Semmi sem fontosabb annál, mint hogy jól érezd magad

Semmi sem fontosabb annál, mint hogy jól érezd magadMielőtt bármibe is belefognál a Vonzással kapcsolatban, fontos, hogy meghozz egy döntést itt és most. Mégpedig azt a döntést, hogy bármi is történik, bárkivel is vagy, bármilyenek is a körülményeid, bárhol is vagy éppen: BOLDOG LESZEL! Boldog leszel és a jobb érzés felé törekszel mindig, minden pillanatban. Ha ezt a döntést nem hozod meg, nem fogsz tudni elmozdulni a holtpontról és hiába is bármilyen segítség. Ha nem döntöd el, hogy bármilyen körülmények között boldog leszel, hiába bármilyen tréning és hiába, bármilyen tanács, nem lesz jobb az életed!
Rengeteg olyan ember és körülmény vesz majd körül a jövőben, - és persze vesz körül most is - akik, vagy amik megpróbálnak eltéríteni a jobb érzésektől, akár a kritikájukkal, vagy kételkedésükkel, akár közvetlen akadályozó magatartásukkal. Ezután is lesznek olyan emberek, akik majd nem akarják, hogy Te jól érezd magad a bőrödben, és azt tedd, amit csak igazán szeretnél, és ezután is érkeznek majd a számlák, fizetési felszólítások és váratlan kiadások - legalábbis egy darabig mindenképp.
Azonban minden csak rajtad múlik és azon, hogy egy adott pillanatban mit választasz: a jobb érzést, vagy azt ami rosszabbul esik neked. A boldogságot választod, vagy az idegeskedést és a boldogtalanságot.
Ha nem akarod meghozni ezt a döntést, ne is olvass tovább és ne is jelentkezz semmilyen tréningra, vagy tanácsadásra és önfejlesztő könyvet se vegyél többet a kezedbe. Úgysem lesz semmilyen eredménye, feleslegesen pedig pazarold sem a magad, sem pedig mások idejét. Inkább haladj tovább az utadon és találd meg azt, amiben úgy véled, örömödet leled.
Tudom, hogy ez talán most nem könnyű! Azt mondhatod: „Hogyan lehetnék boldog, amikor nem úgy alakul az életem, ahogy szeretném, és nem érem el, nem kapom meg azt, amit akarok?”
Én viszont erre azt mondom:
Nem akkor leszel boldog, amikor eléred, amit szeretnél, és olyan lesz az életed, amilyennek szeretnéd!
Akkor éred el, amit szeretnél, és akkor lesz olyan az életed, amilyennek szeretnéd, amikor egyszer és mindenkorra eldöntöd, hogy mindentől és mindenkitől függetlenül, BOLDOG LESZEL!

Ha viszont kész vagy meghozni azt a döntést, hogy Itt és Most boldog leszel, boldog vagy, akkor ne habozz ezt ki is nyilvánítani. Jelentsd ki hangosan a tükör előtt állva, írd ki magadnak egy jól látható helyre, mondd fel egy magnószalagra vagy egy CD-re, hogy bármikor vissza tudd hallgatni, ahogy kinyilvánítottad a választásodat. Akár videóra is felveheted magad, amint hangosan határozottan kijelented: „BOLDOG VAGYOK! ÉS MINDEN PILLANATBAN ARRA TÖREKSZEM, HOGY EZT A TERMÉSZETES BOLDOGSÁGOMAT TAPASZTALJAM MEG!”
Miközben kimondod, figyeld magad. Na, milyen érzés?
Jelentsd ki, olvasd el, hallgasd vagy nézd meg, akár minden nap többször is, amikor csak eszedbe jut és kedvet érzel hozzá. Azonban ügyelj arra, hogy ne váljon mindennapi, megszokott, automatikus rutinná. Valahányszor kijelented, elolvasod, meghallgatod, vagy megnézed, figyeld közben az érzéseidet.
Légy jelen az érzéseidben és érezd, hogy tényleg BOLDOG VAGY!

Mert a Világ csak így nyílik ki iagzán számodra!

