ahonnan jó kis torna dvd-ket , fogyis könyveket lehet letölteni, gondoltam itt a helye a linknek.
Szép nyarat minden Csininek

http://barbara-dvd.blogspot.com/

Szeretettel:
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Reni Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
♥Megéri a végsőkig kitartani a Tiszta szeretet mellett! Akármi is legyen a vége...♥Bea!:))) és Minden klubtag!

Végre!!!A 8-as sorozatban a hatodiknál ugyan elakadtam,de végignéztem,és meg fogom tanulni.Bár még a négyeseket gyakorolom,az egy hét kényszerpihenő miatt.....:)))Ezek a lányok,hogy milyen ügyesek!:)
Vidám szép napot mindenkinek!
Beám köszi hogy idemásoltad az ikreket!:))))
(())Zsuzsinem értem én ezt, miért

nem értem én ezt, miért kell felsorolni a tagokat? önigazolás...
ha hiteles és igaz, amúgy sem gond,
de a jó bornak is kell a cégér itt nem működik... itt minden máshogy működik, vonzzunk :-))))

drága csillair-unk, hát .... Sőt...

Mit jelent nőként élni? Belépő nélkül, beszélgessünk! Ahogy eddig is ezen az oldalon, több nagyon nívós fórumtémaként említve a tényeket és történeteket....

És mit jelent EMBERként élni?:)

Lányok... hogy is van ez? :)
szóval... kettőt jobbra, kettőt balra... ez már-már csárdás... :))) Nem baj, oda is elérkezünk idövel... :)

Addig is magas rezegésszintű hastáncolást :)))

http://vodpod.com/watch/171250-ofra-haza-im-nin-aluDrága Beám!:)))

Köszönöm szépen!:)))Nagy rajongója lettem az ikreknek!:))Pozitív végcél,csak ezt tudom ismételni.:)))
Vidám szép napot kívánok!
Ölelés hegyek!(())
Zsuzsi

 

Hono_Lulu:)))

Nagyon jók a fiúk...:)))
Nagy öröm lehet az ilyen közös törzsi tánc...!Hono_Lulu!:))))

Neked egy olyan cuki jópofa férjed van!:)))Én emlékszem egy hozzászólásodra,szerintem pont itt a csiniben,hogy nincs mi inspiráljon,mert a férjed úgy szeret ahogy vagy és ezt hangoztatja is!:))))))
Szuper ilyeneket olvasni másokról!
Bevesszük Őt is a klubba,és akkor már van egy fiú tagunk is!:)))))
Szép táncos estét Nektek!:))
(())ZsuzsiCsak vidáman !

Sziasztok csini lányok !
Ha szól a zene, mindig táncra csábít. Ezért van ideális testsúlyom jó ideje már. A férjem is hastáncozott egyet Scatman Johnra, az pedig nála csodaszámba megy. Kérdezte, jól csinálja-e, - mondtam, legegyszerűbb kettőt jobbra, kettőt balra ...
Azért a fiúk is tudnak ügyesek lenni:

http://www.youtube.com/watch?v=TPOAndjeWC8

Szép napot,
Hono_LuluLányok :))

Gondolok Rátok, sőt, gondolatban nagyon Veletek vagyok.. hát ami a hastáncot illeti, megpróbálom végre a gyakorlatba is beiktatni... :))
Szép napot Nektek! :))

"A jó, a szép, és a remény mindenben benne van, benne él. A felkelő nap sugarában, a kimondott szó erejében, egy édes kacagásban, akár egyetlen pillanatban."Örülök Zsuzsi,

hogy ennyire megszeretted! Én nem gondoltam volna magamról, hogy ez ekkora örömöt fog nekem okozni...:)Sziasztok Lányok!

Én is épp az előbb akartam megtörni a csöndet...:)
Meg aztán szerettem volna elmesélni én is, hogy elképesztő változást lehet elérni már egyhetes gyakorlással...Pedig csak napi fél órára van időm, kb. Múlt héten, mikor előszőr írtam, egyszerre mozgott mindenem, most meg már sikerül elkülöníteni a felső test mozgását a csípőmozgástól. Már grimaszokat sem "kell" vágnom ahhoz, hogy elősegítsem a mozgást....(Előszőr vicces volt nagyon).
Írjatok majd, hogy gyakorol-e valaki, találtam új anyagokat...:)Lányok!:))))

Nagyon csend van hastáncügyben!:)))
Na jó,még csak ez a második hét.....:)))
Nekem egyre jobban tetszik....és egyre jobban le tudom utánozni a lányokat!:)))Nekem a "Bea-féle"négyes a favorit!Egyszerűen fantasztikus!
Vidám szép napot kívánok minden csininek!:)))
Szeretettel:ZsuzsiSzokatlan dolgok

Szia Bea !
Nekem is nagyon tetszik, erről szól az élet !
Hono_Lulu