Titok a Titok mögött


Dr. Darnel Christian vezetésével zajlik a "The Secret" vagyis a "Titok Tréning", melyen megtanulhatod a Vonzás Törvényének alkalmazását.

A PROGRAMOK AKTUÁLIS IDŐPONTJA A NAPTÁRBAN!

A tréning, mely feltárja a Titkot előtted is!

A tréningre jelentkezhetsz e-mailben: JELENTKEZEM!

Több millióan tapasztalták hatását világszerte. Most Magyarországon is megtapasztalhatod. A Vonzás Törvénye című könyv a 2006-os év nemzetközi bestsellerje. Az ebből készült film, a "The Secret" óriási sikert arat az egész világon.

Viszont nincs az a könyv vagy DVD amiből megtanulhatunk biciklizni. A Titok Tréning feltárja a Vonzás Hatalma, a Szándék Hatalma elméletét, és megmutatja a gyakorlatban, hogy hogyan használd a Titkot, amelyről a Vonzás Törvénye szól. Ez az, amit az emberiség nagyjai Newtontól Einsteinig és számtalan sikeres és önmagát megvalósító, boldogan élő ember birtokol.

Ezt az iskolában nem tanítják. Nem volt "Irányítsd az életed!" tantárgy. Most itt a lehetőség!

A pozitív gondolkodás alapja, a Fordított erő Törvénye. Tehát adj magadnak egy esélyt, hogy megtudd azt, amiről nem tudod, hogy nem tudod... Mert még te sem tudhatsz mindent.

Amit mindenki tud, az már nem titok. Ez most még az! Jelentkezz MOST

Az Aki vagy, automatikusan bevonzza azt, Ami és Aki hozzád tartozik. Az évezredes Titok most végre karnyújtásnyira van tőled. A Világmindenség azt akarja, hogy egy sikeres és boldog életet élj! Ez akkor is így van, ha nem hiszel benne. A lényeg az, hogy a Világegyetem hisz BENNED!

Rendkívüli képességeink használaton kívül feledésbe merülnek. Ezáltal lesznek rendkívüliek. Ideje megismerni és használni őket! Ha készen állsz egy sajátos felfedező útra a "Titok" rejtett birodalmába, várunk szeretettel!

Tekintettel a téma iránti - nyilvánvalóan - várható nagy érdeklődésre, időben biztosítsd a helyed!

A következő program időpontját a naptárban találod: NAPTÁR
A tréning általában vasárnap van, reggel 9 órától délután kb. 6 óráig

Helyszín: Budapest, Ventura Hotel
Cím: XI. ker. Fehérvári u. 179.

Részvételi díj: 12.800 Ft
A program előtt, legkésőbb csütörtökig átutalással rendezve: 10.000 Ft
A program eredményét Dr. Darnel Christian biztosítja

A tréningre jelentkezhetsz e-mailben: JELENTKEZEM!

HozzászólásokChristian! ÉRTEM!Minden szavadat értem és pont ezért nem

csenge333
kommentálom...Kedves Csenge!

Így van, ahogy mondod. Pontosan akkora darab, amekkora vagy.
Az egészhez mérve parányi, de ami Téged illet, a Te világodban mérvadó és felelősséggel jár.
Az alázat parányi mivoltunkból tekintve az egészet, nagyon is helyénvaló, azonban semmit nem von le a felelősségükből a saját sorsunkat tekintve.
Jó teremtéseket és sok örömet benne.