Ezért semmi sem fontosabb annál, mint hogy jól érezd magad!

HozzászólásokÉdes Evelynem:-))

Meg is kaptam:-))))
Többszörösen:-)
Ha azt mondom szeretem,nem fejezi ki azt ,amit érzek..
Sok-sok forró,ercsis ölelés Nektek is:-))Ölelve:)))

Ugye-ugye szerelmesek!!!! Ölelve a legeslegjobb:))))

Mindenkinek boldog párkapcsolatot kívánok!!!!

És ölellek titeket is:)))

Evelyn:)De szeretlek, Drága Evelynem! :))

Ölellek benneteket! :)
Örökmozgóstul és Bécistül, mindenestül! :))))))))

Álomkereső
Álomkereső honlapja
Írd meg a könyved a netenVan egy jó hírem!!!!

És ha mindenkivel ez történne, mint azt Álomkeresőnk írja, akkor megtapasztalnátok, hogy SEMMI baj nem érhet benneteket!!! Ugyanis egyszerre két dolog nem lehet, nem történhet egyszerre...nem lehettek egyszerre boldogak és rossz dolgokat megélők...ha így éreztek Most, vagyis napjaitok ill. életetek minden percében, minden baj, negatív esemény elkerül benneteket is!!!! Tapasztalatból írom, higgyetek nekem:))))
De szeretlek Drága Sanya:)))))
Evelyn:)Krisztikém! :)

Imádlak! Tudod, miért! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Álomkereső honlapja
Írd meg a könyved a netenMosolyogj csak

Kató, Drága! :)
A lelked csak erre várt, hogy végre rámosolyogj! :))

Szeretettel,
Álomkereső
Álomkereső honlapja
Írd meg a könyved a netenDrága Álmom!

Bár a BOLDOGSÁG érzése mostanság elkerült,mégis sikerült felébresztened most bennem valamit.
Boldog vagyok ,hogy elolvastam az írásodat.A mosoly mely mostanában nem igen mutatta magát arcomon, előbújt.(Rermélem sikerül megint a régi önmagamnak lenni,annak a valakinek akit megismertél)
Hálásan köszönöm.
Remélem hamarosan találkozunk!

Imádlak!Tudod miért!

KrisztiDrága Álomkeresö!

Megnyitottam az oldalt és sugárzott felém az érzés:) Nemtudtam, hogy miért azirásomból kimaradt
valami (és még mindig mosolydok) Tudod én régen mosolyogtam ez a mosoly belüröl jön és nagyon
jó érzés jól érzem magam tőle! Szivem teljes melegével ölellek Kató.Kedves Atti! :)

Én köszönöm! :)
És a SZUPER Te vagy, mert döntöttél! :)))))

Szeretettel,
Álomkereső
Álomkereső honlapja
Írd meg a könyved a netenDodola! :)

És így érdemes igazán! Szerintem. :)))
Köszönöm a hozzászólásaidat. :)

Szeretettel,
Álomkereső
Álomkereső honlapja
Írd meg a könyved a netenKedves Álomkereső!

Nem is tudom szavakba önteni (de azért megpróbálom ám), mennyire tökéletes amit írtál!
Mindjárt én is írok erről pár szót a blogomban! Te SZUPER vagy és én még boldogabb! Köszönöm!Tényleg ugyanarról beszélünk!

Köszi Álomkereső és Kunigundda a diskurzusotokat! Kommunikációs mintagyakorlatnak is beillik az, ami köztetek folyt!
Köszönöm az élményt és a tapasztalatot! Így is lehet:)
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosEzer bocs és 100 anyamedve, de.....

én is teszek mindig a sör alá-.....tét!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Gini! :)

Hát, persze! Mert soha sem magára mondta, hanem a légyre, hogy az... :)

Ölellek:
Álomkereső
Álomkereső honlapja
Írd meg a könyved a neten"Ha boldog akarsz lenni,

"Ha boldog akarsz lenni, légy az!" (Lev Tolsztoj)
Az már más kérdés, hogy Ő sosem volt az :-))
Tetszett, motiváló, köszi! :-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!"KÖVESD A BOLDOGSÁG ÚTJÁT!"

