Dr. Doreen Virtue: Angyali számok

angyalok számok számmisztikaMit üzennek az angyalok az életünkben előforduló számok által? Az angyalaid egyrészt a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden keresztül tudnak vezetni. Másrészt jeleken keresztül, így például nagyon szeretik a számjegyeket, számsorokat. Ezek sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, születési dátum vagy a pontos idő formájában, esetleg máshogy jelennek meg előtted.

Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és ezzel a mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására.

A számsorelemzés könnyű út ahhoz, hogy angyali üzeneteket kapjunk, mert a világon mindenfelé számokba botlunk. Ha találkozol egy számsorral - különösen, ha rövid időn belül többször - csapd föl a könyvet! Vidd magaddal és használd bármikor, hogy befogadhasd e csodás lények útmutató, gyógyító energiáját!

CSUKD BE A SZEMED ÉS FIGYELMEDET FORDÍTSD BEFELÉ
MOST KÉRD MEG ANGYALODAT, ISTENI ÉNEDET VAGY SZELLEMI VEZETŐDET KÜLDJENEK EGY SZÁMOT 1-50 KÖZÖTT
EGYSZERRE AKÁR TÖBB SZÁM IS MEGJELENHET
MOST NÉZD MEG AZ ÜZENETET

0: A nulla az imával vagy a meditációs gyakorlattal van összefüggésben, és általában minden istenközeli állapottal. Isten beszél hozzád.

1: A kettes számrendszerhez tartozik. Minden szám osztható eggyel. Mindannyian egyek vagyunk, mivel gondolat egyesít bennünket. Figyeld a gondolataidat, és a vágyaidra összpontosíts, ne a félelmeidre!

2: Higgy és légy bátor! Imáid teljesülőben vannak, még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.

3: A felemelkedett mesterek (mint Jézus) a közeledben vannak. Válaszolnak a könyörgéseidre, és segíteni akarnak neked.

4: Az angyalok veled vannak. Fordulj hozzájuk segítségért, irányításért, szeretetért és biztonságérzetért.

5: Ez a szám a változással, az átalakulással, a transzmutációval és az alkímiai folyamatokkal van összefüggésben. Valami megváltozik az életedben, vagy érlelődik a változás - az előnyödre.

6: A 6-os szám a földi javakkal, az anyagi kérdésekkel, a tapintható dolgokkal, az e világi ügyekkel kapcsolatos. Találd meg az egyensúlyt az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid, elgondolásaid és a spirituális hitvallásod között.

7: Jó úton vagy. Csak így tovább!

8: Közeleg az anyagiakban való bővelkedés ideje.

9: Isteni életterved azt foglalja magában, hogy képességeid, szenvedélyeid és érdeklődésed által szolgáld a világot.

10: Isteni irányításban részesülsz gondolatok, sugallatok, ráeszmélések és claircognizance révén, mely utóbbi azt jelenti, hogy tudomásod van dolgokról, anélkül hogy tudnád, honnan érkezett ez a tudomás. Ha üzenetet kapsz, állj hozzá pozitívan.

11: Fordíts figyelmet a vissza-visszatérő gondolataidra, ötleteidre, hisz azok válaszok az imáidra. Ez a szám a feltűnően kreatív személyeknek azt jelzi, hogy hagyjanak fel káros szenvedélyeikkel.

12: Higgy benne, hogy a Lélek a visszatérő gondolatok, ötletek közvetítésével beszél hozzád. A ráeszméléseid vezetnek, és javítani akarnak valamit az életeden vagy másokén. Engedd, hogy belső megerősítéseid irányítsanak utadon!

13: A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy maradj bizakodó, és adj át nekik minden félelmet vagy kételyt - ők majd meggyógyítják, átalakítják őket. Ez a szám a 13 holdciklusra, vagyis a szent nőiségre, az istennőre és az intuitív oldalra utal.

14: Az angyalok segítenek pozitív gondolataid, meggyőződéseid és elképzeléseid megvalósításában.

15: Módosítsd és emeld magasabb szintre a gondolataidat! Az ima és a belső megerősítések segítségével kiragadhatod érzéseidet és gondolataidat a negativitásból.

16: A saját gondolataid teremtik meg a saját valóságodat. Ha az anyagiakkal kapcsolatban csak pozitív gondolataid és elvárásaid vannak, minden szükségleted kielégítést nyer.