Szeretettel
ChristianKedves Christian!Tudom, hogy az emberek minden pillanatban

csenge333
vonzanak dolgokat, függetlenül attól, hogy az jó vagy sem a számukra.Én a tudatos vonzásra értettem azt, hogy nem lenne szabad kimaradni az utolsó lépésnek, amikor vágyunkat elküldjük az univerzum felé.Történetesen annak, hogy:"de legyen meg a te akaratod"...Látom, a sors-felfogásom nagyon érdekel téged.Hát akkor álljon itt egy szemléltető példa, amit már valahol le is írtam egyszer...Többször előfordult velem-féléves, éves ciklusokban, hogy állt előttem valaki az utcán, bámult az arcomba és mégse láttam őt.Egyszerűen nem vettem észre, valamiért nem néztem rá, pedig pár cm-re bámult az arcomba.Ugyanez az ember meglátott egyszer az utcán, felhívott telefonon, de pont szétesett a készülék és nem is tudtam ki hívott.../Egyszerűen ezzel az emberrrel nem volt sorsom, annak ellenére, hogy számtalanszor kereszteztük így egymás útját.../Mondhatnék még erősebb példákat is, de nem ez a lényeg...Ez csak arra volt példa, hogy ott vele kapcsolatban nem vonzottam be semmit, csak rá kellett volna néznem...valamiért mégse történt meg.És tele van az életem ilyen "hajszálakon múlt"dolgokkal és mégis pont azok a hajszálak kellettek valaminek az elkerüléséhez vagy valaminek pont a megtörténéshez...Hidd el, nem vagyok merev ezen a téren."Látót" is felvilágosítottam már arról, hogy nem minden van determinálva az életünkben, sőt, a legtöbb dolog alakítható...De van egy pici rész, amiről még te sem tudsz meggyőzni, hogy vannak dolgok, amiknek viszont meg kell történnie...A halálod órája is ilyen, de még a szüleid halála is...Jó tudom, ez most erős példa, de bennem akkor is marad egy rész, ami alázatos...Ettől függetlenül meg tudom élni istenségemet is, csak nem oly módon, hogy mindenható vagyok, hanem úgy, hogy bennem is van egy darab az isteniből...Érzed a különbséget????
Szeretettel:CsengeKedves Csenge! Az emberek

Kedves Csenge!
Az emberek minden pillanatban "bevonzzák" teremtik azokat a dolgokat, amelyek körülveszik őket, függetlenül attól, mi az, ami a javukra válik vagy akár lelik-e benne örömüket.
A Titok nem valami, aminek van értelme ha az emberek azt vonzzák be ami nekik jó, ez mindenképp működik, az értelmétől függetlenül.
A Titok egy lehetőség arra, hogy észrevegyék hogyan teszik ezt. Hogy tudjanak bizonyos esetekben másképp dönteni, amikor épp az ellenkezője történik, mint amit szeretnének.
Nem azért mert a "sors" közbeszólt, hanem mert ők így hozták létre, csak épp nem voltak tudatában, hogy ezt teszik. A programjaim után az emberek már tudják, hogy csak rajtuk múlik. Nem számíthatsz csak saját magadra, de erre az egyre biztosan.

Nem kellene annyira félned az isteni mivolt lehetőségétől. Mindenki Isten a saját Világegyetemében, hisz önmaga teremti percről percre. A szemeid nélkül a naplemente szépsége csak a Föld fordulata a térben, a füleid nélkül egy Beethowen szinfónia csak a levegő néma rezgése... és így tovább.
Isteni mivoltod megélése része a Titoknak.

Szeretettel ChristianKedves Christian!Én nem az eleve elrendelt sorsról írtam

csenge333
,hiszen semmi nincs kőbe vésve--ezt még az angyalok is mondják...De azt igenis tartom:a nagy kereteket nem mi húztuk meg, de vannak önmagunk által húzott keretek is, amit a szocializáció és életünk eseményei alakítanak az életünkben...Írásoddal egyetértek, pusztán azt nem gondolom-és mindig ez a problémám, ha hasonló sorokat olvasok-, hogy istenek lennénk.......Nem! A titoknak is akkor van értelme, ha meg van az alázat az emberben, hogy azt vonzza be, ami valóban a javára válik.....Van, ami rajtunk múlik, de van, ami nem.....A sors bizony közbeszól egyes esetekben, de ez az én tapasztalatom, én véleményem, amiről már lassan könyvet írhatnék.....
Szép napot kívánok!A kereteket TE hoztad létre!