"Kövesd a boldogság útját, és az Univerzum ajtókat nyit meg előtted ott, ahol addig csak falak voltak."

Köszönjük Álomkereső!!! :DDDSzavaid mintegy...

... visszaigazolták egy mai élményemet...
Reggel korán kezdődött a napom, szerződéskötés és a következő megbeszélés között gondoltam elintézem az egyik privát hovatalos ügyemet, mert akadt szabad fél órám. A hivatal még nem volt nyitva, így elindultam a Moszkva térre a metróhoz, folytatván a napot. A metró felé közeledve megálltam egy pillanatra, hogy a táskámból előkeressem a jegyem, amikor csodás hegedűszót hallottam. Arvo Part (fonetikusan írva) egyik számomra nagyon kedves műve szólt. Megtorpantam, körülnéztem, hogy ki lehet az, aki csütörtök reggel 9h-kor a Moszkava téren pont ezt a zenét hallgatja olyan hangosan, hogy áthatol e nyüzsgő tér zaján... Tőlem kb. 15 méterre a tűző napon, egy szétnyitható camping "sámlin" nekem háttal hegedült egy fiatal ember... tökéletes CD minőségben szóltak a csodás dallamok... Abban pillanatban elárasztott a BOLDOGSÁG, pontosan ugyan azt éreztem, mint amikor a lányomat láttam először szerepelni az oviban, vagy bármelyik másik szereplésén... Az a torokgombócos, könnybelábadós meghatott BOLDOGSÁG:)))))))))))))))))))))))))))))) Természetesen odamentem, mikor kicsit magamhoz tértem, a hegedűtokba tettem adományom, mire muzsikálás közben a fiú - aki akkor vett csak észre - nagyon megköszönte, amire én csak annyit tudtam mondani, hogy köszönöm, hogy megtisztelt a játékával és Én köszönöm ezt a csodás élményt!!!
BOLDOGSÁG:)))))))))))))))))) Egész nap kísértek a dallamok, az élmény...
Amikor nem a tervezettek szerint folytatódott a napom, semmi sem zökkentett ki, hiszen velem volt a dallamok élménye, a BOLDOGSÁG! Igen, ezt, az ilyen pillanatokat kell felidézni azt hiszem olyankor, amikor számunkra kritikus pillanatok érnek el minket...
Soraid még mélyebben tudatosították bennem ezt a felismerést.
Köszönöm:)Drága Álomkereső!

Köszönöm ezt a nagyon -nagy segitséget már ki is probáltam, ahogy kimondtam BOLDOG VAGYOK
mosolyogtam még most is, hogy irom neked a sorokat.Tudod én nem olyan régen kezdtem most
probálgatk. Elöször csak olvasgatam mi is ez valojába, és rájöttem egycsodálatos világba csöppentem!!!! Ahol az emberek segitö kezet nyujtanak egymásnak. Drága Álomkereső a te irásaid
felérnek egy tréningel ismét sugárzik belöle a segitöszándék és a szeretett !!!!!!!!
Millio puszi érte és szivem összes melegével ölellek Kató.:-)

Én csak anynit szólnék hozzá.hogy ha helyesen döntöttem,persze
számomra,akkor jól érzem magam:-))
Innen tudom,hogy merre tartok:-))
Az érzelmi vezérlőrendszer jól szolgál:-)

Szeretlek Titeket:-)
Katisom,és mindenki : gyönyörű estét Nektek!!
ErcsikeKöszi,köszi,kösziiii:)))))