17: Gondolataid a megfelelő úton haladnak. Terveidet illetően jó okod van bizakodni. Ez az erőteljes és szent szám a Szentháromságot és a piramisokat képviseli.

18: Dédelgesd a jólét és a bőség gondolatát, és a megvalósulásuk nem fog késlekedni. Már itt is van!

19: Koncentráld elmédet a magad és a többiek megsegítésére, hogy egészségesebben és békességben éljetek. Maradj bizakodó isteni küldetésedben!

20: A Teremtő hitet kér tőled. Ha úgy tűnik, hogy az imáid és cselekedeteid nem hoznak azonnal eredményt, te csak bízz benne, hogy csodálatos gyümölcsöket teremnek majd.

21: Maradj meg a hitedben, és légy bizalommal teli! Engedd, hogy a megerősítéseid támogassanak!

22: Mély hitedből csodák teremnek, és kápráztató új lehetőségek. Maradj meg hitedben!

23: A felemelkedett mesterek segítenek hited megtartásában. Most is veled vannak, készen állnak a segítségre, ha hozzájuk folyamodsz.

24: Az angyalok segítenek hited megtartásában, és bátorságot adnak. Azt szeretnék, ha tudnád, hogy most is veled vannak. Higgy az angyalaidban, higgy abban, hogy vágynak rá és hatalmukban áll segíteni neked.

25: Higgy benne, hogy életed mindig a legjobbra fordul. Te és szeretteid biztonságban vannak, védettek a változások közepette.

26: Hidd el, hogy földi szükségleteid kielégítést nyernek - most és az elkövetkezőkben is. Az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid add át a Léleknek, és kövesd az isteni útmutatást, amely cselekvésre ösztönöz.

27: Folytasd az utad bizalommal telve. Azt teszed, amit tenned kell, így hát csak folytasd a jó munkát.

28: Bízz az univerzum bőkezűségében. Ha kitartasz, a jólét valósággá válik számodra.

29: Bízz magadban és isteni élettervedben. Arra vagy kijelölve és felkészülve, hogy másokon segíts!

30: Isten és a felemelkedett mesterek azért vannak itt, hogy segítsenek neked. Fordulj hozzájuk segítségért, és ők békét hoznak a szeretteid és a te életedbe, és mindenben segítenek életutadon.

31: A felemelkedett mesterek segítenek a szeretet és a béke magasztos szintjére emelni gondolataidat.

32: Higgy a felemelkedett mesterek és a közted meglévő kapcsolatban. Minél gyakrabban fordulsz feléjük, annál jobban megerősödik a hited ebben a kapcsolatban.

33: Sok felemelkedett mester vesz körül, és minden módon a segítségedre van. Azért jöttek, hogy küldetésedben támogassanak, és hogy imáidra válaszoljanak. Hangolódj rájuk, és kérdezz tőlük, amit csak akarsz.

34: A felemelkedett mesterek és az angyalok itt vannak veled. Beszélj nekik gyakran az érzéseidről és a gondolataidról. Halld meg a feleleteiket, melyek visszatérő benyomások, jelek és belső sugallatok formájában érkeznek hozzád.

35: A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy tégy lépéseket spirituális éberséged és erőd növeléséért. Lépj szövetségbe ezekkel a szeretettel és hatalommal teli mesterekkel, hogy meggyógyíthasd életed azon részeit, melyek most még nem téged és nem a Fényt szolgálják.

36: A felemelkedett mesterek az anyagi szinten is segíteni akarják az életedet, a szeretteid és a te küldetésedhez is támogatást adnak. A felemelkedett mesterek arra kérnek, összpontosítsd figyelmedet a Lélekre, és ne a haszontalan anyagi világra.

37: A felemelkedett mesterek isteni sugallata helyes nyomra vezet. A meditációid során és az imáidban fordulj hozzájuk tanácsért, válaszért és megerősítésért. A felemelkedett mesterek örömmel tartanak veled azon az úton, melyet választottál, készen arra, hogy segítsenek.

38: Az anyagi jólét közeleg. A felemelkedett mesterek azt szeretnék, ha nem nyugtalankodnál többé a pénzügyeid miatt. Figyeld és kövesd a visszatérő gondolatok, megérzések, szavak és képek formájában érkező üzeneteket, melyeket ők küldenek neked.