Anélkül, hogy tudnál róla megíródott a "Sorsod", nem egy misztikus és ismeretlen helyen, hanem miközben felnőttél és beletanultál az életbe, közben beívódtak a megfigyeléseid és tapasztalataid az életről, ennek következtében kialakultak a saját határaid, kökemény már eleve hozzáállásaid.
Amit a "sorsodnak" nevezel, azt én inkább a formának nevezném, ami létrejött benned önmagadról. Az elképzelésed, ami bár csupán egy elképzelés, létrehozta a saját már eleve hozzáállásod önmagadról, és innentől megszabja a lehetőségeidet.

Ha sikerül megismerned és megértened és főleg elfogadnod, ahogy ez működik, akkor tudod teremteni a szándékoddal tudatosan is a körülményeidet. Erről szólnak a programjaim.
Ez nem megy mindig könnyen.

A rajtunk kívül álló eleve elrendelt sorsban hinni igazán kényelmes és szinezhető álláspont,
hisz akkor felelősség egy szál se. Tudni, hogy csak rajtad múlik, kevésbé kényelmes.
A tréningeken sikerül a résztvevőknek felülemelkedni saját megrögzött álláspontjaikon, ami aztán megnyitja a lehetőséget az átalakulásra.Kedves Christian!A nagy keretek meg vannak húzva!A kereteken

csenge333
belül teremthetsz...De ha valami nincs a sorsodban, csak ideig-óráig teremtheted bele............Sorsunk nem egy előre

Sorsunk nem egy előre megírt történet és nem is egy váratlan és kiszámíthatatlan játéka a körülményeknek.
Szándékaink és elvárásaink döntenek - többnyire automatikusan, anélkül hogy észrevennénk és tudatában lennénk annak, ahogy ezt tesszük.

Ha tudnánk, hogy csak rajtunk múlik, nem esnénk kétségbe, ha elégedetlenek vagyunk a körülményeinkkel, hisz bármikor dönthetnénk másképp.
Hihetetlennek tűnik, mégis csak ezen múlik. Ha pedig így van, hogyhogy gyakran panaszkodunk?
Ez jó kérdés!

Jó volna tisztában lenni vele, hogy is működik.
Erről szól a TitokTréning!

Gyere és ismerd meg életed mozgató rugóit, hogy teremteni tudd tudatosan a lehető legjobb életed!

Szeretettel várunk!

ChristianEz itt a Vonzás Törvénye a gyakorlatban, ahogy működik!

Kedves Barátaim!

Ha már ismered a könyvet előlről hátulról, és a DVD-t is kívülről fújod, de még mindig nem kopogtatott be a szerencse, és a nagy ő sem vágtatott be a fehér lovon hozzád, vagy minden bejött csak épp nem úgy, ahogy képzelted, ITT A HELYED!
Beszélni sem könyvből tanultál meg. A gyakorlatban működő dolgokat csak a gyakorlat tanítja meg.
Ezen a tréningen ez történik!

Legyen ez a TE éved!
Kezdd velünk!!!
Szeretettel várlak!

Christian.

.Drága Zsazsa111 :)

Én úgy tudom, hogy szeptemberig most szünet lesz, de kérlek figyeld a jobb felső részt, illetve keresgélj a naptárban, mert Admin mindig felrakja a tréning legközelebbi időpontját. Havonta egy alkalommal van a Titok tréning, mindig vasárnap.

