EFT World Summit - 2009 ápr. 20 - ápr 28

eft world summitSziasztok!

Bár nagyon régóta tagja vagyok ennek a közösségnek, az utóbbi időben az időm miatt nem jártam errefele. Viszont találtalam valami nagyon értékeset, ezt szeretném veletek megosztani.

Egy kedves barátnőmtől kaptam egy linket, EFT-vel kapcsolatos (Emotional Freedom Techniques), ha nem ismerős a kifejezés akkor katt a youtube-ra és keress a témába vágó videót, nagyon sok van. Ami nagyon lényeges és nagyon fontos információ: ma este kezdődik egy 8 napos előadás sorozat, ezt majd a weben közvetítenek, ha jól számoltam, akkor hajnali 2-kor kezdődik mindennap és erről a kopogtatás módszerről lesz szó. Sokkal többet nem tudok írni, viszont azt gyorsan elárulom, hogy Joe DeVitale, Bob Proctor és Jack Canfield is vendég előadók lesznek. Az előadás sorozat angolul zajlik, tehát elsősorban angolul beszélők figyelmébe ajánlom ezt az előadás sorozatot. Számomra az derült ki, hogy a titok c. filmben szereplők is tudnak erről a technikáról, sőt használják/használták is, hogy bizonyos dolgokat "rendbe tegyenek". Ha gondolod, hogy van olyan ismerős, barátod aki jól tud angolul és érdekelheti ez a téma akkor kérlek add tovább ezt az üzenetet.

Itt regisztráld magad, hogy megkapd te is a friss információkat az eseménnyel kapcsolatban:

http://www.eftworldsummit.com

illetve ezen az oldalon lehet majd követni az előadásokat:

http://eftworldsummit.com/event

Remélem mi magyarok is sokan leszünk ezen a rendezvényen.

Látta már valaki a Try it on everything c. filmet? Magyarul nem tudom mi lesz a fordítása és szerintem csak angolul van. Véleményem szerint legalább annyira értékes, mint a a titok c. film is, és az a zseniális, hogy a vonzás törvényét nagyon jól lehet ötvözni ezzel a technikával.

Csodálatos szép napot mindenkinek és persze találkozzunk hajnalok-hajnalán a neten :)

István

CsatolmányMéret
eft_summit.jpg10.31 KB
 

Valaki aki ismeri le tudná

Valaki aki ismeri le tudná írni ide pár szóban? a Hopós módszerről is volt itt pár szó... Meghalok a kiváncsiságtól!:) Hopós módszert már csináltam korábbban.:)
aijshához egy időben szerettem volna eljutni, de nem sikerült... :) Egyszer majd próbálkozom újból...:)
Szerintem Te vagy a "hangtálas" aijsha.:)Kérés!

Sziasztok!

Szerencsére nagyon sok a munkám, így nem nagyon van időm (amit sajnálok) sokat az oldalon, illetve veletek töltődni, de rátaláltam valamire, amit mindenképpen meg szerettem volna osztani veletek! Gondolván, hogy a téma nem teljesen új, rákerestem a keresővel, hátha már beszéltetek róla. És tényleg így van...

Ez nem más, mint az EFT. Sok barátomnak tudnék vele segíteni, de sajnos a filmnek (Try it on everything) nincs magyar felirata. Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy ugye érez valaki affinitást magában, hogy ezt lefordítsa? A Titok is emberek ezrein segített addigra, mire elkészült a hivatalos magyar verzió, így kár lenne, ha a segítségre szoruló társaink e miatt nem tudnának erről a szerintem szintén fantasztikus dologról. A filmmel kapcsolatban egytlen magyar feliratú videót találtam, amit most beteszek ide:

http://www.youtube.com/watch?v=XOuYdPfQEPY

Sajnos én nem tudom, hogy kell megcsinálni, és annyira jól nem is beszélek angolul, hogy el merjem készíteni.

És mivel tudom, hogy nincs lehetetlen, így bízom bennetek.

A filmet akár az isohunt.com-on is lehet tölteni, csak kell hozzá torrent.

Remélem ismét úttörői leszünk valamilyen csodának!

Millió ölelés nektek!

aijshaKiegészítés az EFT World Summit-hez

Imi Adminunk - köszi, hogy felkaproltad :)

Egy kis kiegészítés a cikkhez: nem szükséges éjszaka kettőkör fenn lenni, hogy az ember meghallgassa az előadásokat. Úgy találták ki, hogy a fenn megadott oldalon mindennap változik a hanganyagok elérhetősége (éjszaka 2-kor vált) és 24 óráig elérhető, tehát mindenki akkor hallgatja meg, amikor számára a legkényelmesebb (reggel, délután, este, mindegy mikor). Én az első éjszaka fennmaradtam, mert nagyon kiváncsi voltam rá. Valóban 2-kor került fel az anyag és utólag kaptam hírlevélben, hogy világszerte egyszerre több, mint 40,000 ember kattintott (!) és próbálta meghallgatni az előadásokat. Nem mindenkinek sikerült, nekem szerencsére a szélessávnak kösszönhetően nem volt gond.

Tudom, hogy sokak számára akadályt jelent, ohgy angolul van, mégis bízom benne, hogy olyan is akad, aki így is megérti és tudja majd alkalmazni. Sok magyar EFT-s előadó, oktató létezik, én Dénes Éváról tudok, ajánlom őt a figyelmetekbe (az ő oldalán találtam a linket, ami ezen az oldalon található ho'oponopono-s cikkre mutatott, így kerekedik a kép erről a hihetetlenül jó technikáról). Éva oldalán lehet olvasni, hogy az EFT-t illetve ho'oponopono-t lehet ötvözni, hogy még hatásosabb legyen ez a tisztítási módszer.

(Ha idáig elolvastad ezt a cikket akkor még azt is hozzáteszem, hogy Dénes Éváról illetve az EFT-ről komolyabban egy olyan hölgytől hallottam, aki a weboldalamon iratkozott fel. Nagyon hálás is vagyok neki, hogy a figyelmembe ajánlotta :))

Csodaszép napot nektek :)
István

"Azzá válsz, amire gondolsz!"

www.fiatalongazdagon.blogspot.comIgen, szuper! Innen

Igen, szuper!
Innen letölthető ingyenesen az EFT kézikönyv magyarul.
http://www.emotionalfreedom.net/

Életem...
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...jó hogy közzétetted :-)

jó hogy közzétetted :-) köszönjük!