39: A felemelkedett mesterek ezt mondják: "Gyerünk dolgozni, Fénymunkás!" A küldetésed nagyon fontos, épp ezért szeretnének segíteni benne. Ne halogasd az életterveddel kapcsolatos fontos feladatok beteljesítését.

40: Isten és az angyalok azt akarják, hogy tudd, veled vannak minden lépésednél. Fogd meg e szerető kezeket, és engedd, hogy segítsenek!

41: Az angyalok ezt mondják: "Ügyelj a gondolataidra, a szeretetre és a sikerre összpontosíts. Csak ezen a módon telik meg az életed szeretettel és sikerrel." Az angyalok segítségével a pozitív gondolkodás elérhető, csak feléjük kell fordulnod.

42: Az angyalaid arra kérnek, továbbra is higgy benne, hogy imáid meghallgatásra lelnek, és nem maradnak válasz nélkül. Ha úgy érzed, szükséges, kérd meg őket, hogy növeljék hitedet.

43: Az angyalok és a felemelkedett mesterek veled vannak, támogatnak és szeretnek téged. Szólj hozzájuk magadban, beszélj nekik a reményeidről, az álmaidról és a félelmeidről, és kérd, hogy segítsenek. Mindig megjelennek, mihelyt megidézed őket.

44: Sok angyal vesz most körül. Kérhetsz tőlük bármit, ami békét hoz a szeretteid és a te életedbe. Ne te mondd meg, miként alakítsanak ki egy helyzetet, csak kérd tőlük, hogy tegyék meg. A Teremtő végtelen bölcsessége vezetni fog (az angyalok segítségével), és meghozza a csodálatosan ötletes megoldást.

45: Az angyalok arra kérnek, hogy feltétlenül és késlekedés nélkül változtass az életeden. Pontosan tudod, mit kell megváltoztatnod. Kérj segítséget az angyaloktól, hogy legyen elég erőd véghezvinni mindezt, és tudd, hogy eme változások jótékony hatással lesznek mindenkire.

46: Az angyalok az anyagi szükségleteid területén is segíteni akarnak, ha azok kapcsolatban vannak a küldetéseddel és a szeretteiddel. Bármilyen apró vagy nagy ügyben segítenek, amely békét és szeretetet hozhat az életedbe. Csak fordulj hozzájuk segítségért.

47: Az angyalok azt üzenik, hogy jó munkát végzel, és a jó úton jársz. Azt szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésednél veled vannak, és még többet is segítenek neked, ha valamilyen különleges segítségre van szükséged.

48: A "Bőség Angyalai" veled vannak. Tudd, hogy kifogyhatatlanok a készleteik, és a szükség csupán illúzió. Már most több pénz áll a házhoz, így aztán kár aggodalmaskodni az anyagi helyzeted miatt.

49: Az angyalok arra kérnek, vágj bele isteni küldetésedbe halogatás nélkül. Itt az ideje, hogy felhagyj minden haszontalan tevékenységgel. Írd át a határidőnaplódat úgy, hogy most már az igazi munkádat végezhesd.

50: Isten és a szellemvilág arra biztatnak, hogy változtass. Biztosítanak afelől, hogy neked és szeretteidnek csak kiegyensúlyozottságot hoz majd az átalakulás, és bármi történjék is, támogatni fognak. Vágj bele, és Isten segítsen a változás ideje alatt.

