(Ingyenes) Ajándék program

Dátum: 
2011. November 27. Vasárnap - 15:00

Szeretnék Veled találkozni és nem kerül semmidbe (tehát 0 Ft a belépő) csak az együtt töltött időnkbe. Kíváncsi vagyok a véleményedre, az életedre és megosztom Veled az enyémet is, de akár hallgatni a többieket is kincset ér. Ingyenes, de egészen biztos vagyok benne, "értékeset" viszel haza.

Lesz szó: boldogságról és boldogtalanságról, életről és halálról, betegségről és egészségről, párkapcsolatról és szingliségről, munkáról és munkanélküliségről, főnökről és beosztottakról,anyáról-apáról és gyermekekről, barátokról és ellenségekről, szerelemről és gyűlöletről, bőségről és hiányról, szépről, jóról és minden olyanról, ami az életünkhöz hozzá tartozik, a kreativitásodra bízom. Hozhatsz magaddal bármit és bárkit, elvinni csak is magadat fogod

Nem tudom mennyien leszünk, de Te és én ott leszünk. Hihetetlen jó hozzászólások és gondolatok fogalmazódnak meg napról-napra és úgy érzem, itt az ideje kibújni az (internetes) falak mögül és személyesen is ismerjük meg egymást, ha eddig még nem került sor rá.

Vannak szabályok:

* Bármikor jöhetsz 2011. november 27-én 15-20 óráig. Ha az időd teheti, "ugorj be" 15percre vagy akár legyél velünk egész délután, mert egészen biztos vagyok benne, hogy ilyen közegbe, maradandó (pozitív) élményeid lesznek.
* Bármit csinálhatsz, (ez nem előadás,program, trénining) felállhatsz, leülhetsz, sétálhatsz, ki mehetsz és vissza is jöhetsz. Ami jól esik és senki nem fog furcsán nézni rád és megszólni semmiért.
* Bármit ihatsz, ehetsz vagy ha nem kívánod, ezt sem muszáj.
* Bárkit hozhatsz magaddal, jöhettek többen is.
* Bármilyen kérdést feltehetsz (még a legkínosabbakat is) Itt egészen biztos, nyitott fülekre találsz.
* Bármit, bármit, bármit...

+Az ugródeszka c. könyvem, "kifényesedett" új borítót és "tökéletesedett" belsőt kapott. November 25-én jön ki a nyomdából a második kiadása, melegen fogom tálalni Neked. Beleolvashatsz, belekérdezhetsz, forgathatod és ha tetszik, haza is vihetsz belőle, de ezt sem muszáj. Szeretettel meghívlak egy kötetlen délutánra,

* IDEJE: 2011 november 27-ére 15-20 óráig vagy ameddig jól esik,
* HELYE: (szépvölgyi) cafe five kávézóban (1036 Budapest, Szépvölgyi út 7 ) TÉRKÉP>>>
* JELENTKEZZ: a tudatosan@gmail.com email címen (ha nem sikerül, attól még várunk)

Szeretettel várlak,

Szikszay Csaba
www.tudatosan.hu