Mi a valóság?

dimenzió, előadásSzeretnék egy különleges programot ajánlani azon Secret-falva lakói figyelmébe, akiket érdekel a tudományos világ és a spirituális világ találkozása.

Meghívó – Dienes István: Bevezetés a Dimenzió-tudományba – A Dimenzió-tudatosság kora című előadássorozatára

A következő előadás: 2009. április 18-án szombaton kezdődik, délelőtt 10-órától 13 óráig.
Helyszíne: 1051 Budapest, V. kerület, Október 6. utca 19, IV. emelet: Élet Központ.
Belépődíjak: 1600 Ft, illetve 2100 forint, kinek-kinek anyagi lehetőségének megfelelően.

Az előadássorozatok címei:
· A Mindenség Elmélete – A végső tudás szerkezete –A Tudat valósága
Mi a végső igazság? Nos, ebben az előadássorozatban közérthető módon feltárjuk a valóság működését leíró végső elmélet szerkezetét korunk tudományos értelmezése, valamint a védikus tudattudomány ismeretein keresztül. Majd a két terület egyesítésével megvilágítjuk a tudat szemünk előtt feltáruló rendszerét vagy fizikáját, melynek segítségével felépítünk egy új valóságmodellt, aminek megvizsgáljuk életünkre és létezésünkre kifejtett hatásait.

· A Tudat és a Valóság – A valóság tudatossága
Mi a Tudatosság? A Tudatosság természetének és szerkezetének megértésével készen állunk a valóság tudatos észlelésének feltárására, melynek keretében megismerjük az ember által megtapasztalható magasabb tudatállapotokat, illetve az egyes tudatállapotokhoz tartozó valóságdimenziók szerkezetét.

· A Dimenziók és a valóság – A Valóság Dimenziói
Mik is azok a Dimenziók? A tudatosságot és a valóságot létrehozó dimenziók - vagy kiterjedési irányok - megismerésével, minden korábbi ismeretet a dimenziók szerveződésére és kölcsönhatására vezetünk vissza. Ennek fényében feltárjuk, hogyan hozza létre a tudat a különféle dimenziókat és az őket megtestesítő valóságokat. Felszínre hozzuk a tudatosság dimenzió- és valóságkeltő aktivitásának titkát.

· Dimenzió-tudatosság – Öntudatos ideghálózat-szerveződések - Tudat-Holomátrix
Hogyan születik az idegháló? A tudatos dimenzió- és valóságteremtés módszerének megértésén keresztül bemutatjuk, hogy ez a folyamat minden esetben egy ideghálózat megjelenését idézi elő. Ennek fényében megértjük a különféle tudatdimenziók észlelését biztosító idegrendszerek vagy fiziológiák kialakulásának természetét. Ennek köszönhetően láthatóvá válik a valóság mögött megbúvó holografikus vagy mindent felölelő tudatmátrix vagy Tudat-Holomátrix.

· A Tudat-holomátrixtól a Holografikus Információ-Áramlási Nézőpontig (HOLIÁN)
MI az a HOLIÁN? A valóságot szerkesztő és észlelő holografikus tudatmátrix minden esetben megteremt egy nézőpontot, melyet a LÁTÓ terének is nevezhetünk. A tudat összes dimenziójának együttes észlelésével megélhetjük és megérthetjük a végső vagy egységes valóság szövetét észlelő LÁTÓ vagy nézőpont lényegét, eszenciáját, röviden a HOLIÁN-t.

· HOLIÁN észlelési gyakorlat
Itt az eddig elhangzottak gyakorlatba való átültetése történik, ahol megélhetjük a HOLIÁN észlelés sajátosságát, mely a közvetlen tapasztalatok kibontásával élővé teszi a megszerzett tudást.

· A Véda és a HOLIÁN – A Tiszta Tudás és a HOLIÁN
A HOLIÁN észlelés segítségével újra szemügyre vesszük a Tiszta Tudás, azaz a Véda szerkezetét.

· HOLIÁN észlelés Térben és Időben
A HOLIÁN észlelés segítségével kiterjesztjük az EGYSÉG megértését és megélését térben és időben. Ennek révén az egyén pontosan megérti és megéli a tér és az idő természetét, ami természetesen a többi tudat-dimenzióra is alkalmazható.

· Az Idő megállítása – Időmozgatás – Az Idő mozdulatai
Vajon megállítható az idő? A HOLIÁN észlelés tudatosságával megéljük az idő, azaz a múlt és a jövő jelenbe való besűrűsödését, ami a most pillanatnyi állandóságának kitágulását, azaz az idő befagyását idézi elő. A múlt és a jövő együttes észlelése lehetőséget ad az idő mozgatására, új időáramlások létrehozására.