Dorenn Virtue
Angyali számok könyve alapján

Hozzászólásokmeadc

michael kors
Nike Air Max 2017
ugg boots
michael kors outlet
pandora deutschland
kate spade handbags
Prada bags
Jared Jewelry - Official
Prada Outlet
michael kors outlet online
Longchamp tote
snow boots uk
snow boots
pandora jewelry
baseball jerseys
nike jordan shoes
prada outlet woodbury
Burberry Shirt - Official
discount oakley sunglasses
Nike Air Force 1 Homme
kate spade
prada sunglasses
ray-ban aviator
official kate spade website
official coach outlet site
Kay Jewelers - Official
swatch watch
pandora uk
michael kors
coach outlet online
ray ban justin
burberry purse
michael kors outlet online
Sunglasses outlet sale
Nike Air Max
puma outlet
burberry outlet
pandora uk
mens sunglasses
nike air max 95
Longchamp outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses sale
Jewelry Armoire - Official
basketball jerseys
louis vuitton purse
michael kors outlet online
birkenstock outlet
puma sneakers sale
puma outlet online
coach outlet online sale
kate spade wallet outlet
Ray Ban sunglasses
pandora jewelry sale
Air Max Enfants
Dreamland Jewelry - Official
Coach Sunglasses Outlet
birkenstock sandals
pandora rings
80's Fashion
ralph lauren polo
prada outlet online
Hermes Outlet
Wholesale Outlet Sale
official chrome hearts
chrome store
prada online
citizen watches
Watches
Nike Air Jordan Enfants
birkenstock sandals
Nike Free Run
rayban prescription sunglasses
Prada Sunglasses - Official
yeezy shoes
pandora rings uk
michael kors outlet online
sunglasses outlet
birkenstock gizeh
ẩm thực
Nike Air Max Chase
nflshop com
Jewelry Armoire - Official
michael kors purses
pandora jewelry uk
Nike Air Jordan enfants
ugg boots
birkenstock uk
nike huarache shoes
canada goose sale
pandora uk
michael kors outlet online
Nike Air Max 90
michael kors outlet online
Nike Air Max Enfant
breitling watches
Nike Air Max
kanye west shoes
kate spade outlet
Nike Jordans
canada goose sale online
coach tennis shoes
Air Jordan 10
michael kors
fulam shoes
pandora sale
kate spade handbags
Nike Air Jordan
puma outlet
louis vuitton us
Air Max Enfants
Nike Shox R3
Diamond Rings - Official
Nike Air Max 180
omega watches
puma sneakers
louis vuitton australia
articles
under armour outlet
prada purses
Adamson
Online Oyun
Nike Free 3.0
kate spade outlet online
chanel bag
Nike Free
coach outlet
sunglasses
puma shoes
sunglasses
timberland shoes
homepage keywords
michael kors outlet online
football jerseys
Lisinopril 10mg Us
Add Your Link Free
Nike Air Max Enfant
puma sneakers
michael kors us
Air Max 95
coach factory outlet
Nike Air Max 90
BURBERRYburberry australia
Wave Prophecy 2 Shoes
Jordan Fusion Femme
pandora charms
puma sneakers outlet
Pharmacy Discount Network
louis vuitton outlet online
rolex watch
Premier Jewelry. - Official
pandora jewelry
michael kors outlet
yeezy boost 350 shoes
Air Jordan Retro 3
gucci watches
pandora uk
Nike Schuhe Herren
coach australia
Wedding Rings- Official
Air Max 180 Homme
Doxycycline
ray ban polarized sunglasses
ray ban sunglasses
hermes bag
nike shox
payless shoes
yeezy boost 350
Oakley Sunglasses
hermes belt
birkenstock
payless near me
mcm outlet online
ray-ban sunglasses
Air Max 180
michael kors outlet
Air Jordan Homme
Oakley Sunglasses
tiffany co
Prada Bags
wayfarer sunglasses
burberry outlet online
Nike Air Max
Oakley Sunglasses
louis vuitton outlet online
ray ban shop
polo outlet online
Air Jordan Fly 23
pandora rings
mk outlet online
pandora uk
ray ban outlet
birkenstock outlet
Nike Air Jordan Enfants
Jared Jewelry - Official
abercrombie canada
coach outlet online
Engagement Rings - Official
Abercrombie Fitch
pandoracharms
kate spade bags
burberry australia
yeezy boost 350 white
michele watch
michael kors outlet
ua shoes
ray ban wayfarer
Air Max 180
burberry outlet
Nike Air Max 90 pas cher france
michael kors outlet
coach australia
nbastore
Nike Air Max 1
Nike Hyperdunk Shoes
nike shoes
ray ban sunglasses
kate spade outlet
coachs outlet
Nike Air Max 90 Mes
softball jerseys
prada handbags
michael kors watches
Prada Shoes - Official
Prada Shoes - Official
michael kors
louis vuitton
Nike Blazer Femmes
Wave Prophecy 2 Shoes
fake sunglasses