Éppen ma gondolkodtam el azon...Hogy igazából hogyan lehet megélni a jelent.Mert eszembe jutott valami,ami bántott,de már rég történt.Gondoltam,sok eszem van,hogy ilyenen agyalok.Volt,kész elmúlt.Legalább annyi értelme van ezen gondolkodnom,mint azon,hogy régen ettem mondjuk sült krumplit és megfogadtam,hogy soha többet nem eszek,és mégis ettem:))))Na,akkor is okos voltam...Amúgy már nem szoktam enni.Mármint sültkrumplit:))))
Szóval mindezzel arra akarok utalni,hogy mindennek kb. akkora a jelentősége mint egy tál ricának.Vagy mindegy minek.Ami volt,már nincs.Ami meg még nincs,az majd lesz.Valahogy.Teljesen mindegy,hogy.Úgy értem,nem foglalom le magam azzal,hogy mi lesz,ha ez lesz,meg mi lesz ha az lesz,közben ami van,az nincs mert nem vagyok OTT.
És mindezzel a körmönfont gondolatmenettel,ami tudom,hogy érthető,arra akarok kilyukadni,hogy olyan szépen visszarántottál a jelnbe,hogy elkezdtem fütyörészni és amin itt agyaltam fél órája,arra egy másodperc alatt megéreztem a választ.
:)
Már gondolkodtam azon is,hogy az életben miért nincsenek olyan találó,jó zenei aláfestések,mint a filmekben...Az olyan csúcs lenne:)))))
Meg különben is,minden úgy jó,ahogy van.
PunkTum.
Szép napot neked Kedves Álomkereső és Ercsinek is:)Álomkeresőm...

Ez az irásod, most nagyon, de nagyon kellett nekem....." ....mindentől és mindenkitől függetlenül"
BOLDOG VAGYOK!!! Köszönöm!!! Szeretettel ölel : ágicaDrága Judit és Ery! :)

Én köszönöm, hogy végig olvastátok. :)
És gratulálok a döntésetekhez! :)))

Szeretettel,
Álomkereső
Álomkereső honlapja
Írd meg a könyved a netenDodola! :)

Minden annyira bonyolult, amennyire bonyolulttá tesszük magunknak. :)
Ha neked a "bonyolultság" okoz nagyobb örömöt, válaszd a bonyolultságot.
Szabadságodban áll! :)
Én a magam részéről egyre inkább az egyszerűséget választom. Nekem ez okoz nagyobb örömöt! :)
Mellesleg, nem emlékszem rá, hogy valaha is a természetes boldogságommal összefüggésben hozott döntéseim fájdalmat okoztak volna nekem. :)))

Szeretettel,
Álomkereső
Álomkereső honlapja
Írd meg a könyved a netenDrága Álom!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Ezen az oldalon tényleg együtt és egyszerre rezgünk: http://thesecret.hu/mit_tettel_onmagadert#comment-35931
És itt is: http://thesecret.hu/node/2426
.....és mindez egy napja.
Millió ölelésem küldöm!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryFelszólításodra én csak eddig jutottam az olvasásban!

"Azonban minden csak rajtad múlik és azon, hogy egy adott pillanatban mit választasz: a jobb érzést, vagy azt ami rosszabbul esik neked. A boldogságot választod, vagy az idegeskedést és a boldogtalanságot.
Ha nem akarod meghozni ezt a döntést, ne is olvass tovább és ne is jelentkezz semmilyen tréningre, vagy tanácsadásra és önfejlesztő könyvet se vegyél többet a kezedbe. Úgysem lesz semmilyen eredménye, feleslegesen pedig pazarold sem a magad, sem pedig mások idejét. Inkább haladj tovább az utadon és találd meg azt, amiben úgy véled, örömödet leled."

Szerintem ez sokkal bonyolultabb ennél Álomkereső, mint amit az írásod tükröz.
A pillanatok MOST-jában hozott, természetes boldogságunkkal összefüggésben hozott jó döntéseink akkor ott, abban a pillanatban rettentő nagy fájdalmakkal járhatnak.

Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosDrága Álomkereső!

Köszönöm, köszönöm!Ez most nagyon jókor jött nekem.Hiába olvastam már számtalan könyvet, vettem részt tréningeken. Sokat fejlődtem, de valami mindíg közbejön, kizökkent stb. Ez az írásod a legjobbkor érkezett hozzám. Kellett ez a fejbe kólintás. Igen,igen! Boldog vagyok! És minden pillanatban arra törekszem, hogy ezt a természetes boldogságomat tapasztaljam meg!!! Megegyszer köszönöm és hatalmas ölelés érte! szeretettel: Judit