Aki most kezdi tanulni vagy újra értelmezni a Vonzás törvényét, mindenképpen ajánlom a tréning elvégzését. Én január elején vettem részt rajta, és mondhatom, hogy nagyon nagy hatással volt rám. Egyrészt megerősített abban, hogy már az UTAMON haladok, másrészt felgyorsította ÖNMAGAM megismerését és ezáltal olyan teremtéseim vannak, hogy időnként leesik az állam, hogy hát ez velem történik meg? :)))
Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :):)

Drága Humorgumo :)
Nagyon jól fogalmaztad meg a tréning hatását :)
És az az igazság, hogy aki egyszer átélte, IGAZÁN átélte és megértette amit ott kapott, az többet nem tud szabadulni a titoktól. Christian szenzációsan vezeti rá az embert a saját valóságára, hogy minél közelebb kerüljön ÖNMAGÁHOZ. És aki IGAZÁN megismerte ŐT, megérti hogy rajta van a MÁGNES és nem tud szabadulni tőle :)))))
És annak a TUDÁSnak, amit Ő átadhat nekünk még folytatása is van.....
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Ott voltam.Még mindig

Ott voltam.Még mindig emésztem a tananyagot,de élményben gazdag volt.
Az elején azt hittem hogy nagyon mellényúltam,mert akkora hülyeség volt számomra amiről szó volt,hogy csak na...PL: a zsiráfnak tudnia kell zsiráfnyakkal élnie és hasonlók...magamban csak azt kérdeztem hogy mi köze ennek a titok c. filmez? SEMMI..aztán a szünetben rájöttem.Az egész kb 1 órás bevezetést azért csinálta Krisztián,hogy lerombolja a várakozásaimat és elérjem azt hogy semmit sem várok..
Második fázisban a gondolatok a csípős megjegyzések néha és az a 1-2 szó,ami nagyon telibe talált és fájt..
Harmadik fázisban a legnehezebb jött a nyílvesszőtörés.Azt mondtam magamban hogy ez az ember hülye,egy bolond.Nem meghalni jöttem ide!
Viszont amikor másodjára sikerült akkor iszonyúan boldog voltam,és a csoportban MINDENKINEK SIKERÜLT!
Emberek eltörtem egy nyilvesszőt úgy hogy a hegye a nyakamnál lévő kis vájatban volt!!! HIHETETLENEK TŰNIK,de megcsináltam.:):)

Összeségében mindenkinek ajánlom ezt a tréninget mert nemcsak mély igazságokat tudhat meg az ember,hanem azt a pocsolyát amiben eddig élt nagyon felkavarja és úgy jöttem ki a tréningről hogy úgyanaz vagyok DE MÉGIS MÁS:)

kösziköszi:D

köszi:DSzia Humorgumo :)

Admin legközelebb hétfőn lesz gép közelében, akkor biztosan válaszol a jelentkezésedre :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Sziasztok Irtam az Adminnak

Sziasztok

Irtam az Adminnak hogy jelentkezem a 20-ai tréningre de még nem válaszolt.Hova kell utalni a pénzt,milyen számlaszámra?

köszi a választÉrdeklúdés

Szia Forex!
Ma vagyok itt először ezen az oldalon. Sajnos a tréningre már nem lehet jelentkezni, mert csütörtökig kellett volna átutalni a pénzt. Egyébként is elég rossz az időpont mivel következő nap fontos szóbeli vizsgám lesz és tanulni kell rá az utolsó pillanatig. De lehet, hogy pont segített volna a vizsgán a tréning.. Nagyon szeretnék egy ilyen tréningen részt venni. Van ilyen máskor is vagy csak most?
Üdv: Zsazsa111Köszi

Köszönöm a választ!!!
Én most megyek az első tréningre. Kicsit megnyugodtam, remélem én is tudom majd alkalmazni

Legyen olyan napod mind amit szeretnél MóniKedves Móni!