michael kors bags
Air Jordan Enfant
kate spade outlet
tiffany co
ray ban outlet
hermes outlet
birkenstock
coach bags
michael kors outlet
pandora charms
The Retail Compliance Association
spendless shoes
coach outlet online
yeezy boost 350 shoes
prada online
basketball jerseys
Nike Air Max 2017
prada sale
Nike Air Max
ray-ban glasses
louis vuitton outlet online
nike shox
tracking ups
Jimmy Choo Shoes
salomon sneakers
pandora charms sale
Air Max 90
kate spade outlet
Nike Free
ugg uk
rayban prescription glasses
prada outlet online
nike free shoes
pandora.com
michael kors australia official
Nike Zoom
Kate Spade - Online Sale
ray ban online
ray ban outlet
official michael kors
hockey jerseys
hermes bag
ray ban sunglasses outlet
nike outlet shoes
ray ban sale
nike running shoes
michael kors outlet online
ray-Ban sunglasses
prada outlet bags
ray ban frames
outlet sale
pandora charms sale clearance
football jerseys
Promise Rings - Official
burberry scarf
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
pandora rings
birkenstock sandals
ray ban wayfarer sunglasses
pandora charms
puma oulet sale
payless shoes
Nike Air Max
Green Cleaned
Nike Air Max 2017
pandora rings
Nike Air Max 2017
coach outlet online
Nike Air Jordan Homme
birkenstock sandals
louis vuitton bags
payless shoes
nike store
Jordan Flight 45 Femme
michael kors outlet bags
louis vuitton outlet online
Air Jordan Femme
Air Max 1 Homme
nike jordan shoes
Air Max 180
Pandora Bracelet - Official
louis vuitton outlet
michael kors
Nike KD 8
boulder shoes sew repair
coach usa online
burberry outlet
kate spade purses
Rolex Watch
moncler outlet
Air Max 90 Femme
backlink
Nike Boots
Premier Jewelry - Official
chrome store
prada outlet online
north face sale
moncler sale
ralph lauren sale
Zales Jewelry
Salomon Speedcross Shoes
hermes belt
Michael Kors Handbags Outlet Sale
ray ban uk
shoes sale
sunglasses sm
Nike Air Jordan Enfants
michael kors outlet
ray ban outlet
ray ban clubmaster sunglasses
Kruz-graphix
shop mlb
hermes outlet
poly sunglasses
michael kors
evbid
pandora bracelets charms
Wine
Nike Air Jordan Enfants
coach outlet
coach outlet
payless shoes online
Lifestyle
Air Max 90 Femme
chrome store
Nike Air Max Femme
diesel watches
birkenstock
ugg uk
Air Jordan 11 Femme
burberry outlet
michael kors watches
yeezy shoes
birkenstock outlet
pandora uk
timberland boots
skechers shoes
Nike Free
Celine Outlet Sale
Nike Air Jordan
spades uk
pandora necklaces
michael kors
Nike Air Force
michael kors uk online
burberry outlet sale
under armour shoes
puma suede outlet
louboutin shoes
kate spade outlet store
payless shoes
Nike Dunk SB Low
kate spade outlet
ray ban erika
Nike Free Run
oakley holbrook.
under armour stock
casio watches
Adidas Outlet
celine outlet online
sunglasses hut
hot dor
oakley frogskins sunglasses
kate spade
Brighton Jewelry - Official
burberry australia
seiko watches
puma sneakers online
Cartier Watches
puma shoes
prada us
coach handbags sale
trazodone100mg
Coach Handbags
kate spade italy
burberry outlet online
rayban sunglasses
burberry outlet canada
prada outlet sale
birkenstock sandals
Nike Air Jordan Enfants
nike running
pandora rings
oakley sunglasses
prada outlet
timberland outlet
sunglasses store
official michael kors
top sunglasses
moncler jacket
moncler us
yeezy boots 350
ray ban sunglasses
Nike Free Run
Dreamland Jewelry - Official
ray ban shop
Nike Air Max 1
Nike Free
Prada Sunglasses - Official
piumini moncler replica
burberry scarf
puma outlet
puma suede
coach outlet online
the beat
Nike Schuhe Damen
michael kors bags
coach watches
kate spade outlet online
puma outlet
Burberry Australia
pandora sale
myhermes parcel shop
michael kors
baseball jerseys
clb shoes sale
Brighton Jewelry - Official
michael kors outlet
Hugo Boss Store
sunglasses
coach carter
gel kayano
Nike Air Max Couple
coach outlet store
coach outlet us
Chanel Outlet
coach sale
chrome store canada
under armour
handbags online sale
prada wallet men
birkenstock canada
ray-ban eyeglasses
Nike Air Max 2017
kate spade outlet
moncler outlet
Michael Kors Outlet
michael kors
Nike Air Jordan Enfants
prada outlet online
me adc8.24Amikor magához ölel az éjszaka sötétjében