· A Tér sűrítése és tágítása – Térmozgatás – A Tér mozdulatai
Manipulálható-e a tér? A HOLÁN észlelés tudatosságával a térben távoli és a más tértartományokban tartózkodó dolgok egybefűzése válik elérhetővé, ami a tér képlékeny alakítását és a későbbiekben az észlelőpont bárhova történő teleportációját vagy eltolását teszi lehetővé - akár fizikailag is.

· Az emberi HOLIÁN – A HOLIÁN ember
Létezhetnek más létformák? A HOLIÁN észlelés és tudatosság segítségével megéljük az emberi létezés lehetőségeinek teljességét és az emberi létforma lényegét. Ez feltárja előttünk más létformák - mint HOLIÁN nézőpontok - lehetőségét.

· HOLIÁN Létformák – HOLIÁN Átlényegülés
A más létformák, mint HOLIÁN nézőpontok, és az őket megtestesítő ideghálózatok létrehozásával az egyén tovább tágíthatja tudata dimenzióészlelési határait, mely elérhetővé teszi a sokdimenziós észlelés állandósulását.

· HOLIÁN megtestesülés – A Testet öltött HOLIÁN
Az összes felfogható valóságot, mint tudatdimenziót észlelő egyetemes HOLIÁN észlelésével megvalósulhat az ehhez tartozó ideghálózat létrehozása, vagyis bekövetkezhet az Abszolút Teljesség Testet-öltése. Ennek révén kezdetét veheti az emberiség új kora, a Dimenziókor, ahol tetszőlegesen lapozhatunk a Teljes Létezés nagykönyvének holografikusan kódolt lapjaiban, hogy közösen megalkossunk egy végtelen történetet…

Az előadó bemutatása: Dienes István mérnök-kutató, a Maharishi Védikus Tudományok és Tudattechnológiák tanára, valamint a Stratégiakutató Intézet Tudatkutatási és Elméleti Fizika csoportjának vezetője. Az előadó közel húsz éve foglalkozik a magasabb tudatállapotok közvetlen megtapasztalásával és kutatásával, illetve ennek révén a valóságot észlelő tudat fizikájának és az agy működésének lehetséges modellezésével. Ennek keretében, illetve Maharishi Mahesh Yogi útmutatásainak segítségével az előadó kidolgozta a valóság és a tudatosság egy új modelljét, melyet Tudat-Holomátrixnak nevezett el. Az itt elhangzó előadássorozatban első ízben avatja be felfedezéseibe az érdeklődőket.

CsatolmányMéret
dimension.jpg6.93 KB

Hozzászólásokfrissitettem

az időpontot :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)húúú

Eszméletlen jó ez az előadássorozat :)
Holnap, azaz szombaton jön a következő. Akit érdekel, be lehet kapcsolódni, mivel Dino úgy tartja mindenegyes előadását, hogy az elején felépíti az emberben az eddig hallott és tapasztalt információkat.
Húúú a legutóbbin hatalmas élményem volt, de ezt majd egyszer külön leírom, ha már feldolgoztam.
Itt tudtok többet: http://www.eletkozpont.hu/www.eletkozpont.hu04eloadasok02.html
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Ugrálok a dimenziók között :)

február 21-én voltam Dino első előadásán. Az előadás sorozat úgy épül fel, hogy alulról szépen lerakja az alapokat, aztán minden előadás után ráépít egy emeletet. Ez egy piramis lesz, melynek a csúcsa az önmagunk IGAZSÁGa. Minden előadást az alapokról kezd, de sürítve, bárki bekapcsolódhat amikor a vonzás beindult nála. Így biztos hogy érthetővé válik Mindenki számára az Univerzum üzenete.
Szóval az előadás fantasztikus volt, úgy éreztem megint magam, mint tavaly tavasszal az egyesített elméletek konferenciáján, hogy igaz ugyan, én ebben a tudományban csecsemő vagyok, de mégis mindent értettem.
Ha láttátok a Mi a csudát tudunk a világról című filmet, és tetszett, akkor feltétlenül gyertek el. A film és az előadássorozat egyik alapgondolata, hogy VALAKI VALAMIT VALAHOGYAN TAPASZTAL. Na de Ki? Mit? és Hogyan?
Az előadás számomra egyik legfontosabb új ismerete az volt, hogy "egyes dimenziókba bele vannak kódolva a többi dimenziók" és hogy a Valóság "végtelen dimenziókba pulzál".
Aztán ami a filmben is és az előadásban is a legfontosabb üzenet, hogy a TAPASZTALAT Én VAGYOK. Tehát a MEGVILÁGOSODÁS=EMLÉKEZÉS mindenre.

A következő előadás március 7-én szombaton 10-kor lesz.
Én ott vagyok :) Utána pedig mehetünk Shakti kiállításának bemutatójára, majd este moziba :)))

Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Érdeklődök

hogy ki jön erre a programra? Fókával mi ketten tutyi ott leszünk :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)