Nem tudom, hogy Tőlem kérdezted-e, de mivel én voltam az utolsó hozzászóló, ezért gondolom, hogy igen.
Mindenesetre én azt tudom Neked mondani, hogy ez a tréning engem teljesen felkavart és sokáig úgy éreztem, hogy
nem emlékszem semmire belőle, vagy csak nagyon kevésre. Mjd amikor már leülepedtek bennem a dolgok, akkor egyszer
csak azt vettem észre, hogy egyre több minden jut eszembe és a hétköznapokon bizonyos dolgokhoz érve, érkezve,
előjönnek az ott hallottak és az ott tanultak továbbillentenek egy-egy probléma, helyzet megoldásán. Sőt, fel tudtam
idézni mondatokat, megállapításokat, amik azóta is kísérnek. Igen, nagyban alkalmazom az életben a tréningen tanultakat.
Nagyon sokat segített a belső békém, az önismeretem megszerzésében és önmagam szeretetében ezáltal a környezetemhez
való viszonyom javításában. Azóta sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és teljesebb az életem.
Tiszta szívemből ajánlom!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Erykérdés

A tréningen tanultakat az életben is tudtad alkalmazni??Olyan lett az élete amilyet szeretnél???

MóniDrága Sun!

Köszönöm a kedves szavaidat, tényleg, jól esik!:))))
Fertőzöm is a környezetemet rendesen! Na, nem erőszakosan, csak finoman, lassan. Én úgy gondolom, hogy az ember a legcsodálatosabb dolog a világon, ezért meg van rá a joga, hogy a legcsodálatosabban éljen. Nem mindenki tudja, hogy mi az, amivel élhet, hiszen nincsenek, vagy nem voltak meg gyerekkorában azok a körülmények, amiben megkapta volna a megfelelő szeretetet, odafigyelést. Ezeket az embereket észre kell vennünk és megmutatni, igény esetén felajánlani nekik azokat az érzelmi lehetőségeket, amikkel ők is élhetnek. Ez egy nagyon szép dolog és a boldog emberek önmagukra csodálkozása az eredménye.
Ölelésem küldöm Neked!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryAmi örömet okoz!

Ery! Te is egy csoda vagy, akiből jó sok elkelne még!
Igazad van, vidéken még fellelhető ez a kedves közvetlen hang, a nyiltság, az öröm kiengedése, a kíváncsiság a másik ember iránt. És valóban a kutyások is szívesen szóba elegyednek. Megvan az igény, hogy örüljünk egymásnak, hogy mosolyogjunk. Le kell hát tenni a sok panaszt valahová, hogy legyen időnk és erőnk arra, ami örömet okoz.
Felrázni valahogy a sok elégedetlen, morgó embert, hogy tudod, Ez már Az! És ennél azabb már nem lesz. Hogy nincs mire várni.
Örülök, hogy Vagy!

SunDrága Sun! Teljesen átéreztem, amit írtál!

Abban a kisfaluban, ahol én gyerek voltam, a mai napig mindenki köszön mindenkinek. A reggel azzal kezdődik, hogy - a 6 órás nyitáskor - már emberek gyülekeznek a boltok előtt és beszélgetnek. Ők a falusi koránkelő emberek, de ők az egymás után érdeklődő falusi nyílt emberek is. Az én gyerekeim többször lent nyaraltak, sajnos, most már nincs kihez mennünk, de épp a héten mondták, hogy le kellene mennünk. Mondtam, hogy megszervezzük, menjünk, de miért akarsz lemenni. Csak...., mert jó ott...., körülnézni...., meg lemenni a kőrös partra...., meg csak úgy!
Szerencsére, ahol lakom - Budafokon - itt is közvetlen a légkör. A buszvégállomáson köszön a sofőr, amikor felszállsz a buszra, a közértben ismerősként fogadnak, beszélgetnek az emberek. Tegnap kutyát sétáltattam és sokáig beszélgettem egy családdal, akivel másodszor találkozunk kutyasétáltatás közben, ők pedig épp v.sz. zeneóráról jöttek haza, mert a gyerekek hóna alatt ott volt a hegedű és a brácsatok. Nagyon jó érzés, igazda van, fontos.
A tréningeken pedig tényleg úgy érzed, hogy egyrészt nincs tabu, nincs titok, megnyílsz és mindegy hogy milyen formában, mert akkor és ott TE vagy a legfontosabb és ami történik vagy elhangzik annak kell történnie és elhangzania. Tehát, ha a TE problémák, akadályod kibeszélése, feldolgozása 1 vagy 2 órát vesz igénybe, akkor sem sürget senki, mindenki figyel, hiszen mindenki nagyon fontos és az elsőkézből elhangzott problémákból lehet a legtöbbet tanulni. Christianék pedig kérdeznek, rávezetnek és egyszer csak nem kérdés a kérdés, hisz a válasz a saját szádból jön ki. Jó, hogy leírtad!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryArizona mosolya