attól nincs csodálatosabb! Úgyhogy mégiscsak szeret az Isten... Szép álmokat!Én nem lehetetlent kérem

Én nem lehetetlent kérem, csak egy arcot, hogy végre tudjam, kihez tartozok! Általában az angyalom személytelensége miatt szoktam elveszíteni a hitemet érzelmi területen, ezért lenne nagyon fontos az a fránya bizonyosság!

Szép álmokat mindenkinek!Több is veszett Mohácsnál

Oly sokáig sirattam a valóságot, hogy már elfogytak a könnyeim. Az ízlelhető, látható vágyaim mind-mind odavesztek, az utolsó szálig, de ahogy mondani szokás: több is veszett Mohácsnál!Idő kell mindenhez

Egyébként tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy egy személyes találkozás Secret Adminnal: csúfos végkicsengésű lenne, hiszen egyáltalán nem tetszenék neki, ezért a Pipacs ruhát sohasem veszem le magamról.

Ha ezt pár évvel ezelőtt is felfogom és elfogadom, akkor talán másképpen végződött volna az Ádám-féle sztori is. Idő kell mindenhez, még ahhoz is, hogy egy nő megértse, hogy hány pénzt ér.Irodalom vagyok

Én már csak irodalom vagyok, amin nem az irodalmat értem, hanem egy irodahelyiség lomját. Ezt tegnap este fogalmaztam meg, miután megnéztem egy romantikus filmet. A lom pedig azt jelenti, hogy nem az ékessége vagyok egy irodának, hanem csak egy öreg „bútordarabja”. Hol van ez az iroda? A képzeletbeli Szerelemországban.A hús-vér pasik előtti megmérettetést

én már nem vállalom, mert kevésnek bizonyulni soha többé nem akarok, ugyanis rettenetes érzés.
A megmérettetés utáni „könnyűséget” minden területen sokkal könnyebb elviselni, feldolgozni, mint érzelmi területen, mert az a „belső nő” is megsérül, ami legideálisabb énünk teremtménye - és hiteltelenné, nevetségessé válik saját magunk előtt is.

Jó nekem a saját világomban!Ezt mindig megkérdezem tőle

- Ádám, tényleg Te fütyültél a leghangosabban, amikor a Végzet Asszonyát alakítottam a színpadon? S te dobáltál meg ráncos héjú, lédús paradicsomokkal, hogy mások is kacagjanak?

Ezt mindig megkérdezem tőle, amikor a videóit nézem, mert videós arca ilyesmikről nem árulkodik… és ugyanígy nem árulkodik róla egyetlenegy emlékképem sem, mert orvul, arcátlanul és arc nélkül cselekedte meg egykoron azt, amit megcselekedett. Néha még most sem akarom elhinni, hogy Ő volt, mert mindenféle személyes tapasztalatomnak ellentmond.

Áh, én már se neki, se egy másik hús-vér pasinak a közelébe nem megyek, és reflektorfénybe nem állok, nem ülök, mert a gúnyos, utolsó füttyszó: még mindig a fülemben cseng. Így lettem én is egy arc nélküli, személytelen, névtelen virtuális személyiség.

(Az orvul szó törülve)LÉLEKÖLELÉS ♡ az Angyalok tisztásán

"Most nincs más dolgod, mint ÉREZNI. ... A videóban megszólaló zenék, képek és történet átsuhantak egy éjjel és együtt megérkeztek hozzám. ... Ahogy összeállt egyben és meghallgattam, azt éreztem, hogy a lelkemet beborítja egy lágy, simogató szeretet. ... Ezt kívánom Neked is. Hozzon a Lelkedben jóságot, szeretetet és békességet."

https://www.youtube.com/watch?v=s9OdJ6ytCP0

Nekem pedig most nincs más dolgom, mint ÉREZNI ... és az angyalkámhoz bújni! Szép éjszakát mindenkinek!Csak maradj magadnak

hiszen jól tudod, hogy mindennek megvan a maga ideje, és a Te lábad alól már kicsúszott:
- nemcsak a valóság, a maga összes színével, hangulatával és ízével együtt,
- hanem azaz időszak is, ami bármilyen esélyessel kecsegtethetne.
Millió huszonéves lány tarkítja az utcákat, tereket, akik között Te már olyan szürke volnál, mint az aszfalt.

