5. Pozitív Gondolkodók Napja

Dátum: 
2011. Január 22. Szombat - 08:45 - 18:00

Egy diploma nem az élethez ad képesítést, hanem egy szakma, hivatás végzésére, gyakorlására. Ebből a szempontból nagy jelentősége van, de a valós élet feladataihoz nem nyújt megoldásokat. Ezért van szükségünk olyan tudásra, képességekre, amelyek megadják a választ az igazi kihívásainkra.

Sokszor nem elég a saját meglévő tudásunk, tapasztalatunk, a már jól bevált módszereink ritmusa. Szükségünk lehet külső segítségre, támogatásra vagy egy szokatlanul nagy ugrásra. Egy olyan ugrásra, ami minőségi változást hoz az életünkbe. Ezért fontos, hogy folyamatosan képezzük magunkat azokon a területeken, amelyeken érezzük a hiányosságainkat, ahol kiszolgáltatottabbak vagyunk.

Az élet egy soha véget nem érő változás. Ha igazán élni akarunk, nekünk is folyamatosan változnunk, változtatnunk kell. Ma már a tudomány által is bizonyított tény, hogy milyen jelentősége és ráható ereje van gondolkodásunknak az életünk összességére. Ezért a kihívást jelentő életterületekkel kapcsolatban is a gondolkodásunkat kell megváltoztatnunk elsősorban.

"Tanító az, aki helyet tud adni a másiknak. Mert nem tanítani kell, hanem engedni tanulni; olyan körülményeket biztosítani, amelyek között a másik növekedni tud."
(Barsi Balázs)

Az élet egy minőségi fejlődés, egyre magasabb és magasabb tudatszintek elérése, megteremtése. Ez talán a legfontosabb leckénk. Itt az ideje, hogy megszerezd az Élet-Diplomád. Érd el, amit szeretnél!

Jelentkezés és bővebb infó:
http://tinyurl.com/2blj8c6
(Kérlek, hogy ezen a weblapon keresztül jelentkezz!)

Hely

Hilton, Budapest
Hess András tér 1-3
Budapest 1114
Hungary
47° 30' 9.18" N, 19° 2' 0.0024" E