Voltam már a Titok Tréningen és ott leszek újra. Van egy légköre, ahol érzem, hogy azok vesznek körül, akik hisznek a szándék, az akarat erejében, de legalábbis szeretnék megismerni.
A szeretet, a bátorítás, az öröm mások sikerének, a mosoly, ha megkérdezik hogy vagy, nem egy legyintés a válasz, ne is kérdezd, hanem egy mosoly, hogy megkérdeztem, és naná, hogy jól, és visszakérdeznek, na és Te? Ezt a légkört kellene általánossá tenni a falakon kívül is szerte az országban. MOMOMO-ék is ezen dolgoznak.
Egyik nagy teremtésem, most jöttem Arizonából. Mindenhol indiánok fogadnak, amerre nézel, és kedves mosoly. Reggel hajnali ötkor bementem az üzletbe, nem tudtam aludni a jetlagtól, gondoltam megveszem a reggelire valót. Öten köszöntek rám és mind mosolygott és megkérdezte, hogy ugye milyen remek napunk van? Nem győztem bizonygatni, hogy naná. Azt hittem egy másik bolygó. Ők nem azért voltak a boltban, mert nem tudtak aludni. Rakták ki az árút és mosolyogtak, nevetgéltek.
Jó volt ott lenni a boltban.
A tréningben is érzem ezt az erőt adó támogatást, az igazságok súlyát, ami átalakítja a világnézetet, a már eleve hozzáállást. Lefejti rólunk a tündérmesét, hogy megcsodálhassuk a való élet örömeit rejtő lehetőségeket! Fantasztikus! Ajánlom szeretettel!
SunKaposvári találkozó

A kaposvári titok tréning helyszíne érdekelne, hol lesz a találkozó?

Köszönettel: MédiTeremtsük újra a lehetőséget a lehetőségre

Legözelebb 2008. június 15. vasárnap Budapesten. Helyszín mint lentebb.
Június 28-án szombaton Kaposváron is!!!Vasárnap reggel 9 órakor!!!!

Minden kedves érdeklődőnek,
a TitokTréning kezdési időpontja 2008. május 11. vasárnap reggel 9 óra.
Legyél ott 8:45re!
Ventúra Hotel Bp. XI. Fehérvári u. 179.
A Mórizc Zsigmond térről jövő minden villamos jó, amelyik a Fehérvári úton megy.
Leszállni az Albertfalva kitérőnél kell. Pont a szálloda előtt áll meg.
Teremtsük együtt a lehetőséget a lehetőségre!

ChristianAmi már bennünk van!

Egyik legnagyobb Titok, a bennünk már
eleve meglévő lehetőségek, kiaknázatlan
erőforrások titka. Fedezzük fel!Szia!

Látod, magamtól is idetaláltam! Pár hete láttam a filmet, olvasom a könyvet, gyakorlok, gyakorlok...
Nagyon izgat a Titok tréning. És mit látnak szemeim, Christian tartja. Emléksze, hívtál egy másfajta előadására...Én még nem értem meg akkor erre. Te hagytál nekem időt és nem erőltettél semmit, köszönet ezért.El kell mennem a D. C. Titok-tréningre, úgy érzem. Puszillak.Juditszavak tegnap estéről

itt és most
szivárvány
csodálatos vagy
van
lelkesedés
új
proaktív

ami tuti és nekem működik: " a gondolatod Te magad vagy!"