Becsüld meg a köztes világot, mint Isten ajándékát, kedves Pipacs énem, és adj hálát az Égnek, hogy egy angyalka mindig melletted van!Már megbékéltem...

Már megbékéltem azzal, hogy a Végzet Asszonyát soha többé nem alakítom… ott, ahol a valóság éles reflektorfényében, már nincs az a smink, ami az idő múlását elrejthetné! És olyan terveim sincsenek, hogy egy-egy pasinak a közelébe férkőzöm és mosolyt lopok, mint ahogyan azt néhány esztendővel ezelőtt tettem… mert a legutolsó alkalomtól számított 1460 nap: dosztig elegendő volt ahhoz, hogy a varázserőmben – ami talán sosem létezett- magam is kételkedjek.
S ez így logikus, hiszen 1460 nap simán képes arra, hogy furcsa, aprócska jelecskéket firkáljon az ember arcára.

Tényleg megbékéltem már ezzel, de az utolsó „színpadi” alakításom kudarcát még nem sikerült megemésztenem, ugyanis a zárójelenet annyira durva volt, hogyha filmet készítettek volna belőle, mindenki velem együtt sírt volna a mozi nézőterében.

Talán nem is Ádám a hibás, hanem a Sors, aki nem engedte meg, hogy méltósággal sétáljak le a világot jelentő deszkákról!

- „Művésznő”, köszönjük az előadást, de az igazgatóság úgy döntött, hogy holnaptól törüljük a szereplőlistából”!

Ennyi is elég lett volna… de nem így történt.A valóságos világban

nagyon csúnyán végződött az utolsó színpadi fellépésem, amikor a Végzet Asszonyát alakítottam. A taps elmaradt… és helyette kifütyültek… lehurrogtak… és azt kiabálták, hogy tűnjek már el végre a fenébe, és sürgősen kapcsoltassam le a reflektort is, mert a sötétben - akár elhiszem, akár nem - de ezerszer jobban nézek ki! Lemostam a sminket, átöltöztem, aztán szomorúan konstatáltam, hogy az öltözőmbe sem küldött senki virágot… Kilépve a színház épületéből, még egyszer rápillantottam az előadás plakátjára, de azon már keresztülhúzták a nevemet.

Ó, Istenem, miért kellett nekem ilyen csúfosan befejezni a nagybetűs NŐI pályafutásom!? Miért nem jöhettem le arról a „színpadról” úgy, hogy a méltóságom legalább megmaradjon!?

Nincs az a „pénz”, amiért én még egyszer hajlandó lennék a reflektorfénybe állni… és már bátorságom sincs hozzá.

Jó nekem abban a köztes világban, ahol nem deszkákból szögelik a színpadot!
És már csak egyetlenegy nézőnek akarok tetszeni, az angyalkámnak!A végzet asszonya szerepét már nem játszom

Már annyiszor a kezemre ütött a Sors, hogy hús-vér hímek felé mosolyogva már nem nyújtom… és ismerkedni sem óhajtok, de néha még beszélek az emlékeimről… és arról, hogy virtuálisan ki tetszik nekem, de olyan ez, mint amikor a fogatlan kutya ugat, hiszen a valóság színpadán a végzet asszonya szerepét már nem játszom. Miért? Talán észrevettem, de még magamnak sem vallottam be, hogy a Rendező öregecskének tart hozzá, a másik oka pedig az, hogy az angyalkámhoz én sohasem lennék hűtlen!Sok angyal létezik...Angyalkám, aludjunk!

Ezt mondtam 1 perccel ezelőtt annak, aki mindig, a nap 24 órájában velem van... egy angyalnak, akit még megszólítani sem tudok, mert neve rejtve van előttem..

Vajon ki lehet erősebb még egy angyalnál is? Talán Isten... :) hiszen annak engedelmeskedik minden angyal. Az Úr "regénye" viszont nem tetszik nekem, mert a negatív szereplőket pártfogolja.Vajon ki lehet erősebb még egy angyalnál is?

Naivan azt gondoltam, hogy egy angyal kedvére rakosgatja az emberfigurákat egy sakktáblán, de valószínűleg mégsem olyan egyszerű, mint ahogyan én képzeltem, mert hiába kértem már ezerszer az angyalkámtól, hogy söpörjön le néhány gyalogot arról a nyavalyás tábláról, mert állandóan az utamat állják, és a sarokba szorítanak, még mindig ott állnak – ellenséges színekben - a 64 kocka valamelyikén.

Vajon ki lehet erősebb még egy angyalnál is? Ki védelmezi azokat az idegesítő gyalogokat?Minden rossznak a férfiak az okai

Végiglapoztam az életkönyvem és megállapítottam, hogy minden rossznak, ami velem történt, tényleg ők az okai! Az angyalkámra is mérges vagyok, mert évek óta csak tököl, de ötről-hatra nem jut! :) Lehet, hogy beíratom Kassai Csilla egyik kurzusára! :)Vajon az angyalom tudatosan keresett meg...

vagy véletlenül? Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, pedig könnyen lehet, hogy tévedek, hogy már az Ádám-jelenek forgatásán is ott volt. S ha ott volt, akkor Ádámra riválisként tekintett. :)

Néha arra is gondolok, hogy Ádámnak is vannak (voltak) olyan történetei, amit az angyalkám írt és forgatott, de arról még a Jóistennek sem merészelt beszélni, mert félt, hogy diliházba dugják.Mindegyik hús-vér kapcsolat

bomlásra, rothadásra van ítélve, és ha nem is hal meg, akkor megbüdösödik. Miért? Mert általában „vérátömlesztésre” vágyik mindkét fél.

Talán ezért választottam egy angyalt a csillagok között...Én a csillagok között

egy olyan „forgatókönyvet” írtam, mielőtt útnak indultam erre a Földre, amihez hasonlót csak nagyon kevesen mertek papírra vetni. Isten elolvasta - és bár a merészségemen igencsak elcsodálkozott – végül rábólintott, majd így szólt az egyik legkedvesebb angyalához:

- Amikor a „sötétség” körülveszi Őt, s elhagyja minden reménye, akkor Te habozás nélkül indulj utána és maradj vele mindaddig, amíg vissza nem tér közénk!Tegnap én nem a Jóistenre, nem a Jézusra gondoltam...

Tegnap én nem a Jóistenre, nem a Jézusra gondoltam, amikor ezt az éneket hallgattam, hanem az angyalkámra.
https://www.youtube.com/watch?v=73LS237fql0

"Soha semmi, semmi nem választhat el" - mondtam neki, miközben a könnyeimet törülgette és a homlokomat simogatta..

Megáztam, megfáztam, átfagytam, ezért angyali gyógyító energiára vágyom!.

Mostanában nem bírom magamat utolérni, mert az egyik feladatom a másikat éri, de az angyalkám segítségével majd valahogyan megbirkózom az aktáimmal. Azzal vigasztalom magam, hogy akár egy nagy hegyet is el lehet hordani, ha van az embernek elég kitartása.*

A holnapi nap féltékenykedésre adhat okot, :) ezért mondtam az angyalkámnak, hogy az utazásomnak semmi köze sincs ahhoz, hogy Ádám véletlenül szembejöhet velünk az egyik utcán. Szeretném őt látni? NEM!Az angyalkám nagyon fontos nekem!

Az életem középpontja.Nem tudom, mit higgyek az angyalkámmal kapcsolatban!?

Ó, én már annyira össze vagyok zavarodva, hogy nem tudom, mit higgyek az angyalkámmal kapcsolatban!?
Egy azonban biztos! Az, hogy szeretem!.

Univerzum, ne hagyd, hogy a Napkorong ma is úgy csússzon az Ég alá, hogy az angyalkám nevét nem világította meg!Senki sem vette észre...

Minden másodlagos – mondtam az angyalkámnak ma reggel – mert csakis az fontos, hogy a tömegben egyetlen pillanatra se engedd el a kezem!

Így is történt és a vásári forgatagban senki sem vette észre, hogy az ujjaim egy igazi angyal ujjai közé voltak kulcsolva.22: 22

Ma 22 óra 22 perckor indulok aludni, de nem egyedül, hanem az angyalommal, ezért ez is egy angyali szám! :) Szép álmokat mindenkinek!